Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.10.

2013.07.11. 08:11 - Filip89

MLB:

- A Rockies a szerdai 5-4-es győzelmével 2-1 arányban behúzta a divízió-vetélytárs Padres elleni series-t, ezzel hosszú idő után először nyertünk meg idegenben egy párharcot. A mindent eldöntő összecsapáson a második és a harmadik inningben szerzett pontjainkkal korán 2-0-s vezetésre tettünk szert: Herrera sac fly-ból, Helton RBI single-ből volt eredményes. Nem túl sokkal később, az ötödik játszma során egy wild pitch-ből a harmadik pontunkat is bevittük, a hatodik tetején pedig Blackmon RBI single megmozdulását követően már 4-0 volt az eredmény a javunkra. Ezt követően kezdtük el feljebb engedni a házigazdákat, De La Rosa az első öt inning shutout-ja után a hatodik dobórészben kieső nélkül beszedett egy 2-run HR-t, rövidesen pedig Belisle ellen született egy futás, mellyel máris egyetlen pontra megközelítettek bennünket. A nyolcadik tetején Blackmon pontot érő triplájával stabilizáltuk egy kicsit a differenciát, így az is belefért, hogy két pontos előny mellett a save-ért nyomuló Betancourt egy pontot beengedjen. Tizenhárom ütésig jutottunk, míg a vendégek hetet regisztráltak. Blackmon bekerült a kezdőbe a sor első embereként, öt beállás alatt két ütést és két pontot jegyzett; Helton és LeMahieu ugyancsak fejenként két-két találatig jutottak. DLR magabiztosan teljesítményéről már feljebb említést tettem, a cseredobók közül Escalona és Brothers hibátlanok voltak, Belisle és Betancourt viszont kaptak egy-egy futást. A csütörtöktől esedékes folytatásban négy mérkőzést fogunk vívni a Dodgers otthonában, az első találkozón Pomeranz lesz a kezdődobó, és minden bizonnyal visszatér Tulo és Fowler is.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr745400319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása