Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Broncos @ Ravens: Beharangozó

2010.10.09. 09:30 - Filip89

A négy mérkőzés után két-két győzelemmel és vereséggel tanyázó Denver Broncos együttese újabb idegenbeli mérkőzést fog játszani, egy újabb kőkemény ellenféllel szemben, amikor a Vadlovak vasárnap a Baltimore otthonába látogatnak.




















- Mindenekelőtt egy gyors hír: a csapat berekesztette a tárgyalásokat a lejáró szerződésű CB Champ Bailey-vel, akivel az elmúlt hetekben már tartottak egyezkedéseket, de a játékos hiába nyitott a maradásra, ezidáig nem sikerült megállapodni a hétéves kifutó szerződése folytatásáról. Nagyon bízunk benne, hogy a szezon végén meg tudunk egyezni vele....

Aktuális ellenfél: Baltimore Ravens
Egy meglehetősen zsenge egyesülettel fogunk találkozni a soron következő fordulóban, ugyanis a Hollók mindössze 1996-ban csatlakoztak az NFL vérkeringéséhez. Rövid, de annál sikeresebb karrierjük során már hat alkalommal jutottak be a rájátszásba, beleértve az elmúlt négy esztendőbeli három playoff-szereplést. A legjobb évüket mégis 2000-ben futották, amikor az utolsó hét meccsüket megnyerve 12-4-es mérleggel abszolválták az alapszakaszt, a Wild Card-körben pedig éppen a mieinket múlták felül 21-3 arányban történetük első PO-meccsén, akkori klubrekordnak számító, közel 70 ezer Ravens-drukker szeme láttára. Ezt követően a Titans-t sem kímélték, a konferencia döntőben pedig a Raiders-t is magabiztosan fektették két vállra. Végül a 35. Super Bowl-on valósággal kiütötték a New York Giants-t 34-7-re, így a negyedik szezonjukban máris elhódították a bajnoki címet. Tagja volt a győztes csapatnak a Broncos-legenda Shannon Sharpe is, a leendő Hall of Famer-játékos ugyanis ezt a két évet a Hollóknál töltötte el. A második sikerük azóta is várat magára, hiába indultak jónéhányszor komoly esélyekkel harcba, a rájátszás rögös útján valamennyiszer elbuktak, pedig kétszer az AFC North divíziót is be tudták már söpörni. Az elmúlt évben szintén a playoff második köre jelentette számukra a végállomást, amikor a Patriots magabiztos legyőzését követően 20-3 arányban szaladtak bele a késbe a Colts ellen.

Ellenfelünk rövid múltjára való tekintettel nem túl sokszor találkoztunk velük, a vasárnapi mindössze a két csapat nyolcadik egymás elleni mérkőzése lesz. Az eddigi hét találkozásból négyet a Ravens nyert meg, beleértve mindhárom baltimore-i összecsapást is. Jól emlékezhetünk rá, hogy tavaly novemberben hatból hat sikerrel tarsolyunkban a bye week után éppen ellenük szakadt meg a veretlenségünk, amikor 30-7 arányú pofont szenvedtünk el, már csak ezért a kellemetlen fiaskóért is jó lenne idén visszavágnunk. A program furcsasága révén egymást követő két évben is találkozhatunk egy nem divízió ellenféllel, ráadásul mindkétszer idegenben, legutóbb hasonlóra a 2004-es és a 2005-ös szezonban volt precedens, ebben a két idényben ugyanis egyaránt megfordultunk a Jacksonville stadionjában.

A Ravens az első négy fordulóban három alkalommal aratott győzelmet, miután a Browns hazai verése mellett értékes sikert arattak a Jets és a Steelers vendégeként, közben az egyetlen hiba a második héten csúszott be a Bengals otthonában egy 15-10-es zakó formájában. Ellenfelünk hagyományosan a félelmetes védelméről híres, 2010-ben szintén defense villog a Hollóknál, az első négy hét után ők szenvedték el a legkevesebb yardot, szám szerint 235.8-at meccsenkénti átlagban. A párharc külön érdekessége lehet, hogy a Ravens rendelkezik a legjobb passz elleni védekezéssel (119 yard/meccs), míg a Broncos támad a legjobban a levegőben (339.5 yard/meccs) a ligában, komoly feladat előtt állhat Orton és a denveri offensive line. Az ellenfél védelméből érdemes lesz külön figyelmet szentelnünk a veterán ILB Ray Lewis-nak, aki a csapat megalakulása óta hűen szolgálja együttesét és lassan ikonná válik a posztján; miközben az OL baja leginkább az OLB Terrell Suggs-szal (2.5 sack 2010-ben) és a DE Haloti Ngata-val (2.0 sack 2010-ben) gyűlhet meg a baja. Ugyanakkor a Ravens támadóegysége passzjátékban és futásban is csak a liga középmezőnyéhez, ill. második feléhez tartozik, a 15.25-ös pontátlag nem éppen hízelgő, főleg hogy ebből 25 pontot a harmatos Cleveland D ellen kapartak össze. Az irányító Joe Flacco is kifejezetten sebezhető volt az eddigi mérkőzéseken, 920 passzolt yard-nál tart 70.5-ös rating-gel, összesen hatszor adta el a labdát, öt TD-passza közül pedig háromszor a legnagyobb sztár WR Anquan Boldin volt a címzett. Ha a passzjátékukra megfelelően odafigyelünk, akkor szerintem földön az idén látott futás elleni védekezésünkkel megfoghatjuk őket.



















Sérültek:


Ezen a héten sem léphet pályára a legutóbbi két meccset kihagyó RB Knowshon Moreno, és az elmúlt fordulóban is inaktív FB Spencer Larsen. További két játékosunk vasárnapi fellépése kérdőjelesnek volt mondható pénteken, talán biztató lehet, hogy mind a CB Andre Goodman, mind a ST-kapitány OLB Wesley Woodyard már könnyített edzéseken részt vehetett a napokban.

Az ellenfélnél is szép számmal lesznek kimaradók, biztosan nem vállalja a játékot Jared Gaither az OL-ből, Tavares Gooden és Paul Kruger a védelemből, valamint Dante Stallworth elkapó. Hármójuk játéka ugyancsak kérdéses a pénteki adatok szerint: Jason Phillips LB, Edgar Jones LB, Tom Zbikowski S. Ezen kívül négy kulcsjátékos is kisebb sérüléssel bajlódik, de minden bizonnyal a TE Heap, a futó McClain-Rice páros és a CB Washington mind harcba szállhat a Broncos ellen.

- Még egy érdekesség, mert a rúgók mindig háttérbe szorulnak: Matt Prater 81.8 %-os mezőnygól-hatékonyságával (63/77) immár a klub történetének legjobbja, miután a legutóbbi 28 kísérletéből 27 rúgását értékesítette 2009 novemberétől kezdve, mely 96.3 %-os sorozat a második legjobb az NFL-ben. Prater zsinórban 16 FG-t varrt be, ezzel megközelítette a legendás Jason Elam kétszeres klubrekordját, aki 1997-ben és 2006-ban egyaránt 19 egymást követő mezőnygólt oldott meg sikerrel.

A Ravens-Broncos összecsapás magyar idő szerint vasárnap este 7-kor veszi kezdetét az M&T Bank Stadium-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr932356800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Black_Adder 2010.10.09. 10:14:10

Jó írás, csak Sharpe nem Hall of Famer. Még...
Abszolút nem kötekedni, akarok, mert amúgy is rendes vagy, h átvállaltad tőlem, dehát:
dolgozni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen,
úgy érdemes.

Prater probowl formában játszik. Ha megint azt a balfasz gostkowskit szavazzák be, akkor nem is nézem majd...

Black_Adder 2010.10.09. 10:34:46

@Filip89: Idén be kell kerülnie :) Igazából már tavaly előtt is be kellett volna és tavaly is. A tavalyi megbocsájtható, mert akkor Floyd Little bement, és neki később nem nagyon lett volna esélye, de most már aztán nagyon itt van a sor Sharpe-on.
Nincs az a Denver és Colorado ellenes front ami ezt megakadályozhatná

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 10:50:42

Igen, arra emlékeztem, hogy StormST már évek óta emlegeti őt a HoF kapcsán, most hogy hirtelen írtam róla, azt hittem, hogy már bent van. :D

milo_hedgie#23 2010.10.09. 13:43:25

tényleg egész jó lett filiptől is:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 14:07:38

Egy jó időre ez lesz az utolsó meccsünk ilyen korai időpontban, amire nehezebb lesz stream-et vadászni, ezután már csak egy 7 órás meccs lesz a KC ellen. Na, meg majd a londoni meccs este 6-tól, de azt úgyis mindenhol fogják nyomatni. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 14:20:53

Fantasy:

Behúztam Toraint, mivel Portis 4-6 hétre kidőlt, egyelőre a padon tárolom őt, hátha később még hasznos lehet.

Szerintem RB-nek megy a Peterson-Torain páros, míg Forte padozik.
A WR-ek között a Wayne-Jennings-Gaffney-Clayton négyesből hármat nevezhetek. Lehet, hogy most tényleg Gaffney-t hagyom ki, Clayton a Lions ellen azért termelhet rendesen, mint ahogy Wayne is a KC ellen.

Black_Adder 2010.10.09. 15:12:59

@Filip89: Ha kihagyod Gaffney-t biztos jó lesz -> szóval áldozd be a fantasydat a csapat érdekében, és ne nevezd őt :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 16:31:28

@Black_Adder: Lehet, hogy már csak ezért is ez lesz. :) Annyival erősebb a csapatom, hogy nem múlhat ezen, és ha nem történik nagy fejreállás akkor könnyedén hoznom kell, akármelyik WR is marad ki ebből a négyesből. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 16:33:19

A mai NCAA-program:

Szombat, 18:00 North Carolina State University - Boston College
Szombat, 20:00 Air Force Academy - Colorado State University
Szombat, 21:30 North Carolina University - Clemson University
Vasárnap, 03:00 Missouri University - Colorado University

Egyéb denveri vonatkozású érdekeltségek:

Vasárnap, 00:00 FC Dallas - Colorado Rapids (MLS)
Vasárnap, 01:30 Syracuse Crunch - Lake Erie Monsters (AHL)

Tomi_Tanguay 2010.10.09. 19:01:45

na a két coloradoi egymás ellen azt lehet nézem:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 20:10:36

Wilson-ék 27-10-re vezetnek a félidőben. 25/34, 193 yard, 2 TD, 2 INT.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.09. 21:37:44

A NC State 44-17-re győzött. Wilson 38/51, 328 yard, 3 TD, 2 INT.

Az AFA 28-7-re megy a CSU ellen a félidőben. Nem annyira egyoldalú meccs, mert volt lehetősége a Rams-nek is, de nem tudják veszélyeztetni a Falcons-t.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 00:41:44

Parker 74 yard-os TD passzával zárkózott fel a Clemson 16-21-re az utolsó öt percben, de a két pontosért kihagyta a passzt.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 01:47:06

A Buffs 0-5-re áll az első negyed végén, de most akcióban vagyunk. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 04:33:23

26-0-ra vesztett a CU a Missouri ellen. Ennél azért többet vártam, Hansen ritka szar volt, be kellett hozni Hawkins-t. Kihagytunk két FG-t, meg a végén egy 4th&16-ot.

milo_hedgie#23 2010.10.10. 17:59:37

na egy óra múlva kezdődik a meccsünk!

Black_Adder 2010.10.10. 18:35:37

BRONCOS INACTIVES:
Brady Quinn 3QB Syd’Quan Thompson Knowshon Moreno Spencer Larsen Stanley Daniels Eric Olsen Chris Clark Eric Decker

Stream: atdhe.net/25567/watch-denver-bro … ore-ravens

foppa21 2010.10.10. 18:53:30

kiváncsi vagyok meglesz-e a pozitiv futó átlag:-P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 18:55:53

Daniels kikerülése a legfontosabb.
Ja, meg persze, hogy akkor Woody és Goodman játszhatnak! :)

foppa21 2010.10.10. 18:59:19

@Filip89: daniels hűtőböl került ki az asztalodra?:-P

foppa21 2010.10.10. 19:03:30

nah végre most jó a stream az atdhen nem akad mint a multkor. csak ne kiabáljam el.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:04:33

Na ja, kurva jó, csak nem minket adnak rajta. :D

foppa21 2010.10.10. 19:09:32

nah végre jó a stream. csak mi nem megyünk jól.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:14:09

Mekkora defense! Visszafogtuk őket a gólvonalon aztán jókora mínuszos sack. :D

milo_hedgie#23 2010.10.10. 19:16:20

milyen szarul kezdtünk,de aztán gyönyörűen megfogtuk a kis mohókat és még nem is jövünk annyira hátulról:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:22:53

Kár Thomas holding-jáért, így nem sokat haladtunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:27:39

Goodman már be is fejezte? Jones perverzkedik megint a pályán.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:30:45

Még egyszer nem úsztuk meg. 0-7. :(

Nem gondoltam volna, hogy pont a passzokkal fognak szopatni minket. :(

foppa21 2010.10.10. 19:34:10

nem lesz ez így jó:-(
lassan kéne valami ortonéktól is

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:34:36

A köcsög Forte már két TD-t futott egy negyed alatt. Benchelem fantasy-ben. :P

milo_hedgie#23 2010.10.10. 19:39:44

félek hogy ezek most is kicsinálnak minket
elég gáz hogy mcbatch és goodman is hamar lesérült:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:44:57

Futni ma sem tudunk, a passzok ellen pedig hatékonyan védekeznek. Így nincs sok esélyünk. :(

milo_hedgie#23 2010.10.10. 19:49:00

cox pass interference és ott is a TD:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:53:26

Thomas fumble, őt is kinyírták. Igazatok volt, hogy nem kell erőltetni a returnöknél. :(

milo_hedgie#23 2010.10.10. 19:55:23

basszus baybayt nagyon lebontották:((

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 19:56:34

LOL, az egyik térdre, a másik fejre ment, egyik sem volt szabálytalanság.

foppa21 2010.10.10. 19:59:58

már 0-17...nemtom mi lesz ebből. flacco kurva jó nem gondoltam volna róla. a támadó játék pedig impotens.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:02:37

Félidőben GITR on court extra... Szétbasz az ideg.

Látens 2010.10.10. 20:02:49

Büdös patkányok ezek...mi meg eszméletlen szarok vagyunk. Naggyá tesszük a senkiházi Flaccot. JMD is érthetetlen, tetves faszért erőlteti Maroneyt.

Látens 2010.10.10. 20:05:35

Bazmeg ilyen inkompetens barom bírókat is hogy rothadna rájuk valami...

foppa21 2010.10.10. 20:10:19

@Filip89: ne fogd vissza magad:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:11:58

Maroney vicc baszd meg, ilyen darabos RB-t még nem láttam a ligában.
Remélem a második félidőben vadászni fogunk rájuk.

Látens 2010.10.10. 20:14:58

Találnunk kéne valahogy legalább egy FG-t és akkor összeszednénk magunkat mint az Indy ellen a nagy szünetben.

foppa21 2010.10.10. 20:16:30

menjenek már az anyjukba a bírók, hogy ránk mindent befújnak

Látens 2010.10.10. 20:18:53

DJ klasszis ezen a meccsen is, őt lehet egyedül dicsérni.

foppa21 2010.10.10. 20:25:05

nah orton feléledt, úgy látszik bevert a padon egy pofa JDt:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:26:17

Az agyam eldobom, hogy a hetedik penalty-nk, náluk meg nem volt egy sem.

Látens 2010.10.10. 20:27:29

Hát ez hihetetlen két iylen buta hibát kihoztuk magunkat az FG pozícióból.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:27:46

Haha, na most tövig szophat az egész révenszgeci.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:28:32

48 sec, még egy onside-ot próbáljunk meg. :P

Látens 2010.10.10. 20:28:35

Aztakurva csak összehoztuk :)

foppa21 2010.10.10. 20:29:00

lloyd ez az! eddig nem is volt elkapása talán

milo_hedgie#23 2010.10.10. 20:33:20

végre valami életjelet adtunk a támadásban magunkról...7-17 nem lenne reménytelen,ha felpörögnénk a meccsbe. igaz ennyi büntetéssel úgyis megakádolyoznák ha nagyon visszajönnénk.

Látens 2010.10.10. 20:33:30

Egyébként mióta nem 3 méterre állunk az elkapóiktól Flacco lószart se csinált. Ezzel a TD-vel még bármi lehet.

Coach Sacco 2010.10.10. 20:43:17

Látom akció van... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:46:47

A fantasy csapatom is feléledhetne: Clayton, Torain, Jennings rakás fos eddig.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:48:58

Vajon ez miért nem volt DPI Gronkowski-val szemben?!

foppa21 2010.10.10. 20:49:23

gyerünk kapjuk el a köcsögöket!

Látens 2010.10.10. 20:50:32

Csírájában el kell most fojtani őket.

Tomi_Tanguay 2010.10.10. 20:51:52

beteg fasz vagy:D kell a vasárnap esti show a népnek:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 20:57:17

A zebra már nem tudja milyen büntetést kamuzzon be ellenünk.

foppa21 2010.10.10. 20:59:28

szépen megfogtuk őket! lehetne folytatni a felzárkózást. szerintem verhetőek;-)

milo_hedgie#23 2010.10.10. 21:01:54

botrányos a futójáték. megint csak mínuszokat hozunk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 21:04:46

FS a QB ellen, ez már tényleg a bíráskodás legalja.

foppa21 2010.10.10. 21:14:00

á nem jövünk itt vissza mindjárt beviszik aztán baszhatjuk:-(

foppa21 2010.10.10. 21:19:23

7-24 szerintem ennyi volt:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 21:27:09

Prater FG 38-ról. Azt hittem rámegyünk a 4&3-ra.

milo_hedgie#23 2010.10.10. 21:29:00

prater akkor 17 sikeres fieldgoal zsinórban:))

foppa21 2010.10.10. 21:32:31

10-24. maradt 12 perc és két TD a különbség. nem hibázhatunk többet

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 21:43:02

Nincs már itt esélyünk, még ők fognak pontokat csinálni... :(

foppa21 2010.10.10. 21:52:11

hát ez ennyi volt...remélem nem lesznek túl komolyak a friss sérülések

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 21:59:22

Múlt héten az egyik köcsög favágót vertük, most a másikat nem sikerül. Bőven belefér. Legközelebb még a Jets várhatóan szopás lesz, de utána el kell kezdeni sorban hozni a győzelmeket, ha még versenyben akarunk lenni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 22:04:19

Orton még egy brutális TD Lloyd-nak. Fantasy miatt nem volt mindegy. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.10. 22:09:46

17-31 lett a vége. Emelt fővel kaptunk ki a gyilkos csalóktól.

foppa21 2010.10.10. 22:12:55

hát ez most így sikerült. a védelem nem tudott extrát csinálni mint a korábbi meccseken, sőt szerintem még gyengék is voltak. tudom hogy sokan megsérültek szal nem szemre hányásnak mondom...majd legközelebb

milo_hedgie#23 2010.10.10. 22:14:02

orton igazi klasszis volt hogy a végén még rittyentett egy ilyen touchdownt:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.11. 09:28:16

Fantasy-ben 49-23... Kurva szar hetünk van, de az ellenfélnél több bye week-es és sérült is nevezve van. :P
Még hátra van egy Peterson, ott is valami szutyok.
Orton 20, Miller 12 pont, a három WR együtt 9 pont, közben a padon Forte 30. De így is meglesz az 5-0-s mérleg. :)

milo_hedgie#23 2010.10.11. 11:36:36

@Filip89: erre most tényleg lehet mondani hogy: máááák:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.11. 12:30:33

Jó, most lehet, hogy jogos. :)
De nem lesz több ilyen, hogy ennyire kevés pontot szerezzenek.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.10.11. 12:59:54

The Ravens dominated the Broncos 31-17 Sunday, dropping the Broncos to 2-3. What does the rest of the season hold for the Broncos?
Total Votes = 1175
Fewer than six wins. Ravens exposed Broncos as weak team.
329 Votes, or 28.00 %
Around .500. Broncos are simply a medicore football team.
626 Votes, or 53.27 %
9-10 wins. Broncos have enough talent to make a playoff push.
209 Votes, or 17.78 %
11 or more wins. Broncos will turn it around and become a legit playoff team.
11 Votes, or 0.936 %

Tomi_Tanguay 2010.10.11. 20:31:19

persze simán köcsög máker. az a 4-0 is csak a mázlinak köszönhető:P

foppa21 2010.10.12. 10:25:17

@Filip89: hát a pofám leszakad...

Tomi_Tanguay 2010.10.12. 17:42:12

tebow nem állhat be a védelembe ha annyira szuper hős?:D most ortontól ugy se férbe dobónak.

milo_hedgie#23 2010.10.12. 19:37:16

@Tomi_Tanguay: erre valahogy a csapat még pont nem gondolt:)))

Black_Adder 2010.10.12. 22:05:09

@Tomi_Tanguay: Gerorge Blanda és Sammí Baugh
Előbbi QB, LB és K. Nem rég halt meg. Karrierje legnagyobb részében Raider volt, ennek ellenére nagyszerű játékos.

utóbbi QB, DB és P
Baugh nem mellesleg még mindig rengeteg NFL rekordot tart. Legtöbb szezonban első passingban (6, akárcsak Steve Youngnak)
Legalacsonyabb INT% egy szezonban (5%)

Punterként visszavonulásakor vezette a punting avarege-et, azóta is csak Lechler döntötte meg. Egy szezont tekintve viszont még mindig ő a legjobb 51,4-es átlaggal. 40-43-ig vezette végig a legjobb volt ebben is

DB-ként az első volt aki egy meccsen 4 INT-et szerzett. SZERZETT. Máig ő az egyetlen aki legjobb volt passingban, puningban és szerzett INT-ben is ugyanabban a szezonban.

Szóval fel van adva a lecke Tebownak :D


süti beállítások módosítása