Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Megtorpanás

2012.02.04. 19:12 - -Zephyr-

A kanadai őshüllők levadászása után, két nap pihenő várt a Denver Nuggetsre, majd a L.A. Clippers ellen folytathatta a megkezdett menetelést George Karl alakulata. A következő meccsünkre Memphisben került sor, majd egy „visszavágó” erejéig Los Angelesbe látogatott a csapat, ma hajnalban pedig már Lakers vizitált a Pepsi Centerben. Most pedig, következzen az említett négy összecsapás rövid összefoglalása és értékelése.
























Kirobbanó formában vártuk a Los Angeles Clippers elleni mérkőzést, a csapat hat mérkőzés óta nem talált legyőzőre, így joggal reménykedhettünk a nagyszerű sorozat folytatásában. Egyedül Lawson hiányzása árnyalhatta képet, a helyén a veterán Miller kezdett, a többi poszton a megszokott kezdőnk lépett pályára. Az ellenfél csapatában kezdő volt Billups, akit a közönség tapsvihara fogadott. Az első negyedet mi kezdtük jobban, de Billups pontjaival hamar felzárkózott a Clippers. A negyed során az állás szorosan alakult, egyik csapat sem tudott komolyabb előnyt építeni a nyitó játékrészben. A következő negyedben több lehetőséget kaptak a cserék, pályára került az eddig keveset látott Stone is. Ebben a játékrészben inkább a mi akaratunk érvényesült, sikerült 6-8 pontra elhúzni a vendégektől, a félidőben öt ponttal mentünk a kaliforniaiak előtt. A harmadik felvonás sokban a nyitó negyedre hasonlított, Billups ebben a szakaszban is remekelt, tőlünk elsősorban Gallinari szállította a pontokat, a dudaszó pillanatában pedig Rudy Fernandez egy fantasztikus megmozdulással ugrasztotta talpra a helyszínen lévő közel 20000 fanatikust. A negyedik negyed jól kezdtük gyorsan tíz pontra növeltük a két csapat közti különbséget, a vendégek gyorsan kapcsoltak és hamar kiegyenlítették az állást. Innentől kiegyenlített csata folyt a parketten, a végjáték izgalmasnak ígérkezett. Az utolsó fél percben azonban semmi sem jött össze, több hibát vétett a csapat kelleténél, így a Clippers 109:105-ös győzelmével pontot tett a győzelmi szériánk végére. Bosszúsak lehetünk e miatt a vereség miatt, hiszen az utolsó negyed elején már a kezünkben érezhettük az irányítást, de nagyon könnyen visszaengedtük a meccsbe az ellenfelet. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a vendégek nagyszerű napot fogtak ki, remekül szórták a hármasokat, összesen 14 alkalommal találtak be három pontot érően. A Billups-Paul páros nagyon megnehezítette a dolgunkat, különösen a korábbi denveri kedvenc játszott nagyszerűen. A csapatteljesítmény megint kiváló volt, öten értek legalább 10 pontot, csak egy kiugró egyéni alakítás hiányzott a győzelemhez.

Január utolsó estéjét Memphisben töltötte a Nuggets. Ellenfelünk a Memphis Grizzlies volt. Nehéz mérkőzésre lehetett számítani ellenük, hiszen egy fiatal és gyors játékot játszó csapat, ráadásul hazai környezetben elég meggyőzően teljesítettek eddig. Mellettünk szólt, hogy a Grizzlies back-to-back mérkőzést játszott ellenünk és négy meccses vereségsorozat állt a hátuk mögött. Lawson felépült és elfoglalta helyét a kezdőben, a többi poszton nem történt változás. A nyitó negyedben fej fel mellet haladt a két csapat, az utolsó pillanatokban sikerült egy kicsit elszakadnunk. A második negyed elején tovább távolodtunk a hazaiaktól és úgy tűnt kézben tartjuk a mérkőzés alakulását. A szünetre ennek megfelelően 12 pontos előny birtokában mehetett a Nuggets. A fordulás után a macik közelebb kerültek, de Harrington pontjainak köszönhetően megtartottuk a vezetést. A negyedik negyed elején sikerült megszilárdítani a vezető pozíciónkat, de a hazai csapat nagy hajrát indított és az utolsó másodpercekben sikerült egyenlíteniük. Jöhetett a hosszabbítás. Az OT-ben jobban kezdtünk, magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, négy ponttal vezettünk. Fél perccel a vége előtt aztán Mayo egy hármassal fordított, innentől a hazai csapat nyeregbe került, mi pedig hibáztunk. Fernandez hármasból egyenlíthetett volna az utolsó pillanatban, de kimaradt a dobása. A mérkőzést a Memphis nyerte 100:97-re. Nem játszottunk jól ezen a mérkőzésen, ennek ellenére szinte végi nálunk volt az előny és úgy érzem inkább mi irányítottuk a játékot a találkozó nagy részében.  A vereség okát abban látom, hogy nem volt ma senki a csapatban, akinek a kulcsszituációkban oda lehetett volna adni a labdát, Miller ésHarrington próbálkozott, de ketten kevesek voltak. A kezdőcsapat erősen maga alatt teljesített, Afflalo és Gallinari csak 8-8 pontig jutottak, Mozgov egyetlen pontocskát hozott, Lawson pedig 12 egységgel zárta a találkozót. A legeredményesebb játékosunk 23 ponttal Harrington lett, a pontok mellett 10 lepattanót is szerzett, őt Miller követte 20 ponttal.

A következő fellépésre Los Angelesben került sor, hamar megadatott a visszavágás lehetősége a L.A. Clippers ellen. Nem csak a néhány apja elszenvedett hazai vereség miatt volt fontos a visszavágás, ezzel a találkozóval kezdetét vette egy három meccsből álló széria, a szezon második back-to-back-to-back sorozata. A kezdés nagyon gyengére sikerült, potyogtak a hármasok és a gyűrű alatt is a hazai csapat dominált, 32-19-re nyerték az első negyedet a kaliforniaiak. A második negyedben aztán belehúztunk, Nené, Lawson, Gallinari és Miller is magukra találtak, még a félidő előtt megfordítottuk az állást és a nagyszünetre már 3 pontos előnyben voltunk. A harmadik negyedben nagyon jól kezdtünk, Mozgov is csatlakozott a pontszerzőkhöz, hamar tíz pont fölé kúszott a két csapat közti különbség. A negyed végén két Harrington tripla után pedig már a húsz pontot közelítette az előnyünk. Teljesen nyugodtan várhattuk a záró negyedet, miután a különbség tovább nőtt, Karl lehetőséget adott Fariednek, Hamiltonnak és Carrollnak is. Végül nagyon simán 112:91-re vertük a Clipperst. Nagyszerűen ment a játék a csapatnak, védekező és támadó oldalon is kimagasló teljesítményt nyújtottunk. A lepattanókat tekintve legázoltuk a hazai csapatot, de természetesen a dobások tekintetében is nagyságrendekkel voltunk jobbak ezen a mérkőzésen. A hármasokat közel 60%-os hatékonysággal értékesítettük és a büntetőzésünk is egészen kiváló volt. Gallinari 21 ponttal az összecsapás legeredményesebb játékosa volt, rajta kívül még négyen érték a 10 pontot. Nagyon tetszett Mozgov játéka, az orosz centernek nagy szerepe volt abban, hogy ilyen magabiztosan uraltuk a palánk alatti területeket.



















A széria következő állomására már Denverben került sor, az ellenfél a Los Angeles Lakers volt. A találkozó első negyedében inkább a Lakers irányított a játékot, de nem tudták lerázni a Nuggetset, jól tapadtunk rájuk és folyamatosan lőtávolságon belül voltunk. A második negyedben Afflalonak egyenlíteni is sikerült, de a vendégek visszavetté a vezetést, a szünetre három pontos hátránnyal érkeztünk. A harmadik játékrészben rövid időre magunkhoz ragadtuk vezetést, de Bryant-ék nem hagyták annyiban a dolgot és visszavették az előnyt. Az utolsó negyedet mínusz négy pontról indítottuk, a hajrá izgalmasnak ígérkezett. Az utolsó három perc nagyon izgalmasan telt, a Lakers vezetett, de mindent megtett a csapat az egyenlítés érdekében. Talán benne volt a lábakban és a fejekben a Clippers elleni találkozó, ezért szokatlanul pontatlanul ment a játék a legvégén, de még így is volt esély az egyenlítés kiharcolására. Ám a közönség fergeteges biztatása ellenére sem sikerült megfordítani az állást, így 93:89 arányban elszenvedtük idei negyedik vereségünket hazai pályán. Kissé fásultnak éreztem a játékunkat, ez a Lakers most kifejezetten elkapható lett volna, egyébként is nagyon gyengék idegenbe és most sem brillíroztak Bryanték, inkább a mi bénázásunknak köszönhetik a győzelmet. Lassan játszottunk és hiányzott az ötlet a csapatból, hiba volt felvenni a vendégek játékstílusát. A Bynum-Gasol kettős megoldhatatlan feladat elé állította a magas embereinket, rengeteg lepattanót szereztek ellenünk. A kezdőnk gyengén teljesített csakúgy, mint a Memphis ellen. A legeredményesebb játékosunk Harrington volt a maga 24 pontjával, őt Miller követte 16 egységgel. Ilyen kevés pontot szerezve képtelen nyerni a csapat és Karlnak kezdenie kellene valamit a meccsek végi szituációkkal is.

A nagy menetelés után kissé megtorpant a csapat, különösen fájó a két Los angelesi csapat elleni vereségünk. A Clippers elleni idegenbeli lehengerlő siker viszont bizakodásra adhat okot. Reméljük a mostani zakók csak kisebb kisiklások voltak és a csapat tovább folytatja a remek szereplést már ma hajnalban a Portland elleni csoportrangadón.

Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Oklahoma City Thunder 18-4 (22 meccs)
2. Denver Nuggets 15-8 (23 meccs)
3. Portland Trail Blazers 12-9 (21 meccs)
4. Utah Jazz 13-10 (23 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 11-12 (23 meccs)

A közeljövő programja:

Február 5., vasárnap, 04:00 Portland Trail Blazers - Denver Nuggets
Február 7., kedd, 03:00 Denver Nuggets - Houston Rockets
Február 9., csütörtök, 03:00 Denver Nuggets - Dallas Mavericks
Február 10., péntek, 03:00 Denver Nuggets - Golden State Warriors
Február 12., vasárnap, 01:00 Indiana Pacers - Denver Nuggets



 

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr354066260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Zephyr- 2012.02.04. 19:17:49

Filip! Nem vágom miért lett ilyen most a cikk háttere. Elég nehezen sikerült felrakni ezt a cikket, a blog.hu valamiért nálam fagyott, meg nem működött rendesen. Remélem, javítható ez a hiba!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.04. 19:51:59

Kifoltoztam, azt hiszem. Köszi az írást! :)

Foresz 2012.02.04. 20:17:17

Akkor szoktunk bajban lenni,ha a scorereknek nem megy a dobás.Itt gallora,Rudy-ra,Afflalo-ra gondolok elsősorban.Palánk alatt nem tudunk annyi betörést csinálni ami elég lehet a győzelemhez,és a Lakers ellen még a magasaink is pontatlanul dobtak.
Jó lett a cikk,grat!

-Zephyr- 2012.02.05. 03:29:47

@Foresz: Köszi, örülök, hogy tetszett! Egyet értek veled, de annyival kiegészíteném, hogy akkor is gondban vagyunk, ha nem tudunk szaladni. Ha nincs meg a megszokott pontmennyiség a lerohanásokból, akkor általában szoros a végjáték, az meg a másik dolog ami nekünk nem fekszik jelenleg.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.05. 04:35:49

33-26-os hátrányban az első negyed után. Koufos nagyszerűen kezdett, Gallinari is ma jobb a tegnapinál, de nagyon szellősen védekezünk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.05. 05:03:32

53-59 a félidei eredmény. Nagy előnyük is volt, de a végére visszazárkóztunk látótávolságon belülre. Gallinari 16, Lawson 13, Koufos 10 pontos eddig.

Tomi_Tanguay 2012.02.05. 10:09:34

batum játéka kérdéses volt, aztán játszott és kicsinált minket. vállalható volt harmadik napon. tegnap is már fásultak voltunk

-Zephyr- 2012.02.05. 11:36:57

Afflalo eddig ebben a szezonban nem hozza azt a teljesítményt, amihez tavaly hozzászoktunk tőle. Elég görcsösen játszik idén, bízom benne, hogy hamarosan összeszedi magát!

Foresz 2012.02.05. 13:15:05

Afflalo úgy ahogy van szar.Egy nulla,de igazából Miller-től öregedtem a Portland elleni meccsen legalább egy évtizedet.Ez annyira fogalmatlan meg lusta védekezésben,hogy hihetetlen.Amikor másfél negyed alatt(!) kapunk több mint 50 pontot,akkor beszélhetünk egyáltalán komolyan arról hogy védekezés???Mert az rendben van,hogy nekik beesett minden,de nálunk a Gallo-Lawson-Koufos hármason kívül mindenki írtó gyenge volt.Még esetleg Rudy-nak voltak elkapott pillanatai,de ennyi.
Most már sürgősen kell egy trade,mert ez nem jó amit csinálunk.
Vagy bukjuk a szezont rendesen,az idei mély draftról húúzunk jó helyen,vagy cseréljünk egy olya scorer-t,aki tud betörni,bedob kintről mindent,mindig és nem csak vasárnaponként,valamint 1-2 másodperccel a vége előtt is a kezébe adhassuk a sorsunkat.Egy olyan emberke kell aki tojik be a felelősség súly alatt.
Ezennel javasolnám is trade-re Miller-t,Afflalo-t,Andersen-t meg Harrington-t.Bár utóbbi még elférne ha a helyettük érkező egy domináns négyes lenne,ami kissé leredukálná már Hering játékperceit.
Irgum-burgum!!!

Tomi_Tanguay 2012.02.05. 14:46:07

afflalonak hosszú volt a szünet, vagy a szerződés körüli mizéria viselte meg (elszállt magától?) tényleg elég gyér..

Foresz 2012.02.05. 16:50:19

@Tomi_Tanguay: Tudjátok ti is - más sportágakban is így van - hogy contract-year-ben dupla buzgón tekernek a játékosok.Amint viszont megkapják az újabb zsíros szerződést,akkor hajlamosak kiengedni és belesz..ni az egészbe.Afflalo-tól nagyjából ezt láthatjuk most.

melo15 2012.02.05. 20:11:16

@Foresz: esetleg van konkrét neved, akiért cserélhetnénk? mert nem tudom ki lenne olyan kettes-hármas scorer aki megfelelő lenne, elérhető és szivesen is játszana denverben...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.05. 21:25:22

A januári hónap játékosa szavazás eredménye:

1. Gallinari 5
2. Lawson 2
3. Harrington 1

Zephyr ötlete volt, hogy legyen ilyen havonta, nem tudom ilyen alacsony részvétellel van-e értelme. Vagy mivel lehetne nagyobb érdekelődést keríteni köré. :)

Tomi_Tanguay 2012.02.06. 09:47:02

mozgov a houston ellen se játszik

foppa21 2012.02.06. 14:02:18

ha jól számoltam akkor a 6os győzelem sorozat óta az utolsó 5 meccsből 4et elvesztettünk., most jön három hazai muszáj lesz javítani!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.06. 17:24:54

A kedd hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers (NHL)
- 03:00 Denver Nuggets - Houston Rockets (NBA)

coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=817986

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.06. 19:50:19

Meglehetősen foghíjas csapatunk lesz a mai meccsre:

FULL INJURY UPDATE: Nene - L heel strain (out); Afflalo - L ankle sprain, R big toe sprain (out); Mozgov - L ankle sprain (out).

Plusz Brewer sem lesz, mert meghalt az édesapja.

Tomi_Tanguay 2012.02.06. 20:32:04

timo egész hétre nem is várható. nené és aff talán már a szerdai meccsen újra bevethető lesz.
ja és karl azt mondta vlszeg stone lesz a kezdő kettes és faried a négyes! (koufos marad C, lawson és gallo a másik két ember) miller és harrington majd a padról jönnek szokás szerint

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.06. 20:49:30

@Tomi_Tanguay: The last time the #Nuggets started two rookies was 4/14/04.

foppa21 2012.02.06. 21:35:17

mínusz 4 emberrel elég nehéz meccs lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 03:16:06

Az a kezdő, amit Karl ígért: Lawson, Stone, Gallinari, Faried, Koufos.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 03:38:26

28-26-ra vezetünk az első negyed után, hatalmas adok-kapok zajlik. Le kéne kicsit higgadnunk, és jobban védekezni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 04:18:11

A félidőben már a Rockets vezet, 45-47 a hátrány.

foppa21 2012.02.07. 04:41:59

fasza most gallinarinak sérült meg a bokája:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 04:43:09

Rudy Fernandez hits a 3 - Denver's first of the game. Had been 0/11 from long range.

foppa21 2012.02.07. 04:56:43

73-71 oda a negyedik előtt...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 04:59:29

Bad news on Gallinari: X-rays on left ankle revealed chip fracture. CT scan scheduled for Tuesday.

:(

Tomi_Tanguay 2012.02.07. 05:02:29

hát ez kurva jó. így tuti a zakó és még gallo is oda lett

foppa21 2012.02.07. 05:04:49

gyorsan elhúztak a negyedik elején

Tomi_Tanguay 2012.02.07. 05:13:14

innen már csak futunk az eredmény után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 05:22:03

Becsülettel küzdünk, de úgy néz ki, hogy feleslegesen. :(

foppa21 2012.02.07. 05:29:30

99-90re elvesztettük, elfogytunk a végére:-(

Tomi_Tanguay 2012.02.07. 09:33:43

nagy szarban vagyunk mert gallinarinak több hetes akár 1-2 hónapos kihagyást jósolnak:(

melo15 2012.02.07. 09:51:51

most vagyunk igazán krízisben... azt vettem észre hogy lawson sokkal bátortalanabb a sérülése óta, lehet félti a lábát, de nem vállal annyi betörést, nincs meg a sebessége, így nem tudjuk alkalmazni a fegyverét. nené és afflalo lehet a sérülések miatt volt gyengébb amikor foresz szidta őket. gallinari helyett ki lesz a kezdő 3as? talán még brewer lenne a legjobb, csak nem tudom milyen lelki állapotban lesz szerencsétlen. mozgov is jöhetne, bár koufos jól helyettesíti, sajnos egyik sem hoz extrát. nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem nincsenek jó előérzeteim a következő hetekre... :(

Tomi_Tanguay 2012.02.07. 14:27:31

ilyen összeállítással nem megyünk sokra. tényleg big al a legjobb emberünk:D

Foresz 2012.02.07. 15:08:04

Nem is a Nuggets lenne,ha nem volna a fél csapat sérült.Ami a legrosszabb az egészben,hogy most kezdődik a szezon java,a legnehezebb szakasz.Én sem vagyok jelenleg túl bizakodó...

Tomi_Tanguay 2012.02.07. 20:31:46

gallonak az MRI megerősítette a hajszálér törést a bal lábában. 3-5napig gipszben lesz, utána különböző kezeléseket fog kapni. nem mondtak konkrét időpontot a visszatérésre

Tomi_Tanguay 2012.02.07. 20:48:34

afflalo edzett és játszani akar szerdán

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.07. 21:38:13

Gallinari négy héten belül szeretne visszatérni. Jelenleg így néz ki:

http://twitter.com/#!/denvernuggets/status/166980401938706432/photo/1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.08. 18:20:29

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 02:05 Rockford IceHogs - Lake Erie Monsters (AHL)
- 03:00 Denver Nuggets - Dallas Mavericks (NBA)

coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=818999

Tomi_Tanguay 2012.02.08. 20:49:40

afflalo és nené visszatérnek, birdman starter lesz. elvileg így fog kinézni a kezdő ötös: lawson, stone, afflalo, birdman, nené

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.09. 03:07:22

Nuggets coach George Karl confirms tonight's starters: Ty, AAA, Nene, Birdman and Stone.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.09. 03:37:15

25-33-as az első negyed, megint pocsékul védekezünk, így nem fogunk javítani.

foppa21 2012.02.09. 03:58:14

nagyon sima meccs:-( elfogyott a csapat, lehet hogy nekünk csak az a jó másfél hónap jutott és innentől szétesünk teljesen..

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.09. 04:01:55

One more from Karl: "I don't give a damn about the scoreboard. We're not playing with any effort."

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.09. 04:15:33

53-64 a félidei eredmény. Rudy, Nené és Lawson már elérték a 10 pontot.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.09. 04:52:32

78-87 az utolsó negyed előtt. Legalább fellángolásaink voltak, de még mindig nagyon messze vagyunk tőlük. Nem lesz ebből semmi.

foppa21 2012.02.09. 05:14:12

végig 10 pont hátrányból kísérjük őket. sajnálom hogy idáig jutottunk

foppa21 2012.02.09. 05:21:24

105-95re kaptunk ki. sorban 4 vereség

melo15 2012.02.09. 11:06:19

ez már nem csak megtorpanás, hanem kőkemény szétesés :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.09. 18:00:26

A péntek hajnali coloradói sportprogram:
- 01:00 Philadelphia Flyers - Toronto Maple Leafs (NHL)
- 01:00 Florida Atlantic Owls - Denver Pioneers (college basketball)
- 03:00 Denver Nuggets - Golden State Warriors (NBA)
- 03:00 Arizona Wildcats - Colorado Buffaloes (college basketball)
- 03:05 Northern Colorado Bears - Montana Grizzlies (college basketball)

coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=819507

melo15 2012.02.09. 21:12:48

ellis különösen állat mostanában, ha minket is meg fog szórni akkor nem sok esély lesz

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.10. 03:14:06

A mai kezdő Lawson, Afflalo, Fernandez, Faried, Nené.

foppa21 2012.02.10. 03:51:16

bajban vagyunk mert ezek szét dobálnak minket:-S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.10. 04:12:27

51-47-re éppen vezetünk a félidőben. Nené 12 ponttal a legjobb, de megint megoszlanak a pontok. Talán van esélyünk, de jó második félidő kell.

foppa21 2012.02.10. 04:31:31

@Filip89: faried is nagyon jól kente a második negyedben!

foppa21 2012.02.10. 04:48:14

hát sajna a harmadikban megint jól dobták a triplákat és állva hagytak minket. nem hiszem hogy innen fordítunk már

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.10. 05:08:24

84-71-es hátrány az utolsó negyed előtt.

foppa21 2012.02.10. 05:25:23

109-101 lett oda, nem tudom mikor lesz vége ennek a rossz sorozatnak

melo15 2012.02.10. 08:44:02

bővebben meg szűkebben is szarok vagyunk.
állítólag chandler visszajön hozzánk ha vége a kínai szezonnak, de még addig is van pár hét

Foresz 2012.02.10. 13:57:59

A csapat igen tartalékosan áll fel,még akkor is,ha a kezdőből csak 1-2 ember hiányzik.Gyenge a védekezésünk és ezért dob minden ellenfelünk szezoncsúcsot triplából.Mi meg nem merünk első szándékra dobni,hanem tologatjuk tovább a labdát amíg el nem fogy a támadóidő és valakinek muszáj rádobnia.
Ilyenkor hiányzik éppen egy olyan arc,aki vállára venné a csapatot,és 30-40 pontokat bebombázva vezetné a brigádot.
Faried játéka tetszett,nagy kedvvel játszott meg sok pattanót leszedett.

Tomi_Tanguay 2012.02.10. 21:12:03

természetesen az all starra nem került be tőlünk senki

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.12. 01:14:19

Ez az első alkalom, hogy az emlékmezben játszunk a szezonban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.12. 01:15:24

Lawson, Afflalo, Brewer, Nené, Koufos a kezdőnk.

foppa21 2012.02.12. 01:26:46

@Filip89: nem is rossz ötlet hogy brewer kezd, hátha elkapja a fonalat

foppa21 2012.02.12. 01:47:50

jól lemaradtunk már az első negyedben, csak a szokásos:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.12. 02:18:27

A szar kezdés után 60-60-ra kiegyenlítettünk a félidőre. Lawson 17 és Brewer 12 ponttal a legjobb.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.02.12. 02:39:39

Ty átlépte a 20 pontot, és már előnnyel haladunk.

foppa21 2012.02.12. 03:01:33

nah mi vezetünk a negyedik negyed elején

foppa21 2012.02.12. 03:18:36

jól van mostmár 10 ponttal vezetünk 5 perccel a vége előtt. csak nem basszuk el a végét és végre nyerhetünk

foppa21 2012.02.12. 03:36:53

izgalmas lett a vége de kitartottunk. 113-109 win!

melo15 2012.02.12. 10:48:07

na végre! nagyon kellett már egy győzelem, remélem lassan összekapjuk magunkat és a rájátszást ki tudjuk harcolni.

Foresz 2012.02.12. 15:23:55

Miller teljesen kiborított.Aztán Karl lehozta,akkor sikerült fordítanunk.Aztán az öreg megint felengedte a negyedikben,erre megint majdnem elbuktunk miatta.Még jó hogy az utolsó 4 percben megint lehozta Gyuri bá,mert tutira bebuktunk volna miatta.Nagyon haragszom rá!


süti beállítások módosítása