Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nationals - Rockies 1:2 W

2012.07.09. 05:01 - Tomi_Tanguay

Ezen a hétvégén a Colorado Rockies hosszú idő után újra megnyert egy párharcot, három meccsből kettőt is behúztunk a Washington Nationals ellen, így kellemes szájízzel mehetünk a pár napos All Star pihenőre.
























1. meccs, péntek: Nationals-Rockies 1-5

A series első meccsén a két csapat fiatal dobó tehetségei csaptak össze egymással, Pomeranz és Strasburg. A denveri mezőnycsapatban belül Colvin, Scut, Herrera, Pacheco lépett pályára, az outfieldet a CarGo-Fowler-Cuddy trió alkotta, az elkapó Nieves volt. A nyitó játékrész pályára kerülés nélkül zajlott le, aztán a második tetején egy kieső után Colvin hazafutása adta meg az alaphangot, közben Pomeranz újra kiszórta a fővárosi triót. A harmadik menet alatt Herrera leadoff single után sorban három kiesés következett, odaát egyetlen futót engedtünk fel Colvin missed catch errorból. A negyedik tetején CarGo sétált, majd újra lecsapott a legjobb formában lévő Rockies ütő, Colvin második hazafutása két pontot hozott a konyhára és 3-0ra léptünk meg. A következő részben egyetlen singlet kaptunk, aztán két single ellenére 2in-1out után Scut ellen double playel fejezték be, míg az ötödik dobó játékot egyetlen séta ellenére abszolváltuk. A hatodik támadásban CarGo, Colvin, Pacheco single ütései révén töltöttük fel a bázisokat, de Nieves ellen double play által védekeztek, aztán újra csak egy walkot engedélyeztünk. A hetedikben két kieső után Fowler rakétájával növeltük tovább a vezetést, majd egy kieső után dobót cseréltünk, Belisle fejezte be az inninget. A nyolcadik tetején CarGo doublet hintett és elrabolta a hármast, ahonnan Cuddy küldte haza egy sac flyal, közben Belisle és Brothers együttes erővel hozta a három kiejtést. Az utolsó akcióban eredménytelenek voltunk, ezzel szemben Zimmerman HR révén szépített a Nats, további két ütés után Brothers távozott, Betancourtra is szükségünk volt a befejezéshez, de baj nem történt, 5-1re győztünk.
- 10-5 arányban ütöttük túl a házigazdákat, köszönhetően Colvin újabb parádés estjének. Az 1B poszton játszó játékos 3/4es hatékonysággal két HRból három pontot szórt, elképesztő szárnyalása tovább tart. Cuddyer a végén sac flyal volt eredményes, az volt az 50. RBI tőle a szezonban, Fowler 36nál tart a 11. hazafutással. Pomeranz végre megszerezte az idei első győzelmet, 6.1 inninget hibátlanul hozott le, egyetlen ütés és két séta csúszott be. Brothers kapta a hazaiak egyetlen pontját, ellenben Belisle és Betancourt hibátlanok voltak.

2. meccs, szombat: Nationals-Rockies 4-1
A második meccsre Colvin ment a jobb szélre és Cuddy játszott az egyesen, Rosario visszakapta az elkapó helyét, Helton megint pihent és az aktuális dobó Francis lehetett. Fowler leadoff singlelel kezdteük a meccset, utána sorban hárman búcsúztak, a másik oldalt is csak egy séta történt. A második részben egy séta után kiestünk mindannyian, ellenben Desmond solo hazafutásával előnybe került a Nats. Válaszként megint csupán egy walkot tudtunk felmutatni Scut révén, de Francis is kiszórta a fővárosi triót. A negyedik támadást Cuddy double indította, egy groundouttal a hármasra küldtünk, Pacheco pedig sac flyból kiegyenlített, közben egy single után Scut-Herrera-Cuddy dupla játékot hajtottunk végre. Ezt követően Fowler jegyzett egy doublet, melyet nem követett folytatás, majd két singlet beszedtünk és egy újabb DP által sikerült hárítani a szorult helyzetet, a dobó ellen lezártuk a Nats akcióját. Maradt az 1-1es döntetlen és legközelebb megint csak egy walk következett, sajnos a Nats megint két ütéssel kezdett, le is vittük Francist és Roenicke ellen Zimmerman küldte haza az első embert egy singlelel, egy wild pitch révén a második is beért, illetve pickoff közben Roenicke errort vétett és újabb pontot kaptunk, 1-4. A hetedik támadásban nem jártunk bázison, ehelyett két újabb hibával két futót engedtünk fel, de egy DPvel mentettünk. Ezután Fowler járt pályán, a hármasnál tovább nem jutott, közben Ottavino három strikeoutot szórt, viszont az utolsó akcióban a két single nem ért semmit, 4-1es vereséget szenvedtünk.
- A csapat hat ütéséből hármat a leadoff hitter Fowler jegyzett egy double és két single jóvoltából, így tartja magát .300 környékén. Az egyetlen RBIt Pacheco postázta egy sac fly playből, jelenleg 17 pontos az évben. Francis a jó kezdés ellenére fejre állt a hatodik inningben, ami a vereséget jelentette, egyébként öt teljes játék alatt három futást szenvedett el, kettőt a hatodik elején. Roenicke ellen is született egy futás. A védekezés kicsit hullámzó volt, négy errort csináltunk, viszont véghez vittünk három double playt a meccsen.


















3. meccs, vasárnap: Nationals-Rockies 3-4

Az utolsó meccsre Helton megkapta az egyes bázist, elkapóként újra Nieves tűnt fel, akinek Guthrie dobhatott. Az első inningben a denveri hármas simán kiesett, közben a Nats egyetlen doublet ért el. A másodikban két single és egy séta által kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat, Herrera még kiesett, de Nieves beküldött egy sac flyt az előnyért, többet nem hoztunk ki az akcióból. Ezalatt hazai oldalon egyetlen double esett, majd a sétáló Fowlert a hármason hagytuk fent, Guthrie két out után két embert engedett fel gond nékül. A negyedik tetején mindhárom ütőnk flyouttal végezte, aztán viszont találtak egy doublet és Desmond 2run hazafutásával 2-1re fordítottak a hazaiak. A következő támadásban egyedül Fowler ért el egy singlet, Guthrie kiosztott három outot, ahogyan a mieink triója is búcsúzott a hatodikban. Eközben beszedtünk egy singlet, azonban egy Helton-Herrera-Helton dupla játékkal mentettünk, majd újfent kiesett mindhárom denveri ütő. A hetedik dobórészre Belisle érkezett és két kieső után kapott két ütést, Lombardozzi single találattal tudott eredményes lenni. Ezt követően rögtön az első ütő EYJR lőtt ki egy hazafutást, utána Fowler és Scut jegyzett egy-egy singlet, a cseredobó wild pitchből pedig Fowler vágtázott be, mellyel 3-3ra kiegyenlítettünk. Aztán Brothers egy single ellenére megoldotta a menetet, a kilencediket Pacheco nyitotta egy doublelal és a hármasról egy wild pitch révén szerzett pontot, amivel átvettük a vezetést. Átvettük a vezetést és már csak Betancourt feladata volt hátra, aki egy single és egy walk ellenére teljesítette a kötelezőt, így egy ponttal győztünk.
- Hihetetlen hajrában fordítottunk a Nats hibáiból, végig kevesebb ütésünk volt, mint a hazaiaknak. Young Jr az első hazafutását lőtte a szezonban, ő a negyedik, Nieves is csak az ötödik RBIt érte el. Pacheco és Fowler két-két ütéssel, egy-egy futással járultak hozzá a győzelemhez. Guthrie jól dolgozott, az első hat játékban csupán két pontot szereztek ellene hat ütés mellett. Belisle egy futást szenvedett el, Brothers negyedszer jegyzett győzelmet, Betancourt 15. alkalommal savet.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 47-40 (87 meccs)
2. San Francisco Giants 46-40 (86 meccs, 0.5 GB)

3. Arizona Diamondbacks 42-43 (85 meccs, 4.0 GB)

4. San Diego Padres 34-53 (87 meccs, 13.0 GB)
5. Colorado Rockies 33-52 (85 meccs, 13.0 GB)


A győzelmek ellenére utolsók vagyunk a csoportban, de továbbra is szoros az állás NL Westben. A Dodgers a napokban söpréssel bukott Arizonában, ahogyan a SD is a Cincy vendégeként, miközben a SF is alul maradt a Pirates ellen, így egy kivételével minden riválison hoztunk egy kicsit. Következik a négy napos szünet az All Star miatt, utána LAD-SD párharcot rendeznek péntektől, míg a Giants az Astrost fogadja, a D'backs a Cubshoz megy, a mieink pedig majd a Phils ellen folytatják a Coors Fielden.

A következő napokban végre lehetőségünk van rendezni a sorokat, reménykedjünk abban, hogy még nincs késő a feltámadáshoz és a szünet után megkezdjük az igazi felzárkózást! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr594636215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2012.07.09. 09:45:07

remélem cargo oda fog baszni mindenkinek!:-)

Tomi_Tanguay 2012.07.09. 12:16:45

ne feledjétek, négy nap szünet! péntektől folytatódik a szezon

Tomi_Tanguay 2012.07.09. 20:01:29

cargo lesz az nl all star csapat kezdő DHje és leadoff hittere.

Tomi_Tanguay 2012.07.09. 20:03:02

NL ASG starting lineup: CarGo DH, Melky CF, Braun LF, Votto 1B, Beltran RF, Posey C, Sandoval 3B, Uggla 2B, Furcal SS. Cain starts.

Tomi_Tanguay 2012.07.09. 22:45:21

American League
1. Derek Jeter, SS
2. Robinson Cano, 2B
3. Josh Hamilton, LF
4. Jose Bautista, RF
5. Prince Fielder, 1B
6. Adrian Beltre, 3B
7. David Ortiz, DH
8. Mike Napoli, C
9. Curtis Granderson, CF
RHP. Justin Verlander
National League
1. Carlos Gonzalez, DH
2. Melky Cabrera, CF
3. Ryan Braun, LF
4. Joey Votto, 1B
5. Carlos Beltran, RF
6. Buster Posey, C
7. Pablo Sandoval, 3B
8. Dan Uggla, 2B
9. Rafael Furcal, SS
RHP. Matt Cain

Tomi_Tanguay 2012.07.10. 02:46:43

cargo csak négyet lőtt, ezzel ki fog esni. de az utolsó 433 feet szép volt:)

Tomi_Tanguay 2012.07.10. 03:35:02

kemp 1, cano 0 ez a lol. két nagypofájú geci csapkodott össze-vissza:D

Tomi_Tanguay 2012.07.10. 16:28:17

dinger is ott van a gálán a többi figurával együtt:)
yfrog.com/h42phjdj

Tomi_Tanguay 2012.07.11. 05:50:33

6-1re nyert az NL! sorban a harmadik évben győztünk, sokat nem érünk vele.

foppa21 2012.07.11. 09:10:05

az igen 8-0ra lerakta az NL az AL csapatot! két inningben szerezték a pontokat


süti beállítások módosítása