Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Marlins 2:1 W

2011.08.18. 09:41 - Tomi_Tanguay

Sorozatban négy elvesztett series után a hét első napjaiban újra párharcot tudott nyerni a Colorado Rockies csapata a Florida Marlins elleni hazai sorozatban elért két sikernek köszönhetően. A denveri baseballosok minimális sikerélményekkel gazdagodtak a napokban és a csoport harmadik helyét is visszafoglaltuk.


 



















1. meccs, hétfő: Rockies-Marlins 7-4 walk-off
A párharc első mérkőzésére érdekes összeállításban készültünk, hiszen Helton, Ellis, Wiggy, Iannetta, S. Smith is kimaradt a kezdőből. Az infielden így Giambi, Herrera, Tulo, Nelson startolt, a külső mezőnyben az EYJR-Fowler-Cargo trió kezdett, közben az elkapó Alfonzo lehetett. A mieink dobója a veterán Millwood volt, a vendégeknél Hensley kezdett és előbbinek akadtak először problémái, mivel egy triple után Stanton 2run HRal szerezte meg a vezetést a Marlins, közben a mieink még bázisra sem léptek. A második játszmában egy singlet engedtünk be, de utána a rablás lekapcsolásával jeleskedtünk, majd az első komolyabb támadás alkalmával három singlet vittünk be egyetlen kiesés közt, a loaded 1out helyzetnél pedig Herrera forceoutos kiejtése alatt beért az első futó, de a dobó ellen befejezték az akciót, így csupán egy ponttal tudtunk közelebb zárkózni. A következő dobó játékot Millwood két single közben hozta le, majd EYJR került bázisra, a következő két társa búcsúzása után pedig Tulo küldött ki egy két pontos hazafutást az előny megszerzéséért. 3-2re átvettük a vezetést, de a Florida azonnal válaszolt egy doublelal, amely után Buck küldött ki egy 2run HRt, így villámgyorsan fordítani tudtak, majd egyedül Nelson jóvoltából hoztunk egy doublet. Az ötödik felvonásban egyetlen sétát engedélyeztünk a vendégeknek, közben Fowler pakolt be egy triplet, de CarGo és Tulo sem tudta őt haza küldeni. Millwood a hatodik játékot pályára engedés nélkül teljesítette, utána Alfonzo egy hit-by-pitch, Nelson egy single árán került bázisra, egy groundoutot követően mindketten a pontszerző területeket foglalták el, de a csere ütő S. Smith fent hagyta őket, mivel az első reliever SOval kiosztotta. Ezután az első csere dobó Brothers simán kiejtette a három ellenfelét, viszont a denveri trió se tudta elkerülni a három outot. A nyolcadik felső részét Brothers és Belisle együttes erővel abszolválta pályára engedés nélkül, majd részünkről Tulo és Nelson léphettek fel, de hiába hoztunk csere ütőt, Wigginton nem tudta kihasználni a lehetőséget. A kilencedikben a Marlins két singlet hozott, de képtelenek voltak újabb futást bevinni, aztán a mieink két out után lendültek előre Fowler duplájával, aki érdekes körülmények között jutott el a kettes bázisra, CarGo RBI double találata az egyenlítést jelentette, őt követően Tulot direkt sétáltatták, aztán Giambi egy 3run homerun révén befejezte a mérkőzést, melyet a Rockies hátrányból fordítva nyert meg 7-4re.
- Szinte folyamatosan a Marlins vezetett, a végén mégis győztünk, 11 ütésünkből hármat a végső támadás hozott meg. Giambi öt lehetőség alatt két ütést termelt, a 11. hazafutását vágta a szezonban a nyerőjével, amely kilencedik walk-off HR volt a pályafutása alatt. Tulowitzki a harmadik inningben bombázott a nézőtérre, emellett neki is jutott egy single így 2/3as átlaggal és két sétával végzett, összesen három alkalommal ért haza. Gonzalez négy kieséses játék után a legfontosabb pillanatban bevágta az egyenlítést érő doublet, a 21. két bázisos ütése a 66. pontszerzését eredményezte. Fowler öt beállás alatt egy doublet és egy triplet süllyesztett el, utóbbiból már egy tucattal bír és emlékezetes körülmények között került pályára az egyenlítést érő futás előtt. Nelson a hármas bázison kezdte és a kettesen fejezte be az összecsapást, a hetedik helyen észrevétlenül három ütést és egy sétát szállított, de egyik után se tudtuk haza küldeni. A leadoff hitter Young Jr az öt lehetőség alatt csupán egy single ütésre volt képes, amely után a 11. sikeres rablását produkálta. Az elkapó Alfonzo képtelen volt elkerülni a három kiesést, egyedül egy hit-by-pitch jóvoltából lépett bázisra. Herrera háromból három kiesés közt a második játékbeli forceoutból beküldött egy futót, viszont öt bázison hagyással zárta a meccset és a vége felé Wigginton vette át a helyét, aki 3Bt játszott és az egyetlen beállásában strikeoutot szenvedett el. A többi pinch hitter sem járt több sikerrel S. Smith és Ellis mindketten kiestek a hajrában. Millwood ezúttal is csak homerunból kapott pontot, a két darabból összesen négy futást szenvedett el az első hat játék teljesítése közben. A veterán dobó 87 dobást hozott, ezalatt hét ütést találtak ellene, biztos teljesítményt nyújtott, de most is akadtak gyengébb dobásai. Brothers a hetedik-nyolcadik játékban mind a négy ellenfelét magabiztosan elbúcsúztatta. Belisle az utolsó két dobó részben öt kiejtést szállított, annak ellenére, hogy közben két ütést is beszedett, pontot már nem engedett a vendégeknek és végül a hetedik győzelmét hozta az évben.






















2. meccs, kedd: Rockies-Marlins 5-6
24 órával később a második összecsapásra visszakerült a kezdőbe Helton, Ellis, S. Smith, Iannetta, míg a hazai kezdő dobó Chacin lehetett, a vendégeknél pedig A. Sanchez készült a bevetésre. A meccs borzalmasan kezdődött számunkra, mivel a denveri dobó nem találta a ritmust, a második ütőtől beszedett egy triplet, majd egy séta után Dobbs RBI singleből jutottak előnyhöz a vendégek, Cameron mindkét pályán lévő társát beküldte egy 2run single jóvoltából, végül két újabb séta után a bases loadedot a dobó ellen hoztuk le, így 3-0nál megfékeztük a vendégeket. Ezzel szemben az első akcióban a mieink bázisra sem értek, majd a Marlins egy singlet hozott, de a hármasról haza tartó futót Nelson kidobta egy fielder's choice play révén és egy caught stealinggel véget vetettünk az akciónak. Ezt követően végre szépítettünk és az első sorban jövő ütő Tulowitzki vágott be egy hazafutást, két emberrel később S. Smith solo HRal zárkóztunk még közelebb és már csak egy pont volt a hátrány. A harmadik inningben egy leadoff singlet követve három floridait kiszórtunk, de nálunk mind a három ütő elbúcsúzott. A következő játékrész során beszedtünk egy korai doublet, Bonifacio singleből volt eredményes, Petersen pedig a második triplájából küldött be futót, így újra három ponttal elhúztak, de az inning első denveri ütője CarGo belőtte a napi harmadik üres pályás hazafutásunkat, majd még Tulo vállalt egy doublet, de zsinórban hárman nem tudták elkerülni a kiesést. Ezt követően Escalona folytatta és biztosan kiosztott három outot, de az ötödik alján mi sem tudtunk pályára kerülni, majd a hatodik dobórészt egyetlen séta közben hoztuk le, utána pedig csak két walkra voltunk képesek. A hetedik inningre is 5-3as hátrányban fordulhattunk és Stanton solo HRal tovább mélyült a lemaradás, de Escalona becsülettel abszolválta az újabb három outot, míg ebben a menetben is háromból három kiejtéssel szembesültünk. A nyolcadik inninget az új szerzemény Romero teljesítette, egy single után a Tulo-Helton double playnek köszönhetően, azonban a hazai sor tetejéről csak CarGo hozott egy 2out singlet, így továbbra sem tudtunk közelebb zárkózni. A kilencedik felső részében Romero és Roenicke egyetlen futót engedett pályára, majd az utolsó támadásban három pont hátrányból Helton hozott egy singlet, két kieső után az előző napi hős PH Giambi bevert egy 2run HRt, amivel egy pontra feljöttünk, aztán Wiggy singlet ütött, futóként EYJR állt a helyére, de Fowler az első labda után kiesett, befejeződött a mérkőzés és másodszor nem tudtunk fordítani a végén, hanem 6-5ös vereséget szenvedtünk.
- A második találkozón is végig a vendégek voltak előnyben, a kilencedik játék előtt három elszórt HRt kivéve nem sokat tudtunk tenni, megint csak a végén ráztunk meg magunkat, de most kevés volt. Tulowitzki folytatta a remeklést, egy HR és egy double jóvoltából ért el két ütést négy beállás alatt, így tovább javította .300 feletti hatékonyságot. Közben már a 25. homerunt lőtte, mellyel elérte a 85 RBIt és a mezőnyben is hibátlanul dolgozott. Gonzalez szintúgy két ütést termelt egy séta mellett, a negyedik inningben az évi 19. hazafutását lőtte, ami a 67. pontjához volt elegendő és már neki is .284re kúszott az átlaga. S. Smith is bevert egy HRt, a tizenharmadikat a szezonban, viszont a másik három ütési lehetőségével képtelen volt élni és összesen négy társát hagyta bázison. Helton egy ütést és egy sétát jegyzett, az utolsó menetben fontos singlet hozott, azután ért haza Giambi 2run shottal. Nelson az első két beállásában könnyen mezőny általi kiejtéssel végezte, az ötödik játéktól Wigginton helyettesítette 3Bként, aki 1/3as hatékonysággal lengetett. A sor első emberei sajnos rettentő impotens produkcióval álltak elő, Fowler 0/5öt és már az idei ötödik mezőnyhibáját könyvelte el, Ellis pedig négyből négyszer esett ki és mindketten fejenként három SOt nyeltek be. Iannetta számára se ment igazán jól, mivel mind a három próbálkozásából búcsúzni kényszerült. A csere ütők közül Giambi a kilencedikben bepakolt egy 2run HRt a felzárkózásért, már a 12. rakétát és a 29 pontszerzést produkálta a szezonban, ez volt a legelső pinch hitting HR tőle az évben. A másik két PH Herrera és Alfonzo mindketten kiestek korábban, míg Young Jr bázis futóként kapott szerepet a vége felé. Chacin rá nem jellemző zaklatott teljesítménnyel állt elő kedd este, már az elején bizonytalan volt és csak négy játékot élt túl, addigra nyolc ütésből öt futást szedett össze és már a tizedik zakót kapta az évben. Escalona újra megbízhatóan tette a dolgát longmanként és három játékot egyetlen ütéssel oldott meg, sajnos az az egy HR volt, de tartja 2.00 alatti átlagát. Romero a hajrában négy out közben két ütést engedélyezett, Roenicke pedig ismét érintetlen volt az utolsó dobó részben két kiejtést osztott ki.






















3. meccs, szerda: Rockies-Marlins 12-5

Az utolsó mérkőzést szerda este játszották és a tegnapival teljesen megegyező mezőny csapattal léptünk pályára, közben a dobó Cook lehetett, a Marlinsnél pedig a legveszélyesebb dobó Nolasco kezdett. Az első játékban rögtön egy singlet szenvedtünk el, de a lopásra pályázó futót lekapcsoltuk, majd egy újabb double után az inninget is sikerült befejezni. Aztán az első hazai akcióban Fowler lépett bázisra egy single révén, CarGo RBI singleből pedig magunkhoz ragadtuk a vezetést, utána még Tulo és S. Smith is pályára került, a loaded 2outnál lehetőséget Nelson értékesítette egy RBI singlelel, az őt követő Iannetta pedig egy doublelal mind a három futót beküldte, így 5-0s előnyhöz jutottunk a nyitó játszmában. Ezt követően a Marlins egy singlet hozott, mely után egy Cook-Tulo-Helton double playt hajtottunk végre, közben egyedül CarGo férkőzött a bázisokhoz egy error miatt. A harmadik védekező részt egy single ellenére biztosan teljesítettük, majd két singlelel kezdtük a támadást, Iannetta RBI singleből további futást vittünk be, sőt utána a dobó Cook is eredményes tudott lenni egy single ütéssel, két kiesőnél Ellis szállította a nyolcadik pontot egy RBI singlelel, végül CarGo takarította ki a pályát egy 3run homerun által, így a hat pontos inningnek köszönhetően 11-0ra húztunk el. Cook a negyedik játszmában nem engedte pályára a három ellenfelét, eközben két singlelel kezdtünk, de Nelson kiesett, Iannetta pedig double play áldozata lett. Az ötödik játék alatt a vendégek egyetlen egy bázisos ütést értek el, a hazaiak pályán sem jártak, már jelentősen visszavettünk és inkább a vezetés megőrzésére koncentráltunk. A hatodik inning alatt mindössze Herrera volt bázison egy mezőnyhiba után, majd a hetedikben Cook csak egy doublet engedett, viszont a sorunk utolsó hármasa simán kiesett. A nyolcadik menetben Lopez solo hazafutásával iratkozott fel a táblára az ellenfél, majd egy double után Stanton 2run HRal zárkóztak még közelebb, az inninget már M. Reynolds fejezte be egy lineout révén. Válaszként az utolsó akciót Fowler nyitotta egy doublelal, EYJR RBI singleből újabb pontot szereztünk, aztán a befejező dobórészben M. Reynolds ellen egy doublet követve Wise talált be egy RBI single által és Lopez sac flyból állították be a 12-5ös végeredményt.
- Fantasztikus ütő parádét rendeztünk a meccs elején és három inning alatt 11-0s vezetéshez jutottunk, amivel eldöntöttük a meccset és megtehettük, hogy kicsit kiengedtünk a végére. A roham vezetője Gonzalez volt, aki két ütésből négy RBIt repített, beleértve egy 3run HRt, amely már a 20. hazafutása volt az évben, majd a meccs második feléről pihenőt kapott, előtte még egy remek elkapást mutatott be foul területen. Hozzá hasonlóan két ütést és négy pontot hozott Iannetta, az első játékban egy 3run doublelal tört át és az elkapó jelenleg 45. pontszerzésnál tart az idényben. A sor első embere Fowler öt beállás alatt két ütést szállított, egyszer pedig forceouttal maradt pályán és mind a három fellépését futással zárta. Helton három ütési lehetősége közül kettőt singlelel fejezett be és természetesen ő is megkapta a megérdemelt pihenőjét, így menet közben Wigginton vette át a helyét. S. Smith ugyanúgy 2/3as lőlapra volt képes, a bal szélen kezdett de a cserék miatt átkerült a right fieldre és elkönyvelte a harmadik fielding errort az évad alatt. Tulowitzki két kieséses játéknál és egy single találatnál tartott, amikor a sok csere közben őt is lekaptuk, hogy később Herrera játsszon shortstopot. Nelson egyetlen ütést ért el, ami egy pontot érő single volt bases loaded szituációban, a másik három kiesése közben négy társát hagyta bázison. Ellis sem zárt igazán eredményes napot, 1/5ös statisztikája közt még két SO is került a neve mellé. A már említett cserekén kívül Young Jr is beszállt a left fieldre, két beállása alatt egy RBI singlet szállított, mely az idei hetedik pontját eredményezte. A rutinos Cook nagyszerűen kezdte az összecsapást, az első hét inninget shutouttal teljesítette, egyedül a nyolcadikban akadtak problémái, amikor két HRt szedett be három pontért. Ettől függetlenül megszerezte a harmadik győzelmet a szezonban, közben még támadásban feljegyezhetett egy RBIt egy fake bunt utáni single ütésből. Az egyetlen reliever M. Reynolds az utolsó négy outot postázta, közben két ütésből két futást szenvedett el, de ez is bőven belefért.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 69-54 (123 meccs)
2. San Francisco Giants 67-57 (124 meccs, 2.5 GB)
3. Colorado Rockies 58-67 (125 meccs, 12.0 GB)
4. Los Angeles Dodgers 55-67 (122 meccs, 13.5 GB)
5. San Diego Padres 55-70 (125 meccs, 15.0 GB)

Az ellenfelek nagy része még nem fejezte be a mostani párharcot, a D'backs például 1-1re áll Phillyben, a Giants az első háromból két meccset elvesztett Atlantaban, a Dodgers pedig kisöprésre hajlik a Brewers ellen. A Padres már befejezte és 2-1re elvesztette a Mets elleni hazai seriest, ők legközelebb a Marlinst fogadják, míg a többiek közül az Arizona Atlanta felé veszi az irányt, a SF Houstonban tölti a hétvégét.

A mieink csütörtökön szabadnaposak lesznek, péntektől a Los Angeles Dodgers ellen folytatjuk, akikkel szoros harcban vagyunk a divízió harmadik helyéért. Igazából semmi fontos nem múlik rajta, de jó lenne, ha minél elfogadhatóbb mérleggel tudnánk zárni a kudarcos esztendőt, ezért bízunk a sikerekben. A LAD abszolút nincs verhetetlen formában és talán a hétvége alatt ellenünk is szerencsénk lesz néhány emlékezetes sikerhez a következő időpontokban: szombat 02:40, szombat, 22:10, vasárnap 21:10. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr233160829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.08.18. 10:07:18

rockies-dodgers pitching matchupok:

Friday: Dodgers' Hiroki Kuroda (8-14, 2.88 ERA) at Rockies' Jason Hammel (7-11, 4.97), 6:40 p.m., Root
Saturday: Dodgers' Ted Lilly (7-13, 4.54) at Rockies' Esmil Rogers (6-2, 6.00), 2:10 p.m.
Sunday: Dodgers' Chad Billingsley (10-9, 4.04) at Rockies' Kevin Millwood (0-1, 4.85), 1:10 p.m., Root

Coach Sacco 2011.08.18. 13:17:50

Hetek óta benne volt már a csapatban egy nagy különbségű győzelem, végre! :)
Pomeranz hangzatosan debütált a klubnál.

foppa21 2011.08.18. 17:11:21

giambi volt a series hőse
de az egész banda nagy HR osztást tartott!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.18. 18:12:50

Jacobs kokszolt, 50 meccsre eltiltották, azonnal kirúgtuk. A Sky Sox legjobbja volt 97 RBI-jal, és nagyon szeretett volna visszatérni az MLB-be, úgy látszik túlzottan... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.18. 18:18:03

"A few weeks ago, in an attempt to overcome knee and back problems, I made the terrible decision to take HGH," he said in a statement. "I immediately stopped a couple of days later after being tested. Taking it was one of the worst decisions I could have ever made, one for which I take full responsibility. I apologize to my family, friends, the Colorado Rockies​ organization, Major League Baseball and to the fans. Now, as required by the minor league drug program, I will serve a 50-game suspension. After my suspension is completed, I hope to have the opportunity to continue my career in the game that I love so much."

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.19. 04:24:10

White line 7 2/3, 3 hits, 1 BB, 4Ks, 82 pitches, 54 strikes...

Végig kiegyensúlyozott volt, Renck szerint még max egy minor startja lesz, mert teljesen kész van a srác.

Tomi_Tanguay 2011.08.19. 09:22:21

hat emberes rotation lehet ha white bevethető lesz, könnyen lehet hogy millwood is marad

Tomi_Tanguay 2011.08.19. 10:08:14

a dbacks és a giants is elvesztette az utolsó meccsét az előző párharcban, a dodgers viszont elkerülte a sweepet

StormST 2011.08.19. 12:06:20

Barom Jacobs, pedig szeptemberben szerintem feljöhetett volna...

White-ot én is olvastam, hogy nagyon dicsérte Renck. Meg mintha azt is olvastam volna, hogy Denver-be utazik, ahol a dokik megnézik, majd dob egy bullpen session-t és akkor talán már be is kerül a rotation-be...

Tomi_Tanguay 2011.08.19. 15:48:33

így igaz én is ezt olvastam:)

Tomi_Tanguay 2011.08.19. 19:26:33

o'dowd is tulsaban volt a napokban és a két dobó mellett nagyon tetszett neki rosario. valószínű hogy szeptemberben fel fogjuk hozni a srácot:)

Tomi_Tanguay 2011.08.19. 20:05:43

blackmon twitteren:D
Got another x-ray on Monday. According to the doctor my foot is healing as planned. It won't be long until Im judo kicking bad guys again.

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 02:35:46

Rockies lineup 8/19 vs. LAD: Fowler8, Nelson5, Gonzalez9, Tulowitzki6, Helton3, Smith7, Alfonzo2, Ellis4, Hammel1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 03:05:59

Hammel szokás szerint mínuszból indítja a meccset.

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 03:22:05

az elsőben hammel ellen double, miles RBI single, kemp ellen nelson-ellis-helton DP
nálunk háromból három out

a másodikban double, barajas RBI single, még egy walk
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 03:42:41

Hát, ha már ez az első meccs ennyire sima, akkor bele sem merek gondolni, mi lesz a két délutánin. Sima söprés. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 03:48:42

Hammel ennyi pénzért jövőre takarodjon a kurva faszba...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 03:59:53

Escalona folytatja a negyediktől...

Mi akarunk hat emberes rotációt, amikor White-tal együtt is max három MLB-kaliberű SP-t tudunk ki állítani? Vicc ez a csapat...

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 04:14:31

a harmadikban hammel két walkot engedett, loney RBI single, barajas 3run HR
ph herrera walk, nelson single, cargo RBI single, tulo fent hagyta őket

a negyedikben escalona ellen gwynn solo HR
helton double és három out
1-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 04:39:56

A Sky Sox 3-0-ra veszített New Orleans-ben...

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 04:44:50

az ötödikben escalona kiszórt hármat
nálunk megint három kieső

a hatodikban három out
cargo walk, tulo double, helton RBI grondout, két lineout
2-7

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 05:13:17

a hetedikben escalona ellen walk, single, kemp RBI single 2outig, az utolsót romero szórta ki
eyjr walk és SB
2-8

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 05:40:33

a nyolcadikban romero walk, single 2outig. roenicke hozta a harmadikat
nálunk csak egy tulo double
2-8

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 05:50:26

Legalább Roenicke még mindig run nélkül, bár általában mindig már lefutott meccsen dob, de akkor is van potenciál benne.

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 05:56:51

a kilencedikben roenicke három out
nálunk is három kieső
2-8 maradt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 09:50:03

Hammel’s season has mirrored that of his team’s: flash and fade. His month-by-month ERAs tell the story: 3.23, 4.42, 4.31, 7.00 and 9.32.

foppa21 2011.08.20. 10:49:11

hammel...gyorsan elment a meccs a balfaszkodásán:-(

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 12:10:10

tipikus LAi köcsögség volt, ahogy 8-2nél a kilencedikben kemp elkezdett vitatkozni meg jött a manager is:D kicsinyes zsugori fasz gecik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 16:15:57

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 22:10 Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers (MLB)
- Vasárnap, 02:30 Denver Broncos - Buffalo Bills (NFL, előidény)
- Vasárnap, 03:00 Colorado Rapids - Chivas USA (MLS)
- Vasárnap, 03:05 Colorado Springs Sky Sox - Salt Lake Bees (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=716819

foppa21 2011.08.20. 17:41:47

@Tomi_Tanguay: mit várjunk a fuckniai köcsögöktől:-D

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 18:39:56

ma az első 10ezer ember ilyen tulo figurát kap ajándékba:D
rm.awarenessnetworks.com/8535540994186465289.jpg

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 18:43:52

22:10kor kezdünk, valószínű hogy az elejéről lemaradok de majd sietek haza

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 19:01:29

ez lesz a mai lineup:
lf young, cf fowler, rf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, 3b wigginton, c iannetta, 2b herrera, p rogers

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 19:22:08

White kedden kezdeni fog az Astros ellen! :)

Úgy fest, Hammel fog kimaradni a rotation-ből, mert hétfőn Chacin, szerdán Cook lesz.
Vagyis mától kezdve Rogers-Millwood-Chacin-White-Cook az ötös. Ehhez szeptemberben jön Pomeranz, plusz a két vén helyére reméljük jövőre minél előbb DLR és Nicasio, és hátha Hammelt is össze tudjuk szedni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 19:23:22

Street és Lindstrom mindketten a jövő héten kezdik a rehabot a Sky Sox-nál.

Coach Sacco 2011.08.20. 21:48:29

Örülnék, ha tényleg Hammel maradna ki, ráférne egy kis pihenő, mert nagyon elvesztette a fonalat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 22:28:31

Rogers is legalább olyan szarul kezdett most, mint Hammel tegnap. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.20. 22:39:34

EYJR kettőt rabolt, utána pontot szerzett.

Tomi_Tanguay 2011.08.20. 23:22:52

az elsőben rogers ellen single, ground-rule double, kemp intent walk, loaded 1outnál rivera 2run RBI single, strikeout+caught stealing DP
nálunk eyjr walk és két SB, cargo RBI groundout

a másodikban herrera reached error, single
helton solo HR

a harmadikban kaptunk két singlet
eyjr walk és SB, cargo RBI single
3-2

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 00:09:03

a negyedikben rogers ellen single, sellers RBI single, még egy single, kemp RBI single
itt háromból három out

az ötödikben single és három out
nálunk 2outnál eyjr triple, fowler walk
3-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 00:28:39

Az ütésekben 12-3 a különbség, de szerencsére még csak 4-3-ra vezetnek.

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 00:52:32

a hatodikban három-három out mindkét oldalon

a hetedikben belisle háromból három kiejtés
nálunk iannetta double, eyjr RBI single és CS
4-4

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 01:11:21

a nyolcadikban belisle ellen single 1outig, brothers még két out
nálunk csak három kieső

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 01:13:25

Most már csak walk-off-fal nyerhetünk, nem igazán tudom elképzelni, hogy sikerülhet. Viszont be kéne fejezni, mert még pihenni szerettem volna a Broncos és a Rapids előtt.

foppa21 2011.08.21. 01:22:38

nah most meg kell nyerni srácok!!!

foppa21 2011.08.21. 01:31:56

giambi hozott egy singlet, cook lesz a futó helyette... 1 out van

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 01:38:02

a kilencedikben betancourt kiosztott hármat
ph giambi single és három kiesés
4-4
megyünk tovább

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 02:01:15

a tizedikben roenicke ellen walk és SB
nálunk ellis single, 2outnál cargo intent walk, tulo lineout
4-4

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 02:26:00

a tizenegyedikben roenicke kiszórt hármat
nálunk helton single, ph hammel sac bunt, wild pitch, iannetta és s.smith intent walk, loaded 1outnál nelson fielder's choice play helton out at home, loaded 2outnál ellis forceout
4-4

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 02:26:40

Nem igaz baszd meg, loaded 1-out maradt ki, minden egyes inningben befejezhetnénk a meccset, megvannak a helyzeteink, de semmi. Majd mindjárt bebasznak egy HR-t a semmiből, és megnyerik, vagy reggelig fogunk játszani.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 02:30:01

Tessék, M. Reynolds ellen lőttek egyet... Ennyi volt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 02:56:27

Alfonzo groundout-tal egyenlő, kurva élet, akkor tényleg reggelig játszani fogunk.

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 02:59:20

a tizenkettedikben m.reynolds ellen miles solo HR, még egy single és CS, 2outnál oeltjen solo HR
fowler walk, tulo single, helton RBI double, alfonzo RBI groundout
6-6
megyünk tovább:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 03:03:05

Már csak egyedül Romero maradt dobónak, kétlem hogy sokáig fogja bírni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 03:18:03

FOWLER RBI WALK-OFF SINGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 03:19:22

a tizenharmadikban romero ellen single és három out
két kiesőnél ellis double, fowler RBI single
7-6os győzelem! mekkora meccs volt bazmeg:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 08:47:09

Pomeranz-nak vakbélműtétje volt, 2-3 hét mire felépül, vagyis idén már nem fog játszani többet. Mekkora tipikus denveri szopás ez is, kurva életbe...

StormST 2011.08.21. 11:04:52

@Filip89: Inkább most, mint jövőre a World Series-ben... :D

Persze ez csak poén, de rosszabbkor is jöhetett volna, van ilyen sajnos, komolyabban úgyis csak tavasztól számoltunk vele elvileg...

Örülök, hogy meglett ez a meccs, azért 6-4-nél nem gondoltam volna, Dex iszonyat nagyot hibázott, de aztán azért javított, walk+walk-off... :)

Todd-nak szép szülinapi ajándék volt, ő is megdolgozott érte, most már csak a vasárnapi átkot kéne megtörni... :P

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 12:36:34

jó lett volna ha melegítésként lenyom 2-3 major meccset és jövőre nem nulla rutinnal kezdi a szezont. de legyen ez az egyetlen sérülése a karrierje alatt:)

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 12:44:16

azért az bebasz hogy a sky sox is walkoff singlelel győzött:D

foppa21 2011.08.21. 18:16:08

"Kibaszottul utálom ezt a retkes Dodgers-t, undorító patkány népség, híd alatti kéregető összes, arra sem méltóak, hogy a kóborkutyák lehugyozzák a fejüket"
ezaaaaz:-D

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 19:19:30

Fowler CF, Ellis 2B, Gonzalez RF, Tulowitzki SS, Giambi 1B, Smith LF, Alfonzo C, Nelson 3B, Millwood P

foppa21 2011.08.21. 21:05:43

remélem most vasárnap tényleg minden más lesz:-D

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 21:46:20

az elsőben millwood kiosztott háromból hármat
nálunk ellis single, cargo 2run HR

a másodikban hoztak két singlet, loney RBI double, utána sorban három out
itt három out
2-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 22:10:38

Na, már vezetnek... Éljen a Sunday nightmare.

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 22:24:04

a harmadikban millwood ellen single, kemp RBI double
nálunk senki nem volt pályán

a negyedikben loney solo HR
újra három out
2-3

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 23:03:50

az ötödikben millwood kiszórt hármat
nálunk s.smith walk és SB

a hatodikban egy singlet csináltak
fowler walk, cargo GIDP
2-3

Tomi_Tanguay 2011.08.21. 23:26:57

a hetedikben egy walk, millwood-giambi lineout DP
giambi walk, s.smith 2run HR
4-3!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.21. 23:36:05

Vezetünk, de két inninget még mindig túl kéne élni valahogy...

Tomi_Tanguay 2011.08.22. 00:04:56

a nyolcadikban brothers ellen walk és 1out, belisle még két groundout
eyjr walk, fowler sac bunt közben error, ellis sac bunt, cargo intent walk, tulo sac fly RBI
5-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.08.22. 00:05:05

Na, már csak Betancourt van hátra két pontos előnyből...

Tomi_Tanguay 2011.08.22. 00:19:15

a kilencedikben betancourt ellen csak egy single
5-3as győzelem!!!

foppa21 2011.08.22. 00:33:08

sikerült, alig akarom elhinni!:-D


süti beállítások módosítása