Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Diamondbacks 1:2 L

2013.09.23. 07:59 - Tomi_Tanguay

Az első meccs megnyerése ellenére a Colorado Rockies csapata sajnos elvesztette az Arizona Diamondbacks elleni hazai párharcot a hétvégén.



1. meccs, péntek: Rockies-Diamondbacks 9-4
A párharc első összecsapásán Chacin lehetett a kezdő dobó, a belső négyest Helton, Rutledge, Tulo, Arenado alkották, kívül Culberson, Dickerson, Blackmon voltak, míg az elkapó most Pacheco lehetett. A kezdés kicsit álmosan sikerült és Chacin az első ütőtől kapott egy triplát, a másodiktól pedig egy 2run HRt, Pollock juttatta előnyhöz a vendégeket. A mieinknél az első három ütő simán kiesett, majd egy walkot és egy singelt engedtünk, a második alján egyedül Tulo járt bázison egy single jóvoltából. Ezt követően két futót bázisra engedtünk, de a Rutledge-Tulo-Helton dupla játékkal sikerült védekezni, majd Culberson singlet követően a dobó Chacin 2run hazafutásával egyenlítettünk 2-2re. A következő dobórészben ismét singlet és walkot engedtünk és újra egy dupla játékkal védekeztünk, mialatt részünkről egyedül Tulo járt bázison egy sétával. Az ötödik tetején egy HBP után bemutattuk a harmadik double playt is, majd Arendo walk után Culberson kapott dupla játékot. A hatodik tetején Chacin három futót is bázisra engedett, de Bloomquist ellen lineouttal sikerült hárítanunk, majd rögtön az első ütő Blacmon hazafutással átvettük a vezetést, Rutledge singlet ütött, Dickerson 2run HR jóvoltából pedig kezdtünk ellépni, kisvártatva Helton double és Pacheco single által fogott bázist, Culberson RBI singlelel pedig 6-2re léptünk el. A hetedik tetején Boggs ellen Goldschmidt vágott be egy solo HRt, majd Blackmon bázisra kerülését követően két out mellett Tulo hintett egy 2run HRt, mellyel már 8-3ra megléptünk. A nyolcadik dobórészt Belisle egy 2out double ellenére lehozta, nálunk Arenado single és Culberson walk révén került fel, nem sokkal később pedig Wheeler lőtt RBI singlet. Abszolút elhúztunk a D'backstől, az utolsó játékrészben Corpas ellen egy séta után Goldschmidt még szépített egy singlelel, de már nem veszélyeztették a sima győzelmünket.
- Az ütések számában 13-9re végeztünk, Tulowitzki két találata közben megszerezte a 24. hazafutást az évben és elérte a 80 pontot. Blackmon az ötödik HRt és a 19. RBIt regisztrálta, Dickerson is már a negyedik hazafutását lőtte és a 16. pontját szerezte a csonka szezonjában. Chacin pedig az első hazafutását ütötte karrierje alatt, közben hat játék alatt kapott két ponttal lehozta a 14. győzelmet a szezonban.

2. meccs, szombat: Rockies-Diamondbacks 2-7
A második meccsről Tulo szabadnapot kapott, Herrera helyettesítette, a hármason pedig LeMahieu kezdett, a soros dobó McHugh lehetett. A legelső menetben egy singlet követően Prado duplájával jutott vezetéshez a D'backs, eközben Blackmon double és LeMahieu single után sajnos zsinórban három outot szenvedtünk el. A folytatásban egy dupla után Gosewich single találatával növelte tovább az előnyét a vendég csapat, nálunk ismét csak három kiejtés történt. A harmadik tetején gyorsan két singlet szedtünk be, aztán a Davidson hazafutással takarított, majd Parra dupláját követően Owings jegyzett pontot érő doublet, amivel már 6-0 volt az arizonaiak előnye. Ezt követően Blackmon révén egyetlen single ütésre voltunk képesek, majd McHugh hozott egy hibátlan dobó részt, nálunk pedig Helton egy single után egész messzire jutott és Pacheco sac flyból szereztünk pontot. Az ötödik játékban két kiejtés után két singlet kaptunk, de összehoztuk a harmadik outot, miközben hazai oldalon egyetlen séta történt. A hatodikra McHught Manship váltotta és biztosan kiszórta a szembejövő három ütőt, majd Culberson és Rutledge single ütéseit követően Herrera RBI singlelel volt eredményes a szépítésért. Négy pontra zárkóztunk fel és Boggs gond nélkül teljesítette a következő inninget, ezalatt a mieinknél egyedül Blackmon vállalt egy single találatot. Scahill a következő inningben egyetlen singlet kapott, részünkről pedig Culberson single után három kiesés történt. A kilencedik tetején az első single után Goldschmidt RBI singelel tovább növelte a különbséget és mivel az utolsó játékrészben nem voltunk képesek már bázisra kerülni, kialakult a 7-2es végeredmény.
- A D'backs végig vezetve magabiztosan győzött, 14-9 arányban értek el nálunk több ütést. A leadoff hitter Blackmon öt beállás alatt három ütést regisztrált, a pontjainkat Herrera és Pacheco szereztek. McHugh harmadszor is vereséget szenvedett, öt inning alatt 11 ütést és hat futást kapott. Manship és Boggs egy-egy hibátlan inninget hozott, Scahill a maga két játéka alatt beszedett egy futást.



3. meccs, vasárnap: Rockies-Diamondbacks 9-13
Visszatért Cuddy RFnek, Tulo SSnek, Arenado 3Bnek, Torrealba pedig elkapónak az utolsó mérkőzésre, a kezdő dobó Nicasio volt. Az első dobójátékot magabiztosan lehoztuk három kiejtéssel, majd Blackmon egy single után caught stealing áldozata lett, Tulo pedig egy sétát harcolt ki. A második felvonásban az első két futót bázisra engedtünk, Parra duplával vezetéshez jutott a D'backs, őt követően Owings 2run doublet hintett, Eaton pedig egy singlelel volt eredményes, pillanatok alatt 4-0ra elhúztak tőlünk. Eközben a Rockiestól csak Arenado járt bázison egy singlelel, majd egy séta után Goldschmidt doublelal volt eredményes, egy single után pedig Davidson vágott RBI doublet, dobót cseréltünk és Francis ellen Parra RBI singlet hintett az immár 7-0s eredményért. A harmadik alján Blackmon és Tulo regisztrált egy-egy singlet, majd Cuddy RBI singlelel szereztük meg az első pontunkat. A negyedik tetején két singlet kaptunk, de a Francis-LeMahieu-Helton DPvel kiválóan védekeztünk, majd Helton leadoff doublet követően Torrealba singlelel találtunk be. Aztán Pomeranz regisztrált egy hibátlan játékot, majd Tulo és Cuddy kerültek bázisra, egy out mellett pedig Helton küldte haza mindkettejüket egy duplával, 7-4re jöttünk fel. A folytatásban Lopez két doublet szedett be, a másodikból két out mellett Pollock szerzett pontot. A következő akcióban LeMahieu singlet jegyzett, Tulo azonban double playt kapott, majd Outman csak egy singlet engedett, nálunk pedig Cuddy single után ezúttal Culberson esett ki dupla játékkal. A nyolcadik tetején Ottavino ellen két single esett, majd Arenado dupláját követően Wheeler RBI singlelel jöttünk közelebb. Ezt követően azonban az újonc Bettis felengedte az első két futót és Davidson 3run HRal takarított, majd egy singlee után Bloomquist triplát vágott és még Eaton is beküldött egy sac flyt. Az utolsó támadást Tulo sétájával kezdtük, Culberson duplával feltolta mindkettejüket a pontszerző bázisokra és Helton 2run RBI singlelel jeleskedett, majd a következő single ütést Torrealba jegyezte, Pacheco RBI singlelel szerzett pontot, Blackmon single után újabb futó ért be, de 13-9nél jobban nem tudtunk már felzárkózni.
- Helton három ütésből összesen négy RBIt postázott, Blackmon szintén megint három találatig jutott. Cuddyer visszatérésként ugyancsak három ütést vállalt és egy pontot is szerzett. Nicasio a harmadik inning közben távozott, hét pontot kapott az idei kilencedik vesztes meccsén. Később Lopez ellen egy, Bettis ellen öt arizonai futás született.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 90-66 (156 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 79-76 (155 meccs)
3. San Diego Padres 72-83 (155 meccs)
4. San Francisco Giants 72-84 (156 meccs)

5. Colorado Rockies 71-86 (157 meccs)


A másik csoporton belüli párharcot a Dodgers 2-1re nyerte a Padres ellen, a Giants pedig háromból kétszer kikapott a Yankees otthonában. A következő napokban SF-LAD és SD-ARZ párharcok következnek a divízióban, a mieink pedig legközelebb a Boston ellen játszanak le két hazai meccset.

Tehát a folytatásban a Boston Red Sox csapatát látjuk vendégül a következő időpontokban: szerda 02:40, csütörtök 02:40. Reménykedjünk a sikeres hazai folytatásban. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr65529297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.09.23. 08:02:47

rox vs. red sox pitching matchupok:

Tuesday: Red Sox's Jake Peavy (11-5, 4.02 ERA) at Rockies' Tyler Chatwood (7-5, 3.36), 6:40 p.m., ROOT

Wednesday: Red Sox's John Lackey (10-12, 3.44) at Rockies' Roy Oswalt (0-6, 7.71), 6:40 p.m., ROOT


süti beállítások módosítása