Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rövid Rockies-hírek 07/22

2009.07.22. 19:09 - Filip89

Mivel a legtöbb Észak-amerikai major bajnokságban jelenleg tombol a nyári holtszezon, és szeretett denveri csapatainkkal kapcsolatban is legfeljebb csak spekulációkat, és hébe-hóba egy-egy hírt tudunk megosztani veletek, úgy gondoltuk, hogy az igazán versenyben lévő Colorado Rockies-os baseball-csapattal többet kívánunk foglalkozni a DenverSports Blogban, lévén a nagy ligák közül jelenleg egyedül az MLB küzdelmei zajlanak, a Sziklások ráadásul gőzerővel harcolnak a rájátszásért. Így ezt követően a jól megszokott meccsösszefoglalók mellett időnként kisebb hírcsokrokkal, elemzésekkel is kívánunk jelentkezni a Rockies-zal kapcsolatban.

Legutóbbi bejelentkezésünk óta a Rox egy győzelmet és egy vereséget jegyzett, és az addig előttünk álló San Francisco Giants két veresége nyomán megelőztük a riválist, így jelenleg mi birtokoljuk a Nemzeti Liga Wild Card-pozícióját, vagyis a negyedik rájátszást érő helyet. De erről bővebben majd a következő széria-összefoglalónkban olvashattok.

A csapat következő mérkőzésére ma este, 21:10-es kezdettel kerül sor az Arizona Diamondbacks ellen, remélhetőleg addigra sikerül meccsnézési lehetőséget is találnunk az interneten...

Kedden történt egy csere a csapat keretében, és az elmúlt hat hétben a Rockies-ban játszó dobó Joel Peralta vissza lett küldve a Colorado Springs farmcsapatába gyenge teljesítménye miatt, helyette Ryan Speier érkezett fel.

A baloldali "külsőpályás" ütő, Ryan Spilborghs az elmúlt napokban nem állhatott a csapat rendelkezésére, miután felesége hétfőn adott életet a család első gyermekének, a kislány Kierra-nak. Az újdonsült édesapa a keddi meccsen már ismét ütőt ragadhatott.

A ma esti D'Backs elleni szériazárót követően a hétvégén csapatunk a nagyrivális San Francisco Giants-cel csatázhat a Wild Card helyért: szombat, 03:10; vasárnap, 02:10; vasárnap 21:10. Az előzetes tervvel ellentétben a párharc legelső meccsén Jason Marquis lesz a kezdődobó, miután tegnap cseréltünk, így a második mérkőzésen kezdhet az eredetileg péntekre kiírt Jason Hammel. Az All-Star meccsen is résztvevő Marquis jelenleg kisebb ujjsérüléssel bajlódik, de a Rockies dobó-edzője szerint rendben lesz a mérkőzésre. A mai találkozón egyébként Ubaldo Jimenez lesz a dobó.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr471261539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2009.07.22. 20:23:32

remélem lehet majd nézni baszdmeg...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.07.22. 21:07:32

tvants://list.tvants.com/tvants/?k=3685912168d3b3e2eac87aba55148f22

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.07.22. 21:10:22

mondjuk még a Cubs-Phillies meccset adják, lehet akkor nyomnak minket, ha befejezik, de már 7. inning...

Tomi_Tanguay 2009.07.22. 21:18:13

hát ajánlom hogy kurva gyorsan fejezzék be ezt a szart

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.07.23. 07:41:08

SF szopott újra, egész jól állunk. :)
Marquis viszont sérült, kihagyja a következő seriest. Majd a napokban lesznek rövid hírek is újra. :P

Tomi_Tanguay 2009.07.23. 09:07:21

@Filip89: yes:) ma meglesz a series recap, tegnap megírtam már nagyjából szóval jönni fog nem sokára:)


süti beállítások módosítása