Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Padres 0:3 L

2011.09.22. 08:24 - Tomi_Tanguay

Tovább folytatódott a Colorado Rockies vesszőfutása és a hét első napjaiban a csoport utolsó San Diego Padres csapata ellen söpréssel vesztettük el a 2011-es szezon legutolsó hazai párharcát és 7 meccsel a vége előtt egyre kilátástalanabb helyzetben vagyunk.






















1. meccs, hétfő: Rockies-Padres 2-8

A párharc első meccsén újra több sérült hiányzott, így a belső négyest Giambi, Ellis, Field, Pacheco alkotta, az outfielden EYJR, Fowler, Wiggy kezdett, az elkapó Rosario lehetett, míg a kezdő dobónk a veterán Millwood volt, vele szemben Luebcke startolt a vendégeknél. A nyitó játékrészben biztosan kiosztottuk a SD három ütőjét, míg a denveri támadásban egyedül Fowler mutatott fel egy sétát. A másodikban Millwood rögtön beszedett két singlet, majd a harmadikból Hermida RBI singleből az első pontot is megkaptuk, aztán sikerült végrehajtani egy Field-Ellis-Giambi dupla játékot és egy groundouttal lezártuk az inninget. Ezt követően támadásban kiesett a soros három ütő, majd a harmadik tetején egy singlet követően forceouttal maradt fent a SD futója, aki elrabolta a kettes bázist és Bartlett ütéséből ért haza, Rosario vétett egy passed ballt, utána Blanks pakolt be RBI singlet a 3-0s Padres vezetésért. A mieink megint képtelenek voltak bázisra jutást kiharcolni, közben tovább folytatódtak Millwood megpróbáltatásai és egy korai séta után Cunningham tűzött be egy 2run HRt, egy újabb single után pedig Maybintől is kaptunk egy két pontos HRt, így 7-0nál dobót cseréltünk és Miller osztotta ki a maradék két embert. Hét pont hátrányból nem sok esélyünk maradt és a következő játékrészben megint kihullott három ütő, ezután Miller egy triple és egy walk ellenére újabb pont nélkül abszolvált egy inninget, ezalatt csak egyetlen sétára voltunk képesek Pacheco jóvoltából. A hatodikban Maybin ütött egy triplet, aztán Barlett sac fly megmozdulásából kaptuk a következő pontot, majd EYJR sétával járt bázison és már éppen a kettesen tartott, amikor Ellis lőtt ki egy 2run homerunt a szépítés érdekében, ezzel törtük meg Luebcke no hit-no run meccsét. A hetedik inning alatt Escalona stabilan tartva magát búcsúztatta a három ellenfelét, míg denveri oldalon a változatosság kedvéért újra kiesett a Wiggy, Pacheco, Rosario trió. Ezt követően hibátlanul visszatartottuk a Padres ütőit, ám a nyolcadik támadásban se tudtuk elkerülni a három outot, míg az utolsó menetben Escalona kiszórta a három vetélytársát, de a legvégén se tudtunk bázisra jutást felmutatni, így be kellett érnünk a 8-2es vereséggel.
- 0-8 után tudtunk minimálisan szépíteni és az egész meccsen egy darab ütésünk volt. Ezt Ellis hajtotta végre a 2run HR formájában, amely a hetedik hazafutása volt a szezonban és a 39. pontszerzését eredményezte, de a másik három beállásban kiesett, így .250 alá süllyedt az átlaga. A sor első embere Young Jr egy sétát ért el 0/3as hatékonyság közben és a HRal együtt haza tudott érni, míg a mezőnyben a harmadik hibáját vétette. Fowler ugyanúgy háromból három kieséssel és egy walkkal végzett, annyi különbséggel, hogy neki nem jutott futás. A harmadik sétát az aktuális 3B Pacheco neve mellé írták fel, a másik két alkalommal viszont ő is könnyen búcsúzott. A másik két újonc egyaránt 0/3as lőlappal zárt, Rosario emellett végrehajtotta a második passed ballt, míg a shortstop Field egy szép játékot mutatott be védekezésben. Giambi mind a négy ütési lehetőségében elvérzett, ráadásul háromszor strikeouttal szórták ki, de Wigginton se volt jobb, háromból három kiejtés közt két SOt nyelt le. A két csere ütő közül Nelson lineoutot, Kouzmanoff strikeoutot szenvedett el a maga egyetlen beállásában. Millwood nehezen kezdte a meccset és a meggyőző első játék után a következő három menetben kilenc ütésből hét pontot szereztek ellene, kétszer 2run HRt lőttek rajta. Nem tudta befejezni a negyedik játékot, a korai 0-7 után pedig az évi harmadik vereségét jegyezte, az eddigi meggyőző ERA mutatója pedig 4.56osra kúszott fel. Miller váltotta elsőként a startert, aki 2.2 játékot hozott le, ezalatt csak két ütést és egy futást kapott, kétszer dobás utáni kiejtést vállalt. Escalona pályára engedés nélkül dolgozta le a hetedik-nyolcadik játékot, a hat out közt két SOt osztott ki és 2.00 alá vitte az ERAt. Roenicke az utolsó játékban a mezőny segítségével ejtette ki mindhárom ellenfelét, szokásához híven sebezhetetlen volt a finisben.



















2. meccs, kedd: Rockies-Padres 1-2

A második fellépésre kevés változás történt a kezdőben, Wiggy helyett S. Smith játszott a jobb külső szélen, 3Bnek Kouz került be és Pacheco ment át az egyesre, míg Fowler és Ellis helyet cseréltek egymással a sor második-harmadik helyén. A mieink kezdő dobója Chacin lehetett, a vendég oldalon Latos lépett a dombra és a kezdés nem a denverinek sikerült jobban. Ugyanis az első inningben a SD rögtön egy singlet vállalt, Kouz mezőnyhibából újabb futó lépett fel, két kiesőnél Hudson RBI single hozta az első pontot a vendégeknek, de egy SOval megúsztuk a további előrenyomulást. Ezzel szemben az első akcióban a mieink felső hármasa a kiesés sorsára jutott, a második tetején egy single után Chacin sorban három embert visszatartott, az utolsó outnál Maybint SOval tartotta vissza, közben megvolt az első pályára kerülésünk Kouz 2out sétájával. A harmadik inningben egy singlet és egy walkot engedtünk, de nem lett baj belőle, részünkről egyedül EYJR járt bázison, de a sikeres bunt single közben hiába hajtottak végre hibát, a hármas bázis előtt meg tudták előzni őt. Ezután magabiztosan ejtettük ki a SD soros trióját, azonban a mieink sem voltak képesek érdemben támadásba lendülni a negyedik játszma alatt, így maradt az egy pontos hátrány. Az ötödik tetején három groundout által védekeztünk magabiztosan, ellenben a mieinknél is újra kiestek mind a hárman. A folytatásban elszenvedtünk egy ground-rule doublet a második ütőtől, majd Hermida RBI doubleból ismét eredményesek voltak, de egy séta után sorban két kiejtéssel sikerült hárítani. Válaszként mindössze EYJR tudott felmutatni egy triplet két kieső után, azonban Ellis képtelen volt beküldeni őt és lineouttal kiesett. Ezt követően az első csere dobó Belisle könnyedén búcsúztatta el az ellenfeleit, viszont a hetedik támadásban se tudtunk maradandót alkotni, Fowler, S. Smith, Pacheco mind simán kiestek. A nyolcadik dobó részt Brothers hibátlanul teljesítette, aztán Rosario és Field a szélső bázisokat vette birtokba egyetlen kiesővel két single ütésnek köszönhetően, de sajnos a PH Tulo és EYJR se tudott élni a komoly felzárkózási lehetőséggel. Az utolsó menetben Betancourt három darab called strikeoutot jegyzett, majd egy kieső után Fowler vállalt egy doublet, aztán S. Smith strikeouttal kiesett, viszont Pacheco bepakolt egy RBI singlet a felzárkózásért, a closer Bell ellen Kouz hozott egy singlet, de utána Rosario ellen strikeouttal befejezték, vagyis 2-1re másodszor is veszítettünk.
- Másodszor már szorosabb meccsre voltunk képesek, de a Padres végig vezetett és az egyetlen pontot csak a kilencedik inningben 2outnál szereztük meg, de legalább hét ütést hoztunk. Az egyedüli több ütést elérő játékos a 2/4es leadoff hitter Young Jr volt, aki egy singlet és egy triplet kapart össze, de egyik után se volt képes haza érni. Pacheco három kiesés után a negyedik próbálkozásában elért single találatával szerezte a csapat becsület pontját, egyben maga kilencedik RBIt regisztrálta. Fowler egyetlen találata az idei 31. double volt, amelyet követően a kilencedik inningben beért az egyetlen futásunkkal, a három kieséséből kettőt SO formájában szenvedett el. Rosario háromszor strikeouttal esett ki, egy alkalommal pedig singlet könyvelt el, hozzá hasonlóan a szintúgy újonc SS Field is csak egyetlen ütésre volt képes három lehetőségből. Kouzmanoff a csapat napi egyetlen sétáját ért el, ezen kívül még egy ütést is hozzá tett, de egyik jelenetéből sem szerzett pontot, illetve a 11. mezőnyhibát vétette. Ezen kívül a 2B Ellis és a RF S. Smith 0/4es mérleggel zárt, utóbbi a negyedik helyen kétszer is dobás utáni kiejtéssel búcsúzott el. A pinch hitterek közül Nelson flyouttal esett ki a hatodik játékban, míg a nyolcadik menetben a visszatérésre készülő Tulowitzki két emberrel a pályán kapott SOt. Chacin számára jobban sikerült a mérkőzés, mint ahogyan az elmúlt hetekben megszoktuk tőle és az első hat inning alatt mindössze két pontot szenvedett el. Balszerencséje volt, hogy a gyenge támadó játék miatt ennyi a vereséget jelentette, méghozzá a 13. a szezonban. Belisle a hetedik játékban mindössze öt dobást hajtott végre három ütő kiosztásához. Brothers szintén hiba nélkül inninget hozott, a három kiejtés közül kettőt SO által ért el. Betancourt a befejező játékrészben 10 dobásból 9et a zónán belülre vágott és ez elég is volt három darab called strikeout eléréséhez, így lehozta 3.00 alá az éves ERA mutatóját.



















3. meccs, szerda: Rockies-Padres 0-4

Szerda délután a szezon utolsó hazai meccsén a veterán Cook kapta meg a lehetőséget, hogy egy búcsú meccset játsszon a csapatban. A mezőnyjátékosok közé Tulo visszatért, az elkapó Iannetta volt, közben a vendégek dobója Bass lehetett. A kezdés egészen borzalmasra sikerült, a Padres rögtön az első három ütővel bases loadedot ért el kieső nélkül Cook ellen, ekkor Headley sac flyból szerezték meg a vezetést, egy újabb séta után a loaded 1outnál Gonzalez biztonságiból voltak eredményesek, Rizzo RBI singlet vágott, utána Parrino is pontot érő ütést hajtott végre, így az első támadást 4-0nál fejezték be. A mieink máris komoly hátrányban jöhettek ütni és három egyszerű groundoutot szedtünk be, majd a második játszma teljesen eseménytelenül zajlott le. A harmadikban Cook két single ellenére megúszta a további pontokat, közben a denveriek ebben a próbálkozásban se tudtak a bázisok közelébe férkőzni. Aztán a negyedik inningben három strikeoutot mutattunk be védekezésképpen, majd két kieső után Fowler megtörte a csendet egy ground-rule double által, de a Tulo elleni flyouttal véget ért az akció és nem sikerült közelebb zárkózni. Ezt követően újra sikeres dobójátékot abszolváltunk egyetlen pályára engedés nélkül, míg az aktuális támadó részben Pacheco termelt egy singlet, utána viszont Kouz dupla játékkal esett ki. A hatodik felvonásra cseréltünk dobót és M. Reynolds biztosan kiosztotta a három ellenfelét, míg tőlünk Iannetta és EYJR léptek pályára, mindketten bázist raboltak külön-külön és a pontszerző területekig eljutottak egyetlen kiesővel, de Ellis és Fowler se tudta beküldeni egyiküket se. Ezután Lindstrom vette birtokba a dombot és egy single után egy Field-Ellis-Pacheco double playt mutattunk be, majd a csere ütő Nelson hozott egy singlet, viszont Pacheco ellen DPvel hárítottak. A nyolcadik menetben Belisle egyetlen sétát engedett, mi pedig nem tudtunk feljutni. A befejező játékrészt G. Reynolds két single ellenére hozta, míg az akciót EYJR leadoff single nyitotta, egy kieső után Fowler is ütött egy singlet, ezzel a szélső bázisokra értek a futók, azonban a következő két embert SOval tartották vissza, így nem sikerült közelebb zárkózni és 4-0ra elvesztettük a meccset.
- A 4-0s hátrányt már az első inningben összeszedtük és később nem is változott a helyzet, a gyenge kezdés okozta a vereséget. A sor tetején Young Jr négyből két alkalommal is elért egy-egy single ütést, végrehajtotta a 24. sikeres rablását az évben, azonban hazaérni most képtelen volt. Vele megegyző 2/4es hatékonysággal zárt a harmadik helyen Fowler, aki a csapat egyetlen több bázisos ütését hozta egy doublelal, a két kiesés alatt két embert hagyott fent. A kezdőből még Pacheco hozott egy találatot két out mellett, de most ő is feledhető meccset zárt. Tulowitzki visszatért a csapatba a derékfájása után, még nem tudta végig játszani a meccset, öt inning alatt mindkét lehetőségében kiesett, a későbbiekben Field helyettesítette shortstopként. Ellis és S. Smith mindketten újra feledhető napon voltak túl, fejenként csak 0/4es átlagot és három LOBt értek el. A sor utolsó embere Iannetta a csapat egyetlen sétáját hajtotta végre és hatodik alkalommal rabolt bázist a szezonban. Ezen kívül még Kouzmanoff is csak háromból három kiesést tett hozzá. A csere ütők közül Nelson singlet ért el az egyetlen próbálkozásából, míg Wigginton strikeoutot szenvedett el két futóval a pályán. Cook pocsékul kezdte az utolsó meccsét a csapatnál és a balhés első játékban máris négy pontot szedett be, viszont a következő négy menetet egész jól megúszta. Összesen hat ütést és két sétát engedélyezett, illetve kiosztott nyolc strikeoutot, de nem kerülhette el a 10. vereségét a szezonban. M. Reynolds a hatodik játékban három mezőny általi kiejtéssel végzett az ellenfeleivel. Lindstrom egy single ütést engedélyezett, egy strikeout mellett pedig egy DP is támogatta őt a hetedikben. Belisle csak két kieső után hagyott sétálni egy ellenfelet, a többieket magabiztosan tartotta távol a bázisoktól. G. Reynolds az utolsó menetben két ütést kapott, de megúszta pont nélkül és egy SOt ő is feljegyzett magának.

A NL West állása:

1. Arizona Diamondbacks 90-66 (156 meccs)
2. San Francisco Giants 84-71 (155 meccs, 5.5 GB)
3. Los Angeles Dodgers 77-77 (154 meccs, 10.0 GB)
4. Colorado Rockies 70-85 (155 meccs, 19.5 GB)
5. San Diego Padres 68-88 (156 meccs, 22.0 GB)


Az Arizona a Pirates 2-1es legyőzésével erősítette tovább a vezető helyét, a Giants jelenlegi párharca a Dodgers otthonában két meccs után 1-1re áll és csütörtökön még megütköznek egymással, közben a Padres közelebb került a negyedik helyhez és nem kizárt, hogy a végére még megelőznek bennünket. A hét második felében esedékes ARZ-SF szériában végleg eldőlhet a rájátszás sorsa, közben a SD és a LAD is egymás ellen tolja, a mieink pedig Houstonba utaznak.

Csütörtöktől vasárnapig tehát az MLB sereghajtó Houston Astros vendégeként próbálhatjuk megszakítani a mostani L7 sorozatot a szezon utolsó előtti párharcában. Néhány győzelmet azért azt hiszem elvárhatunk a csapattól, bármennyire is vagyunk rossz passzban. A következő időpontokban szurkolhatunk még a csapatért: péntek 02:05, szombat 02:05, vasárnap 01:05, vasárnap 20:05. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr33243963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2011.09.22. 08:30:53

astros-rockies pitching matchupok:

Thursday: Rockies' Alex White (3-2, 6.75 ERA) at Astros' Henry Sosa (2-5, 4.74), 6:05 p.m., Root
Friday: Rockies' Drew Pomeranz (1-0, 1.69) at Astros' Brett Myers (6-13, 4.39), 6:05 p.m., Root
Saturday: Rockies' Jason Hammel (7-13, 4.85) at Astros' J.A. Happ (6-15, 5.48), 5:05 p.m., Root
Sunday: Rockies' Kevin Millwood (3-3, 4.56) at Astros' Bud Norris (6-11, 3.77), 12:05 p.m., Root

StormST 2011.09.22. 09:57:25

Szegény Cook, az elején nagyon látszott, hogy keveset dobott mostanában, mert mikor újra felpörgött, akkor röpködtek a SO-k. Nem volt szép búcsú, de azért teljesen nem is szerepelt le, sokkal inkább a támadók, akik totálisan impotensek már vagy 2 hete... :(

Tomi_Tanguay 2011.09.22. 18:11:06

itt már én is csak azt szeretném hogy egyet valahogy nyerjünk meg

Tomi_Tanguay 2011.09.22. 19:49:31

renck szerint 'worst homestand ever'

Tomi_Tanguay 2011.09.22. 20:02:36

a nézők viszont fantasztikusak, most is minden meccsen 30-40 ezren voltak. és egyáltalán nem estünk vissza idén sem az elmúlt évekhez képest
www.denverpost.com/portlet/article/html/imageDisplay.jsp?contentItemRelationshipId=3980113

Tomi_Tanguay 2011.09.22. 20:32:24

berkman hosszabbitott a cardsnál, szóval idén se fog hozzánk jönni

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 02:02:34

Rockies at #Astros, 9/22: Young7, Fowler8, Pacheco4, Tulowitzki6, Smith9, Wigginton3, Kouzmanoff5, Rosario2, White1.

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 02:45:30

az elsőben eyjr walk és pickoff
white háromból három out

a másodikban tulo single, s.smith single, kouz RBI forceout
náluk single és SB, barmes RBI double
1-1

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 03:38:24

a harmadikban eyjr single, fowler single, WP scores
white ellen double, két hbp, loaded 1outnál lee 3run RBI double

a negyedikben s.smith double, kouz single, rosario GIDP
white három SO
2-4

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 04:02:46

az ötödikben fowler 2out double
white ellen két single, lee sac fly RBI 2outig. romero harmadik out
2-5

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 04:23:01

a hatodikban kiestünk hárman
romero alatt tulo throwing error. escalona osztott ki hármat, köztük egy SO+CS play
2-5

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 05:06:44

a hetedikben kouz solo HR, rosario double, eyjr single és SB, fowler fielder's choice out at home, pacheco walk, loaded 2outnál tulo flyout
roenicke ellen két single, a kettes-hármasra kerültek és lee intent walk 2outig. m.reynolds ellen downs 3run RBI double
3-8

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.23. 05:15:00

Rosario 3-run HR! Kár, hogy így is komoly hátrányunk van még.

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 05:35:29

a nyolcadikban s.smith walk, kouz single, rosario 3run HR, még egy EYJR single
miller ellen két walk, single, loaded 0outnál schafer sac fly RBI
6-9

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 05:45:12

a kilencedikben háromból három out
6-9 lett

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 08:42:18

helton valószínűleg mégse játszik már idén, hiába próbált visszatérni. talán jobb is

Coach Sacco 2011.09.23. 10:31:51

Whitenak nem igazán megy, már 7.00 fölötti az ERAja.

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 16:45:37

ja ezt jól írta filip a gitrben, whitenak össze kell szednie magát jövőre, mert így kevés lesz

Tomi_Tanguay 2011.09.23. 18:29:36

tulo nagyon őszintén beszélt arról, hogy többet kéne tennie a csapatért leaderként
www.denverpost.com/rockies/ci_18958766

Tomi_Tanguay 2011.09.24. 01:47:06

Rockies at #Astros, 9/23: Young7, Fowler8, Pacheco4, Smith9, Wigginton3, Kouzmanoff5, Rosario2, Field6, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2011.09.24. 02:53:17

az elsőben eyjr single, fowler RBI double és három out
pomeranz ellen single, sanchez RBI double, single, lee 2run RBI double, downs RBI double, johnson RBI single

a másodikban két kieső után field single, pomeranz single
náluk walk, martinez RBI double
1-6

Tomi_Tanguay 2011.09.24. 03:44:41

a harmadikban pacheco reached error, s.smith walk
rogers csak egy 2out singlet kapott

a negyedikben három SO
náluk két walk, lee RBI single, kouz errorból score, walk, loaded 1out után kiejtettünk kettőt
1-8

ez egy kalap szar már megint, inkább megyek aludni... összefoglaló lesz természetesen csak most nem irok tovább:)

Tomi_Tanguay 2011.09.24. 08:33:36

gyönyörű meccs volt...

Tomi_Tanguay 2011.09.24. 08:43:09

a d'backs és a crew is biztos playoff résztvevő lett ma

foppa21 2011.09.24. 13:00:58

@Tomi_Tanguay: legalább a giants nem jutott be
viszont az csúnya lesz, ha 15 vereséggel fejezzük be a szezont:-(

Coach Sacco 2011.09.24. 20:13:15

Szegény Pomeranz ebbe nagyon beleszaladt... Ha jól számoltam még egy meccse lehet a javításra, hogy ne ezzel kelljen zárnia a szezont.

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 01:01:36

Rockies lineup for 9/24 at #Astros: Young7 Ellis4 Fowler8 Nelson6 Wigginton9 Pacheco3 Kouzmanoff5 Iannetta2 Hammel1

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 01:50:11

az elsőben ellis walk és pickoff
hammel ellen walk és sb, martinez sac fly RBI

a másodikban háromból három out
wallace solo HR

a harmadikban csak egy iannetta walk
náluk három groundout
0-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.25. 02:05:02

Pacheco 2-run double-lal máris kiegyenlítettünk! :)

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 02:25:14

a negyedikben ellis walk, nelson single, két kiesőnél pacheco 2run RBI double
hammel három out

az ötödikben iannetta walk
megint kiestek hárman
2-2

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 02:42:38

a hatodikban nálunk három out
hammel ellen egy single és SB
2-2

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 03:06:08

a hetedikben kouz single és három out
hammel ellen single, pacheco unassisted DP
2-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.25. 03:16:32

The #Rockies vs. #Astros game tonight is the 200,000th regular season game in the history of Major League Baseball.

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 03:18:07

a nyolcadikban is három outot kaptunk
belisle kiosztott hármat
2-2

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 03:38:31

a kilencedikben három kiesés
brothers ellen 2out single és throwing error, intent walk, ph downs ellen forceout
2-2, extra inningek lesznek

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 03:56:49

a tizedikben iannetta single, s.smith GIDP
lindstrom ellen single
2-2

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 04:28:02

a tizenegyedikben eyjr walk, fowler intent walk, double steal, nelson fielder's choice out at home, wiggy SO
romero ellen single, escalona intent walk után befejeztük
2-2

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 04:49:52

a tizenkettedikben három out
m.reynolds ellen walk, balk, intent walk, SOval vége
2-2

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 05:16:03

a tizenharmadikban field walk, eyjr single, fowler intent walk, loaded 1outnál nelson RBI walk, ph rosario sac fly RBI, pacheco ellen vége
betancourt háromból három out
4-2 WIN!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.25. 09:35:24

Jó nagy paraszt csapat ez az Astros is, Young az out at home-jánál már rég lelassított, mert látta, hogy könnyű kiesés lesz, erre a catcher két kézzel mellbe vágta őt a tag-ért... Pedig ez nem az eset volt, amikor Parra teljes sebességgel neki rohant a labdával a kezében a plate-en guggoló catcher-nek... Kezet foghatnak ezek a gecik is a D'backs-szel és a Giants-szel sportszerűtlenségben.

“I was giving myself up, so asked him, ‘why you got do something like that?’^” Young said. “He was like, ‘So what?’^”

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 17:49:02

vicces hogy ma még döntetlenre is kihozhatjuk ezt a seriest

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 18:28:06

Rockies lineup for 9/25 vs. #Astros: Young8 Ellis4 Smith9 Kouzmanoff5 Pacheco3 Wigginton7 Iannetta2 Field6 Millwood1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.25. 19:00:16

Brutál, hogy 40-es roster van, mindenki kedvére válogathat a játékosai közül, nálunk meg annyi sérült van most is, hogy konkrétan csak Nelson és Rosario elérhető pinch-hitting-elni.

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 20:46:55

az elsőben két kieső után s.smith walk
millwood három out

a másodikban pacheco single, wiggy single, iannetta reached error és közben scores, field RBI single, eyjr HBP, loaded 1outnál ellis sac fly RBI, s.smith single, loaded 2outnál kouz popout
náluk 2out single
3-0

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 21:42:32

a harmadik pacheco single, iannetta single, field RBI single, balk run
millwood ellen két kieső után single, altuve RBI single

a negyedikben ellis single és CS, s. smith walk, kouz single, pacheco RBI single, wiggy RBI double, field RBI single
náluk csak egy walk
8-1

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 22:27:50

az ötödikben eyjr walk, s.smith single, kouz sac fly
náluk háromból három kieső

a hatodikban 2outnál field walk, millwood 2run HR, eyjr single
millwood három out
11-1

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 22:36:34

a hetedikben s.smith single, kouz 2run HR, wiggy triple, iannetta sac fly, field single
millwood három out
14-1

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 23:00:18

a nyolcadikban ellis single, kouz 2run HR, pacheco single, wiggy single, ianetta 3run HR
g.reynolds három out
19-1

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2011.09.25. 23:03:55

Rockies tied franchise record with 24 hits, last done in 2003 at Pittsburgh...

Tomi_Tanguay 2011.09.25. 23:28:48

a kilencedikben eyjr walk, ellis single
g.reynolds ellen két single, johnson RBI single, shuck RBI single
19-3 lett!:D


süti beállítások módosítása