Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos vs Seahawks beharangozó

2010.09.17. 16:49 - Black_Adder

Nem sikerült jól a Denver Broncos első meccse a Jaguars ellen, viszont nem lehet leállni és ezen csüggedni, mert most hétvégén újabb kihívás vár a Vadlovakra. Az ellenfél ezúttal a Seattle lesz.

Azonban mielőtt aktuális ellenfelünket vennénk nagyító alá, egy kicsit a saját csapatunk háza táján is kell nézelődni. Mint azt már StormST is írta, megszereztük a New England Patriots futójátékosát Laurence Maroney-t. LoMo-t a 2006-os draft 1. körének 25. helyén választotta ki Bill Belichick. RB-k közül addig egyedül Reggie Bush ment ki előtte, és olyan futókat hagytak bent miatta, mint DeAngelo Williams, Joseph Addai, LenDale White vagy Maurice Jones-Drew. Az én szerény véleményem szerint, közülük mindenki jobb nála. Első körös pick volt, most mi egy 4. körösért szereztük, úgy hogy kaptunk mellé még egy 6. köröset is.
Valószínűleg Buckhalter állapota miatt volt rá szükség. Egyelőre viszont nem az exEagles futót tettük IR-re, hanem Andre Brown-t cutoltuk /*szintén RB*/ Azzal, hogy hoztunk egy RB-t nincs gond, főleg ha Buck sérüléssel bajlódik, de
1.) Ha 3rd back-nek hoztuk, akkor drága.
2.) Buck-ot viszont nem tudja helyettesíteni.
3.) Nem találjátok ki,... éppen sérült.
+.) Minek kellett elküldeni Traktort?!
Hogy mire lehet képes nálunk? Nem hinném, hogy Stanley Daniels mögött többre, mint Logan Mankins mögött...
















A keretünket nem érinti ugyan, de mindenképp meg kell emlékeznünk róla, hogy Brandon Stokley-t cutoltuk. /*Eddig IR-en volt*/ Nem volt sok elkapása nálunk, de azok fontosak voltak. Amikor kellett, mindig lehetett rá számítani. Személyében egy igazi csapatember távozott, most már végleg. A legjobbakat kívánjuk neki!

Ezek után nézzük meg közelebbről, hogy kikkel is játszunk a hétvégén:
A Seahawks 1977-2001-ig divízió-riválisunk volt. Ebben az időben sok babér nem termett nekik, és olyan nem is nagyon volt, hogy velünk egyszerre legyenek meghatározó tényezők a divízióban, ráadásul lassan 10 éve, hogy elkerültek a másik csoportba, így aztán nem alakult ki hasonló ellenségeskedés, mint a Raiders-szel vagy újabban a Chargers-szel. A csapat 2005-2006-os szezonban érte el történelme legnagyobb sikerét, amikor is Sean Alexander vezérletével egészen a Super Bowl-ig meneteltek, ahol majdnem velünk találkoztak, de sajnos végül a Steelers lett az ellenfelük. Azóta viszont folyamatos hanyatlásban vannak, az egykori NFC-bajnok csapatból viszont többen még mindig a leendő ellenfelünket erősítik, köztük a csapat megbízható irányítója Matt Hasselbeck. Érdekesség, hogy két ember is az offense line-ukból tavaly még nálunk volt, név szerint Ben Hamilton és Tyler Polumbus.

Ami a mai Seahawks-ot illeti, egy többnyire fiatal játékosokból álló, formálódó csapat. Az elmúlt két drafton a támadófalukat erősítették tehetséges újoncokkal, ám az ennek ellenére sem az igazi még. Ráadásul az idei első választottjuk Russel Okung sérülés miatt nem játszhat ellenük, helyette pont az a Polumbus fog játszani, akit az idei offseasonban küldtünk el. A fal hiányossága meglátszik a futójátékukon és a passprotection-jükön is, ráadásul Hasselbeck nem tartozik a mobilis irányítók közé. A Forsett, Julius Jones RB párossal nincs gondjuk, de e mögött a fal mögött remélhetőleg nekünk se lesz gondunk velük. Nincs igazi klasszis elkapójuk, úgyhogy ha nyomás alá tudjuk helyezni Hasselbecket, akkor a mi secondary-nk mellett sok vizet nem fognak zavarni.

A 4-3-as front7-jük dominánsnak tűnő DL-ből áll, középre irányuló futásokkal sok yardot nem fogunk hozni, és egy a nevek alapján nagyon erős LB sorból. Főleg Tatupuval, az MLB-jükkel gyűlhet meg támadóink baja. A secondary feltörése viszont elvileg nem okozhat gondot az elkapóinknak.

A speciális egységünknek oda kell majd figyelni, mert két ígéretes returnerjük is van. Nem kéne, hogy ezen menjen el a meccs...

Összességében elmondható, hogy a legtöbb matchup nekünk kedvez. Egy passz-orientált offense-zel könnyen zavarba hozható a secondary-jük és a támadásuk megfogható a gyenge OL miatt. Nem is véletlen, hogy a szezon előtt a többségünk, sőt talán mindenki, győzelemre tippelte ezt a meccset. Ne feledjük ugyanakkor el, hogy a Jags ellen se jött be a jóslatunk, kikaptunk, a Seahawks pedig az előzetesen sokkal esélyesebbnek tartott divízió-riválisát a 49ers-t legyőzte. Méghozzá nem is kicsit. Igaz, ez elsősorban Alex Smith bénázásának tudható be, de akkor se lehet őket félvállról venni. Ha még akarunk kezdeni valamit ezzel a szezonnal, akkor ezt a meccset mindenképp hozni kell!

A találkozó vasárnap 22:05-kor kezdődik. Ami engem illet, egy forduló után nem változtatok a tippemen, de nehéz meccsre számítok. Remélem lesztek néhányan akik kedvet kaptatok rá, és ezt választjátok a Rockies helyett. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr172303423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.09.17. 18:05:33

jól beindult a broncos tábor. egy hétig csend, aztán sorra záporoznak a cikkek:)

Tomi_Tanguay 2010.09.17. 18:08:55

ja és ne hangolódjatok a rockies ellen:D egyszerre kell nézni mindkettőt. tudom hogy 162 meccses az alapszakasz, a broncosnak meg csak 16 meccse van, de a roxnak már élet-halál tétje van minden meccsének. fontos lesz az is, de persze a broncosnak is. majd remélem leszünk sokan szurkolni és tudositunk egymásnak a két meccsről. vagy megyünk az avs oldal chatjére:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.17. 18:26:40

A testvériség és a demokrácia netovábbja lenne, ha az Avs chat-en szurkolnánk egyszerre a Rox-ért és a Broncos-ért, biztos megkönnyezném. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.17. 18:29:24

Egyébként én megértem, hogy a Quinn-project miatt beáldoztuk a JMD által nem kedvelt Hillis-t, akkor még Tebow is max tervben szerepelt. Aztán jött volna LenDale, viszont helyette kellett egy épkézláb 3rd RB, és naná, hogy az ex-Pats-est választotta.

Black_Adder 2010.09.17. 18:52:34

@Filip89: Hát ez tényleg kimardt, bocsi...

@Tomi_Tanguay: Csak egy kis ártatlan kampány volt :D

@Filip89: A Quinn project érthető, de nem vagyok benne biztos, h mindenképp Hillist kellet volna érte adni. A Browns mindenáron szabadulni akart tőle.

Egyébként meg utólag könnyű okosnak lenni, de most akkor is hiányzik Traktor, és akkor még LenDale White annyira se volt itt, mint Tebow.

Ball és Hall meg egész offseason alatt bizonyították alkalmatlanságukat, akkor még lehetett volna értelmesebb RB-t akár ingyé is.

Picket adtunk egy olyan játékosért, akit jövőre max 4. RB lesz, ha visszajön White...

Nekem nagyon nem tetszik ez az akció...

A jövőévi 5. körösünket elcsesztük 2 idei 7. körösre, (akikből csak syd'quan maradt)
Most elkúrtuk a 4. köröst is. Figyelembe véve, h JMD-nek 5-10 trade-je lesz a drafton, és mindegyikre mi fogunk ráfizetni, ez így elég sovány lesz. Eddig Cutler ára ellensúlyozta ezt valamennyire, de legközelebb gondok lehetnek...

milo_hedgie#23 2010.09.17. 19:15:48

én sem igazán örülök maroneynak

Black_Adder 2010.09.17. 23:49:10

Na itt a végleges injury list a meccsünkre:
McBath, Harris, Maroney OUT
Kuper Q
Royal, Bay-bay P

Seahawks:
Okung, Chester Pitts OUT
Matt McCoy Doubtfull
Chris Clemons, Mike Williams, Mike Gibson P

//Az ir-esek nincsenek benne

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 05:49:03

Harris-ért kár, de reméljük Kuper játszhat, és akkor feltűnően mégsem lenne gyengébb a jobb oldal.

milo_hedgie#23 2010.09.18. 12:32:35

@Black_Adder: maroneyt jól ide hoztuk,maradt kettő egészséges futónk,bár a másik srác ugyse lett volna nevezve a meccsre.
harris fájdalmas,kuper viszont jó lenne ha tudna játszani.
remélem thomas bemutatkozhat végre:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 17:03:18

McBath is jó lenne már, bár őt tudjuk a leginkább pótolni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 19:23:23

A mai NCAA-programunk:

Szombat, 21:30 Colorado University - Hawaii University
Szombat, 21:30 Oklahoma University - Air Force Academy
Szombat, 21:30 Miami (Ohio) University - Colorado State University
Vasárnap, 01:00 Auburn University - Clemson University

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 21:26:06

CSU-stream:

atdhe.net/23933/watch-colorado-state-vs-miami-oh

AFA-stream:

alpha2zulu.yolasite.com/channel-1.php

CU-stream:
st://A0QCgpwEdTwDPAWCoAHIgBYFNlYDAWDGV+BQO5l31HVjihcGNDIwVFY0ikEHZGVmYXVsdIqiDVdvcmQgV2lkZSBGdW4=/

Tomi_Tanguay 2010.09.18. 21:31:31

hogy a faszba nézel egyszerre hármat? föleg hogy közben rockies is lesz mindjárt:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 21:39:59

Gyúrok a holnapi kettős terhelésre. De csak az AFA-t fogom nézni. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 23:01:19

A CSU 3-17-re, a CU 3-10-re áll a szünetben. Az AFA is hátrányban van, de egész jó meccset játszanak.

Tomi_Tanguay 2010.09.18. 23:26:43

pazar..jól megverik mindet:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.18. 23:55:51

A Buffs már vezet 17-10-re. A CSU nagy zakót kap, és sajnos az AFA is veszíteni fog, már 10-20 oda.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 01:13:10

A Buffs nyert, a másik kettő kikapott. GITR-ben írtam részleteket, érjétek be azzal, ez úgyis Broncos rész elvileg. :D

Tomi_Tanguay 2010.09.19. 12:42:21

kikaptak parkerék. jöjjön baseballozni végre:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 13:51:12

It's September, which means the Broncos and Rockies will occasionally play at the same time, such as today and next Sunday. Which game will you watch? (Preview of today's Broncos game.)

Total Votes = 49 Broncos only: The Broncos still rule this town. Baseball? Ha!
7 Votes, or 14.28 %
Broncos mostly: Broncos, but the Rockies have me intrigued. I'll flip over during commercial breaks.
17 Votes, or 34.69 %
Rockies only: It's September, and the Rockies appear to be on another magical run. I can't turn away.
13 Votes, or 26.53 %
Rockies mostly: I've got pennant fever, but I still love the orange and blue enough to watch between innings.
12 Votes, or 24.48 %

Nem szavaztak még sokan. :D
Nézzük mindkettőt este, szurkoljunk együtt mindkét csapatért!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 16:06:00

A mai menetrend:
Vasárnap, 22:05 Denver Broncos - Seattle Seahawks (NFL)
Vasárnap, 22:10 Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies (MLB)

milo_hedgie#23 2010.09.19. 18:06:36

én a broncost fogom nézni este,de reméljük hogy a rockiesnak is jó napja lesz:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 18:39:55

Forte helyett Portis-t nevezem erre a játékhétre, remélem játszhat is. :)

Tomi_Tanguay 2010.09.19. 19:15:05

nézem majd mindkét meccset, mert nyernie kéne a broncosnak. szal hajrá ide is:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 19:45:39

Az ratyi, hogy a Sweet Child O' Mine-nal hangolódok a gyilkos rangadókra? :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 20:11:41

Hillis-nek volt egy 99 yard-os futott TD-ja. :D

Tomi_Tanguay 2010.09.19. 20:40:15

azért reméljük a srácok nem ezt hallgatják az öltözőben mert akkor nem lesznek túl aktívak a pályán, pacsizni mennek ki az ellenféllel:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 20:57:23

Na végre, AP futott egy TD-t, érdekesen néztünk már ki fantasy-ben. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 21:07:11

Kuper out mára. Elég szellős falunk lesz a jobb oldalon. :( Hockstein lesz az RG, Beadles az RT.
Woodyard szintén inaktív.
Nem sok jót várok ettől a meccstől. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 21:10:20

De legalább Thomas bemutatkozhat, és megint Tebow lesz a backup. :)

foppa21 2010.09.19. 21:52:31

@Filip89: nem a legjobb hírek. de nem sokára kezdődik a meccs!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 21:54:28

Néhány stream tipp:

atdhe.net/24444/watch-seattle-seahawks-vs-denver-broncos

ST1:
st://A0QCgpwEdTwDPAaCoAHIgBYrZkB1UjlbuMo1IEsMYDM1ihcJU3BvcnR6b25limEAikEJU3BvcnR6b25liqIFU3BvcnQ=/

ST2:
st://A1ACgpwEdUgDSAaCoAHIgBbt9ADfcUwmCt1qIZ3A8aBUihcRSmF5J3MgU3RlcmVvIEZlZWSKYQCKQQtsb2NhbGRvbWFpboqiB0dlbmVyYWw=/

foppa21 2010.09.19. 22:09:26

nah végre megy! hajrá broncos!!!

foppa21 2010.09.19. 22:19:04

jól átmennek a védelmünkön:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 22:19:58

Champ INT! :D
Picsába három 3rd down-t csináltak meg, és goal szitujuk is volt. :P

milo_hedgie#23 2010.09.19. 22:20:54

champ idei első interje:)) nagyon fontos volt!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 22:26:22

Hát, az első akciónk eredménytelen volt, nagyon hátulról kellett indulni, ami a múltkor is probléma volt. Azért lesz még jobb is reméljük. Főleg Orton-Gaffney összjátékok kellenének a fantasy miatt. :)

foppa21 2010.09.19. 22:27:09

labdát szereztünk a redzoneban:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 22:27:21

Hoppá, pick a punt után! Ez igen, Vaughn! :D

milo_hedgie#23 2010.09.19. 22:31:03

meg is van a vezetés egy kis malaccal:)) szerencsésen védekeztünk aztán labdaszerzés de ügyesen befejeztük,royal hogy begurult:))

foppa21 2010.09.19. 22:31:28

hopp 7-0 ennyi így kell csinálni!!:-)

Tomi_Tanguay 2010.09.19. 22:34:15

amerikai fociba mindenkit piáról neveztek el? miller, daniels, royal:-D arany ászok nincsen vagy soproni?:D

milo_hedgie#23 2010.09.19. 22:44:54

remélem az előny nyugalmat ad,és biztosan fogunk játszani ezután. de nem hiszem hogy tul nyugodt esténk lesz:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 22:49:03

Bazzeg, milyen oltás volt a Moreno passz vissza Orton-hoz, és aztán Royal-nak. :P

foppa21 2010.09.19. 22:51:22

ez nem volt semmi:-D
és megint ott vagyunk pár yardra a TDtől

foppa21 2010.09.19. 22:57:52

nah jól van látom bevittük ezt is:-)

Tomi_Tanguay 2010.09.19. 22:59:46

nincs itt semmi gond kérem szépen:D

Coach Sacco 2010.09.19. 23:07:57

Szépen alakul a denveri sport este!

foppa21 2010.09.19. 23:08:31

hát ez kurva kemény, vigyünk be még pár pontot a szünetig és onnan már biztos nem jönnek vissza:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:14:30

Bay-Bay első elkapása! Egy szép 1st down 3&14-ről. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:15:19

És ott van tőle még egy, DPI-szel együtt. Ügyes a gyerek!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:20:16

Wow, sorra adjuk a labdákat Thomas-nak! :D

milo_hedgie#23 2010.09.19. 23:21:21

beindult a bay-bay henger:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:24:59

Fantasy-ben Portis megfutotta a második TD-t! :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:26:06

Nincs meg a TD, Bucks miért egy kézzel akarta elkapni? Mindegy, Prater pontjaira is szükségem van. 17-0! :)

foppa21 2010.09.19. 23:26:33

17-0 egy fieldgoallal!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:35:05

Feljöttem 72-82-re fantasy-ben sokkal kevesebb emberrel, és például még egy Wayne van hátra, meg minden denverinek egy félidő. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.19. 23:49:36

A ST ma sem áll teljesen a helyzet magaslatán az ellenfél return-jeinél. Kár az ilyen ajándékért. :S

milo_hedgie#23 2010.09.19. 23:51:57

ráadásul ayers is megsérült közben:((

foppa21 2010.09.19. 23:55:19

hoztak egy tdt, ne engedjük ki!!! a rockies se!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.20. 00:02:22

Moreno hogy át kígyózott a védelmen, megint nagyon közel vagyunk már. :)

foppa21 2010.09.20. 00:04:12

hát ebből TD kéne és újra megnyugodnék:-)

foppa21 2010.09.20. 00:06:59

jók vagyunk! szerintem innen nnem jönnek vissza delegyünk észnél

Tomi_Tanguay 2010.09.20. 00:09:18

moreno komolyan nyomja nem viccel ma:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.20. 00:15:32

Fontos volt, hogy ezt kivédekeztük, egy hosszú passzal jutottak át rajtunk, de meg fogtuk őket még időben, és elrontották a 4&2-t. :P

milo_hedgie#23 2010.09.20. 00:31:05

thomasnak nagyon jól sikerül a bemutatkozása. akár még hét újonca jelölt is lehet:))

foppa21 2010.09.20. 00:34:06

a végére tök sima lesz az eredmény

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.20. 00:36:08

Jelölt szerintem biztosan lesz, talán meg is tudjuk nyeretni vele, bár nem tudom a többi újonc mit csinált, Bryant-nak mondjuk volt egy return TD-ja.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.20. 00:40:00

Ezt eléggé elszúrtuk, Hasselbeck befuthatott középen, de belefér. 31-14 hat perccel a vége előtt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.20. 00:51:42

Végülis ilyen állásnál simán beküldhetnénk már Tebow-t az utolsó percekre. :P

foppa21 2010.09.20. 01:07:05

éljen! szép győzelem volt! végig uraltuk a meccset!:-)
három interceptiont hozott a védelem ilyet se látunk olyan sokszor tőlünk:-)

Tomi_Tanguay 2010.09.20. 01:08:50

grat srácok, sima ügy volt:P moreno TD, orton is penge volt.

milo_hedgie#23 2010.09.20. 01:11:17

jól kézben tartottuk a meccset,nagyon kellett ez a győzelem,de hoztuk a kötelezőt!
mostantól jó nehéz meccsek jönnek colts,titans,ravens,jets de mi is jó erőben leszünk:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.20. 11:47:52

17 ponttal vezetek fantasy-ben, és már csak a Saints D/ST van hátra az ellenfélnél, alighanem megvan a második győzelem is.
Porter eléggé bejött erre a hétre, mint ahogyan Orton, Peterson, Wayne... ÉS!! a Broncos D/ST is maradandót alkotott. :D

milo_hedgie#23 2010.09.20. 13:13:07

többen megsérültek a védelemből. champ tünt a legkomolyabbnak:((

Black_Adder 2010.09.20. 19:37:57

@milo_hedgie#23: Valszeg ki kell hagynia a Colts ellenit, de ott akkor így is úgy is szopni fogunk...
Ayersről és Goodmanról tudom, h csatlakoztak a már meglévő sérültekhez, de azt nem, h mennire komoly

Black_Adder 2010.09.20. 19:56:01

Ja igen a meccs:
- futó játék. összességében 1,7 yard/carrie. Írtam is a beharangozóban ha minden igaz, h nem elsősorban ezzel foghatjuk meg őket...
- run D. Egyszerűen gyenge, múlt héten is az volt, és most se lett sokkal jobb
/*
A második TD-jüknek senki ne szenteljen nagyobb figyelmet. Ez a prevent D + garbage time közös teljesülése. Prevent D azt jelenti, h csak nagy play-t ne szopjunk, de sok kicsivel akár td-t is szerezhetnek, csak menjen az idő. + garbage time, azaz többnyire cserék vannak fönn és a kezdők se teszik oda magukat, h nehogy lesérüljenek
*/
-- ST. Ez a kétségbeejtőbb. A labdaszerzéshez nem sok közük volt, azon kívül pedig egy rakás fos. Nem számítottam rá, h majd meccseket hoznak nekünk, de azért reméltem, h nem fog elmenni rajtuk. Egy kicsivel komolyabb csapat ellen el is ment volna, ha ezt a produkciót mutatják. Ha ez így megy tovább inkább menjünk neki a 4.nek :D

+ Minden más. Főleg:
++ Orton és az elkapók is /*köztük Moreno*/. Bay-bay 9 labdából 8at elkapott kis híván 100yardra. Ő lesz a rookie of the week szvsz. De Royal is 5/5, Moreno 4/4. Ha minden áron bele kell kötni valakikbe, akkor bucknak 3 dropja volt és Gaffneynak is. Monddjuk őt fogja általában a jobb CB, de a 2/5re azért nem lehet büszke.
++ A secondary meg, a 3 pick magáért beszél. Volt mellette 5 passdefense-ük is. BTW: Ki az a hülye aki 4&2-nél Baileyre akar TD-t dobni :D

Tomi_Tanguay 2010.09.20. 20:05:28

fasza bazmeg egyszer nyerünk és akkor is lesérül a fél csapat:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.21. 10:49:16

Hát, a ST-vel tényleg kezdeni kell valamit, de szerintem JMD ezek után nagyobb hangsúlyt fog fektetni rá, mielőtt nagyobb baj lesz a gyengélkedésükből.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.21. 10:51:27

R.I.P. Kenny McKinley :(
www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=473073

Ma délutánra JMD rendkívül csapatmegbeszélést hívott össze.

"Kenny had a promising future on the football field, but more important, he was a great teammate whose smile and personality could light up the room," coach Josh McDaniels said in a statement Monday night. "This is a tragic loss for our football team, and his family is in all of our thoughts and prayers during this difficult time."

Black_Adder 2010.09.21. 15:03:52

Nem találok rá szavakat, velem egyidős volt... R.I.P. :(


süti beállítások módosítása