Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Avalanche: Újra elkaptuk a fonalat

2010.12.19. 13:37 - Filip89

Az elmúlt héten a Colorado Avalanche csapata további három győzelmet söpört be, így zsinórban már öt veretlenül megvívott találkozónál járva továbbra is ragadunk a konferencia élmezőnyéhez, miközben a játékosaink sorra váltják egymást, hogy éppen mikor kik sérülnek meg, mert bár mostanában néhányan visszatérhettek, szokás szerint újabb és újabb embereink váltak harcképtelenné. A legutóbbi találkozókat tekintve első alkalommal még hétfőn a címvédő Chicago ellen 7-5-ös győzelmet arattunk egy őrült meccsen, majd két napra rá újra felülkerekedtünk a Blackhawks-on egy idegenbeli 4-3-as siker által, befejezésként pedig a pénteki napon az Ottawa-t hosszabbításban vertük 6-5-re hazai környezetben.




















- Az első sor motorjaként Stastny remekül játszott az utolsó meccseken, nagyon jó kétirányú teljesítményre volt képes, közben pedig egymást követő második alkalommal zárt 1+2-es teljesítménnyel, amikor a Chicago elleni hazai találkozón két assziszt mellett egy remek találat formájában beköszönt, majd a chicagói randevú alkalmával előbb kiosztotta pályafutása 200. asszisztját az NHL-ben, majd a végjátékban egy kemény palánkra lökés áldozata lett, és idő előtt befejeződött számára a meccs. Ezt követően nem múló hátfájdalmai miatt az Ottawa elleni összecsapást is kihagyta, a szezonban első alkalommal kényszerült távol maradni egy meccstől, de remélhetőleg vasárnap már ismét számíthatunk a játékára. Porter rendületlenül megkapja a lehetőséget a legfelső trióban, és még ha nem is első sor szintű a teljesítménye, mert inkább csak a letámadásokban és a brusztolásokban tudja érvényesíteni az akaratát, azért továbbra is becsülettel hajt, melynek eredményeképpen legutóbb a Senators ellen megtörte a majd' egy hónapon át tartó gólcsendjét, amikor éves szinten a hatodik találatát szerezte. A másodéves Yip egész jól összekapta magát a mellőzés után, és a hangulatember az elmúlt meccseken ismét lendületes játékot nyújtott, a Blackhawks elleni hazai találkozón ráadásul gólt és gólpasszt is regisztrált, ugyan mostanában sincs még igazi csúcsformában, de vitathatlanul felszálló ágban van a teljesítménye. 17 meccs kihagyás után pénteken végre visszatérhetett Galiardi a csuklótörés miatti pihenőből, és éppen Stastny helyét vette át a centerposzton, annak ellenére, hogy az elmúlt jó másfél szezonban inkább szélsőt játszott, és abszolút nem teljesített rosszul a régi-új szerepkörben, rögtön a meccs elején bevágott egy gólt, és a későbbiekben is aktív résztvevője volt a találkozónak, miközben 8-4-gyel faceoffolt.

- Duchene folytatja az elképesztő show-t, lassan már a klub történetének legnagyobb klasszisait idézi az élményszámba menő játéka, amellyel sorban ejti egyik ámulatból a másikba a szurkolókat. Nagyon elkapta a ritmust az elmúlt hetekben, és nem hajlandó letérni erről az ösvényől, meccsről meccsre elkötelezetten hajt a mezőnyben, életveszélyes a kapu előtt, és zsák számra szórja a pontokat. Az utóbbi három fellépése mindegyikén több pontot szedett össze: a két hazai derbin duplázott, a Szelek Városában pedig két assziszt került fel a neve mellé. A Senators elleni összecsapáson ő szerezte a hosszabbításos győztes gólt egy kiváló egyéni akció befejezéseként, amely karrierje második hirtelen halálbeli találata volt. Az ifjú center 34 pontjával és 13 találatával már egyaránt listavezető a csapaton belül, és ha így folytatja, csak még magasabbra juthat fel, lassan már a liga legjobbjai között emlegethetjük a nevét. A közelmúltbeli szerzemény, Fleischmann igencsak megmutatta magát a Stanley Kupa-győztes elleni mérkőzéseinken, azon a két meccsen ugyanis összesen hat pontot szórt, miután a hazai összecsapáson 1+2-vel zárt, az utolsó három találatunknál hozta mindegyik pontját, beleértve a nagyszerű gólját. Két napra rá még ezt a produkciót is felül tudta múlni, amikor egyenesen egy mesterhármassal sokkolta a 'Hawks-t, valamennyi találata a harmadik harmadban született, ezzel a csapat valaha volt legelső játékosa lett, aki egy mérkőzés záró felvonása alatt három gólt ütött, és egyáltalán a harmadikként volt képes egy harmad alatti hat-trick-re a klub történetében. Úgy néz ki, hogy Duchene társaságába remekül be tudott illeszkedni, felvette a fiatal centertársa sebességét, és egyre több nagyszerű összjátékra képesek, miközben emberelőnyben is erősítést jelent a kapu előtti szituációkban. A cseh szélső első nyolc denveri találkozójáról 11 pontot (5+6) jegyez, már túlszárnyalta az első másfél hónapbeli washingtoni szereplését. Tovább tart Jones gólínsége, mivel a 11 gólos szélső már sorban nyolc mérkőzést vívott meg találat nélkül, ezalatt mindössze három gólpasszt szerzett, ebből kettőt az utóbbi három meccsen belül, melyeken a mezőnyben most sem teljesített rosszul, de a megszokott rámenősségét joggal hiányoljuk tőle, ahogy a kapu elé ér, de bízunk benne, hogy idővel megtalálja a bátorságát és a góllövő ütőjét egyaránt.



- A munkás harmadik sorunk a megszokott hatékonyságával végzi a dolgát a játék defenzív részében, s emellett mostanában újra néhány találattal is sokkolni tudták az ellenfeleket. O'Reilly két gólt is lőtt ezen a héten, ezzel megduplázta éves találatai számát, az első 'Hawks-meccsen csupán egy üres kapus találat fűződött a nevéhez, de az Ottawa ellen már égetően fontos szituációban volt eredményes, ugyanis három perccel a befejezés előtt egy pazar egyenlítő gólt vágott. Fáradhatatlan munkabírással rendelkezik, megint rendre 18 perceket tölt a jégen, és a hasznos mezőnybeli produkcióját végre ismét találatokkal tudta megfejelni. Állandó hű társa, Winnik hozzá hasonlóan rettentő hasznos tagja a csapatnak, amellett, hogy a semleges harmadban, illetve a letámadás során nélkülözhetetlen a produkciója, még a kontratámadások építéséből is kiveszi a részét, mostanában így újabb két assziszt figyelt be nála, amivel elérte a 13 pontot az idényben. Mauldin ebben a sorban még inkább tudja kamatoztatni erényeit, és hárman nagyon egymásra találtak, igazán kellemetlen, védekező sort alkotnak, hiszen a villámléptű szélső is képes megnehezíteni az ellenfelek életét, és hihetetlen sebességgel vált át védekezésből támadásba, a kialakított helyzeteit pedig gyakran gólra váltja, ahogy ezt legutóbb Chicago-ban is tette egy nagyszerű ellentámadás során. Már 5 gólnál és kereken tíz pontnál tart az első 18 fellépését követően, +9-es statisztikájával pedig már legplusszosabb csatárnak számít a denveri együttesben.

- A további csatáraink közül változatlanul Dupuis nyújtja a legstabilabb teljesítményt, hiszen folytatja masszív produkcióját, a hátrafelé játékban rettentően fegyelmezett, most pedig egyes csatárok kikerülésével egyre több lehetősége volt offenzív képességei bemutatására is magasabb sorokban, ezalatt a két Chicago elleni mérkőzés alatt együttesen három asszisztot szedett fel, így már 9 pontos az évben. Végre McLeod is egyre hatékonyabban tudott játszani, és a három találkozó során kétszer eredményes tudott lenni, mindkét alkalommal egy-egy kapu előtti kavarodásban a szemfülességének köszönhetően ért el találatot, amelyek az évi harmadik és negyedik góljai voltak. Azonban balszerencséje volt, és egy makacs lágyékhúzódás miatt a pénteki meccset korábban fejezte be, és könnyen lehet, hogy most egy ideig nem is léphet újra pályára. Koci azok után, hogy a szezon korábbi részében összesen két meccsen játszott, most az utolsó három meccs mindegyikére beneveztük, bizonyára ez főként a Chicago-meccsek miatt John Scott személyének szólt, s a két nehézsúlyú fenegyerek a denveri találkozón egymásnak is esett, amellyel a cseh óriás idei első verekedését bonyolította le. Visszatért térd sérülését követően Van der Gulik, de amikor bevethető lett volna, csak tartalék volt, majd leküldtük őt a farmcsapathoz.

- A hátvédek gyakran képesek nagyszerűen besegíteni a támadójátékba, ugyanakkor hátul továbbra is sok hiba jellemzi játékukat, így amellett, hogy a liga leggólerősebb csapata vagyunk, sajnos sok találatot is beszedünk. Liles négy meccsen át pont nélkül maradt, majd legutóbb a Sens ellen két asszisztot hozott, amellyel 28 pontos, és a mezőny második legeredményesebb hátvédje az atlantai Byfuglien mögött, míg +15-ös statisztikájával ugyancsak második helyezett az NHL-es hátvédek körében, mellesleg az egész csapatból kiemelkedik. Nagyon stabilan teljesít, az év teljes hosszában masszívan áll a lábán, s mivel legutóbb Stastny és Hejduk is hiányzott, ő kapta meg az egyetlen helyettes kapitányi posztunkat. Mellette O'Byrne egyre inkább húzóemberré kezd válni a denveri kékvonalon, a kapu előterében kőkeményen végzi el a piszkos munkát, a csonka szezonja ellenére a csapat egyik legjobbja blokkolásban és ütközésben, miközben a héten két assziszt is a neve mellé került, és mindhárom találkozón +2-re volt képes, így összesítésben +13-mal szorosan ott van JML mögött. Az újonc Shattenkirk játékára továbbra sem lehet panasz, 19 meccset követően 21 pontjával tartja magát az elsőéves kanadai táblázat előkelő, negyedik pozíciójában, miután három meccs alatt újabb három pontot postázott. A chicagói -2-es találkozón mutatott kisiklást leszámítva a védekező játéka rettentő magasszínvonalú, a támadásokat pedig változatlanul bátran segíti. Wilson újabban egyre több jó mérkőzést tudott a háta mögött, azonban ez a hét meglehetősen vegyesen sikerült számára. Előbb még a Chicago ellen hazai környezetben +3-mal az egyik legjobbunk volt 22 percet játszva, majd a következő két meccset negatív tartományban zárta, több hibát vétett hátul és elkerülhető kiállításokat is kapott. Úgy látszik, képtelen a kiegyensúlyozott jó játékra. Mellette mostanában ismét Hunwick kaphatta a legtöbb kritikát, mert bár a bostoni szerzemény kifejezetten erélyesen lép fel a támadásokhoz, gyakran elöl ragad az akciókkal, és hátul is nagyon sebezhetőnek tűnik, nem egyszer elveszíti a korongot és határozatlanul lép fel a saját harmadában, most már neki is nagyon könnyen kinézhetne egy kis jótékony célú mellőzés. A csapatkapitány Foote sem áll mindig a helyzet magaslatán, keményen próbál küzdeni az elemekkel, és valamelyest meg tudta fékezni a hullámvölgyét, de ennél még mindig többet várnánk el a rangidős hadvezértől, persze, nem könnyű feladat hárult rá, amikor Hunwick ráncba szedésével bízták meg. Mostanában rend ez a hat hátvéd lépett pályára, így valakinek ki kellett maradnia az összeállításból. A pluszember hétfőn az ifjú Montgomery volt, aki erre az egy találkozóra jött fel Cleveland-ből, míg utóbbi két alkalommal Holos szurkolhatott kívülről, aki egy megbetegedés miatt tudott csak később visszatérni Denverbe, de a sorozatos száműzetés ellenére hűen bízik a játéklehetőségeben, mi sem bizonyítja jobban, hogy a hívó szavak ellenére nem igazolt a december 15-i deadline-ig Európába, így már biztosan a tengerentúlon fejezheti be a szezont.
























- A kapuban már sorban négy mérkőzés óta csak Anderson kapott lehetőséget, így ezen a héten is minden egyes alkalommal ő védte az Avs ketrecét. Kétségtelenül a védelem hullámzó teljesítménye sem könnyíti meg a dolgát, de a portás sem képes mostanában a tavaly látott átlagfeletti produkciója megismétlésére, még annak ellenére sem, hogy nyolc mérkőzés óta a rendes játékidőben veretlenek vagyunk vele. Az amerikai kapus az előző három meccséből csak egyszer lépte át a 90 %-ot, amikor 35 védést bemutatva háromszor mattolták Chicago-ban, a másik két alkalommal egyaránt kevesebb kísérletből szedett be öt-öt találatot. Az edzői stáb töretlenül bízik benne, és nem is lehet azt mondani rá, hogy rosszul véd, de biztos, hogy nem fogjuk tudni mindig öt kapott gólokkal hozni a győzelmeket, szóval lassan többet kéne mutatnia neki is.

- Sérültek: Változatlanul nélkülöznünk kell a húzódással bajlódó Hejduk-ot, aki az elmúlt négy meccsen nem léphetett pályára, de egyre közelebb van a visszatéréshez. Kísértetiesen hasonló probléma ütött be most McLeod-nál, így bizonyára ő is némi kihagyás elé nézhet. Stastny egy durva ütközés során nyak-, és hát sérülést szenvedett Chicago-ban, így legutóbb nem játszhatott, azonban talán vasárnap már vissza is térhet. Stewart nagyjából három hete szenvedett kéztörést, így még bizonyára néhány hétig még mindig nélkülöznünk kell a szolgálatait. Quincey a legutóbbi váll sérülése miatt határozatlan időre kivált, így meglehetősen bizonytalan a sorsa, csakúgy, mint a súlyos agyrázkódással szenvedő Cumiskey és Mueller esetében, akik állapotát illetően továbbra sem tudunk javulásról beszámolni.





















Egyéb hírek:


- A csapat csütörtökön megejtette hagyományos látogatását a denveri Gyermekkórházban, ahol a - két agyrázkódásos sérültet leszámítva - teljes keret karácsonyi ajándékokat osztogatott a beteg gyerekek számára. Az eseményről megtekinthető egy képgaléria a hivatalos oldalon.

- A héten bejelentették a junior világbajnokságra készülő kanadai válogatott végleges, 23 fős keretét, ennek értelmében az Avalanche három tehetsége közül a hátvéd Tyson Barrie erősítheti a juharleveles csapatot a VB-n, míg jókora meglepetésre az idén draftolt ifjoncaink közül a kapus Calvin Pickard és a center Joey Hishon eddigi munkáját egyaránt megköszönték. A 20 éven aluliak világbajnokságára december 26-a és január 5-e között kerülhet sor az USA-ban.

Az Észak-nyugati divízió állása (W-L-OT):

1. Vancouver Canucks 18-8-4, 40 pont (30 meccs)
2. Colorado Avalanche 18-10-4, 40 pont (32 meccs)
3. Minnesota Wild 14-13-4, 32 pont (31 meccs)
4. Calgary Flames 14-16-3, 31 pont (33 meccs)
5. Edmonton Oilers 12-14-5, 29 pont (31 meccs)

A Canucks is megnyerte az utóbbi három meccsét, így nem tudtunk közelebb lépni hozzájuk, kettővel kevesebb mérkőzéssel állnak ugyanannyi pontszámmal, mint a mieink. Viszont az üldöző riválisokat rendesen leszakítottuk magunk mögött, a Wild hajója egyre inkább süllyedni kezdett, így a Northwest sereghajtó triója immár a konferenciában is az utolsó három pozíciót tölti be.

A következő mérkőzéseink:

Jövő hétfő, 02:00: Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Jövő szerda, 03:30: Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
Jövő péntek, 03:00: Colorado Avalanche - Minnesota Wild
December 28., kedd, 03:00: Colorado Avalanche - Detroit Red Wings
December 31., péntek, 03:00: Edmonton Oilers - Colorado Avalanche
Január 1., szombat, 03:00: Calgary Flames - Colorado Avalanche


További négy mérkőzést nyomhatunk le még a naptári év végén hazai pályán, nem is kis ellenfelekkel szemben, majd az Újévet már Albertában köszönthetjük, amikor mindkét közvetlen rivális csarnokában felléphetünk. Jelen helyzetben a hazai sorozatból kéne minél többet kihozni, és közben reménykedni benne, hogy minél több sérültünk rövidesen visszatérhet, és végre elkerülik a bajok a csapatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr542525523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.12.19. 14:25:15

megint érdekes írás lett!
kár hogy pont ahogy elkezdett jól játszani megsérült:-(
hunwickban egyetértek. de sztem már mindenki holöst akarja látni helyette.

Tomi_Tanguay 2010.12.19. 15:34:37

konkrétan arcátlan csalás volt hogy hishont kihagyták a keretből

milo_hedgie#23 2010.12.19. 19:38:05

fleischmann mesterhármasa nem volt pite:))

foppa21 2010.12.19. 19:46:48

@milo_hedgie#23: jaja már én is megszerettem őt:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.19. 19:53:52

És már végre a nevét is le tudjátok írni. :D

foppa21 2010.12.19. 19:59:36

akkor ma stastny visszatérhet. de hejduk és mcleod nem játszik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 01:33:24

Nem üzemel a G-Portálon a chat. Akkor lehet nem tudunk lenni az Online közvetítésben, kurva jó, pedig holnapra ígérték a leállást ezek a szájbabaszott buzik.

foppa21 2010.12.20. 01:39:43

@Filip89: nah ez rohadt jó, az év összes meccsét ott követjük. erre most nem lehet? elmennek a jó kurva anyjukba ezek is:-@@@

Dany 2010.12.20. 01:55:23

kibaszott G-portál..pedig olyan jó volt a megszokott chat :(

foppa21 2010.12.20. 02:00:48

az "olyan" jó lesz:-)

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 02:02:21

állna a fasz a szemükbe, így elég ratyi lesz:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 02:04:23

Hét védővel játszunk, Winnik sem lesz, gondolom ő is sérült, nincs ugye McLeod és Hejduk sem.

Dany 2010.12.20. 02:05:50

@Filip89: Fasza,h Winnik is out. :(
Amúgy mi a faszt kell egy chaten karbantartani...

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 02:07:05

ja bazmeg inkább a faszomat tartanák a szájukban, nem a chatet karban

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 02:12:39

Quincey season-ending shoulder surgery...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 02:14:51

Porter-Stastny-Yip
Fleischmann-Duchene-Jones
Galiardi-O'Reilly-Mauldin
Koci-Dupuis

Liles-O'Byrne
Shattenkirk-Wilson
Foote-Hunwick
Holos

Anderson

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 02:16:59

dupuis belőhette volna ezt a kiugrást

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 02:17:28

itt mikor lesz karbantartás? 3.50-4.20? fasza lesz akkor ide se lehet írni:D

foppa21 2010.12.20. 02:23:21

@Filip89: köszönjük ovechkinnek hogy kicsinálta quinceyt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 02:25:32

Koci egyre inkább növeszti a szakállat, hasonlítani akar Parker-re. :)

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 02:35:28

pedig egész jól hajtunk, mindegy ha ilyen tempóval megyünk akkor előbb utóbb jönni fognak a gólok sztem

foppa21 2010.12.20. 02:39:41

lőhetnénk egyet, mert így chat nélkül elfogok aludni:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 02:43:41

WILSON óriási emberelőnyös bomba gól! :D

foppa21 2010.12.20. 02:44:14

nah mondjuk pont egy ilyenre gondoltam lol:-D

foppa21 2010.12.20. 02:46:14

akkor 1-1re állunk az első harmad végén

Coach Sacco 2010.12.20. 02:52:40

Nem játszunk rosszul, a döntetlen igazságos az első harmad után, lett volna hiányérzetem, ha hátránnyal megyünk a szünetre. Szerintem több helyzetünk volt, így kell játszani a továbbiakban is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 02:55:50

@foppa21: Mindegy, bírd ki itt, a divatemberek úgyis alszanak vasárnap. Amúgy igen, 3:45 körültől szokott itt napi rendszerújratöltés vagy mi a faszom lenni, szóval onnantól egy félórán át nem hiszem, hogy engedni fogja elküldeni a kommenteket. Addig kussoltok legalább. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 03:02:07

Anderson napra pontosan egy év után volt újra gólpasszos. :D

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 03:07:40

ezt elbasztuk... valaki adhatott volna ütőt footenak

foppa21 2010.12.20. 03:10:37

porter úgy látszik megint elkapott egy jó formát egy hónap gólszünet után :-D

foppa21 2010.12.20. 03:19:03

egész jó kis meccs, remélem a végén mi fogunk jobban állni

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 03:27:29

hát kurva jó ez a meccs, baszott nagy iram van ezek felveszik velünk a sebességet és tetszik a játék!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 03:30:28

Hát, ez nem volt egy szép gól, de valahogy Mauldin-ről bement. :D

foppa21 2010.12.20. 03:34:34

jól van, jól játszunk és alakul végre az eredmény is:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 03:38:57

A második harmad végére nagyon jól belejöttünk, most érkeztünk meg igazán a meccsbe, és ha az elsőben még tartották is velünk a lépést, itt már kijött a fölényünk. Persze, ettől még biztos izgalmas lesz az utolsó harmad.

foppa21 2010.12.20. 03:39:24

két harmad után 3-2! mi volt a végén, lőhettünk volna még

foppa21 2010.12.20. 04:32:43

megtartottuk a 3-2t az utolsó harmadban. nagyot védekeztünk a végén és anderson is brutális volt! 6 győzelem sorozatban!!!!:-)

milo_hedgie#23 2010.12.20. 16:01:46

mekkora forgalmat csináltatok ide a chat helyett:))
őrület ennyi hiányzóval hat meccses győzelmi széria!

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 16:35:12

6 game winning streak alkalmából kihagyhatatlan:
www.youtube.com/watch?v=2NQ507gc04s

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.20. 19:18:28

Duchene az első, Fleischmann a második a hét legjobbjai top3-as listán az NHL-ben.

Tomi_Tanguay 2010.12.20. 20:20:03

ez nem semmi teljesítmény azért:)

Dany 2010.12.21. 01:18:24

Buzi G-portal megint szarakodik...

Nagy grat Duchenéknek!

Mikor lesz az év denveri sportolója eredményhirdetés?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.21. 03:07:08

@Dany: Ez betervezett volt, szóltak róla már a múlt héten, én is említettem a GITR-ben, szóval ezzel nincs bajom. :P
Karácsonyi ajándéknak kapjátok meg majd az eredményt. :)

milo_hedgie#23 2010.12.21. 13:20:03

örülnék ha nem pont a kedvenc kingsünk ellen szakadna meg a nagy sorozat:))

Tomi_Tanguay 2010.12.21. 15:08:32

ne fesd az ördögöt a falra:D

milo_hedgie#23 2010.12.21. 20:13:24

nem szabad most megszakítani a sorozatot,pont ezeket az állatokat kéne a legjobban megverni:))

Tomi_Tanguay 2010.12.21. 20:36:38

mocskos kingz, meg kell dögleniük ma este

Black_Adder 2010.12.22. 01:24:23

Otthon nyerni kéne, de most nagyon féltem a csapatot...

foppa21 2010.12.22. 06:07:01

5-0ra kikaptunk, viszont legalább súlyosnak tünő sérülés nem volt ellenük kivételesen

Foresz 2010.12.22. 09:10:23

Mi az isten történt az Avs-al?Miért kaptunk ki ilyen különbséggel otthon?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.22. 09:27:57

Véletlen, csak egy szar meccs. Igazából hetek óta 6-8 hiányzónk van, eddig hoztuk a győzelmeket így is, most sokkal szarabbul játszottunk, és beleszaladtunk ebbe a pofonba. Nagy baj nincs, majd tanulunk belőle legközelebbre. ;)

Foresz 2010.12.22. 13:53:22

@Filip89: Jó ez is,de amit foppa ajánlott figyelmembe,hát az kihagyhatatlan!

milo_hedgie#23 2010.12.22. 16:03:41

a get in the ring mindent visz:))
számítottam erre a vereségre sajnos,de jöhet a következő jó sorozatunk

foppa21 2010.12.22. 21:04:09

@Foresz: mind a kettőt ő írta:-)

Foresz 2010.12.22. 21:18:44

@foppa21: Tudom,de az egyik szalonképesebb,a másik kicsit kevésbé.De én nem nagyon szeretem a köntörfalazást,úgyhogy a hirtelen felindultságból elkövetett az érdekesebb.

Tomi_Tanguay 2010.12.23. 13:59:56

ma a buzi vájd ellen muszáj javítani! nem kaphatunk ki egymás után kétszer két ekkora csicska csapattól

milo_hedgie#23 2010.12.23. 17:02:44

filip,mikor jön már az év sportolója választás eredménye? már izgatottan várom mi történt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.23. 18:04:17

Holnapra tervezem az eredmény kihirdetését. Én már tudom, ki nyert. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.23. 18:05:28

A mai egyesített menetrend:
- 01:30 Indiana University - Colorado University (NCAA, Las Vegas Classic)
- 03:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild (NHL)
- 03:30 Mississippi University - Colorado State University (NCAA, Cancun Governor's Cup)

milo_hedgie#23 2010.12.23. 19:09:41

@Filip89: addig még talán birok várni:))

foppa21 2010.12.23. 20:38:19

győzni kell a köcsög wild ellen!!!:-)
filip beharangozója oda vágott megint:-D
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=538832

Tomi_Tanguay 2010.12.23. 21:20:36

levágjuk őket a gecibeeee:D

Dany 2010.12.24. 03:05:59

megint nincs chat? :@

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.24. 03:14:13

Nem tudom már megeint a mi a faszt művelnek a chat-tel, de a laptopom sem akar bekapcsolódni, szóval normálisan nézni sem tudom a meccset. Mindenki rohadjon meg így Karácsonyt tiszteletére!

Tomi_Tanguay 2010.12.24. 03:23:13

jó én mentem aludni a faszba

Dany 2010.12.24. 03:26:48

Shad
Aki akar jönni chatre: webchat.quakenet.org/
írjatok egy Nick nevet, a szoba pedig Avs

Coach Sacco 2010.12.24. 05:36:26

3-1re vesztettünk. Elképesztő balszerencsés gólokat kaptunk, igazi Wild elleni meccs volt, mi támadtunk többet, de ők nyertek... Ezt tényleg felejtsük el, boldog karácsonyt, aztán a szünet után javítani kell! ;)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.24. 10:19:10

Nem elég, hogy éjjel nem működik a chat, most be sem jön az oldal. Szép kis karácsonyi kívánságokat küldök a büdös G-Portálnak, az is biztos.
Egyébként az összefoglaló már fent van.

Foresz 2010.12.24. 10:28:48

Boldog,békés karácsonyt kívánok minden Denver szurkolónak,illetve szerkesztőknek,az oldal látogatóinak egyaránt!

Tomi_Tanguay 2010.12.24. 10:32:48

nálam bejön az oldal:D
de azért írjál nekik:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.24. 10:37:51

Jó, már nálam is bejött, csak azért megvolt a "karácsonyi hangulatom" hirtelen. :P

foppa21 2010.12.26. 21:20:25

@Filip89: ma este 10kor figyelgetnék az orosz-kanadai meccsre. majd dobj linket ha esetleg lesz, köszi!

foppa21 2010.12.26. 23:05:23

1-1 volt az első harmad után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.26. 23:13:10

Azt néztem, hogy a kanadai gól PPG volt, és Barrie is fent volt, csak pontot nem szerzett.

foppa21 2010.12.27. 00:54:07

6-3ra nyertek a kanadaiak, az utolsó harmadban dőlt el a meccs. barrienek úgy látom nem volt pontja.

foppa21 2010.12.27. 19:22:03

ma avs-wings! és a kanadaiak azt hiszem csak holnap játszanak újra a junior VBn

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.12.27. 19:48:03

A ma éjszakai menetrend:
- Hétfő, 23:00 Georgia Tech University - Air Force Academy (NCAA, AdvoCare V100 Independence Bowl)
- Kedd, 03:00 Colorado Avalanche - Detroit Red Wings (NHL)

foppa21 2010.12.27. 20:44:58

ma nyerni kell. pont egy ilyen meccsen lehetne újra formába lendülni a 2 zakó után. remélem megverjük őket:-)

foppa21 2010.12.28. 05:53:53

a picsába hogy tudtuk ezt a meccset elveszteni:-(
lejátszottuk őket már az elejétől kezdve, de minden helyzet kimaradt, ők meg csak emberelőnyben játszottak amugy szart se csináltak. legalább egy pontot elcsíptünk, jobb a semminél. de mérges vagyok a csapatra ez után

Tomi_Tanguay 2010.12.28. 13:27:32

igazságtalan eredmény volt. de ha kihagyjuk a helyzeteinket akkor ez van. magunkat vertük meg.

milo_hedgie#23 2010.12.28. 20:48:48

csak az összefoglalót láttam erről a meccsről,de az tele volt a helyzeteinkkel. kár a vereségért,ha ennyivel többet támadtunk. de a végén az 1 pont bravúr volt duchene góljával. szóval nem olyan rossz a helyzet szerintem,most megkezdünk egy győzelmi sorozatot megint:))


süti beállítások módosítása