Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Eagles: Kiváló szereplés

2013.12.27. 13:44 - Tomi_Tanguay

Eleddig nem esett szó az ECHL-es Colorado Eagles együttesének 2013-14es szezonbeli szereplésről, itt az ideje, hogy rájuk nézzünk!


















A lovelandi sasok a szezon első 28 mérkőzésén 39 pontot gyűjtöttek, 17 győzelem és 6 vereség mellett háromszor OT, kétszer pedig SO végeztével kaptunk ki. Ezzel a mieink a kilenc csapatos nyugati konferencia előkelő, második helyét foglalják el, mindössze három ponttal lemaradva az éllovas Ontario Reign csapatától, liga szinten pedig a harmadik legjobb recorddal bírunk.

A Mountain divízió tagjai közül az Alaskát mindkét eddigi összecsapásunkon legyőztük, az Idaho ellen 1-1es mérlegünk van, a Utah ellen pedig egy győzelem mellett egy hosszabbításos vereséggel rendelkezünk. A tabellán az Aces négy, a Steelheads hét ponttal gyűjtött kevesebbet nálunk, ők még veszélyesek ránk, a Grizzlies viszont 17 ponttal csak sereghajtó.

A csapat legponterősebb játékosa a 29 esztendős Trent Daavettila 33 ponttal (12+21), aki tavaly 70 találkozón 67 pontot regisztrált első coloradoi idényében, jelenleg második az ECHL kanadai táblázatán. Mindössze két egységgel előzi meg az Eaglest 2011 óta erősítő Kevin Ulanskit (8+23), aki ötödik a ponttáblázaton. A legjobb gólszerzők, Kyle Ostrow és Luke Fulghum 13-13 gólt számlál, előbbi 24, utóbbi 23 pontos az évben, náluk több találatot mindössze hárman szereztek a bajnokságban. Az első számú kapus Marc Cheverie lett, az Eaglesben az első, a ligában a negyedik szezonját töltő hálóőr 18 meccs alatt 2.23at és 90.9%t regisztrál.

A mai nap a Utah elleni rangadóval folytatódik az egészen április közepéig tartó alapszakasz menetelés. Remélhetőleg a végsőkig ki fog tartani a mostani lendület és az Eaglesért majd a playoffban is szoríthatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr505711970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása