Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NFL Pro Bowl Szavazás

2010.11.12. 00:58 - Black_Adder

Itt a szezon fele, és javában tart a Pro Bowl-szavazás. Eljött hát az ideje, hogy minden Denver Broncos-drukkert a voksolásra buzdítsunk, ahol természetesen az az elvárás, hogy szeretett csapatunk játékosainak az esélyeit növeljék.












Szavazni
itt tudtok posztonként, minden egyes posztra.

¿Kire szavazzunk?

Azon kívül, hogy minden Bronco-ra, és senki másra. Nos, egyrészt a szurkolói szavazáson a névnek nagyobb szerepe van, mint a mutatott játéknak, úgyhogy tényleg nyugodtan lehet ész nélkül minden Bronco-ra nyomni egyet, legalább egy kicsit kompenzáljátok a divat drukkerek divat játékosokra adott divat szavazatait. A Denver hál' isten nem tartozik ezen csapatok közé, viszont ennek ártalmas mellékhatása miatt, nagyon nehezen kerülhetnek innen be, az arra érdemes játékosok, úgyhogy szavazni, szavazni, szavazni! :)

¿Hogyan lehet szavazni?

Miután a fenti linkre klikkeltünk, ajánlott a "filter" funkció használatával az AFC csapatlistából kiválasztani a Denver Broncos-t, és az így kiadott egy vagy több nevet kipipálni, majd jobb oldalt, alul a zöld gomb megnyomásával haladhatunk tovább posztról posztra, amíg az egész legvégére nem érünk. Lehet előleg ezt a folyamatot tessék megismételni minél többször...

¿Kinek van esélye?

Kyle Orton (QB): Szép csendben ligaelit irányítóvá nőtte ki magát, úgy hogy a szavazók egy része jó eséllyel nem is hallott róla. Tavaly karrier éve volt, idén Marshall nélkül, fal nélkül, a futó játék támogatása nélkül felül múlja azt az évét. Számokban csak Philip Rivers veri. 2. a meccsenkénti passzolt yardokban, 3. az összes passzolt yardban (Brees úgy előzi meg 77 yarddal, hogy egy meccsel többet játszott), 4. a passzonkénti átlagos yardokban, 4. legtöbb sikeres passz, 2. legöbb 20+ yardos passz, LEGTÖBB 40+ yardos passz, mindössze 5 INT, úgy hogy neki van az 5. legtöbb passz kísérlete. Ezek ellenére nincs sok esélye, mert a KÖCSÖGön kívül, ott van még a divatdrukkerek két legnagyobb kedvence, tombrédi és péjtonmenning. Kétség kívül ők is jól játszanak, rengeteg garantált voks a nevük miatt, így hiába fut Orton All-Pro, najó, ha az nem is /*Pedig DE :P*/, de mindenképpen Pro Bowl szezont nagyon rá van szorulva minden Denver fan támogatására. => Szavazni, szavazni, szavazni!

Brandon Lloyd (WR): Nem csak a Broncos, hanem az egész liga legjobb elkapója. Annak ellenére vezeti az elkapott yardokat tekintve a ligát, hogy már volt egy pihenője. Ráadásul bravúros elkapásai vannak. Élvezet nézni a játékát. Egyértelműen ott a helye. Ezt talán mindenki belátja, de nem szabad a véletlenre bízni, rá is szavazni kell becsülettel.

Ryan Clady (OT): Neve ligaszerte ismert, és bár talán nem játszik annyira jól, mint az első évében /*amikor megmagyarázhatatlanul nem került be*/, a név faktor őt talán segíti. Mellesleg nem ő a falunk gyenge pontja, senkinek se kell, hogy lelkiismeret furdalása legyen, ha rá szavaz.

D.J. Williams (ILB): Vezeti a csapat tackle listáját 8 meccs alatt 72 szereléssel. Sokat nem kell rajta magyarázni. Sajnos, itt is erős a konkurencia, továbbra is jól kell teljesítenie, nekünk pedig minden erőnkkel támogatni: Szavazni, szavazni, szavazni!

Champ Bailey (CB): A név faktor neki is kedvez, és a teljesítményére se lehet panasz. Sokat nem mernek felé dobálni az ellenfél irányítói, de tavaly se mertek, és tavaly is bekerült. Szóval idén is meg van minden esélye, főleg ha mi Sz..., de már úgy is tudjátok :)

Brian Dawkins (FS):
A védelmünk egyik vezére. 30-on túl is úgy játszik, mint a huszonévesek. Sajnos, sérülések hátráltatták, így idén egyelőre nem megalapozott a helye a Pro Bowl-on, de még van ideje bizonyítani, és ha egészséges marad, akkor fog is. Mi megelőlegezhetük neki a bizalmat, és már most elkezdhetjük küldeni a szavazatokat rá.

Matt Prater (K): Erős mezőnyben, méltó vetélytársakkal és veszélyes divatnevekkel, mint pl Vinatieri vagy Gostkowski, kell megküzdenie az egyetlen kicker pozícióért. Teljesíménye alapján ott a helye, idén egyetlen egy FG-t hagyott ki, és 50 fölött is magabiztos. A kihagyott extrapont remélhetőleg belefér...

Peyton Hillis (RB): Ja ő már nem nálunk van, köszi Josh :P

A szurkolók mellett szavaznak még a játékosok és a szakértők, a Pro Bowl-keretek tehát e három szavazás alapján alakulnak ki. A meccset pedig 2011. január 30-án rendezik meg a hagyományoknak megfelelően, Hawaii-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr892442930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.11.12. 10:03:35

látom te is jó nagy mainstream ellenes vagy:D
ez az all star is kb annyit érhet mint az MLBben. orton várható kihagyása pedig vetekedni fog cargoéval
azé persze szavazni fogok többször:)

StormST 2010.11.12. 10:09:33

Lloyd sajnos esélytelen, ahogy Orton is, pedig mindkét srác megérdemelné...

Csak hogy érthető legyen, miért:

Lloyd ellenfelei az AFC-ben:
-T.O.
-#84
-Boldin
-Wayne
-Marshall
-Andre Johnson

Statban nem jobbak, névben mindegyik...

Orton ellenfeleit meg szerintem nem kell felsorolni, esélytelen, hogy akkora neveket kiszorítson, még extra teljesítménnyel se...

StormST 2010.11.12. 10:14:30

Champ és Dawkins névvel becsúszhat, DJ sose lesz PB-er, ő annál sokkal kisebb arc, hiába hozza a teljesítményt (de ne legyen igazam), Prater tavaly se volt bent, kiderül...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.12. 10:37:17

Szerintem Prater is ugyanerre a sorsra jut, vagyis a negyobb nevek mellett nem rúghat labdába (szó szerint is kicker révén :D), pedig ő a legjobb. Bár nyilván az arányok nem annyira eltorzultak pl közte és Vinatieri között, mint mondjuk Orton és Brady közt.

Black_Adder 2010.11.12. 11:32:29

@StormST: Hát sajnos sok igazság van abban amit írtál, de meg kell próbálni bejuttatni őket. Orton valszeg tényleg csak akkor lesz ott, ha valaki(k) visszamondják.

De Lloydban bízok. Ha továbbra is ilyen teljesítményt nyújt csak felfigyelnek rá, főleg h bravúr elkapásai is adódnak szép számmal.

DJ, ha most nem kerül be, akkor soha. Sajnos meg van rá az esély, de talán összejön neki, (bár Mayo mindenképp előtte van) más nem úgy hogy néhányan visszamondják.

Praternek a divatneveken kívül ott van egy Bironas is, kettejük között szétoszlanak majd a divatszavazatok

Meg kell próbálni hátha. És mint a kommentekből is látszik sokan megérdemelnék a csapatunkból még sincs sok esélyük bekerülni

StormST 2010.11.12. 11:37:57

@Black_Adder: DJ-nek Mayo mellett még mindig ott van a vén csont Ray Lewis, aki mindig tuti befutó és ennél már voltak jobb statisztikái is ilyenkor, de persze a remény hal meg utoljára... :)

foppa21 2010.11.12. 12:22:34

szavazzunk sokszor, legalább próbáljuk meg, hogy elmondhassuk nem rajtunk múlott:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.12. 18:02:49

Meddig tart a voksolás, és mikor hirdetik ki a kereteket? Az még fontos lenne, és hozzáírnám.


süti beállítások módosítása