Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Mets 1:2 L

2011.05.13. 09:52 - Tomi_Tanguay

A hét első felében az esőzések miatt csak négy nap alatt sikerült lejátszani a Colorado Rockies legutóbbi hazai párharcát a New York Mets ellen, melyet ráadásul elvesztettünk 2-1 arányban. Tovább folytatódik a csapat gyengélkedése, idén először lekerültünk a NL West első helyéről, az utolsó 22 meccsünkből pedig 14et elbuktunk.






















1. meccs, hétfő: Rockies-Mets 2-1

Két idegenbeli párharc után visszatértünk a Coors Fieldre és hétfő este kezdtük meg a Mets elleni seriest. Ezen a nyitó meccsen Chacin lépett ki a dombra, míg az ellenfél kezdő dobója Cupuano lehetett. A denveri mezőnycsapatban az infielderek Helton-Herrera-Tulo-Stewart voltak, kívül CarGo, Fowler, S. Smith játszott, míg az elkapónk szokás szerint Iannetta lehetett. A vendégek első támadásában nem volt egyetlen futó sem a pályán, míg részünkről Fowler, Herrera, Tulo egy kieső közben fel tudta tölteni a bázisokat, de Helton dupla játékba szaladt bele a loadednál, így kimaradt a kínálkozó lehetőség. A második menetben Chacin két sétát is engedélyezett, de a másik három embert magabiztosan tartotta vissza, ezzel szemben a mieink akciója könnyen kudarcot vallott, háromból három ütő kiesett. A Mets a harmadik inningben se jutott pályára, ám a mieink közül is csak Fowler ért el egy sétát. Aztán Chacinnak először adódtak gondjai, ugyanis a negyedik inningben az első két ütő magabiztos búcsúztatását követően sorban három embert engedett bázisra, egy single és két walk, de egy groundouttal sikerrel védekeztünk a bases loaded helyzetnél. A játékrész alsó felében simán kiejtették három ütőnket, de az ötödik tetején a Mets se ment többre, majd a denveri oldalon Iannetta ért el egy doublet, akit két kieső után Fowler juttatott haza egy RBI single találattal, mely által az ötödik inning végén megszületett a meccs első futása, 1-0ra vezettünk. A következő menetben viszont hamar felengedtünk két futót, majd Bay játéka közben az egyik be is ért, Stewart pedig képtelen volt kidobni az ütőt az egyes bázisnál,  dobó hibát vétett, végül Chacin egy újabb séta után le tudta zárni a nehézkes inninget, mely után 1-1re álltunk. A következő próbálkozásnál nem tettük tiszteletünket a bázisoknál, majd a hetedik játszmára már M. Reynolds érkezett, aki egy ütőt kiejtett, egytől singlet kapott, aztán Belisle egy single ellenére lezárta az inninget, köszönhetően főleg Helton throwoutnak, aki Murphyt dobta ki a home platen egy fielder's choice play közben. A hetedik támadásunkban az első kiesést követően Iannetta tűzött ki egy solo homerunt a denveri éjszakába, mellyel újra megszereztük a vezetést és 2-1re léptünk el, az akció végül Spibo walk után rablás lekapcsolásával ért véget. A nyolcadik játékban Betancourt a tőle megszokott dominanciával búcsúztatta el az első három szembejövő ellenfelet, de nálunk is kiesett a Fowler, Herrera, CarGo hármas. Ezt követően Street lehozta a savet, ugyan a legelső ember betalált ellene egy singlet, később lekapcsoltuk Harrist a rablás közben, valamint két mezőnyös kiejtéssel összejött a három out, és egy magabiztos savet láthattunk a legutóbb hibázó closertől, így 2-1re hoztuk az első meccset.
- Nem volt sziporkázó mérkőzés, mindössze 5-5 ütésig jutott mindkét csapat, de a lényeg, hogy négy egymást követő vereség után végre újra győzni tudtunk. Egyértelműen Iannetta volt a nap hőse, ugyanis a sor hetedik helyén ütő elkapó két ütéssel és két futással zárt. Az első pontunk megszerézésénél ő ért haza a double után, a másodikat pedig maga lőtte be egy hazafutással, melyből már az ötödiket szerezte a szezonban. Az átlaga jelenleg .247es a két extra base hit után, eddig nagyon jól igazolja a várakozásokat. Fowler a sor elején kiharcolt két sétát és bevágott egy singlet, melyből az ötödik inningben éppen Iannettat küldte haza, saját maga 12. RBIt érő megmozdulása volt az idényben. Ezen kívül még az 1/4es Herrera és az 1/3as Tulowitzki volt képes felmutatni egy-egy értékelhető single ütést, amivel legalább a maradék közül ki tudtak emelkedni, bár ezek se voltak egetverő teljesítmények. Gonzalez különösen gyenge formában volt, mind a négy beállásában kiesett, hazai pályán se tudott magára taláni, ráadásul három embert hagyott bázison, csakúgy mint Helton, aki a nyitó menetben bases loadednál double playt szenvedett el és a további két lehetőségében is kiesett. S. Smith szintúgy háromból háromszor búcsúzott, Stewart se tett másként, a 3B kaotikus formában van, nem elég, hogy ütésben gyengélkedik és átlaga már csak .068as, még az évi harmadik errorját is elkönyvelhette egy dobó hiba által. Az egyetlen klasszikus csere ütő Spilborghs a hetedik játékban sétát harcolt ki, de a rablási kísérletét megsemmisítették, az idei első caught stealinget jegyezte. Chacin hat játékot volt képes abszolválni, közben mindössze két singlet szenvedett el és egyetlen ütés nélküli játék közben szereztek pontot ellene. A múltkori kisiklás után javítani tudott, nem kapott nagy ütéseket, de a hat walk sok, még öt strikeout ellenében is. A hetedik játékban M. Reynolds egy ellenfelet ejtett ki, a következőtől singlet kapott, majd Belisle zárta le ezt az inninget a két ember kiejtésével egy újabb single ellenében, így ő regisztrálta a wint, amely már a harmadik volt neki a szezonban. Betancourt két nap pihenő után magabiztos teljesítménnyel tért vissza a hiba után, mindössze 14 dobásból elbúcsúztatott három játékost, évi 10. holdját regisztrálta. Street sem remegett meg, kapott egy singlet, nem zökkent ki a ritmusból és csupán 15 dobásból bedarálta a 12. savet a szezonban.

2. meccs, kedd: Rockies-Mets 3-4
A második meccsre egy az egyben ugyanaz volt a mezőnycsapatunk összeállítása, mint a hétfői találkozón, egyedül dobó poszton volt más, oda ugyanis Hammel következett, ellenfele pedig Pelfrey lehetett. Sajnos a denveri dobó meglehetősen gyengén kezdte a mérkőzést, egy double, egy single, és egy walk révén négy ütő után teli pályája lehetett a Metsnek, melyből Davis lőtt ki a center fieldre egy két pontot érő singlet a vezetés megszerzéséért, de később Hammel két strikeouttal a sarkára tudott állni és nem engedte, hogy további pontokat szerezzenek. Eközben az első támadásunk kudarcba fulladt, a sor első három embere simán kiesett, de a második játékban az ellenfél nem jutott bázisra, viszont Tulowitzki hazafutásával szépíteni tudtunk, majd Helton kiesése után S. Smith is a kerítésen túlra bombázott, így egyenlítettünk 2-2re. Hammel a harmadik inningben is magabiztosan visszatartotta az első három próbálkozót, de a denveriek se kerültek bázisra. Ezt követően a vendégek két ütője két out után léphetett bázisra, majd meglepetésre éppen a dobó Pelfrey küldte haza mindkettejüket egy 2run RBI double jóvoltából, amivel visszavették a vezetést. A negyedik alján Helton és S. Smith járt az egyes-kettes bázison, de Iannetta ellen véget ért az akciónk, aztán az ötödikben az ellenfél nem jutott pályára, ám részünkről is csak egyetlen kósza single született Hammeltől. A soron következő hatodik menet alatt a Mets hozott egyetlen singlet, majd zsinórban három flyoutot hajtottunk végre, ezzel könnyedén vertük vissza az újabb támadást. Ezután a mieinktől már rögtön az első ember CarGo kibombázott egy solo HRt, amellyel 4-3ra újra felzárkóztunk. Ugyanebben az akcióban még Helton ért el egy singlet, de képtelenek voltunk ezzel bármit is kezdeni. A hetedik felvonásra Hammel 100 dobás fölött is a pályán maradt és csak egy singlet engedélyezett két kieső után, azonban a hetedik denveri akció nem járt sikerrel. Sőt, két kieső után Fowler beállása alatt egyre jobban megélénkült az esőzés és már villámlott is a stadion felett, így a vezetőbíró átmenetileg beszüntette a játékot, majd jó 45 perccel később folytatódhatott a játék és Fowler rögtön megsérült az első dobásnál, ahogy a foulra pattanó labda térden találta őt. Az ütőt le kellett cserélnünk, Spilbo folytatta és kiharcolt egy sétát, de a Herrera elleni SOval befejeződött az inning. A nyolcadik menetet Lindstrom hozta le hibátlan teljesítménnyel, azonban ebben a játékban a mieink is képtelenek voltak pályára kerülni. Aztán Paulino volt a következő dobónk és rögtön egy sétát vétett, de egy Helton-Tulo-Helton dupla játékkal védekeztünk, majd egy popout révén sikerült befejezni a játékot. A kilencedik alján egy pontos hátrányból igyekeztünk az egyenlítésért, de S. Smith és Iannetta könnyen kiestek és sajnos a Stewartot helyettesítő pinch hitter Giambi sem tudott másként tenni, így 4-3ra elvesztettük a második mérkőzést a párharcban.
- Ezen a meccsen sem volt túl meggyőző a csapat, a hat ütésünkből három HRt szereztünk, azokon kívül viszont semmire nem voltunk képesek, pontszerző bázisra csak egyszer jutott el játékosunk. Helton volt az egyetlen denveri, aki két ütést tudott bevinni, miután a két singlenek köszönhetően 2/4es hatékonysággal végzett, de egyik alkalommal se ért haza, viszont .311el továbbra is övé a legjobb átlag. Tulowitzki kilencedik alkalommal lőtt homerunt az évben, amikor a második inningben az idei 19. RBIt regisztrálta, a másik három beállásban simán kiesett. S. Smith 1/3as lőlappal zárt, az idei harmadik HR mellett még egy sétát tudott kicsikarni, amire szintén kevesen voltak tőlünk képesek. Gonzalez szintúgy a harmadik HRt szerezte, még csak az első rakétája volt idén hazai környezetben a tavalyi két tucatnyi termése után, változatlanul nagyon hullámzó a formája. Fowler háromból háromszor búcsúzott, kétszer SOval szórták ki, míg a negyedik próbálkozása alatt megsérült a térde a hetedik inningben, onnantól Spilborghs vette át a helyét CFként és sétát harcolt ki a társa helyett folytatott at batben. Iannetta és Herrera mindketten négyből semmit hoztak, ráadásul mindketten élen jártak a bázison hagyásokban három, ill. két darabbal. Stewart pokoljárása tovább tart, megint simán kiesett mindhárom próbálkozásnál, így egyre elgondolkodtatóbb, hogy mi lesz a további sorsa. Két csere ütőnk volt még, akik egy-egy akcióban szálltak be, de Amezaga és Giambi is groundoutos kiejtést szenvedett el a saját jelenetében. A kezdő dobó Hammel az első hét játékot tölthette a páyán, ezalatt sajnos két inningben is két pontot kapott, az így elszenvedett négy futás pedig a vereségüket jelentette. A szezonban már másodszor kapott ki hivatalosan, közben hét ütés és két séta esett ellene, de támadásban képes volt hozni egy singlet, míg éves ERA mutatója 3.02re módosult. A nyolcadik játékban Lindstrom újra atom biztos volt, hét dobásból kiszórta a három ütőt, hatszor a zónán belülre talált, egyiknek még strikeoutot is adott. Paulino kicsit összeszedte magát a legutóbbi betlik után és a kilencedik inninget egyetlen walk közbenjárásával megoldotta, bár szüksége volt egy nagyszerű double playre.



3. meccs, csütörtök: Rockies-Mets 5-9

A párharc utolsó meccsét az eredetileg tervezettnél egy nappal később, csütörtök délután tudták megrendezni némi csúszás után, mivel szerda délben szakadt az eső Denverben. A harmadik meccsen Ubaldo és Niese néztek farkasszemet egymással, míg az összeállításunkban több érdekesség történt, a múltkor megsérülő Fowlert Spilborghs helyettesítette a center fielden, Lopez bekerült 3Bnek, J. Morales catchernek, a sor első helyére pedig S. Smitht tettük. A több órás várakozás úgy látszott Ubaldot viselte meg jobban, mivel az első játékban egy séta után Beltran durrantott be ellene egy 2run homerunt, rögtön két pontos hátrányból kezdhettünk, de az első támadásban Herrera is kilőtt egy solo HRt a bal szélre, így lefaragtunk egy pontot a különbségből. A második menetre a dobónk rendezte a sorait és gond nélkül hozta a három outot, miközben részünkről egyedül Spilbo járt bázison egy single jóvoltából. Ezt követően egy sima out után zsinórban három Mets ütő esett ki, de tőlünk is csak két kieső után jutott bázisra Herrera egy singlelel és CarGo egy sétával, de Tulo fent hagyta mindkettőt. Maradt az 1-2 és a negyedik inningben, mikor a NYM kieső nélkül töltötte fel a bázisainkat két séta és egy ütés révén, majd Thole süllyesztett el egy sac fly RBIt, aztán az újból kiharcolt teli pályánál Reyes is bevert egy 2run RBI singlet, ezzel már 5-1re húztak el. Az utolsó outot már a frissiben beállt Mortensennel hoztuk, miután levadásztuk az egyik futót a második kanyarnál. A menet támadó részében egyedül az első ember Helton ért el egy solo HRt, ezzel még valahogy kapaszkodni tudtunk, de 5-2es előnyben volt a Mets. Az egész ötödik játékban egyedül egy walk született a vendégek jóvoltából, de Mortensen egymást követő három kiesővel hárított, míg részünkről a sor eleje volt impotens. A hatodik menet alatt villámgyorsan hoztuk a három kiesést a mezőnyjátékosok remek védekezésével, utána CarGo hiába sétált, mivel a New Yorkiak is meggyőzően védekeztek. Ezután újra dobót cseréltünk és a hetedik felvonást F. Morales kapta, aki két kieső után elbizonytalanodott, engedett egy walkot, majd Beltran ellene is bevágott egy két pontos hazafutást, mellyel már 2-7re álltunk. A következő támadásunkban Lopez és J. Morales értek el egy-egy single ütést, majd a csere ütő Amezaga volt eredményes egy RBI singleből, őt követően az első Mets reliever ellen S. Smith küldte haza mindkét futónkat egy duplával, végül Tulo ellen zárult le a támadás, amikor már csak két pontos hátrányunk maradt. A nyolcadik menetet Belisle egyetlen 2out walk ellenében magabiztosan abszolválta, miközben tőlünk Helton és Spilbo nyomultak pályára, de a kettes-hármas bázisnál tovább képtelenek voltunk eljuttatni őket. Az utolsó felvonásra Lindstrom érkezett, az első két ütőt könnyedén kiosztotta, majd kapott egy singlet, aztán pedig a változatosság kedvéért Beltran ismét kivágott egy 2run HRt, így már négy pontos volt a lemaradásunk. A befejező akcióban képtelenek voltunk a pályára kerülésére, a sor tetején a kezdő három ember könnyedén kiesett, méltatlanul ért véget a meccs. 9-5re vesztettünk és 2-1re a párharcot is elvesztettük.
- Hiába lőttük túl az ellenfelet 9-6ra, a korai nagy hátrány után csak felzárkózni tudtunk a hajrában, de a Mets megtartotta az előnyét. Herrera az öt lehetősége alatt két ütést könyvelt el, közben megszerezte a második hazafutását a szezonban, amikor az első inningben tüzelt ki a pályáról, de a későbbiekben már csak egy singlet tudott hozzátenni. Helton napi egyetlen ütése egy solo HR volt, immár negyedik alkalommal lőtt hazafutást az évben és 16 pontot érő megmozdulásnál tart, emellett két kiesést és egy sétát regisztrált. A helyettes center fielder Spilborghs a bal kezes dobó ellen végre mutatott valami hasznosat, 2/4el tudta le a meccset, hasonlóra lenne szükségünk tőle, az .182es átlagán még mindig lenne mit csiszolni. A leadoff hitter S. Smith 1/5re volt képes, az egyetlen érvényes játékában egy két pontos singlet hozott, mellyel már 16 RBIt termelt az évben. Gonzalez ugyan nem ért el ütést, de legalább háromszor sétával segítette a támadásainkat és csak két mezőnyös kiejtése volt, ez is valami a korábbi teljesítményét elnézve. Az alkalmi elkapó J. Morales egyetlen singlet tudott hozzátenni három ember bázison hagyása közben és az első errort is megcsinálta, míg Tulowitzki nála is halványabb volt, ő mind a négy játékában kiesett, öt bázisonhagyással zárt, lehet hogy ráférne már egy kis pihenő. A kezdő 3B Lopez három játék alatt egy singlet ért el, majd a nyolcadik inningben Fowler jött helyette, aki bemutatott egy sikeres biztonsági játékot, majd az utolsó védekező inningre Stewart foglalta el a pozícióját. A további csere ütőink közül Amezaga rittyentett egy RBI singlet, amely az első pontja volt a csapat színeiben, viszont Giambi flyouttal esett ki a nyolcadikban két emberrel a pontszerző helyeken. Jimenez erre a meccsre sem tudta összeszedni magát és már a harmadik vereségét szenvedte el a szezonban, ráadásul csak 3.2 játékot töltött el a dombon. Ezalatt három ütést és hat sétát engedélyezett, melyekkel összesen öt pontot vittek be ellene, így az éves ERA mutatója 6.67re szökött fel. Egyszerűen képtelen a javításra, pedig most már nagyon kéne, hogy megrázza magát, mert a csapat is gödörben van, szükségünk lenne egy jó Ubaldora. Mortensen a soron következő hét kiesőt abszolválta, közben csak egyetlen sétát engedett, mindössze 24 dobásra volt szüksége ehhez, így a tervezett hétfői kezdő meccsét nem kell kihagynia. F. Morales a hetedik játékban beszedett egy két pontos HRt, csakúgy mint a mostanában sebezhetetlen Lindstrom. Ellenben még a nyolcadik játékban Belisle magabiztos volt, csupán egy sétát kapott és két embert is SOval szórt ki.

A NL West állása:

1. San Franciso Giants 21-16 (37 meccs)
2. Colorado Rockies 19-16 (35 meccs, 1.0 GB)
3. Los Angeles Dodgers 18-20 (38 meccs, 3.5 GB)
4. Arizona Diamondbacks 15-21 (36 meccs, 5.5 GB)
5. San Diego Padres 15-22 (37 meccs, 6.0 GB)

A címvédő Giants egymás után hat meccset nyert meg, amíg mi össze-vissza kikaptunk mindenkitől, így átvették a vezetést a csoportban, legutóbb a D'backst söpörték, akik egyre jobban összeestek. A Dodgers háromból két meccset megnyert Pittsburghben, az utolsót elhalasztották, míg a Padres a Brewers ellen vesztett párharcot. A hétvégén COL-SD és LAD-ARZ meccsek lesznek a divízión belül, a SF pedig a Cubsnál fog játszani.

Mély gödörben vagyunk és a Mets elleni series alatt se tudtunk kijönni belőle, gyakorlatilag a szezon elejétől vezettük a csoportot, de tegnap elvesztettük az első helyet. Most már minél előbb magára kéne találnia a csapatnak, mert ennek a fejetlenségnek nem lesz jó vége és csak egy rosszabb helyzetbe sodródunk. A hétvégén tehát a rivális San Diego ellen várhat ránk három mérkőzés az alábbi menetrend szerint: szombat 02:40, szombat 21:10, vasárnap 21:10. Próbáljuk meg kiszurkolni a csapatnak az ébresztőt, mindenkire számítunk! GO ROCKIES!!!

Jonathan Herrera Shortstop Khalil Greene #3 of  the San Diego Padres throws to tfirst to complete the game ending double play after forcing out Jonathan Herrera #21 of the Colorado Rockies on May 10, 2008 at Petco Park in San Diego, California.  The Padres won 3-2.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr232896094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.05.13. 10:02:26

rox-padres pitching matchupok:

Friday: Padres' Dustin Moseley (1-4, 2.47 ERA) at Rockies' Jorge De La Rosa (4-1, 3.14), 6:40 p.m., Root
Saturday: Padres' Aaron Harang (5-2, 4.07) at Rockies' Jhoulys Chacin (4-2, 2.68), 1:10 p.m., Root
Sunday: Padres' Mat Latos (0-5, 4.86) at Rockies' Jason Hammel (3-2, 3.02), 1:10 p.m., Root

foppa21 2011.05.13. 14:51:33

nem értem ubaldo hogy esett vissza ennyire tavaly óta...:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.13. 19:31:34

A szombat hajnali coloradói baseball-program:
- Szombat, 02:05 Colorado Springs Sky Sox - Iowa Cubs (Triple-A)
- Szombat, 02:40 Colorado Rockies - San Diego Padres (MLB)

Bővebb előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=638904

foppa21 2011.05.13. 20:31:01

hát sok múlhat ezen a párharcon, most vissza lehetne nyerni a formánkat, viszont ha most se sikerül akkor még mélyebbre kerülünk...

Tomi_Tanguay 2011.05.13. 21:35:03

wiggy elvileg még ezen a hétvégén a sky soxban fog játszani

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 01:05:46

#Rockies vs. #SDPadres: Smith9, Herrera4, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Wigginton5, Spilborghs8, Iannetta2, De La Rosa1.

wiggy feljött, stewartot küldtük le...á szerencsétlen, nagyon nem megy neki idén:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 02:34:44

Stewie-t nagyon sajnálom, tudjátok, hogy mennyit jelent számomra, egyre jobban félek tőle, hogy ennek előbb-utóbb kenyértörés lesz a vége. Egy kiscsapatba simán elcserélhetjük valami reliever-ért, de remélem nem fog így történni. Egyrészt ennyi év után megkedveltem annyira, hogy többre tartsam, mint bármelyik másik potenciális 3B-t a 40-es keretben; másrészt szerintem a jó formájában mind közül ő lenne a legalkalmasabb erre a posztra. Persze, lehet játszatni Wigginton-t, Lopez-t, Herrera-t vagy Fields-t ezen a poszton, amíg magára nem talál, de remélem észhez fog térni idővel, rá is nagy szükségünk lenne idén.

"They said 'We're not going to trade you," said Stewart. "They still feel like I can be a big part of the organization. But it's like Tracy said, it's time to fish or cut bait, so we'll see.

"I don't get the sense they're just ready to let me go at the snap of a finger. I get the sense they still believe in me and they feel like I can help this organization out this year."

Stewart, 26, was the Rockies' No. 1 draft choice, the 10th overall pick, in the 2003 draft. He's a rare commodity, a left-handed-hitting third baseman with power, a player who hit 25 home runs in 2009. But he acknowledged that the mental strain of dealing with his struggles while getting inconsistent playing time has been difficult.

"It's tough," he said. "It weighs on your mind big time when you've had success up here and you know what the organization expects from you and you expect from yourself and it just doesn't show up. It's tough when you look up at the scoreboard and see your numbers.

"I'm going to try to do down there and have fun again. I feel like, if I'm going good and feeling good, I'm going to call them and tell them and let them make the decision from there. Whether that's a week or a month, we'll see. But I'm going to call them when I'm ready and try to force their hand.

"If they feel they need me to come back or if they believe I'm ready, it will be up to them. If not, I'll stay down there and keep playing."

Hát... Nagyon remélem, hogy azzal a szerencsétlen ST-sérüléssel nem ment el az egész szezonja, és végképp nem az egész denveri pályafutása.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 03:01:50

Végre egy határozott kezdés, bárcsak meg is tudnánk tartani egyszer ezt az előnyt.

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 03:08:48

az elsőben DLR ellen cask egy single volt.
nálunk s.smith single, herrera walk, tulo 2run RBI single, helton RBI single, spilbo single, iannetta walk, DLR ellen lett vége loadednál.
3-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 03:28:28

CarGo és Tulo is odabaszott, erről van szó. :)

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 03:44:40

a másodikban maybin solo HR, utána még egy walk, aztán wiggy-herrera-helton DP.
herrera single, cargo RBI triple és errorból run, tulonak volt még egy single.
5-1

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 03:47:10

a harmadikban három flyouttal védekeztünk
majd DLR 2out single
5-1

foppa21 2011.05.14. 03:52:21

hoppáááá! ez az igazi rockies forma:-)

foppa21 2011.05.14. 04:04:29

tulo homerun! nem tudom mi történt mára a csapattal:-D

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 04:12:16

a negyedikben kaptunk két singlet, ludwick RBI single, wiggy-herrera-helton dp
az alsó részében csak tulo solo HR:)
6-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 04:21:36

Csicska csapat ez a Padres még mindig, remélem nem fogjuk visszaengedni őket, és kijön ez a reális különbség.

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 04:31:36

az ötödikben DLR ellen walk, bartlett RBI single.
wiggy double, spilbo single, DLR RBI fielders choice, s.smith RBI single, herrera single, loaded 1outnál cargo lineout, loaded 2outnál tulo flyout.
8-3

foppa21 2011.05.14. 04:48:34

megint felzárkóztak, csak nem mehetünk biztosra. DLR nem nagy eresztés ezen a meccsen

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 05:01:54

a hatodikban DLR ellen két single, johnson RBI groundout, gonzalez RBI double, walk, aztán m.reynolds befejezte.
aztán helton double, spilborghs RBI single, iannetta GIDP
9-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 05:11:57

Picsába, Belisle is nyelt egy 2-runnert, a fasz ki van, még a végén elbaszunk egy ilyen sima meccset.

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 05:17:58

a hetedikben béla ellen 2out után walk és maybin 2run HR
tőlünk háromból három out
9-7

foppa21 2011.05.14. 05:22:02

helton megsérült:-(

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 05:47:06

a nyolcadikban beton ellen csak egy 2out single volt.
cargo walk és SB, ph fowler RBI single, spilbo reached error és közben run, spilbo scores on balk.
12-7, így nem is save kell:D

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 05:55:40

a kilencedikben street hozta a háromból három outot.
12-7 a végére azért sima lett az eredmény

Coach Sacco 2011.05.14. 12:38:12

Szép siker volt! Nagyon kellett már egy hasonló meccs.

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 17:47:38

a giants kikapott tegnap a cubbiestól, szóval kiegyenlítettünk a div első helyen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 18:21:10

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 21:10 Colorado Rockies - San Diego Padres (MLB)
- Vasárnap, 01:05 Colorado Springs Sky Sox - Omaha Storm Chasers (Triple-A)
- Vasárnap, 01:30 D.C. United - Colorado Rapids (MLS)

Bővebb előzetes:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=639683

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 19:45:47

#Rockies vs. #SDPadres, 1:10pm 5/14: Fowler8, Herrera4, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Smith9, Wigginton5, Iannetta2, Chacin1.

foppa21 2011.05.14. 21:06:18

hajrá rockies! basszunk oda ma is

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 21:22:09

az elsőben chacin háromból három out
nálunk is kiesett a felső három ember
0-0

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 21:47:04

a másodikban náluk két single, phillips RBI single, 2in-1outról sikerült befejezni.
tulo single, wiggy single, ianetta walk, chacin kihagyta a loadedot.
0-1

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 22:11:30

a harmadikban nem voltak bázison
tőlünk fowler walk, herrera single, cargo RBI single, tulo 2run RBI double és kiesett a hármason, helton solo HR, wiggy reached error és SB, iannetta intent walk, chacin ellen lett most is vége.
4-1!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 22:23:15

Az ütőjátékunk ma is elég elvetemült, CarGo lőtt most egy solo homerunt. :)

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 22:26:36

a negyedikben kiszórtuk a háromból három emberüket
itt 2out után cargo solo HR.
5-1

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 22:44:45

az ötödikben is kiosztott a három SDit
nálunk helton walk, s.smith ground rule-double, wiggy RBI single, iannetta sac fly RBI.
7-1

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 22:59:42

a hatodikban chacin ellen egy double esett.
mi nem voltunk pályán.
7-1

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 23:30:51

a hetedikben chacin ellen két walk és egy single, loaded 0outnál patterson játéka közben két ember beért chacin két errorjából. lindstrom ellen denorfia RBI single, bartlett sac fly RBI.
nálunk sima három out.
7-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 23:34:26

Hihetetlen, hogy megint szorosra engedjük a végét.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.14. 23:48:32

Kiegyenlítettek, hihetetlen, közük nem volt a meccshez hat inningen keresztül...

Tomi_Tanguay 2011.05.14. 23:56:58

a nyolcadikban beton ellen két single, ludwick sac fly RBI, patterson RBI single.
kiesett a három emberünk
7-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.15. 00:08:14

Hawpe 2-run HR, menjenek a faszomba, rohadt kis potyaleső férgek...

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 00:17:24

a kilencedikben street ellen double, cantu játéka közben fielders choice wiggy kidobta a futót a home platen, aztán 2outnál hawpe 2run HR.
kiesett a herrera, cargo, tulo hármas.
7-9 a retkes faszba

Coach Sacco 2011.05.15. 03:46:46

Hát, ez valami döbbenetes. 7-1es vezetésről sikerült 9-7re kikapni... Ébresztőőőő!

Foresz 2011.05.15. 11:02:38

Hihetetlen,komolyan....

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.15. 14:10:44

Döbbenetes, ilyen után ég a pofámról a bőr. Azt hiszem, nem alaptalan, hogy több hét/hónap után igazán kiborultam a GITR-ben, és elégedetlen voltam magunkkal. Ez vállalhatatlan, komolyan mondom, egy Triple-A szintű batter lineup-pal bíró csapat ütött szét minket. Chacin totál lehalt a hetedik játékra, a bullpen vezérei pedig megint csődöt mondtak, rövid időn belül többedik alkalommal. Hawpe pedig bekaphatja a faszt, mocskos köcsög áruló, itt bezzeg szúrta a szemét normálisan játszani, hülye pondró.
Mondom, ha ma este nem basszuk ketté ezt a semmilyen csőcseléket, úgy ahogy azt kellett volna az elmúlt két napban, akkor óriási hisztit fogok rendezni.

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 18:02:54

májusban még nem nyertünk seriest

Coach Sacco 2011.05.15. 20:08:06

Elképesztő, hogy a múlthéten még a dobók voltak kiegyensúlyozottak és az ütők gyengesége miatt nem tudtunk nyerni. Most meg az ütők parádéznak ebben a párharcban, erre 7-9 pontokat szedünk be. :(

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 21:09:51

a mai lineup: fowler cf, smith rf, gonzalez lf, tulowitzki ss, helton 1b, wigginton 3b, lopez 2b, iannetta c, hammel p

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 21:31:33

az elsőben hammel ellen két után esett egy double
nálunk s.smith walk, cargo walk, tulo RBI forceout.
1-0

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 21:49:58

a másodikban nem jártak bázison
lopez single, iannetta walk, 2 RISPnél fowler SOval vége.
1-0

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 22:08:28

a harmadikban csak egy sétát hoztak
a mieinknél s.smith single és SB.
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.15. 22:15:38

Na, az első veszélyes támadásukban bevertek egy 3-run HR-t. Elmehetünk a picsába idén is.

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 22:29:02

a negyedikben hammel ellen single és walk, ludwick 3run HR. aztán még walk és CS.
nálunk csak lopez single
1-3

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 22:41:20

az ötödikben a padresből kiesett az első három ember.
nálunk is háromból három out
1-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.15. 22:52:58

Helton mára is hozott magával egy homerunt. :P

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 23:03:57

a hatodikban hammel kiosztott hármat
helton solo HR, lopez reached error és SB, iannetta strikeouttal zárult.
2-3

Coach Sacco 2011.05.15. 23:07:32

Kár azért az egyetlen három pontos hazafutásukért, mert se előtte, se utána nem csináltak semmit, és lehet hogy annyival megnyerik a meccset.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.05.15. 23:21:45

F. Morales és Paulino tett róla, hogy sima meccs legyen. SZÉGYEN volt ez a párharc, ilyen szarok ellen ennyire leégni, innentől kezdve igencsak át kell értékelnünk az idei céljainkat.

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 23:36:20

a hetedikben hammel ellen két single, headley RBI single 1outig. f.morales ellen venable RBI double, paulino ellen bartlett 2run double, hawpe RBI single.
tőlünk herrera reached error, s.smith GIDP
2-8

Tomi_Tanguay 2011.05.15. 23:56:00

a nyolcadikban paulino ellen csak egy single volt.
cargo hit-by-pitch, helton single
2-8

Tomi_Tanguay 2011.05.16. 00:05:03

a kilencedikben m.reynolds háromból három out
iannetta single, herrera ellen DP, fowler SO.
2-8as vereség, holnap reggelre lesz cikk.


süti beállítások módosítása