Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Diamondbacks - Rockies 2:1 L

2012.07.26. 10:22 - Tomi_Tanguay

Zsinórban a negyedik párharcot vesztette el a Colorado Rockies, legutóbb a rivális Arizona Diamondbacks ellenében megint csak egyetlen meccset hoztunk a háromból, egyre lejjebb süllyedünk.






















1. meccs, hétfő: Diamondbacks-Rockies 6-3

A series első meccsén belül Cuddy, Scut, Rutledge, LeMahieu kezdtek, a külső hármast CarGo-Fowler-Colvin alkották, az elkapó Hernandez lehetett, a soros dobó a bemutatkozására készülő Sanchez volt. Az első próbálkozásban simán kiesett a denveri hármas, ezalatt védekezésben egy singlet követően double playt mutattunk be. Ezután a második részben se tudtunk bázisra lépni, viszont az arizonaiaktól Goldschmidt bevágott egy leadoff HRt, a későbbiekben egy single és egy walk után tudtunk csak hárítani. A harmadik inningben hoztuk az első ütésünket LeMahieu révén, majd egy-egy eredménytelen akció következett mindkét részéről, legközelebb a D'backsnek volt jelenése a negyedik menet alsó felében. Bár ne lett volna, Sanchez alaposan elvesztette a fonalat és kezdésként rögtön két sétát engedett, aztán egy single közben a mozgásban lévő három futóból az egyiket ki tudtuk ejteni, majd 2in-2outnál két ember helyezkedett el a kettes-hármas bázison. Úgy gondoltuk, hogy Robertst szándékosan sétáltatjuk az üres egyesre és majd a dobó ellen befejezhetjük a játékot, azonban Kennedy egy óriási triplát vágott, melyből mindhárom arizonai futót pontot szerzett. Sőt, utána még Bloomquist is eredményes volt egy doublelal, így a házigazdák máris 5-0ra elhúztak. Ezt követően két kieső után Rutledge lőtt hazafutást a center fielden keresztül, majd a bizonytalan Sanchez helyét Torres vette át a dombon és osztott ki háromból három ellenfelet. A mieink csak egy single ütésre voltak képesek Fowler megmozdulásával, majd mi is csupán egy ellenfelet juttattunk pályára. A hetedik támadásban eredménytelenek voltunk, a nyolcadikban Rutledge a kettes bázison járt, amikor két out mellett Fowler helyezett el egy RBI singlet, 5-2re zárkóztunk vissza. Sajnos a felkapaszkodást Ekstrom ellen megtörte a D'backs, egy walk és egy single után Roberts sac flyból szereztek pontot. A befejező játékban még CarGo kivágott egy homerunt, de utána már csak három out volt hátra és 6-3ra elvesztettük a nyitó meccset.
- A negyedik inningben vesztettük el a meccset, 0-5 után nem volt esélyünk visszajönni. Rutledge két ütéssel zárt és az első HRt lőtte az MLBben, Gonzalez a 20. hazafutását jegyezte az idényben. Fowler volt a másik emberünk két találattal és az idei 40. pontját is megszerezte. Sanchez kezdése pocsék volt, négy játszma alatt hat ütésből és négy futásból öt kikényszerített futást kapott, az öt SO se sokat változtatott a lényegen. Torres három hibátlan inninget postázott, egyre magabiztosabb és 2.00 alá hozta az ERAt. Ekstrom kapott még egy runt a végén.

2. meccs, kedd: Diamondbacks-Rockies 6-2
A keddi összecsapásra két helyen változott az összeállítás a mezőnyben, a jobb szélen Brown kezdett és Rosario visszafoglalta az elkapó posztot, közben a dobó Pomeranz sérülése miatt egy másik újonc, Cabrera lehetett. Kezdésnek a legelső három emberünk kiesett, közben csak egyetlen sétát engedélyeztünk a vendéglátóknak. A második felvonásban Cuddy egy error révén került bázisra, de a következő három társa kiesett, majd két ütéssel és egy sétával feltöltötte a bázisokat a D'backs, loaded 1out után sikerült két kiejtéssel elhárítani a veszélyt. Ezt követően újra három outot kaptunk, beszedtünk egy singlet és a hármason járt a futó két kiejtés mellett, amikor Uptont szándékosan sétáltattuk, Montero ellen egy flyouttal sikerült befejezni a játékrészt. A 0-0s döntetlent a negyedik részben két kieső után Cuddy egy solo HRal törte meg, amely az első ütésünk volt a meccsen, de nem sokáig tartott az előny, egy sétát követően a kettes lévő játékost Drew repítette haza az RBI double találatával, majd a cseredobó Roenicke ellen Bloomquist vágott be egy ground rule doublet a 2-1es hazai vezetésért. A folytatásban Roenicke jegyzett singlet, majd engedett egy sétát és Young 2run hazafutásával növelte a különbséget az Arizona. Ezután újra Cuddy volt eredményes egy hazafutással, közben Roenicke újabb játékot hozott le magabiztosan. A következő nekifutásban megint három kiejtést szedtünk össze, ellenben Brothers kapott egy doublet, a következő embert szándékosan sétáltatta, pechjére viszont Montero 2run singlet hintett és már 6-2re elhúzott a D'backs. A nyolcadikban eredménytelenek voltunk, Reynolds kárára csak egy single esett, de sajnos a legutolsó próbálkozásban is kudarcot vallottunk, az állás nem változott.
- Sima vereség lett a vége, Cuddyer két hazafutásán kívül semmire nem voltunk képesek, ő ezzel tart 14nél az évben. A csapat összesen három ütést szállított, még a dobó Roenicke ért el egy singlet, karrierje első találata volt. Cabrera a második startján is vereséggel zárt, a negyedik inning közben két kapott futással távozott, van még hová fejlődnie. Őt követően sajnos Roenicke és Brothers ellen egyaránt két-két pont esett.

3. meccs, szerda: Diamondbacks-Rockies 2-4
Az utolsó meccsről CarGo szabadnapos volt, helyette Colvin került be az összeállításba, illetve Pacheco kezdett 3Bként, a dobó a lefty Francis volt. Fowler rögtön egy triplával kezdett és Scut sac flyból a vezetést is megszereztük, de nem tartott sokáig az előny, az első támadásban két outot követően Kubel solo shottal egyenlített a D'backs. A következő alkalommal mindhárom denveri ütő strikeouttal végezte, szerencsére a hazaiaknak is egyetlen singlet hagytunk. A harmadik tetején Rutledge és Fowler foglalt helyet egy-egy single után, Scut mindkettejüket hazaküldte a duplájával, az ellenfélnél három kiesés született. Ezt követően két outnál Rosario bombázott egy solo HRt, Francis ellen séta és single volt, de a szélső bázisoknál tovább nem engedte a futókat. Őriztük a 4-1es előnyt és az ötödik játékrész során egyetlen sétát harcoltunk ki, de a túloldalon is csupán egy futó lépett bázisra. Ezután Pacheco hozta az egyetlen ütésünket, majd a hetedik tetején megint a sor első fele lendült támadásba, ám Fowler és Scut bázisra lépése után elhullottunk. Francis még mindig folytatta és az első ember Monterotól kapott egy solo homerunt, mely után távozott és Ottavino postázott három outot. A nyolcadik játékot eredmény nélkül vívtuk meg, szerencsére Belisle is kifogástalan munkát végzett. Az utolsó részben EYJR volt képes egy 2out singlere, a végén Betancourt egyetlen walk ellenére biztosan hozta a savet, így 4-2re megnyertük az utolsó mérkőzést.
- Nagyot javultunk szerdára, 9 ütéssel jeleskedtünk, melyből Fowler hármat jegyzett és kétszer haza is tudott érni, közben újra .300 fölé tolta az átlagát. Scutaro három ponttal végzett, elérte a 30 RBIt a szezonban, egyetlen ütéséből két futást szállított, eredményes volt egy biztonságiból, kétszer pedig sétált. Rosario már a 16. hazafutást bombázta és 40 RBInál tart az újonc évében. Francis magabiztosan dolgozott, hat játszma alatt két pontot engedett és a harmadik győzelmét regisztrálta. Ottavino, Belisle, Betancourt egy-egy inninget teljesített futás nélkül.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 55-43 (98 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 53-46 (99 meccs, 2.5 GB)
3. Arizona Diamondbacks 49-49 (98 meccs, 6.0 GB)

4. San Diego Padres 42-58 (100 meccs, 14.0 GB)
5. Colorado Rockies 37-60 (97 meccs, 17.5 GB)


Egyre hátrébb kerülünk a táblázáton, a Giants a Padres elleni párharc megnyerésével erősítette meg a vezető helyét, mivel közben a Dodgers az első háromból kétszer vesztett a Cards ellen, de még egy fellépés hátra van a seriesből. Aztán a hétvégén az első két helyezett egymás ellen vívhat Friscoban, a D'backs a Metst fogadja, a Padres Miamiba utazik.

A mieink a csütörtöki szabadnap után a hétvége alatt három meccset játszanak a lényegesen komolyabb játékerőt képviselő Cincinnati Reds ellen. A hazai párharc meccseire a következő időpontokban kerülhet sor: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10. Megint nem leszünk esélyesek, de bízni kell a feltámadásban, vagy abban, hogy legalább a söprést ismét megúszhatjuk. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr674678788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.07.26. 11:08:20

pénteken a reds elleni első meccsen már újra pomeranz fog kezdeni.

foppa21 2012.07.26. 16:29:45

legalább mostanában minden párharcban nyerünk egy meccset, ez is valami végre

Tomi_Tanguay 2012.07.27. 08:54:43

tulo visszatérése késik, de még mindenképpen játszani akar ebben a szezonban.

Tomi_Tanguay 2012.07.27. 17:25:54

rox-reds series pitching matchupok:

Friday: Reds' Bronson Arroyo (5-6, 3.98 ERA) at Rockies' Drew Pomeranz (1-5, 4.98), 6:40 p.m., ROOT
Saturday: Reds' Johnny Cueto (12-5, 2.23) at Rockies' Christian Friedrich (5-7, 5.71), 6:10 p.m., ROOT
Sunday: Reds' Mat Latos (8-3, 4.30) at Rockies' Jonathan Sanchez (1-7, 8.01), 1:10 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.07.27. 23:10:09

érdekes meccs lesz. de a barátnőmnél leszek, szal nem hiszem hogy nézni fogom most.

Tomi_Tanguay 2012.07.28. 08:09:29

na hát akkor utólag:

az elsőben pomeranz háromból három out
nálunk se történt semmi

a másodikban egy walk
itt újra három kiesés

a harmadikban egy single után három out
megint kiestünk hárman

a negyedikben single, ludwick RBI double, single, frazier sac fly RBI, még egy single
cargo single

az ötödikben kiszórtunk hármat
helton single, pacheco double, utána két out

a hatodikban pomeranz ellen két single 1outig. ottavino ellen wp scores, intent walk, loaded 2outnál SO
cargo 2out double

a hetedikben háromból három out
rosario single, rutledge single

a nyolcadikban reynolds egy, ekstrom két out
csak egy scut double

a kilencedikben két singlet engedtünk
pacheco 2out single
és ennyi
0-3 L

Tomi_Tanguay 2012.07.28. 08:23:08

scutarot elcseréltük a giantshez. egy triple-a tehetség 2b charlie culberson jött érte. én dobót kértem volna, másrészt nem pont ezekhez kellett volna küldeni, amúgy nem rossz ez.

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 02:09:54

Rockies vs. #Reds, 7/28, 6:10pm: Fowler8, Rutledge6, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Rosario2, Pacheco5, LeMahieu4, Friedrich1.

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 03:51:39

az elsőben friedrich háromból három out
fowler single rutledge single, cargo 2run RBI single, cuddy double, helton sac fly RBI

a másodikban ludwick solo HR, frazier solo HR
nálunk három out

a harmadikban két kiesőnél stubbs solo HR
rutledge single, cargo single, cuddy GIDP közben run
4-3

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 04:12:55

a negyedikben kiosztottunk hármat
nálunk csak egy lemahieu single

az ötödikben friedrich ellen single, walk, cozart RBI single, stubbs RBI single 1outig. roenicke ellen phillips 2run RBI double és két out.
fowler walk, rutledge single

a hatodikban rolen solo HR és egy walk
helton single, lemahieu single, colvin walk, loaded 2outnál fowler forceout
5-8

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 05:02:37

a hetedikben brothers ellen két walk és cs
cargo walk, cuddy 2run HR, helton walk

a nyolcadikban belisle ellen ludwick solo HR és három out
lemahieu double, fowler walk
7-9

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 05:25:54

a kilencedikben beton kiszórt hármat
helton hbp, pacheco single
7-9 L, ezt a seriest is elvesztettük.

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 09:18:30

The reeling Rockies fell to 4-10 since the all-star break and are 20-31 at Coors Field.

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 19:31:38

Rockies vs. #Reds, 7/29, 1:10pm: Fowler8, Rutledge6, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Hernandez2, Pacheco5, LeMahieu4, Sanchez1.

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 22:01:12

az elsőben sanchez ellen walk és sb, phillips RBI single és cs, walk
fowler walk, rutledge 2run HR, cuddy reached error

a másodikban triple, cairo sac fly RBI
nálunk semmi
2-2

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 22:02:54

azt a kurva hogy átváltozott minden:D jó lett csak a fehér linkek nem látszanak

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 22:49:48

a harmadikban triple, stubbs sac fly RBI, még egy single
rutledge single, cuddy singe

a negyedikben csak egy double
háromból három kieső

az ötödikben kaptunk egy singlet, stubbs 2run HR, bruce solo HR egy outig. torres két out.
hárman kiestünk
2-6

Tomi_Tanguay 2012.07.29. 23:29:14

a hatodikban torres ellen egy double
cargo double, colvin walk

a hetedikben torres hármat kiejtett
nálunk is három out
2-6

Tomi_Tanguay 2012.07.30. 00:07:01

a nyolcadikban ekstrom ellen double, cairo RBI single, rutledge error
cuddy walk

a kilencedikben reynolds ellen egy single
hernandez single, pacheco GIDP, ph brown single, field walk
2-7 L
söprés lett a series

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.30. 08:55:57

@Tomi_Tanguay: Kékre kell állítani a linkelt szövegeket ezentúl.


süti beállítások módosítása