Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Denver Broncos draft történelem, 2. rész: A legrosszabb választások

2011.04.26. 02:27 - Black_Adder

Múlthéten láthattuk a Denver Broncos történetének legjobb draft választottait, most azonban a kevésbé vidám momentumokat is fel kell idéznünk. Mert bizony akadt a horgunkra bustból is bőven, mind a régmúltban, mind a közelmúltban, és alighanem a jövőben is lesz 'szerencsénk' bőven. Az előző részhez képest a szabályok kicsit módosultak, ugyanis, ha valaki már nincs a csapatnál, az már nem is fog javítani a teljesítményén, így meg lehet bélyegezni, ha megérdemli, szóval ezúttal minden ex-Bronco versenyben van, tekintet nélkül arra, hogy hány éve jött...

Joe Burnett - Pittsburgh Steelers v Denver Broncos

















Valahol természetesen határt kell szabni, mert ha egy 12. körös választott nem csinált rostert, nem nagyon lehet okolni érte, azonban egy 1-3. körös prospecttől okkal várjuk el, hogy a csapat hasznára legyen. A magam részéről annak se örülök túlzottan, ha egy 4-5. körből jött játékos nem került a keretbe, de ha reálisan nézzük, esélyük se lenne felférni a listára sajnos, sőt még a franchise-t a romlásba vezető 3. körösök is lemaradtak, de lássuk a listát, a top 10 legrosszabb választást, ami természetesen ezúttal is teljesen szubjektív, más nevekkel és más sorrendet is fel lehetett volna állítani.

A 10. helyen rögtön egy nagy holtverseny. Ebbe a csoportba került az összes 2. körös draft bust. Mind-mind olyan játékos, aki vagy egyáltalán nem játszott Bronco-ként, vagy csak nagyon keveset, és az is nagyon rosszul. Legnagyobb részük még a '70-es években jött, amikor a scouting még messze nem volt azon a szinten, ahol most, de ők ettől kiérdemelték a helyüket a cikkben. Egy másik jelentős részük pedig már egészen a modern érában jött és Mike Shanahan 'zsenialitását' teszik halhatatlanná. Kronológiai sorrendben:

Carl Wafer: DE, Tennessee State, 1974, 2/42.
Sosem került be a Broncos keretébe. Két meccsen a Green Bay Packers, egy meccsen pedig a New York Giants csapatában volt. Egyiken se kezdett, és a nevét se sikerült beírnia az NFL statisztikákkal foglalkozó könyvekbe. Szó szerint semmit se csinált.

Carl Wafer
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
DE Tennessee State 1974 -(1) -(3) -(0) - - -


Charlie Smith:
DE, North Carolina Center, 1975, 2/43.

Egyetlen NFL-meccsen se lépett pályára.

Charlie Smith
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
DE North Carolina Center 1975 - - - - - -


Kurt Knoff:
DB, Kansas, 1976, 2/43.

Rossz állapotban volt a térde, ezért nem írt alá a csapathoz. A következő évtől azonban 6 évet az NFL-ben tudott tölteni. Kettőt Houstonban, majd négyet Minnesotában. Összesen 10 interceptiont és 1 sacket jegyez. Valószínűleg ő maga sem elégedett a profi pályafutásával, de azért, ha mindezt a statisztikát nálunk éri el, fel se merült volna a neve. Azonban a mi szemszögünkből egy újabb 2. körös pick volt, amit ki dobtunk az ablakon.

Kurt Knoff
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
DB Kansas 1976 -(6) -(70) -(43) -(Nincs adat) -(1) -(10)


Clay Brown:
TE, Bringham Young, 1981, 2/42.

Egy új évtized, egy újabb korszak, és egy újabb bust, hogy valami állandóság is legyen. '81-ben nem fért be a rosterre, '82-ben egy meccsig aktív volt az Atlantában, de nem lépett pályára, majd '83-ban visszatért hozzánk, de észrevétetni magát nem sikerült. 3 meccs, 0 kezdés.

Clay Brown
Pos College Class Years G GS Rec Yards TD
TE Bringham Young 1981 1(2) 3(4) 0(0) - - -


Orlando McDaniel:
WR, Louisiana State, 1982, 2/50.

Baljós név ez a McDaniel, noha ezt akkor még nem tudhattuk, mindenesetre a Jack Daniel's-szel kezdődő dolgokat alighanem jobban szeretjük. Orlando McDaniel pályafutása egyetlen év, 3G, 0GS.

Orlando McDaniel
Pos College Class Years G GS Rec Yards TD
WR Louisiana State 1982 1 3 0 - - -


Paul Toviessi: DE, Marshall, 2001, 2/51.
Mike Shanahan: Hogyan tegyünk pár év alatt tönkre egy Super Bowl-győztes csapatot című könyvének egyik alap esettanulmánya. Noha csak 2. körös, és akad tőle bőven majd 1. körös is, sőt akad tőle 1. körös ugyanebből az évből is. Mielőtt szeretett HC-nk kiválasztotta volna, már egy teljes évet ki kellett hagynia térdsérülés miatt, és láss csodát a TC-n rögtön megsérült a jobb térde. A kezdő évét IR-en töltötte. És miután bár ő mindent megtett, hogy sikeres legyen a rehabilitáció, a műtét nem sikerült, ami után a csapat elbocsátotta. Sosem lépett pályára az NFL-ben. Erről természetesen nem ő tehet, a csapat viszont felelős az ilyen kockázatos, és be nem vált pickekért.

Paul Toviessi
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
DE Marshall 2001 1 0 0 - - -


Terry Pierce:
LB, Kansas State, 2003, 2/51.

2 évig, 18 meccsig 'erősített' minket, amiken 8 db tackle ajándékozott meg. Egyszer se kezdett...

Terry Pierce
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
LB Kansas State 2003 2 18 0 8 - -


Alphonso Smith Alphonso Smith #33 of the Denver Broncos returns the opening kick off for thirty yards during the NFL preseason game against the Arizona Cardinals at Invesco Field at Mile High on September 3, 2009 in Denver, Colorado.Alphonso Smith: CB, Wake Forest, 2009, 2/37.
Lehet-e valaki bust 2 év után?! Nos, mivel már nincs a csapatban, és nevetséges ellenértékért cserébe küldtük el, akármilyen szép pályafutást is fut be Lion-ként, Bronco-ként örökre bust marad. Nagyon friss emlék, így bizonyára mindenki emlékszik, hogy egy 2010-es első körös picket adtunk a 2/37-ért, hogy elhozhassuk Phonso-t, Champ Bailey utódjaként. Noha, a trade értékétől eltekintve, ez akkor az egyik legjobb pickünknek tűnt, nagyon nem vált be. Sokat bajlódott kisebb sérülésekkel és nem sikerült megtalálni a helyét, ezért első évében is inkább visszahoztuk a helyére az egyszer már visszavonult Ty Law-t. Második évében pedig a TC-n elé került az 5. körös újonc Cox, a 7. körös újonc Thompson és az újonc UDFA Vaughn is, őt pedig ezért elcseréltük a 2009-es év 7. körében választott TE-re, Gronkowskira. Szánalmas egy történet. Btw, a Lionsban kis híján több INT-je lett, mint ahány elkapása Gronkonak, csak hogy teljes legyen a kép. /*Mondjuk a Pats ellen láttam játszani, az alapján finoman szólva se sírom vissza*/

Alphonso Smith
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
CB Wake Forest 2009 1(2) 15(27) 0(10) 9(39) 0(0) 0(5)


9. Don Latimer: NT, Miami, 1978, 1/27.
Az összes 'versenyző' közül ő töltötte a legtöbb időt nálunk, 6 évet is. Azonban pont azt a 6 évet, amíg egy SB-résztvevő csapat teljesen lezüllött a középmezőnybe, majd még tovább. 6 éve alatt 80 meccséből mindössze 7-en lépett pályára kezdőként. 1,5 sack és 1 INT fűződik a nevéhez.

Don Latimer
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
NT Miami 1978 6 80 7 Nincs adat 1,5 1


8. Kelvin Clark: OT, Nebraska 1979, 1/22.

3 évig volt nálunk, mire semmi se maradt a csapat becsületéből, akkor távozott. 45 meccséből 8× volt kezdő, az alatt a 3 év alatt, amíg itt volt, a legsikeresebb futóink nem hogy az 1000 yardért küzdöttek volna, az 500-at se nagyon érték el.

Kelvin Clark
Pos College Class Years G GS
OT Nebraska 1979 3(7) 45(88) 8(25)


7. Steve Schindler: G, Boston College, 1977, 1/18.

Bár pont '77ben játszottunk döntőt, aminek ő is részese volt, mégis vele indult el a lejtőn a csapat. Nem direkt van Latimer, Clark és Schindler egymás után a listán, de így jól látszik, hogy lehet egy 11-3-mas csapatból egy 2-7-eset csinálni. Három egymást követő évben három borzalmas első körös választás, a '77es Super Bowl után, '83-ban már 1/4ben választhattunk... Schindler 2 évig volt tagja a csapatnak, a 28 meccse közül pedig mindössze 4× kezdett. Ez mindent elmond róla.

Steve Schindler
Pos College Class Years G GS
OG Boston College 1977 2 28 4


6. Willie Middlebrooks: CB, Minesota, 2001, 1/24.
Ha láthattuk, hogyan lett tönkretéve az első aranycsapat, lássuk hogy történt mindez a harmadikkal. Már említettem, hogy Shanny is nagyon értett ehhez, sőt már a 2001-es draft is említve volt. Ahogy Toviessiről, úgy Middlebrooksról se volt titok, hogy mennyire sérülékeny. Azonban Mike Shanahan a vörös fejével inkább azt nézte, hogy mi lehet egy játékosból és nem azt, hogy mi lesz. De azt se feltétlen jól. Middlebrooks kiváló példa Shanahan "ki ha én nem, én mindent mindenkinél jobban tudok"-mentalitására, nem volt kimagasló CB-prospect, ráadásul nem egy hatalmas iskolából jött, és már az egyetemen is volt sérült. Ismét kockáztattunk, ismét nem jött be, a lejtő alján tudjuk hova jutott Mike. 4 év alatt 51 meccsből 2-n, azaz kettőn kezdő volt, közben összesen 17 tackle, 1 sack, 6 pass defense és 0, azaz nulla interception. Ő Willie Middlebrooks.

Willie Middlebrooks
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
CB Minesota 2001 4(5) 51(56) 2(2) 23(30) 1(1) 0(0)



5. Marcus Nash: WR, Tennessee, 1998, 1/30.

Mert a rontás a bajnokcsapattal is már a siker óráiban megkezdődött. A draft rendszer (is) úgy lett kitalálva, hogy kiegyenlítse az erőviszonyokat, ennek következményeként nem könnyű címvédőként draftolni. Nem is sikerült. Marcus Nash kétség kívül elmondhatja magáról, hogy tagja volt a bajnokcsapatnak, sokkal többet viszont aligha. 8 meccsen lett nevezve a 45-ös keretbe, de kezdőként egyszer se. Pályafutása alatt 4 elkapás 76 yardra, 0 TD. A labdákat egy bizonyos John Elway hajigálta felé, aligha azzal volt a gond, igaz az egyetemen meg Peyton Manning...

Marcus Nash
Pos College Class Years G GS Rec Yards TD
WR Tennessee 1998 2(4) 1(1) 10(11) 4(4) 76(76) 0(0)


4. Tommy Maddox: QB, UCLA, 1992, 1/25.
Nem csak Shanny csinált nagy hülyeségeket, hanem elődje, Dan Reeves is. A csapatot 3× Super Bowl-döntőhöz juttató vezetőedző, sosem volt igazán jóban a csapat legnagyobb sztárjával, és a franchise történelmének legjobb játékosával, John Elway-jel. Talán ezért is, kitalálta, hogy az 1. körben kiválasztja Tommy Maddoxot, aki majd átveszi Elway helyét. Nos, egész röviden: nagyon nem jött be, és ez a húzás Reeves vesztét is jelentette, helyét Wade Phillips vette át, majd jött Shanahan, és mire '97-ben és '98-ban, John Elway kétszeres bajnok lett, Tommy Maddox már rég nem volt a ligában, bár 2001-ben /*6év kihagyás után*/ visszatért és valamit sikerült kozmetikáznia a statisztikáján a Pittsburgh-gel, ahol csere irányítóként 2005-ben bajnok lett, de ami a Broncos-os pályafutását illeti: 2 év, 29 G, 4 GS, 122 Att, 67 Comp, 758 Yard, 6 TD, 9 INT, 59,4 rate. Kezdőként 0-4-es mérleg. Már maga a tény is megbocsájthatatlan, hogy egy egyértelműen future HOF irányító mellé 1. körben QB-t húzni, egy kicsit most is hasonló érzésem lenne az esetleges QB pick esetén. Noha, egyik jelenlegi irányítónk se hasonlítható össze Elway-jel, legalábbis egyelőre.

Tommy Maddox
Pos College Class Years G GS Att. Comp Yards TD INT Rate
QB UCLA 1992 2(9) 29(92) 4(36) 122(1200) 67(686) 758(8087) 6(48) 9(54) 59,4(72,4)


3. Dan Williams: DE, Toledo, 1993, 1/11.
Tényleg véletlen, hogy pont párban vannak a bustok. De ahogy Schindler-Latimer-Clark az 1. arany csapatunkat, ahogy Shanny hosszas munkássága köztük, Marcus Nash és Middlebooks a harmadikat, úgy Tommy Maddox és Dan Williams, és listánk későbbi győztese a másodikat, a 4 év alatt 3 SB játszó csapatot tette tönkre. Előkelő helyét elsősorban annak köszönheti, hogy ő a legmagasabb pozíciójú választottja a mezőnynek. Emellett persze azzal is rászolgált dobogós helyezésére, hogy 4 év alatt mindössze 4 sacket tudott összekapirgálni. Ami pedig ennél is fájóbb, hogy a rivális Kansas-nél ennél rövidebb idő - 3 év - alatt, 23-mat jegyzett. A KC-ben mindenképp bevált, nálunk semmi esetre se. Sok sérülés hátráltatta ugyan, de hasonlót se mutatott, mint amit egy 1/11től joggal elvár az ember.

Dan Williams
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
DE Toledo 1993 4(8) 46(87) 40(65) 70(162) 4(27) 1(1)


2. Jarvis Moss: DE, Florida, 2007, 1/17.
Phonso mellett az egyetlen még aktív versenyző, azonban minthogy már 'hál Isten ő se gyengíti csapatunkat, őt is elkönyvelhetjük bustnak. Méghozzá jó nagy bustnak. 2007-2010-ig 34 meccsen lett nevezve, egyszer kezdhetett is. Ez alatt az idő alatt 3,5 sacket hozott össze 21 tackle mellett. A hozzáállásával sosem volt baj, azonban mind a 4-3mas védelemben mind a 3-4-esben súlytalan volt, és a special teamben se volt feltétlen a csapat hasznára. Végül tavaly szezon közben feladtuk, hogy kezdjünk vele valamit, és cutoltuk. A rivális Raiders azonnal lecsapott rá és másfél év után újra sikerült földre vinnie az ellenfél irányítóját. Hogy Dan Williamshez hasonlóan egy másik csapatban, ami történetesen pont egy divízió rivális, megtalálja-e a helyét és bosszút áll-e rajtunk, nos ez ügyben meglehetősen szkeptikus vagyok, de semmi se lehetetlen. De ha úgy is lesz, az a denveri szívekben nem fogja a sebet begyógyítani /*sőt, voltaképp csak további sérülést okozna*/ úgyhogy helyét mindenképp megérdemeltnek érzem.

Jarvis Moss
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
DE Florida 2007 4(4) 34(39) 1(1) 21(21) 3,5(4,5) 0(0)


1. Ted Gregory: NT, Syracuse, 1988, 1/26.

Minden idők legnagyobb Broncos bustja. Dan Reeves hozzáállását is jól mutatja, hogy csak a draft után találkozott vele először, és akkor derült ki számára, hogy bár a lapokon ugyanúgy 6"1' magas, mint ő maga, Ted Gregory mégis alacsonyabb volt nála. Amit viszont látatlanban is tudhatott volna a papírokból, a kisebb botrány szteroidokkal kapcsolatban, a sérülékenység, azok valahogy elkerülték a figyelmét. Miután ezek a hírek utat találtak a HC fülébe/szemébe/tudatába is, végül eltrade-eltük New Orleansba, ahol egy 'gyönyörű' 3 meccses NFL-pályafutást tudhatott magáénak. Harmadik meccsén pont ellenünk játszott, és akkor szerezte karrierje egyetlen sackjét méghozzá John Elwayen, azonban a térde pont ennyit bírt, és soha többé nem játszott. A zsinórban két elvesztett SB és az elvesztett 1. körös pick pedig sok volt a csapatnak és kiábrándító 8-8-as szezont futott...

Ted Gregory
Pos College Class Years G GS Tckl Sck Int
NT Syracuse 1988 -(1) -(3) -(0) -(0) -(1) -(0)


Ők lennének tehát a Denver Broncos legrosszabb választásai. A lista természetesen teljesen szubjektív, nem kell vele egyetérteni, ahogy magam se tartom feltétlen tökéletesnek. Ezúttal is kíváncsian várom, hogy ti hogyan állítottátok volna össze a sorrendet, kik szerepelnének rajta, csak most ha lehet, kicsit többen is véleményt formálhatnátok :P :)

Azért összetehetjük a kezünket mert akkora bustokhoz, mint mondjuk Ryan Leaf vagy JaMarcus Russel, még nem volt 'szerencsénk', de azért akad pár név a sorban, akik nélkül sokkal előrébb lehetne a csapat. Ahogy az előző részből kiderült, mindhárom aranycsapat, a '77-es, a '86-'89-es és a '97-'98-as, többek között remekül felépített draftoknak köszönhető, azonban most az is látszódott, hogy pár nagyon gyenge drafttal pillanatok alatt le lehetett rombolni, mindazt amit addig felépítettünk. Az NFL-ben óriási jelentősége van a draftnak, ezért is nagyon fontos, hogy csütörtöktől szombatig olyan játékosokat válasszunk, akik inkább a múltheti cikk Bronco-ival versengek majd, és nem az itteni fekete listásokkal. Akárhogy is lesz, továbbra is Hajrá Broncos!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr62854440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 02:52:55

Alig lehetett ezekről képeket találni a google-ban, akik eltűntek a süllyesztőben. :)
Shanny-ről meg olyat kerestem, amin okosan néz ki. :D

haromt · http://90es.blog.hu 2011.04.26. 09:15:04

Willie Middlebrooks egy zseni volt. De érte legalább kaptunk ellenértéket John Engelberger személyében, aki annyira szar nem volt

Black_Adder 2011.04.26. 10:43:11

Micsoda illusztris olvasó táborom lett :)

StormST 2011.04.26. 10:50:35

Marcus Nash egyébként kiváló karriert futott... az Arena ligában... :D

Phonso beválogatása szerintem véleményes, ott nem maga a pick volt a szar alapból (vagyis nem annyira szar), hanem a HC, aki nem tudott vele mit kezdeni...

A két bajnokság utáni "csapat tönkretétel" meg szerintem túlzás, Elway visszavonulása után TD sérülése túl nagy teher volt, ahogy Atwater távozása (effektíve visszavonulása) is. Meg azért itt 1/30-as, 1/24-es meg második körös pick-ekről beszélünk, ami már messze nem a "can't miss" kategória. Valamint alapból csak a '99-es szezon lett kuka, 2000-ben 11-5 lett a mérleg és PO-ba jutás, utána 8-8 és 9-7, majd 2 év PO. Nem mosdatnám Shanny-t, mert nem volt egy draft guru, de azért a csapat tönkretétele az erős túlzás...

Black_Adder 2011.04.26. 11:52:37

@StormST: Köszi az észrevételeket.

Phonso-t azért tettem be, mert az alapján döntöttem, h milyen Bronco volt. Vannak pickek ahol nem a játékos tehet róla, h nem válik be, van ahol az edző nem számíthat rá, h mekkora bust lesz, mert semmi nem mutat rá. Valóban lehetett volna olyan felfogásban is írni, ami alapján te gondolkozol, akkor Phonso nem lenne rajta, de Dan Williams is hátrébb lenne, mert az is kicsit hasonló eset.

Egyébként ő draftolta, tehát nem arról volt szó, h valaki hozott egy tök jó játékost csak ő nem találta meg a szerepkörét, hanem ő kiválasztotta egy szerepkörre, ahova nagyon nem passzolt...

Shanahannél ott kicsit talán tényleg erőltetett ez a rombolás dolog. Elway és TD elvesztését nem lehetett kiheverni, ahogy a Frisco-nek se sikerült Steve Youngét, a Boysnak se Aikmanét. Sőt '99-ben Al Wilson nagyon jó választás volt, és Deltha O'Neal se volt rossz 2000-ben.

Mégis, főleg a 2001-es draftról úgy érzem, hogy nagy pofont adott a csapatnak. utána 2 évre el is tűntünk a POból...

Marcus Nash is, azért ha a '99-es szezonban nem kell őt cutolni 2 meccs után, hanem ha csak olyan teljesítményt nyújt mint egy átlagos 2. körös, akkor az a szezon is lehetett volna jobb. Nyilván nem SB, talán PO-se, de ha valaki olyat találunk aki legalább az 5 éves szerződését ki tudja tölteni, az '98-2003-ig pont a nehéz időszakon segíthetett volna valamennyire át.
És mindhárman okkal vannak itt.

Mert akárhogy is nézzük '99-2003-ig egyetlen jó évünk volt. Ez pedig addig Broncos mércével a '60-70es éveket leszámítva egy sikertelen korszak volt

Shannynek egyébként voltak nagyon jó draftjai, de ő se véletlenül nincs már a csapatnál...

StormST 2011.04.26. 12:43:26

@Black_Adder: Miért, Nash mit számított volna? Ott volt Rod és Eddie Mac, akkoriban nem WR gondok voltak, hanem QB, az is inkább csak 99-ben, utána Griese azért elég jól belejött, pontosabb lett.

Azon lehet vitatkozni, hogy WR kellett volna-e 1/30-nál abban az évben, mert nem kellett. De maga Nash nem sokat számított a negatív mérlegben, mert bárki WR-t húztak volna, max 3. számú lett volna a csapatban kevés hatással. Félreértés ne essék, én nem mondom, hogy Nash jó pick volt, csupán a csapat "tönkretételében" játszott szerepét nem érzem meglévőnek... :)

2001 volt a szopás, ezt aláírom, azt a draftot nem nagyon lehet kimosni.

Szerintem egyébként lehetne egy olyan lista, hogy melyik pick volt szar a need szempontjából és melyik volt olyan, hogy jó posztot húztak, csak a játékos volt defektes...

Black_Adder 2011.04.26. 13:04:30

@StormST: Úgy gondoltam első sorban, h ha nem Nash van, hanem valamelyik más poszton egy első körös prospect. A WR sorral nem volt baj, és nem is ő tette tönkre a csapatot, hanem aki őt húzta :D

Ezen egyébként nem veszünk össze, elismerem h kicsit erős voltam, viszont az említett játékosok helye a listán megkérdőjelezhetetlen szvsz.

H tönkre lett-e téve már akkor a csapat, vagy ez tette-e tönkre az már egy másik kérdés, sok dolog közbe játszott, többek között a gyengébb draftok, és mivel most pont a gyengébb draftokról írtam, így e között a kettő között állítottam párhuzamot... Nem számolom ki, h mekkora korreláció van köztük, de azért valamekkora szvsz van, én meg kihangsúlyoztam.

De egy 10-es listán az 5., 6., 10. helyen vannak, tehát a korábbi hanyatlás résztvevői meg is verték őket a versenyben, viszont a 9 első körös bustból 2 erre a korszakra tehető. Az semmi esetre se segített a csapatnak...

Az utolsó felvetésed nem rossz ötlet, de én most biztos nem vállalom, erre is alig volt időm...

Black_Adder 2011.04.26. 13:06:12

Más: Mint már tegnap is írtam véget ért a lockout, itt van róla egy remek magyar cikk:
bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2190

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 14:27:54

Nekem bejön szerkesztési szempontból, hogy ha már a legrosszabb választásokról van szó, akkor húzzuk rájuk a vizes lepedőt keményen, mint ahogy a legjobbak is dicsérve lettek rendesen - még ha kicsit túlzás is. :)
Smith-nek szerintem helye van a 10-ek között, a csapat szempontjából bust pick volt, így hogy 1st-öt adtunk érte, és aztán egy 7th rounder pick-ért tovább adtuk egy év után. Még ha nyilván ez nem csak ellene szól, hanem nagyobb részben JMD hülyeségének. Úgy vagyok vele, hogy ha esetleg nem kerül vissza évek múlva, és nem javít nálunk, addig akármit csinálhat a Detroit-ba, számunkra szar húzás volt. :)

foppa21 2011.04.26. 14:45:29

azt hittem moss lesz az első, de ezek szerint nála is volt nagyobb pernahajder:-D

Black_Adder 2011.04.26. 16:25:08

Na zavart, h pont a győztesről nem volt kép, úgyh tettem be egyet :)

Tomi_Tanguay 2011.04.26. 17:05:44

jó lett a cikk! bár ahogy nézem még tényleg egész jól megúsztuk a bustokat, mert szinte mindegyik az első kör második felében jött. ennyire kevés top 10 pick volt a csapatnak vagy azokból jókat hoztunk? azt hallottam hogy az idei 2nd overall lesz a legmagasabb:) (egész denverben a legmagasabb g.reynolds és az idei az avs pickel együtt:D)

foppa21 2011.04.26. 18:11:33

királyság, mostmár tényleg nyakunkon van a draftra, egyre kiváncsibb vagyok hogy mi fog történni:-)

foppa21 2011.04.26. 18:37:24

pontosan mikor lesz a draft három napos bontásban?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.04.26. 19:44:35

@foppa21: Csütörtökről péntekre virradóra, hajnali 2-től lesz az első kör. Másnap éjféltől a 2-3. kör. Végül szombaton este 6-tól a 4-7. forduló.

foppa21 2011.04.26. 19:50:01

@Filip89: köszi! akkor úgy időzitek, az elsőt és a második-harmadik kört nézni akarom:-)

milo_hedgie#23 2011.04.26. 20:01:52

ez aztán a fekete lista :))


süti beállítások módosítása