Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Braves 3:0 W

2010.08.26. 08:46 - Tomi_Tanguay

A hét első napján a Colorado Rockies újra hazai környezetben játszhatott, és az Atlanta Braves elleni series három meccsén három győzelmet arattunk, főleg az utolsón sikerült nagyot alkotni 9 pontos hátrányból. Ezzel a denveriek némileg javítottak a rájátszás esélyeiken.

1. meccs, hétfő: Rockies-Braves 5-4
A párharc első összecsapására nem volt sok meglepetés az összeállításunkban, belül a Helton-EYJR-Tulo-Stewart négyes kezdett, a külső hármast pedig CarGo, Fowler, és S. Smith alkották. Az elkapó az utóbbi időben egyre több lehetőséghez jutó Iannetta volt, akinek kezdőként Hammel dobott. Az első menetben a Braves egy singlet jegyzett, majd a mieink két out után CarGo révén vállaltak egy walkot, de őt követően Tulo már az első dobásból kiesett. A másodikban kiszórtuk az első három atlantai ütőt, majd Helton hozott egy singlet, de tovább képtelenek voltunk eljutni, viszonylag csendesen kezdődött ezzel a találkozó. Ezt követően először a mérkőzésen, az Atlanta két futóval képviseltette magát a bázisokon, amikor két 2outnál két single jóvoltából az egyes és a hármas zónát foglalták el, de Hammel magabiztosan befejezte a játékot Prado ellen, közben a mieink részéről Fowler pakolt be egy singlet, majd CarGo szerezte meg a vezetést egy RBI double jóvoltából. A negyedik menetben két single után Hammel egy hosszú ABt követő flyouttal és egy strikeouttal védekezett keményen, aztán támadásban Helton jeleskedett egy doublelal, majd Stewart vágott be egy 2run homerunt, amivel már 3-0ra léptünk el. A következő játékrészben egy singlelel bázisra került egy ember, majd Prado takarította ki a pályát egy két pontos hazafutással, vagyis feledtetve Stewart előbbi bombáját, újra csak egy pont volt a különbség. Legközelebb a hatodik menet alján történt említésre méltó esemény, amikor Tulo doublet követően Helton köszönt be egy pontot érő single ütéssel, így 4-2es előnyhöz jutottunk. Megint nem tudtuk sokáig tartani a több pontos vezetésünket, mivel a hetedik inningben Hammel már az első ütőtől Ankieltől beszedett egy solo HR-t, aztán egy újabb single után 1outnál távozott a kezdő dobónk, majd Beimel játéka mellett egy doubleplayel abszolváltuk a menetet. Az ezt követő támadásunk ideje korán véget ért, majd a nyolcadik felvonásban Betancourt egy singlet szedett be, kiejtett két kettőt SOval, és engedett egy walkot, mely után Gonzalez vágott egy RBI doublet, de az újabb két emberes pontszerző helyzetet egy újabb strikeouttal hárítottuk, sajnos kiegyenlítettek. A denveri támadás is eredményes volt, CarGo és Tulo jutott bázisra, majd Helton jegyzett egy RBI singlet, miközben Tulo kiesett a hármas bázison, de így is visszaszereztük a vezetést 5-4 arányban. A kilencedik inningre fordulva tehát egy ponttal mentünk, Street pedig kegyetlenül magabiztosan oldotta meg a savet, könnyen ejtett ki három embert, abból ráadásul kettőt strikeout árán. Ezzel megtartotuk az előnyünket, és 5-4re behúztuk a párharc első meccsét.
- Újra hatékonyak voltunk támadásban, kilenc ütéssel nyertünk a Braves 11ével szemben, mert jól használtuk ki a helyzeteinket. Helton újra bizonyította klasszisát, 4/4es napot zárt, három single mellett megszerezte az idénybeli 14. dupláját, közben két pontot is szállított, jó volt az öreg a háznál. Gonzalez másodszor volt kezdő a térd sérülése óta, és a gyengébb vasárnapi játéka után hétfőn visszatért a kiváló formájához, három beállásból két ütést jegyzett, közben évi 80. RBIját pakolta be egy double találatból, egy-egy futást és sétát is elért, valamint huszadik alkalommal rabolt bázist. A 3B Stewart is nagyot javult a Braves elleni nyitó meccsre, bár háromszor kiesett, kétszer SOval, a negyedik próbálkozásában egy 2run HRt bombázott, 2010ben 18szor lőtt a korlát fölé. Tulowitzki egy séta mellett 1/3as átlaggal vétette észre magát, az egyetlen ütése után viszont futást ért el, és a 25. dupljával hozta, szokásos módon pedig egy újabb pazar dobással jegyzett groundoutot. Fowler a sor második helyén a megszokottnak mondható 1/4es lőlapra volt képes, és neki is akadt egy futása. Az elsőszámú ütő Young Jr ezúttal szerényebb volt, négyből semmivel zárt, közben két alkalommal strikeout sorsára jutott, de védekezésben egy szép játékot mutatott be. A hajrában jobb védő Barmes váltotta őt, aki pinch hitterként kiesett. A jobb szélső S. Smith ugyanilyen gyenge mérleggel fejezte be, ráadásul négy emberünket bázison felejtette. A sor legutolsó tagja az elkapó Iannetta 0/3at tett hozzá 2 LOBal együtt. A kezdő dobó Hammel felemásan teljesített, de végülis egész jól kihúzta, hogy csak a hetedik menetben kellett lecserélni őt. Beszedett ugyan kilenc ütést, de mindössze három pontot engedélyezett, valamennyi HRból hozták, egy solo és egy 2run jack által, erre nem lehet túl büszke. Arra sokkal inkább, hogy fél tucat strikeout közben egyetlen sétát sem vétett. A hetedik játékban Beimel két dobással kiejtett két ütőt egy sikeres duplajáték által. A nyolcadik inningben fellépő Betancourt is a felemás teljesítményről volt híres, egyrészt dobott három strikeoutot egy játékban, másrészt közben két találatot és egy futást kapott be. Így elvesztette a vezetésünket, és negyedszer csinált hibássavet idén, ám mivel közvetlenül utána bevittük a győztes pontot, egyúttal megszerezte a szezonbeli negyedik győzelmét. Street végre újra a régi formájában dolgozva magabiztos volt, 10 dobás elég volt neki a három ütő kiszórásához, melyből kettőt strikeouttal tett meg, és már a 11. savet hozta.

2. meccs, kedd: Rockies-Braves 5-2
Huszonnégy órával később jöhetett a következő mérkőzés, melyre egyetlen változás volt az egész mezőnycsapatban a kezdőt tekintve, a sor nyolcadik helyére elkapót váltottunk, így Iannetta helyett Olivo játszhatott, a felső hetes megegyezett az előzőnapi felállással. A soros dobónk a mostanában változó formában teljesítő DLR lehetett, aki az elején a nyitó embertől azonnal egy singlet kapott, de egy strikeout és egy DLR-Tulo-Helton double play által magabiztosan védekeztük ki az első felvonást. A mieink első akciójában EJYR vállalt egy ground-rule doublet, majd a hármas bázison lévő futó akkor ért haza, amikor CarGo betűzött egy 2run homerunt 1out mellett, és 2-0s előnybe kerültünk, majd egy Tulo singlet követően ők is egy sikeres DPvel hárítottak. A másodikban újra egy duplajátékkal úsztunk meg egy singlet, de ezt követően A. Gonzalez pakolt be egy HRt, így 2-1re szépítettek, a követekező támadásban mi nem jártunk sikerrel. A harmadik inningben egyedül az Atlanta dobója vállalt ütést, aztán a mieinknél EYJR hozott egy singlet, majd egy rablás és egy error árán a hármas bázisra ért el, de fent hagytuk őt. Ezt követően ütés nélkül jutott bázisra két futónk különösebben nagy helyzet nélkül, majd az ötödikben is hibátlan volt DLR, aztán EYJR és Fowler ütéseivel, valamint Tulo sétájával teli pályát harcoltunk ki két kieső mellett Heltonnak, aki azonban egy lineout áldozatává vált. A hatodik felvonás során ismét egy double playel jeleskedtünk védekezésben egy walkot követően, majd rögtön az első ütőnk S. Smith kibombázott egy hazafutást és ezzel 3-1re növeltük a vezetésünket. A következő menetre is maradt még DLR, és biztosan kezdve két swinging strikeoutot osztott ki, ám ezt követően két single következett, beleértve A. Gonzalez újabb pontot érő megmozdulását, amellyel 3-2re visszazárkóztak. Aztánt két denveri kiesőt követően CarGo vágott be egy doublet, de Tulo szándékos sétáltatása után Helton ellen befejezték a játékot. A nyolcadik inningre Belislet küldtük ki dobni, aki egy strikeouttal kezdett, majd bekapott egy singlet, ám egy újabb látványos Tulo-Barmes-Helton DPvel megint megakasztottuk a Braves kibontakozó akcióját. A menet támadó részében hamar két emberünk pályára került, majd 2out után Barmes kapott egy SOt, de közben az elkapó passed balljából elérte az egyes bázist, így teli pálya lett, melyet Fowler használt ki egy 2run RBI singlelel, vagyis az utolsó felvonás előtt már három ponttal vezettünk. Street pedig ismét elképesztően biztos kézzel postázta a savet, mindhárom ütőjét elbúcsúztatta, még sanszot sem adott nekik, az 5-2es győzelem mellett az is örömteli, hogy a closer visszatért a formájához.
- Másodszor is legyőztük a Bravest, ezúttal nagyobb különbséggel, és az ütések terén is jobbak voltunk 11-7el. Gonzalez megtörve a több hetes csendet végre újra szerzett egy hazafutást, mely két pontot ért, és összesen két találattal zárt öt lehetőségéből, miután a 26. HR mellett a 23. doublet is bevállalta. Ugyanakkor nyugodtan még jobb is lehetett volna, hiszen a három kiesése során öt társát hagyta bázison. A leadoff hitter Young Jr szép formában teljesített, 3/4et hozott, egy double és két single után negyedik alkalommal kiesett, egy futást szerzett, kilencedszer rabolt sikeresen és .274re emelte az átlagát. Szokás szerint az utolsó két játékban Barmes foglalta el a helyét, aki strikeoutot kapott, de szerencsével mégis tovább ment a nyolcadik alján. Fowler is egyre kiegyensúlyozottabb produkcióra képes az utóbbi időben, kedden öt lehetőségében két ütést írhatatott fel magának, az egyikkel ráadásul két futást harcolt ki, ezzel 23 RBInál tart az évben. Végre egy újabb rakéta felelős S. Smith is magához tért, ugyan az 1/4 és a két kapott SO nem árulkodik túl eredményes napról, mégis megszerezte idénybeli 15. HRt ami talán önbizalmat adhat neki a folytatásra. Tulowitzki két walkot jegyzett, az egyiket direkt adták neki, ezen kívül egyetlen out playe volt egy single mellett, így CarGoval továbbra is fej-fej mellett haladva .319et jegyez az egész szezont tekintve. A sor legalján a harmadik bázis ember Stewart és az elkapó Olivo egyaránt négyből egyes napot tudhatott a háta mögött, mindketten a nyolcadik inningben jegyeztek egy-egy singlet, ami után haza is értek Fowler ütéséből. A hétfői hős Helton ezúttal szerényebb volt, egy séta mellett háromszor is kiesett és hat LOBt termelt, úgy látszik nem igazán tud már kiegyensúlyozott lenni, viszont egy szép megmozdulást tett hozzá védekezésben amellett hogy négy duplajáték végállomása volt. Még egy PHünk volt, és Giambi egy strikeout áldozata lett két emberrel a pályán a nyolcadik inningben. A mexikói De La Rosa nem indította rosszul a mérkőzést, a hat elszenvedett ütés mellett azért nagy szüksége volt a remek védekezésünkre, mögötte három DPt csinált a csapat, így csak két futást kapott, az egyiket egy HRból. A SO-BB átlaga nagyon jó lett hasonlóan hétfőn Hammelhoz, miután hét embert szórt ki a dobásaival és csak egyet hagyott ingyen bázisra lépni. DLR idei ötödik győztes meccsét jegyezte és 5-4esre javította W-L mutatóját. A nyolcadik inningben Belisle egy singlet szedett be, de egy strikeout és egy double play által viszonylag simán oldotta meg a rá kioszott feladatot, és továbbra is elképesztően magabiztos formában van. Street egyre jobban kezdi megrázni magát, kedden is csak 12 dobásra volt szüksége a három ütő kiosztásához, megint jegyzett egy strikeoutot. 4.15ös ERAja mellett már a 12. savet hozta az évben.

3. meccs, szerda: Rockies-Braves 12-10
A harmadik mérkőzést szerda délután bonyolították le a felek, és ismét csak elkapót váltottunk, azt leszámítva a három meccsen végig ugyanazzal kezdővel játszottunk. Tehát a harmadik összecsapásra újra az elsőn is kezdő Iannetta lehetett a catcher, közben a sor 6-7. helyén S. Smith és Stewart cseréltek helyett, utóbbi került előrébb. Az utolsó meccsre az aktuális dobó az újonc Rogers volt, az atlantai Jurrjens ellen. Rögtön nehéz pillnatokkal indult a meccs, a dobónk az első outot még hozta, aztán elszenvedett egy triplet, majd Prado RBI singleből szerezte meg a vezetést először az egész párharcban az Atlanta, egy újabb ütés után pedig Lee szállított pontot egy groundout közben, aztán még Me. Cabrera is eredményes volt egy doubleból, így az első menetben 3-0s előnybe kerültek a vendégek. Ezt követően az első akciónkban ugyan EYJR és CarGo is bázisra került, egy duplajátékkal hárított a Braves. A második menetre sem tudta összeszedni magát Rogers, és felengedett két embert két kiesővel, majd Prado egy duplával mindkettejüket befuttatta, ezt követően pedig McCann is elhelyezett egy RBI singlet, Lee RBI doublet szállított, és már 7-0ra léptek meg. Végül az inninget már Corpas fejezte be, majd az alsó részében S. Smith szépített egy hazafutással két kieső után. Azonban Corpas sem tudott biztos lábakon állni, és egy ütés után a dobó Jurrjens vállalt egy RBI doublet, majd Infante vert be egy 2run HRt, és végül egy séta után egy double play révén hárítottunk. Corpas a negyedikben is rögtön egy doublet kapott, és a könyökét fájlalta, aztán lerántottuk őt és Reynolds folytatta a helyén, aki először kiejtett két embert, majd felengedett kettőt, a loaded 2out szituációt azonban egy strikeouttal abszolválta. Ezután végre egy kicsit hallattunk magunkról támadásban, amikor Tulo doublet, Helton singlet sózott be, előbbi pedig Stewart biztonsági játékából hozott futást. Az ötödik játékot is lehozta Reynolds, mindössze egy doublet engedélyezett, az eddigi történtekhez képest a legsimább inningünk volt. Támadásban egy walkot hoztunk a fiatal dobónk révén, EYJR singlet ütött, majd Fowler helyezett be egy RBI triplet, mely három pontot ért, hiszen a két bázison lévő futó mellett ő maga is körbe ért egy errornak köszönhetően, az üres pályára CarGo egy doublelal ment fel, de a rablás közben leszedték, ezzel 5-10ig sikerült egyelőre vissza kapaszkodnunk. A hatodik játék során Reynolds háromból három embert búcsúztatott el, majd Helton triplájával nyitottuk az akciónkat, mely után S. Smith volt eredményes egy RBI doublelal, akit követően Iannetta sétált, a pinch hitter Spilborghs pedig egy 2run RBI double formájában volt eredményes, és már 8-10re vissza repítette a csapatot, egyre jobban kezdtük ráhozni a frászt a Bravesre. A hetedik inningben egyetlen futó sem járt a bázisoknál, nem tudtunk még közelebb jönni, de Beimel biztosan teljesített, majd a nyolcadikban egy singlet követően az utolsó ütőt már Belisle tette ki. Ezután tovább folytattuk a kemény akciót, két walk és egy single jóvoltából töltöttük meg a bázisokat két kieső mellett, majd CarGo kiegyenlített egy 2run RBI singlelel, folytatva a hihetetlen felzárkózást, Tulo egy singleből újabb embert küldött be, ezzel már vezettünk és még Helton single ütéséből CarGo is hazaért, vagyis 12-10re fordítottunk a négy pontos nyolcadik felvonásunkkal, hihetetlen comeback volt. Belisle fent maradt a kilencedikre is, hogy ne az előző két napon terhelt Streetnek kelljen játszania, és kiválóan megoldotta a feladatot, három mezőny kiejtés által befejezte a meccset, beleértve a brutális meccsbefejező elkapást CarGotól, a Rox tehát 1-10ről 12-10re győzött kisöpörve az NL East éllovasát.
- A végére 14-14re egyenlítettünk az ütésekben azok után, hogy az elején az Atlanta ebben is kb egy tízessel jobb volt, egészen egyedülálló felzárkózást produkáltunk. Három ütésével Helton ismét kulcsfigura lett, fel is emelte .260asra az átlagát, és közben az idénybeli első triple találatát érte el, rendkívül fontos szerepe volt a felzárkózásban. Gonzalez is rettentően kitett magáért, hiszen 2/4es mutatóval tudta le az összecsapást, közben volt egy két pontos ütése amivel kiegyenlítettünk a nyolcadikban és már 84 RBIt jegyez, beütött egy újabb doublet, valamint védekezésben is nagyon hasznos volt. Hozzá hasonlóan immár Tulowitzki is .320nál jár az évben, miután a shortstop öt lehetőségből két ütést szállított, egy double mellett a nyolcadikban a vezetésünket jelentő single fűződött a nevéhez, bár eleinte voltak üresjáratai, a hajrában igen fontos momentumból vette ki a részét sikerrel. A leadoff hitter Young Jr két singlet tett hozzá a dolgok alakulásához, mindkettő után hazaért, újra rabolt bázist és elindított egy doublplayt, a hajrában szokás szerint Barmes helyettesítette a kettes bázison. Fowler napi egy ütése után három pontot hozott, kettő RBIt és közben egy error által egy harmadik runt, az igazi felzárkózást ekkor kezdtük meg, egyébiránt 1/3as mérleggel végzett, hiszen közben két sétát is kiharcolt, ami kevésbé szokott rá jellemző lenni. S. Smith egyre jobban kezdi visszanyerni az ütőformáját, 2/4el fejezte be az összecsapást, egy-egy pontot szerzett egy doubleból és egy HRból, és már az 50 pontot ostromolja, neki is két futása lett a végére. Az elkapó Iannetta kétszer is sétával jutott bázisra, s mindkét akciója végén pontszerzésnek örülhetett, továbbra is éppen csak .200 felett táncol, de most tudott segíteni a csapatnak. Stewart háromból három alkalommal kiesett, de közben egy újabb pontszerzést ismét elkönyvelhetett egy sac fly révén, majd a végefelé Mora foglalta el a helyét, aki singlet jegyzett egyetlen támadó megmozdulásában. Klasszikus pinch hitterként egyedül Spilborghst alkalmaztuk, aki a hatodik játékban az idei 16. doubleból két futást postázott, remekül kihasználta napi egyetlen beállását. Az újonc Rogers egészen pocsékul kezdte az összecsapást, azonnal sebezhető volt, és két inning alatt nem tudott kijönni a gödörből, mindössze öt outot jegyzett, aztán nyolc ütés és hét futás után inkább véget vetettünk a szenvedésének. Nagyon kilátástalan volt ahogy elbántak vele, de talán erőt ad neki a folytatásra, hogy a csapat mégis megnyerte ezt a meccset. Corpas sokat bizonytalankodott a második-harmadik inningben, három újabb ponot vittek be ellene, mire a negyedik elején távozott, ráadásul a hírek szerint meg is sérült. Az újonc M. Reynolds hihetetlen volt, végül húzóembere lett a bullpennek a szerdai napon, lehúzta a három középső inninget, méghozzá úgy hogy megőrizte futástalanságát a szezonban, mindössze egy-egy ütést, HBPt, és sétát szedett be, közben három strikeoutot osztott ki, nagyon magabiztos volt, úgy látszik lehet számítani a fiatalra. Őt követően Beimel a hetedik játékot könnyedén hozta, majd a nyolcadikban két out után kapott egy singlet, így mielőtt baj lett volna még lecseréltük őt. Belisle is hős lett a hajrában, egyrészt övé lett a győzelem, másrészt a záró felvonásban is nagyon jól kitartott, nem remegett meg a teher alatt, be tudta fejezni a meccset.


















A NL West állása:


1. San Diego Padres 76-49 (125 meccs)
2. San Franciso Giants 71-57 (128 meccs, 6.5 GB)
3. Colorado Rockies 66-60 (126 meccs, 10.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 65-62 (127 meccs, 12.0 GB)
5. Arizona Diamondbacks 49-78 (127 meccs, 28.0 GB)

Sajnos, a riválisok sem botlottak sokat mostanában, a Giants 2-1re nyerte meg a Reds elleni párharcát, a Padres és a Dodgers pedig veszteség nélkül vezet aktuális seriesében, de még egy-egy meccsük lesz csütörtökön. A hétvégén a SF az Arizona ellen folytatja, a Padres pedig majd a Phils ellen.

A NL Wild Card verseny állása:

1. Philadelphia Phillies 70-56 (126 meccs)
2. San Francisco Giants 71-57 (128 meccs, 0.0 WCGB)
3. St. Louis Cardinals 68-56 (124 meccs, 1.0 WCGB)

4. Colorado Rockies 66-60 (126 meccs, 4.0 WCGB)
5. Los Angeles Dodgers 65-62 (127 meccs, 5.5 WCGB)


Nagyot javult a helyzetünk a Wild Card csatában, már csak négy győzelemre vagyunk a Philliestől, miután háromból háromszor buktak eddig az Astros ellen, és a Cards is 1-2re végzett az Aeros vendégeként. Talán ezzel a Braves seriessel megindítottuk a nagy hajrát, a folytatásban pedig a Dodgers ellen fokozhatjuk a tempót, most jön három hazai meccs ellenük: szombat 03:10, vasárnap 02:10, vasárnap 21:10. Szurkoljunk kegyetlenül, talán még nem késő felébredni. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr722247502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.08.26. 15:22:05

@Filip89: még a végén elkezdessz szurkolni te is:-)

Gabriel79 2010.08.26. 15:45:15

Jó kis széria volt. Kár, hogy a Dbacks ellen nem hoztuk ugyanezt a formát.

Coach Sacco 2010.08.26. 18:46:08

Ez a harmadik meccs még a rövid videók alapján is hátborzongató volt... :)

StormST 2010.08.26. 20:11:37

@Coach Sacco: Én csak hallgattam (mindig a KOA-t hallgatom, az a két bemondó nem semmi, minden este ugyanazzal az intenzitással, profizmussal és főleg lelkesedéssel közvetítenek, pl. tegnap 1-10-nél is), de így is eszméletlen volt. Egyszer idén már visszahoztunk egyet -6-ról egy 9 run inning-el, most meg ez, kár a botlásokért, mert ez a csapat bármire képes egyébként...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.26. 20:24:02

Én az FSN Rocky Mountain kommentárját bírom, akit itt is hallhatok a videóban, szerintem kurva jó hangja van a közvetítésekhez, én is így tolnám egy félüveg JD után. Majd egyszer kipróbáljuk, ha összehozzuk a DSB TV-t és lesznek élő közvetítések. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.26. 20:54:13

Csak van egy olyan tervem, hogy egyszer a világ legjobb sportblogját, a világ legjobb sport tévéjévé emeljük, de egyelőre nem sok realitása van, hogy a postok mellett élő közvetítéseket tudjunk adni meccsekről, de már csak a poén miatt is kurva jó lenne egyszer. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.26. 20:57:15

Spilly bajsza kurva jó, kellenek az ilyen kabalák a szezon hajrájára, mint tavaly Giambi Hogan-szakálla.
Jövő héttől én is beszállok, végre nem kell dolgoznom, és gyakran borotválkoznom. :D

Tomi_Tanguay 2010.08.26. 21:18:06

szerintem kurva nagy lenne saját tv csatorna:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.27. 03:12:20

Corpas helyére az újonc Deduno érkezett a bullpen-be longman-nek. Várhatóan egy position player helyére még jönni fog Morales vagy Escalona. Cook szombaton starter lesz Tulsa-ban és szeptember 2-án már a Rockies-ban!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.27. 03:37:09

A Wild Card-csapatok közül a Philly megint kikapott, és a Cards is buktára áll a végefelé... Mögöttünk a Dodgers győzött, viszont a divízió éllovas Padres kikapott, bár rájuk már tényleg nem kell figyelni.

StormST 2010.08.27. 09:10:10

A Giants nem játszott, így rajtuk nem hoztunk, de a másik kettőn igen, a Cards mögött 3,5-el vagyunk, a Phillies mögött már csak 2,5-el...

Tomi_Tanguay 2010.08.27. 09:39:00

forditva mert a phils volt előrébb de mindegy:) az a lényeg hogy javitottunk megint, nem botladozhatunk újra a dodgers ellen

Tomi_Tanguay 2010.08.27. 09:53:01

ja filipnél az error király desmond 4/7 a natsben:D ahogy verték a cardst

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.27. 10:30:23

Hülye, azt hittem a fielding percentage-re gondolsz. :D Ütésből ez kurva jó tőle, S. Drew beverte a harmadik HR-t a héten, és ugye S. Smith-nek és B. Phillips-nek is volt már kettő. 16-3-ra vezetünk.

Behúztam EYJR-t és Reynolds-t a jövő héttől. :D

foppa21 2010.08.27. 13:03:20

tippek a dodgers ellen? szerintem 2-1, és ubaldonak meglesz a 18győzelem:-)

Tomi_Tanguay 2010.08.27. 14:52:50

legalább a 2-1 nagyon kéne, igazából mind három meccs hozható de ezzel együtt bármelyiket el is veszthetjük. szal fasz tudja:D

milo_hedgie#23 2010.08.27. 19:30:45

jó volt olvasni hogy filip újra elkezdett bizni a csapatban:)) talán még pont időben sikerült magunkra találni is elinditani a hajrát. én is szurkolok,lehet hogy párszor éjszaka is benézek hozzátok,tetszik ahogy szurkoltok!:))

Tomi_Tanguay 2010.08.27. 19:46:37

barmes a hétvégére családi okok miatt haza utazott, szal helyette feljött morales is. plusz deduno, végre teljes lesz a pen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.27. 20:02:43

Hawpe várhatóan ma aláír a Rays-hez...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.27. 20:53:43

Amúgy ha tipp kell, szerintem kettőt hozunk, most a Chacin-meccs lesz túl nagy falat Kershaw ellen.

Tomi_Tanguay 2010.08.27. 21:35:11

beton vlszeg ma sem fog még játszani, de már könnyebb edzéseket végzett

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 02:52:43

1. Eric Young, Jr., 2B
2. Dexter Fowler, CF
3. Carlos Gonzalez, LF
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Melvin Mora, 3B
6. Todd Helton, 1B
7. Ryan Spilborghs, RF
8. Miguel Olivo, C
9. Ubaldo Jimenez, P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 03:26:49

Reméljük Kershaw nem fogja megint lehúzni a rolót Ubaldo ellen.

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 03:27:13

az elsőben egy single és utána DP, double, strikeout.
simán kiszórták az első három emberünket.
0-0

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 03:51:06

a másodikban ubaldo ellen két out után single és sb, intent walk. lehoztuk.
2out után helton solo HR, spilbo double, olivo intent walk, ubaldo ellen lett vége.
1-0 ide

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 04:29:14

a harmadikban egy single után helton unnassisted double play.
nálunk csak egy cargo walk.

a negyedikben egy singlet és egy walkot hoztak, de befejeztük.
mi csak egy mora singlet csináltunk.
1-0 még mindig

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 04:37:32

Ma győzött a Cards, a Phils a SD-vel nyomja, a SF pedig az Arizonával.

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 04:44:49

az ötödikben egy 2out singlet hoztak csak.
aztán fowler 2out triple, de cargo kiesett.
1-0

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 05:08:26

a hatodikban ubaldo kibaszott hármat egyből.
nálunk tulo single de utána hárman kiestek.
1-0
ubaldo 100 dobásnál sztem még marad erre az inningre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 05:20:22

Ubaldo maradni fog a nyolcadikban is, nem lesz könnyű.

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 05:25:13

a hetedikben egy singlet engedtünk és double play lett utána:D
nálunk semmi
maradt az 1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 05:32:18

Ott is van kieső nélkül két ember bázison, ha ma sem lesz itt a 18. győzelem, akkor ezt Tracy bassza el, nem igaz, hogy Belisle nem mehetett volna ki a nyolcadikra, és aztán Street.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 05:43:45

Blake grand slam el is dőlt. Meg a szezon is.

foppa21 2010.08.28. 05:50:41

ezt nem hiszem el...a kurva életbe,elveszitjük ezt is:-( köcsög dodgers

StormST 2010.08.28. 05:55:50

Ügyes volt Tracy! Pihenőnap után visszaküldi Ubaldo-t 114 pitch után, aztán meg rgy 0-3-as embert felengedik durekt, csak hogy jöhessen az egyik legerősebb ütőjük loaded-re 1out-nál. Menjen a faszomba most már Tracy is, nevetséges!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 05:58:43

Most meg persze a világért se pinch hitter-ezünk, jöhetne Stewart, Giambi, S. Smith de nem, végig az impotens kezdők out play-ei lesznek emberrel a bázison. Gratulálok, akkora szar ez az edző, jövőre tényleg át kell vennem a posztot, mert teljesen világos dolgokat csesz el, amit egy hozzám hasonló idióta innen észrevesz hajnalban. Loser.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 05:59:56

Mora RBI single (Stewart 2-runnert lőtt volna :P), remélem most már nem mentjük meg Tracy seggét.

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 06:06:18

a nyolcdik tetején ubaldo felengedett kettőt, aztán ethier RBI double. belisle egyet kiejtett, intent walk, blake GS, még két out.
cargo double, mora RBI single
2-5 bazmeg esélytelen:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 06:16:28

Morales semmit se változott, csak a szokásos ész nélküli dobálózás, aztán vagy kiejti véletlen az ütőt, vagy walk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 06:31:54

Iannetta ment PH-nek, a legszarabb ütő a padon, mindegy... Inkább nem idegesítem magam, ez kurva gyenge volt Tracy-től ma. Ennyit a szezonról, holnap Chacin-t megütik, ahogy vártam, és nincs is miről beszélni.

Ja, és ne írjátok be a többi eredményt, hogy mit játszott a Phils vagy a Giants, mert nem érdemes ezzel foglalkozni, amíg ilyen hiányosságaink van felesleges PO-ról beszélni...

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 06:34:50

a kilencedikben morales két walk két out, deduno ellen kemp RBI.
nálunk semmi
2-6 lett a végére:(

foppa21 2010.08.28. 06:39:05

picsába, nagyon elment a kedvem az egésztől egy ilyen vereséggel:-(

Coach Sacco 2010.08.28. 11:54:30

Fájó vereség volt, félek tőle hogy ez a padlóra küldi a csapatot... :(
De talán összeszedjük magunkat és ma és holnap két szép sikerrel felejtetjük a kudarcot.

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 15:07:53

ettől én is félek, ez a vereség simán lehet egy negatív forduló pont a négy win után:( nagy kár lenne érte:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.28. 20:16:12

A ma éjszakai program:
- 02:00 : Denver Broncos - Pittsburgh Steelers (NFL-előidény)
- 02:10 : Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers (MLB)
- 03:30 : Colorado Rapids - Houston Dynamo (MLS)

milo_hedgie#23 2010.08.28. 20:41:37

@Filip89: kár hogy lacrosse most nincs,de azért lesz kikért szurkolni. lehet bele nézek hajnalban a meccsekbe:))

foppa21 2010.08.28. 20:48:31

én is én is tutira!:-D

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 20:58:17

látom halad a toborzás a ma éjszakai menetre:D

Tomi_Tanguay 2010.08.28. 21:04:37

néztem a további meccseket és a giants elleni utolsó derbi elvileg ubaldo-lincecum lesz.

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 02:07:13

1. Eric Young, Jr., 2B
2. Dexter Fowler, CF
3. Carlos Gonzalez, LF
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Todd Helton, 1B
6. Seth Smith, RF
7. Melvin Mora, 3B
8. Miguel Olivo, C
9. Jhoulys Chacin

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 02:30:01

az elsőben egy walkot hoztak, aztán SO+CS egy playben.
nálunk fowler double, de után cargo és tulo is az első pitch után esett ki:S

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 02:39:35

a másodikban egy loney single után blake RBI double, vezetnek.
nálunk megint csak egy walk moratól
0-1

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 02:51:51

a harmadikban chacin 3 out, 2 SO
tőlünk is kiesett az első három ember

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 03:08:59

CarGo triple, Tulo RBI single! Azt hittem, hogy nem fogunk tudni mit kezdeni Billingsley szar ivű dobásaival, és a kibaszott cuttereivel, aztán csak összejött egy pont. :)

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 03:17:38

a negyedikben doublet kaptunk, aztán walkot, wild pitch után intent walk, a loaed 2outot lehoztuk.
cargo triple, tulo RBI single, helton walk, 1outnál mora RBI single, aztán olivo ellen DP
2-1re forditottunk:)

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 03:35:22

az ötödikben náluk három out.
itt eyjr walk és SB, cargo intent walk, de tulo ellen befejezték.
maradt a 2-1

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 03:54:14

a hatodik tetején csak egy walkot engedtünk.
az alján helton HR! aztán mora walk, és egy DP.
3-1 ide:)O

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 04:23:12

a hatodik tetején csak egy walkot engedtünk.
az alján helton HR! aztán mora walk, és egy DP.
3-1 ide:)

a hetedikben egy 2out singlet kaptunk, aztán PH manny strikeout:D
nálunk spilbo hbp, cargo 2run HR. aztán még tulo hbp,itt belisariot kiállították:D aztán lehozták
5-1re megyünk már!

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 04:50:20

a nyolcadikban beimel egy singlet kapott 2outig, aztán beton kibaszta kempet
nálunk egy mora hbp, herrera walk
maradt az 5-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 04:59:15

Street kapott egy 2-runnert, 5-3-ra feljöttek.

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 05:01:57

a kilencedikben street 2out után single és 2run HR, de aztán vége lett. 5-3ra győztünk!!

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 10:18:25

csak a phils nyert a wildcard csapatok közül, ma így állunk:

1. Philadelphia Phillies 72-56 (128 meccs)
2. San Francisco Giants 71-59 (130 meccs, 1.5 WCGB)
3. St. Louis Cardinals 69-58 (127 meccs, 2.0 WCGB)
4. Colorado Rockies 67-61 (128 meccs, 4.5 WCGB)
5. Los Angeles Dodgers 67-63 (130 meccs, 5.5 WCGB)

hát nagyon fontos lenne ma még egyszer megbaszni a dodgerst. aztán hétfőtől @SF, rossz formában vannak azt a párharcot is most hozhatnánk ha akarunk valamit.

milo_hedgie#23 2010.08.29. 12:09:11

@Tomi_Tanguay: még él a remény! a mai meccsen sok függhet,lehet megpróbálok fent maradni. választanom kell hogy rockies este vagy broncos hajnalban:))

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 18:50:51

tracy magyarázza hogy miért nem vitte le időben ubaldot az első meccsen:
“You earn that,’’ Tracy said before Saturday’s game. “There’s a trust factor. I’m seeing a guy still throwing 97 miles an hour, he’s the ace, the mainstay of the staff, and I’m saying to myself, “Do I have anything better down there?’ No disrespect (to the bullpen) because of how special that’s been all year, but do I have 97 miles an hour down there? I don’t think so.’’
“We’re not getting into that situation there because it absolutely compromises a young player,’’ said Tracy. “Won’t do it, won’t do it. Would you have done anything differently? I can promise you that what I did (Friday) night, I would have never done that any differently.’’

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 19:08:24

Lófaszt. Az persze úgy látom, rajtam kívül senkinek eszébe nem jut azóta se, hogy már a nyolcadik inninget eleve Belisle-jal kellett volna kezdenünk...

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 19:55:15

ennyi:D filip for rox manager 2011 bandwagon:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 20:27:59

Chacin has 109 strikeouts in 102 innings. His 9.62 strikeouts per nine innings is the highest among major-league rookies with at least 80 innings pitched.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 20:38:15

A Cards megint jó szarul kezdett a Nats ellen. :P
A Phils és a Giants mai meccse egyaránt 22:05-kor kezdődik.

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 20:56:02

Todays lineup:

2B Eric Young Jr
CF Dexter Fowler
LF Carlos Gonzalez
SS Troy Tulowitzki
1B Todd Helton
RF Ryan Spilborghs
C Chris Iannetta
3B Jonathan Herrera
RHP Jason Hammel

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 21:29:05

az elsőt hammel biztosan hozta.
aztán 2out single cargotól.
0-0

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 21:54:30

a másodikban volt egy walk, aztán DP, és egy strikeout.
támadásban helton double, iannetta RBI double.
1-0 wohoo:)

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 22:03:54

hammel a harmadikban is kiosztott hármat.
cargo 2out solo HR! még volt egy tulo single és SB, de helton ellen befejezték.
2-0ra megyünk!

milo_hedgie#23 2010.08.29. 22:06:56

huhu gonzalez ma is bedurrantott egyet:)) hammel eddig nagyon jól dob! hajrá srácok csak így tovább!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 22:18:46

Kikapott a Cards 4-2-re, vagyis ha nyernénk, akkor 1.5 GB-re megközelítenénk őket.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 22:26:37

Hammel RBI single! A szezonbeli második pontja! :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 22:32:08

Fowler 2-run RBI triple! 5-0! Térdre gyilkosok!

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 22:34:38

a negyedikben először hoztak ütést, rögtön két singlelel a szélső bázisokon voltak, de kiszórtuk a 3-4-5ös spot embereit a három főköcsögöt:D
aztán két out után herrera triple, hammel RBI single, eyjr walk, fowler 2run rbi triple, cargo 2run HR. öt pont 2out után:D
7-0:)

foppa21 2010.08.29. 22:38:25

jujjujj de kemény:-D cargo szenzációs!

foppa21 2010.08.29. 22:44:01

@Filip89: király hogy végre jönnek a kedvező eredmények az ellenfelektől is! remélem botlani fog az esti meccsen a SF vagy a PHI vagy mindkettő inkább:-)

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 23:05:01

az ötödikben egy doublet kaptunk, aztán ph gibbons RBI single, még egy single, egy walk, loaded 2out, SOval vége.
spilbo solo HR. aztán herrera walk, hammel single, de ennyi
8-1:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 23:09:53

Nem annyira jó hír, hogy a Phils és a Giants is vezet.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.29. 23:23:47

Manny mekkora loser, az első dobás után kiállították - mondjuk tényleg széles volt és mégis strike, de az előző AB-ben úgy lett walk, hogy két ball a zónán belül volt...

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 23:29:55

a hatodikban egyből két doublet kaptunk, a második loney RBI, 2in-1outnál jött reynolds: walk, loaded 1out, doubleplay!
nálunk nem történt semmi
8-2

Tomi_Tanguay 2010.08.29. 23:52:39

a hetedikben helton fielding error, volt még egy single, de reynolds hozta ezt is.
nálunk iannetta walk, herrera walk.
maradt a 8-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.30. 00:09:23

Nem igaz mennyire kurvára belassultunk, a bullpen visszaengedi őket, ráadásul az alvásidőmet is elbasszuk. A Phils-meccs egy órával később kezdődött, és már az utolsó inning megy.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.08.30. 00:21:52

Fordított a D'backs a Giants ellen a hetedik inningben.

Tomi_Tanguay 2010.08.30. 00:34:34

a nyolcadikban belisle ellen double, walk, beillard RBI single, csak egyet ejtett ki és kettőt hagyott fent. beimel ellen egy single, theriot 2run RBI single, strikeout. beton singlet kapott de a loaded 2out befejezte.
nálunk eyjr single és SB, fowler RBI triple, cargo sac fly RBI.
10-5

Tomi_Tanguay 2010.08.30. 00:40:57

street háromból három out, végeztünk:D holnaptól giants újabb kegyetlen párharc

StormST 2010.08.30. 08:41:40

Nah, most, hogy ütünk, meg is basszuk mindenki kurva anyját! :D

Cargo for MVP, lassan már tényleg nagyon nagy lehúzás lesz, ha valamilyen díjat nem kap. Fowler meg egy állat, 12 triple, 3-al vezeti a ligát... :)

Kicsit megingott a bullpen, de végül Street újra villant, 8 pitch-ből elintézte a 3 ütőt... :)

Csak így tovább, jó kis csapat ez, még bármi megtörténhet... :)


süti beállítások módosítása