Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Diamondbacks 1:1 T

2012.05.18. 10:54 - Tomi_Tanguay

Felemás meccseken van túl a Colorado Rockies csapata, az újabb mini seriesben 1-1re végeztünk az Arizona Diamondbacks ellen hazai pályán, egy szép győzelem után fájó vereség következett, nem sikerült előrébb lépni.






















1. meccs, szerda: Rockies-Diamondbacks 6-1

Az idegenbeli túra utáni első hazai mérkőzésre a Cuddy-Scut-Tulo-Pacheco összetételű infielddel álltunk fel, Rosario volt az elkapó, a külső mezőnyben CarGo, Fowler, Colvin álltak, a soros dobó Moyer volt. Az első játékrészben egyetlen singlet engedtünk a vendégeknek, mi nem jártunk bázison. A második felvonásban a D'backs két ütésre volt képes eredmény nélkül, majd Tulo és Rosario léptek pályára, Pacheco egy RBI singleből szerezte a meccs első pontját, az őt követő Fowler pedig mindkét előtte lévő futót haza küldte egy triplával, 3-0ra máris megléptünk. Ezt követően Cuddy vétett egy errort és egy sétát is hagytunk, de jó ütemben érkezett az inninget befejező Tulo-Scut-Cuddy double play, közben nem tudtuk elkerülni a három outot. A negyedik tetején az Arizona egy doublet vágott, utána sorban három embert kiejtettünk, támadásban két outot követően Pacheco single és Fowler double által a pontszerző helyekre kerültünk, a dobó Moyer 2run RBI single ütésével nőtt tovább az előny. Aztán a veterán dobó ismét csak egy walkot engedélyezett, nálunk Colvin leadoff triplet követően CarGo vágott újabb pontot egy singleből, már 6-0ra mentünk. A hatodik inningben a vendégek egyáltalán nem, mi is csak egy single és egy walk révén tettük tiszteletünket a bázisokon. A folytatásban Moyer sorban két doublet kapott, a másodikból Ransum pontjával szépített az ellenfél, de Roenicke közbenjárásával lezártuk a dobórészt. A következő akcióban eredménytelenek voltunk, Roenicke újabb inninget abszolvált egy walk dacára, majd az utolsó játékrészt Rogers hozta le magabiztosan és tartotta meg a 6-1es vezetést.
- A második játékban megszerzett előnyt végig magabiztosan őriztük és semmi gond nem adódott a győzelemmel, 9-6 arányban végeztünk az ütésekkel. Fowler egymaga három ütést vállalt a nyolcadik helyről, singlet, doublet, triplet ütött, két RBIt termelt. Pacheco két-két ütéssel és futással végzett egy pontszerzés mellett, az 1/4es Gonzalez kereken a 30. pontját érte el az évben. Moyer meggyőző meccsen van túl, 6.1 inning alatt csupán egy futást engedett hat ütés és öt strikeout mellett, ráadásul a napi egyetlen ütésével két futót küldött haza. Az MLB történetének legidősebb pontszerző játékosa lett és az idei első RBIkat szerezte. Roenicke öt out közben csak egy embert engedett pályára a hetedik-nyolcadik játékban.























2. meccs, csütörtök: Rockies-Diamondbacks 7-9

Másnap délután Helton visszafoglalta az 1B helyet, Cuddy pihenőt kapott és Hernandez öltözött be a elkapónak, a dobó ezúttal Nicasio lehetett. Az első két kiejtést követően két sétát engedtünk, de sikerült befejezni a játékrészt, majd Scut sétáját követően Tulo bombázott be egy 2run HRt a vezetést. A folytatásban két futó felment és sorban hármat kiszórtunk, majd Colvin single ütését követően újra Fowler sújtott le egy pontot érő triplával és már 3-0ra vezettünk. A harmadik inning alatt nem engedtük pályára a D'backst, illetve a mieink is csak egy 2out walkra voltak képesek. A következőben se jutottak semmire, nálunk egy single és egy walk esett, pontszerzés közelébe nem kerültünk. Az ötödik tetején támadtak először gondjaink, egy sétát követően Bloomquist jóvoltából szépített az ellenfél, két kieső mellett egy újabb séta történt, így Nicasio távozott és Outman fejezte be a  játékot. Ezt követően egy kiesés után Pacheco tüzelt ki egy solO HRt a center fieldre a három pontos előny visszaállítása érdekében. Outman két újabb embert felengedett és az egyik haza is ért, amikor Belisle dobójátéka közben Overbay volt eredményes egy RBI singlelel. Ütésben Colvin ért el egy doublet, rablás közben elkapták, majd Belisle két kieső után kapott három singlet, Roberts pontjával 4-3ra felzárkóztak. Ezután csak Scutaro hozott egy doublet, majd a nyolcadik menetben Brothers walkot hibázott és Bloomquist RBI singleből talált be, egy szándékos séta után pedig Kubel küldte haza az egyik társát. Rogers érkezett csereként, de nem tudta befejezni a harmadik kiejtéssel az inninget, csak miután Goldschmidt és Roberts révén újabb pontokat kaptunk, 7-4re fordítottak. A következő támadásban loaded 2outot harcoltunk ki, Fowler bases loaded walkból volt eredményes, Cuddyer játéka alatt errorból szereztünk pontot és Scutaro sétájával 7-7re egyenlítettünk. A kilencedik tetején Betancourt se tudta tartani magát, egy double után Upton vágott be egy 2run HRt az újbóli arizonai vezetésért, egyetlen lehetőségünk maradt a felzárkózásra. Jól be is kezdtünk, CarGo, Tulo, Helton singleökkel feltöltöttük a bázisokat out nélkül, ám White SOt kapott, Hernandez ellen dupla játékkal fejezték be a mérkőzést, 9-7re vesztettünk a nagy csatában.
- Sokáig vezettünk, de a meccs végén a dobók megingásai vereséghez vezettek, nem tudtuk újabb sikerrel folytatni a felkapaszkodást. Tulowitzki április 27. óta az első, az évben összesen a negyedik hazafutását lőtte a mai két pontos bombával, két ütése volt. Fowler ugyancsak két RBIval zárt, újra eredményes volt egy triplával, kezdi talán megszilárdítani a helyét a kezdőben. Pacheco az egyetlen ütésével megszerezte az évi első HRt. Gonzalez és Colvin két ütést értek el, de pontot egyikőjük se tudott szerezni. Nicasio az ötödik inning közben távozott, korán elérte a 100 dobást, elkészült az erejével és nem maradhatott tovább. Hét strikeout mellé öt walkot vétett, bár megúszta egyetlen futással. A bullpenből Brothers volt a leggyengébb, négy runt adott az ellenfélnek és már negyedszer vesztette el az előnyt az évben. A vereséget Betancourt regisztrálta, idén először kaptunk ki vele.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 25-13 (38 meccs)
2. San Francisco Giants 19-19 (38 meccs, 6.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 17-22 (39 meccs, 8.5 GB)
4. Colorado Rockies 15-22 (37 meccs, 9.5 GB)
5. San Diego Padres 14-25 (39 meccs, 11.5 GB)


Semmi változás nem történt a csoportban, mert a Padres-Dodgers párharc is döntetlen lett, illetve még a Giants is egy-egy győzelmet és vereséget szerzett az elmúlt két napban. A hétvégén a LAD a Cardst látja vendégül, a többi csapat pedig ALes együttesekkel fog játszani. A SF következő ellenfele az A's lesz, az Arizonáé a KC, a SDé az Angels.

A mieink az idei első interleague seriest a Seattle Mariners ellen vívhatják meg hazai környezetben, a felzárkózás érdekében mindenképp győzelmekre van szükség, a verhető ellenfél ellen nem szabadna értékes meccseket elszalasztani. A párharc meccsein a következő időpontokban fogunk fellépni: szombat 02:40, szombat 22:10, vasárnap 21:10. Reméljük a jobb folytatást! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr684522898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.05.18. 14:03:59

Lefty Jorge De La Rosa, making a rehab start for Double-A Tulsa on Thursday, pitched four innings, allowing one run on three hits. He struck out four and walked three.

jövő héten már a sky soxban fog játszani. a tervek szerint június 2án debütálhat a roxban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.18. 15:56:38

The Rockies were 11-11 to start the month of May. Midway through the month, they had dropped to 13-21. What's the problem?
Total Votes = 1457
Everything's wrong: In clutch situations, they either can't hit or can't pitch — or both.
541 Votes, or 37.13 %
Tulo and CarGo, uh-oh: The team's two superstars aren't carrying their weight.
40 Votes, or 2.745 %
Blame Jim Tracy: Everything starts with the skipper. He should be finding a lineup that works.
68 Votes, or 4.667 %
Bob Apodaca's fault: They rank second-to-last in MLB for team ERA. That's on the pitching coach.
128 Votes, or 8.785 %
Start with Dan O'Dowd: This team was not built correctly from the start. The GM's to blame.
403 Votes, or 27.65 %
Monforts are the issue: Team ownership is too happy to collect gate receipts to care about wins.
277 Votes, or 19.01 %

foppa21 2012.05.18. 17:10:25

hát ha most hétvégén nem nyerünk párszor és nem kezdünk felzárkózni, akkor semmikor

Tomi_Tanguay 2012.05.18. 22:00:46

chacin már bánja hogy nem szólt tavasszal a sérüléséről időben. azóta is szenved és ki tudja meddig kell kihagynia, sztem ez a szezon rá fog menni hanem is fizikálisan, mentálisan tuti.

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 03:02:12

mai lineup:
2b scutaro, 3b pacheco, lf cargo, ss tulo, 1b helton, rf cuddy, c rosario, cf fowler, p white

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 03:17:26

az elsőben white ellen triple, seager RBI single, CS
nálunk semmi

a másodikban 2outnál carp solo HR, hbp
háromból három out itt
0-2

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 03:49:10

a harmadikban csak egy singlet hoztak
fowler walk és sb

a negyedikben single, scut-tulo-helton DP
nálunk semmi
0-2

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 04:27:33

az ötödikben white kiejtett hármat
nálunk is kiestek hárman

a hatodikban single és sb és throwing error by rosario, seager sac fly RBI
két out után scut single, pacheco single és throw out at 3rd
0-3

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 04:57:24

a hetedikben white ellen ground rule double és három out

a nyolcadikban reynolds három out
mi se voltunk bázison
0-3

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 05:19:15

a kilencedikben reynolds ellen triple, jaso sac fly RBI 1outig. roenicke két out.
ph eyjr hbp, két outtal a kettesre jutott, de cargo lineouttal vége.
0-4es vereség

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 08:45:32

pomeranz 5.2 scoreless inning a sky soxban.

foppa21 2012.05.19. 14:27:30

milwood jól megszopatott minket, persze ő nem kellett, milyen jó is a rotáció nélküle

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 22:00:06

mai lineup:
2b scutaro, rf colvin, lf cargo, ss tulo, 1b cuddy, 3b pacheco, c rosario, cf fowler, p friedrich

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 22:57:50

az elsőben friedrich hármat kiejtett
nálunk is három out

a másodikban walk, seager 2run HR, walk, scut-tulo-cuddy DP
tulo walk és három flyout
0-2

Tomi_Tanguay 2012.05.19. 23:26:19

a harmadikban két out után walk, single, montero RBI single, seager RBI single
nálunk csak scut 2out single

a negyedikben triple, vargas RBI single
nálunk megint három out
0-5

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 00:05:25

az ötödikben friedrich csak egy singlet kapott
nálunk három kiesés

a hatodikban friedrich ellen double, single, walk 0outig. rogers ellen ackley 2run double, wells 2run single, még egy single
nálunk eyjr single, colvin GIDP
0-9

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 00:43:35

a hetedikre lecseréltünk egy csomó kezdőt. rogers három out
giambi double, pacheco RBI single, rosario 2run HR

a nyolcadikban brothers ellen két single, rosario PB score, walk
itt háromból három out
3-10

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 01:02:02

a kilencedikben outman három out
nálunk csak egy giambi walk
3-10 a végeredmény...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.20. 08:53:52

The Rockies' season is already on the brink. They were 11-11 at the end of April, 4 ½ games out of first in the National League West. They have since gone 4-13 and now trail the Dodgers by 11 games in the NL West.

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 18:04:39

Rockies vs. @Mariners, 5/20, 1:10pm: Young8, Scutaro4, Gonzalez7, Tulowitzki6, Helton3, Cuddyer9, Rosario2, Pacheco5, Guthrie1.

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 20:15:44

ottavino fel, brothers le

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.20. 21:33:26

Megint már a legelső játékban kaptunk pontokat, de CarGo is bevert egy HR-t. Jó lenne legalább szorosabb eredményt elérni a tegnapinál.

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 22:14:41

az elsőben guthrie ellen double, walk, double steal (az egyik home steal volt), hbp, smoak RBI single
cargo 2out solo HR, tulo walk

a másodikban három out
nálunk csak cuddy single és sb

a harmadikban double, montero 2run HR, smoak solo HR
cargo double három out közt
1-5

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 22:49:49

a negyedikben csak egy single
cuddy double, pacheco RBI single

az ötödikben három flyout
eyjr single és sb, tulo walk
2-5

Tomi_Tanguay 2012.05.20. 23:31:27

a hatodikban carp solo HR
nálunk cuddy double

a hetedikben reynolds ellen single, scut-tulo-helton DP
scutaro egy single
2-6

Tomi_Tanguay 2012.05.21. 00:10:21

a nyolcadikban reynolds egy out, ottavino két out
itt is három kieső

a kilencedikben ottavino ellen egy triple két outig. outman hozta a harmadikat
nálunk a végén fowler solo HR, eyjr single, ph giambi single, cargo RBI single, helton két embert hagyott fent.
4-6 lett a vége, söprést kaptunk


süti beállítások módosítása