Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Brewers 2:2 T

2011.07.18. 09:20 - Tomi_Tanguay

Az All Star szünet utáni folytatást jól kezdte a Colorado Rockies csapata, de sajnos két győzelem után csak döntetlenre voltunk képesek összetettben a Milwaukee Brewers elleni izgalmas hétvégi hazai párharcban, így nem javult a helyzetünk.






















1. meccs, csütörtök: Rockies-Brewers 12-3

A három napos szünet után egy komoly ellenféllel folytattuk és a csütörtöki első meccsen Ubaldo és Gallardo mérkőzhetett meg egymással. Közben a mezőnyben CarGo még mindig pihent a sérülése miatt így Wiggy, Spilbo, S. Smith játszottak az outfielden, belül pedig Helton, Ellis, Tulo, Stewart kezdtek, az elkapó Iannetta volt. Kezdésként Ubaldo 2outnál beszedett sorban két doublet, Fielder ütése jelentette az ellenfél első pontját, aztán viszont az első ember Spilbo rögtön válaszolt egy hazafutással, majd még Tulo vágott be egy doublet, de 1-1es maradt az állás. A másodikban újra elértek egy ütést a vendégek, a kettesen lévő futót pedig a dobó Gallardo küldte haza egy RBI doublelal, aztán Wiggy jegyzett egy singlet, két groundouttal a hármasra ért, ahonnan Ubaldo volt eredményes egy RBI singleből. A harmadik inning alatt kaptunk egy singlet és S. Smith errorjából rögtön a kettesre ért a futó, Fieldert sétálni hagytuk az üres egyesre, Hart ellen pedig egy Tulo-Ellis-Helton double playel mentettünk, a következő támadásban azonban eredménytelenek voltunk két single ellenére. Ezután Ubaldo biztos kézzel osztott ki három ellenfelet, majd Stewart bepakolt egy doublet, Iannetta RBI singleből először szereztünk vezetést az összecsapáson, utána Spilbo is beköszönt egy RBI single révén, a kettes bázis elrablása után pedig Ellis küldött be egy RBI singlet, két out után Tulo egy RBI doublet hintett, így a négy pontos játékkal 6-2es előnybe kerültünk. A folytatásban egyetlen walkot engedtünk, ami után Helton mutatott be egy unassisted double playt az egyes bázisnál, részünkről nem volt futó a pályán. A hatodik védekező részt egyetlen ütés közben hoztuk le, aztán Spilbo pályára kerülését követve Ellis tűzött egy RBI doublet, de őt végül a hármason fent hagytuk 7-2es vezetésnél. A hetedik játszmát az első csere dobó Belisle oldotta meg egy leadoff double ellenére, aztán két ütéssel és egy sétával kieső nélkül töltöttük fel a bázisokat, a PH Garner pedig egy RBI walkot harcolt ki egy hosszú beállás végén, Spilbo két futót is haza küldött a duplájával, az utána érkező Ellis groundoutos játéka alatt megint beért egy ember, aztán két fielder's choiceouttal menteni tudtak, de már 11-2re mentünk. A következő inningben Brothers ejtette ki a három riválisát, majd sorban három ütéssel értünk el bases loaded helyzetet, melynél Garner pakolt be egy RBI singlet, azonban Spilbo ellen DPvel hárítottak. Az utolsó játékban Stults ellen még Hart hazafutásával szépítettek, de 12-3nál közelebb már nem tudtak zárkózni.
- Csodálatos győzelemmel tértünk vissza a szünetről, 20 ütésünkkel váratlan különbséggel diadalmaskodtunk egy nálunk sokkal jobban álló csapat ellen. A denveri ütőparádéból a leadoff hitter Spilborghs négy ütéssel vette ki a részét, melyekből összesen négy futást szállított és három alkalommal ő maga is haza ért. A hullámzó outfielder most tart 19 RBInál és három hazafutásnál, csak triplet nem lőtt csütörtökön. A második ember Ellis is őrült formában játszott, két ütéssel és három pontszerzéssel fejezte be a meccset, egy single, egy double, egy groundout után volt eredményes, ezzel már 26 pontos a szezonban. A hatodik-hetedik helyen Wigginton és Stewart nagyszerűen teljesített, mindketten három ütést süllyesztettek el, előbbi bal szélsőnként kezdett és az egyes bázison fejezte be közben háromszor ért haza a három single után, utóbbi pedig végre tényleg kezd magához térni és a 3/5ös meccs után máris javította az átlagát. Tulowitzki öt beállás alatt két doublet vitt be, az egyik után futást tudott szerezni, majd a hajrában lecseréltük és Herrera helyettesítette SSként. Hozzá hasonlóan Helton is pihenőhöz jutott a vége felé, bár ő most csak 1/5el zárt és pontot sem szerzett. S. Smith ugyanilyen hatékonysággal végzett, ezalatt az idei második fielding errort is el kellett könyvelnie. A catcher Iannetta is eredményes tudott lenni, két ütése közt beverte a 33. RBIt az évben és két futást is kiharcolt magának az utolsó helyen. Az egyetlen csere ütő Garner volt, aki a hetedik és a nyolcadik játékban is eredményes tudott lenni bases loadednál egy walk és egy single árán, így már három pontszerzésnél tart a nagyok között. Jimenez kicsit nehézkesen kezdte a meccset és az első két inningben beszedett két runt, viszont a további négy játék alatt nem kapott több futást és mindössze hat ütésen tartotta Fielderéket. Emellett még támadásban is hozzátett egy RBI singlet és a harmadik pontját szerezte, az ötödik győzelme után már 4.00 felé közelít az ERA mutatója. Belisle egyetlen ütés ellenére hozta a maga inningjét, három emberből kettőt SOval búcsúztatott el. Brothers 15 dobásból végzett három ellenfelével a nyolcadik inningben hibátlan teljesítménnyel. Stults a végső menetben ugyan beszedett egy solo HRt, de ezzel csak a saját egyéni statisztikáján rontott, a meccset már nem befolyásolta.





















2. meccs, péntek: Rockies-Brewers 4-0

A második mérkőzés előtt felkerült a csapathoz Fowler a farmból, aki a sérült CarGo helyettesítésére érkezett és vissza kapta a sor első helyét, közben Garnert küldtük vissza. Mellette Wiggy és Spilbo játszottak kívül, más újdonság nem történt a kezdőnkben. A hazai dobó Nicasio lehetett, míg az ellenféltől a balos Narveson kezdett, és a fiatal denveri SP először elbúcsúztatta az első hármast, majd a mieinknél Fowler vert be egy doublet, aztán a hármasról egy wild pitch révén ért haza, aztán még Tulo jegyzett egy doublet, de őt már nem sikerült haza juttatni. A második játékban egyetlen singlet kaptunk és egy Tulo-Ellis-Helton double playt hajtottunk végre, közben részünkről csupán Stewart ért el egy sétát. A harmadik menetben kiejtettük a három aktuális ellenfelet, majd Ellis hozott egy doublet, Helton RBI singlelel pedig tovább növeltük az előnyt 2-0ra. Ezt követően egyetlen double ellenére védekeztünk sikeresen, bár a negyedik akciónkban nem tudtuk elkerülni a három kiesést. Nicasio a következő játszmában is elbúcsúztatta a három milwaukeei ütőt, majd Fowler és Helton is egy-egy sétával harcolt ki bázisra kerülést a maga javára, aztán Tulo süllyesztett el egy pontot érő doublet, melyet követően viszont Wiggy fent hagyta a két futót a pontszerző területeken, de ekkor már 3-0ra vezettünk megnyugtató különbséggel. A hatodik menetben sem engedélyeztünk pályára kerülést a vendégek számára, míg a Spilbo, Stewie, Iannetta hármas is könnyedén búcsúzott. A folytatásban egy singlet követően Braun ellen egy Stewart-Ellis-Helton dupla játékkal védekeztünk, majd egy újabb kapott double után hoztuk a harmadik kiesőt is az inningben. A hetedik akcióban az első csere dobó ellen S. Smith ért el egy singlet, de Fowler double playt kapott, utána viszont Ellis bevágott egy doublet, Helton másodszor is be tudta küldeni őt egy RBI singleből, de Tulo sétája után Wiggy ellen véget ért a támadás. A nyolcadik inning alatt Lindstrom hiba nélkül tartotta vissza az ellenfeleit, míg a mieinknél Spilbo single után Stewart ellen hárítottak egy lineout double playel, az utolsó játékot pedig Street magabiztosan fejezte be, így megtartottuk a 4-0s különbséget és újra értékes sikert arattunk.
- Másodszor valamivel szerényebben, de ugyanannyira magabiztosan győztünk, végig vezettünk a mérkőzésen. A sorunk felső négyese kirobbanó formában teljesített, mind a négy pontunkat, illetve a kilenc ütésből hetet, abból az öt doublet ők szerezték. Helton három beállás alatt mindkét single ütése futást ért, így a rutinos harcos már 43 RBInál tart az évben. Tulowitzki szintúgy 2/3as hatékonysággal végzett, megint két doublet vágott, az egyikből közvetlen pontot is elért, amely az 59 pontja volt az esztendőben, ezen kívül még védekezésben is bemutatott egy pazar játékot. Ellis négy próbálkozásból vágott két doublet, ráadásul mindkettő után haza is tudott érni, a második helyen ismét rendkívül határozott teljesítményt mutatott be, folytatta a denveri szárnyalását. Fowler látványosan tért vissza a csapathoz, három ütési lehetősége alatt pedig egy doublet és egy sétát harcolt ki, mindkét jelenesével végeztével körbe tudott érni, közben még az idei harmadik sikeres rablását is elérte. A mindkét külső szélen megforduló Spilborghs három kieséses játék után az utolsó támadásban ét el egy singlet, míg a csereként beszálló S. Smith egyetlen beállásában jegyzett ütést, a hajrát a jobb szélen töltötte el. Szokás szerint Wigginton pocsékolta el a legtöbb lehetőségünket, négyből négy kiesése közt hat embert hagyott bázison, ebből négyet pontszerző pozícióban. A 0/3as Stewart egyetlen sétára volt képes, Iannetta viszont még ennyire sem, mivel az elkapó mind a négy akciójában könnyen kiesett. Nicasio fantasztikusan kezdte a meccset és a nyitó hét inninget shutouttal oldotta meg, közben csupán négy ütést szenvedett el. Végig magabiztos volt, nem esett kétségbe, jutalma a szezonbeli negyedik győzelme lehetett az est végén. Lindstrom pályára engedés nélkül tudta le a nyolcadik játékot, ezzel újra 2.75re javította az ERA statisztikáját. Street pedig négy pontos előnyt tartott meg a végén, a három ellenfele közül kettőt SO révén szomorított el.




















3. meccs, szombat: Rockies-Brewers 7-8

A harmadik meccset vihar miatt közel egy órával később kezdték, de szerencsére sikerült lejátszani. Ekkor térhetett vissza CarGo, rögtön elfoglalta a leadoff helyet, Fowler lekerült a hetedik pozícióba, Spilbo és Wiggy maradtak ki az előző napi kezdőből. A dobó csata érdekes küzdelmet ígért két fiatal játékos közt, ugyanis Chacin és Greinke találkozott egymással. Az első menetben mindkét dobó hibátlanul visszatartotta az első három-három próbálkozót, majd a második menetben a mieink három groundout végrehajtásával védekeztek magabiztosan, támadásban pedig két kiesőnél Stewart vágott be egy triplet, Fowler strikeouttal kiesett volna, de az utolsó dobás után a catcher elhajította a labdát az egyes bázis mellett, így Fowler a kettesre ért, Stewart pedig a home platere, aztán Iannetta egy RBI doubleból volt eredményes és utána még a dobó Chacin is bepakolt egy RBI singlet, rögtön 3-0val indítottunk. A harmadik inningben a Brewers csak egyetlen singlet tudott felmutatni, aztán Ellis sétált, de Helton flyout után kidobták a kettes bázis előtt. A következő menet alatt a vendégek két singlet hoztak, de az utolsó két embert sikeresen visszavonultattuk, majd két single és egy walk által teli pályát értünk el egyetlen kiesővel, azonban Chacin és CarGo sem tudott beküldeni egyetlen futót sem. Ezután kiejtettük az első két ütőt, a harmadikat viszont sétálni hagytuk, Hart pedig kibombázott egy 2run homerunt, mellyel 3-2re felzárkóztak, míg a következő akció eredménytelen volt. A hatodik tetejét egyetlen 2out doublelal lehoztuk, viszont a S. Smith, Stewart, Fowler trió is könnyen elbúcsúzott. A hetedikre Chacin elvesztette a fonalat és rögtön két single és egy hit-by-pitch révén loaded 1out helyzet alakult ki, mely előtt dobót cseréltünk de M. Reynoldsnak Morgan vágott egy 2run singlet, majd Kotsay bejuttatta egy sac flyal az utolsó futót, pedig az elkapó gyönyörű kiejtette Hartot jóval a home plate előtt, a játékvezető mégis megadta a runt, ami után a balhé hevében Iannettat és Tracyt is kiállították, közben a vendégek 5-3ra fordítottak. Az inninget végül Betancourt fejezte be az utolsó outtal, majd támadásban Alfonzo és Spilbo jegyzett egy-egy singlet, 2outnál pedig Helton küldte haza a két futót egy 2run RBI doublelal, ezzel gyorsan kiegyenlítettünk, utána Tulo egy RBI singlelel szerezte vissza az előnyt, de a kettesre tartva kiesett. Ezt követően Lindstrom két singlet kapott, Kottaras groundout közben pedig megszerezték az egyenlítést érő pontot, aztán csak egyedül Fowler járt bázison egy mezőnyhiba miatt. Az utolsó dobó részben Street két kiejtés után walkot kapott, Weekstől pedig egy 2run HRt, így 8-6os hátrányba kerültünk a kilencedik közepén. A végső támadásban egy kieső után CarGo helyezett el egy singlet és elrabolta a kettes bázist, de Giambi SOt kapott, viszont Helton az első labdából megcsinált egy RBI singlet, ezzel egy pontra visszajöttünk, de utána Tulo ellen összejött a harmadik kiesés, így 8-7 lett a végeredmény.
- Hiába vezettünk többször is, a bullpen hibáit a végén nem tudtuk áthidalni és a bíró sem a mi javunkra tévedett, így a harmadik meccset elveszítettük. Újra Helton volt a legjobb formában lévő ütő, napi két ütéséből három pontot szállított, mindkétszer nagyon fontos pillanatban villant, a hetedik inningben egy 2run doublelal egyenlített, a kilencedikben pedig a felzárkózásért lőtt egy singlet, éves átlaga már .324es, bár megvolt az idei második error. A másik két ütésig jutó emberünk Stewart volt, aki az idei első triplet könyvelte el, viszont az első két sikeres at bat után kétszer SOval ment le. Tulowitzki nem zárt túl jó napot, öt próbálkozás alatt egyetlen ütést ért el, amiből a 60. RBIt hozta, de akkor is kiesett a singleből double próbálás közben és neki is jutott két strikeout, viszont ismét csinált egy félelmetes védekező játékot. Gonzalez ugyanúgy 1/5el zárt, az első négy játékában kiesett és hat embert hagyott fent utoljára hozott egy singlet, ami után a hetedik futásunkat szállította, és megcsinálta a 15. rablást, de még nem volt igazán formában. Iannetta egy RBI doublnál és egy sétánál tartott, amikor a hetedik inningben a saját igazát vitatva kiállították Tracyvel együtt, helyettese a napokban felrendelt Alfonzo volt, aki két lehetőség alatt egy singlet szállított az idei első meccsén. A kezdők közül még S. Smith volt képes egyetlen ütésre, azonban Fowler és Ellis mindketten eredménytelenül zártak, három kiesésből ráadásul mindketten két strikeoutot kaptak, előbbi a sor hetedik helyére csúszott vissza és volt egy remek váll feletti elkapása. A pinch hitterek közül egyedül Spilborghs ért el egy ütést a hetedik játszmában, az utolsó támadásunk alkalmával Herrera groundouttal, Giambi emberrel a pályán strikeouttal búcsúzott el. Chacin magabiztosan kezdte meccset, aztán egy 2run HRnal találtak be ellene, majd a balhés hetedik játékot csak három futással úszta meg, melyeket már a lecserélése után kapott. Így 6.1 inning alatt öt run volt a mérlege, közben hét ütést szenvedett el és továbbra is kicsit megrekedt a formája. M. Reynolds az idei első előny elvesztését regisztrálta, nem tudta feltartóztatni a kezdő által felengedett embereket, csak egy outot produkált egy két pontos ütés, a vitatott sac fly és egy walk közben. Betancourt egy jól sikerült elkapásnak köszönhetően dolgozta le a harmadik kiesőt az ominózus játékban, aki az egyetlen ellenfele volt. Lindstrom két ütésből megkapta az egyenlítést érő futást a nyolcadik játszmában, neki már másodszor jutott BS a szezonban. Street pedig a harmadik vereségét szenvedte el, két out után egy sétát és egy 2run HRt nyelt be a kilencedik tetején, amit már nem is tudtunk kijavítani.


















4. meccs, vasárnap: Rockies-Brewers 3-4

Az utolsó meccset vasárnap délután rendezték és jó pár játékosunk pihenőt kapott a szokásos kezdők közül: Helton helyett Giambi volt az 1B, Herrera foglalta el a kettes bázist és Ellis pihent, az elkapó Alfonzo volt, míg Wiggy újra csere volt. A kezdő dobó Cook lehetett, az ellenféltől pedig Marcum kezdett, ez alapján nem mi számítottunk esélyesnek. Az első játékot Cook egyetlen single ellenére biztos kézzel abszolválta, viszont a hazai sor felső triójából valamennyien a könnyű kiesés sorsára léptek. Aztán hamar betaláltak egy doublelal, a groundouttal hármasra lépő futót pedig McGehee szállította haza egy center fieldre kilőtt sac fly által, míg a mieinknél egyedül S. Smith ért el egy singlet. A harmadik játszmában a vendégek két kiesővel értek el teli pályás helyzetet, de Weeks ellen egy forceoutot mutattunk be, viszont a támadásunk megint kudarcot vallott. A negyedik felvonás védekező részében két milwaukeei futó járt bázison, de pontszerzést nem engedélyeztünk számukra, majd rögtön Fowler és Giambi is sétával lépett fel, S. Smith egy RBI singleből egyenlített, ám Stewart és Alfonzo is kiestek két emberrel a pályán. 1-1nél az ötödik tetején gyorsan két futójuk került bázisra és most nem is tudtunk hárítani, Kottaras bevert egy RBI doublet, de csak az első ember ért haza, a másodikat megelőztük a home platen,  még az őt követő McGehee egy singleből volt eredményes, majd egy újabb double után a csere dobó Belisle tudott menteni Marcum ellen. A következő próbálkozásunkban csak Wiggy hozott egy singlet, majd Belisle beszedett egy singlet, Kotsay RBI singleből pedig egy pontot is, majd egy Tulo-Giambi double playel hárítottunk Fielder ellen. A hatodik inning első denveri ütője Giambi kivágott a jobb szélre egy hazafutást, ezzel két pontra feljöttünk, Tulo még sétált, Alfonzo pedig egy 2out singlet jegyzett, de Herrera fent hagyta a társait a szélső bázisokon. Ezután Betancourt könnyedén tartotta vissza a Brewers három ütőjét, de sajnos a soros támadásunk megint pályára kerülés nélkül zajlott. A nyolcadik tetejét Brothers egyetlen single után sorban három kiejtéssel oldotta meg, aztán Giambi hiába vágott be egy leadoff doublet, mert a harmadik kanyarnál tovább nem jutott, két kieső után Helton kiharcolt még egy sétát, de nem tudtuk tovább küldeni őket. A folytatásban M. Reynolds is megoldotta a saját játékát és csak egy 2out walkot szedett be, aztán két pontos hátrányból próbáltuk megragadni az utolsó szalmaszálát és Herrera egy mezőnyhibából került fel, aztán Wigginton RBI doublelal szépíteni tudtunk, aztán CarGo és Ellis is kiesett, Giambi kiharcolt négy széles labdát, de a Tulo elleni strikeouttal véget ért a mérkőzés, 4-3ra kikaptunk.
- A meccs nagy részében hátrányban voltunk és a végén hiába kíséreltük meg a felzárkózást, mégsem sikerült kiegyenlítenünk, így döntetlenre engedtük a párharcot az első két győzelem után. A rutinos Giambi a ritka startján nagyszerűen játszott, két extra base hitet és két sétát regisztrált, belőtte a 10. HRt az évben és még egy doublet is talált, jelenleg 23 pontos a szezonban és karrierje alatt már a 425. hazafutást ütötte. S. Smith két szerény single ütésre volt képes négy lehetősége alatt, az egyikből pontot szerzett, de ő maga egyszer sem tudott körbe érni, 37 RBInál tart az évben. Ezen kívül viszont kevés jó teljesítményről beszélhetünk, például Gonzalez a sor első embereként ötből öt alkalommal kiesett a mezőnyjátékosok által. Stewart két strikeouttal 0/2nél és két mezőnyhibánál járt, amikor az első dobócserékkel távozott és Wigginton foglalta el a hármas bázison a helyét, aki háromból két ütésre volt képes, beleértve a kilencedik inningben a pontszerző doublet. Fowler három out közben egy sétát harcolt ki és két alkalommal esett ki SOval, a 0/4es Tulowitzki három dobás utáni kiejtést gyűtött be és összesen öt társát hagyta bázison. A beugró elkapó Alfonzo volt képes még egy találatra, aki négy próbálkozásból süllyesztett el egy singlet, de neki is jutott öt LOB. A sor legvégén még Herrera négyből semmivel végzett, de legalább egyetlen strikeoutot sem kapott. A csere ütők közül csak Helton tudott sétálni a maga jelenetében, Spilborghs és Ellis is kiestek, illetve még Giambi helyett Chacin tűnt fel pinch runnerként a végén. Cook ezúttal sem villogott, de kivételesen még egész olcsón túlélt egy meccset, az ötödik játékban három futás elszenvedése után kellett lecserélni őt, de a szezonbeli ötödik fiaskóját nem tudta elkerülni. Belisle négy embert ejtett ki az ötödik-hatodik inningben, közben viszont két egymást követő ütésből kapott egy futást. Betancourt makulátlan mérleggel dolgozta le a hetedik játszma három ellenfelét. Brothers egyetlen ütés után zsinórban három ellenfelet szórt ki a maga dobó részében, így őrzi a 2.57es ERAt. M. Reynolds az utolsó részt 11 dobásból megoldott, annak ellenére, hogy engedélyezett egy sétát.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 55-41 (96 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 51-44 (95 meccs, 3.5
GB)
3. Colorado Rockies 45-50 (95 meccs, 9.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 42-53 (95 meccs, 12.5 GB)
5. San Diego Padres 41-55 (96 meccs, 14.0 GB)

Egyre messzebb kerülünk a Giantstől, mivel a bajnok csapat négyből háromszor győzött a hétvégén San Diegoban, és a D'backshez se tudtunk közeledni, ők ugyanis a Dodgers ellen nyertek párharcot. A következő napokban a csoporton belül SF-LAD rangadót rendeznek, az Arizona a Brewerst fogadja, a Padres pedig Floridaba látogat.

A mieink a következő párharcot a Wild Card helyet birtokló Atlanta Braves ellen vívhatják, akik a szünet előtt idegenben nagyon simán söpörtek bennünket, talán most valamivel több sikerrel járhatunk, de az esélyesek most sem mi leszünk. A series mérkőzéseit a következő időpontokban fogják lebonyolítani: kedd 02:40, szerda 02:40, csütörtök 02:40, csütörtök 21:10. Egyre kevesebb van hátra a szezonból és ezzel együtt egyre kevesebb reményünk van a rájátszásra, de érdemes szurkolni a csapatért, hátha éppen ebben a párharcban tudunk felülkerekedni a saját árnyékunkon. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr903073218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2011.07.18. 18:05:37

remélem ebbe a párharcba nem akarnak direkt bele szólni és végre lesznek eredmények

Tomi_Tanguay 2011.07.18. 20:11:05

giambi 3rd deck HR is rendben volt:D a második volt a szezonban és a 32. a klub történetében a coors fielden

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 01:38:52

a mai lineup: lf gonzalez, 2b ellis, 1b helton, ss tulowitzki, rf smith, 3b wigginton, c iannetta, cf fowler, p hammel

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.19. 03:10:00

Hammel a szokásos kezdést hozta, loaded-nál pedig Helton error-jából ketten is beértek. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 03:15:00

az elsőben hammel kiejtett hármat
aztán cargo walk, tulo single

a másodikban két single és egy walk, loaded 0outnál a.gonzalez ellen lineout DP ellis-helton, intent walk, loaded 2outnál a dobó játék alatt helton missed catch errorból ketten beértek
nálunk semmi
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.19. 03:20:13

Freeman megint kezdi, ezek ellen most se lesz semmi esélyünk. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 03:54:08

a harmadikban kaptunk egy singlet, freeman 2run HR, hinske solo HR
támadásban hammel single, cargo forceout és SB, helton RBI single

a negyedikben két out után walk, single
nálunk iannetta 2out single
1-5

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 04:09:36

az ötödikben 2outnál double, a.gonzalez RBI single
itt háromból három out
1-6

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 04:28:01

a hatodikban stults ellen három single, loaded 1outnál freeman RBI forceout
2outnál smith triple
1-7

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 04:52:11

a hetedikben stults egy walkot engedett
iannetta single, spilbo walk, cargo RBI single, ellis single, loaded 1outnál helton sac fly, utána tulo RBI single, s.smith flyout with 2lob
4-7

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 05:08:35

a nyolcadikban brothers kiszórt hármat
nálunk csak fowler walk
4-7

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.19. 05:10:53

Hát, Kimbrel ellen biztosan nem fogunk három pontos hátrányból visszajönni az utolsóban.

Tomi_Tanguay 2011.07.19. 05:32:12

a kilencedikben beton ellen helton error, aztán három SO
két kieső után helton walk, de tulo ellen SOval vége lett
4-7 a vége

foppa21 2011.07.19. 09:32:25

már 10.5re vagyunk a giantstől:-(

foppa21 2011.07.19. 19:11:25

a mait én is fogom tudni nézni, mert hajnalban utazunk úgy hogy fent leszek a meccs idején. remélem győzni fogunk!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.19. 20:04:55

Elutazol? Akkor nem nézed holnap éjjel a Rapids-meccset? :P

foppa21 2011.07.19. 20:24:37

@Filip89: jaja, úgy néz ki lesz netem ott is majd felnézek párszor de szerintem éjjel nem nézek meccset a héten. hátha szerencsét hozok vele a csapatoknak:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.20. 01:38:58

Rockies lineup:

1. Carlos Gonzalez, LF
2. Mark Ellis, 2B
3. Todd Helton, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ian Stewart, 3B
7. Chris Iannetta, C
8. Dexter Fowler, CF
9. Ubaldo Jimenez, P

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 02:50:07

oda ért a vihar denverbe, ami az előbb még itt volt:D

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 02:52:43

elvileg már melegítenek, szóval nemsokára kezdhetik

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.20. 03:45:52

CarGo 2-run HR! A sluggerek felébredtek. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 03:47:06

az elsőben ubaldo ellen 2out single és SB
cargo walk, helton double, tulo 3run HR

a másodikban egy walkot hoztak
nálunk fowler single és SB, cargo 2run HR, ellis single.
5-0!

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 04:26:18

a harmadikban egy singlet hoztak, aztán helton-tulo DP, még két single, freeman SO
nálunk tulo double, s.smith RBI double, a hármasra ment, fowler intent walk, ubaldo ellen fejezték be.

a negyedikben uggla solo HR, aztán sorban három out
ellis single, tulo walk
6-1

foppa21 2011.07.20. 04:34:33

úgy látszik ma kijönnek azok az ütések, amik az előző meccseken bent ragadtak

foppa21 2011.07.20. 04:48:59

ubaldo is durván tolja, 5 inning 7 SO

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.20. 04:56:37

Uggla már a második HR-t lőtte, fantasy-ben jól jön, egyébként meg nem oszt, nem szoroz.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.20. 05:11:21

Fowler bases clearing triple-je odabaszott. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 05:18:41

az ötödikben ubaldo egy 2out singlet engedett
nálunk stewart walk és CS, iannetta walk, ubaldo single, cargo fent hagyta őket

a hatodikban uggla solo HRt vert
aztán helton walk, s.smith RBI triple, stewart intent walk, iannetta walk, loaded outnál fowler 3run RBI triple, ubaldo walk, cargo HBP, loaded 2outnál ellis groundout
10-2

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 05:43:53

a hetedikben ubaldo két kieső és egy walk, m.reynolds hozta a harmadikat
helton walk, tulo single, s.smith sac fly RBI, iannetta RBI double, fowler single
12-2

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 06:00:50

a nyolcadikban m.reynolds ellen walk, double, hinske RBI groundout
nálunk hárman kiestek
12-3

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 06:07:30

a kilencedikben lindstrom egy singlet kapott
12-3 maradt a végeredmény:)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.20. 10:10:27

Hector Gomez 3/4, 2 HR és 7 RBI a Drillers-ben.
A Sky Sox söpréssel hozta a tegnapi doubleheadert, nem akármilyen offenzív teljesítményben, erről részleteket a GITR-ben olvashattok.

Coach Sacco 2011.07.20. 10:32:44

Nem semmi ez a csapat, de nem igaz milyen hullámvölgyeket járunk meg. Nem lesz jó vége, ha most egy nagy siker után megint zakók jönnek, de ne vészmadárkodjunk egy ilyen szép győzelem után. :)
Viszont a Giants nyert... :/

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.20. 17:46:18

A csütörtök hajnali coloradói sportprogram:
- 02:40 Colorado Rockies - Atlanta Braves (MLB)
- 03:05 Colorado Springs Sky Sox - Las Vegas 51s (Triple-A)
- 03:30 Colorado Rapids - New York Red Bulls (MLS)

www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=688688

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 18:05:25

győzni kéne folytatni kell tovább és szükségünk van egy winning streakre! most én is kicsit jobban bizom nicasioban:)

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 20:27:01

Jimenez has won each of his past three starts, the first time he’s done that all season, and is 3-0 in his last four Coors Field starts.

Tomi_Tanguay 2011.07.20. 20:30:15

a tegnapi győzelemmel értük el a .500at hazai pályán 25-25. tavaly ilyenkor 32-18 voltunk. igaz akkor idegenben voltunk szarabbak

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 02:32:58

#Rockies vs. #Braves, 7/20 6:40p: Gonzalez7, Ellis4, Helton3, Tulowitzki6, Smith9, Alfonzo2, Stewart5, Fowler8, Nicasio1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 02:53:19

Ma Helton kezdte el a korai HR-gyártást, 2-0! :)

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 03:19:19

az elsőben nicasio hozta a három outot
nálunk cargo single, helton 2run HR

a másodikban egy singlet kaptunk, ross RBI double, intent walk és a dobó ellen fejeztük be
két kiesőnél fowler double
2-1

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 03:51:18

a harmadikban single és SB, a hármason hagyták fent
nálunk semmi

a negyedikben nem voltak pályán
és mi sem
2-1

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 04:12:46

az ötödikben egy singlet kaptunk, helton-tulo DP
csak egy fowler single
2-1

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 04:38:38

a hatodikban nicasio missed catch error, double, fielders choice out at home, a kettes-hármason megfogtuk őket
elis single, helton hit-by-pitch, alfonzo walk, loaded 2outnál stewart lineout
2-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 04:44:20

Necces ez az egy pont előny, jó lenne még szerezni pár pontot.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 04:47:14

Nicasio lehozta a hetediket is, viszont most már le kell cserélni, mert átlépte a 100 dobást.

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 04:53:05

a hetedikben nicasio kiejtett háromból hármat
fowler hbp és CS, még két out
2-1

Coach Sacco 2011.07.21. 05:12:01

Sajna az első inning óta nem szereztünk pontot, tartok tőle, hogy el fogjuk veszíteni.

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 05:15:40

a nyolcadikban brothers ellen single 2outig, lindstrom ellen uggla RBI single
nálunk csak tulo walk
2-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 05:32:24

CarGo first pitch RBI walk-off single!!!
Idióták sétáltatták a PH-t, hogy jöjjön CarGo. :D

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 05:33:15

a kilencedikben street kiejtette a három embert
fowler reached errorral a kettesre ért, ph wiggy intent walk, cargo RBI single!
3-2re győztünk:)

StormST 2011.07.21. 08:43:06

@Filip89: mikor tanulják meg a managerek, hogy CarGo balos ellen ugyanolyan jól üt, mint jobbosok ellen... :P

Kellett ez a győzelem nagyon, főleg CarGo-nak, de pl. Fowler is egyre biztatóbb formában van, lassan el tudok képzelni egy Fowler - Ellis - CarGo - Tulo - Todd felállást az első 4 helyen... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 09:59:54

Ez olyan jó négyes lenne, hogy már ötös. :D

StormST 2011.07.21. 10:14:24

@Filip89: :D Hát ezt jól elbasztam... :D

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 11:29:06

mindegy az csak akk már fejezzük be: smith, wiggy, jani:)

StormST 2011.07.21. 12:09:41

@Tomi_Tanguay: Igen, valahogy így végződne szerintem is... :)

StormST 2011.07.21. 12:24:57

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy Stewie meddig kap még esélyt, mert lassan Wiggy-t újra játékba kéne hozni, ha nem akarjuk, hogy eltunyuljon. Védekezésben nagyon jó Stewie, de támadásban (1-2 meccstől eltekintve) csak egy kicsivel jobb (ha egyáltalán), mint bármelyik P jelenleg... :P

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 14:03:44

ez elég gonosz volt:D el kéne cserélni őt wandyre

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 18:16:08

Kíváncsi leszek, hogy ma vajon megkezdhetjük-e a tényleges felzárkózást, vagy két győzelem után, a harmadik nyerésre álló meccsünket ismét elfogják-e csalni, mint szombaton.

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 19:02:20

"Players like Todd and (Jason) Giambi don't have to say a word to help us," manager Jim Tracy said. "Guys can learn from just watching how they approach the game and take at-bats."

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 19:03:32

daley elkezdett a könnyített edzéseket. rogersnek ma lesz rehab startja a triple-Aben.

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 19:05:02

lineupot még nem találtam, de biztos hogy helton pihenőt kap és jani lesz a catcher

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 19:42:27

1. Carlos Gonzalez, LF
2. Mark Ellis, 2B
3. Jason Giambi, 1B
4. Troy Tulowitzki, SS
5. Seth Smith, RF
6. Ian Stewart, 3B
7. Chris Iannetta, C
8. Dexter Fowler, CF
9. Jhoulys Chacin, P

Coach Sacco 2011.07.21. 20:57:35

Kiváncsi leszek a mai meccsre, sajnos sokszor gyengébbek szoktunk lenni győzelmek után az utolsó meccseken. De talán most a tegnapi walk-off feldobta a srácokat. Mert kéne hogy nyerjünk. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 21:11:08

Uggla valóban nincs, talán így valamivel könnyebb dolgunk lesz, már csak Freeman-től tartok.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 21:26:14

CarGo solo HR!!! A mait is jól elkezdtük. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 21:56:28

az elsőben chacin ellen walk, single, közben három SO
nálunk cargo solo HR

a másodikban csak egy walk
stewart single, iannetta walk, fowler 2run RBI triple, fowler home steal:)
4-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 22:01:57

Chacin rendesen elvesztette a fonalat a harmadikban.

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 22:35:01

a harmadikban walk, heyward 2run HR, még egy single, két walk, loaded 1outnál a.gonzalez RBI forceout
nálunk ellis single, tulo single

a negyedikben három out
nálunk is
4-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 22:38:53

Másfél óra alatt ment le az első négy inning, nincsenek reményeim, hogy hajnali 1 előtt befejezzük.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 22:41:09

Freeman kiegyenlített, mondtam hogy egy emberre kell figyelni, csak nem sikerült.

StormST 2011.07.21. 22:47:18

Sajnos Csacsi ma nincs a toppon, csak ebből az inningből jöjjön ki legalább egállal, aztán talán a bullpen megoldja...

StormST 2011.07.21. 22:50:46

Még egy walk, asszem Béla jön hamarosan...

StormST 2011.07.21. 22:52:18

És már jön is...

7 walk, atya ég...

StormST 2011.07.21. 22:54:31

Fasza, első ütésre run, már náluk az előny... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 22:55:03

Ennyit erről a meccsről, 4-0-ról jól elbasszuk. :(

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 23:04:48

az ötödikben freeman solo HR, még két walk 2outig. belisle ellen mclouth RBI single
nálunk három out
4-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 23:08:24

CarGo-nak újra a csuklója sérült meg swing közben, remek nap.

StormST 2011.07.21. 23:16:03

Csodás, egyszerűen csodás....

StormST 2011.07.21. 23:19:48

Fasza, hogy CarGo épp kezdett belejönni, most meg lehet, hogy megint meccsekre kiesik megint... :(

Coach Sacco 2011.07.21. 23:20:04

Nagyon elszórakoztuk a korai vezetést. Innen sajnos nem számítok sok jóra. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 23:23:40

S. Smith RBI triple-lel egyenlítettünk, a harmadik triplája a seriesben. :)

Tomi_Tanguay 2011.07.21. 23:29:34

a hatodikban belisle ellen single és három out
nálunk tulo single, s.smith RBI triple, iannetta sac fly RBI
6-5 ide:D

StormST 2011.07.21. 23:30:15

Na, a vezetés legalább megvan, csak most CarGo sérülése miatt elég szar szájíze lesz a győzelemnek is, ha meglesz... :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 23:32:50

Rogers hat inning alatt három run a mai rehab meccsen, jövő héten jöhet Cook helyére nyugodtan. Egyébként újra osztunk, Nelson két 3-run HR-t lőtt. :D

StormST 2011.07.21. 23:35:09

Büdös világ megbassza...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 23:38:03

Na, most meg ők fordították vissza, elég őrült meccs, ki tudja mi lesz így a végén, de nekem sincs mára sok reményem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.07.21. 23:47:33

6-9, nem hiszem, hogy innen visszajönnénk, de legalább lenne már vége.

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 00:01:07

a hetedikben m. reynolds ellen conrad solo HR, double, mclouth RBI triple 1outig. lindstrom ellen fielders choice közben run, heyward RBI double
nálunk ph herrera single, spilbo GIDP, ellis single
6-9

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 00:21:38

a nyolcadikban brothers három strikeout
csak egy smith single
6-9

Tomi_Tanguay 2011.07.22. 00:42:17

a kilencedikben betancourt kiejtett hármat
spilbo 2out walk, ellis ellen vége:(
6-9

StormST 2011.07.22. 05:35:03

CarGo-nak gyulladás van a csuklójában, de elutazik a csapattal a Dbacks-hez...


süti beállítások módosítása