Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.20.

2013.07.21. 06:24 - Filip89

MLL:

- Az Outlaws továbbra is őrzi százszázalékos mérlegét a 2013-as szezonban, mivel a vártnál talán egy kicsit nehezebben, de 12-9 arányban diadalmaskodni tudtunk a Rattlers otthonában. A mieink már az első játékrészben magabiztos előnyre tettek szert, de a félidőben csak 7-5-re vezettünk, és a vendéglátók a későbbiek folyamán is rendszerint két-három gólos távolságból követtek bennünket, ráadásul a negyedik negyedben 10-9-re is megközelítettek bennünket, a hajrában azonban már csak mi voltunk eredményesek kétszer, amely találatokkal végképp bebiztosítottuk a sikert. Mundorf két góllal és három előkészítéssel jeleskedett, C. Bocklet és Kimener ugyancsak kétszer volt eredményes, Schwartzman pedig a kapujára tartó 20 próbálkozásból 11-et hárított. Mához egy hétre, az évad utolsó hazai összecsapásán a Bayhawks együttesét fogjuk vendégül a Sports Authority Field-en.

MLS:

- A Rapids gárdája szoros mérkőzést vívott a rájátszásért folytatott csatában komoly riválisnak számító Sounders ellen, de a szombati játéknapon a két vetélytárs küzdelme nem hozott döntést, a végeredmény 1-1 lett. Közel a legerősebb összeállításunkban vettük fel a harcot Seattle-ben: Irwin kapus előtt a Wynne-O'Neill-Moor-Klute összeállítású védelem takarított, a középpályán Thomas, Sturgis, Powers, LaBrocca és Harris kaptak lehetőséget, az előre tolt támadó pedig Brown volt. Az első félidőben a hazaiak próbálkoztak többet, de nem sikerült feltörniük a jó védekezésünket, így 0-0-s döntetlennel fordulhattak a csapatok. A folytatásban egyre többet támadtunk, és a 60. percben LaBrocca szögletét Moor bólintotta tovább a hálóba, mellyel vezetést szereztünk, azonban mindössze öt perccel később válaszoltak a házigazdák. Ezt követően Buddle, Mera és Wallace is pályára lépett, a házigazdák pedig egyre többet veszélyeztettek, a hajrában egyértelműen közelebb álltak a győzelemhez, de a Moor által vezetett coloradói védelem hősiesen állta a sarat, és 2009 óta először sikerült végre egy pontot elhoznunk Seattle-ből. Három győzelem és egy döntetlen után immár az ötödik mérkőzésünket vívtuk meg veretlenül. Jövő szombaton a címvédő Galaxy ellen fogunk pályára lépni hazai környezetben, ahol biztosan rettentő nehéz dolgunk lesz, de a rájátszásért való küzdelemben nagyon jó lenne tovább őrizni az aktuális veretlen sorozatunkat.

MLB:

- A Rockies nagyszerű győzelemmel feledtette a párharc első mérkőzésének elvesztését, és a szombati felvonáson 9-3-ra ütöttük ki a Cubs-t a Coors Field-en. A meccs első pontját megint a vendégek szerezték, de a negyedik inning alatt Arenado kieséses játékával és Fowler két pontos triplájával fordítani tudtunk, majd a következő akció során CarGo hazafutása mellett, Helton és Rosario jegyzett egy-egy pontot érő ütést, illetve Fowler is újra eredményes volt egy biztonságival. Nicasio öt játszma után 7-1-es előny mellett távozott, Ottavino ellen ugyan két ponttal szépítettek a chicagóiak, de a végén miénk volt az utolsó szó, és a nyolcadikban Tulo két pontos duplájával biztosítottuk be a sikert. Tizenhárom ütésünk közül Helton hármat vállalt, további négy játékosunk kétszer ért el hit-et, míg Fowler három, Tulo két pontot postázott, CarGo immár a 26. rakétáját süllyesztette el. A vasárnap esti döntő alkalmával Chatwood próbálhatja meg felülmúlni a Cubs ütőit a párharc győzelem érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr645417026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása