Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.11.

2013.08.12. 05:10 - Filip89

MLB:

- A Rockies harmadszor is felül múlta a Pirates gárdáját a hazai párharcban, ugyanis a vasárnapi játéknapon 3-2 arányban diadalmaskodtunk, így söpréssel ünnepeltük meg a hazatérést. A mérkőzés első két pontját pedig még a vendégek szerezték a második-harmadik játékban, az újonc Bettis azonban hat inning alatt több momentumot nem is engedélyezett McCutchen-ék számára. Szép lassan a mieink is beindultak, s a harmadik alján LeMahieu sac fly-jal szépítettünk. Aztán néhány eredménytelen próbálkozást követően a hatodik akcióban született meg az egyenlítés, amikor Dickerson játéka közben a vendégek egy throwing error-t vétettek, közben pedig meg tudtuk szerezni az egyenlítést érő futást. A következő akcióban pedig végre a vezetést is át tudtuk venni, két out után lendültünk akcióba: Rosario felvezető single-jét követően Arenado bombázta be a győztes pontot jelentő RBI double-t. Mivel a hátralévő két dobórészt Belisle és Brothers magabiztosan megoldották (utóbbinak bases loaded-ot kellett hárítania az újabb save-ért), megnyertük a mérkőzést. A következő három napban a divízió rivális Padres ellen léphetünk pályára hazai környezetben.

MLS:

- A Rapids továbbra is őrzi a veretlen sorozatát, és a Chivas USA ellen idegenben kiharcolt 1-1-es döntetlen immár sorozatban a nyolcadik pontszerző mérkőzésünket tette ki. Elég erős összeállításban kezdtünk, Irwin kapuja előtt az O'Neill-Moor-Mera-Klute négyes sepregetett, a középpályán Sturgis, Powers és LaBrocca kapott lehetőséget, előttük hosszú idő után újra kezdő volt Cascio, valamint Castrillon és Brown egészítették ki a 11-ünket. A házigazdák öt perc alatt vezetést szereztek egy tökéletesen helyezett lövéssel, és jobban is kezdték a találkozót, Irwin fontos védéseire voltunk hagyatkozva, majd az első félidő vége felé egy durva szabálytalanság jóvoltából létszámfölénybe kerültünk. A szünetben az új igazolás Sanchez-t, később pedig Rivero-t és Mwanga-t küldtük pályára további támadószellemű játékosok személyében. Természetesen egyre inkább átvettük az irányítást, és egyre több helyzetet hagytunk ki. Aztán félórával a mérkőzés vége előtt Cascio jutott a kiállítás sorsára, mindkét csapat tíz emberrel folytatta. Sajnos, Brown elpuskázott egy büntetőt, és a többiek sem jártak sikerrel, egészen a 80. percig, amikor Klute tökéletes bejátszásából Rivero fantasztikus gólt fejelve megszerezte az első találatát az idényben. A hátralévő időben akár a győzelmet is megszerezhettük volna, azonban Sanchez fejese a keresztlécet találta el, és a többiek sem tudtak túljárni Kennedy kapus eszén. A körülményekhez képest az egy pontot is meg kell becsülni, többször is emberelőnyben játszva jobban is ki lehetett volna használni, joggal lehet hiányérzetünk, hogy nem sikerült megnyernünk a mérkőzést. Jövő szombaton a Vancouver ellen hazai pályán folytatjuk a menetelést.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr945457081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2013.08.12. 19:59:28

igazad van! nyerni kellett volna ezt a meccset

foppa21 2013.08.12. 20:00:31

mostanában nincs nagy élet az oldalon. ősztől újra felpörögtök ugye?:-)


süti beállítások módosítása