Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.14.

2013.08.15. 01:52 - Filip89

MLB:

- A Rockies hat meccsen belül az ötödik győzelmét aratta, miután a Padres elleni hazai párharc legutolsó összecsapását 4-2-re megnyertük, ezzel sikerrel zártuk az aktuális series-t. Már az első játékrészben vezetést szereztünk Tulo RBI double-lal, nemsokára egyenlítettek a vendégek, de a harmadik alján Dickerson triplájával és Tulo single-jével rövidesen újabb pontokat süllyesztettünk el. A következő alkalommal egy ponttal megint feljebb zárkózott az ellenfél, végül a nyolcadik menetben tudtuk bebiztosítani a győzelmet Dickerson pontot érő duplájával. A négy pontunkon tehát Tulo és Dickerson testvériesen megosztoztak kettő-kettő arányban, az újonc outfielder összesen három ütéssel zárta a napot: két double-t és egy triple-t jegyzett. De La Rosa hét inning alatt nyolc kapott ütés ellenére mindössze kétszer kapitulált a meccs első felében, a hajrában Belisle és Brothers abszolvált még egy-egy játékot. Egy nap szünet után péntektől Baltimore-ban léphetünk fel három mérkőzésen.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr965461441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása