Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Coloradói college hockey: Helyzetjelentés II.

2012.01.04. 19:34 - Filip89

Az elmúlt bő egy hónapban tovább folytatódtak a küzdelmek az egyetemi jégkorongbajnokságban, immár túl vagyunk az alapszakasz felén, a három első osztályú coloradói intézmény csapata pedig továbbra is ádáz küzdelmet vív a riválisok ellen. Soron következő helyzetjelentésünkben ismét egy írásban számolunk be a három együttes közelmúltbeli szerepléséről.



















A Denver Pioneers hullámzó szerepléssel kezdte az idei szezont, és sajnos a viharfelhők az elmúlt hetekben sem csendesedtek a legerősebb csapatunk felett, további sérülések sújtották a gárdát, jelenleg is számtalan meghatározó játékost vagyunk kénytelenek nélkülözni. A mostani írásunkban figyelembe vett időszakot az egész évben harcképtelen kapus Sam Brittain mellett az első számúvá előlépett hálóőr, Adam Murray és a végzős társkapitány hátvéd, John Ryder távolléteben kezdtük, mindketten bizonytalan időre dőltek ki különféle lábsérülések miatt.

November 25-én és 26-án rendezték meg a hagyományos évi Denver Cup Classic küzdelmeit négy csapat részvételével. Az elődöntőben esélyeshez méltóan 3-0-ra diadalmaskodtunk a Princeton gárdája felett, köszönhetően a "vészkapus" Juho Olkinuora parádés játékának, a finn portás 38 védéssel első győzelmét és első hibátlan mérkőzését teljesítette egyetemi karrierjében. Menet közben a DU góljain Nick Shore, Drew Shore és Joey LaLeggia osztoztak. A másik ágon a jó erőkből álló Miami (Ohio) együttese kvalifikálta magát a döntőbe, miután 6-2 arányban hagyták helyben a Providence-t. A szombati esti fináléban mindössze 11 másodperc után lépéselőnybe kerültünk a junior Chris Knowlton góljával, de a RedHawks még az első harmad vége előtt fordítani tudott. Gyakori támadásokat vezettünk, de a miami-i kapust többször is naggyá tettük, a meccs fele magasságában pedig tovább nőtt a hátrány, erre Ty Loney karrierje első találatával válaszoltunk. Tovább viszont már nem zárkóztunk feljebb, hiába nyomtunk, az egyenlítés elmaradt, ehelyett a vendégek az utolsó percben egy üres kapus góllal állították be a 4-2-es végeredményt, és a torna 20 éves történetében immár második alkalommal hódították el a Denver Cup Classic-ot. Az all-tournament team-be két Pioneer, az öt meccses pontszerző sorozatot magáénak tudó Drew Shore, illetve a freshman Joey LaLeggia került be. Még egy elismerés érte a csapatot, a kapus Juho Olkinuora-t a két meccsen nyújtott nagyszerű teljesítményéért a WCHA hét legjobb újonca díjjal jutalmazták.

Egy héttel később került sor a nemes rivalizálás idei második felvonására, a néhány héttel korábbi hazai győzelmet követően a Colorado College otthonában fokozottan nehéz összecsapásra volt kilátás. Rendkívül szorosan alakult a konferencia-, és állami rangadó, mindkét csapat vezetett a rendes játékidőben, amely végül 3-3-as döntetlennel ért véget, a hosszabbításban pedig egy pályán megítélt büntető lövés döntötte el a mérkőzést a Tigers javára, akik ezzel kiegyenlítették az idei Gold Pan-ért folyó párharc állását. A mieink soraiból Jason Zucker két gólt és egy előkészítést ért el, Beau Bennett 1+1-gyel zárt, a két Shore-testvér közül a sophomore Nick két találatot készített elő, a junior Drew pedig tovább folytatta a pontszerző sorozatát. Juho Olkinuora a vereség ellenére ismét megbízhatóan dolgozott, 28 védéssel zárt a denveri kapuban.

A következő hétvégén újabb két konferencián belüli mérkőzés állt a Pioneers előtt, a Bemidji State ellen esélyesek voltunk, de nem éppen kedvező előjelekkel keltünk útra. A mérkőzés hetében kellett megoperálni a csapat egyik leggólerősebb játékosa, Beau Bennett csuklóját, a 2010-es első körös draftolt szélső fájdalmai hetek óta nem enyhültek, az operáció után pedig előreláthatólag 6-8 hetes kihagyásra számíthatott. Az első meccset a befejező hét percben megfordítva 3-2-re behúztuk Jason Zucker soron következő duplájával és a bomba formában szárnyaló Drew Shore győztes találatával. Másnap viszont a Beavers 2-1-es sikerrel vágott vissza, történetünk első vereségét szenvedtük el tőlük, 36 denveri lövés akadt el az ellenfél újonc kapusában, az egyetlen gólunkat a freshman Daniel Doremus szerezte, D. Shore és Zucker is hét meccses pontszerző szériának volt kénytelen búcsút inteni.

Tovább folytattuk a WCHA-meccseket, és a St. Cloud State otthonában igyekeztünk javítani, de nem sikerült maradéktalanul, először hiába győztünk 3-2-re hosszabbításban, a második meccsen 5-1 arányban helyben hagyták a mieinket. A nyertes mérkőzésen három létszámfölényes gólt szereztünk, Jason Zucker egyszer, Drew Shore kétszer vette be az ellenfél kapuját, utóbbi nevéhez fűződött a győztes találat is. Másnap az egyetlen sikerélményt Shawn Ostrow könyvelte el, ismét rengeteg helyzetet elpuskázva kapituláltunk, miközben a ketrec előterében Juho Olkinuora mindkétszer 26 védést könyvelt el.

A karácsonyi szünetben kiadott országos rangsorban az idei legmélyebbre kerültünk, hiszen mind a média, mind az edzők által szavazatai alapján csak a 15. helyet foglaltuk el. December 30-án a 10. helyre rangsorolt Union vendégeskedett a Magness Arénában, a fentebb említett hiányzókon túl a Junior VB-n való részvétele miatt már a legjobb pontszerző, Jason Zucker-re sem számíthattunk. A formánkból kiindulva kellemes meglepetés volt, hogy sikerült észhez térni a meccsre, és 3-1-re legyőztük a magasabban jegyzett ellenfelet a telt házas hazai közönség előtt. Ismét a többnyire már megszokott nevek találtak be, Drew Shore, Joey LaLeggia és Shawn Ostrow szerezték a gólokat, a másodéves hátvéd David Makowski két gólpasszt adott. A meccs hőse még sem közülük került ki, hanem ismét a finn kapus, Juho Olkinuora védett emberfeletti formában, 38 hárítással új egyéni csúcsot állított fel. Az óév utolsó napját különösen emlékezetessé tette a csapat, mivel az Air Force otthonából 7-1-es diadalmenet után távoztunk. A négy pontos Drew Shore mellett a helyi származású végzős Luke Salazar is duplázott, Ty Loney pályafutása során először jegyzett három pontot (1+2), illetve még Knowlton és LaLeggia köszöntek be, Olkinuora 28/29-es statisztikával zárta a fellépést.



















Eközben a Colorado College a szezon eddig eltelt részében a legjobb formát nyújtotta a csapataink közül, melynek eredményeként folyamatosan az országos ranglista első tíz helyezettjei között tartózkodnak. Két győzelem után erőtől duzzadva látogattunk november végén a konferencia legjobbjai közé tartozó North Dakota-hoz. A Fighting Sioux ellen mindkétszer hatalmas küzdelmet vívtunk, de sajnos üres kézzel távoztunk Grand Forks-ból, a 7-6-os és 4-3-as vereségeknek köszönhetően. A harmadéves center Rylan Schwartz folytatta az elképesztő gólgyártást, mindkét találkozón mesterhármast hintett. A pénteki gólzáporos vereség során a szintén harmadéves erőcsatár Scott Winkler 1+2-vel zárt, míg Gabe Guentzel és Nick Dineeen egyaránt gólt és gólpasszt szerzett. A 2010-es 1st round pick Jaden Schwartz mindkét estén bátyja két-két találatánál asszisztált. A kapuban ezúttal a harmadéves Joe Howe teljesített jobban, pénteken csereként lépett színre, a szombati fiaskó pedig nem az ő 25 védésén múlott.

Ezután következett a fentebb már említett összecsapás a Denver ellen a CC otthonában. A két ősi ellenlábas rettentő izgalmas csatát vívott a 7674 fős telt ház előtt, végül a Tigers 4-3-as hosszabbításos győzelmet aratott a sophomore Alexander Krushelnyski két góljától repítve, aki a GWG-t egy perccel a hirtelen halál vége előtt szerezte büntetőből. A csapat további találatait Scott Winkler és a hátvéd Joe Marciano ütötték, miközben Joe Howe kapus 30 védése közt több életben tartó bravúrt hajtott végre, és elévülhetetlen érdemeket szerzett a rendkívül fontos győzelemből. Az előző két vereséget tehát igazi presztízs sikerrel feledtettük.

A december 9-10-i hétvégén az egyik leggyengébb csoport riválist, az Alaska-Anchorage csapatát láttuk vendégül, és első alkalommal arcpirító, 6-3-as vereséget könyveltünk el ellenük egy zaklatott mérkőzésen. Rögtön az elején William Rapuzzi és Alexander Krushelnyski góljaival kezdtünk, majd Nick Dineen találatával 3-1-re is vezettünk, de a sok kiállítás és indokolatlan fegyelmi büntetés teljesen felemésztette a csapatot. A Seawolves emberelőnyös játékára nem találtuk az ellenszert, öt gólt is PP-ből szereztek, ráadásul Howe-t is lecseréltük az utolsó harmadban, így elszenvedtük a szezon első hazai vereségét. Szerencsére egy nappal később feledtettük a kellemetlen pofont, második nekifutásra nagy nehezen sikerült kiszenvedni a 4-3-as győzelmet. A vendégek ismét többször előnyben voltak, az újból főszereplő Rylan Schwartz és a végzős David Civitarese góljaival zárkóztunk fel, míg a találkozót a harmadéves hátvéd Mike Boivin találata döntötte el, aki a napi második gólját 2.8 másodperccel a rendes játékidő vége előtt bombázta a kék vonal közeléből. A ketrec elé visszatért a második évét taposó Josh Thorimbert, és a 26 alaskai lövésből 23-at hárítani tudott.

A junior világbajnokságokon egy CC-játékos is részt vesz, innentől kezdve nélkülöznünk kellett Jaden Schwartz játékát, aki Kanada csapatkapitányaként szerepel a hazai rendezésű eseményen, míg Scott Winkler ezekben a napokban egy barátságos tornán szerepelt a norvég felnőtt válogatottal. Egy héttel az előző felemás hétvége után újabb kötelező győzelmek reményében keltünk útra, és a konferencia-sereghajtó Minnesota State gárdájával szálltunk szembe két alkalommal. Első ízben Jeff Collett és David Civitarese góljaival diadalmaskodtunk 2-1-re hosszabbításban, Josh Thorimbert kapus 37/38-as, parádés teljesítménnyel járult hozzá a sikerhez. A visszavágó lényegesen simábban feküdt a mieinknek, a 6-2-es diadalból Rylan Schwartz két góllal és két assziszttal vette ki a részét, Mike Boivin, Eamonn McDermott és Joe Marciano személyében három hátvéd is betalált, míg a végeredményt a harmadéves szélső William Rapuzzi ENG-je állította be.

A karácsonyi ünnepeket követően december 30-án kellett ismét pályára lépnie a csapatnak, ezen a napon Colorado Springs másik együttese, az AFA otthonában vendégeskedtünk. Továbbra is foghíjas összeállításban játszottunk, ráadásul a meccs első két harmadának pontatlan játéka miatt hamar két góllal meglépett a sokkal motiváltabb Légierő, és a záró játékrész alatti fölény már csak William Rapuzzi szépítő góljához volt elegendő. Szilveszter napján a Union ellen léptünk pályára hazai környezetben, akiket egy fantasztikus hangulatú összecsapáson hátrányból fordítva győztünk le 2-1-re. Mindkét gólunk a második harmadban született, David Civitarese és Nick Dineen jóvoltából. A kapuban ezúttal Josh Thorimbert jutott szóhoz, a másodéves sporttárs 20 védése mellett 19 blokkolt lövés is segítette a boldogulását.

A WCHA konferencia állása: (konf. pontszám, W-L-T; overall W-L-T)

1. Minnesota 22, 11-3-0 (15-6-1)
2. Minnesota-Duluth 22, 10-2-2 (12-3-3)
3. Colorado College 18, 9-5-0 (12-6-0)
4. Nebraska-Omaha 17, 7-4-3 (10-8-4)
5. Denver 15, 6-5-3 (10-7-3)
6. North Dakota 14, 7-7-0 (10-8-2)
7. Michigan Tech 13, 6-7-1 (9-11-1)
8. St. Cloud State 13, 5-6-3 (8-10-4)
9. Bemidji State 12, 5-7-2 (11-9-2)
10. Wisconsin 10, 4-8-2 (7-9-2)
11. Alaska-Anchorage 7, 3-10-1 (6-10-2)
12. Minnesota State 5, 2-11-1 (5-14-1)

Mindkét csapatunk tartja magát az élbolyban, bár sem a Colorado College, sem a Denver nem teljesít kifejezetten meggyőzően, általában képesek vagyunk hozni az eredményeket. A hátralévő hetekben jelentős részben már csak konferencia-meccseket játszanak, mostantól szinte minden összecsapás hatványozott fontossággal bír. Nem is beszélve a február 3-án és 4-én esedékes újabb egymás elleni rangadókról.



















Az állam harmadik számú egyetemi hokiprogramját az Air Force Falcons adja, akik az Atlantic Hockey konferencia élmezőnyében tartózkodtak a bő egy hónappal ezelőtti helyzetjelentésünk idején. Jelentős változás azóta sem történt, a Légierő legénysége azóta kissé szellős programot futott, de a kevés meccs nagy részét győzelemmel abszolváltuk. November utolsó hétvégéjén például a konferencia-vetélytárs Connecticut gárdája látogatott Colorado Springs-be, ám a Sólymok nem voltak túl udvarias vendéglátók, először 3-1-re, második alkalommal 4-3-ra verték a UConn-t. A pénteki összecsapáson Kyle DeLaurell, Tim Kirby és Cole Gunner voltak eredményesek, másnap a harmadéves gólzsák, Kyle DeLaurell nyolcadszor is betalált a szezonban, illetve a freshman Chad Demers szerzett gólt, a végjátékban mégis a hátvéd Tim Kirby újabb két találata döntött. A senior kapus Stephen Caple mindkét mérkőzésen nagyszerű formában védett, másodszor 26 védésre volt szüksége a Huskies feltartóztatásához. Az AFA ezzel a két győzelemmel rögtön a konferencia élére ugrott.

A következő víkenden az American International College otthonába voltunk hivatalosak újabb két konferencia-mérkőzésre, ellenük jóval egyoldalúbb küzdelemre volt kilátás. Nem is kellett csalódnunk, 8-3-as és 7-3-as sikerekkel erősítettük meg a helyünket az AHA trónján. Kyle DeLaurell hat ponttal (3+3) zárta a két találkozót, ezért az aktuális játékhéten az akadémia legjobb sportolójának választották. Mellette az első meccsen még John Kruse duplázott, de George Michalke, Scott Holm, Cole Gunner és Paul Weisgarber is mindannyian beköszöntek. A másnapi visszavágó alkalmával Stephen Carew és Casey Kleisinger két-két találatot szerzett, illetve DeLaurell és Demers újabb góljai mellett Tony Thomas talált még be.

Ezt követően az alapszakasz fele magasságában hosszú pihenőt iktatott be a csapat, legközelebb csak a december 30-31-i hétvégén kellett ismét pályára lépnie az AFA jeges gladiátorainak. A 2011-es naptári esztendő utolsó napjaiban elsőként a városi nagy ellenfél Colorado College ellen mérkőztek a World Arena-ban. A Falcons a szezon eddigi legszebb győzelmét produkálta, ugyanis nem mindennapi küzdelemben sikerült 2-1 arányban két vállra fektetni az ötödik kiemelt CC-t. A Légierő 1985 óta először diadalmaskodott idegenben a Tigers ellen, ugyanakkor négy éven belül már másodszor tréfálták meg a jóval nagyobb múlttal rendelkező vetélytársat. A mérkőzés elején Scott Mathis emberelőnyös gólja jelentette a vezetést, a középső harmadban pedig Casey Kleisinger létszámhátrányos ziccer góljával tovább nőtt a különbség, a házigazdáknak már csak a szépítésre volt erejük. Stephen Caple kapus új egyéni csúcsot jelentő, 33 védéssel rukkolt elő a nem mindennapi upset alkalmával. Másnap jócskán helyre állt a világ rendje, a Denver 7-1-re ütötte ki a kékeket a USAFA-n, az öt meccses győzelmi sorozat végét jelentő mérkőzésen a becsületgólt Paul Weisgarber ütötte négygólos hátrányban. Hosszú hetek kihagyása után a kapuban újra lehetőséghez jutott a sophomore Jason Torf, aki a mindössze 13/17-tel szerénykedő Caple-t váltotta az utolsó harmadban, de ő is kapott két újabb gólt.

Az Atlantic Hockey konferencia állása: (konf. pontszám, W-L-T; overall W-L-T)

1. Air Force 17, 8-2-1 (10-5-2)
2. Mercyhurst 16, 7-2-2 (10-8-2)
3. Robert Morris 16, 7-2-2 (9-7-2)
4. RIT 16, 7-4-2 (10-6-2)
5. Niagara 13, 4-2-5 (5-6-7)
6. Holy Cross 12, 6-4-0 (8-9-0)
7. Bentley 12, 5-3-2 (5-9-3)
8. Connecticut 11, 5-6-1 (6-10-2)
9. Canisius College 10, 4-5-2 (4-11-3)
10. American International 6, 2-9-2 (3-14-2)
11. Army 6, 1-7-4 (2-9-6)
12. Sacred Heart 1, 0-10-1 (1-16-1)

A szoros csatában éppen lépéselőnyben vagyunk a riválisokkal szemben, de látható, hogy az AHA legjobb négy csapatát mindössze egyetlen pont választja el egymástól. Az alapszakasz február végi befejezéséig most már egytől egyig konferencián belüli mérkőzések vannak hátra, mellettünk szólhat, hogy a két legnagyobb riválissal egyaránt hazai pályán fogunk összecsapni két-két alkalommal. Remélhetőleg a szezon második felére is kitart a lendület, és a végelszámolásnál ott lehetünk a legjobbak közt.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr53517005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.01.04. 19:50:54

nah igen már hiányoltam egy ilyen írást:-) a junior VBről lesz külön cikk?

milo_hedgie#23 2012.01.05. 16:00:26

jó lett a cikk,ideális helyzetkép. remélem hogy az utolsó hónapokban bele húz a pioneers és talán néhány sérült visszajöhet a befejezésre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 16:18:28

@foppa21: Nem hiszem, hogy írok külön a WJC-ről, nem szerepeltünk olyan kiemelkedően rajta. Majd a következő egyetemi összefoglalóban megemlítem, hogy teljesítettek a srácok.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.05. 17:33:44

A csütörtök esti-péntek hajnali coloradói sportmenetrend:
- Csütörtök, 21:30 Finnország - Kanada (Jégkorong junior VB, 3. helyért)
- Péntek, 01:00 Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets (NHL)
- Péntek, 02:00 Oroszország - Svédország (Jégkorong junior VB, döntő)
- Péntek, 02:00 Arkansas State Red Wolves - Denver Pioneers (college basketball)
- Péntek, 03:00 Colorado Buffaloes - Washington Huskies (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=799683

Tomi_Tanguay 2012.01.05. 19:35:57

na jó de draftolva volt vagy ilyenek? meg orosz egyáltalán?

foppa21 2012.01.05. 20:16:16

a mai döntőt én is megakarom nézni, eddig csak összefoglalókat kaptam el párszor. hajrá svédek!:-)

Tomi_Tanguay 2012.01.06. 04:52:07

zibanejad OT góljával 1-0ra győztek a svédek! világbajnok csapat!:D

foppa21 2012.01.06. 09:44:25

minden jó ha vége a jó! kár hogy a coloradoi arcok nem villogtak, de a svédeknek örüllök:-)

milo_hedgie#23 2012.01.06. 12:59:09

természetesen én is a svéd első helynek örülök jobban. jaden 3.helye se rossz,de a mieink annyira nem voltak meghatározó emberei a tornának

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.06. 16:43:40

A szombat hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:05 Holy Cross Crusaders - Air Force Falcons (college hockey)
- 01:30 Hamilton Bulldogs - Syracuse Crunch (AHL)
- 02:00 New Orleans Hornets - Denver Nuggets (NBA)
- 02:00 Milwaukee Admirals - Lake Erie Monsters (AHL)
- 02:30 Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche (NHL)
- 03:00 Air Force Falcons - Chicago State Cougars (college basketball)
- 03:05 Colorado Eagles - Las Vegas Wranglers (ECHL)
- 03:37 Denver Pioneers - Alabama-Huntsville Chargers (college hockey)
- 03:37 Colorado College Tigers - Cornell Big Red (college hockey)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=800187

Coach Sacco 2012.01.06. 18:17:58

Látom erre az egyetemi és junior hokira páran rákattantatok kissé. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.07. 09:13:27

- Az AFA 3-3-as döntetlen játszott a Holy Cross ellen. DeLaurell 2 gól, Kirby 1 gól.

- A DU 2-0-s előnyről kapott ki 3-2-re a AUH ellen a 43-20-as outshot ellenére.

- A CC 3-1-es vereséget szenvedett a #6 Cornell ellen, itt is 40 lövésünk volt feleslegesen.

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=800533

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.13. 20:13:20

A szombat hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:05 Binghamton Senators - Syracuse Crunch (AHL)
- 01:30 Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs (NHL)
- 03:05 Air Force Falcons - Bentley Falcons (college hockey)
- 03:37 Denver Pioneers - Bemidji State Beavers (college hockey)
- 03:37 Colorado College Tigers - St. Cloud State Huskies (college hockey)
- 04:00 Bakersfield Condors - Colorado Eagles (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=804491

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.14. 07:46:14

A DU és a CC hozta a kötelezőt, az AFA viszont csak döntetlenre volt képes a pénteki játéknapon.

Bővebb összefoglalók:
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&pageno=1&postid=804652

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.21. 13:42:38

A CC drámai körülmények között 2-1-re győzött a #2 Minnesota ellen idegenben. Az AFA csak 3-3-ra végzett az Army ellen. Ma újra ebben a két párosításban lesznek meccsek.

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=808620

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.22. 10:15:53

A CC másodszorra 2-1-re kikapott a Minnesota ellen. Az AFA viszont 4-2-re biztosan verte az Army-t.

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=809295

milo_hedgie#23 2012.01.28. 13:01:59

nyert a pioneers,lassan kezd újra összeállni a csapat:)

milo_hedgie#23 2012.01.29. 05:02:04

@Filip89: kicsit gyorsan. nem hiszem hogy rögtön az első meccsén túl jó lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.29. 09:44:53

Brittain 24 védésével 6-3-ra győztünk. Loney duplázott. Öt konferencia-meccset nyertünk zsinórban! :)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=813226

foppa21 2012.01.30. 20:45:29

@Filip89: oh csak egy névre lehet szavazni, minden coloradóira akartam. így kit ajánlasz? zucker vagy j. schwartz?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.31. 04:57:51

1-1-es döntetlenre végzett az Air Force a Canisius College elleni második meccsen. A három pontos hétvégével feljöttünk az AHA harmadik helyére.

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=814332


süti beállítások módosítása