Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Reds - Rockies 1:2 W

2013.06.06. 08:47 - Tomi_Tanguay

A hét első napjaiban értékes párharc-győzelmet aratott a Colorado Rockies együttese, ugyanis háromból kétszer sikerült felülkerekedni a Cincinnati Reds gárdáján idegenben.



1. meccs, hétfő: Reds-Rockies 3-0
Az első mérkőzésen a szokásos összeállításunkban játszottunk, vagyis az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado kezdtek, kívül a CarGo-Fowler-Cuddy hármas állt, a soros dobó Chatwood elkapója pedig Rosario lehetett. A legelső támadásban egyedül CarGo mutatott fel egy singlet, miközben magabiztosan kiejtettük a hazaiak első három ütőjét. Ezt követően csak Helton járt bázison egy single ütéssel, a Reds is megszerezte első találatát, melyet egy Tulo-LeMahieu-Helton double playel semlegesítettünk. A harmadik tetején három outot kaptunk, egy séta után újra DPt mutattunk be, majd a kezdő dobó single ütését követően egy strikeouttal fejeztük be a játékrészt. Aztán CarGo leadoff single után zsinórban hárman kiestek, a túloldalon két kieső után egy single született, majd Frazier RBI singleből megszerezték a vezetést. A következő támadásunk sikertelen volt, ezalatt sérülés miatt színre lépett az első csere dobó Scahill és egy singlet, egy walkot engedélyezett, majd a hatodikban egyik fél se járt a bázisok közelében. A hetedik tetején egyetlen single ütésig jutottunk Cuddy jóvoltából és a Redsnél is csak egy hit-by-pitch történt. A nyolcadik játékrész alatt három denveri outot követően Outman ellen egy single után Bruce 2run HRal végképp eldőlni látszott minden, egy újabb single után végül Corpas fejezte be az inninget bases loadedról. Sajnos, nem tudtunk már válaszolni, a legutolsó támadásban három strikeout közben egyedül Tulo harcolt ki egy sétát, de maradt a 3-0s vereség.
- Az ütésekben 4-9re végeztünk, mindössze négy singleig jutottunk, Gonzalez volt az egyetlen emberünk két találattal, ezzel tartja .300 feletti hatékonyságát, egyébként támadásban borzasztó gyengék voltunk. Chatwood négy játékot teljesített egyetlen futással, ami sajnos az idei első vereségébe került, majd húzódás miatt le kellett cserélnünk őt. Scahill nagyszerű formában folytatta és három játszmát teljesített egyetlen ütéssel három SO közben. Outman két kiejtést postázott és közben három ütésből két runt szedett be, Corpas két felengedés mellett hozta az utolsó outot a nyolcadik részben.

2. meccs, kedd: Reds-Rockies 4-5
A szombati felvonásról Arenado és Rosario voltak szabadnaposak a szokásos kezdőből, előbbit Herrera helyettesítette a hármason, az elkapó pedig Torrealba volt, a kezdő dobó Nicasio lehetett. Az első játékrészben mindkét oldalon egy-egy pályára kerülés történt, a mieinknél CarGo sétált, a túloldalon egy double esett. A következő felvonásban Cuddy és Torrealba ütéseivel a pontszerző bázisokat foglaltuk el, Herrera duplájával mindkét futó hazaért, majd két out mellett Fowler RBI singlelel módosítottuk 3-0ra az eredményt. Eközben a Reds egy doublet követően Hanigan groundout közben szépített, majd a harmadik játszmában három-három kiesés történt. Ezt követően három groundoutot kaptunk, majd Nicasio sajnos kicsit megrogyott és egy singlet követően két duplával kiegyenlítettek a házigazdák, először Frazier, később Hanigan volt eredményes, engedtünk egy szándékos sétát és végül a dobó Bailey ellen sikerült lezárnunk az inninget, amikor már 3-3 volt az állás. Az ötödik felvonás alatt kiesett a denveri hármas és a hazai triót is elbúcsúztattuk, majd háromból három kiesésünk közben a Reds egyetlen sétáig jutott. A hetedik tetején Helton és Herrera jegyeztek egy-egy single ütést, azonban hiába jártunk a szélső bázisokon, Pacheco ellen dupla játékkal védekeztek, majd Escalona kárára villámgyorsan esett két ütés, egy balk callból az első futó hazaért, egy séta után lecseréltük őt, Outman két strikeouttal zárta le az inninget. Ezután két out mellett CarGo sétával lépett bázisra, Tulo pedig kiküldött egy 2run HRt, mellyel 5-4 arányban átvettük a vezetést. Ezt követően Belisle egy single ellenére lehozta az aktuális játszmát, köszönhetően a Fowler-Tulo flyout double playnek, majd a legutolsó akcióban Herrera ért el egy singlet. Végezetül Betancourt távollétében Brothers háromból három kiejtéssel lehozta a savet, így egy pontos győzelmet arattunk.
- Mindkét csapat 8-8 ütésre volt képes, a fordulatokkal teli összecsapás végén mi kerültünk ki győztesen. Tulowitzki számára szerencsés volt az idei 13. hazafutás, ugyanis a nyolcadik tetején a győztes pontokat regisztrálta, már 45 pontnál tart a szezonban. Herrera négy beállás alatt három ütést vállalt, egy 2run doubleból két pontot postázott. Nicasio az első hat inning alatt öt ütésből háromszor kapitulált, döntetlen eredménynél cseréltük le. Escalona bizonytalanul kezdte a hetedik játékrészt, egy kiesés közben három felengedést alkotott és egy pontot is szereztek ellene. Outman két kiejtéssel az évi második győzelmét regisztrálta. Belisle magabiztosan hozott le egy inninget a tizedik holdért, Brothers pedig a végén a második savet abszolválta egy hibátlan játékrésszel.

3. meccs, szerda: Reds-Rockies 4-12
A párharc döntőjére visszatért a kezdőbe Arenado és Rosario, a szabadnapos Fowlert pedig EYJR helyettesítette a center fielden, a kezdő dobónk Garland lehetett. Az első két outot követően a harmadik ütő CarGo bombázott ki egy hazafutást a bal szélre, majd Tulo és Cuddy single ütései után Helton ellen fejeződött be az első játékrész. Eközben két pályára kerülést követően Frazier egy singlelel szerzett pontot, majd Paul takarította ki a pályát egy 3run HR jóvoltából és pillanatok alatt 4-1re elhúzott a Reds. Az egész második játék alatt egyetlen double esett a mieink részéről Garlandnak köszönhetően, majd a harmadik tetején Arenado single után Tulo két pontos HRal zárkóztunk fel egyetlen pontra. Garland három groundout segítségével dolgozta le az aktuális dobórészt, majd két out mellett EJYR és Arenado kerültek bázisra, amikor CarGo 3run HRal vettük át a vezetést 6-4 arányban és egy csapásra újra sínen voltunk. Ezt követően egy double közben hoztuk a három outot, majd az ötödikben mindkét oldalt három-három out született. A hatodik tetején Garland jegyzett egy singlet, majd újra kiejtettük a Reds hármasát, ezt követően Tulo lépett bázisra és Helton lőtt ki egy 2run jacket, aztán két kiesőnél Herrera regisztrált egy singlet, a csere ütő Pacheco RBI double találatával stabilizáltuk a különbséget. A hetedik alsó részét az első csere dobó Lopez egy walk ellenére abszolválta, majd a nyolcadik tetején Arenado felkerülése után CarGo a napi harmadik hazafutását is belőtte, az egyből utána következő ember Tulo újabb hazafutást vágott és a back-to-back HRokkal már 12-4re vezettünk, teljesen padlóra küldtük a házigazdákat. Ezt követően Ottavino hibátlanul dolgozott, nálunk legközelebb egy 2out single esett, az utolsó dobórészben pedig már csak egyetlen singlet kaptunk, az eredmény nem változott.
- Húsz ütéssel szórtuk meg a Redst, abból hat HR volt, a hazaiak összesen öt ütésre voltak képesek, fantasztikus napot tartottak az ütőink. Gonzalez öt lehetőség alatt három hazafutást lőtt összesen hat RBIért, jelenleg 17 HRnál tart éves szinten. Tulowitzki 5/5ös hatékonyság közben két HRt durrantott három pontért, a 14. és a 15. hazafutásait lőtte az évben. Helton ugyancsak jegyzett egy HRt és összesen két találattal végzett. Arenado nem szerzett közvetlenül pontot, de négy ütéssel és három futással jeleskedett a sor második helyéről. Garland a gyenge első inningben kapott négy runt, a következő ötben viszont egyet sem, így jó teljesítménnyel zárt és több mint egy hónap után postázott újra győzelmet, a negyediket a szezonban. Lopez egy, Ottavino két játszmát hozott le kapott pont nélkül.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Arizona Diamondbacks 34-24 (58 meccs)
2. Colorado Rockies 32-28 (60 meccs)
3. San Francisco Giants 31-28 (59 meccs)
4. San Diego Padres 27-32 (59 meccs)
5. Los Angeles Dodgers 25-33 (58 meccs)

A mieinkhez hasonlóan az éllovas D'backs is 2-1es sikert aratott a napokban, méghozzá a Cards vendégeként. A Giants döntetlenre végzett két meccsen a Blue Jaysel, a Dodgers pedig megnyerte a Padres elleni párharcot és közelebb kerültek a negyedik helyhez. A hét második felében a csoporton belül ARZ-SF és COL-SD rangadók lesznek, míg a LAD a Braves gárdáját fogadja.

Tehát a San Diego Padres elleni négy meccs párharccal folytatjuk a szereplésünket. Bízunk benne, hogy a Cincy elleni győzelmek lendületet adnak a csapatnak és odahaza is folytatjuk a sikeres menetelést a következő menetrendben: péntek 02:40, szombat 02:40, vasárnap 01:15, vasárnap 22:10. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr965344770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.06.06. 08:48:39

rox-padres pitching matchupok:

Thursday: Padres' Andrew Cashner (4-3, 3.65 ERA) at Rockies' Jhoulys Chacin (3-3, 4.26), 6:40 p.m., ROOT

Friday: Padres' Edinson Volquez (4-5, 5.35) at Rockies' Jorge De La Rosa (7-3, 3.10), 6:40 p.m., ROOT

Saturday: Padres' Eric Stults (4-5, 3.74) at Rockies' TBA, 5:15 p.m., Fox

Sunday: Padres' Clayton Richard (1-5, 7.86, entering Tuesday night) at Rockies' Juan Nicasio (4-2, 4.76), 2:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2013.06.07. 04:04:01

Rockies 6/6 vs. SD: Young 8, Arenado 5, CarGo 7, Tulo 6, Cuddy 9, Pacheco 3, Rosario 2, LeMahieu 4, Chacin 1.

Tomi_Tanguay 2013.06.07. 04:13:08

az elsőben chacin ellen double
nálunk háromból három out

a másodikban walk és sb
nálunk is csak egy cuddy walk

a harmadikban három-három out mindkét oldalon
0-0

Tomi_Tanguay 2013.06.07. 04:34:00

a negyedikben chacin ellen single walk, gyorko RBI double, kotsay RBI groundout, maybin fielder's choice közben run, sb, hundley RBI groundout
nálunk arenado double, cuddy RBI double

az ötödikben kiejtettünk hármat
lemahieu double és sb, throwing errorból run, eyjr single, arenado double
2-4

Tomi_Tanguay 2013.06.07. 05:17:05

a hatodikban chacin két singlet kapott, maybin RBI single egy outig. scahill két SO
nálunk pacheco double, rosario RBI double, lemahieu intent walk, ph helton flyout

a hetedikben lopez ellen triple
háromból három out
3-5

Tomi_Tanguay 2013.06.07. 05:49:16

a nyolcadikban lopez ellen single és cs
pacheco single, rosario 2run HR

a kilencedikben brothers ellen single, walk
ph herrera walk
5-5

Tomi_Tanguay 2013.06.07. 07:03:39

a tizedikben belisle kiszórt hármat
itt is három out

a tizenegyedikben corpas ellen eyjr error
lemahieu single

a tizenkettedikben corpas ellen single, double, intent walk, loaded 1outnál grandal RBI forceout
nálunk csak tulo walk
5-6 L

Tomi_Tanguay 2013.06.08. 04:04:08

Rockies lineup vs SD 6/7: Fowler 8, Young 9, CarGo 7, Tulo 6, Helton 3, Arenado 5, LeMahieu 4, Torrealba 2, De La Rosa 1

Tomi_Tanguay 2013.06.08. 04:16:06

az elsőben DLR ellen single és cs
nálunk fowler triple, cargo walk, tulo RBI single, helton 2run RBI double

a másodikban egy single, blanks 2run HR, double
DLR single, fowler single, cargo 2run RBI triple, tulo hbp, helton RBI single, arenado RBI single, lemahieu walk, torrealba RBI single

a harmadikban double, quentin RBI single, még egy double
nálunk fowler single, cargo RBI triple
9-3

Tomi_Tanguay 2013.06.08. 05:46:49

a hatodikban escalona ellen egy single
tulo single, helton single, arenado GIDP

a hetedikben scahill ellen hbp, quentin 2run HR, gyorko solo HR, double, maybin RBI single out nélkül. outman ellen két wlak, cabrera RBI single két outig. lopez harmadik out
nálunk lemahieu single
9-9

Tomi_Tanguay 2013.06.08. 06:12:19

a nyolcadikban belisle kiszórt hármat
tulo single

a kilencedikben háromból három out
arenado walk-off solo HR
10-9 W

Tomi_Tanguay 2013.06.08. 23:25:09

francis garland helyére jött föl

Tomi_Tanguay 2013.06.08. 23:26:28

Rockies for 6/8 vs. SD: Fowler 8, Young 9, CarGo 7, Tulo 6, Rosario 2, Pacheco 3, Arenado 5, LeMahieu 4, Francis 1.

VonMiller58® 2013.06.09. 00:25:11

@Tomi_Tanguay: erre már kb 3 hete vártam :D

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 03:28:21

az elsőben francis ellen walk és sb, headley RBI single, még egy single
nálunk fowler single

a másodikban kiejtettünk hármat
pacheco double

a harmadikban egy singelt kaptunk
fowler single, eyjr single, fowler errorból beért sb közben
1-1

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 03:34:25

közben colvin is feljött, outman küldtük le

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 03:38:53

a negyedikben francis ellen double, blanks solo HR, két walk, cabrera RBI double
itt egy arenado triple

az ötödikben ottavino ellen double
kiestünk hárman
1-4

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 04:00:47

a hatodikban ottavino ellen két single esett
nálunk tulo double

a hetedikben corpas ellen double három SO közben
lemahieu triple, colvin RBI groundout
2-4

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 04:38:58

a nyolcadikban corpas kiszórt hármat
eyjr single és error

a kilencedikben brothers ellen három walk, loaded 2outnál maybin groundout
nálunk herrera single, arenado walk
2-4 L

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 19:54:31

Rockies 6/9 vs. SD: Fowler 8, Young 9, CarGo 7, Tulo 6, Arenado 5, Helton 3, Torrealba 2, Herrera 4, Nicasio 1.

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 23:04:22

az elsőben nicasio háromból három out
nálunk fowler single, tulo 2run HR

a másodikban is kiejtettünk hármat
helton single

a harmadikban három out
fowler double, cargo RBI groundout, tulo walk, arenado RBI triple
4-0

Tomi_Tanguay 2013.06.09. 23:35:17

a negyedikben nicasio három out
nálunk nicasio single

az ötödikben megint három kiesés
kiestünk hárman
4-0

Tomi_Tanguay 2013.06.10. 00:26:32

a hatodikban nicasio ellen hundley solo HR, két single
torrealba single

a hetedikben escalona ellen maybin solo HR, single, kotsay 2run HR egy outig. lopez két kiejtés
kiestünk hárman
4-5

Tomi_Tanguay 2013.06.10. 01:13:10

a nyolcadikban belisle ellen single, venable RBI triple, denorfia RBI single, tulo-herrera-helton DP
tulo ground rule double

a kilencedikben scahill három out
herrera single, ph colvin RBI single, fowler single, cargo 2run RBI double, tulo intent walk
7-7

Tomi_Tanguay 2013.06.10. 05:33:02

a tizedikben brothers ellen single és cs
helton walk, herrera single, fowler RBI walk-off single
8-7 W


süti beállítások módosítása