Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Giants - Rockies 4:0 L

2012.09.21. 12:00 - Tomi_Tanguay

Sikertelen volt a Colorado Rockies legutolsó párharca, hétfőtől csütörtökig mind a négy meccset elvesztettük a San Francisco Giants otthonában, az év végére megint nagyon rossz passzba kerültünk.






















1. meccs, hétfő: Giants-Rockies 2-1

A párharc nyitó meccsén az infielden a Pacheco-LeMahieu-Rutledge-Nelson szokásos négyes kezdett, kívül Brown, Fowler, McBride álltak, az elkapó Rosario lehetett, a dobó pedig Chacin volt. Az első menetben Fowler egy séta után a kettes bázis elrablása közben kiesett, majd Pacheco double után ért véget a támadás, közben a hazaiaknál is egy séta történt. A másodikban ketten is bázisra jutottak, azonban LeMahieu ellen double playel védekeztek, közben magabiztosan osztottunk ki háromból három ellenfelet. Ezt követően különösebb eredmény nélkül jutottunk el két sétáig, a Giants egy leadoff triplával indított Crawford révén, egy kiesőnél pedig Rosario passed ballból szerzett pontot. A negyedik akció se hozott pályára kerülést részünkről, a SF egy singlet követően három groundoutot szenvedett el, majd az ötödik tetején Chacin duplája után két out mellett Rutledge vágott be egy RBI triplet és kiegyenlítettünk. Chacin az ötödik dobórészt két kapott találat ellenére teljesítette, miután Pagan single ütése közben Brown egy hatalmas dobással kiejtette a home plate felé tartó futót és megtartottuk a döntetlen állást. Aztán Brown sétával jutott pályára, de megakadályozták a rablási kísérletét, majd az első csere dobó Moscoso ellen kieső nélkül hintettek zsinórban három singlet, utoljára Pence találata jelentette az újbóli vezetést a Giantsnek, utána hiába ejtettünk ki három embert. A hetedik menetben három könnyű kiesés közt egyetlen sétát jegyeztünk fel, Escalona is egy single ellenében vitézkedett. Aztán három denveri outot követően egy walkot hagytunk, de Outman befejezte a játékrészt. A záró támadásban kiszórták mindhárom ütőt, Nelson, CarGo, és a PH Giambi búcsúja pedig a vereséget jelentette, 2-1 arányban alul maradtunk.
- Mindössze négy ütésünk volt a teljes meccsen a SF kilenc találatával szemben. Rutledge szerezte az egyetlen denveri pontot, amely a 33. RBI volt tőle a szezonban. Rosario már a 20. passed ballt vétette, amiből futást is kaptunk. Chacin hiába kezdett remekül, az első öt inningben egy pontot kapott, a győzelmet mégse tudtuk megszerezni. A hatodik játékban Moscoso kapta a második SFi runt, amivel a vereséget jegyezte.

2. meccs, kedd: Giants-Rockies 6-3
Másnap új játékos volt a kezdőben a shortstop Herrera, illetve Fowler két oldalán CarGo és Colvin foglaltak helyet az outfielden, a következő dobó pedig a balos Francis lehetett. Az első játékban Pacheco jegyzett egy 2out singlet, a hazaiaknál mindhárman kiestek, majd hiába jutottak ketten is bázisra, Francis képtelen volt hazaküldeni a futókat a pontszerző helyekről. Ezzel szemben a második alján a Giants két kieső után elkezdte hozni az ütéseket, az első double után Nady volt eredményes egy singlelel és csak még egy találat után tudtuk lezárni a menetet. A harmadik akció eredménytelen volt, a SF viszont két ütés és egy szándékos séta árán feltöltötte a bázisokat, loaded 1outnál Pence küldött ki egy sac flyt a második pontért. Ezt követően megint háromból három outot szenvedtünk el, de mi se engedtünk futókat a bázisok közelébe. Az ötödikben is csak a hazaiak oldalán esett egy single ütés, majd a sétáló Fowlert lekapcsolták rablás közben, Pacheco a single után nem jutott messzire. Utána az első csere dobó Torres folytatta, de nem hozott szerencsét, sorban három ember jutott fel ellene, közülük Nady napi második RBI singlelel volt eredményes és már 3-0ra vezetett a csapata. A hetedik tetején Nelson és Rutledge révén két singlet értünk el, azonban többre képtelenek voltunk, a csere ütő Giambi ellen double playel ért véget a dal. Roenicke folytatta, egy embert ütéssel, még egyet szándékos sétával juttatott fel, ráadásul az egyik egy wild pitchből haza is jutott. Kezdett eldőlni a meccs, bár a nyolcadikban Rosario tűzött ki egy 2run HRt Pacheco sétáját követően, 2-4. Ezután Outman se kifejezetten állt a helyzet magaslatán, az első double után Pagan triplával volt eredményes, Scutaro singlelel növelte a hazai vezetést. A befejező játékban LeMahieu hintett egy ground-rule doublet és McBride szépített még egy pontot érő singlelel, de közelebb már nem kerültünk hozzájuk, másodszor 6-3 arányban kapituláltunk.
- Korán hátrányba kerültünk és később se tudtunk visszajönni, csak akkor szereztünk pár pontot, amikorra már eldőlt a meccs. Rosario beütötte a 25. hazafutását az évben, ezzel 66 pontos, Pacheco és Nelson két-két ütést hozott. Francis az első öt inning alatt két pontot engedett és hatodik alkalommal regisztrált vereséget. A bullpennek se ment sokkal jobban, Outman két, Torres és Roenicke egy-egy futást szedett be.

3. meccs, szerda: Giants-Rockies 7-1
A harmadik meccsen Colvin visszakerült az egyes bázisra és Rutledge is elfoglalta a SS posztot, Blackmon kezdett RFként és Chatwood volt a soros dobó a félelmetesnek tartott Cain ellen. A legelső támadásban Fowler sétált, de Rutledge double playt kapott és CarGot is kiszórták, majd rögtön két ütéssel kezdett a Giants és a harmadik ember Sandoval hazafutásával 3-0s előnybe kerültek. Úgy látszott, hogy most még hamarabb lefutottá válhat a mérkőzés, főleg hogy a mieink a következő akcióban egyetlen singlet könyveltek el. A második alján egy single után sorban három ütőt kiejtettünk, majd a harmadikban csak Fowler sétált, de a dobórészt is túléltük két single ütés ellenére. Ezt követően három outot kaptunk, majd újra két singlet védekeztünk ki 2in-1out után, az ötödik akciót Nelson és Blackmon ütéseivel kezdtük és LeMahieu küldött ki egy sac flyt a szépítésért, utána összehoztunk még két sétát, azonban loaded 2outról CarGo ellen befejezték. Ahogy felcsillant volna a remény a felzárkózásra, a következő támadásban viszont a SF megpecsételte a sorsunkat, Ottavino sorra kapta az ütéseket, Belt egy RBI doublet süllyesztett el, Blanco pedig egy singleből hazaküldte az előtte lévő két futót és 6-1re elhúztak. A hatodikban simán kiesett a három denveri ütő, majd Escalona ellen két pályára kerülést követően Posey helyezett el egy pontot érő singlet. A hetedikben mindkét oldalon egy-egy futó járt bázison, a nyolcadikban pedig egy sem. A befejező játékrészben is simán elhullott a Colvin-Nelson-Blackmon trió, így nem tudtunk már közelebb kerülni, 7-1re nagyon könnyen kikaptunk.
- Rettentő sima meccs volt, mindössze négy ütést hoztunk a SF 14 találatával szemben. A négy találatot Nelson és Blackmon két-két single ütésének köszönhettük, a becsület pontot pedig LeMahieu szerezte az idei 16. RBI formájában. Chatwood négy játék alatt három futást kapott, mindet az elsőben szerezték ellen egy 3run jackből, övé lett a vereség. Ottavino megint háromszor kapitulált, csak Reynolds és Scahill volt hibátlan a végén, amikor már eldőlt a meccs.





















4. meccs, csütörtök: Giants-Rockies 7-2

Kicsit átalakult a lineup az utolsó meccsre, Pacheco és Rosario helyet cseréltek egymással a C és a 1B poszt közt, Rutledge átment a kettesre és Herrera volt a shortstop, közben kívül Fowler pihenőnapján Colvin volt a CF. És ami a legnagyobb változás volt, visszatérhetett közel másfél év kihagyásból a balos dobó De La Rosa, vele próbáltuk megmenteni a becsületünket. Az első játékrész alatt Pacheco kapart össze egy walkot, de CarGo double play áldozata lett, majd két kieső után Sandoval solo shottal köszöntötte DLRt. Következő nekifutásra Rosario és Colvin kerültek bázisra, Herrera pedig haza terelte az első futót egy singlelel és egyenlítettünk. A második alján egyetlen singlet engedtünk, aztán Rutledge a double után beleszaladt egy fielder's choice playbe, így a továbbiakban Rosario single ütése nem sokat ért, ezzel szemben a hazaiak egy double után Rosario errorból voltak eredményesek. A negyedik tetején Brown ütésével kezdtünk, Herrera singlelel a szélső bázisokra kerültünk, a dobó DLR egy RBI singlelel volt eredményes, 2-2re újra beértük őket. Aztán sajnos a mexikói dobó teljesen elfáradt, sorban kapta az ütéseket és Sanchez egy WPből haza is ért, 2in-1outnál Scutaro RBI singlet hintett, ráadásul a csere ember Escalona se tudott menteni, Sandoval takarított egy 3run jackel és Posey is kiküldött egy rakétát, a házigazdák villámgyorsan 8-2 arányban hagytak állva minket. Nem sok reményünk maradt, a következő akcióban egyetlen ütést hoztunk, de Moscoso végre stabilizálta a helyzetet védekezésben. A hatodik inning alatt Herrera és Rutledge vállalt egy-egy ütést, de Pacheco nem tudta hazajuttatni őket, közben egy double után Scutaro újabb pontjával növelte a különbséget a Giants. Ezt követően McBride leadoff singlelel kezdett, de sorban hárman búcsúztak, Brothers is biztosan hozta a három outot. Támadásban megint nem sokra mentünk, Betancourt két single ellenére magabiztos volt, egymást követő két called SOval fejezte be az utolsó dobórészt. A befejező támadásban Pacheco ütött még egy singlet, de McBride ellen dupla játékkal zárta le a meccset a Giants.
- Utoljára 9-2re vesztettünk, pedig az ütésekben csak 14-13 volt a különbség a Giants javára, de sajnos agyba-főbe vertek minket. Rosario négy beállás alatt három ütést szállított, de 14. alkalommal hibázott a mezőnyben és pontot is kaptunk az errorból. Herrera szintúgy 3/4el zárt és pontot is hozott. De La Rosa 3.2 játékig bírta, öt futást szenvedett el hét ütés mellett és a legelső beállásában hintett egy RBI singlet. Escalonat nem lehet megdicsérni, rögtön az első két ellenféltől HRt kapott és két ER jutott neki. Moscoso egy futást kapott két játék alatt, a végén Brothers és Betancourt magabiztosak tudtak lenni.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 87-63 (150 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 77-73 (150 meccs, 10.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 74-75 (149 meccs, 12.5 GB)

4. San Diego Padres 72-78 (150 meccs, 15.0 GB)
5. Colorado Rockies 58-91 (149 meccs, 28.5 GB)


A csoport másik rangadóján a D'backs 2-1es hazai series győzelemmel erősítette meg a harmadik helyet a Padres csapatával szemben, közben a Dodgers végképp lemondhat a playoffról, mivel Washingtonban csak egyszer nyertek a három meccsen. A hétvégén a SF-SD rangadó lesz a csoporton belül, a Dodgers következő ellenfele a Reds lesz idegenben.

A mieink máris hazatérnek és a következő négy napon a rivális Arizona Diamondbacks gárdáját látjuk vendégül a Coors Fielden. A párharc meccseire a következő időpontokban kerül sor: szombat 02:10, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10, kedd 02:40. Reméljük sikerül megszakítani a mostani L6 szériát és legalább egy győzelem végre újra jutni fog a csapatnak. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr764789983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.09.21. 15:08:31

The Rockies (58-91) have 13 games left. They need five wins to avoid 100 losses. They need 10 wins to avoid tying the worst record in franchise history.

Tomi_Tanguay 2012.09.21. 15:23:42

Friday: Diamondbacks' Wade Miley (15-10, 3.10 ERA) at Rockies' Drew Pomeranz (1-9, 5.06), 6:10 p.m., ROOT

Saturday: Diamondbacks' Patrick Corbin (6-7, 4.02) at Rockies' Jhoulys Chacin (2-5, 4.58), 6:10 p.m., ROOT

Sunday: Diamondbacks' Ian Kennedy (14-11, 4.08) at Rockies' Jeff Francis (5-6, 5.58), 1:10 p.m., ROOT

Monday: Diamondbacks' Trevor Cahill (12-11, 3.89) at Rockies' Tyler Chatwood (4-5, 5.73), 6:40 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 02:06:32

Rockies vs. Giants, 9/21, 6:10pm: Fowler8, Rutledge4, Pacheco3, Rosario2, Nelson5, Brown7, McBride9, Herrera6, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 04:02:07

az elsőben pomeranz ellen walk és goldscmidt RBI double
fowler single, rutledge RBI double, rosario RBI single, nelson single

a másodikban egy single és két walk, loaded 2outnál hill flyout
nálunk csak pomeranz double

a harmadikban két walk, montero 2run RBI double, parra sac fly RBI, még egy single
pacheco single, rosario double, nelson RBI groundout, brown sac fly RBI
4-4

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 04:13:06

a negyedikben white ellen két out után single, walk, montero RBI single, johnson RBI double, intent walk, mcdonald 2run single
itt három kieső

az ötödikben white ellen walk, single, nelson error közben run egy outig. outman két out.
4-9

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.22. 05:02:36

Rockies Pomeranz and White combined for 9 runs and 8 walks in 4 1/3 innings tonight.

Nem csoda, hogy megint tükörsima a meccs.

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 05:05:10

a hatodikban outman ellen single, még egy single közben out at home, eaton 2run HR, még egy double
nálunk nelson double, mcbride single, herrera RBI single

a hetedikben roenicke ellen single, johnson 2run HR
rutledge hbp, pacheco GIDP, rosario single, nelson walk
5-13

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 05:42:42

a nyolcadikban belisle ellen single, hill RBI double
herrera double

a kilencedikben harris ellen két single, elmore RBI groundout
három outtal vége
5-15 :(

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 10:31:26

rendszeresen 404 not found hibát ír ez a fos. hajnalban is ez volt, rohadt idegesítő..

Tomi_Tanguay 2012.09.22. 17:53:25

mióta káromkodtam azóta normálisan működik:D

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 02:05:38

Rockies lineup vs DBacks. 8Fowler 6Rutledge 3Pacheco 2Rosario 5Nelson 7Brown 9Colvin 4LeMahieu RHP Chacin

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 03:36:03

az elsőben chacin ellen triple, hill RBI groundout, double, goldschmidt RBI double, kubel RBI single
pacheco single, rosario single

a másodikban két kieső után két walkot hagytunk
brown solo HR, lemahieu triple, chacin RBI single, fowler single, pacheco 2run double és out at 3rd

a harmadikban két singlet kaptunk
rosario solo HR, nelson double és három out
5-3

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 04:19:19

a negyedikben chacin ellen egy single
háromból három out

az ötödikben torres ellen single
rosario single, nelson GIDP
5-3

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 04:56:32

a hatodikban torres ellen single és két walk, hill 3run triple, még egy walk kieső nélkül. outman ellen walk. escalona loaded 0utnál SO, kubel sac fly, johnson RBI single
colvin single, PH mcbride RBI single

a hetedikben brothers ellen egy walk
nálunk rutledge single, pacheco single, rosario GIDP közben run
7-8

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 05:18:05

a nyolcadikban brothers ellen két single és két out. belisle harmadik out.
háromból hárman kiestünk
7-8

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 07:15:22

a kilencedikben beton ellen egy double
nálunk három out és vége
7-8 lett

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 18:26:30

nem kéne még egy párharcot elbukni, de sztem esélyes hogy mostmár ez lesz.

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 19:38:00

Rockies lineup 9/23 vs. ARI: Rutledge6, Blackmon7, Pacheco3, Rosario2, Nelson5, Colvin8, Brown9, LeMahieu4, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 22:17:18

az elsőben francis kiszórt hármat
rutledge hbp, rosario walk

a másodikban single, hbp, ransom RBI single, nieves RBI single
három out

a harmadikban egy singlet kaptunk
francis single és három out
0-2

Tomi_Tanguay 2012.09.23. 23:09:00

a negyedikben francis ellen double
rosario single és három out

az ötödikben ottavino ellen két single és egy walk, loaded 1outnál strikeout, wheeler RBI walk, még egy SOval vége
mcbride single, rutledge single, blackmon RBI single, pacheco RBI single, rosario RBI double
3-3

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 00:34:30

a hatodikban scahill ellen single és cs
nálunk lemahieu double, rutledge walk, blackmon RBI single

a hetedikben scahill ellen double két outig. brothers harmadik out.
itt csak rosario single
4-3

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 01:10:06

a nyolcadikban brothers ellen single 0utig. belisle ellen single, jacobs RBI single, hill 2run HR
lemahieu single, rutledge single

a kilencedikben harris ellen single és walk, elmore 2run RBI single, még egy double, pollock RBI groundout
nálunk pacheco single, nelson double, colvin 2run RBI double, lemahieu RBI single
7-10 L lett, ezt a seriest is elvesztettük

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 11:49:14

The Rockies' record is now 58-94, leaving them one loss shy of tying for the most losses in franchise history. The Rockies were 67-95 in 1993 and 2005. To avoid their first 100-loss season, the Rockies must finish 5-5.

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 17:05:22

ma lesz a szezon utolsó purple monday meccse

Tomi_Tanguay 2012.09.24. 22:25:34

kilenc vereség után ma már tényleg nyerni kéne

Tomi_Tanguay 2012.09.25. 02:56:31

mai lineup:
ss rutledge, lf blackmon, c pacheco, cf colvin, 3b nelson, 1b mcbride, rf brown, 2b lemahieu, p chatwood

Tomi_Tanguay 2012.09.25. 03:32:15

az elsőben chatwood kiejtett hármat
blackmon hbp, pacheco fielder's choice, colvin RBI single

a másodikban egy single és chatwood error
kiestünk hárman
1-0

Tomi_Tanguay 2012.09.25. 04:47:17

a harmadikban kiejtettünk hármat
nálunk rutledge single, blackmon single, pacheco GIDP

a negyedikben chatwood ellen walk, kubel 2run HR
colvin single, nelson walk, mcbride single, loaded 0outnál brown RBI forceout, lemahieu RBI single

az ötödikben háromból három out
blackmon single, pacheco single és három out
3-2

Tomi_Tanguay 2012.09.25. 05:13:14

a hatodikban chatwood ellen walk és single két outig. outman hozta a harmadik outot.
nálunk brown double és három kieső

a hetedikben outman egyet, moscoso kettőt ejtett ki
mi is kiestünk hárman
3-2

Tomi_Tanguay 2012.09.25. 05:34:33

a nyolcadikban moscoso három flyout
nálunk brown 2outnál solo HR

a kilencedikben betancourt ellen csak két single
4-2re győztünk
megúsztuk a sweepet, napközben lesz összefoglaló


süti beállítások módosítása