Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Titans beharangozó

2010.10.02. 16:42 - Black_Adder

1 győzelem és 1 vereség után, múlthétvégén a Denver Broncos gárdája ismét alulmaradt aktuális ellenfelével szemben. Noha a Colts nem volt könnyű vetélytárs, belefér ellenük egy vereség, a sorsolásunk azonban az elkövetkező hetekben se lesz könnyebb. Legközelebb rögtön a csikók divzióriválisával, a Tennessee Titans-szel találkozunk.




















A meccs óta ezúttal nem volt változás a csapatunk keretében, érdemes azonban még néhány szó erejéig visszatérni az Indianapolis elleni 27-13-as vereségüknhöz.

Ups:

- Kyle Orton carrier high 476 passzolt yard
- Brandon Lloyd 6 elkapás 169 yard 1 TD
- Jabar Gaffney 12 elkapás 140 yard
Downs:
- Nate Jones: Tragédia ez az ember. Több 3rd & hosszúnál csődöt mondott. Ő az egyik, akin elment ez a meccs
- Laurance Maroney: Azt kaptuk, amit vártunk. Nem lát a pályán, elkezd hátul táncikálni, de a lyukakat nem veszi észre. A robbanékonysága kb mint a sánta csigáé. 12 futás 24 yard 3 sikertelen kisérlet opponent 1-ről. Szánalom, ő a másik akin elment ez a meccs.
- Perrish Cox: Rossz nevű társaságba kevertem, pedig ő nem volt annyira vészes. Egy-két TD-ben benne volt ugyan, de PM ellen, egy rookie CB-től ez vállalható, és ha nincs Nate Jones, akkor ki se alakultak volna azok a helyzetek. A 4 PD impresszív. Az első visszahordásából fumble-t kapott kontakt nélkül, amiért egy FG-vel fizettünk. Talán ezért is, a jövőben Royal átveszi tőle a visszahordó szerepet.

Ezek után nézzük ki is lesz a következő ellenfelünk:

A Titánok még Houstonban születtek Oilers névvel 1960-ban, és csak jóval később, a '90-es években költöztek át Nashvillebe. Gyakran bejutottak a PO-ba, általában erős csapat voltak, de az igati siker már a Titanstől jött, amikor Steve McNair vezérletével egészen a Super Bowlig meneteltek az 1999-es idényben. A tavaly elhunyt irányító a döntőben az azóta igazi legendává vált Kurt Warnerrel és a 'Greatest show on Turf'-fel találkozott a döntőben. A meccs meglepő módon végig szoros maradt, és az utolsó driveban 7 pontos hátránynál egyetlen yardon múlt, hogy csodát tegyen. Ha sikerül kétségkívül minden idők egyik legnagyobb drivejaként emlegetnék, azonban így is mindenki elismeri Steve McNair nagyságát, és aki látta sosem feljti azt a támadást. R.I.P. Steve.

Azóta viszont egészen más csapatuk van. Pontosabban nem is annyira. McNair ugyan távozott tőlük és a Baltimore Ravensből vonult vissza, azonban a csapat mégis az ő utódját kereste, ezért is választottak a 2006-os drafton egy hozzá hasonló irányítót, Vince Young-ot. Ez akár adhatna is egy kis pikantériát a meccsnek, mert mi éppen abban az évben draftoltuk Jay Cutler-t, a dolgok viszont azóta kicsit máshogy alakultak. Szerencsénkre VY egyelőre nem azt a karriert futja, mint elődje, pályafutását magánéleti problémák nehezítik és talán fejben sem elég erős. Finoman fogalmazva is be-becsúszik neki egy-két gyengébb meccs, és mi is elsősorban ebben reménykedhetünk. A sok szót azonban nem VY-re kéne pazarolni, ugyanis a franchise arca nem ő, hanem CJ2K. Bizony-bizony a becenévben a 2K azt jelöli, hogy a tavalyi esztendőben Chris Johnson több, mint 2000 yardot futott. Ő jelenti a legnagyobb veszélyt számunkra.

Két éve még alapszakasz győztesek voltak elsősorban a kiváló védelmüknek köszönhetően, ám abból a csapatból már hiányzik többek között Albert Haynesworth, ami azért meg is látszik rajtuk. Ennek ellenére ligaszinten jelenleg 5. a passz elleni védelmük. Márpedig elsősorban a levegőben kell próbálkoznunk, ugyanis ha a Colts ellen nem volt futójátékunk, akkor ellenük se lesz.

Az egymás elleni mérlegünk 13W, 20L, 1T, vagyis .397-es mutató, a rájátszasban viszont 3 meccsből kettőt nyertünk ellenük, és éppen a legutóbbi alapszakasz meccsünkön is mi távoztunk győztesként, amikor 2007ben 34-20-szal küldtük őket haza.
















A sérültek:

Denver Broncos
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Brian Dawkins S boka DNP Full Full Probable
Spencer Larsen FB boka DNP DNP DNP OUT
Wesley Woodyard LB hamstring DNP DNP DNP OUT
Knowshon Moreno RB hamstring DNP DNP DNP OUT
Andre Goodman CB quadricep Limited Limited Limited Questionable
Ryan Harris OT boka Limited Limited Limited Questionable
Brandon Lloyd WR non-injury DNP      
Jamal Williams NT non-injury   DNP    


Tennessee Titans
Név Pozíció Sérülés Szerda Csütörtök Péntek Státusz
Tony Brown DT térd DNP DNP Full Questionable
Jacob Ford DE térd DNP DNP DNP Questionable
Jason McCourty CB alkar DNP DNP DNP OUT

A táblázatok mérete magáért beszél. Moreno és Larsen nélkül a futójátékunk halott, Woodyard pedig a ST-ből fog nagyon hiányozni.

Ami engem illet, a szezon előtt vereségre tippeltem. Most azt mondom, lehet esélyünk. Igazi ki-ki meccsre számítok, gyakorlatilag csak Chris Johnsonra kell figyelni, a többi Vince Young-on múlik. Ha nem játszik nagyot, akkor meglehet a meccs, ha gyengén játszik /*fordult már elő vele ilyen*/, akkor megnyerjük. Mivel inkább a futásra helyezik a hangsúlyt, és aközben gyorsabban telik az idő, mint a passzjátéknál /*mert ritkábban áll meg az óra*/, kevesebbet lesz nálunk a labda, és jobban megterhelhetik a védelmünket, de bírni kell a nyomást. A meccs magyar idő szerint vasárnap este 7kor kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr472336556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.02. 20:06:11

Most kezdődik a CSU meccse a 4-0-s TCU ellen, szerintem azt senki ne akarja nézni. :P
Majd 20:30-tól AFA-Navy, ahhoz nézek linkeket mindenképpen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.02. 21:59:43

21-30 lett a Clemson vége. Parker 3 INT, 149 yard, 14/33. Elég katasztrofális volt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.02. 22:04:38

Az AFA 7-3-ra vezet a szünetben. A CSU becsülettel tartja magát, és 0-13 a 3. negyedben járva.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 03:07:35

A CSU a végére kicsit megborult, és 0-27 lett, de nem őket kell legyőznünk.
Az AFA hozta a rangadót, és 14-6 lett a Navy ellen. :)

A CU most kezdett a Georgia ellen, megintcsak nem mi vagyunk az esélyesek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 05:43:24

Ja, ide elfelejtettem bírni, hogy a Buffs győzött 29-27-re a Georgia ellen! Komoly siker, 3-1-gyel kezdtük a szezont. :)

foppa21 2010.10.03. 12:50:53

@Filip89: az airforce győzelem örülök! a háromból két coloradoi csapat nyert pedig ahogy láttam nem erről szoktak híresek lenni:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 16:34:07

Kérek véleményemeket fantasy-re, hogy melyik három öt embert (3 WR és 2 RB, vagy 2 WR és 3 RB) nevezzem a következő arcok közül:

RB: Forte, Portis, Snelling
WR: Wayne, Jennings, Gaffney, Clayton

Köszi! :)

milo_hedgie#23 2010.10.03. 16:49:26

@Filip89: én a négy elkapót nevezném,olyat nem lehet?:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 17:12:52

Nyilván nem lehet, azért írtam a feltételeket. :P

Black_Adder 2010.10.03. 17:44:00

Wayne meg Gaffney nálam mindenképp
A három futóból nehéz megmondani, h kik lesznek jobbak, jó eséllyel egyik se lesz jó, de ha valaki mégis, azt nehéz most előre megmondani. Forte a Gaints ellen nyomja, nekik 16. csak a futás elleni védelmük, és elkapásokban is jó lehet. Nem gondolnám, h megváltja a világot, de közülük most őt betenném.
Portisszal az a helyzet, h ez McNabb visszatérése lesz Philibe, veszélyes h főleg csak ő jut szerephez, de a sasok inkább földön sebezhetők
Snelling: Hát a ninersnek azért jóközepes védelme eddig is volt, és jobb csapatnak tartom, mint amennyit eddig mutatott

Clayton és Jennings jó matchupnak néz elébe, de nem első számú célpontok. Inkább Jennings mert nem bízok benne, h a Ramsnek egymás után 2× kijön a lépés

Nálam tehát: Forte, Portis, Wayne Gaffney, Jennings.
De nem teszem érte tűzbe a kezem, a kétségeimet olvashattad, remélem segítenek a döntésben...

Black_Adder 2010.10.03. 17:45:08

@Black_Adder: elírtam a giantsnek 26. a futásvédelme

milo_hedgie#23 2010.10.03. 18:13:20

gaffney kicsit kiszámithatatlan hogy a sok elkapó közül melyiket fogjuk éppen használni. az első és a harmadik héten jó volt,a másodikon nem,most elivleg a negyediken se lesz fő célpont ha így folytatja orton:)) de őt te jobban ismered te vagy az alkesz:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 18:19:56

A ma esti menetrend:
- 19:00 Tennessee Titans - Denver Broncos (NFL)
- 20:15 St. Louis Cardinals - Colorado Rockies (MLB)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 18:21:53

Gaffney-től kicsit félek, helyette gondoltam inkább Clayton-t, ő elég stabil szokott lenni minden héten, hozza a maga 10-15 pontjait. De nem tudom. :S A két futó Portis-Forte lesz, ezt én is így gondoltam, az elkapókon rágódok még.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 18:23:12

Bár AP hiányában szinte csak kockáztatással nyerhetek, szóval Gaffney-t be kell vállalnom.

Black_Adder 2010.10.03. 18:23:51

A 2. héten végig vezettünk, ezért többet futottunk, h jobban teljen az idő, ráadásul még volt Moreno, úgyh még előrefele is haladtunk belőle, ettől most nem kell félni :P
Ha tippelnem kéne, ma Royalnak lesz a legtöbb elkapása de ez csak megérzés, meg nyomás alatt szvsz inkább közelre szokott dobálózni Orton, de valamennyi elkapása biztos lesz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 18:31:43

Szerintem ez lesz:

QB: Orton
RB: Forte, Portis
WR: Gaffney, Wayne, Jennings
TE: Miller
D/ST: Broncos
K: Prater

Snelling, Clayton, akárki más majd jó lesz későbbi bye-week-ek esetére, bár igazából AP szabadnapjánál rosszabb majd csak a Broncos bw lesz. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 18:58:01

Mindjárt kezdődik a meccs és a választási műsor is. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 18:59:09

Goodman nem játszik ezúttal sem... Tebow lesz a csereirányító.
The other inactive players are: 3rd QB Brady Quinn, TE Richard Quinn, and OLs Eric Olsen and Chris Clark, and injured players Knowshon Moreno, Spencer Larsen and Wesley Woodyard.

milo_hedgie#23 2010.10.03. 19:03:14

@Filip89: te is indultál a polgármester választáson?:-D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:03:46

st://A0ACgpwEdTgDOAWCoAHIgBbk0JBClDe7k1YCV8exc5bfihcIQmx1ZXNtYW6KQQdkZWZhdWx0iqIHR2VuZXJhbA==/

milo_hedgie#23 2010.10.03. 19:08:59

végre játszik harris és teljes a fal. borzalmasan a stream,teljesen élvezhetetlen nálam:S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:16:37

@milo_hedgie#23: A stream torrent teljesen jó, csak az élő képhez késik valamennyit.

foppa21 2010.10.03. 19:22:16

az első két támadásunk elég gyengécske volt

Black_Adder 2010.10.03. 19:23:12

Ehhez mi kell? st://A0ACgpwEdTgDOAWCoAHIgBbk0JBClDe7k1YCV8exc5bfihcIQmx1ZXNtYW6KQQdkZWZhdWx0iqIHR2VuZXJhbA==/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:28:35

Sajnos a passzokkal szopatnak minket eddig, a futásokat megint jól fogjuk. Támadásban nem tudunk, a passzokra pedig jobban figyelni. Így kurva nehéz lesz. :S

Black_Adder 2010.10.03. 19:31:16

faszom, akkor nekem miért nem tudja lejátszani? Kurva élet, h 2 közül egyik se megy...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:32:57

Várni kell vagy 2-3 percet, mire elindul a megnyitás után...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:33:48

Haggan FF és McBean FR. De visszanézetik még.

foppa21 2010.10.03. 19:35:07

szarok az 7 órási meccsek mert sok van egyszerre és szarok a streamek:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:37:00

Orton sorra nyeli a sack-eket, mert csak passzjátékot tudunk használni... Elég reménytelen helyzetben vagyunk. :(

Black_Adder 2010.10.03. 19:40:52

@Filip89: Egy negyed óta nem tudta betölteni...

Black_Adder 2010.10.03. 19:41:48

@Black_Adder: És ellindult, juhéé, röpke 35 perc alatt

milo_hedgie#23 2010.10.03. 19:42:27

@Filip89: így könnyen túl terhelik a védelmünket. még 1st downt se tudunk csinálni:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:45:09

Igen, kb return TD-ok kellenének a védelemtől, hogy legyen esélyünk. :D

milo_hedgie#23 2010.10.03. 19:48:23

végre bejött orton passz és lassan FG távban vagyunk:))

milo_hedgie#23 2010.10.03. 19:52:42

na ezt begyötörtük,végre egy gyors akció. orton hamar eldobta a labdákat,igy nem tudtak oda érni hozzá.

foppa21 2010.10.03. 19:55:52

na ez az! csak tartson ki a defense!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 19:59:10

Baszd meg, nem sokáig volt előnyünk. :S Volt egy hosszú play, aztán VY TD-passz.

milo_hedgie#23 2010.10.03. 20:01:18

megint szegény coxra dobtak TDt:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 20:06:05

Hamar puntolni kellett, pedig volt egy 8 yardos Maroney-roham. :D
Kár, hogy Bay-Bay nem tudott meglépni a visszahordással. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 20:22:57

Prater 36 yardos FG good, 10-7! 23 sec maradt a félidőből.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 20:27:29

Nem tudtuk kivédekezni... 55 yardos FG-vel egyenlítettek. 10-10 a szünetben.

foppa21 2010.10.03. 20:32:40

@Filip89: ezért kár igazán vezethettünk volna...
van már normális stream?

Black_Adder 2010.10.03. 20:42:18

@foppa21: Nekem most mind2 megy...

Time management kurva szar, futójáték nincs, igazából a játék képe alapján örülhetünk a döntetlennek...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 20:48:30

Megint egy FG, 36 yard-ról Prater. Ő hozza nekem a pontokat. :P Szép akció volt, kár hogy a végén elbizonytalanodtunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 20:52:53

98 yard-os kickoff return TD-t szívtunk be...

milo_hedgie#23 2010.10.03. 20:54:33

@Filip89: pff ez nagy szopás volt:((

foppa21 2010.10.03. 21:02:03

jó balhés meccs de remélem a végén most mi lesz a jó oldalon:-D

foppa21 2010.10.03. 21:17:36

ortonnak ma sem megy rosszul szerintem. hajrá:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 21:17:45

16-20, visszafogtuk őket egy FG-ra, 3&8-nál sack.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 21:18:15

Jó, hogy tíz perce nem küldődött el. :P

milo_hedgie#23 2010.10.03. 21:26:40

nem reménytelen meccs,de jobban oda kell figyelni ha nyerni akarunk. kéne még legalább 1-2 TD,talán megcsináljuk:))

foppa21 2010.10.03. 21:47:12

na gyerünk most nagyon megyünk!

foppa21 2010.10.03. 21:51:00

és most egy negyedik kisérletet is megtudtunk oldani:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 21:56:42

Lesz még egy 4th down, hát nagyon fontos lenne...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 21:58:10

Nincs meg, ők jönnek a saját goal line elől, viszont már csak 4 perc maradt. Kezd elúszni a hajó. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 22:02:32

Az utolsó két és fél percre jöhetünk még a fél pályától, TD fog kelleni.

foppa21 2010.10.03. 22:04:13

nagyon izgalmas lesz a vége

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 22:08:38

Befújtak egy DPI-t Gaffney kikényszerítésében, 1 yardról mehetünk. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 22:11:42

Buckhalter TD!! 23-20 másfél perccel a vége előtt!

Tomi_Tanguay 2010.10.03. 22:15:26

woww milyen meccset játszunk ma is:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 22:15:43

Megszereztük a labdát a rövid kick után. Most már meg kell nyerni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.03. 22:18:54

Prater még egy FG! 26-20, fél perc maradt.

foppa21 2010.10.03. 22:22:03

nah ezt innen el ne szúrjuk!!

foppa21 2010.10.03. 22:26:22

megvan!!! nem játszottunk túl jól, de nagyot küzdöttünk szerintem. orton megint pontos volt amikor kellet ezt jól megcsináltuk:-)

Tomi_Tanguay 2010.10.03. 22:34:29

na most kicsit meglepődtem:) már megszoktam hogy ilyen helyzetben egy denveri csapat elbassza a végét. de nagyon örülök hogy nyert most a broncos:D 2-2es mérleg szerintem egész jól állunk nem szálltunk el. így tovább!:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.04. 09:18:09

95-71 lett fantasy-ben! :D
Simább lett a vártnál, és elvileg ez már a végeredmény, nincs hátra több játékos egyik csapatban sem. Orton, Prater, Wayne és Miller vitték a csapatot, ők négyen szereztek 70 pontot. :)

milo_hedgie#23 2010.10.04. 12:09:22

@Filip89: akkor nem múlott sok a tegnapi kérdéseken:))

milo_hedgie#23 2010.10.04. 12:13:27

izgalmas volt tegnap a meccs,főleg az utolsó negyed. de valahogy kiharcoltuk! a futójáték megint botrányos volt,orton nagyot játszott megint és még a sok sack se szegte a kedvét. le a kalappal előtt, szerintem az év legjobb qbje eddig:)))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.04. 20:30:26

A Jets és a Ravens ellen viszont kelleni fog egy minimális futójáték, mert így többször nem hiszem, hogy nyerni fogunk. 20 próbálkozásból 19 yardot futottunk. Ez kurva gáz. :P

milo_hedgie#23 2010.10.04. 21:31:26

@Filip89: na ez nagyon durva statisztika...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.04. 22:08:43

Most ez tézis, de nem tudom megállni:

Tebow kb ennyit futott negyedenként az NCAA-ben...

:P

Black_Adder 2010.10.04. 23:28:59

@milo_hedgie#23: Az a még durvább h ebből 11et Orton futott...
A két a futójátékosunk összesen 17 próbálkozásból 8 yardot hozott, egészen szánalmas.
A franchise low amúgy 13, még 62ből ha jól meléxem, majdnem sikerült megdönteni.

Black_Adder 2010.10.04. 23:31:42

@Filip89: Maroneynál szarabbul biztos nem futna...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.05. 09:09:46

Maroney kb úgy mozog, mintha az egyik falember futna, legközelebb próbáljuk ki Kupert, hátha őt nehezebben fogják meg, mert nagydarab. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.05. 09:23:56

Orton és - még inkább - JMD elég kemény szavakkal illette a favágó nashville-ieket:

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=483258

:)

milo_hedgie#23 2010.10.05. 17:43:26

@Filip89: te hülye vagy:)) de maroney tényleg kurva szar

milo_hedgie#23 2010.10.05. 21:49:09

kezdek egyre jobban arra hajlani,hogy nagy hülyeség volt jmdtől az a csere. pedig nagy támogatója voltam quinnek...de hillis most nagyon hiányzik pláne hogy virágzik a brownsban


süti beállítások módosítása