Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos TC preseason előtt és @SF beharangozó

2009.08.14. 12:39 - StormST

Véget ért a Broncos preseason előtti training camp-je. Mivel a pénteki meccs előtt csütörtökön már nem volt edzés, ezért csak 3 nap maradt, amiről még nem meséltem.

Augusztus 11-én délelőtt visszatért edzésre az előző napot korán befejező és ezzel a drukkerekre alaposan ráijesztő Ryan Harris. Felmentést kapott viszont Champ és Stokley, sérülés miatt hiányzott Marshall, Dawkins és Woodyard. Graham még mindig áthatolhatatlan falat jelent a LB sornak, nagyon jó formában és állapotban van. Az egyik érdekesebb gyakorlatnál 3 OL játékos (Wiegmann, Hamilton, Kuper) ment szemtől-szembe 1 NT-el és 2 LB-el (Fields, DJ, Andra Davis), a NT feladata volt minél több OL játékos figyelmét lekötni, hogy a másik két védő támadhassa a QB-t. Később a csapat 11-11 elleni edzésén Mario Haggan, a frissen első csapatosnak kinevezett OLB, megmutatta, hogy mivel is érdemelte ki a posztot, többször is yard veszteségre kényszerítve a futókat. A veteránok ismét találtak módot a rookie-k beavatására, méghozzá hármuk (Brandstater, Schlueter és Colquitt) frizuráját alakították át. A legviccesebb Tom Brandstater-é lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A délutáni edzésen Champ és Stokley visszatért, pihenhetett viszont Wiegmann, Royal és Graham, meg természetesen a sérültek. Ez az edzés leginkább a védelemről szólt, valahogy ezen a tréningen minden összejött nekik. A DL és az OLB-k az OL ellen edzett és Clady valamint Hamilton kivételével mindenkivel elbántak, ám az említettek megoldhatatlan problémát jelentettek gyors lábmunkájuknak köszönhetően. A ST felállásokat is sokat gyakorolták, például a puntok 10 yardon belüli megállítását. Jarvis Moss edzés előtt egy kis különórát kapott a DL edzőtől, Wayne Nunnely-től, aminek már edzés közben is meglátszott az eredménye, főleg a kezével dolgozik egyre jobban. Moreno csillogott a támadóknál, több szép mozdulata is volt. Lehet, hogy az új frizurájának is volt hozzá köze, hiszen ő azok közé a rookie-k közé tartozott, akiket délutánra kapott el a fodrász.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerdán csak 1, kb. 2 órás edzése volt a csapatnak, amin Marshall és Dawkins kivételével mindenki részt vett. Sajnos edzés végén JMD-nek egy szomorú hírt kellett bejelentenie, Ryan Torain ismét megsérült, ezért a csapat kénytelen volt megválni a sérülékeny játékostól, akitől pedig sokat vártak jó fizikai adottságai miatt. Helyére Marcus Thomas (nem, egy másik :) ) érkezett. Az edzésen főleg meccs szituációkat gyakorolt a csapat, néhány meglepő momentummal, mint pl. DJ és Woodyard interception-je vagy Brandstater sikeres TD-je a Champ által örzött C.J. Jones-nak. Ezen az edzésen, ahogy egész héten, néhány játékos piros jelző-mezet vett fel a 49ers néhány játékosát (Willis, Gore, Vernon Davis) helyettesítendő.

Az utolsó edzésen felálló csapatok (és a kiadott első hivatos depth chart) már sokat mutathatnak a végső felállásokról:

A védelem: Ronald Fields NT, Ryan McBean DE, Kenny Peterson DE, Andra Davis ILB, D.J. Williams ILB, Mario Haggan OLB and Elvis Dumervil OLB, Champ Bailey CB, Andre’ Goodman CB, Renaldo Hill FS és Darcel McBath SS.

A támadók: Ryan Clady LT, Ben Hamilton LG, Casey Wiegmann C, Chris Kuper RG, Ryan Harris RT, Eddie Royal WR, Jabar Gaffney WR, (Brandon Stokley slot WR), Daniel Graham TE, Tony Sheffler TE, LaMont Jordan RB - Correll Buckhalter RB (megosztva), Peyton Hillis FB, Kyle Orton QB

A támadósorban főleg a RB posztokért megy a nagy verseny, amibe a fent említetteken kívül még Moreno, Walker és Hillis is beszállt. Marshall jelenleg, főleg a sok kihagyás miatt, csak Gaffney mögött van, Dawkins a depth chart-on kezdő, csupán sérülése miatt nem került fel a listára. A visszahordó feladatokat Royal, Alphonso Smith és Kenny McKinley osztja fel egymás között. A 49ers ellen valószínűleg Moreno fog sokat futni és Orton, bár kezdő QB, mégis sok snap-re számíthat. A védelemben a nagyobb sztárok (Champ, DJ) valószínűleg csak az elején fognak játszani és a rookie-k kapnak sok lehetőséget.

Fontos, hogy ne sérüljön le senki és hogy a védelem mutasson fejlődést, főleg a futás ellen és hogy a támadók feledtetni tudják a szurkolókkal Cutler és Shanahan távozását...

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr961309018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2009.08.14. 13:14:31

Nagyszerü,várom már a szezont én is!:)))
mindkét jelentés nagyon jól sikerült,az egész oldal nagyontetszik,rengeteg új írást látok.gondolom ösztől csak még több lesz:))
az outlaws rovatért külön köszönet!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.14. 13:22:16

Jó lenne, ha lenne stream éjjel, mert pont a Rockies-meccs után jöhet a Broncos. :) És azért scoreboardon nem hiszem, hogy végig fogok követni egy PS-meccset, annyira őrült talán én sem vagyok, bár ha már fent leszek 4-ig, akkor az a plusz mínusz egy-két óra már mindegy tulajdonképpen. :)
Kíváncsi leszek rá mit produkálunk, főleg Ortontól tartok... :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.14. 13:25:36

@milo_hedgie#23: Köszönjük! :) Igen, jól nyomják a srácok, most két és fél óra alatt került fel három írás, úgy hogy egyet sem én írtam. :D

StormST 2009.08.14. 13:25:47

@Filip89: Én tuti nem maradok fent, annyit egy PS meccs nekem nem ér meg, majd szezon közben... :)

foppa21 2009.08.14. 20:00:49

Ez az első séró nagyon üt:-D tiszta őrültek :-)

haromt · http://90es.blog.hu 2009.08.14. 20:43:31

Én szerintem felkelek 4kor megnézni. Mégis csak az első ... nélküli meccsünk 15 éve :D

Haggan érdekes. Nekem a TC meglepetése. ő egy tampa 2 szerű védelemben volt OLB, ehhez képest brutál módon felhízlalták 260 font fölé, és nagyon jól megy neki a 3-4. Igazi breakout edzőtábora van.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.08.15. 08:59:13

Orton, a kurva anyád... Simms azért jó lehet így. :) Hillis futotta a legtöbbet, de Nosón 3 carry, 19 yard is biztató. Az szép, hogy a védelemben Larsennek volt a legtöbb tackle-je. Prater belőtt egy 29 yardos FG-t, csoda, idén minden más lesz?! :D
Jövő vasárnap hajnalban @SEA.

StormST 2009.08.15. 09:51:56

Moreno remélhetőleg nem sérült meg komolyabban...

Haggan tényleg érdekes, odáig jutott a srác, hogy nem csak kezdő, de kapitány is lett, ott volt a feldobásnál... :P

milo_hedgie#23 2009.08.15. 10:02:39

16-17:(((
jól látom hogy az utolsó TDnál 2pontra mentünk,és igy a döntetlen helyett kikaptunk?:((((
simms biztató,ha orton szar lesz


süti beállítások módosítása