Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Mammoth: Nem megy hazai pályán

2011.01.26. 11:56 - Filip89

Bár esélyesként várták a harmadik forduló mérkőzését a Colorado Mammoth játékosai a múlt hétvégén, mégsem tudtunk diadalmaskodni a Philadelphia Wings elleni hazai összecsapáson, hiába vezettünk sokáig, 11-10 arányban nagy csatában végül alul maradtunk a keleti sereghajtóval szemben.

Szombat este a Pepsi Center-ben a 2010-es kiírás két leggyengébb csapata találkozott egymással, amikor a szezont 1-1-gyel kezdő Mammoth soros ellenfele az első két fellépés után még nyeretlen Wings volt. Bár mindkét csapat szerényen szerepelt tavaly, az idei sorozatnak kétségtelenül nagyobb reményekkel vágtak neki, főleg a mieink, akik a közös mérkőzés egyértelmű favoritjai voltak a félelmetes denveri oroszlánbarlangban. Abszolút esélyeshez méltóan kezdtük a találkozót, és a legelső támadásunkat máris gólra váltottunk Brian Langtry remek lövése jóvoltából. Aztán egy jó darabig nem esett találat egyik oldalon sem, csak két páros kiállítás borzolta a kedélyeket, és mutatta a küzdelem keménységét, majd az első tíz perc végeztével Grant Jr átadásából a hazai közönség előtt frissen bemutatkozó Josh Wasson-McQuigge talált be lendületből. Alig fél perccel később pedig harmadszor is megrezdült Miller kapus mögött a vendég háló, miután Brian Langtry összeszedett egy kipattanót, megverte az emberét, majd a kapuba helyezett. Kisvártatva a PP-specialista Mike McLellan villanásával használtuk ki az első emberelőnyünket, ám még másfél perccel a negyed befejezése előtt a Wings is elérte első találatát, így a nyitó 15 perc alatt 4-1-es előnyt építettünk fel.
A második játékrész első perceiben a sportág szabadtéri változatában Outlaws-játékos Seibald robogott át a védelmünkön, és zárkóztatta még közelebb a csapatát. Ezt követően gyors egymás utánjában két kiállítást is elszenvedtünk, az egyiket egy hibás csere miatt kaptuk, majd másodpercekkel a visszatérését követően a csapatbüntetést letöltő újonc Davies-t egy önmaga által elkövetett vétségért is a büntetőpadra száműzték. Ezalatt egy denveri ellentámadás során Alex Gajic nagyszerű góllal növelte az előnyünket, ám 38 másodperccel később a Philadelphia is betalált a saját emberelőnyéből, méghozzá az ugyancsak helyi MLL-játékos Mundorf révén, ezzel ismét két gólra jöttek vissza. Öt perc elteltével jókora kakaskodás alakult ki a pályán, melynek eredményeképpen Mammoth-részről I. Gajic és N. Gajic kapott fegyelmi büntetést, míg a túloldalról Mitchell és Turner számára telt a következő 16-16 perc a kiállítás letöltésével. Nem sokkal később Brian Langtry a napi harmadik találatával alig 20 perc alatt elérte a mesterhármast, és ekkor már 6-3-ra vezettünk. Hosszú időn át nem változott az állás, menet közben kivédekeztünk egy létszámhátrányt, majd két perccel a szünet előtt kihasználtunk egy emberfórt, így Jamie Shewchuk góljának köszönhetően, aki Grant Jr kipattanóját értékesítette a kapu torkából, 7-3-as előnyben vonulhattunk le a pihenőre.

A harmadik negyedre csakúgy, mint egy héttel korábban Calgary-ban, ismét megrekedt a támadójátékunk a viszonylag termékeny első két felvonást követően, és a továbbiakban meglehetősen akadoztunk előrefelé, kevés veszélyes helyzetet tudtunk teremteni. Menet közben ráadásul Seibald újabb góljával szépített a Wings, kisvártatva pedig Boyle köszönt be egy emberelőny alatt, míg a negyed harmadik találata szintúgy a vendégek nevéhez fűződött, amikor egy perccel a szünet előtt a harmadik Outlaws-játékos, Westervelt volt eredményes. Vagyis az utolsó játékrésznek mindössze egy gólos, 7-6-os vezetéssel vághattunk neki.
Tovább nőttek a gondjaink, amikor a záró felvonás elején alig fél perc alatt megfordította az állást a Philadelphia. Előbb a kezdő bedobás elhozatala után Sweeney ugrott ki, és vette be könnyedén Levis kapuját, majd másodpercekkel később Miller kapus hosszú előrevágott labdájából Seibald lőtt ziccergólt, ezzel elérte a mesterhármast, csapata pedig 8-7-re megfordította a találkozó állását. Egyre inkább fokozódtak az izgalmak, és a házigazdák is nagyobb lendületre kapcsoltak, így a következő akciónk során John Grant Jr egy remek átlövésből ki tudott egyenlíteni. Újabb negyven másodperccel később pedig ismét a denveriek legnagyobb klasszissa, John Grant Jr volt eredményes kísértetiesen hasonló szituációból, egy távoli bombából, mellyel 9-8-nál visszavettük az előnyt. A keleti rivális sem volt azonban hajlandó lemondani a találkozóról, nem torpantak meg, és pár perc múlva Dawson találatával kapaszkodtak vissza egálra, majd N. Gajic újabb kiállítása alatt egy remek akció végén Iannucci használta ki a soros fórt, így az utolsó öt percre már a Wings fordulhatott előnnyel. Hihetetlen izgalmak uralkodtak a csarnokban, az addig sokat hangoskodó publikum is már-már lélegzetvisszafojtva követte az eseményeket, amint az erőfeszítések ellenére képtelenek voltunk kiegyenlíteni, sorra haltak el a próbálkozásaink. Aztán egyszercsak mégis egalizáltunk, amikor Ilija Gajic áttörte a philadelphiai védelmet és egy középtávoli bombával 10-10-re módosította az állást két és fél perccel a befejezés előtt. Azonban a következő válasz megint a Wings-esek tollából érkezett, nevezetesen ismét Dawson került elő, és már csupán másfél minutum volt hátra a rendes játékidőből, amikor egy nagyszerű betörés után újabb találattal ismét előnyhöz juttatta együttesét. A legvégén hiába igyekeztünk, a vendégek remekül ölték az időnket, és bár az utolsó másodpercekben még labdát tudtunk lopni, a hosszú előrevágott indítást követően Grant Jr éles szögből leadott próbálkozása Miller kapuson nem ment keresztül, így a Philadelphia óriási küzdelemben megtartotta a negyedik negyedben megszerzett előnyét, és 11-10-es diadallal távoztak Denver-ből. A Mammoth sorozatban immár tíz elvesztett hazai mérkőzésnél jár, 2009 óta képtelenek voltunk diadalmaskodni idehaza a sikeréhes közönségünk előtt.

Videóösszefoglaló a mérkőzésről:




A találkozó teljes egészében ITT nézhető meg!


A legjobb egyéni teljesítmények:

- Grant Jr 2+6 és 22 lövés
- Langtry 3+1 és 10 lövés
- A. Gajic 1+3, Shewchuk 1+2, McLellan 1+1, Wasson-McQuigge és I. Gajic 1-1 gól
- Levis 30/41-es védési hatkonyság
- Allen 5/9-es faceoff hatkonyság, Leveque 7/16-os faceoff hatékonyság

- Tartalék volt a mezőnyjátékosok közül Jason Jones és Jarett Park, illetve a harmadik számú hálóőr Rob Blasdell, míg a cserekapus újra Matt King lehetett.

Egy egészen friss tranzakció értelmében a hét első napjaiban aktiváltuk a sérült listáról Dan Carey-t, a közönségkedvenc játékost, aki az elmúlt másfél szezont kihagyta súlyos agyrázkódás miatt, és idén sem léphetett még pályára, ám most úgy tűnik, a rehabilitáció sikeresen befejeződött, így minden esélye megvan rá, hogy a következő fordulóban letudhatja a nagy visszatérését. A Carey-nek való helycsinálás jegyében a csapat az újonc Jason Jones-t bocsátotta el a 23 fős keretből. Ezzel jelenleg már csak egyetlen inaktív játékosunk maradt a nehéztüzér Jed Prossner személyében, aki operáció után lábadozik.

A nyugati divízió állása (W-L):

1. Minnesota Swarm 2-1
2. Washington Stealth 2-2
3. Calgary Roughnecks 2-2
4. Colorado Mammoth 1-2
5. Edmonton Rush 0-3


Továbbra is a feje tetején áll a nyugati csoport, a Swarm valósággal villámrajtot vett, a Rush pedig várakozáson alul kezdte a szezont, miközben a Stealth és a 'Necks egymást oda-vissza verve bír ötvenszázalékos mérleggel. A Mammoth a következő körben máris revansot vehet a Wings-en a legutóbbi fiaskóért, ugyanis vasárnapra virradóra, hajnali 01:00-es kezdettel éppen Philadelphiában fogunk fellépni.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr22614519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2011.01.26. 15:14:06

hoppá careyt még csak most olvastam.ennek nagyon örülök,ő tényleg sokat segithet a csapaton:))

milo_hedgie#23 2011.01.26. 15:15:11

nagyon színes összefoglaló lett a képekkel,videókkal!

foppa21 2011.01.26. 18:01:38

tényleg nagyon zsír lett:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.26. 18:19:41

Volt külön fotógaléria a meccsről az NLL.com-on, szóval onnan tudtam válogatni képeket. :)

Coach Sacco 2011.01.26. 18:40:44

Izgalmas meccs lehetett, kár hogy mi húztuk a rövidebbet.

Tomi_Tanguay 2011.01.26. 19:07:35

nem is az egész meccs nézhető meg, mert az első 5perc hiányzik:D

foppa21 2011.01.26. 20:39:21

@Tomi_Tanguay: jah csak most láttam a linket. élőben az utolsó negyedet láttam csak ugyhogy a napokban biztos pótlom a többi részét, főleg hogy az eleje volt jobb a csapatnak:-)

foppa21 2011.01.27. 20:23:06

"NLL.com: Where do you currently reside?
Alexis: In Denver, the best city in the WORLD!"
filip mindjárt megkéri a kezét:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.29. 17:26:06

Tegnapi eredmények:

BOS-PHI 5-11. Hát, ez bebaszott. Iannucci 4+2-t vert, Turner 3+2-t. A mieink közül Mundy 4 A, Drew 1+3, Max nem játszott. Nem tudom mi lelte a Bostont, de Cosmo elég gyenge napot foghatott ki, meg ezúttal támadásban sem voltak olyan állatok. Remélem a Wings ellőtte a puskaporát erre a hétvégére. :P

EDM-CGY 11-15. A Rush már 0-4-gyel áll, haha, a forduló után is tuti maradnak mögöttünk. Prout első jó meccse volt idén, 2+5. Small hozott még 3+2-t, de más nem nagyon támogatta őket. A Necks-ben Dobbie 3+6, Ranger 4+2, Dickson 3+1, Kaleb 1+4.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.29. 17:29:42

A mai program:

01:00 Philadelphia Wings - Colorado Mammoth
01:00 Toronto Rock - Buffalo Bandits
01:35 Rochester Knighthawks - Boston Blazers
02:30 Minnesota Swarm - Washington Stealth
03:30 Calgary Roughnecks - Edmonton Rush

A Swarm-Stealth nagy meccs lehet, bírnám ha megint leraknák a seggarcúakat. :P

foppa21 2011.01.29. 18:13:15

@Filip89: jövök a mammoth meccsre mindenképp!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.29. 19:21:33

1-től gyertek a Mammoth-meccsre! Őrület lesz! :)

Szombat esti-vasárnap hajnali program:
- Szombat, 19:45 Baylor University - Colorado University (NCAA)
- Vasárnap, 00:00 Utah University - Colorado State University (NCAA)
- Vasárnap, 00:00 Texas Christian University - Air Force Academy (NCAA)
- Vasárnap, 00:00 Denver University - North Texas University (NCAA)
- Vasárnap, 01:00 Philadelphia Wings - Colorado Mammoth (NLL)
- Vasárnap, 01:30 Lake Erie Monsters - Hamilton Bulldogs (AHL)
- Vasárnap, 03:00 Weber State University - Northern Colorado University (NCAA)

Bővebb étvágygerjesztő:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=567713
:P

milo_hedgie#23 2011.01.29. 19:44:37

@Filip89: én is bizom benne,hogy a wings már jóllakott lesz ellenük és megelégedtek a tegnapi bravúrral. ma hagyják magukat megverni:))

milo_hedgie#23 2011.01.29. 19:52:41

természetesen rám számithattok a szurkolásban éjszaka

Tomi_Tanguay 2011.01.29. 20:07:09

most megbasszuk a köcsögöket:D

milo_hedgie#23 2011.01.29. 20:21:31

@Tomi_Tanguay: remélem nem fog csalódást okozni a csapat:))

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:13:46

seibald góljáal vezetnek:((

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:19:18

basszus miller milyet védett smith ellen.pedig ez gólt érdemelt volna:((

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 01:22:05

szép gól volt, na hajrá srácok!

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:27:49

most jobban kezdték a meccset,sokkal rámenősebbek mint a múltkor voltak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 01:31:10

Egy percen belül kaptunk kettőt a negyed végén. Nem hiányzott volna. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 01:37:46

Cliff már szépített is a második elején. :)

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:38:29

smith elképesztően eredményes ebben a szezonban!:))

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:41:12

4-3 megint oda,mcclelland szerezte

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 01:44:19

Ezt nagyon szépen csinálták, már megint kettővel vezetnek. :(

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:44:46

iannucci góljával már 3-5,nagyon jól csinálta

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 01:45:23

húzzunk bele bazmeg!:D grant gólja rendben volt, még több ilyet kéne lőni

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:48:22

beverték a hatodikat is. össze kell szednünk magunkat...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 01:52:03

3-6-nál behozzuk Blasdellt. Érdekes, hogy ma ő a cserekapus és nem King, bár ex-Philly-s, szóval valahol érthető. Remélem fel tudja pörgetni egy kicsit a csapatot. :S

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:52:24

na végre chucky szépített:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 01:54:11

Shewchuk 4-6. Meg kéne fogni őket még időben.

milo_hedgie#23 2011.01.30. 01:56:46

megint ezekkel a lefordulásokkal gyilkolnak le minket:((

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:00:27

már 4-8 mundorf
kezd elmenni a meccs:((

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:01:52

@Filip89: blasdell nem jött be. két gólt kapott a három lövésből:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 02:04:41

Szerintem is lassan lemondhatunk erről a meccsről. Legalább most nem egy gólos vereség lesz. :(

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:05:13

westervelt még egy...hát ez egyre reménytelenebb:((

foppa21 2011.01.30. 02:06:40

mi történik itt?:-(

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 02:09:41

ez a kapus még gyengébb mint az előző volt:(

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:12:03

10-4 oda a szünetben,hát nem sok remény maradt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 02:16:21

Hátha most az első félidőben voltunk gyengébbek, és a másodikban tudunk szépíteni. Az a baj, hogy kurva nagy átjáróház a védelmünk, a lerohanásokkal felőrölnek minket, és a pozíciós játék ellen is kevesek vagyunk. Ráadásul ma Levis sem nyújtott extrát, Blasdell pedig végképp fogalmatlan, nem tudta megállítani az omlást. Szerintem itt már csak legfeljebb a nagy alázás elkerülésében lehet reménykedni.

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:26:33

@Filip89: itt nagyon már én sem látok esélyt,annyira nem voltunk rendben az első félidőben:((

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:29:42

ahogy nézem egyedül a faceoff statisztikákra lehetünk büszkék. 11/16 volt az első félidőben,ebből leveque 15ből 10et nyert meg

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:36:14

most látom hogy mind a négy outlawsos játszik náluk. westervelt,mundorf,seibald,hardy

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 02:40:46

grant még remélem összekapja a bandát és feljövünk

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:42:14

langtry csodaszép gól!!!:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 02:42:48

Langtry kegyetlen, megint milyen bevetődős gólt lőtt. 6-10.

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:45:53

7-10 alex gajic második gólja:))

milo_hedgie#23 2011.01.30. 02:50:07

alex emberelőnyben 8-10!!!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 02:50:24

Alex mesterhármas, ezek hárman elképesztőek. :)

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 02:53:07

dübörög a mammoth...waaaaaaaa:)
jövünk vissza rendesen, már csak 2gól a hátrány

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 02:56:18

4-0-ra behúztuk a harmadik negyedet, 8-10 az utolsó előtt. Egyre több esélyünk van, de még mindig óvatos vagyok.

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:00:19

levis mióta visszajött remekül véd

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:01:02

Basszus, kivédekeztük a hátrányt, aztán gólt kaptunk. :(

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:06:09

8-11 és még olyan 10 perc lehet hátra

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:09:12

A büdös picsába, Grant JR labdája kb a gólvonalon állt meg, a hosszú indítást meg Westervelt beverte. Eldőlt végleg. :(

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:10:18

8-12 és kb öt perc maradt:((

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:11:59

@Filip89: hamley valamit nagyon reklamál,lehet a challenget hiányolja,akkor meg kellett volna állni és biztos nem lőhettek volna gólt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:15:19

Na, most mi játszottunk el ugyanezt, Grant JR gól, csak már későn.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:16:32

TOLL 10-12! Emberfelettit küzdünk, akármi lesz a vége!

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:16:45

megint feljöttünk két gólra,hihetetlen játék volt:))

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:23:27

egyre indulatosabb a vége. közelebb kéne zárkózni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:23:50

Cliff gól! 11-12, másfél percnél nem lehet több hátra.

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:24:26

mondjuk így!! smith 11-12:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:25:44

12-12! Nem tudom ki lőtte be a kapu előtt, Park felvitte, aztán valaki bebaszta, talán Grant volt. :)

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:26:21

góóóóóóóóóóól grant meghülyítette a védelmet,12-12!!!!!

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:26:50

basszus rálépett a vonalra:((((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:28:38

Mindent megtettünk, de úgy látszik ez is kevés lesz. :(

milo_hedgie#23 2011.01.30. 03:29:36

megint egy gólos vereség... :((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:30:04

11-12-es vereség. Nem tudok haragudni a csapatra, óriási második félidő volt! Le a kalappal!

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 03:31:22

hihetetlen bazmeg...a világ legszerencsétlenebb csapata a mammoth:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 03:43:13

11-12 L. Alex 3+1, JGJR 2+6, Langtry 2+4, Cliff 2+1, Shewchuk 1+2, Toll 1+1, Levis 33/25. Az ellenfélnél az Outlaws-osok közül Westervelt megint hármat lőtt, Mundorf 1+2, Seibald 1+1, Hardy 1 A. Amúgy még Iannucci 3+3.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.01.30. 15:01:16

A többi szombati eredmény:

TOR-BUF 8-5. Visszavágott a múltkoriért a Rock, küzdelmes meccs volt, az első félidőben csak négy gól esett. Doyle 4 góllal vezette a csapatot, most a többiek közül csak Leblanc 1+5-je volt kiemelkedő. Watson 50/55 elmebeteg teljesítmény.

ROC-BOS 7-16. Óriási blowout volt az elejétől kezdve. Casey Powell 4+5, Dawson 4+2, Buchanan 2+6, Dilks 3 gól, Cotter 2 gól, Sanderson 6 assziszt. A másik oldalon Jamieson lőtt négy gólt a hétből, de gondolom ilyen zakóval nem lehet ismét rookie of the week. :D

MIN-WSH 11-10 OT. Szoptak a köcsögök, tovább tart a Swarm-csoda. Benesch újra 3+2, Wilson újra 2+3. Crawford és Greer is hozták magukat. Patterson a 40/50 mellett két asszisztot is adott, ő is az év nagy meglepetése eddig kapus poszton. A mocskos Rabil 3+3, Tom N. Johnson 3 gól - ki a fasz ez?, Duch dupla, Ratcliff 4 assziszt. Megint Richards betlizett a Stealth kapujában. A Swarm-ot érdemes most már tényleg komolyan venni.

CGY-EDM 12-11 OT. A Rush még mindig győzelem nélkül, talán ők nagyobb loserek, mint mi, bár mi nem csak idén szopunk, hanem tavaly is. Szinte végig vezettek, a végén egyenlített a Necks. Dickson 3+1 - érik a ROW, Shattler 2+5 - ez is beteg idén, Conway, Kaleb és Dobbie 1+3, a győztes gólt Scherman dobta. Odaát Ryan Ward 4+2 és Prout 2+3, Brodie pedig 1+4. Legalább Gavin beindult, ha már a csapat szop jobbra-balra.

Nyugat: MIN 3-1, CGY 4-2, WSH 2-3, COL 1-3, EDM 0-5.
Kelet: TOR 4-1, PHI 3-2, BOS 3-3, ROC 2-2, BUF 2-2.
Kelet sokat változott ezen a héten, a Wings még a Blazers-t is beelőzte a pénteki veréssel, a Hawks meg a Rush nálam most a 9-10. a képzeletbeli Power Ranking-emben. :)

milo_hedgie#23 2011.01.30. 17:53:12

@Filip89: nagyon izgalmas az állás. idén szerencsénk lehet hogy a rush ennyire gyengén rajtolt:))

milo_hedgie#23 2011.01.30. 18:00:12

szerintem lesz esélyünk a következő fordulóban a stealth ellen. mindig csak nem kaphatunk már ki tőlük:))

Tomi_Tanguay 2011.01.30. 19:38:16

már megint 90 komment:D nagy vadulás volt a tegnapi meccsen, de most látom csak mekkora:D

foppa21 2011.01.30. 20:06:44

@milo_hedgie#23: elképesztő hogy a szoros meccseket mindig elveszítjük:-(


süti beállítások módosítása