Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Outlaws: Egy vereség, egy győzelem

2012.06.13. 16:13 - Filip89

Azok után, hogy az első négy játékhéten három győzelmet arattunk, a folytatásban egy újabb szoros vereség és egy sima diadalmenet következett a Denver Outlaws számára a 2012-es menetelésben, így továbbra is tartjuk a helyünket az MLL élmezőnyében.



Két hét pihenő után rendezték a szezon ötödik mérkőzését, melyen a Chesapeake Bayhawks gárdáját fogadtuk az Invesco Field at Mile High Stadium-ben. A két közel hasonló képességű csapat közt nagy csatára volt kilátás, mindkét fél egy-egy vereséggel várta az egymás elleni rangadót. A kezdés egyértelműen a mieinknek sikerült jobban, Sieverts kétpontosa vezérletével 8-3-ra húztunk el a nyitó játékrész alatt. Amilyen könnyen jött az előny, olyan könnyen leadtuk a második negyedben, a vendégek belelendültek, és a Mammoth-ból jól ismert legenda, Grant Jr közbenjárásával kiegyenlítettek, ám a félidőben még 11-10 arányban a mieink álltak jobban. A szünet után egyre többször átvette a vezetést a 'Hawks, az újonc McBride góljaival igyekeztük tartani velük a lépést, és az utolsó negyed előtt még döntetlen volt az állás. A végjáték is rettentő szorosan alakult, sokáig fej-fej mellett haladtunk, de az utolsó két percen belül két villanás mindent eldöntött a vendégek javára, akik így 18-16-ra diadalmaskodtak ellenünk. A nap hőse a frissen debütáló Mark Matthews volt, a Denver Pioneers egykori kiválósága élete első profi mérkőzésén rögtön négy gólt és két asszisztot postázott, habozás nélkül választották meg a játékhét legjobb újoncának. Brendan Mundorf még nála is több pontot szerzett, nyolc egység (3+5) fűződött a nevéhez, míg egy másik újonc tehetség, Jordan McBride ugyancsak 4+2-ig jutott. Jesse Schwartzman kapus 17 védés mellett 15 alkalommal kapitulált, azonban rá nem igazán jellemző módon három duplát is beszedett.

Egy héttel később egyértelmű favoritként várhattuk az Ohio Machine elleni idegenbeli fellépést, és az első pillanattól kezdve ennek tudatában játszva arattunk magabiztos győzelmet. Hamar kiderült, hogy semmi esélyt nem adunk a házigazdáknak, három perc alatt három gólt pakoltunk be, és az első negyed végén már néggyel vezettünk. A második felvonás idején engedtünk ugyan két találatot, de közben számolatlanul lőttünk is a magunk góljait, féltávnál 10-2-vel fordulhattunk. A harmadik negyedben tovább folytatódott a denveri örömjáték, 12 gólos előnnyel vártuk az utolsó felvonást. A befejező játékrészben látványosan visszavettünk, és teret adtunk a Machine-nak a szépítésre, akik éltek is a lehetőséggel, igyekeztek menteni a menthetőt, de a 16-8-as diadalunkhoz már kétség sem férhetett. Brendan Mundorf szokásos 3+3-as produkciója mellett ismét egy újonc lépett elő a legjobbak közé, Chris Bocklet három gólt és egy gólpasszt regisztrált, így a hatodik játék héten immár harmadik alkalommal lett egy denveri ifjonc a hét újonca az MLL-ben. Terry Kimener és Jordan McBride újfent dupláztak, miközben Sims, Cittadino, Holmes, Sieverts és Snider voltak még eredményesek. Jesse Schwartzman az első 50 perc alatt mindössze négy találatot kapott tíz védés mellett, a hajrában az ifjú Cipriano is lehetőséghez jutott.

Az MLL jelenlegi állása (W-L):

1. Chesapeake Bayhawks 5-1
2. Boston Cannons 4-2
3. Denver Outlaws 4-2
4. Long Island Lizards 3-2
5. Hamilton Nationals 2-3
6. Rochester Rattlers 2-3
7. Ohio Machine 1-4
8. Charlotte Hounds 1-5

A közeljövő programja:

Június 17., vasárnap, 03:30 Denver Outlaws - Rochester Rattlers
Június 24., vasárnap, 01:00 Long Island Lizards - Denver Outlaws
Július 5., csütörtök, 03:00 Denver Outlaws - Chicago Machine
Július 15., vasárnap, 01:00 Denver Outlaws - Charlotte Hounds

A legjobb három csapat már most látványosan kezd kiemelkedni a mezőnyből, gyakorlatilag mindenki más ellen a kötelező győzelem reményével léphetünk pályára, így lesz ez a következő négy hétben is valamennyi alkalommal, egyedül a Lizards elleni meccs ígérkezik szorosabbnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr704586295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.13. 20:07:47

Egészen friss hír, hogy Mundorf, Poillon, Sieverts, Zink és Schwartzman mehet a csapatról az idei All-Star gálára.

milo_hedgie#23 2012.06.14. 14:13:51

@Filip89: ott a helyük,szerintem akár több játékos is mehetne. jó lett az összefoglaló,érdemes lenne gyakrabban írni a csapatról szerintem:)

milo_hedgie#23 2012.06.17. 08:59:12

nagyon szépen nyertük a mai meccset,mundy 6 gól!:)

foppa21 2012.06.18. 21:37:37

eddig jók vagyunk de az a baj hogy az alapszakaszban mindig villogunk. utána meg semmi

milo_hedgie#23 2012.06.24. 17:25:41

fu ez a tegnapi zakó nagyon nem hiányzott volna,a végén rendesen lealáztak minket:(


süti beállítások módosítása