Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Dodgers - Rockies 3:0 L

2012.10.01. 09:22 - Tomi_Tanguay

Nem sikerült a hétvégi párharc a Colorado Rockies csapatának, ugyanis a Los Angeles Dodgers vendégeként mind a három meccsünket simán vesztettük el, így már biztos, hogy minden idők leggyengébb denveri szezonját zárjuk idén.



















1. meccs, péntek: Dodgers-Rockies 8-0

A series nyitó összecsapásán az elkapó Rosario mellett a Pacheco-LeMahieu-Rutledge-Nelson négyes alkotta az infieldet, a külső mezőnyben Brown, Colvin, McBride kezdtek. Kezdésként mindkét oldalon három-három kiesés történt, aztán a második játszmát Rosario kezdte egy duplával, utána viszont már csak Brown volt képes egyetlen sétára három strikeout közben. Ezzel szemben a Dodgers második akciója jobban sikerült, az első két futó pályára kerülése után Ethier egy duplával szerezte meg a vezetést, majd az előnyt Victorino 3run HRal nyomatékosította, utána már csak egy single történt. A harmadikban Colvin két kiesés után hozta az egyetlen ütésünket egy single formájában, Francis visszatartotta a három ellenfelét. Ezt követően sima három out érkezett, majd a kezdő dobó utolsó játékban két single és egy hit-by-pitch révén alakult ki bases loaded szituáció, amely közben Kershaw dupla játékba szaladt bele, de ezalatt a legelső futó hazaért és már 5-0ra vezetett a LAD. Az ötödik részben LeMahieu és Rutledge jegyzett egy-egy singlet, de az első két bázisnál messzebbre egyikük se jutott, majd az első csere dobó Moscoso egy single és egy walk után sorozatban három mezőny általi kiejtéssel dolgozott. A következő felvonásban mindkét részről egy-egy ütés született, majd a hetedikben Brown sétáját követően LeMahieu kapott double playt, Roenicke pedig kiszórt három ellenfelet. A nyolcadik tetején is elhullott háromból három denveri ütő, majd Harris ellen egy single után A. Ellis köszönt be egy duplával és Abreu is elhintett egy két pontos homerunt, a befejező felvonásban pedig már nem történt semmi, így sajnos 8-0ra vesztettünk.
- A korán összeszedett hátrányt később se tudtuk ledolgozni, rettentő sima vereséggel kezdődött a párharc. A teljes meccsen mindössze öt ütést értünk el öt különböző játékos jóvoltából, McBride egy pazar elkapással jeleskedett. Francis ellen négy játszma alatt elment a meccs, a balos kezdő addig hat ütésből öt pontot kapott és hetedik alkalommal regisztrált vereséget. Később Moscoso két játékot teljesített két ütéssel, Roenicke is hibátlan volt, Harris viszont a végén háromszor kapitulált.

2. meccs, szombat: Dodgers-Rockies 3-0
A szombati második mérkőzésre egyetlen változás volt a kezdőben, az is kevéssel a meccs előtt, amikor kiderült, hogy Colvin nem tudja vállalni a játékot, így Blackmon állt a center fieldre, a soros dobó Chatwood lehetett. Az első játékrész egyetlen denveri ütését Blackmon duplája jelentette, majd a hazaiaknál egy séta után double play történt egy Pacheco-Rutledge-Chatwood összjáték jóvoltából, további két single ellenére abszolváltuk a játékrészt. Az eseménytelen második felvonás után a harmadikban Chatwood single után Rutledge kapott dupla játékot, a Dodgersnél hárman könnyen kiestek. A soron következő denveri hármas is búcsúzott, majd a pont nélküli állást Kemp solo hazafutása törte meg, melyet követően még egy LAi futó került bázisra és A. Ellis RBI singlelel újra eredményesek voltak. Az ötödik tetején Brown és LeMahieu single ütései ellenére se szereztünk pontot, közben az első reliever Outman hibátlanul látta el a feladatát. Aztán hiába kezdtünk Rutledge single ütésével, mert Blackmon double play áldozata lett, Pacheco találata után Rosario ellen strikeouttal ért véget a támadás. Ezalatt Outman egy kiejtés után távozott, Escalona egy beszedett ütést követően két outtal lezárta a hatodik inninget. Ezután a hetedik tetején Nelson single után zsinórban hárman kiestünk, majd a Dodgersnek is csak egyetlen ütést engedélyeztünk, maradt a 2-0s eredmény, azonban a nyolcadik próbálkozásunk is kudarcot vallott a pontszerzésre, megint három sima out történt. Eközben Roenicke ellen az első és egyetlen ütő Kemp újabb hazafutást hintett, majd Reynolds két embert engedett pályára, a következő dobó Torres egy out után Abreut direkt sétáltatta, A. Ellis ellen pedig egy LeMahieu-Rutledge-Pacheco double playel fejeztük be a játszmát 3in-1outról. Sajnos a legutolsó játszmában simán kiesett három ütőnk, így a második meccset is szerzett pont nélkül vesztettük el 3-0 arányban.
- Másodszor szorosabb mérkőzést vívtunk velük, de így sem volt túl sok közünk a találkozóhoz, a hazaiak 10-7 arányban jegyeztek több ütést. Megint egyetlen extra base ütésünk volt Blackmon jóvoltából, a többiek nem sokat tudtak hozzátenni. Chatwood két pontot kapott az első öt játékban, ezzel a hatodik vereséget szenvedte el az évben. Később Outman és Escalona is 1.1 inninget teljesített, a végén Roenicke kapott még egy pontot.

3. meccs, vasárnap: Dodgers-Rockies 7-1
A párharc utolsó összecsapására Pacheco öltözött elkapónak, az egyesen McBride kezdett, a harmadik outfielder pedig a frissen felhozott Ortega volt élete első MLB meccsén. A mieink dobója De La Rosa lehetett, aki az első inningben csak egy singlet engedélyezett, mint ahogyan előtte nálunk is egyetlen ütés született éppen az újonc Ortega jóvoltából. A következő akcióban Blackmon ért el egy sétát, de pickoffal leszedték az egyes bázisról, a Dodgers hármasát magabiztosan osztottuk ki. A harmadik inning során DLR single és Rutledge double találataival lendültünk előre, Ortega hozzátett egy sétát, de hiába volt bases loaded 1out lehetőségünk, mert Pacheco ellen double playel fejezték be ezt a részt. Ezalatt a hazai hármas is búcsúzott, majd a negyedik tetején Brown solo hazafutásával szereztük meg a vezetést, mely után még McBride hintett egy duplát, de egy szándékos sétánál többre már nem futotta később. Aztán De La Rosa a negyedik dobórészre elkészült az erejével, egy singlet követően Kemp tűzött ki solo HRt, majd egy újabb single találat után Cruz bombázott a lelátóra további két pontért, ezáltal a házigazdák 4-1 arányban visszavették a vezetést. Az ötödikben a sor tetejéről Rutledge és Ortega került pályára, utánuk zsinórban hárman kiestek, míg Scahill ellen két kieső után két single és egy walk esett, Hanley RBI singlelel újabb pontot szerzett a hazai csapat. Ezután háromból három denveri out következett, mialatt White ellen a Dodgers kiharcolt egy sétát és A. Ellis 2run homerunból már egészen tetemessé fajult a különbség és 7-1re vezettek. A hetedik tetején újra jól kezdtünk, Colvin singlet és Pacheco doublet jegyzett, Brown sétával felkerült az üres egyes bázisra, azonban Nelson ellen egy groundouttal lezárták az inninget loaded 2outnál. Legközelebb a hazaiak előtt is teli pályás helyzet adódott, két single és egy walk után azonban 3in-1outról védekeztünk sikerrel. Ezt követően Blackmon leadoff double után sorozatban három ütő búcsúzott el, Torres pedig csak egy singlet kapott a nyolcadik dobórészben. A legutolsó próbálkozás alkalmával egyedül Ortega került bázisra egy HBP révén, szépíteni már nem sikerült, be kellett érni a 7-1es fiaskóval.
- A series harmadik meccsén is csak egyetlen pontot kapartunk össze, totál simán vesztettük el ezt a párharcot. Hiába voltunk képesek 9 ütésre, Brown idei ötödik hazafutásán kívül több pontot nem szereztünk pedig voltak helyzeteink dögivel. Mindent elmond az ütők produkciójáról, hogy a debütáló Ortega volt az egyetlen játékos egynél több találattal. De La Rosa négy inning alatt négy futással kapta a következő vereséget, valamennyi LAi run a negyedik játszmában született. Később Scahill egy, White két futást szenvedett el, egyedül Torres őrizte makulátlanul a home platet.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 93-66 (159 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 84-75 (159 meccs, 9.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 80-79 (159 meccs, 13.0 GB)

4. San Diego Padres 75-84 (159 meccs, 18.0 GB)
5. Colorado Rockies 62-97 (159 meccs, 31.0 GB)


A csoporton belüli párharcokat az erősebb csapatok nyerték, a Dogers söprése mellett a Giants 2-1re győzött összetett a Padres ellen, közben a D'backs is hozta a magaáét a Cubs ellen. Az év utolsó napjaiban LAD-SF és ARZ-COL párharcok lesznek a csoportban, míg a SD Milwaukeeban zárja a 2012es szezont.

Az utolsó seriest tehát az Arizona Diamondbacks otthonában vívhatjuk, a három meccset a következő időpontokban rendezik: kedd 03:40, szerda 03:40, csütörtök 01:10. Egy győzelem mindenképpen kéne, hogy ne zárjuk olyan silányul az évet, illetve hogy a 100 vereséget valahogy el tudjuk kerülni. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr264812115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.10.01. 10:51:14

dbacks-rox pitching matchupok:

Monday: Rockies' Drew Pomeranz (2-9, 5.01 ERA) at Diamondbacks' Wade Miley (16-11, 3.32), 7:40 p.m., ROOT

Tuesday: Rockies' Jhoulys Chacin (3-5, 4.78) at Diamondbacks' Patrick Corbin (6-8, 4.77), 6:40 p.m., ROOT

Wednesday: Rockies' Jeff Francis (5-7, 5.75) at Diamondbacks' Ian Kennedy (15-11, 4.16), 5:10 p.m., ROOT

milo_hedgie#23 2012.10.01. 20:09:38

megint elfogyott a csapat az év végére

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 03:33:43

Rockies 10/1 at ARI: Rutledge 4, Colvin 8, Nelson 5, Rosario 2, Brown 9, McBride 3, Blackmon 7, Herrera 6, Pomeranz 1.

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 04:29:17

az elsőben nelson egy single
pomeranz ellen hill solo HR

a másodikban három-három out mindkét csapatban

a harmadikban három SOt kaptunk
náluk egy single után három kieső
0-1

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 06:30:48

a negyedikben kiestünk hárman
ott egy walk

az ötödikben blackmon 2out double
pomeranz ellen parra solo HR, még egy walk

a hatodikban háromból három out
ottavino kiszórt hármat
0-2

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 06:32:33

a hetedikben rosario solo HR
három outot adtunk

a nyolcadikban blackmon single, rutledge RBI double, colvin RBI double
belisle három kieső
3-2

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 06:34:13

a kilencedikben brown single, mcbride GIDP
betancourt ellen goldschmidt solo HR, még egy single
3-3 extra inningek

a tizedikben herrera single
brothers ellen egy single
3-3

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 07:10:42

a tizenegyedikben nelson double, rosario intent walk, lemahieu GIDP
escalona kiszórt hármat

a tizenkettedikben blackmon single, herrera walk
escalona ellen egy single két outig. outman még egy out.
3-3 megy tovább

Tomi_Tanguay 2012.10.02. 07:55:55

a tizenharmadikban colvin ground-rule double, nelson RBI single, lemahieu walk, mcbride walk, loaded 1outnál blackmon RBI single, herrera fielder's choice közben run, outman SO, wp scores
outman ellen két walk egy outig. roenicke ellen single, loaded 1outnál schmidt RBI walk, johnson sac fly RBI
7-5 W!
elkerültük a 100 vereséget:)

Tomi_Tanguay 2012.10.03. 03:44:22

mai lineup:
2b rutledge, cf colvin, 1b pacheco, c rosario, rf brown, 3b lemahieu, lf blackmon, ss herrera, p chacin

Tomi_Tanguay 2012.10.03. 05:16:20

az elsőben colvin double
chacin ellen csak egy walk

a másodikban brown single, lemahieu single, blackmon GIDP közben run, herrera double
náluk egy single

a harmadikban kiestünk hárman
ott egy double
1-0

Tomi_Tanguay 2012.10.03. 05:16:57

a negyedikben is háromból három out
chacin ellen single és walk, double play

az ötödikben kiestünk hárman
ott is három out
1-0

Tomi_Tanguay 2012.10.03. 05:59:03

a hatodikban pacheco single
moscoso ellen két single, double play

a hetedikben lemahieu triple, herrera intent walk
náluk double, mcdonald 2run HR, single, walk
1-2

Tomi_Tanguay 2012.10.03. 06:33:49

a nyolcadikban rutledge single, colvin double, pacheco 2run double
brothers kiejtett hármat

a kilencedikben herrera single
betancourt ellen két single, hill 3run walkoff HR
3-5ös vereség

Tomi_Tanguay 2012.10.04. 02:06:33

Rockies lineup for #162: Rutledge 4, Blackmon 7, Pacheco 3, Rosario 2, Colvin 8, Brown 9, LeMahieu 5, Herrera 6, Francis 1

Tomi_Tanguay 2012.10.04. 02:14:24

az elsőben kiestünk hárman
francis ellen egy single

a másodikban háromból három out
ott egy single és sb

a harmadikban herrera single
pollock solo HR, single, intent walk
0-1

Tomi_Tanguay 2012.10.04. 04:32:07

a negyedikben blackmon hbp, pacheco single, rosario fielder's choice közben errorból run, lemahieu RBI single
náluk single, sb, pb

az ötödikben blackmon single, pacheco single
három ból három out
2-1

Tomi_Tanguay 2012.10.04. 04:33:23

a hatodikban kiestünk hárman
roenicke egy out. outman ellen egy walk és két out.

a hetedikben herrera single és cs
escalona ellen single, walk, DP
2-1

Tomi_Tanguay 2012.10.04. 04:35:22

a nyolcadikban pacheco single, rosario single
ottavino ellen single egy outig. brothers még két kiejtés.

a kilencedikben lemahieu single, herrera single
brothers hbp és walk két outig. belisle harmadik out
2-1 W
series győzelemmel zártuk az évet:)
az összefoglaló majd jön


süti beállítások módosítása