Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 07.30.

2013.07.31. 04:20 - Filip89

MLB:

- A Rockies sajnos az aktuális párharc második mérkőzését is elvesztette, a keddi napon a tegnapinál jóval simábban, 11-3-ra vesztettünk. Most bánhatjuk talán csak igazán, hogy hétfőn a szoros csatát nem tudtunk eldönteni a magunk javára, mert ezúttal az atlantai bombázók nem kegyelmeztek és alaposan megszórták a mieinket. Az első meccshez hasonlóan, az elején ismét vezettünk is, két játékot követően 3-1-es előnyben voltunk: CarGo sac fly-jal, Arenado két pontos hazafutással volt eredményes. Nem tartott sokáig a vezetés, az atlantaiak ugyanis már a negyedik játszmában alaposan megszórták Nicasio-t, és abban az inningben összesen hat szerzett ponttal tudtak fordítani 8-3-ra. Később a hetedik játszma alatt Escalona kárára bevágtak egy 3-run HR-t, mellyel a házigazdák beállították a későbbi végeredményt, a továbbiakban már képtelenek voltunk a szépítésre. A hazaiak 14-7 arányban jegyeztek több ütést, az első két játék után teljesen elfogyott a támadójátékunk és nagyon kevés veszélyt tudtunk jelenteni. Arenado a kilencedik hazafutását szerezte, CarGo pedig már 70 RBI-jal bír a szezonban. Nicasio nyolc kapott futással az ötödik vereséget regisztrálta a szezonban. A holnap éjszakai folytatásban Chatwood vezérletével próbálhatjuk meg a javítást.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr225435143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása