Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos season 2012 PO: Divisional Round beharangozó

2013.01.12. 17:54 - Black_Adder

Az alapszakasz 16 meccséből győztesen jöttünk ki, miénk lett az AFC első helye, s ezáltal a hazai pálya előnye. Ma azonban tisztalappal indul minden, hiába minden korábbi győzelmünk, hiába vertük el nagyon a Baltimore Ravnest magát is, ha ma kikapunk mind hiába való, egy meccs fog dönteni, ezen az egy meccsen kell kamatoztatni a tudásbeli fölényünket. Divsional Round: Baltimore Ravens @ Denver Broncos szombat 22:30-kor. A győztes jut a konferencia döntőbe, ahol legutóbb 2005-ben voltunk.
















Amikor nálunk van a labda

Az ellenfélnél a Ravens 3-4-es base védelme próbálja majd feltartani a megállíthatatlan támadó sorunkat. A sok sebből vérző védelemben falában Ngata nevét kell mindenképp kiemelni. Kétség kívül az ő neve hangzik a legveszélyesebben ebből a falból, azonban egész szezon során kisebb nagyobb sérülések hátráltatják játékát. Mögötte a rettegett LB sor, Ray Lewis-szal, Suggs-szal és Ellerbe-vel. Ray Lewis talán az egész Ravens legismertebb játékosa. A napokban bejelentette visszavonulását, szép lenne, ha mi búcsúztathatnánk egy ekkora játékost. Lewis idén szintén sok sérüléssel bajlódott, így a legutóbbi meccsünket is kénytelen volt kihagyni, s most visszatérve se 100%-os, azonban jelenléte valami olyasmit jelent a csapatnak, mint nálunk tavaly Dawkins. A puszta tény, hogy neve ott van a kezdőben, hogy jelen van a pályán, hatalmas lökést adhat ennek a védelemnek, melynek a napjai igencsak letűntek már, de most újra a vezérük vezeti őket hadba, egy utolsó rohamra, s ez a tudat semmi esetre se nyugtat meg. Ahogy a Lewis mellett felálló Ellerbe és Suggs se. A secondarybe is jutott nagy név Ed Reid. Az 5× All Pro minden szempontból illik a megkezdett sorba. Egykor legendás, rettegett játékos, aki idén sok sérüléssel bajlódott, ellenünk azonban pályára léphet, de ő sincs élete formájában. Ja igen, legutóbb Moreno nemes egyszerűséggel átugrotta őt álltában.

Az egykor rettegett Ravens védelem kulcsjátékosai tehát sérültek, vagy sérülten játszanak. S ez a szezon során is megmutatkozott. A vert középmezőnyben vannak yardokat tekintve és pontokat tekintve se nagyon tűnnek ki onnan, több mint 5 yardot engedtek átlagban playenként, ami magukhoz mérten sok, s halmozták ellenük a 1st downokat is. A 25 turn over se méltó dicső múltukhoz. Sebezhetőek földön is levegőben is. A szezon során 3650 passzolt yardot engedtek, bár mindössze 15 TD-t. A defensive passer ratingjük nem rossz, 80,6, de nem is kiemelkedő, a 37 sack Broncos szemmel már-már nevetségesnek tűnik idén, de ha éppen hogy is, azért a liga átlag fölött van. Átlagban nettó 6,1 yardot hoz ellenük egy passz play, ami nem rossz, de ettől a védelemtől sokkal jobbat szoktunk meg. Futás ellen pedig tragédia. Éveken át külön jegyezték, ha egyszer-egyszer nagy néha egy-egy futó át tudta lépni ellenük a 100 yardot, ehhez képest idén messze az átlag alatt van a védelmük a meccsenként engedett futott yardokban, mégha magára egy futásra nem is jut csak 4 yard. S ahogy passzoknál kimelkedően jó volt a 15 engedett TD, földön ugyanennyit engedtek, ami viszont ezúttal a legrosszabbak között van. Úgy összességében elmondhatjuk, hogy ez a több sebből vérző védelem viszonylag könnyen hajlik, de nehezen törik. Még mindig sok csapat örülne ilyen védelemnek, de ez a Baltimore Ravens, itt a D#-nek kell nyernie a meccset, melyhez a támadók csak asszisztálna, illetve alkalomadtán elrontják nekik. Ahhoz pedig, hogy a védelem megnyerje ezt a meccset, ahhoz ezek a számok kevesek lesznek...

Annál is inkább mert a túloldalon az idei év egyik legjobb támadó sorával néznek majd farkasszemet. Kuper visszatérhet a csapatba, így várhatóan a Clady-Beadles-Koppen-Kuper-Franklin 5-ös fogja védeni Peyton Manninget. Várhatóan a legtöbb esetben 1 RB 1TE és 3WR fog felállni mellé skill position-ben, és ahogy már megszoktuk snap előtti tanácskozások nélkül fog robogni az offense, hogy ne legyen ideje cserélni az ellenfélnek. A line of scrimmage-en pedig PM ragadozó módjára fogja kilesni, és kihasználni az ellenfél hibáit, gyakran áthívva a play-t, őrületbe kergetve ezzel az ellenfelet, és olykor saját csapattársait is. Igazából az át hívja a playt nem feltétlen a leghelyesebb kifejezés, inkább azt kéne mondani, hogy ott helyben hívja a playt a védelem felállásának függvényében. Az is biztos, hogy már konkrét tervvel fog érkezni a meccsre, mérhetetlen mennyiségű videót végignézve és kielemezve, ő már tudja ki lesz a prédája. Moreno pedig abban reménykedik, hogy megismétli a Ravens elleni legutóbb teljesítményét, mely után az AFC támadó játékosa lett azon a héten. Az elkapók közül legutóbb Erik Deckernek volt nagy napja, miután egy sikeres védekezés után Cary Williams megalázta őt, Decker úgy bepöccent, hogy 8 elkapás 133 yardig meg se állt, köztük 1 elkapott TD-vel. Reméljük haragja máig se csökkent.

A szezon során 11× léptük át a 30at, összességében 481 pontot szerezve, melynél csak a Patriots tudott jobb lenni. 6366 yardunkkal a 4. helyen büszkélkedhetünk, s egy playre jutott yardok számában is a top5-höz tartozunk. Egyedül a 25 labdavesztés lehet aggasztó. Elsősorban természetesen levegőben tündököltünk, 4534 yardunkkal és 37 TD-nkkel, egyaránt a top5-ben vagyunk. Talán fontosabb mérő szám a QB rating, ahol a 2. legjobbak vagyunk 105,3-ral, de a nettó passzolt yardokat tekintve már vezetünk 7,4-gyel, s ha TD-kkel és INT-ekkel súlyozzuk, akkor is mi vezetünk. Ezt kéne tehát megfognia a Ravens közepesnél kicsit erősebb passz védelmének. Azonban ha még nem merült a feledés homályába két bekezdés között, inkább a földön voltak verhetők idén. S nálunk az első számú futó Willis McGahee nem állhat rendelkezésre. S ez akár baj is lehetne, hisz a földön se yards/attempben, se TD-kben nem tűnünk ki a mezőnyből, azonban ennek az első számú oka, hogy a passz nagyon ment, s ezért nem is voltunk rászorulva a futásra. Amikor kellett futni, akkor azért általában inkább ment, mint nem, bár azért konzisztensnek nem nevezném, Viszont legutóbb a Ravens ellen több mint 160 yardot hoztunk össze, közte 2 TD-vel, hiába a számok.



Amikor náluk van a labda

Legutóbb az OL-ük finoman szólva is elvesztette a párharcot a mi fron7-ünkkel szemben. Most visszatérhet ugyan Yanda, de ez nem garantálja, hogy a meccs ne folyna a legutóbbi mederben, amikor is állandó nyomás alatt tudtuk tartani Joe Flaccot, ezáltal rekord mennyiségű 3&outot kikényszerítve. Ha már Joe Flacco, ez teljesen közészerű irányítóról van szó, aki magától, nem sokra képes. Amíg a Ravens védelem tündökölt, addig szépen elmenedzselgette a dolgot, de ha valamit már hozzá kellett volna tennie is a meccshez, általában csúfosan alul maradt. Míg ha megvédik rendesen, mondhatni középszerű, addig nyomás alatt kifejezetten gyenge, még magához képest is. Persze nyomás alatt mindenki gyengébb, de Flaccora semmi szín alatt nem lehet számítani, ha nem kap megfelelő védelmet, egy nem kiemelkedő Oline-tól a liga legjobb passrush-ja ellen. Nem a legjobb matchup számukra. Persze a +t amit a védelem gyengélkedése miatt hozzá kéne tenni a támadóknak, azt ők se Flaccotól várják, hanem Ray Rice-tól. A Pro Bowler RB zsinórban 4. évében lépte át az 1000 yardot, s ezúttal is jócskán kiegészítette azt elkapott yardokkal is. Mindebben nagy segítségére van a liga egyik utolsó klasszikus full backje Vonta Leach. Bernard Pierce-ről se szabad megfeledkezni, aki jól kiegészíti Rice-t a backfielden, de ettől még Rice a Ravens-O legjobb játékosa, balszerencséjére a liga 2. legjobb futás elleni védelmével kell szembe szállnia, úgy h a passz játéktól papíron nem sok segítséget kaphat. Flaccoról már esett szó, legjobb elkapójáról viszont még nem. Anquan Boldin a Colts ellen 140 yardot kapott el, ami normális esetben aggódásra adhat okot. Azonban Boldin játszott ellenünk legutóbb is, ahol Chris Harris mellett 0/6 0 yard 0 TD statisztikát tudott felhozni. Ezt alulmúlni nem tudja, de könnyen lehet h felülmúlja, nem lenne nehéz, de hogy 140 yardokat kapjon el, azt kötve hiszem. Torrey Smith pedig próbálkozhat Champ Bailey ellen, sok szerencsét neki, akitől én leginkbb tartok az a TE Pitta. A TE védekezés az egyik, amiben ugyan fejlődtünk valamit, de még mindig nagyon sebezhetőek vagyunk. Pitta legutóbb nagy napot zárt ellenünk, igaz csak akkor szaporította a számait, amikor már réges-rég eldőlt a meccs, s nálunk a cserék is lehetőséget kaptak, a védekezésünk agresszivitása is csökkent, de ettől még Pitta nagy napot zárt ellenünk.

Nem véletlen, hogy sokkal kevesebb nevet emeltem ki, mint a védő oldalon, mert míg a Ravens védelmét mindenki tiszteli, még most is, h a sérülések és a kor meglátszik teljesítményükön, addig az O, az csak úgy van. Nem sok olyan Baltimore fan van, aki az offense miatt lett szerelmes ebbe a csapatba. Ettől függetlenül azért többnyire állják a sarat.398 pont és 5640 yard ugyancsak eltörpül a miénk mellett, de mégis a liga átlaga fölött van. S ami a feladatuk volt évekig, hogy ne rontsák el a védelem meccsét, azt továbbra is megteszik, mindössze 16 labdát adtak el, ami a 2. legkevesebb az egész ligában. Hogy nézzünk az össz pont és össz yard mellett olyan statisztikát is ami alkalmasabb a leírásra, megállapíthatjuk hogy a Ravens beleszürkül a mezőnybe, mind a passer rating, mind a passz kísérletekre jutó átlag elért yardok tekintetében. Márpedig ezek elég nagy mértékben korrelálnak a győzelem esélyével. A futó játékuk természetesen jobb, köszönhetően Ray Ricenak, de passz játék nélkül a futójáték is akadozik, így hiába a Pro Bowler RB, mindössze 4,3-mas átlag és 17 TD, amivel a jobban futó csapatok közé tartoznak, de azért messze az elittől.

Pedig az egész támadó sornak elitnek kéne lennie, a mi védelmünkkel szemben, mely már tavaly is lenyűgözött engem, s idén újabb szintre emelkedett Jack Del Rio vezérlete alatt. Dumervil-Vickerson-Bannan-Wolfe a védőfal. Dumervil messze kint wide9 pozícióban fáradhatatlanul rohamozza az ellenfél irányítóját melynek gyümölcse újabb év kétszámjegyű sackkel. Vickerson és Bannan elsősorban a futások megfogásában jeleskedik, Wolfe pedig számtalan szerepkörben bevetésre került. Vickhez és Bannanhoz hasonlóan ő is 2 lyukra is felügyel a játék indulásokar (2 gap), ellenben ő van, hogy az irányítót rohamozza (6 sack), van h Von Millernek teremti meg a lehetőséget, h 1v1-ben maradjon, és van, h a futás megállításában segít be a 2 DT-nek. 3technicben, 4technicben és 5technicben egyaránt láthattuk játszani, az újonc már első évében a védelem meghatározó tagja lett. Az LB sorban Woodyard, Brooking és Von Miller kapott helyet. Woody remekül helyettesíti DJ-t, vezeti a csapatot szerelésben, és blitzekben is hozza nagy nevű elődje számait. Brooking a veterán a liga legmegbízhatóbb szerelője, egyetlen misstackle nem volt az egész szezon során, Von Miller pedig a csapat legjobb játékosa. 18,5 sackkel franchise rekordot döntött, de bármilyen rábízott szerepkörben megállta a helyét. Ritka nagy kincs. Ahogy a secondaryben Champ Bailey és Chris Harris, a pff statisztikái szerint a két legjobb játékos emberfogásban. És mellettük a 2 safetyre se lelhet panasz, Moore és Adams egyáltalán nem lóg ki a liga egyik ha nem a legjobb védelméből. A legnagyobb erősség talán mégis a depth, a névtelen játékosok, melyekről a legtöbb nézőnek fogalma sincs, hogy ki az. persze minden csapatnak vannak ilyen játékosai,mégis összevetve az előző évek Broncos-ával, meg néhány másik csapattal amit többet láttam, azt mondom ez az egyik amiben a liga fölé nőttünk. Ki tudta a szezon előtt, h ki az a Mitch Unrein, ki hallott előtte Tony Carterről, vagy az újonc Trevathan, sok fiatal játékos, mondhatni az ismeretlenség árnéykában, s amikor pályára lépnek, semmivel se lesz gyengébb a védelem. És akkor végére hagytam DJ Williams-szet, aki saját hülyeségének köszönhetően szorult a cserepadra, de nem csak az egyik legjobban kereső cserejátékos, hanem az egyik legjobb is. Nem sok gyenge pont van ebben az egységben.

S ezt alátámasztják a számok is. 4. legkevesebb engedett pont, és 2. legkevesebb engedett yard dacára a rengeteg garbage-timenak. Top 10 defensive passer rating, legkevesebb átlag nettó yard passz kísérleteknél, s a legtöbb sack az egész ligában 52-vel. Földön pedig legkevesebb engedett futott TD, mindössze 5, 2. legkevesebb engedett yard futásonként, ez a védelem majdnem minden fontos statisztikában elit, sokban egyenesen a legjobb. 2 nagy hiányossága van, az egyik a kevés labdaszerzés, ami részben betudható ugyan a kiharcolt fumble-ök megszerzésének rendkívül alacsony százalékában, ami talán inkább múlik a szerencsén mint a tudáson, de  INT-ek tekintetében is alig vagyunk az átlag fölött. A másik figyelmeztető jel, az a red zone defense, ennek sikertelensége pedig elsősorban a TE védekezésre vezethető vissza, melyből még a továbbiakban, ha ma nyerünk akár nagyobb gond is lehet. Ennek ellenére nincs olyan védelem jelenleg, amire szívesen lecserélném a miénket, s az elmúlt hét legörömtelibb eseménye az volt számomra, h Jack Del Rio-t nem hívta senki se interview-ra.

Összességében

A szezon során rengeteget játszottunk előnyben. Az elején megöljük a futójátékot, közben az offense pakolja felfelé a pontokat, s az ellenfél máris rákényszerül a passzra. Volt h magát a futást nem is tudtuk olyan jól megfogni, például Jamaal Charles vagy Trent Richardson egész jó átlaggal futott ellenünk, de hamar akkora előnyre tettünk szert, h kénytelenek voltak passzolni. Ha pedig tudjuk, hogy passzolni készülnek, elővesszük a nickelt (5DB-s felállás), a három CB nagyon jól fogja az embert (Bailey, Harris és Carter), a front6 pedig nagyon kreatív blitzekkel, kimagasló egyéni teljesítményekkel elkezdi halmozni a pressure-t hurry, QB hit és sack formájában. Ha nem viszik földre az irányítót, akkor hibára késztetik, és a secondary köszöni szépen. Az offense meg addig pörög míg megvan Manningnek a 300 yard és/vagy a 3 TD, aztán jönnek a futók, és velük se nagyon tud mit kezdeni az ellenfél. Pont ebből fakad a z egyik aggodalmam, utoljára a bye week előtt volt kétséges a győzelem, ezek után nem tudom, hogy miként tudna váltani a csapat, amikor nagyon kéne. A történelem mellettünk szól, már a '70-es években amikor még csak a liga boxzsákjai voltunk, már akkor is hagyományt csináltunk azzal, h behúztuk a szoros meccseket, melyet a '80-as években Elway a tökélyre fejlesztett. )Pont ma van az évfordulója A Drive-nak). S Elway után se hagytunk fel ezzel a jó szokással, tavaly Tebow idézte fel a szép emlékeket, idén pedig Manning volt az, aki nem egyszer megindította a nagy hajrát a 4. negyedben. Ugyan többször már túl reménytelen volt a helyzet még számára is, de azért láttuk már őt megfordítani meccset Colts és Broncos mezben is. A papírforma mindenesetre azt mutatja, hogy ezúttal se lesz erre szükség. Zsinórban 11 meccset nyertünk meg legalább 7 pontos különbséggel, és Vegasban most is 9 pontos favoritként várjuk a meccset. Mi vagyunk a jobbak, ez nem vitás, de egyetlen meccs dönt, és ha közhely is, azon bármi megtörténhet. Egy nagyon motivált és ezért nagyon veszélyes Ravens látogat hozzánk, fűti őket a bosszúvágy, Ray Lewis is szépen akar távozni, szóval hiba lenne félvállról venni a meccset. A statisztikában most kigyönyörködhettük magunkat, de a meccsen a játékosoknak a legjobbjukat kell hozni, hogy érvényesítsék is azt! Én azért bízom benne, hogy sikerül majd nekik, Hajrá Brocnos!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr665013583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2013.01.12. 19:56:54

várom már a derbit! csak a győzelmet fogadhatjuk el!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.01.12. 22:34:50

Broncos inactives: C. Hanie, A. Caldwell, T. Porter, C. Gronkowski, J. Thomas, C. Davis, S. Siliga

foppa21 2013.01.12. 22:43:13

holliday 89yardos punt return TDvel indultunk:-D

milo_hedgie#23 2013.01.12. 22:45:30

@Black_Adder: méltó az írás a kerek számhoz,nagyon jó felvezetést csináltál szokás szerint:)) és jól kezd a csapat újra hehe

foppa21 2013.01.12. 22:49:59

két perc alatt egyenlítettek, ezt most kicsit elnéztük 7-7

foppa21 2013.01.12. 22:57:04

39 yardos int return TDvel már a ravens vezet ajjj:-(

foppa21 2013.01.12. 23:07:38

manning-stokely TD összjáték újra döntetlen! milyen kis izgalmas sokoldalú meccs eddig, nem erre számítottam a playoffban:-)

foppa21 2013.01.12. 23:19:11

14-14re állunk az első negyed után

foppa21 2013.01.12. 23:42:27

moreno elkapással vezetünk újra 21-14

milo_hedgie#23 2013.01.13. 00:04:21

tényleg jó izgalmas meccs,remélem ezzel a harmadik TDvel lélektani előnybe kerültünk és nem fognak már tudni válaszolni

milo_hedgie#23 2013.01.13. 00:09:10

afrancba...megint kiegyenlítettek

foppa21 2013.01.13. 00:12:24

21-21 a félidő. hát nehezebb meccs mint gondoltam

foppa21 2013.01.13. 00:27:07

sokkal több kéne a védelemtől, szétdobálnak minket és külön fájó hogy champet is. nem erre számítottam:-S

foppa21 2013.01.13. 00:35:52

hohó holliday most a kickoffot vitte vissza:-D

foppa21 2013.01.13. 00:36:57

First player in postseason history with PR & KR TDs in same game.

foppa21 2013.01.13. 00:37:43

és flacco fumble, a ravens térfélről támadhatunk, kéne még pár pont

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.01.13. 00:45:27

Vajon Pay-ton miért nincs megint sehol PO-meccsen? Csak nem azért, mert egy chocker szar? :D Ha kikapunk, biztos visszavonul sírni.

milo_hedgie#23 2013.01.13. 01:01:37

megsérült moreno az fasza

foppa21 2013.01.13. 01:13:58

hát 28-28 a harmadik negyed vége. szenvedni kell

foppa21 2013.01.13. 02:43:11

el nem tudom képzelni mi lesz a vége:-S 35-35re állunk és vége az első OTnak

Black_Adder 2013.01.13. 02:52:08

hát a költői igazság szolgáltatás, h pont Flacco szopatott szét minket.
rosszul játszottunk. Nagyon.

melo15 2013.01.13. 08:09:13

hát nagyon sajnálom. pont most ütött be a krízis, inkább az alapszakaszban lett volna pár szarabb meccs :(

Foresz 2013.01.13. 09:21:40

Szerintem ez a meccs vastagon a védelmen ment el.Ennyi szerzett ponttal otthon simán verni kellett volna bárkit.A rendes játékidő utolsó 2-3 percében meg amit műveltek,az még a kopasznak is hajmeresztő volt.Ilyen kamura elhajított hosszú labdákból TD-ket kapni,szégyen...

foppa21 2013.01.13. 10:11:50

@Foresz: az offense legalább annyira szar volt. több hiányossága volt az OLnek és manning is jóval gyengébb volt, három turnover, kettő vastagon az ő hibája volt. ha nincs holliday, nem lett volna ilyen szoros a meccs

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2013.01.13. 11:24:55

Who do you most blame for the Broncos' 38-35 loss in overtime to the Ravens on Saturday in the NFL playoffs?
Total Votes = 6006
Broncos coach John Fox: His trademark conservatism cost the team any chance to win in overtime.
48.50 %
Broncos quarterback Peyton Manning: QB's three turnovers impossible for his team to overcome.
22.69 %
Broncos safety Rahim Moore: Allowed game-tying TD with less than a minute remaining in regulation.
28.80 %

Szerintem butaság lenne Moore nyakába varrni a vereséget. Fiatal játékos, hatalmas hibázott, de azt leszámítva nem volt rossz, és az egész szezonja pozitívum volt. Benne van sajnos, Champ sajnos sokkal nagyobb hibákat vétett, jövőre át kell rakni safety-nek, és kell egy elit CB, hiába tehetséges Carter meg Harris, kell egy no1 ember erre a posztra (Porter-rel én már nem is nagyon számolnék).
Manning meg igenis csalódás, egy ilyen klasszis semmilyen körülmények közt nem betlizhet ekkorát a rájátszásban.
Fox pedig evidens, hogy begyepesedett, konzervatív edző, ezt már akkor tudtuk, amikor idejött, annyira nem haragszom rá, mert tudtuk, hogy nem lesz másként. JMD agyatlan pusztítása után viszont pont egy ilyen edző kellett, aki stabilizálja a csapatot. Ez szerintem sikerült, viszont ha szintet akarunk lépni (értsd: SB), akkor lehet, hogy nem elég egy jó és megbízható edző, hanem egy kockázatvállalásra fogékony tréner kellene. De szerintem ez a hosszútávú jövő zenéje, nem lenne indokolt most az edzőváltás. Viszont a secondary-ben és az OL-ben mindenképp rendet kell rakni, meg egy playoff QB sem ártana, mert Manning soha nem volt az és már soha nem is lesz az.

Coach Sacco 2013.01.13. 14:07:51

Nem gondoltam volna, hogy ennyire össze fogunk esni, lehet mégis elaltatták a sikerek a csapatot, és az esélyesség a terhünkre volt. Nagy kár érte, mert több volt ebben a brigádban.

Tomi_Tanguay 2013.01.14. 07:41:57

wilsonék sajna kiestek pedig szoros meccs volt:D NE-BAL és SF-ATL konf döntők lesznek. bárki csak ne a pecc ugye?:D

tHoMaS 2013.01.14. 19:59:12

túl sok hibája volt a csapatnak, a ravens pedig legjobb tudása szerint játszott. ez döntött, tényleg a csapat fejébe szállt hogy hetek óta nem volt igazán szoros meccse.

foppa21 2013.01.15. 04:58:42

a 28. pick lesz a miénk a drafton

foppa21 2013.01.15. 17:06:53

mccoy lesz a chargers edzője, pff bazmeg hogy pont oda?:-(

Black_Adder 2013.01.17. 21:05:43

gase az új oc //eddigi qb coachunk

Tomi_Tanguay 2013.01.19. 16:14:59

@Black_Adder: ezek mennyire jó vagy rossz változások? gondolom hogy lesz majd róluk bővebb szakértő írás, de nagyjából mit tudhat egy laikus?:)

Black_Adder 2013.01.19. 17:00:35

OC posztra 3 lehetőségünk volt.
Adam Gase a QB edzőnk
Ken Whisenhunt a Cards exHC-ja
és Tom Moore a Colts korábbi OC-ja.

Gase 4 éve volt nálunk, és meg volt annak a veszélye, h McCoy viszi magával San Diego-ba. Szóval figyelni kellett arra is, h őt semmi esetre se veszítsük el, mert WR coachként és QB coachként is nagyszerű munkát végzett. És ismeri a csapatot. Ebben nőtt fel. Átélt komoly változásokat is, és tisztában van a jelenlegi keret erősségeivel. És biztos, h nem akarja megszerelni azt ami nem romlott el, márpedig nekünk most ez a legfontosabb...

Ken Whisenhunt a Cards-cal SB-t játszott, elsősorban a Kurt Warner, Larry Fitzgerald, Aquan Boldin, és Breaston köré épített offensenek köszönhetően. Nagyszerű támadó szakember, de most is rengeteg helyről keresték, h nem-e lenne náluk HC. 1 jó év PMmel nálunk, és biztos ment volna edzőnek, szóval olyan nagyot nem vesztettünk vele.

Tom Moore 13 éven át edzette Peyton Manninget, akiről szól az Onk, ha tetszik, ha nem. Ezek után talán ő lett volna a legideálisabb választás, és pedzegette is, h újra edzősködne, még se érdeklődtünk iránta igazán nagyon. Amúgy már 75 vagy hány éves.

Gase semmi esetre se rossz döntés, csak így ugye kellett egy QB coach. az lett Knapp, ő a Raiders OC-je volt 2012-ben, és nagyon nem voltak megelégedve vele. Hozzáteszem jogosan, mert OCként nagyon leszerepelt, viszont a QB-khoz való hozzáértését senki se vitatta soha. Fox eddig nagyon jó edzőkkel vette körül magát, ha valamihez, akkor ehhez biztosan ért. Bízom a döntésében.


süti beállítások módosítása