Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Brewers 3:0 W

2012.08.16. 10:23 - Tomi_Tanguay

Nagyszerűen sikerültek a hét első napjai a Colorado Rockies csapatának, május vége óta először nyertünk meg söpréssel egy párharcot, a Milwaukee Brewerst győztük le háromból háromszor hazai környezetben.























1. meccs, hétfő: Rockies-Brewers 9-6

A series nyitó meccsén a mostanában megszokott kezdővel álltunk fel, a belső négyest Colvin, LeMahieu, Herrera, Nelson alkotta, kívül a CarGo-Fowler-EYJR trió kapott szerepet, az elkapó Rosario volt, neki a balos Francis dobott. Az első játszmában senkit nem engedtünk pályára, ezzel szemben rögtön komoly támadásba kezdtünk és EYJR leadoff doublet követően Herrera RBI singlelel kerültünk előnybe. Ezt követően még Fowler is elhelyezett egy duplát, mellyel két futó a pontszerző helyekre került, ekkor CarGo groundoutból, Rosario sac flyból volt eredményes és gyorsan 3-0ra elhúztunk. A második részben Francis egyetlen HBPt engedett, közben két ütést követően EYJR RBI groundouttal növelte az előnyt. Ezután két futó jutott pályára ellenünk és a Crew megszerezte az első ütését, ellenben Fowler egy single után a kettesről CarGo RBI singleből szerzett pontot, Rosario találatával tovább haladtunk, Colvin duplája szállította a következő runt, egymás után Nelson és LeMahieu egy-egy RBI singlelel talált be, EYJR játéka közben megelőztek egy futót a home platen, de az attak végén már így is 8-0 volt az eredmény. A negyedik inning alatt egy doublet követően Hart kieséses játékával szerezte meg az első pontját a vendég csapat, részünkről egyedül CarGo harcolt ki egy sétát. Ezután két ütést is elszenvedtünk, de gond nélkül kijöttünk a bajból, majd LeMahieu singlet követően Francis kapott double playt. A hatodik tetején is Francis folytatta, azonban egy sétát engedett és Gomez tűzött ki egy 2run HRt, végül Ottavino fejezte be a játékrészt két strikeouttal. A következő denveri akciónak megint egy dupla játék vetett véget, melyet Fowler kapott meg. A hetedik részt háromból három outtal oldottuk meg, később Rosario walk és Colvin single után LeMahieu újra eredményes volt egy singlelel és 9-3ra húztunk el. Kisvártatva Ottavino újabb inninget teljesített egy single ellenére, támadásban semmeddig nem jutottunk, de nem volt már gond, ugyan a végén Harris ellen Weeks kivágott egy három pontos HRt, a végeredmény 9-6 lett a javunkra.
- Három inning alatt eldöntöttük a meccset, 8-0 után már nem kellett megerőltetni magunkat, simán nyertünk, 15-9re végeztünk az ütésekkel. LeMahieu 4/4es hatékonysággal végzett és közben két pontot is szállított. Gonzalez ugyancsak két RBIval zárt és már 76 pontos a szezonban. Ezen felül EYJR, Fowler, Colvin, Nelson mind két ütést ért el. Francis 5.1 játékot postázott, ezalatt hat ütésből három futást kapott, valamennyit az outing második felében. Ottavino 2.2 inning alatt egyetlen ütést szenvedett el.

2. meccs, kedd: Rockies-Brewers 8-6
A párharc második meccsére Pacheco került az egyesre és Rutledge shortstopnak, a többiek maradtak a helyükön, annyi különbséggel, hogy Chatwood lehetett a kezdő dobó. A legelső ütőtől beszedtünk egy singlet, a rablási próbálkozását azonban megsemmisítettük és a következő két embert is kiszórtuk, aztán legalább olyan jól kezdtünk, mint az első mérkőzésen. EYJR és Rutledge fogtak bázist, Fowler biztonságijával a kettes-hármasra kerültek, ahonnan CarGo mindkettőt hazaküldte egy singlelel, utána Rosario RBI doublelal volt eredményes és Pacheco is beszórt egy pontot érő singlet, majd a Nelson elleni DP vetett véget a nyomulásnak. A második játékban mindkét részről búcsúzott a három-három ütő, azután a vendégek egy singlelel kezdtek és Aoki RBI singleből az első pontot is megszerezték. Ezt követően újra támadásba lendültünk Fowler és CarGo ütéseivel a szélső bázisokat foglaltuk el, Pacheco a második RBI singlelel módosította 5-1re az állást. A negyedikben egyedül Chatwood volt képes egy double találatra, majd a dobó beszedett egy HRt Maldonadotól, melyet három groundout követett. A mieinknél CarGo járt bázison egy single által, de pickoffal leszedték, majd Rosario solo hazafutással köszönt be. A hatodik tetejét is a kezdő dobónk hozta le, miközben Nelson duplája után EYJR 2run shottal növelte az előnyt és már 8-2re húztunk el. Egyre tetemesebb volt a különbség és csak a hetedik inningre kellett dobót cserélnünk, Roenicke kieső nélkül két ütést engedélyezett, majd egy Rutledge-LeMahieu-Pacheco dupla játék alatt a hármason lévő futó pontot szerzett. A következő akcióban többen is bázisra kerültek, CarGot ismét elkapták rablás közben és a többiek se jutottak túl messzire. A nyolcadik inningben Roenicke kettőből kettő ütést kapott, Reynolds egy embert kiejtett, Belisle beállása latt Rutledge mezőnyhibájából küldött fel futót a Brewers, végül loaded 1outról két SOval sikerült befejezni a játékrészt. Az utolsó akcióban egyedül EYJR mutatott fel egy 2out singlet, a vendégek Brothers ellen több találatot bevittek kieső nélkül és szépítettek is, majd Betancourt ellen Lucroy és Aoki találataival zárkóztak még feljebb, de 8-6 arányban így is megnyertük a mérkőzést.
- Kísértetiesen hasonlóan alakult a meccs, mint az első összecsapás, ugyanúgy korán előnybe kerültünk és végig vezettünk, megint csak a végén engedtük fel a Milwaukeet. CarGo négy ütéssel sziporkázott és két újabb RBIt szórt. Young Jr 3/5ös hatékonyságot ért el, a harmadik hazafutásával ugyancsak két pontot szerzett. Rosario 19. alkalommal lőtt HRt és Pachecoval együtt két ütéssel, két pontszerzéssel zárt. Ezen kívül Fowler egy parádés elkapást mutatott be. Chatwood hat inninget lehozott egyetlen kikényszerített futással, összesen négy ütés és két pont született ellene. A többiek közül egyedül Brothers hibázott, a kilencedik tetején kieső nélkül hárman értek haza vele szemben, de Betancourt megmentette a végé és a 21. savet jegyezte.





















3. meccs, szerda: Rockies-Brewers 7-6 walk-off

A series záró meccsén Hernandez volt az elkapó, az infield is jelentősen átalakult, Colvin-Nelson-Herrera-Pacheco négyessel kezdtünk és a soros dobó Moscoso volt ezen a napon Pomeranz kisebb sérülése miatt. Nehézkesen indult a mérkőzés, a legelső inningben máris bases loadedot kellett hárítani, amit meg is tettünk Lucroy ellen. Aztán kezdődött a coloradói attak, EYJR és CarGo tört előre, Hernandez RBI singlelel nyitotta a pontszórást, egy újabb sétával feltöltöttük a bázisokat, Nelson pedig két futót beküldött, de a single ütése közben a harmadik ember már nem érhetett haza, így befejeződött a játékrész. A másodikban két out után két ellenfelet engedtünk bázisra eredmény nélkül, majd két groundoutot követően EYJR tűzött be egy hazafutást és már 4-0ra vezettünk. A következő inning abszolút esemény nélkül zajlott, a negyedik tetején ismét két singlet szenvedtünk el, közben háromból három denveri kiesett. Ezt követően az addig nagyon magabiztos Moscoso alaposan fejre állt, kieső nélkül záporoztak ellene a pályára kerülő futók, Weeks és Hart egy-egy RBI doublelal volt eredményes, majd a váltótárs Torres hit-by-pitchet engedett, Morgan RBI singlelel ketten is beértek és egyenlítettek, illetve még Segura biztonságit ért el, öt ponttal pedig fordított a Brewers. Hamar elszállt a Rockies vezetése és ezután csak egy singlet hoztunk. A hatodik dobórészt Torres egy single ellenében abszolválta, majd CarGo leadoff singlet követően két outnál Nelson RBI singlelel egyenlítettünk 5-5re. A hetedik felső része alatt újra dobót cseréltünk, 1in-1outnál érkezett Reynolds, aki ellen Morgan újabb találatával vette vissza a vezetést a vendég csapat és válaszként csak Colvin tudott sétálni. A következőt Harris teljesítette gond nélkül, nálunk csupán Pacheco könyvelt el egy 2out singlet. Az utolsó dobórészben nem engedtünk pályára senkit, ellenben Rosario és EYJR is singlet jegyzett, majd Colvin bevágta a győzelmet érő 2run doublet és 7-6ra megfordítottuk a meccset a végén.
- Fordulatos és izgalmas csatában győztünk, ezzel megszereztük a söprést, amely mindössze a második volt a szezonban. Colvin az idei 16. doublelal szállította a walk-off ütést, két találattal és két ponttal zárt. Nelson két ütésből három RBIt postázott, 29nél tart most a szezonban. Ezen kívül Young Jr is folytatta remeklését, elsüllyesztett egy újabb HRt, illetve C arGo is két találattal végzett. Moscoso az első négy játékot gond nélkül lehozta, az ötödikben viszont out nélkül négy futást kapott, addigra rendesen elfogyott. A továbbiakban Torres két runt szenvedett, Harris az utolsó két inninget pont nélkül teljesítette és megszerezte az első győzelmét az MLBben.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 65-53 (118 meccs)
2. San Francisco Giants 64-54 (118 meccs, 1.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 58-59 (117 meccs, 6.5 GB)

4. San Diego Padres 52-67 (119 meccs, 13.5 GB)
5. Colorado Rockies 44-71 (115 meccs, 19.5 GB)


A mieink párharcán kívül egyedül a Giants legutóbbi szériája fejeződött be eddig, akik 2-1re vesztettek hazai pályán a Nats ellen. Eközben a Dodgers háromból háromszor diadalmaskodott Pittsburghben, a D'backs kétszer kikapott a Cardstól, a SD pedig 1-2re áll Atlantában, de csütörtökön még mindhárom párharcban rendeznek egy-egy összecsapást. A hétvégén a csoporton belül Padres-Giants derbik lesznek, az Arizona Houstonban, a LAD pedig Atlantában folytatja.

A Rockies hosszú hetek szerencsétlenkedése után végre adott magáról némi életjelet és a hét második felében talán a nem túl acélos Miami Marlins elleni négy hazai meccs közül is behúzhatunk néhányat. A series mérkőzéseit az alábbi időpontokban fogják megrendezni: péntek 02:40, szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10. Reméljük, sikerül folytatni a felzárkózást további szép hazai győzelmekkel. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr684713923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.08.16. 16:22:43

rox-marlins pitching matchupok:

Thursday: Marlins' Ricky Nolasco (9-11, 4.90 ERA) at Rockies' Alex White (2-6, 5.82), 6:40 p.m., ROOT
Friday: Marlins' Wade LeBlanc (1-2, 1.45) at Rockies' Jeff Francis (4-4, 5.99), 6:40 p.m., ROOT
Saturday: Marlins' Nathan Eovaldi (3-8, 4.28) at Rockies' Tyler Chatwood (3-2, 4.28), 6:10 p.m., ROOT
Sunday: Marlins' Josh Johnson (7-9, 3.73) at Rockies' Drew Pomeranz (1-7, 5.04), 1:10 p.m., ROOT

Coach Sacco 2012.08.16. 17:05:02

El se hiszem, hogy végre nullára vertünk valakit.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.16. 19:42:10

Ez volt a 300. post a blogon Rockies témában.

Tomi_Tanguay 2012.08.17. 02:33:29

Rockies vs. Marlins, 8/16, 6:40pm: Young8, Colvin9, Gonzalez7, Cuddyer3, Rosario2, Pacheco5, LeMahieu4, Herrera6, White1.

Tomi_Tanguay 2012.08.17. 04:14:20

az elsőben white három groundout
eyjr single és három out

a másodikban lee solo HR és egy single
nálunk két kieső után lemahieu triple, herrera intent walk, wp scores

a harmadikban egy walkot hoztak
nálunk háromból három kieső
1-1

Tomi_Tanguay 2012.08.17. 04:27:55

a negyedikben white ellen walk, single, wp run, intent walk és a dobó ellen végeztünk
hárman kiestünk

az ötödikben ottavino alatt herrera throwing error
herrera single, ottavino reached error, eyjr lineout DP
1-2

Tomi_Tanguay 2012.08.17. 04:55:27

a hatodikban stanton solo HR, még egy double
cargo single, cuddy 2run HR

a hetedikben ottavino kiszórt hármat
lemahieu single, ph rutledge RBI triple, eyjr fielders choice közben run, colvin single, cargo GIDP
5-3

Tomi_Tanguay 2012.08.17. 05:24:44

a nyolcadikban belisle ellen két single, lemahieu-herrera-cuddy dp
pacheco 2out single

a kilencedikben betancourt háromból három outtal befejezte
5-3 W

foppa21 2012.08.17. 19:52:21

elég szép volt megint, végre tűrhető meccseket játszunk:-)

Tomi_Tanguay 2012.08.17. 20:19:16

chacin ma még a triple-aben startol és a tervek szerint hétfőn vagy kedden már a mets ellen visszatérhet a rotationbe.

Tomi_Tanguay 2012.08.18. 00:08:31

Rockies LHP Drew Pomeranz will start Sunday vs. MIA. RHP White Mon at NYM, RHP Chacin will be reinstated from DL and start Tues in NYM.

Tomi_Tanguay 2012.08.18. 02:34:22

Rockies lineup vs. Marlins. 9EY 6Rutledge 8Fowler 7CarGo 2Rosario 3Pacheco 5Nelson 4LeMahieu LHP Francis

Tomi_Tanguay 2012.08.18. 03:45:22

az elsőben francis ellen single, lee RBI double, hbp
két kieső után fowler single és CS

a másodikban nelson error, rosario error
cargo walk, rosario GIDP

a harmadikban single, francis-pacheco GIDP
lemahieu double
0-1

Tomi_Tanguay 2012.08.18. 04:24:07

a negyedikben három groundout
nálunk rutledge single, fowler single, rosario RBI single, pacheco RBI single

az ötödikben egy single, walk, reyes 3run HR
herrera walk, eyjr single és sb, rutledge RBI single, cargo RBI groundout, rosario RBI single
5-4

Tomi_Tanguay 2012.08.18. 05:06:26

a hatodikban roenicke ellen stanton solo HR, triple, buck RBI double egy outig. brothers még két out.
háromból három outot kaptunk

a hetedikben kiejtettünk hármat
eyjr single és három out
5-6

Tomi_Tanguay 2012.08.18. 05:41:49

a nyolcadikban harris három out
két out után nelson single, lemahieu single

a kilencedikben reynolds hozott három outot
nálunk három kiejtés
5-6 lett

foppa21 2012.08.18. 12:04:30

giants-padres 10-1 idegenben

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 02:21:47

mai lineup:
lf eyjr, ss rutledge, cf fowler, 1b cuddy, c rosario, rf colvin, 3b pacheco, 2b lemahieu, p chatwood

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 03:44:05

az elsőben chatwood ellen két single, reyes RBI single, stanton 3run HR, még egy walk, dp
háromból hárman kiestünk

a másodikban két single, reyes 2run RBI triple
cuddy walk és három out

a harmadikban egy 2out single
eyjr walk
0-6

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 04:14:50

a negyedikben egy triplet kaptunk
fowler walk, cuddy single, colvin RBI double

az ötödikben torres ellen egy single
rutledge single, fowler single
1-6

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 04:38:56

a hatodikban két singlet szereztek
nálunk csak egy rosario double

a hetedikben harris ellen két single és három out sorban
két outnál rutledge single, fowler walk
1-6

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 05:43:14

a nyolcadikban harris egy out, reynolds két out.
rosario walk, colvin single, pacheco RBI single, nelson sac fly RBI

a kilencedikben moscoso kiszórt hármat
fowler single, rosario single, colvin 2run RBI single
5-6ra megint kikaptunk:(

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 09:45:48

Tulo's next step. Troy Tulowitzki cleared another obstacle in his recovery from surgery on his left groin June 21, running the bases at Coors Field. He will travel with the Rockies on the upcoming road trip to continue working out. Without a setback, he could begin a rehab assignment the following week. He remains on track to play again this season.

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 19:00:32

cuddy visszaesett és megint 15 napos DLen, brown már feljött.

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 19:01:23

Rockies vs. Marlins, 8/19, 1:10pm: Young7, Rutledge6, Fowler8, Hernandez2, Colvin3, Pacheco5, Blackmon9, Herrera4, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 21:07:45

cuddy valószínűleg out for season

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 22:11:11

az elsőben pomeranz ellen rutledge error, double, lee RBI groundout, intent walk, walk, loaded 2outnál groundout
nálunk csak egy fowler walk

a másodikban egy single és walk
kiestünk hárman

a harmadikban pomer kiosztott hármat
megint semmi
0-1

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 22:52:35

a negyedikben pomer ellen buck solo HR
rutledge single, fowler RBI double, pacheco 2run HR

az ötödikben single, rutledge error, intent walk, loaded 1outról befejezte
herrera walk és sorban három out
3-2

Tomi_Tanguay 2012.08.19. 23:31:59

a hatodikban kiejtettünk hármat
fowler single, hernandez GIDP, colvin single, pacheco single

a hetedikben ottavino megint három out
herrera walk, brown double, fowler intent walk, loaded 2outnál hernandez groundout
3-2

Tomi_Tanguay 2012.08.20. 00:05:31

a nyolcadikban belisle három out
colvin walk, pacheco single, herrera single, loaded 1outnál ph nelson GIDP

a kilencedikben betancourt ellen single, herrera-lemahieu-colvin DP, single után vége
3-2re győztünk!:)


süti beállítások módosítása