Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Cactus League: Újabb hét mérkőzés

2011.03.22. 17:26 - Tomi_Tanguay

Tovább folytatta zsúfolt menetelését a Colorado Rockies csapata az MLB felkészülési időszakában és az arizonai Cactus League küzdelmeiben újabb hét meccsen vagyunk túl. Kevesebb mint két hét van hátra az idei szezon kezdéséig, egyre több kérdőjelre választ kaphatunk, hogy kik lehetnek ott a 25ös keretre és további játékosokat küldtünk le a farmcsapathoz. Közben talán a rajt közeledtével a húzóembereink formája is kezd egyre jobb lenni.




















Múlt kedden a Chicago Cubs split squad csapatával mérkőztünk meg Mesaban, akik ellen 4-2-es magabiztos sikert arattunk. A mieink már 4-0ra vezettek, a Cubs csak az utolsó játékban tudott közelebb zárkózni. Helton egy biztonsági játékkal szerezte meg az előnyt a negyedik inningben, majd Rogers sac fly akciójából is beért egy futó, a közben vétett error miatt pedig még egy, a negyedik pontunkat a nyolcadik menetben Rosario postázta egy grondoutos kiesés alatt. Esmil Rogers volt a kezdőnk ezen a meccsen és fantasztikus teljesítményt nyújtott, az öt inninget kapott pont nélkül postázta, a minimális 15 ütővel nézett szembe. Egyetlen singlet hoztak ellene, de akkor is tovább ment a játkos a kettes bázisra, akit CarGo könnyedén kiszórt egy outfield assisttal. Eközben három SO is jutott a SPnek az idénybeli első győzelme alkalmával, ezzel a sikerrel pedig nagy esélyese lett az ötödik kezdő dobó posztnak. A négy csere mindegyike kapott ütést, összesen nyolcat, de csak a fiatal Escalona kárára tudtak szerezni két pontot a végén, sokkal biztatóbb, hogy Belisle, Lindstrom, Street mind jól kezelte a szorult helyzeteket. A támadóink mindössze négy ütést tudtak papírra vetni CarGo, Lopez, Paulsen, Iribarren révén. A sor tetején Taveras és S. Smith is találat nélkül maradt, Iannetta legalább két sétára képes volt. A meccs után három embert visszaminősítettünk a Triple-A csapathoz: a tehetséges IF Chris Nelson tavaly a szezon hajrájában remekül játszott, de a tavasszal eddig csak .130at ért el, a Cubs elleni meccsen például 0/3al lőtt öt bázison hagyással; a rutinos Michael McKenrynek nem sok esélye lehetett beleszólni a catcher kérdésbe; a harmadik pedig a dobó Clayton Mortensen volt, aki papíron kezdő helyért versenyzett, de szerintem ezt ő maga sem hitte el.



















A másnapi folytatásban Surpriseban nagy hátrányból fordítva győztünk 11-10-re egy hihetetlen összecsapáson a tavalyi WS-résztvevő Texas Rangers ellen. Az ötödik inning után már 9-2re vezetett a Rangers, de nem engedtük nyerni őket és a 22-11es ütő arányunknak köszönhetően megfordítottuk a meccset négy homerunt ütve. Ez volt a visszatérő meccse a közel három hetet pihenő Stewartnak, aki a mérkőzés első felét letolta 3Bként, közben 1/2es lőlapjára egy singlet és egy walkot írt. Az első bázison kezdő Ty Wigginton a nyitó játékban egy solo HRt lőtt, ezzel az előidényben már harmadszor bombázott a stadionon kívülre, viszont több ütése nem volt a meccsen. A veterán Jason Giambi a DH posztot betöltve megint lecsapott és a hatodik inningben az egy pontos bombájával indította meg a felzárkózást, igaz ezen kívül ő is csak egy walkot hozott. Váltótársa Jacobs egy 2run HRt tűzött a hetedik játékban, majd a befejező menetben Garner két pontos rakétájával értük be az ellenfelet 10-10nél. Hatalmas meccse volt a sérülés után formába lendülő Eric Young JR-nak és 4/6os statisztikát postázott a leadoff helyről, még egy pontot is szerzett, bár mindkét rabló kísérletét lekapcsolták. Fowler korán megsérült, így Willy Taveras csatlakozott a második helyre CFnek, a rutinos játékos pedig három singleből három RBIt kényszerített ki. A 2/3as Troy Tulowitzki ugyancsak hozott egy pontot, Charlie Blackmon három ütést süllyesztett el, Spilborghs egy találatot ért el, viszont Pacheco csak 0/3ra volt képes. A dobó Hammelnek rettentő pocsék meccse volt, az eddig szárnyaló önbizalmát egy három inning alatti nyolc futásos meccse tette tönkre, közben három homerunba és összesen hét ütésbe nézett bele. A váltótársak közül Stults és F. Morales is kapott még egy-egy pontot, a többiek viszont ütést sem szenvedtek el. Betancourt és a Wt hozó Daley egy-egy strikeoutot csinált, Baker pedig két walk ellenére hozta a savet az utolsó játékban.

Ezt követően a Chicago White Sox volt az ellenfelünk csütörtökön a Salt River Fieldsen, akiktől 12-6-ra kikaptunk és megszakadt a három meccses győzelmi sorozatunk. Erre a meccsre úgy terveztük, hogy G. Reynolds kaphat a lehetőséget a bizonyításra, Ubaldo pedig a B csapat meccsén dobhat, de a tartalékok összecsapása elmaradt, így az ace lett a kezdődobó. Talán megzavarta őt a hirtelen váltás, vagy egészen más probléma hátráltatta, mindenesetre rá nem jellemzően gyenge volt: 4.1 inning alatt hét futást kapott nyolc ütésből és még négy sétát engedélyezett, első veresége volt a tavasszal. Hamar nagy hátrányba kerültünk, a hetedik játékban a már farmolt McKenry 3run HR shottal feljöttünk 8-6ra, de az utolsó menetben White négy pontot nyelt be, így végleg sima lett az összecsapás. Carlos Gonzalez a három beállásában két singlet találatot mutatott be, a groundout közben pedig RBIt regisztrált. Rajta kívül még Todd Helton is elért egy pontot és Cole Garner is újra betalált egy double után ill. egy remek cutoff dobást is végrehajtott a meccsen. Fowler sérülése miatt S. Smith volt a felső ember, 1/3ra volt képes, csakúgy mint az őt követő Herrera, aki még az első errort is regisztrálta a Cactus Leagueben, Lopez és Iannetta szintén jegyzett ütést, elentétben Stewarttal. A dobóink közt M. Reynolds tovább gyengélkedett, megint beszedett egy futást, így egyre érdekesebb lehet Rex Brothers szerepe, ugyanis a balos helyért folytatott harcban könnyen kiszoríthatja a favoritot, ezen a meccsen háromból három SOt hozott és még nem kapott futást az előidényben. Az érdekes nevek közül még Belisle scoreless maradt.




















A pénteki meccset is a Rockies tavaszi komplexumában rendezték meg a korábban egyszer már legyőzött Milwaukee Brewers ellen, akiket újra legyőztünk 9-7 arányban. Nagyon fordulatos meccs volt, mert gyorsan 5-0s előnybe kerültünk az első játékban, az ötödik közepére viszont fordított a Brew Crew, majd a Rox került előnybe, 7-7 után pedig a nyolcadik menetben szerzett pontjaikkal döntöttük el a meccset. Az elején CarGo RBI double nyitotta a pontgyártást, majd Tulo haza küldte őt, Helton sétája után Ty Wigginton mindkét futóval pontot szereztetett egy double révén, ezzel már 8 RBInál tart az előidényben, illetve még Spilborghs is eredményes volt egy két bázisos találattal. G. Reynolds ezt a meccset kapta meg az előző fellépés helyett, az első három inning alatt egyetlen futót engedett pályára, majd a következő kettőben hat futást szedtek össze ellen és a hat inning alatt összesen kilenc ütést kapott, nagyot romlottak az esélyei az ötödik dobó helyére. A hetedik játékban a csere ember Ben Paulsen egy 2run RBI singlelel vette vissza a vezetést, majd Lindstrom ellen egyenlítettek, aki így BSt és győzelemt egyaránt elérte, mivel a következő támadó játékban Nelson egy sac bunt, J. Morales pedig egy single ütés után szállított futást. A kilenc ütésünket kilenc különböző játékos hozta, a kezdőből csak Helton és Iannetta nem mutatott be érvényes találatot, de mindketten sétáltak. A többi dobónk közül M. Reynolds javított és hibátlan inninget hozott, Paulino pedig egy single dacára biztosan termelte be az első savet.




















Aztán szombaton a Cincinnati Reds volt az ellenfelünk Goodyearban, és a korai vezetésünk ellenére nagyon sima 10-3-as zakót szenvedtünk el. A különleges alkalommal LFt játszó Ty Wigginton egy RBI single által már a kilencedik pontját szerezte az előidényben, viszont ezen kívül három embert is bázison hagyott. Stewart ugyanúgy háromból egyszer talált, az egyetlen pontját egy biztonsági játék után regisztrálta. Hozott még egy-egy ütést Herrera (plusz error), Giambi, Lopez, Spilborghs (plusz error) és két meghívott próbajátékos, közben Fowler újabb meccset hagyott ki a kisebb sérülése miatt. A Cincy elleni fellépést a nagy visszatérő Maine kapta meg, de nem igazán tudott élni a lehetőséggel és az első három inningben négy ütése közt kettő HRt vittek be rajta és végül öt pontot szedett be a veresége közben. Így ha eddig voltak is szerény esélyei a kerettagságra, ezután még inkább mérséklődtek. A cserék sem tudtak sokat javítani, F. Morales két, Lindstrom három futást nyelt be, közben legalább Street magabiztos volt, és a balos Stults szintúgy kapott pont nélküli két játékkal vétette észre magát. A mérkőzés után a minor campre küldtünk néhány játékost. Köztük a legkomolyabb benyomást Charlie Blackmon tette az előidény meccseken, a fiatal outfielderre érdemes lesz jobban figyelni a jövőben. A pinch hitter helyért versengő Ben Paulsen is a jó teljesítménye ellenére nem fért be a csapatba (1 HR, 4 triple), csakúgy mint az utility man Hernan Irirbarren sem. A két dobó száműzése viszont teljesen várható volt, Sean White és Claudio Vargas sem volt túl egetrengető az előidény alatt.

Vasárnap visszatértünk Talking Stickbe és a Los Angeles Angelsel szemben egy érdekes meccsen 6-6-os döntetlenre végeztünk. Három inning után már 6-0ra mi vezettünk, de a következő három játékban kiegyenlítettek, majd több pont már nem esett. Az előidényben csak egy extra inninget játszanak, ha kilenc játék után döntetlen van, és ha abban egyik csapat sem kerül előnybe, akkor eldöntetlennek minősítik a találkozót és egyik félnek sem írnak be győzelmet vagy vereséget. A jó kezdésünk leginkább a shortstop Troy Tulowitzki remeklésének volt köszönhető, mivel az All Star játékosunk elsüllyesztette első hazafutásait a tavasszal és belőtt egy 3run HRt és egy solo HRt két egymást követő ABben, így összesen négy pontot hozott a konyhára háromból három találattal, mellyel megduplázta eddigi pontjai számát. Tulo tehát kezd visszatért az éles üzemmódba. A denveriek másik két pontja az elkapó Chris Iannetta nevéhez fűződött, aki sac flyból valamint egy singleből volt eredményes, talán az önbizalmának jót tettek a pontok és végre .200 fölé keveredett az átlaga. Helton és Herrera mindketten két ütéssel zártak és mindketten egy doublet lőttek, továbbra is tartják a .350 feletti hatékonyságukat. Jó napjuk volt az ütőinknek, 12 találatot jegyeztünk, a kezdőből egyedül a visszatérő leadoff hitter Fowler ment le 0/4el. Rogersnek becsúszott most egy gyengébb mérkőzés és az öt inning alatt nyolc ütést és hat futást hoztak rajta, sajnos újra a szerencsétlenebb énjét mutatta. Ettől függetlenül még mindig az ötödik SP hely első számú várományosa. F. Morales vesztette el az előnyünket a hatodik játékban, miután Rogers utolsó embereit nem tudta feltartóztatni. Street egyetlen ütéssel volt futás nélküli, közben még Brothers és Paulino is makulátlan meneten volt túl.

Végezetül hétfőn kevés sikerrel jártunk hazai pályán a San Francisco Giants ellen, mivel a harmadik inning közepén az 5-0-s vezetésünknél az esőzések miatt félbeszakadt a találkozó. Így mivel nem jutottunk el az ötödik játékig, nem hirdettek végeredményt, hiába kezdtünk jól. Már délelőtt tudni lehetett, hogy esni fog, így a nagy meccsre tervezett kezdő dobó Hammel a B csapat meccsét tolta le, hogy biztosan meglegyen a napi játéka, a SF elleni fellépést pedig a bullpen tagjaival próbáltuk abszolválni. A korai előnyt CarGo RBI single, Stewart biztonsági játéka, Fowler triple utáni errorból való hazaérése, Lopez RBI single és Stewart újabb RBI találata jelentette. Balszerencse volt hogy nem tudtunk tovább játszani, mert nagyon jól kezdtünk Lincecum ellen, akit már lecseréltek. M. Reynolds volt az alkalmi kezdő dobó, aki az első két dobójátékában hibátlan maradt, másnak azonban már nem volt lehetősége a dombra lépnie.


















Menet közben Tracy bejelentette a kezdő dobó rotation első négy emberét sorrendben: Jimenez, De La Rosa, Chacin, Hammel. Az ötödik dobó kérdése még nem dőlt el, de Rogers az esélyes Maine és G. Reynolds előtt.

A Cactus League jelenlegi állása:


1. San Francisco Giants 18-8
2. Colorado Rockies 15-8
3. Kansas City Royals 14-8
4. Seattle Mariners 12-7
5. Cincinnati Reds 14-9
6. Milwaukee Brewers 13-9
7. Los Angeles Angels 11-12
8. Cleveland Indians 10-11
9. San Diego Padres 10-12
10. Texas Rangers 10-12
11. Oakland Athetics 10-14
12. Chicago Cubs 10-15
13. Chicago White Sox 9-14
14. Los Angeles Dodgers 9-16
15. Arizona Diamondbacks 9-19


A következő mérkőzések:

Március 24., csütörtök, 02:40 Colorado Rockies - Seattle Mariners
Március 24., csütörtök, 21:05 Los Angeles Angels - Colorado Rockies
Március 26., szombat, 02:40 Colorado Rockies - Texas Rangers
Március 27., vasárnap, 04:05 Oakland Athletics - Colorado Rockies
Március 27., vasárnap, 22:05 Chicago Cubs - Colorado Rockies
Március 27., vasárnap, 22:10 Colorado Rockies - Oakland Athletics
Március 28., hétfő, 22:05 Seattle Mariners - Colorado Rockies
Március 29., kedd, 22:10 Colorado Rockies - Seattle Mariners
Március 31., csütörtök, 01:05 Tulsa Drillers (Double-A) - Colorado Rockies (Tulsa, Oklahoma)


Már csak ez a 9 meccs van hátra a felkészülésből, aztán április 1től végre megkezdődik a 2011es MLB szezon.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr252762589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.03.22. 17:38:33

fogyasszátok egészséggel!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 18:25:25

Köszi! :)
A Tulsa elleni meccsünk már biztos nem fog beleszámítani a Cactus League-be.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.22. 19:36:45

Holnapután esti draftra neveztem fantasy-be, Tomi írjál stealeket a ligából. :P
Tőlünk Tulo/CarGo, Ubaldo/DLR, Wigginton, Stewart, Iannetta, Fowler, Chacin, Belisle, Betancourt ledraftolása alapkérdés. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.22. 20:05:44

hát így nem tudom. annyit javasolnék hogy lincecumot, ubaldot, johnsont egyszerre felesleges kiválasztanod, mint a múltkori próba drafton lol:D

foppa21 2011.03.23. 20:29:24

@Tomi_Tanguay: gondolom filip már tele küldte a postafiókot mötley crüe számokkal:-D
amugy a felső kép nagyon jó!:-)

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 02:39:53

mai lineup: cf taveras, rf spilborghs, lf gonzalez, ss tulowitzki, dh giambi, 1b wigginton, 2b lopez, 3b stewart, c iannetta, p de la rosa

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 03:50:29

négy inning után 5-1
DLR egy HRt kapott a 3.ban, egyből utána spilborghs 2run RBI single, cargo 2run RBI double, tulo RBI groundout.

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 04:44:14

DLR hat játék alatt négy ütés, három futás, 8 SO. 6-3ra vezetünk hat után cargonak volt még egy RBI single

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 05:26:53

6-5re nyertünk. beton engedett két pontot, de paulino hozta a savet.

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 18:32:02

tracy azt mondta tegnap hogy 12 dobóval kezdjük a szezont. vagyis ez elvileg: ubaldo, DLR, csacsi, hammel, rogers. + reliever: beton, béla, street, m.reynolds, paulino, daley, stults. jó az utolsó még lehet f.morales is.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.24. 19:19:36

A lényeg, hogy így Daley biztosan be fog férni. :)

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 19:22:13

a 30 finalista szám tulo walkup songnak:

1. MC Hammer – Too Legit To Quit
2. Rebecca Black – Friday
3. Black Prez – Black and Purple
4. Katy Perry – Firework
5. DJ Khaled – All I Do Is Win
6. Joe Walsh – Rocky Mountain Way
7. Justin Bieber – Baby
8. The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
9. U2 – Elevation
10. Ke$ha – We R Who We R
11. Joe Esposito – You’re the Best Around
12. Kayne West – Power
13. The Clash – Rock the Casbah
14. ACDC – Thunderstruck
15. ACDC – Shoot To Thrill
16. Willow Smith – Whip My Hair
17. Fort Minor – Remember The Name
18. The Heavy – How You Like Me Now?
19. Warren Zevon – Werewolves of London
20. Green Day – Know Your Enemy
21. Alien Ant Farm – Smooth Criminal
22. Awolnation – Sail
23. Chiddy Bang – Opposite of Adults
24. Fun – Walking the Dog
25. Jimmy Eat World – My Best Theory
26. Katy Perry – Teenage Dream
27. Kevin Rudolf – Let It Rock
28. Kid Rock – All Summer Long
29. Linkin Park – What I’ve Done
30. Tommy Tutone – 867-5309

hát ebből sztem a green day a legjobb, az ac/dc már túl elcsépelt, a többi meg kuka:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.24. 20:04:03

Én ebből jó, ha 5-10 számot ismerek, képzelem miféle mai primitív balfaszság lehet a többi. :P

Tomi_Tanguay 2011.03.24. 21:09:58

mai extrém lineup a dodgers ellen: cf fowler, ss herrera, rf smith, 1b jacobs, lf wigginton, 3b stewart, 2b lopez, c pagnozzi, p chacin.

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.24. 22:41:46

Ez gyenge eresztés. Javasolnom kellett volna a a Megasound System: Kis köcsögök című számát.

a lényeg, hogy a Vengaboys maradjon meg Coors field homerun zenének és halljuk sokszor :)

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 01:06:18

7-5re kikaptunk, úgy hogy az utolsó játékban 7 futást szedett be két tök ismeretlen próbajátékos. chacin négy inninges SO, 5 ütéssel. a pontok: smith RBI double, wigginton sac fly és RBI single, stewart forceout, herrera RBI triple. belefér:D

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 01:10:46

ja és az is hivatalos lett hogy rogers az ötödik starter. maine a triple-Aben kezd, g.reynolds még versenyben van a longman posztért.

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.25. 15:18:17

@Tomi_Tanguay: Maine-nek opciója van arra, hogy leléphet, ha nem kerül 25-ös rosterre.

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 17:26:40

jaja de szerintem ő is tudja, hogy más csapatban se lenne több esélye big league kezdőnek lenni:) majd meglátjuk mit akar. stults is elvileg megy vissza japánba, ha nem kerülhet be a 25ös keretbe.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.25. 19:03:35

Megvolt a fantasy draftom, az első feléről lemaradtam, utána belehúztam rendesen. Kérek véleményeket! :P

1./10. Joey Votto (Cincinnati Reds, 1B)
2./11. Carlos Gonzalez (Colorado Rockies, OF)
3./30. Shin-Soo Choo (Cleveland Indians, OF)
4./31. Joe Mauer (Minnesota Twins, C, DH)
5./50. Alex Rios (Chicago White Sox, OF)
6./51. Hunter Pence (Houston Astros, OF)
7./70. Jered Weaver (Los Angeles Angels, SP)
8./71. Zack Greinke (Milwaukee Brewers, SP)
9./90. Billy Butler (Kansas City Royals, 1B, DH)
10./91. Francisco Liriano (Minnesota Twins, SP)
11./110. Stephen Drew (Arizona Diamondbacks, SS)
12./111. Ted Lilly (Los Angeles Dodgers, SP)
13./130. Ty Wigginton (Colorado Rockies, 3B, 1B, 2B)
14./131. Omar Infante (Florida Marlins, 2B, 3B, OF)
15./150. Jhoulys Chacin (Colorado Rockies, SP)
16./151. Jorge De La Rosa (Colorado Rockies, SP)
17./170. Jhonny Peralta (Detroit Tigers, SS, 3B)
18./171. Francisco Cordero (Cincinnati Reds, RP)
19./190. Luke Scott (Baltimore Orioles, DH)
20./191. Matt Thornton (Chicago White Sox, RP)
21./210. Dexter Fowler (Colorado Rockies, OF)
22./211. Rafael Betancourt (Colorado Rockies, RP)
23./230. Matt Belisle (Colorado Rockies, RP)
24./231. Chris Iannetta (Colorado Rockies, C)
25./250. Todd Helton (Colorado Rockies, 1B)

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 19:25:28

kapásból cserélném vottot tulora, mert 1Bben erős vagy, SSban meg szar:P

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 19:45:03

a gitrbe írtam többet:)

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 20:20:37

ez a négy szám közül lesz valamelyik tulo walkup song:
Finalists:

• Katy Perry - Firework
• Justin Bieber - Baby (ft. Ludacris)
• Ke$ha - We R Who We R
• Chris Brown - Yeah 3x

itt lhet szavazni:
www.denverpost.com/rockies/ci_17694912

hát bazmeg csak bieber ne

foppa21 2011.03.25. 20:54:59

ebből még katy perry lenne a legjobb, de sztem egyik se annyira illik a baseballhoz

Tomi_Tanguay 2011.03.25. 21:21:36

RHP John Maine. Today vs. Giants AAA -- 4 IP, 6 H, 4 R, 1 ER, 3 SO, 6 GO, 3 FO 76 pitches

Tomi_Tanguay 2011.03.26. 02:54:08

mai lineup: cf young jr, 2b herrera, lf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, 3b lopez, rf smith, c iannetta, p rogers

Tomi_Tanguay 2011.03.26. 03:04:38

tulo RBI single és lopez 2run RBI triple után már 3-0 az első inningben:)

Tomi_Tanguay 2011.03.26. 04:08:59

négy inning után már 7-1 ide
egy sac flyból szépítettek, aztán a negyedik alján iannetta solo HR, cargo 2run single, helton RBI single.

Tomi_Tanguay 2011.03.26. 05:54:10

10-3ra győztünk. brothers kapott két futást. rogers a hat inninget egy sac fly ponttal és három ütéssel hozta le.
pont volt még:herrera sac fly, j.morales RBI triple, spilborghs RBI single.

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 03:40:35

a mai kezdő az As ellen:
cf fowler, rf smith, lf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, dh giambi, 2b wigginton, 3b stewart, c iannetta + p hammel

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 06:46:19

4-1re nyertünk. iannetta 3/3 és két RBI single, cargo solo HR. hammel 5.1 inning shutout és 4 hit. várom már a szezont, szerintem készen áll a csapat!:)

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 16:13:50

renck szerint herrera legyen a 2nd hitter, szerintem smith se lenne rossz
érdekes a backup catcher kérdés. vlszeg pachecot akarjuk, de ha morales lent kezd akkor waiverről elvihetik, az meg tré lenne ha pacheco hullámzik fent, hogy kit hozunk a helyére. max rosariot de ő eleve később kezdi a szezont még az ACL után.
rogers 98 mphs fastballokat dobott az utolsó két meccsen

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 18:45:59

most azt írják hogy j.morales az esélyes a backup catcher posztra. talán jobb is így pacheconak még van ideje felnőni az MLBhez

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 18:47:00

In a split-squad day Sunday, the Rockies will be playing many of their left-handed hitters against the Cubs in Mesa, including Carlos Gonzalez, Dexter Fowler, Seth Smith and Jason Giambi. Todd Helton has a scheduled day off. The righties will face Oakland at Salt River, including Troy Tulowitzki and Chris Iannetta, who is catching opening day starter Ubaldo Jimenez.

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 20:23:11

leküldtünk a farmba négy dobót: daley, stults, g.reynolds, brothers

With Daley's departure, the Rockies" opening day bullpen shapes up like this: Street, Betancourt, Matt Lindstrom, Matt Belisle, Matt Reynolds, Franklin Morales and Rafael Paulino.

stults így lehet megy vissza japánba. g.reynolds és brothers pedig SP lesz a sky soxban

Tomi_Tanguay 2011.03.27. 20:29:56

rogersnek lenyom egy-két start után vlszeg csatlakozik a bullpenhez amikor jön cook, ezért van csak hét reliever a keretben

Tomi_Tanguay 2011.03.28. 00:40:12

5-2re nyertünk az A's ellen. ubaldo újabb 6 inninges shutout. amezaga RBI doube, jacobs RBI walk, daniel RBI groundout, macri RBI single, schaeffer RBI triple. a végén a tartalékok döntötték el a meccset.

a másikon 6-4re győztünk a cubs ellen. 6-0s volt már j.morales 2run RBI double és sima RBI double, cleary jr sac fly RBI, herrera RBI single, beerer force után. bucker beszedett egy GSt a nyolcadikban de hozta a meccset. mortenesen öt játékot hozott pont nélkül.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.28. 08:50:17

A meccsek után a farmba irányítottuk még EYJR-t, Pacheco-t és Maine-t is.

Tomi_Tanguay 2011.03.28. 09:39:04

With Daley and Pacheco gone, the projected 25-man opening day roster looks like this:

Position players: Todd Helton, Jose Lopez, Troy Tulowitzki, Ian Stewart, Carlos Gonzalez, Dexter Fowler, Seth Smith, Chris Iannetta, Ryan Spilborghs, Jose Morales, Jonathan Herrera, Ty Wigginton and Jason Giambi.

Pitchers: Ubaldo Jimenez, Jorge De La Rosa, Jhoulys Chacin, Jason Hammel, Esmil Rogers, Huston Street, Rafael Betancourt, Matt Lindstrom, Matt Belisle, Matt Reynolds, Franklin Morales and Felipe Paulino.

While Jose Morales is expected to be the backup catcher, non-roster invitee Matt Pagnozzi remains in the major league camp. The other invitees still around are Giambi, outfielder Willy Taveras, first baseman Mike Jacobs and utility man Alfredo Amezaga.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.28. 16:21:57

A meghívottak közül Jacobs pont Giambi miatt nem fog beférni; Amezaga-t Herrera biztos kiszorítja; Taveras meg hiába volt jó, az öt regular OF közé esélytelen, viszont örülnék, ha maradna nálunk a Triple-A-ben, és idővel felkerülhetne.
Daley miatt meg bekaphatja mindenki, run nélküli volt az egész ST-ben. :P

Tomi_Tanguay 2011.03.28. 19:07:15

Rox lineup for today’s game:

1. Willy Taveras, CF
2. Jonathan Herrera, SS
3. Ty Wigginton, DH
4. Jose Lopez, 2B
5. Todd Helton, 1B
6. Ryan Spilborghs, LF
7. Seth Smith, RF
8. Ian Stewart, 3B
9. Matt Pagnozzi, C
P: Jorge De La Rosa

Tomi_Tanguay 2011.03.28. 21:03:41

ubaldo nyilatkozata a tegnapi meccs után:
bcove.me/2xaqrfdo

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.29. 02:23:25

tradeltünk Josh Fields-ért a Piratesszel. Valami nagyon minorligás arc vagy cash mehet érte. Volt egy nagyon jó szezonja, de azóta állandóan sérült utility arc. 1B-3B-OF. Ilyenből nem nagyon akad a Colorado Springsben, gondolom erre kellett

legyen már péntek...

Tomi_Tanguay 2011.03.29. 03:49:05

7-6ra vesztettünk a mariners ellen. béla elbukta a savet és a meccset az utolsó játékban. wigginton RBI single és 2run RBI double, pagnozzi solo HR, helton RBI single, stewart RBI double. taveras megint három hit, tuti hogy elfogja vinni őt más csapat. DLR folytatja a tendenciát: egy jó meccs, egy rossz meccs.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.03.29. 11:04:17

Fasza, hogy Greinke DL-en kezdi a szezont, és ott tölti várhatóan az egész áprilist. Bár az általa felszabadult helyre behúzhattam Uribe-t, így legalább használható lett az infield-em.

Tomi_Tanguay 2011.03.29. 18:22:28

taveras valószínüleg a triple-Aben kezdheti a szezont. négy OFel kezdjük az évet: cargo, fowler, spilbo, smith + wigginton és herrera is játszhat LFt ezért nem kell több. de sérülés vagy forma ingadozásnál simán jöhet taveras. remélem nem akar elmenni másik csapatnál, hanem vállalja nálunk a farmot aztán pár hét után felkerül

Tomi_Tanguay 2011.03.29. 18:24:44

DLR bizakodó a nem túl erős március után
“It’s spring training,’’ said De La Rosa. “I don’t want to make excuses, but I worked on a lot of things. In the regular season, I want to try to be focused and do a better job. I’m so excited. I can’t wait to pitch on Saturday.’’

Tomi_Tanguay 2011.03.29. 19:45:38

stewart szerint nem kell DLen kezdenie az évet

haromt · http://90es.blog.hu 2011.03.29. 21:32:05

McKenry ment Bostonban egy double A pitcherért. Annyira nem örülök.

Tomi_Tanguay 2011.03.29. 21:39:09

legalább négy elkapó volt előtte a depth charton. legfeljebb a szezon hajrában jött volna jól PHként de szerintem nem nagy veszteség. viszont állítólag pagnozzi még veszélyes lehet morales backup helyére

Tomi_Tanguay 2011.03.29. 21:40:50

mai lineup a cactus league utolsó meccsére : cf fowler, rf smith, lf gonzalez, ss tulowitzki, 1b helton, 3b wigginton, 2b lopez, c iannetta, dh spilborghs

Tomi_Tanguay 2011.03.30. 02:34:21

7-2re kaptunk ki az utolsó meccsen. tulo 2run HR. chacinnek megint nem volt nagy meccse


süti beállítások módosítása