Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.08.

2013.08.08. 22:40 - Filip89

MLB:

- A Rockies három nap alatt a harmadik mérkőzését is elvesztette a Mets otthonában, mivel a csütörtöki játéknapon 2-1 arányban maradtunk alul. A meccs valamennyi pontja a negyedik játékrészben született, Dickerson solo hazafutásával még a mieink szereztek vezetést, azonban az inning alsó felében a hazaiak két ponttal fordítani tudtak. A mieink aktuális kezdő dobója a sérülések miatt ezúttal Manship lehetett, aki öt inninget bírt ki a dombon, egyetlen játékban kapott két pontot, mindössze négy ütés és három séta született ellene. Később Francis, Outman, Belisle is színre lépett, egyikük sem kapott már újabb futást, viszont a támadóink ezúttal sem voltak túlzottan elemükben, bár 8-6 arányban több ütésünk volt, a helyzeteket nem tudtuk kihasználni. LeMahieu egymaga három ütést regisztrált négy beállás alatt, Tulo pedig szabadnapos volt, csak pinch hitter-ként használtuk. Egyre inkább elindultunk lefelé a lejtőn, már 12-vel több vereségünk van, mint győzelmünk, ezt csak az elmúlt pár hétben szedtük össze, sajnos a rájátszásról egyre inkább kezdhetünk lemondani. A mostani idegenbeli sorozatot mindössze 1-9-es győzelem-vereség mutatóval zártuk, a következő három napban visszatérünk a Coors Field-re, és a Pirates ellen próbálhatunk meg javítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr725453152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása