Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Braves 0:3 L

2012.05.07. 09:15 - Tomi_Tanguay

Sikertelenül zárult a Colorado Rockies hazai sorozata, az eddig egálra álló series alaposan negatív irányba mozdult el, mivel a hétvégén elszenvedtük a szezon első söprését az Atlanta Braves ellen és először kerültünk 3 meccsel a .500 alá.


1. meccs, péntek: Rockies-Braves 8-9 extra inningekben
A nyitó meccsen a leggyakoribb kezdővel álltunk fel, az infielden Helton, Scutaro, Tulo, Herrera kezdett, kívül CarGo, Fowler, Cuddy várta a bevetést, az elkapó Hernandez lehetett, akinek ismét Moscoso dobott a sérült Guthrie helyén. Az első menetben csak egyetlen sétát engedélyeztünk, majd jókora támadást kezdtünk, egy double és két walk által loaded 1outot harcoltunk ki, Helton két embert terelt haza a single ütésével, Cuddy RBI singleből volt eredményes, a második outot követően Fowler is elhelyezett egy 2run singlet, így rögtön 5-0s előnybe kerültünk. A második inningben következmények nélkül engedtünk fel két embert, közben bázison nem jártunk. A harmadikban egy singlet követve Freeman 2run HRal szépítettek a vendégek, újra nem jutottunk pályára. A negyedik játékrészben egy sétát pickoffal tüntettünk el, de nem tudtuk elkerülni a háromból három outot. Ezután a Braves nagy támadást vezetett, Moscoso sorra kapta az ütéseket, Jones egy futót, McCann kettőt küldött haza, majd a váltótárs Reynolds ellen Hinske doublelal 6-5 arányban kiharcolták a fordítást. Rögtön a folytatásban egy kieső után Herrera lőtt be egy solo HRt a jobb oldalra az egyenlítést. A hatodik tetején a Braves üres pályánál Jones hazafutásával vette vissza az előnyt, de újra hamar válaszoltunk, Helton duplát lőtt, Cuddy errorral ment fel, Fowler az üres egy bázisra sétált, majd a dobó helyén Colvin egy forceoutot harcolt ki, mellyel 7-7re egalizáltunk. A hetedik dobórészt Belisle két single ellenére abszolválta, nálunk pedig egy séta után következett három kiesés. Brothers is megúszta két találat ellenére és a nyolcadik támadásban csak sétálni tudtunk. Betancourt kapott egy singlet, de Tulo-Scut-Helton inning ending DPt hajtottunk végre, a legutolsó támadásban Scut leadoff single után Tulo intent walkot kapott, azonban Helton ellen SOval mentettek, jöhettek az extra játékok. Az elsőben két-két ember volt pályán mindkét csapatból, de nem született döntés, aztán a 11.ben Escalona gyorsan kapott egy singlet és egy 2run HRt Hinsketől, amivel két pontos lemaradásba kerültünk. Próbáltuk megmenteni a meccset, Herrera sétált, Tulo ütött, a szélső bázisokon lévő futók közül Helton az egyiket beküldte egy groundouttal, de Cuddy outtal véget ért a mérkőzés, egy ponttal vesztettünk.
- Az 5-0s előnyt gyorsan leadtuk, utána futottunk az eredmény után és ez csak egy darabig sikerült, a végén nem jött össze, a Braves 19-8 arányban ütött többet. Helton hat beállás alatt két ütéssel és három ponttal volt a legeredményesebb játékosunk, elérte a 20 RBIt éves szinten. Mellette csak Herrera hozott két találatot, aki még kétszer sétált és összesen háromszor ért haza, idei második hazafutását pakolta be. Fowler egy ütésből két pontot szerzett, ellenben Tulo csak két sétára volt képes, CarGo pedig a nagy sorozat után most ütés nélkül maradt. A hajrában annyira elfogytak a játékosok, hogy Rosario állt be 3Bnek a profik között először és a catcher egy fantasztikus játékot mutatott be. Moscoso az első néhány játékot egész jól megúszta, ám az ötödik közben távoznia kellett, addigra hét ütésből hat futást szenvedett el. A csere dobók közül Reynolds egy runt kapott 1.2 inning alatt, illetve a végén Escalona két futást szedett be, amire vereséggel fizetett rá.





















2. meccs, szombat: Rockies-Braves 9-13

A második mérkőzésre két helyen változtattunk, Rosario szállt be elkapónak, 3B poszton Nelson kezdett, mialatt a kezdő dobó a veterán Moyer lehetett. A Braves egy leadoff singlelel kezdett, melyet Nelson-Scut-Helton double playel védekeztünk le, majd két walk és egy single révén teli pályát harcoltunk ki két kiesővel, Cuddy grand slam HRal máris vezetést szereztünk. Ezt követően újra beszedtünk két singlet, de Nelson-Helton DPvel mentettünk, egy újabb séta után sikerült befejezni a játékot. Moyer és Scut single ütéseivel kezdtünk, 2outnál megint eredményesek tudtunk lenni, ezúttal CarGo sózott be egy 2run doublet, 6-0ra léptünk el. A harmadikban először Tulo, aztán CarGo vétett mezőnyhibát, utóbbi errorra ponttal fizettünk. Részünkről két single esett hiába, Moyer ellen befejezték az inninget, majd a negyedik tetején csak egy ütést kaptunk, ám mi is csak egy 2out singleig jutottunk. A folytatásban Moyer egyre sebezhetőbbé vált, egy single után Jones doublelal szépítettek és McCann RBI singlelel még tovább zárkóztak ellene a vendégek, azonban a következő menetben egy sétát követően Rosario püfölt ki egy 2run homerunt a nézőtérre. Ezután Diaz és Heyward back-to-back hazafutásokkal lecseréltette Moyert, de sajnos a csere ember Rogers se tudta megakadályozni az out nélküli loadedot, Jones 2run RBI singlet küldött és Freeman is eredményes volt, egy DPvel viszont mentettünk. Támadásban CarGo walk után Tulo double playt kapott, a hetedik tetején Rogers ismét bajba került, sorra engedte fel az embereket, a váltótárs Brothers ellen loadednál Jones elhelyezett egy újabb 2run RBI singlet és Freeman is betalált egy biztonságival, 8-12. Válaszul két outnál Rosario csengetett be egy solo shotot, de a következő két sétával nem jutottunk többre. A nyolcadikban Torres kiejtett három ütőt, az alsó részben CarGo singlet ért el, majd eső miatt beszüntették a játékot. Bő egy óra szünet után folytatódott az akció, Tulo ütésével két futó ért bázisra, de Helton DPt kapott. Az utolsó dobórészben Escalona játéka alatt egy séta után Colvin error adott futást a vendégeknek, ezzel alakult ki a végeredmény.
- Másodszor se volt elég a nagy előny a meccs elején, hat pontos vezetésről kaptunk ki. Az ütések számában végre tartottuk a lépést az ellenféllel, viszont négy error is volt. Rosario mindkét ütése hazafutás volt, megduplázta HRai számát a szezonban és három pontot termelt, egyre inkább kezdi felvenni az MLB ritmusát. Cuddyer négy lehetőség alatt kétszer talált, a grand slam révén négy pontot szállított, 17nél jár jelenleg. Gonzalez 4/4es hatékonysággal célzott és két újabb RBIval már 25 pontos az idényben. A többiek nem sokat tettek, legfeljebb Nelson három double play indítását lehet még kiemelni. Moyer kezdése gyengén sült el, a hatodik inningre 10 ütést és hat futást szenvedett el, 86 dobásnál lecseréltük a back-to-back HRok után. Rogers szorult helyzetben jött be és nem tudott segíteni, tovább tetézte a bajt azzal, hogy 1.1 IP alatt öt runt kapott és fordítottak ellene.

3. meccs, vasárnap: Rockies-Braves 2-7
A párharc utolsó meccsén a söprés elkerüléséért igyekeztünk, Herrera és Hernandez visszatért a szokott helyére, míg Helton pihenőnapján Giambi volt az 1B. A soros kezdő dobó Nicasio az első menetben csak egy hit-by-pitchet engedett, tőlünk két kieső után CarGo sétált, de a kettesnél nem jutott tovább. Aztán egy séta után Tulo-Scutaro-Giambi double playt mutattunk be, míg részünkről hiába értünk el sétát és singlet is. A harmadik inningben Nicasio két kieső után került bajba, beszedett két single ütést, majd Freeman köszönt be egy 3run HRal, 3-0s hátrányba kerültünk. A menet alsó részében nem tudtuk elkerülni a háromból három outot, a negyedikben bases loadedot engedtünk a Bravesnek kieső nélkül és Pastornicky forceout játékával voltak eredményesek a következő pontért, majd egy home steal meghiúsítással járó nem mindennapi double playel fejeztük be az inninget. Több eseménytelen játék következett, legközelebb a hatodik tetején egy triplet követően Uggla RBI singlet ütött, történt egy séta és még Francisco is bepakolt egy RBI singlet, a játékrészt az első csere dobó Ottavino fejezte be, aki a hetedik menetet is szépen hozta. Ennek a támadó részében végre sikerült egy kicsit szépíteni, Tulo single ütését követően Cuddy RBI singlelel szerezte a becsületet pontot, Hernandez és Fowler is bázisra a lépet, a teli pályás lehetőséggel pedig Colvin tudott élni egy forceout által. A nyolcadik tetején még Reynolds ellen Uggla vágott be egy homerunt, támadásban többre képtelenek voltunk, az utolsó játékot Torres abszolválta.
- Meglehetősen sima vereséget szenvedtünk, a nehéz kezdés után esély se volt változtatni, csak négy ütésünk volt az egész meccs alatt. Ebből Hernandez egymaga kettőt regisztrált, a becsület pontokat Cuddy és a PH Colvin szállították. Nicasio öt inninget volt képes teljesíteni, ezalatt nyolc ütésből hat pontot szenvedett el az évi első veresége alkalmával, a legrosszabb meccse volt eddig a szezonban. A napokban felhozott emberek jól muzsikáltak, Ottavino két, Torres egy pont nélküli játékot hozott.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 18-10 (28 meccs)
2. San Francisco Giants 14-14 (28 meccs, 4.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 14-15 (29 meccs, 4.5 GB)
3. Colorado Rockies 12-15 (27 meccs, 5.5 GB)
5. San Diego Padres 9-20 (29 meccs, 9.5 GB)


Szerencsére az ellenfeleknek se sikerült jól a hétvége, csak a Giants hozta 2-1re a Brew Crew elleni seriest, a többiek mind kikaptak. Az éllovas Dodgers kétszer bukott Chicagoban, a D'backs is csak egy meccset nyert a Mets otthonában, a Padrest otthon söpörte a Marlins. Hétfőtől folytatódnak a mérkőzések, a csoporton belül LAD-SF párharc következik, az Arizona a bajnok Cardst fogadja.

A mieink elkezdenek egy idegenbeli túrát, az első meccseket a San Diego Padres ellen játsszuk a csoport leggyengébb ellenfelével. Ha ellenük se tudunk javítani, akkor senki ellen. A három meccs időpontja: kedd 04:05, szerda 04:05, szerda 21:35. Reménykedjünk a javításban és hogy ennél lejjebb talán már nem kerülünk. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr744490334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.05.07. 10:02:27

nincsenek még matchupok a padres elleni meccsekhez. ma fog kiderülni hogy kiket hoznak fel a rotationbe moscoso és chacin helyére.

foppa21 2012.05.07. 15:01:08

egyre nagyobb a baj. tavaly is így volt, hogy vártuk hogy majd jók leszünk, majd jók leszünk. aztán nem lettünk jók...

Tomi_Tanguay 2012.05.07. 15:35:29

The Braves battered Colorado for 29 runs on 42 hits. Rockies starters, combined, made it through just 14 innings this weekend and blew a 5-0 lead Friday and a 6-0 lead Saturday. Those type of losses sting and linger.

Tomi_Tanguay 2012.05.08. 02:40:26

white és friedrich jön a rotációba

Tomi_Tanguay 2012.05.08. 03:14:41

The lineups:
Rockies (12-15)
2B Scutaro, 3B Pacheco, LF Gonzalez, SS Tulowitzki, 1B Helton, RF Cuddyer, C Hernandez, CF Fowler, LHP Pomeranz

Padres (9-20)
RF Denorfia, CF Maybin, 3B Headley, LF Guzman, 1B Alonso, C Hundley, 2B Hudson, SS Bartlett, RHP Volquez

Tomi_Tanguay 2012.05.08. 05:36:12

az elsőben scut single, pacheco GIDP, cargo single
pomeranz ellen double, walk, alonso RBI single

a másodikban cuddy walk, rosario walk
náluk single és WP score

a harmadikban pomeranz solo HR
ott két walk, alonso RBI single, még egy single
1-3

Tomi_Tanguay 2012.05.08. 06:01:29

a negyedikben semmi
roenicke háromból három out

az ötödikben három SOt kaptunk
roenicke ellen single és CS, single, walk de megúsztuk.
1-3

Tomi_Tanguay 2012.05.08. 06:50:43

a hatodikban scut single, cargo RBI single, tulo walk
roenicke ellen walk

a hetedikben három kiesés
belisle kiszórt hármat
2-3

foppa21 2012.05.08. 07:41:53

sajnos megint kikaptunk:-(

Tomi_Tanguay 2012.05.08. 15:11:06

28 meccs alatt most fordult elő 17szer hogy 6 inningnél kevesebbet bírt a kezdő dobó játszani. abnormálisan túl van terhelve a bullpen, ezt nem lehet bírni.

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 02:16:40

pomeranz sérülése nem vészes csak egy lila folt van a lábán

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 02:17:27

a mai lineup:

2B Scutaro
3B Pacheco
LF Gonzalez
SS Tulowitzki
1B Helton
RF Cuddyer
C Hernandez
CF Colvin
RHP Alex White

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 05:19:29

az elsőben pacheco double, cargo walk, helton RBI single, cuddy walk
white ellen triple, alonso RBI single, még egy single

a másodikban három-három out

a harmadikban csak egy tulo single
white kiszórt hármat
1-1

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 05:57:39

a negyedikben colvin 2out single
ők egy singlet hoztak

az ötödikben nem jutottunk bázisra
náluk walk, venable RBI double
1-2

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 06:39:07

a hatodikban tulo walk, helton GIDP, cuddy single, hernandez walk
white három groundout

a hetedikben white ellen walk és single 1outig. reynolds egy so. rogers ellen walk, loaded 2outnál strikeout.
1-2

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 07:04:14

a nyolcadikban csak tulo single, cargo walk
1-2, megint ki fogunk kapni:(

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 07:58:43

a nyolcadik alján walk, hudson RBI triple, ottavino két SOval fejezte be

a kilencedikben két kieső után scut single, pacheco single
1-3 maradt

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 08:13:31

még a mai előtt escalonat küldtük le hogy legyen hely whitenak. azóta lement ottavino is hogy jöhessen holnapra friedrich.

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 18:25:55

guthrie csütörtökön a modestoban fog kezdeni, ha minden okés akkor azután jöhet vissza.

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 20:07:57

Rockies at Padres, 5/9, 1:35pm on @850KOA: Scutaro6, Herrera4, Gonzalez7, Cuddyer9, Giambi3, Rosario2, Nelson5, Fowler8, Friedrich1.

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 21:07:28

sérülés miatt pihen, talán pénteken már játszhat. hetek óta fájdalmai vannak, tegnap meghúzódott újra futás közeben.

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 22:34:17

az elsőben három kiesés
friedrich ellen single, walk, guzman RBI single

a másodikban csak egy giambi single
náluk semmi

a harmadikban scut 2out single és CS
scut throwing error, single, alonso RBI double és közben a második futót megelőztük a home platen
0-2

Tomi_Tanguay 2012.05.09. 23:13:29

a negyedikben cargo single, cuddy single, giambi flyout közben egy futó beért a másikat kidobták
friedrich hozta a három outot

az ötödikben három-három kieső
1-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.05.09. 23:29:34

Végre egy jó támadás! Több pontot szereztünk ebben az inningben, mint egyébként az egész series alatt.

Tomi_Tanguay 2012.05.10. 00:07:28

a hatodikban herrera reached error, cargo RBI double, cuddy sac fly, giambi intent walk, rosario 2run RBI double, nelson RBI single, fowler single
friedrich három out

a hetedikben három kieső
brothers ellen single, walk 1outig. belisle két groundout
5-2

Tomi_Tanguay 2012.05.10. 00:50:18

a nyolcadikban cuddy single és SB, nelson RBI single
belisle két singlet kapott

a kilencedikben pacheco single, herrera single
betancourt háromból három outtal befejezte
6-2 lett!


süti beállítások módosítása