Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Monsters: Ígéretes évkezdés

2014.01.05. 15:49 - Tomi_Tanguay

Az első három 2014es meccséből kettőt megnyert az AHLben szereplő Lake Erie Monsters csapata.



Az új esztendő első napján a Utica Cometsnél vendégszerepeltünk és 3-2 arányban maradtunk alul.
A házigazdák két gólos vezetést szorgoskodtak össze a középső harmadban, Bryan Lerg idei 12. és Andrew Agozzino 7. találatával kétszer is sikerült kettőről egyetlen gólra felzárkóznunk, de sajnos az egyenlítés elmaradt, így a házigazdák otthon tartották a két pontot.
A kapuban Aittokallio 24 védéssel végzett, a mieink mindössze 20 próbálkozásra voltak képesek, szerényen indult tehát a naptári év.

A hétvége folyamán két mérkőzés állt előttünk a Milwaukee Admirals ellen hazai környezetben, és elsőre 4-2vel intéztük el őket.
A második percben Agozzino újabb találatával szereztünk előnyt, kisvártatva pedig Hishon átadásából Hunwick növelte 2-0ra a különbséget. A vendégek még az első harmadban szépíteni tudtak, azonban a folytatásban Olver használt ki egy emberelőnyös lehetőséget, visszaállítva a két gólos differenciát. Még a második harmad befejezése előtt az Admirals feljött 3-2re, de az utolsó találat Brett Clark nevéhez fűződött.
Az Avs egykori veterán játékosa első találatát szerezte a Monstersben, amikor üres kapura eredményes volt. Pickard pedig 12 hárítással zárt 14 lövésből.

A sima győzelem másnapján másodszor 6-1re diadalmaskodtunk.
Másodszor is egyértelműen jobbak voltunk, különösen David Van Der Gulik volt elemében, a rutinos támadó mesterhármast szórt, ezzel duplázta meg idei találatainak számát. De betalált még rajta kívül Joey Hishon és Karl Stollery a szezonban egyaránt ötödik alkalommal, a gólja mellett három előkészítést vállaló Mark Olver pedig már a kilencedik találatát ünnepelte. Sami Aittokallio 50 perc alatt 21/22vel állt, majd egy bunyó miatti fegyelmi után távozott.

Két győzelemmel és egy vereséggel erősítettük meg a nyolcadik helyet a nyugati konferenciában. 37 pont jóvoltából egy ponttal előzzük a kilencedik Rockfordot, és változatlanul csak 4gyel vagyunk lemaradva a divízió első és konf harmadik Torontoról.

Jövő hétvégén a közvetlen üldöző Rockford IceHogs ellen két kritikus fontosságú idegenbeli mérkőzés következik.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr625736006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása