Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Szárnyalás a javából

2012.01.28. 11:51 - Tomi_Tanguay

Befejeződött a Denver Nuggets idegenbeli túrája és a klub történetében először fordult elő, hogy a csapat 5/5ös hibátlan road tripet produkált. Több nagy győzelemnek köszönhetően remek formában vagyunk és sorra nyertük a meccseket a legutóbbi időszakban.



















Először múlt pénteken a liga utolsó Washington Wizards otthonában a kötelező győzelem reményében szálltunk harcba. Nené a sarok sérülése miatt pihent a back-to-back első, könnyebb meccsén, a frontcourton Koufos és Mozgov kezdtek. Nagyon álmosan indítottuk a mérkőzést, a Wizards ellenit nem vettük annyira motiváltan, mint a korábbi meccseket, ami különösen a védekezésen látszott meg. 37 pontot kaptunk az első negyedben és tíz pont hátrányt szedtünk össze. Később a másodikban megkezdtük a felzárkózást és a nagy szünetben már csak kettővel vezettek a hazaiak. Úgy tűnt, hogy a harmadik negyed sorsfordító lehet, szépen felvettük a ritmust és megfordítottuk az állást. Az utolsó felvonás előtt nálunk volt az előny 5 ponttal, de a fiatal erőkből álló Wizards nem adta könnyen a győzelmet és még egyszer visszajöttek. Volt hogy még vezettek is, de az utolsó percekben néhány jó dobással sikerült eldöntenünk a meccset, így 108-104 arányban kiszenvedtük a kötelező győzelmet. Nagy szükség volt Harrington nagy napjára, a veterán támadó a cserepadról 29 pontot szórt 5 triplával és a meccs legjobbja lett. Lawson remekül szervezte a játékot, 21 ponttal, 9 lepattanóval, 6 assziszttal fejezte be. Gallinari ugyanúgy 21 pontra volt képes. Nem játszottunk valami jól, nem lehetünk büszkék a teljesítményre, de amikor kellett, pontokat tudtunk szerezni és egyébként sem a WSH ellen kell sziporkázni. Csak a győzelem számít, azt pedig megszereztük, majdnem megégettük magunkat de szerencsére nem történt baj, többet nem érdemes erről beszélni.

Másnap jóval nehezebb meccs állt előttünk, sokak szerint a presztízs miatt az év legfontosabb mérkőzését játszottunk a New York Knicks elleni idei egyetlen találkozással a Madison Square Gardenben. Tehát az áruló Anthony ellen először játszottunk a tavaly februári emlékezetes csere óta. Nem kezdtük jó előjelekkel a meccset, bár Nené vállalta a játékot, sajnos az előző napi meccsen Afflalo és Fernandez is sérülést szedett össze és egyikük se lépett pályára a NYK ellen. Nagy csatában kezdődött a meccs, egyik csapat sem jeleskedett védekezésben, sok könnyű kosár született, kicsivel jobban jöttünk ki az adok-kapokból, 25-24re vezettünk tíz perc után. A második negyedben egyre pontatlanabbul játszottunk, a Knicks lendületesen termelte a kosarakat, ezáltal fordítottak a második negyedben és folyamatosan 8-10 ponttal előttünk jártak. A félidőben is 8 egységgel jobbak voltak. Szép lassan beindultunk a folytatásban, Gallinari megállíthatatlan játékba kezdett, javarészt az olasz pontjainak köszönhetően felzárkóztunk és a záró negyedet döntetlen állással vártuk. Tovább tartott a lendület és a negyedik negyedben magunkhoz ragadtuk az előnyt és jó irányba haladtunk, de a végjátékot ellámáskodtuk, nyert helyzetből engedtük vissza a Knickst, Melo révén az utolsó másodpercekben egyenlítettek 98-98ra. Hosszabbításra került sor és az első OTt a NY kezdte jobban, de Miller triplájával visszajöttünk és eldöntetlen maradt a meccs az első túlóra után. A második ráadásban a mieink uralták a játékot, Galloval nem tudták tartani a lépést a fehérek, többször lefordultunk róluk és az összeszedett előny végre elég volt az üdvösséghez. Az elképesztő küzdelem végén kétszeri hosszabbításban 119-114re győztünk New Yorkban. Csapnivaló meccs volt, mindkét oldalon rengeteg pontatlansággal, de a küzdelem hatalmas volt a két csapat közt. Sokkal jobban akartuk a sikert, mint a Wizards ellen, ez lehetett a kulcs a győzelemhez. A végsőkig hajtottunk és sikerült legyőznünk Meloékat, ami a játékosok és főleg a szurkolók számára külön fontos volt. Érzésem szerint egyszer és mindenkorra bizonyítottuk, melyik oldal járt jobban a tradedel, legalábbis az azóta eltelt egy évben a Nuggets sokkal több sikert ért le. Gallinari pályafutása legjobb meccsét játszotta, 37 pontja új karriercsúcs volt, 52 percet pályán töltött, végleg igazolta klasszisát a volt csapata ellen. 11 lepattanóval a DD is meglett neki, ahogy három másik denveri játékosnak. Harrington rengeteg dobást hibázott (10/24 FG), de 24 ponttal és 11 lepattanóval jeleskedett. Miller második féldei és hosszabbítás alatti játéka nélkülözhetetlen volt, 14 pts és 12 ast. Nené ugyancsak szépen harcolt a palánk alatt Chandlerékkel, 12 pontig és 13 pattanóig jutott. Mozgov a legeredményesebb teljesítményével 16 pontot szorgoskodott össze, végre tudott dominálni a festékben, lehetne még rámenősebb, de ez az a játék, amit erőltetnie kéne, 3 blokkolást is kiosztott.

Öt nap alatt négy meccset játszottunk, jött három nap szünet, hogy összekaparjuk a csapatot és a sérültek nyalogassák a sebeiket. Pár hazai edzést követően a Sacramento Kings otthonában zártuk az idegenbeli túrát, ellenük megint nagy esélyesek voltunk. Afflalo és Fernandez továbbra is pihentek, Mozgov pedig a felesége szülése miatt Denverben maradt, Koufos volt a kezdő C helyette. Jól kezdett a csapat, már az első negyedben folyamatosan a Kings előtt jártunk, az igazi áttörést csak a második játékrész hozta meg. A második 12 perc alatt ledupláztuk az ellenfelet, a 34-17es negyeddel 66-43as vezetéshez jutottunk. Ennyi elég is volt az érvényesüléshez, a második félidőben megerőltetés nélkül folyamatosan 20-30 pontos előnyben voltunk. A különbség ekkoriban nem nőtt tovább, hagytuk kicsit játszani a hazaiakat, közben a cserepad legvége is szóhoz jutott. A negyedik negyedben nem egyszer a három újonc (Stone, Faried, Hamilton) is a pályán volt, de a könnyű győzelem így sem forgott veszélyben, nagyszerű játékkal vertük a Kingst 112-93ra. Szokás szerint Gallinari volt a legjobb pontszerző, 23 pontot szórt, különösen az első félidőben volt aktív. Miller 15 ponttal és 10 assziszttal menetrend szerinti dupladuplát hozott. Nené ismét aktív résztvevője volt a támadásoknak, 16 pontnál nem adta lejjebb. A padról Brewer 15, Harrington 10 pontot tett hozzá és mint említettem a mellőzött fiatalok is pályára léptek, mindenki kivette a részét egy kicsit a sikerből. Az egyetlen negatívum, ami picit beárnyékolta az örömjátékot, Lawsonnak kiment a bokája és idő előtt fejezte be a játékot, de nem kell hosszú kihagyástól tartanunk.





















Aztán péntek este végre újra a hazai közönség előtt léphetett pályára a csapat és az ellenfél a gyengécske Toronto Raptors volt. A hiányzók közül Afflalo és Fernandez egyaránt visszatért. Lawson harcképtelen volt és Miller helyettesítette a kezdőben. Mozgov a fia megszületése után újra jelen volt a csapattal és visszafoglalta a center posztot. Nagyon gyorsan jelentős előnyre tudtuk kszert tenni, Gallo és Nené vezérletével szállítottuk a pontokat, a Toronto rettentő gyengén dobott, alig esett be nekik valami. Az egyoldalú első negyedet 28-12es előnnyel zártuk. A folytatásban kicsit összekapták magukat a vendégek, de így is 32 ponton tartottuk őket a teljes félidőben, közben 54et szórtunk. Tetemes vezetésünk volt a félidőben, lehet túlzottan nagy is, a csapat önhibáján kívül kiengedett, Barbosáék megérezték a lehetőséget és lassan elkezdtek közelebb zárkózni. A Raptors annyi pontot szerzett a 3. negyedben, mint előtte a teljes első félidőben, kezdtek kicsit ránk ijeszteni. A negyedik negyedben is takaréklángon játszottunk, 10 ponton belülre visszaengedtük őket, de szerencsére még időben összekaptuk magunkat és Rudy tripláival lelomboztuk a kanadaiak erőfeszítéseit. A vége sima, 96-81es győzelem lett, bár nem volt zavartalan meccs és a 100 pontos határt se tudtuk elérni, ami kicsit luxusnak tűnt az iskolajátékkal felérő 1st half fényében. Fernandez nagyszerű játékkal tért vissza, a legjobb meccsét játszotta Nuggets mezben, 5/7es tripla és 9/11es FG hatékonysággal 23 pontot termelt, vártunk már tőle egy hasonló kiugró estét. Gallinari 21 ponttal követte, elképesztően kiegyensúlyozott meccsről meccsre. Nené is elérte a 20 pontos határt és a DD is meglett neki 10 lepattanóval. Miller öt meccs alatt a negyedik doubledoublet szállította, ezúttal 13 pontot dobott és 12 gólpasszt adott.

Apró hírmorzsák:

Az American Basketball Association 45. évfordulója tiszteletére a Nuggets egyike azon 9 egykori ABA résztvevő csapatnak, amelyik az idei szezonban pár meccsen emlékmezben fog játszani. A denveriek febr. 11-én az Indiana ellen idegenben, febr. 23-án a San Antonio és márc. 9-én a New Orleans ellen hazai pályán fogják EZT a mezt viselni, amely az 1974-75ös szezonban a csapat szerelése volt.

A napokban Danilo Gallinari 4 évvel szerződést hosszabbított a csapattal, így már nem kell attól félnünk, hogy a szezon végén RFAként más elviszi őt tőlünk. Az olasz csatár egyre inkább bizonyítja, hogy lehet rá számítani, minden adottsága megvan ahhoz, hogy hosszú éveken át a csapat első számú embere legyen. Még csak 23 éves, ha így fejlődik, nagyon sokra viheti. A következő 4 évre 42 millióért írt alá, NBA szinten baráti áron sikerült lekötni. Gallo az idei szezonban eddig minden statisztikai mutatóban felülmúlja korábbi egyéni legjobbját, 17.7es pont átlaga az egész csapatban a legjobb.

Az ugyancsak lejáró szerződésű Kosta Koufos 3 évre 9 millióért hosszabbított a csapattal. A fiatal center ideális tartalékjátékos a magas posztokra, tehetséges és gyakran hasznos tagja tud lenni a csapatnak, ha csereként szükségünk van rá. A görög srác is még csak 22 éves, érdemes számolni vele, nem lesz sztár belőle, de szorgalmas kiegészítő ember lehet.

Elkezdték vetíteni a csapattal foglalkozó dokumentumfilmet, amely a Nuggets háttérmunkáját és fejlődését mutatja be lépésről lépésre. Az első epizód ITT nézhető végig teljes hosszában.

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 16-3 (19 meccs)
2. Denver Nuggets 14-5 (19 meccs)
3. Portland Trail Blazers 12-8 (20 meccs)
4. Utah Jazz 10-7 (17 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 9-10 (19 meccs)

A közeljövő programja:

Január 30., hétfő, 02:00 Denver Nuggets - Los Angeles Clippers
Február 1., szerda, 02:00 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
Február 3., péntek, 04:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets
Február 4., szombat, 04:30 Denver Nuggets - Los Angeles Lakers
Február 5., vasárnap, 04:00 Portland Trail Blazers - Denver Nuggets

Másodikok vagyunk a divízióban és a főcsoportban is az OKC mögött, tartjuk a lépést a legjobbakkal. Hat meccses győzelmi sorozatban állunk, igaz a szép győzelmek közt sok kötelezőt is behúztunk. Mostantól igazán kemény meccsek jönnek, sűrű lesz a program és nyugati PO várományos csapatokkal találkozunk a következő napokban.

Hónap játékosa választás - 2012. január! A Grizzlies elleni meccs lejátszása után három napon keresztül, vagyis február 3-án, pénteken 24:00-ig várjuk a szavazatokat a kommentek között vagy az
NBA1.hu Nuggets topikban arra az EGY névre, akit az elmúlt hónap legjobb denveri játékosának tartotok!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr443953533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.01.31. 17:58:24

ha lawson lesz ma, akkor megbasszuk őket. ha nem, akkor baszhatjuk:D

Foresz 2012.01.31. 19:06:11

Nem félek a Memphis-től,nem tartom őket annyira jónak mint pl. tavaly voltak.Még Lawson nélkül is van esélyünk őket megütni,csak a "kis" Gasol-t kell valahogy likvidálni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.01.31. 19:59:17

A szerda hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs (NHL)
- 02:00 Memphis Grizzlies - Denver Nuggets (NBA)
- 03:30 Edmonton Oilers - Colorado Avalanche (NHL)
- 04:00 Air Force Falcons - New Mexico Lobos (college basketball)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=814655

melo15 2012.01.31. 22:11:23

@Foresz: "csak" a kis gasolt... múltkor a köcsög griffint se sikerült, nem lesz egyszerű vele. de én is nagyon bízom benne hogy lesz keresnivalónk!

foppa21 2012.02.01. 02:23:16

játszik lawson!:-)

foppa21 2012.02.01. 02:36:38

23-19re megyünk az első negyed után. nem rossz eddig a játék, bár vannak hibák

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.01. 03:03:24

Jól megyünk egyelőre, a második negyedben is végig nálunk a vezetés, kézben tartjuk a meccset.

foppa21 2012.02.01. 03:07:21

nah már 10 pont felett a különbség! csak most ne szórakozzuk el úgy a nagy előnyt, mint a clippers ellen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.01. 03:15:46

49-37-re vezetünk a szünetben. Nené 11 és Miller 10 ponttal a legeredményesebb, szinte mindenki szerzett már pontot szokás szerint. Eddig nagyon jól alakulnak a dolgaink. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.01. 03:55:07

Az utolsó negyed előtt is tartjuk a vezetést, 67-60.

Tomi_Tanguay 2012.02.01. 04:01:32

feljöttek egy pontra, de a harmadik végén megint magabiztos az előny

Tomi_Tanguay 2012.02.01. 04:08:59

10 pont előny és 6 perc játékidő maradt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.01. 04:12:23

Nem szabadna innen kikapni azok után, hogy gyakorlatilag végig mi vezettünk.

foppa21 2012.02.01. 04:17:03

hát úgy látszik szoros lesz a vége. kicsit féltem is a csapatot a szoros vég játéktól:-S

foppa21 2012.02.01. 04:24:59

tartsunk ki a végéig!

Tomi_Tanguay 2012.02.01. 04:28:56

kiegyenlítettek de harrington beverte. 91-89 tíz másodperc van vissza

Tomi_Tanguay 2012.02.01. 04:30:03

91-91 és öt másodperc még. nálunk a labda, most nem kéne kivételesen elbaszni az utolsó akciót

Tomi_Tanguay 2012.02.01. 04:31:23

miller kihagyta, hosszabbítás

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.01. 04:31:52

A retkes faszba, nyert meccset engedtünk ki a kezünk közül, most már meg is érdemeljük, hogy kikapjunk...

Tomi_Tanguay 2012.02.01. 04:35:31

múltkor a sixerst meg a knickst is a végén engedtük egyenlíteni, aztán az OTban bedaráltuk őket újra amikor kellett. nem lefutott még ez sem

foppa21 2012.02.01. 04:54:54

97-100 a végeredmény..megint nem tudtunk pontot dobni a végén. két bosszantó vereség zsinórban

melo15 2012.02.01. 08:20:19

basszus nem szabadott volna veszíteni. lawson nem tudott még a legjobb formájában játszani és gallo is szörnyű volt. ha harrington a csapat legjobbja, akkor az azt jelenti, hogy másnak nem nagyon ment és vele sajna nem sokra megyünk általában

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.01. 13:21:47

Nem túl jó előjelekkel megyünk a back-to-back-to-back sorozatra. Össze kell szedniük magukat a srácoknak fejben, és erre a terhelésre fizikálisan is fel kell készülni. Kurva nehéz meccsek jönnek, de nem lehet most összeesni.

Foresz 2012.02.01. 17:21:49

Több mint bosszantó két ilyen vereség egymás után.Ugyanis mindkettőt szinte odaadtuk az ellenfeleknek...

foppa21 2012.02.01. 20:53:27

a gyökér clippersnek holnap vissza kell vágni, még egyszer nem nyerhetnek ilyen mákkal

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.02. 19:51:20

A péntek hajnali coloradói sportmenetrend:
- 02:05 Louisiana-Lafayette Ragin' Cajuns - Denver Pioneers (college basketball)
- 03:00 Colorado Buffaloes - Oregon State Beavers (college basketball)
- 03:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild (NHL)
- 03:05 Northern Colorado Bears - Sacramento State Hornets (college basketball)
- 04:30 Los Angeles Clippers - Denver Nuggets (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=815712

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.02. 20:06:23

Miller az 1000. NBA-meccsét játssza a mai napon.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.02. 20:29:36

The #Nuggets have lost three straight against the LA Clippers, their longest current streak against any NBA team.

foppa21 2012.02.03. 04:44:59

nah gyerünk srácok! csapjuk szét őket és végre a végét se basszuk el!

foppa21 2012.02.03. 05:05:21

nagyon szétestünk az első negyed végére. 32-19 oda

Foresz 2012.02.03. 05:10:00

Mindig bezárnak minket védekezésben,ezért olyan üresen dobnak kintről ahogy akarnak.Ha ez így marad,nagy zakó lesz a vége.

Foresz 2012.02.03. 05:21:25

Harrington-t meg Miller-t nagyon megverik lábon.Állandóan lemaradnak az emberükről.

Foresz 2012.02.03. 05:24:19

Az is rohadt bosszantó,hogy az összes ilyen kétes lepattanó hozzájuk esik.Azokra is jobban kéne figyelni.Nagyon nehéz meccs ez,baromi jól dobnak kintről a kisembereik.

Foresz 2012.02.03. 05:30:35

Na,ezt sem hittem volna...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.03. 05:32:04

Ez a negyed viszont sokkal jobb, nagyon szépen visszajöttünk a meccsbe!

Foresz 2012.02.03. 05:33:54

Az eddig nyilvánvaló,hogy Harrington-t nem szabad a Clipps ellen sokat játszatni.Egyszerűen szopunk vele,rosszak a match-upjai.

foppa21 2012.02.03. 05:54:41

jól visszahoztuk a meccset, nem így nézett ki. gallinari magára talált és ma megint brutál formában játszik

Foresz 2012.02.03. 05:56:39

Ezt az ugróbolhát kéne lekapcsolni valahogy.Az a baj,hogy ahhoz valami roppant mozgékony négyes kellene.Mondjuk Faried...

Foresz 2012.02.03. 06:07:34

Most hatalmas lélektani előnyben vagyunk,be is esik minden.Az meg pláne jó nekünk ha Paul nem a játékkal foglalkozik.Itt akkor most le is fújhatnák a meccset!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.03. 06:07:34

Kezdjük padlóra küldeni őket, de nem szabad megelégedni ennyivel. Félek tőle, hogy ki fogunk engedni a végére, ahogy tettük az elmúlt két meccsen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.03. 06:19:14

Mindig mondom, hogy egy undorító kis fasz. Hiába ajnározzák annyian, hogy milyen jó játékos, egyszerűen egy ripacs patkány. Elég nagy szegénységi bizonyítvány őt szeretni, ilyen embert csak utálni lehet.

Foresz 2012.02.03. 06:23:15

Remélem Karl nem felejti a padon Gallo-t a negyedik negyedben mint legutóbb.Most megy neki a játék,és a Clipps is hajlamosabb faultolni.Innen nem szabad elbukni ezt a meccset,kétszer nem léphetünk ugyanabba a gödörbe.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.03. 06:30:18

19 pontos vezetés az utolsó negyed előtt. Szarra aláztuk őket, bármi lesz a vége.

Foresz 2012.02.03. 06:30:22

19 pont előnyről ha elbukjuk ne is jussunk be a PO-ba,egyszerűen innen nem veszíthetünk!

foppa21 2012.02.03. 06:33:21

ekkora vezetést nem adhatunk le

Foresz 2012.02.03. 06:41:47

Még el nem felejtem,Gallo mellett Mozgov volt szerintem ma a legjobb.Nem tudom mit szívhatott,de sokkal erőszakosabb volt mint máskor,kiválóan dobott és leszedett vagy 7-8 pattanót is.
Most már verjük meg őket vagy negyvennel!

foppa21 2012.02.03. 07:00:19

jól van ez most már meglesz, nem is kicsit:-)

melo15 2012.02.03. 09:05:19

szép volt! örülök hogy visszavágtunk nekik

Foresz 2012.02.03. 19:42:20

Állítólag Kenyon Martin megállapodott a Clippers-el.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.03. 21:04:35

A szombat hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:30 Syracuse Crunch - Toronto Marlies (AHL)
- 02:00 San Antonio Rampage - Lake Erie Monsters (AHL)
- 03:37 Denver Pioneers - Colorado College Tigers (college hockey)
- 04:00 Bakersfield Condors - Colorado Eagles (ECHL)
- 04:05 Air Force Falcons - RIT Tigers (college hockey)
- 04:30 Denver Nuggets - Los Angeles Lakers (NBA)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=816315

melo15 2012.02.03. 22:07:26

a hónap játékosára most van szavazás? mert nem látom. nálam GALLINARI a nyerő :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 04:25:11

Igazából ez nekem is kiment a fejemből, akkor inkább szombat éjfél legyen a határidő, és szavazzatok! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 04:27:09

Brewer tegnap személyes okokból nem játszott, ma újra elérhető lesz.

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 04:51:05

elég szarul védekezünk az elején, könnyű dobásokat hagyunk így korán hátrány jött

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 05:10:08

Az első negyed végén 21-23. Végig ők vezettek, nagyobb is volt már a különbség, de szépen visszazárkóztunk a végére.

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 05:20:32

a második elején megint elengedtük őket. így nem leszünk jók

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 05:26:57

Nyugi, szájba lesznek még szexuálva ezek a mocskos parasztok. Lawson kurva jól keni ma, az ilyen nyugdíjas klubok ellen még a szokásosnál is jobban kijön a sebessége.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 05:40:43

Nagyon sok hibával játszunk, így szorosabb a meccs, de szerintem egyértelmű, hogy sokkal jobb csapat vagyunk ennél a szervezetlen, széthúzó csürhénél.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 05:46:29

41-44 a félidő, a második felében le kell söpörni a söpredéket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 06:05:10

Bassza meg, Mozgov bokája csúnyán kiment.

melo15 2012.02.04. 06:12:10

@Filip89: sajnos komolynak tűnt :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 06:18:37

Fájdalmasan szar meccs. A b2b miatt fásultak vagyunk, a Lakers meg szimplán egy kiégett középcsapat.

foppa21 2012.02.04. 06:21:46

nem is kell nézni a meccseket a lakers elen, ilyenkor elég filipet olvasni:-D

foppa21 2012.02.04. 06:23:26

ha szavazás akkor nálam lawson volt a januári hónap legjobb játékosa!

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 06:30:21

végig ezek a buzik vezetnek. nem tudom hogy képesek leszünk-e jól hajrázni hogy forditsunk. nem sok kéne hozzá de mégis gátlásaink vannak

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 06:30:50

Mozgov has sprained left ankle. X-rays negative. He's done for the night.

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 06:38:05

kezdik túlni a köcsögöket ahogy jön a meccs vége

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 06:50:06

Nem lesz itt semmi, sajnos gyengék és fáradtak vagyunk, normális esetben 20+ pontot vertünk volna ezekre a senkikre.

Coach Sacco 2012.02.04. 06:54:30

Akkor nem csak én érzem reménytelennek innen a visszazárkózást.

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 06:57:35

na visszajöttünk 2pontra!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 07:07:33

Kobe egyszerűen undorító, nem tudom minek van a sportpályán, egyrészt kedve sincs játszani, másrészt meg alapból egy paraszt. Teljesen kiégett már.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 07:08:56

Teljesen egyértelmű, hogy Kobe lábbal rúgta el a labdát, de nyilván visszaadják nekik, mert az LA-i kurvákat szopni kell.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 07:13:20

Ez sajnos fault volt Nené-től, pedig szép blokk lett volna.

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 07:14:11

azért a vége elég izgalmas lett:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 07:16:08

Elvileg miénk lesz a labda, mert utána Bynum baszta ki. 11 sec és -2 pont, az ilyeneket szoktuk elcseszni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 07:18:14

Miért Harrington dob triplát? Idióták vagyunk, Lawson-nak be kellett volna törnie a picsába, 2+1 és sima win. Ehhez rohadtul nem ért Karl.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 07:19:54

Kellemetlen ettől az ótvar szar csapattól kikapni, de vállalható most ilyen körülmények között. Csak az a baj, hogy holnapra még jobban szét leszünk esve és Portland-ben is ki fogunk kapni.

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 07:20:20

hát csak kikaptunk legalább szorossá tettük a végét

Foresz 2012.02.04. 07:28:30

Ilyen gyenge támadójátékkal,meg ennyire pontatlanul célozva nem is lehetett más mint vereség.

melo15 2012.02.04. 07:59:33

hihetetlen szarul dobtunk és még akár így is győzhettünk volna...

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 13:07:32

mozgov nem utazik a csapattal portlandbe

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 17:14:17

Szavazzatok még a januári legjobbra ma éjfélig! :)
Én Gallinari-t mondom.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 17:42:14

A szombat esti-vasárnap hajnali coloradói sportprogram:
- Szombat, 21:00 Colorado Avalanche - Vancouver Canucks (NHL)
- Szombat, 22:00 Denver Pioneers - Middle Tennessee Blue Raiders (college basketball)
- Szombat, 23:00 Colorado State Rams - Air Force Falcons (college basketball)
- Vasárnap, 01:00 Weber State Wildcats - Northern Colorado Bears (college basketball)
- Vasárnap, 02:35 Houston Aeros - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 03:00 Colorado Mammoth - Edmonton Rush (NLL)
- Vasárnap, 03:00 Colorado Buffaloes - Oregon Ducks (college basketball)
- Vasárnap, 03:05 Air Force Falcons - RIT Tigers (college hockey)
- Vasárnap, 03:07 Colorado College Tigers - Denver Pioneers (college hockey)
- Vasárnap, 04:00 Portland Trail Blazers - Denver Nuggets (NBA)
- Vasárnap, 04:00 Bakersfield Condors - Colorado Eagles (ECHL)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=816814

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 18:04:14

hónap legjobbja: harrington

Tomi_Tanguay 2012.02.04. 18:22:51

Nuggets waive F DeMarre Carroll, now have 14 players on roster.

Foresz 2012.02.04. 18:28:03

Szerintem is ebben a hónapban Gallo volt a Nuggets legjobbja.
Carroll kirakása esetleg egy trade-et feltételez körvonalazni,szerintem.

tHoMaS 2012.02.04. 20:26:22

gallinari-ra szavazok egyértelmű! :)


süti beállítások módosítása