Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Braves - Rockies 4:0 L

2011.07.08. 09:18 - Tomi_Tanguay

A komoly sérülésekkel bajlódó Colorado Rockies együttese képtelen volt felvenni a harcot az esélyesebb Atlanta Bravesszel és négy nap alatt négy sima vereséget szenvedtünk az idegenbeli párharcban.






















1. meccs, hétfő: Braves-Rockies 4-1

Az atlantai nyitó meccset CarGo kihagyta a múlt vasárnapi sérülése miatt, helyette Blackmon ment fel a leadoff helyre, a CF posztot pedig Spilbo vette át, a harmadik OF S. Smith lehetett. A belső négyest Helton, Ellis, Tulo, Wiggy alkotta, a catcher Iannetta volt, a hazai dobó Hanson ellen pedig Ubaldo készült a kezdésre. Az első próbálkozásunk eredménytelen volt, ezzel szemben a Braves két kieső után egy singlet hajtott végre, majd Freeman tűzött ki egy 2run HRt a vezetés megszerzéséért. A második menetben megint nem tudtunk bázisra jutni, de ezúttal a házigazdák hármasát se hagytuk érvényesülni. Hanson az azt követő játékban is őrizte hibátlan mérlegét, de Ubaldo sem adta alább és háromból három strikeouttal tartóztatta fel az ellenfél ütőit. A negyedikben harcoltunk ki először pályára kerülést a mérkőzésen, amikor Ellis sétált, aztán a kettes bázis elrablása után Helton RBI single ütése hozta a szépítést, viszont Tulo double play áldozata lett és meg is sérült közben, így le kellett cserélni. Ubaldo a következő részben egyetlen sétát engedélyezett a hazaiaknak, majd az ötödik tetején mindhárom ütőnk búcsúzott, legközelebb a Braves két singlet hozott és a futók már a kettes-hármas bázison tartottak, de ekkor két embert is sikerült kiszórnunk, így megakadályoztuk, hogy tovább nőjön a különbség. Ezután meglepetésre pont Ubaldo jegyzett egy singlet, de utána Blackmon ellen double playt hajtottak végre, majd elszenvedtünk egy singlet, Heyward RBI double pedig úajbb pontot hozott, mely után egy kiesőnél dobót váltottunk és Brothers végül két walk és két strikeout révén befejezte az inninget loaded 2outot hárítva. A hetedik játszma alatt két kiesőt követően Herrera singlet, S. Smith doublet postázott, azonban Wiggy mindkettejüket fent hagyta a pontszerző terülteken. Aztán Betancourt magabiztosan fogta vissza a három vetélytársát, míg a nyolcadik tetején egyetlen sétára voltunk képesek Iannetta jóvoltából. A következő dobórészben M. Reynolds beszedett egy homerunt Freemantől három out közben, így 1-4ről próbálkozhattunk az utolsó menetben, azonban az Ellis, Helton, Herrera hármas minden tagja kiesett, így nem tudtuk elkerülni a három pontos vereséget.
- Nem sok esélyünk volt az első mérkőzésen, az elejétől kezdve hátrányból voltunk, de a szoros vereségnél többre képtelenek voltunk, mindössze négy ütést találtunk a hétfői napon. Helton szállította a napi egyetlen pontot, aki 1/4es hatékonysága közben küldött be egy RBI singlet az évi 39. pontszerzése létrehozásáért. Három single mellett S. Smith jegyezte a csapat napi egyetlen extrabase hitjét az idei 23. double találata jóvoltából, de a másik két akciójában simán kiesett, így is őrzi .300 feletti összesített átlagát. Ellis ezúttal ütésre képtelen volt, viszont a sétája után a futásunkkal ő ért be a negyedik játszmában, miután megcsinálta a nyolcadik rablását. Tulowitzki a negyedik inningben az egyes bázisra futva meghúzta a vádliját, így korán le kellett cserélnünk, amikor 0/2nél tartott. Helyettese Herrera volt, aki két próbálkozása alatt bevitt egy ütést, ugyanakkor elkönyvelte SSként az idei harmadik mezőnyhibáját, de egy fantasztikus dobást is végre hajtott az egyes bázisra. Az újdonsült leadoff hitter Blackmon nem tudott eredményes lenni, négyből négy akcióban a kiesés sorsára jutott, közben két társát hagyta bázison. A sor alsó felében is impotens produkcióink voltak, Iannetta ugyan egy sétát elért a két strikeout mellé, de Spilborghs és Wigginton is eredménytelenek voltak, utóbbi három outból kettőt SOval vitt el és két társát is pályán engedte. Az egyetlen pinch hitter a frissen felrendelt Garner volt, aki flyoutot szenvedett a nyolcadik játszmában. Jimenez 5.1 inning alatt három futással lett megsebezve, rögtön az első menetben beszedett egy 2run HRt, később már csak az utolsó játékában akadtak gondjai. Ilyen rövid játékidő alatt is képes volt 9 strikeoutra, de nem tudta elkerülni a szezonbeli nyolcadik vereségét, közben pedig támadásban még egy singlet tudott villantani. Brothers két sétát és két strikeoutot regisztrálva fejezte be a hatodik játék utolsó 2/3át. Betancourt a maga felvonását 12 dobásból hibátlanul oldotta meg. M. Reynolds viszont a befejező menetben elszenvedett egy solo HRt, ami a lényegen már nem igazán változtatott, csak az egyéni statisztikáit rontotta vele.



















2. meccs, kedd: Braves-Rockies 5-3

Tulo és CarGo sérülése miatt még több változás történt a keretben, például Stewart visszakerült a csapathoz Garner helyett és elfoglalta a 3B posztot, miközben az outfielden balról jobbra a Wigginton, Blackmon, S. Smith hármas kezdett, az alkalmi shortstop Herrera volt. A keddi második meccsen Chacin volt a kezdő dobónk, az ellenféltől pedig Lowe jött és az első inningben egyedül Helton lépett bázisra egy séta révén, míg a hazaiak leadoff single után egy Stewart-Ellis-Helton dupla játékot mutattunk be. A második felvonás alatt nem tudtuk elkerülni a három kiesést, majd a Braves Freeman solo hazafutása révén került lépéselőnybe, aztán még két sétát harcoltak ki, de az utolsó két embert magabiztosan tartottuk vissza. Ezt követően nem történt pályára kerülés a harmadik inningben egyik oldalon sem, majd a mieink akcióját Herrera nyitotta egy singlelel, de a kettesnél tovább nem jutott el,  a házigazdák egy ground-rule double után két 2out walkkal feltöltötték a bázisokat, a dobó Lowe pedig egy 3run RBI doublet süllyesztett el, mellyel 4-0ra elhúztak. Az ötödik játszma során Ellis és Stewart lendültek akcióba, aztán Chacin tudott eredményes lenni egy RBI groundoutból és Blackmon is beterelte a második futót egy single után, majd Herrera walkot követően Helton ellen zárult a támadás két emberrel a pályán. A következő dobórészt Chacin két walk közben hozta le, a hatodik támadásunkban S. Smith és Ellis nyitott egy-egy singlelel, majd a hazai dobócsere után két kiesővel Iannetta pakolt be egy RBI singlet, de a csere ember Spilbo ellen véget ért az akció egy strikeout miatt. 4-3ra felzárkóztunk, de a következő menetben az első váltó dobó Stults már az első dobásából beszedett egy hazafutást Ugglatól, aztán egy újabb single ellenére abszolválni tudta a játékot. A hetedik inningben a Rockies felső triójából Herrera vállalt egy single ütést, ám közvetlenül utána Helton és Wiggy is könnyű kieséssel végezte, majd Stults hiba mentesen hozta a következő három outot. Ezután újra rámenős akciót kezdtünk el, miután S. Smith sétával, Ellis singlelel férkőzött fel a pályára, Stewart egy groundouttal tovább tolta őket a kettes-hármas pontszerző bázisokra, ezzel a lehetőséggel viszont Iannetta és Giambi sem volt képes élni, mindketten called strikeouttal búcsúztak. Lindstrom a soros dobó játékot egyetlen double közben biztosan végre hajtotta, de az utolsó akcióban csupán Helton volt képes bemutatni egy 2out singlet, a másik három társa kiesett, így 5-3 arányban elvesztettük a második meccset.
-  Annak ellenére, hogy 9-7el több ütésünk volt, mégis újra kikaptunk, a Braves a korai előnyét végig megtartva ismét legyőzte a mieinket, mindössze 9 darab single ütésre voltunk képesek. Ellis volt a legaktívabb ütőnk, aki a sor hatodik helyére lecsúszva négy próbálkozásból három találatot vitt be és az egyik után haza érést tudott kiharcolni. A beugró shortstop Herrera 2/4es hatékonyságot hozott egy séta mellett és védekezésben is jóval magabiztosabb tudott lenni, mint a legutóbbi meccsei alkalmával. Blackmon a sor első embereként ezúttal se volt kirobbanó formában, öt lehetősége alatt mindössze egyetlen ütést vállalt, abból viszont haza küldött egy futót, így már a nyolcadik RBIt regisztrálta az évben. A catcher Iannetta az 1/4es lőlapjára írt fel magának egy pontszerzést a single után, amely tőle a 32. futás kikényszerítése volt. Helton és S. Smith mindketten egy-egy ütést és sétát mutattak be, míg utóbbinak egy beérés is jutott, de pontot egyikük sem szerzett. Stewart visszatért a csapathoz a több hetes Triple-A játékai után, de ütés nélkül háromszor kiesett, viszont a kiharcolt sétája után körbe ért. Wigginton mindenkit alul múlt, mivel ötből ötször kiesett, három alkalommal szenvedett el strikeoutot és még a négy bázison hagyásával is a fő pocséklók közé tartozott. Mindkét dobó helyen érkező csere ütőnk Spilborghs és Giambi két emberrel a bázison kapott strikeoutot a végjátékban. Chacin az eltolt startja alkalmával sem tudott visszatérni az igazi formájához, már öt inning után távoznia kell, addigra négy futást kapott négy ütést és hat sétát követően. A hatodik vereségét szenvedte el ami után 3.28as ERAval rendelkezik. Kiosztott öt SOt a meccsen, amiből az egyik alkalommal A. Gonzalez még az ütőjét is elrepítette. Stults egy solo HR ellenére biztosan lehozta a hatodik-hetedik inninget, egy pontos hátrányban kapott egy újabb runt, amivel beállították ellene a két pontos különbséget. Lindstrom az utolsó menetben már csak egyetlen ütést engedett, biztosan befejezte a nyolcadik dobó részt.





















3. meccs, szerda: Braves-Rockies 1-9

A harmadik összecsapásra az előzővel megegyező lineupban álltunk ki, egyedül elkapót váltottunk, így Pagnozzi kezdett, CarGo és Tulo továbbra is harcképtelen volt. A dobó párosítás pedig egyértelmű Braves sikert ígért, mivel Jurrjens ellen csak Cookot tudtuk kiküldeni, aki ráadásul már az első inningben katasztrofális volt. A nyitó akciónkban nem történt semmi, de a  hazaiak rögtön egy triplával kezdtek, ami után A. Gonzalez single találata hozta az első pontot és McCann is bevert egy RBI doublet, aztán két kieső után Hinske egy RBI singleből köszönt be, azonnal 0-3al kezdtünk. A második menetben se tudtunk pályára férkőzni, de ezúttal a Bravesnek is csak egy 2out singlet engedtünk. Ezután a sorunk legvége se volt képes bázisra jutni, majd egy single után C. Jones lőtt ki egy két pontos hazafutást, aztán született még egy double és egy walk, de egy Ellis-Herrera-Helton dupla játékkal még mentettük a menthetőt. 0-5nél elkönyvelhettük az első támadó jelenéseinket, Herrera singlet jegyzett, Wiggy pedig egy fielder's choice playből jutott bázisra, de a szélső területeknél tovább nem értek el. Cook a következő játékot kivételesen megúszta, majd a mieink részéről Stewart mutatott be egy doublet, Pagnozzi RBI single találata pedig az első pontot hozta, de Cook single után két outtal megfékezték a felzárkózást. A következő dobó részt is biztosan abszolváltuk, aztán Helton és Wiggy lendültek támadásba, ám utóbbit caught stealingelték, Ellis sétája után pedig Stewart ellen hárítottak. Ezt követően Cook két single elszenvedése után kieső nélkül távozott a hatodik inningben, a helyettes Brothers ellen feltöltötték a bázisokat egy sétával, aminél Heyward játéka alatt egy Herrera-Ellis-Helton DP közben voltak eredményesek, Schafer RBI singlet jegyzett, a harmadik outot pedig A. Gonzalez ellen postáztuk. A hetedik játékban az első atlantai csere dobó ellen két single és egy walk jóvoltából teli pályát harcoltunk ki Wiggynek, aki nem tudott élni a helyzettel, majd Belisle hibátlanul teljesítette a dobó feladatokat. A nyolcadik támadásban S. Smith pályára kerülését az Ellis elleni DP semlegesítette, nálunk Betancourt kapott egy singlet és egy 2run HRt Ugglatól, így már 9-1re elhúzott az Atlanta. A végső akcióban képtelenek voltunk bármit is változtatni, mind a három ütőnk simán kiesett, így nyolc pontos vereséggel zártuk a szerdai összecsapást.
- Megint korán eldőlt a győztes kiléte és a Braves végig vezetve verte a csapatunkat, közben az ütésekben 14-7 arányban bizonyultak jobbnak. Mindent elmond a támadójátékunkról, hogy az egyedüli emberünk két ütéssel a nyolcadik helyre bekerülő Pagnozzi volt, 2/4es hatékonysággal zárt két strikeout mellett és az egyetlen denveri pontot is ő szállította be. Az alkalmi catcher a második RBIt szerezte az évben, átlagát pedig már egész stabil .316ra javította. Stewart három out play mellett egyetlen doublelal járt bázison, mely után hazaért, talán kezd formába lendülni lassan, védekezésben is volt egy látványos játéka. Helton ütést nem ért el, két sétát viszont kiharcolt, ám egyik után sem ért haza, majd a végjátékban lecseréltük. Az 1/4es Wigginton a bal külső mezőnyben kezdett, de 1Bként fejezte be a meccset, négy LOB révén megint impotens volt, egy bases loadedot is kihagyott, egyetlen pályára kerülését egy sikertelen rablással zárta. Herrera és S. Smith hozzá hasonló mérleggel zártak, a 2B három, a RF négy társát hagyta bázison, egyikük sem volt kirobbanó ütő formában. A leadoff hitter Blackmon újfent harmatos volt, mind az öt akciójában kiesett, közben még három bázison hagyást is elkönyvelt és a center fielden bemutatott egy remek elkapást. Ellis három kiesést és egy sétát írhatott fel magának a hetedik helyen ütve. Az egyetlen csere emberünk Spilborghs volt, aki a hajrában beszállt a left fielder és mindkét beállásában kiesett. Cook újra a szokásos fejreállást produkálta, bravúros módon öt inninget teljesített, de abban már nem volt köszönet, hogy tíz ütést és hét futást szenvedett el a hatodik játék megkezdésével együtt. A vén csotrogány már a negyedik zakóját kapta, különösen az utóbbi hetekben vesztette el nagyon a ritmust, az összesített ERA már 5.82es. Brothers egy ütés és egy séta ellenére hozta a hatodik játék három kiesőjét, saját futó már nem ért be ellene. Belisle a legutóbbi betlije után 1-7nél nyugodtan javíthatott és mindhárom ellenfelét kiszórta a hetedikben. Betancourt három ütést, köztük egy 2run HRt nyelt be a befejező részben, így már 5.00 közelébe került az éves ERA statisztikája.





















4. meccs, csütörtök: Braves-Rockies 6-3
A csütörtök délutáni utolsó meccs előtt reménykedtünk a szépítésben, de sajnos CarGo és Tulo megint hiányoztak, újdonság volt még az összeállításban, hogy Spilbo bekerült a center fieldre, Giambi az egyes bázisra, helyettük Wiggy és Helton maradtak ki, míg Iannetta vissza kapta a catcher posztot. Az utolsó csatában nálunk Nicasio, az ellenfél részéről Hudson volt a kezdő dobó, kezdésként Herrera sétált, majd Giambi vert be egy RBI doublet, ezzel először szereztük meg a vezetést az egész párharc alatt. Nicasio biztos kézzel búcsúztatta el az első három emberét, ám második nekifutásra már az ütőink se jártak bázison, aztán az Atlanta két futót küldött a pontszerző helyekre, de egy szándékos séta után a dobó ellen összehoztuk az utolsó outot loadednál. A harmadik menetben Blackmon és Herrera egy-egy singlelel jutott a szélső területekre, Giambi játéka közben egy fielder's choiceból beért az egyik futó, S. Smith megdobásával pedig már teli bázisok alakultak ki, de a loaded 1out szituációnál Ellis double playt szenvedett el. Ezt követve egy véleményes double után A. Gonzalez RBI single találatával zárkózott a Braves, újabb futót küldtek pályára, Freeman pedig egy 3run homerunnal fordította meg a meccs állását. Korántsem volt vége az akciónak, egy újabb doublet követőven Heyward vágott egy RBI singlet, Nicasio pedig két emberrel a pályán egy kiesővel távozott, de helyettese Stults gyorsan lezárta a történetet. A folytatásban mind a három denveri ütő groundoutot kapott, közben Stults ismét visszafogta a három ellenfelét. Az ötödik támadásban meglepetésre Stults doublet, Herrera singlet vállalt, míg S. Smith sétált, ám Ellis újra elpuskázta a loadedot, majd Stults beszedett egy solo HRt Heyward ütéséből, mellyel már 6-2es előnyben voltak a házigazdák. A következő támadásban egyedül Spilbo járt pályán egy error miatt, Stults két kiesőig két embert engedett fel, majd az utolsó outot M. Reynolds postázta egy sétát követően teli pályánál. A hetedikben képtelenek voltunk pályára kerülést kiharcolni, míg M. Reynolds egy ütés ellenére ledolgozta az újabb játékot. Továbbra is négy pontos hátrányban voltunk, kevés esélyünk maradt a felzárkózásra, a nyolcadik játékban újra kiharcoltunk egy 3in-1out helyzetet, de ekkor Iannetta kiesett, majd egy wild pitchből született futás, Helton sétájával újra megtöltöttük a bázisokat, de Wiggy SOval végezte. 6-3ra jöttünk csak vissza, de a következő dobó részt Betancourt egy 2out single ellenére magabiztosan teljesítette. Az utolsó akciónak tehát három pont hátrányból vághattunk neki, de Herrera, Giambi, S. Smith mindannyian kiestek, így 6-3ra elvesztettük az utolsó meccset is.
- A negyedik mérkőzésen se tudtunk meglepetést okozni a Bravesnek és a korai vezetés ellenére simán kikaptunk, így nem kerülhettük el a söprést, az utolsó találkozón is 12-6os különbség volt az ütésekben nem a mi javunkra. A három pontunk közül Giambi kettőt vállalt, egy double és egy fielder's choice play révén volt eredményes, így már a 22. pontszerzést könyvelte el, de csak 1/5el ütött csütörtökön. Herrera két singlet és egy walkot is elért, illetve az egyik futásunkat is neki írták fel, kezd újra hatékony ütő formába jönni. A leadoff hitter Blackmon két beállás után egy ütésnél tartott, amikor a hármas bázisra való csúszás közben eltörte a lábát és azonnal le kellett cserélni, legalább egy de inkább több hónapos kihagyásra számíthat. A helyét Wigginton vette át, aki jegyzett egy futást, három kiesés közt viszont megint négy LOBt ért el. A kezdő csapatból még Stewart hozott egyetlen ütést a négy lehetősége alatt, de még mindig pocsék .086os az átlaga és rövid idő alatt már a negyedik mezőnyhibát vétette. Az alkalmi center fielder Spilborghs csak egy sétát tudott felmutatni, de a mezőnyben végrehajtott egy látványos elkapást. Ellis egyszer járt bázison sétával, mely után körbe ért a wild pitchből, viszont a három out play alatt hét társát hagyta fent, két bases loadedot is elpuskázott. A 0/3as S. Smithnek csak egy walk jutott, míg a sor végén Iannetta négyből négy alkalommal kieséssel végezte. Az egyetlen pinch hitter Helton sétát harcolt ki a nyolcadik inningben, helyette Cook volt a bázisfutó. A starter Nicasio nem kezdte rosszul a mérkőzést, viszont a harmadik inningben elemi gondjai voltak, a Braves nagyon megszórta őt, öt futást szenvedett el egyetlen kiejtés közben, így 2.1 játszma után távoznia kellett. Már a második veresége volt az évben, az összesített ERA mutatója pedig 5.00 közelében van. Stults szépen elláta a feladatát, mert több mint három inninget lehozott csupán három ütéssel, közben egyetlen solo HRnal értek el pontot ellene, illetve támadásban is bemutatott egy doublet. M. Reynolds egyetlen ütés és séta mellett négy ütőt búcsúztatott el, abból kettőt strikeouttal. Betancourt az utolsó játékban csak egyetlen futót engedett pályára és neki is jutott két SO.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 50-39 (89 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 48-41 (89 meccs, 2.0
 GB)
3. Colorado Rockies 41-47 (88 meccs, 8.5 GB)
4. San Diego Padres 40-49 (89 meccs, 10.0 GB)
5. Los Angeles Dodgers 38-51 (89 meccs, 12.0 GB)

A söprésünknél minden ellenfél jobb seriest zárt, így mindenkihez képest romlott a helyzetünk. A Giants 2-2es döntetlenre végzett a Padres ellen, a D'backs háromból kétszer nyert Milwaukeeban, és még a Dodgers is fogott egy meccset a Mets ellen. Az Arizona egy győzelmmel már elkezdte a Cards elleni párharcát, a SF Metst fogadja a hétvégén, a LAD és a SD pedig egymás ellen nyomja LA-ben.

A Rockies a szünet előtti utolsó pároscsatáját a Washington Nationals otthonában vívja meg, akik ellen megint nem a mieink számítanak esélyesnek, de talán mégis több keresnivalónk lehet, mint a Braves ellen. A fővárosi három mérkőzés időpontja: szombat 01:05, vasárnap 01:05, vasárnap 19:35. Szurkoljunk a csapatért, hogy sikerüljön véget vetni a mostani rossz sorozatnak és legyen némi sikerélményünk az All Star gála előtt! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr103043875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.07.08. 09:26:47

nats-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Jason Hammel (4-8, 4.31 ERA) vs. Nationals' Jason Marquis (7-3, 4.11), 5:05 p.m., Root

Saturday: Rockies' Ubaldo Jimenez (3-8, 4.39) vs. Nationals' John Lannan (5-5, 3.50), 5:05 p.m., Root

Sunday: Rockies' Jhoulys Chacin (8-6, 3.28) vs. Nationals' Ross Detwiler (1-0, 3.38), 11:35 a.m., Root

foppa21 2011.07.08. 11:56:12

nagy mélyponton vagyunk...:-(
most akkor mivan a sérültekkel? cargo és tulo hétvégén már játszhat?

Tomi_Tanguay 2011.07.08. 12:41:21

cargo elvileg ma visszatérhet. tulo is jól halad, neki mindenképp kéne játszania a hétvégén és akkor allstar starter lehet, mert reyest DLre rakták

StormST 2011.07.08. 13:46:32

Hát gödör az van rendesen... :(

Remélhetőleg CarGo tud lendíteni a csapaton egy kicsit ma este, bár Blackmon kiesése miatt valszeg egy jó darabig marad leadoff-ban...

Tulo szerintem szombaton fog csak játszani, de akkor mindenképpen kéne, mert azt mondta, hogy ha a hétvégén nem tud játszani, akkor nem megy az ASG-re se, mivel neki a csapat a fontosabb...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.08. 15:45:33

Hammel-Marquis mára, ritkán találkozik egymással két ekkora balfék. :P

Tomi_Tanguay 2011.07.08. 16:03:43

márki idén jó, sajnos nálunk is nagyon elférne

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.08. 18:30:24

A Nationals elleni párharc előtt:

coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=679327

Ma 1-től az MLB.com-on élőben adják ingyen a meccset! Gyertek nézni! :)

Coach Sacco 2011.07.08. 20:57:34

Nagyon várom a mai meccset, most nézni fogom én is. Szerintem ma elkezdjük a felzárkózást... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.08. 21:02:33

Csináltam egy Martin-Uggla blockbuster trade-et. Ideje volt már, mert lassan liga utolsó vagyok. :D
De most már időszerű volt, Molina és Mauer elviszik a catcher posztot, az infield-re meg kellett az erő, még Wiggintont akarom eladni valami ütős outfielder-ért, aztán tetszeni fog a keret.

Tomi_Tanguay 2011.07.08. 21:12:01

csak hogy megszabadultál a köcsög yankeetől:D
irhatnál aktuális rostert, mert nem tom követni

Tomi_Tanguay 2011.07.08. 23:45:20

#Rockies lineup for 7/8 at WAS: Gonzalez8, Herrera6, Helton3, Wigginton7, Ellis4, Garner9, Stewart5, Iannetta2, Hammel1

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 00:26:27

victorino sérülés miatt nem lesz allstaron, helyette a 2. ethier megy, kapja be:P

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 01:03:46

nemrég esett az eső, de mostmár nem szal tudnak játszani. de később még lehet fog esni:S

Coach Sacco 2011.07.09. 01:08:38

Na, akkor hajrá! Ma jó lenne javítani!

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 01:11:20

amúgy nem márki kezdett, hanem a lefty lannan:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 01:20:59

Hammel gyönyörűen kezdett, azonnal kieső nélkül feltöltötte a bázisokat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 01:24:12

Fantasy roster:

C: Yadi Molina, Mauer
IF: Votto, Helton, Wigginton, Uggla, S. Drew, J. Peralta, Barney, O. Cabrera, Billy Butler
OF: CarGo, Pence, Joyce, Melky Cabrera, S. Smith
SP: Weaver, Chacin, Greinke, Masterson, Lohse
RP: Lindstrom, Betancourt, Cordero, Fuentes

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 01:41:02

az elsőben háromból három out
hammel ellen double, walk, single, loaded 0outnál morse sac fly RBI, utána kettőt kiejtettünk

a másodikban se voltunk pályán
ők sem
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 02:14:57

Na, az első valamirevaló támadásunkkal fordítottunk. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 02:23:37

a harmadikban is kiesett a három emberünk
hammel csak egy walkot engedett

a negyedikben herrera single, helton single, wiggy RBI single, helton scores on a balk, garner RBI single de később kitagelték
két kieső után ramos solo HR
3-2

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 02:34:59

az ötödikben semmi
hammel három sima out
3-2

foppa21 2011.07.09. 02:36:31

kéne még pár pont, mert nem tudom ezt az előnyt meddig fogjuk tartani

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 02:54:57

a hatodikban herrera single, helton GIDP
náluk egy single
3-2

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 03:14:10

a hetedikben wiggy walk és SB
hammel ellen single 1outig, m.reynolds játéka alatt CS és SO
3-2

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 03:32:20

a nyolcadikban kiesett a három emberünk
m.reynolds kettőt kiszórt, belisle a harmadikat
3-2

foppa21 2011.07.09. 03:34:02

mostmár nem sok kell, innen ne szúrjuk el!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 03:36:34

Herrera nagyon jó formát kapott el most, Tulo sérülése alatt, érdemes lenne elgondolkozni rajta 3B-ként, mert Stewart továbbra sem tényező.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 03:55:14

Kulcsjáték volt Iannetta hatalmas kidobása, nagyon kellett ez a mai meccs.

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 03:56:32

a kilencedikben herrera walk, wiggy walk, tovább nem jutottunk el
street ellen single, SO+CS, még egy SO
3-2es győzelem:)

Coach Sacco 2011.07.09. 09:35:04

Cargonak megint fájt a csuklója, esélyes hogy a szombati meccset kihagyja. :/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 11:29:55

Érdekes lehet, hogy Fowler egyre jobb formát kezd elkapni, hajnalban meglőtte az első HR-ját a szezonban.
Illetve egyesek szerint a Drillers CF Tim Wheeler is esélyes lehet a kerettagságra, mert a Double-A-ben brutális szezont fut.

foppa21 2011.07.09. 14:44:49

hát nem lenne túl szerencsés, remélem a szünet után mindkettő száz százalékos lesz és megkezdjük a felzárkózást!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.09. 17:43:46

A vasárnap hajnali coloradói sportmenetrend:
- 01:05 Washington Nationals - Colorado Rockies (MLB)
- 03:00 Colorado Rapids - Vancouver Whitecaps (MLS)
- 03:05 Colorado Springs Sky Sox - Salt Lake City Bees (Triple-A)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=680062

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 18:40:29

az megvan hogy sandoval tegnap kikúrt egy HRt az óceánba?:D

Tomi_Tanguay 2011.07.09. 20:23:36

tulo játszani fog ma, cargo nem valószínű. ezek a legfrissebb infók pár órával a meccs előtt

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 00:36:54

#Rockies lineup for 7/9 at WAS: Spilborghs8, Ellis4, Helton3, Tulowitzki6, Smith9, Wigginton7, Stewart5, Iannetta2, Jimenez1

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 00:51:54

cargo nem játszik már, csak a szünet után

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 01:09:38

Remélem, Tulo-t feldobta Jeter mai őrületes napja, és ő is alkot valami hasonlót. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 01:36:15

az elsőben spilbo single, helton walk, aztán két out
ubaldo kiosztott hármat

a másodikban stewart walk, iannetta GIDP
náluk megint semmi
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 01:53:47

Helton hazafutásával vezetünk a negyedikben!

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 02:15:46

a harmadikban nem jutottunk pályára
ubaldo háromból három out

a negyedikben helton solo HR, tulo single, stewart walk, iannetta walk, loaded 2outnál ubaldo groundout
náluk három kieső
1-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 02:29:29

4 és 1/3 inning után dőlt meg Ubaldo perfect game-je.

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 02:31:53

az ötödikben spilbo single, ellis double és közben spilbo out at home, helton RBI groundout
ubaldo ellen single, walk, tulo-ellis-helton DP
2-0

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 02:48:35

a hatodikban három out
náluk triple, ankiel RBI groundout
2-1

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 03:06:16

a hetedikben kiesett a három emberünk
ubaldo kapott egy singlet
2-1

foppa21 2011.07.10. 03:07:12

megint iszonyat szoros a vége, remélem behúzzuk

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 03:25:00

a nyolcadikban helton double, tulo intent walk, s.smith lineout double play
náluk két single, de lehoztuk
2-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 03:44:46

Na bazz, Street ellen már az egyesen és a hármason vannak egy kiesővel, Werth jön... Lehet befejezik. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 03:48:06

Hát, mi fejeztük be egy double play-jel! :D

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 03:48:56

a kilencedik tetején három out
street ellen két single, tulo-ellis-helton game ending double play
2-1, megnyertük a seriest!:D

foppa21 2011.07.10. 04:18:35

két ilyen szoros meccs megnyerése biztosan erőt fog adni a csapatnak! talán mindegy is már a holnapi meccs (azrt nyerhetnénk), jobb hangulatban mehetünk a szünetre

Coach Sacco 2011.07.10. 09:50:22

Monforték megmondták, hogy nem fogunk nagy cserét csinálni a deadline előtt.

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 17:47:49

#Rockies lineup for 7/10 at WAS: Spilborghs8, Ellis4, Helton3, Tulowitzki6, Smith9, Garner7, Stewart5, Pagnozzi2, Chacin1

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 20:01:05

az elsőben csak helton 2out single
chacin három kiejtés

a másodikban nem voltunk bázison
ők sem
0-0

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 20:30:21

a harmadikban se jutottunk semmire
chacin is kiszórt hármat

a negyedikben itt semmi
ott egy 2out single
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 20:33:26

Jól van baszd meg, egy óra alatt lemegy öt inning. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 20:37:06

Stewart dugout catch brutális volt, bármennyire is léhűtő ütésben, azért más denveri 3B nem tud ilyeneket. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 21:00:19

az ötödikben két kieső után stewart 2out single
chacin három out

a hatodikban chacin single, spilbo GIDP
náluk single, bernadina RBI single, CS, walk után vége
0-1

foppa21 2011.07.10. 21:01:27

nah ők vezetnek sajnos, de nem a világ egy pont cska mostmár nekünk is kell villantani valamit

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 21:27:43

a hetedikben helton single, utána három kiesés
chacin kapott egy doublet
0-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 21:40:47

Komoly helyzeteket hagytunk ki a nyolcadikban, és már a Giambi opciót is előttük. Az utolsóban még a Helton-Tulo páros jöhet.

foppa21 2011.07.10. 21:45:47

huh hát kurva izgalmas a mai meccs is, valahogy legyen meg!!!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.10. 21:49:22

M. Reynolds kapott egy HR-t, már két pont a hátrány.

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 21:52:53

a nyolcadikban stewart single, ph wiggy walk, giambi és ellis out
lindstrom egy SO, m.reynolds ellen ankiel solo HR
0-2

Tomi_Tanguay 2011.07.10. 21:59:59

a kilencedikben két kieső után s.smith double, de garner ellen befejezték
0-2 lett, nem lett söprés de megvan a series!

foppa21 2011.07.10. 22:14:58

sajnálom mert közel voltunk hozzá:-(


süti beállítások módosítása