Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Diamondbacks - Rockies 2:1 L

2012.06.07. 12:55 - Tomi_Tanguay

Véget ért a Colorado Rockies felzárkózási kísérlete, mert az elmúlt napokban hiába nyertük meg az első meccset az Arizona Diamondbacks elleni idegenbeli párharcban, a második két alkalommal sima fiaskókba néztünk bele és még hátrébb csúsztunk a tabellán.























1. meccs, hétfő: Diamondbacks-Rockies 0-4

A mostanában leginkább megszokott kezdővel álltunk fel az első arizonai mérkőzésen, az újonc Friedrich dobójátéka mellett Helton, LeMahieu, Scut, Pacheco volt az infielden, kívül CarGo, Fowler, Cuddy kezdett, az elkapó Rosario lehetett. Rögtön az első beállásban Fowler vitt véghez egy triplát, akit Scut küldött haza egy sac flyból. Ezalatt az első hazai akciót két séta és egy double ellenére megúsztuk, a fiatal dobó kiválóan kászálódott ki a bajból. A továbbiakban újabb ígéretes támadást vezettünk, Helton double és Pacheco single által tört előre, egyiküket Rosario terelte a pontszerző területre egy singlelel, másikuk LeMahieu single után egy passed ballból tudott eredményes lenni, hamar 3-0s előnyhöz jutottunk. Ezután egy single ellenére hoztuk a második dobórészt, a harmadik tetején CarGo single után Cuddy ellen double playel végeztek, közben a D'backs nem járt bázison. A negyedikben egy groundoutot követően Rosario tűzött ki egy hazafutást a right center fielden keresztül és egy újabb single után zárult az akció, közben a hazaiak ismét eredménytelenek voltak. Utána az ötödik részben csak az Arizona hozott egy singlet, melyet dupla játékkal semlegesítettünk, a hatodikban két pályára kerülés ellenére se voltunk eredményesek, Friedrich egy double után három ellenfelet kiszórt. A hetedikben Scut és Cuddy vállalt ütést, de Helton fent hagyta őket a pontszerző helyeken, míg a denveri SP újabb inninget abszolvált. A nyolcadikban sehova se jutottunk, közben az első csere dobó Belisle egy double és egy walk ellenére jeleskedett három kiejtéssel. Az utolsó részben is volt két futónk a pályán, de EYJRt pickoffolták, mialatt Ottavino egy singlelel lezárta a mérkőzést.
- 4-0s sima győzelmet arattunk, az első akciótól kezdve vezettünk és 12-6 arányban végeztünk több ütéssel. Rosario két ütésből két pontot szerzett, az újonc elkapó már a kilencedik hazafutását tűzte és az átlagát is .250 közelébe emelte. Mellette további két kiegészítő embert, Pacheco és LeMahieu is két találattal zárt, valamennyi kezdő hozott legalább egy ütést. Friedrich hét inninges shutoutot hozott, az első néhány játékban adódtak problémái, később ellenállhatatlan formában játszott, csak négy ütést és két sétát értek el ellene.

2. meccs, kedd: Diamondbacks-Rockies 10-0
A hétfői mérkőzéssel teljesen egyező összeállításban álltunk a keddi csatára, A nyitó támadásban egyedül Scut járt bázison egy single és egy rablás jóvoltából, de a másik három játékos könnyen kiesett, mialatt a hazaiak is csak egyetlen singlet értek el. A második játszmában Pacheco és Rosario is ütött, egy szándékos sétával loaded 1outot harcoltunk ki, azonban képtelenek voltunk élni a lehetőséggel, Guthrie és Fowler is SOt kapott. Gyorsan megbosszulta magát a hiba, egy séta után Hill hazafutásával került előnybe az Arizona. A következő akcióban megint csak Scut ért el egy doublet, erre fel a D'backs egy single után Kubel 2run HRal növelte az előnyt, végül egy bases loaded után sikerült hárítani, de már 0-4re álltunk. Ezt követően háromból hárman kiestünk, míg a hazaiaknál sorban záporoztak az ütések, egy 2run doublelal Kubel volt eredményes, egy újabb single után Young küldött futót a home platere, Guthriet le kellett cserélni és Reynolds dupla játékával fejeztük be a balhés játszmát 7-0s állásnál. Az ötödik tetején se jártunk pályán, Moscoso kezdett dobni és egy triplát szedett be, melyet követően ismét csak egy duplát hoztunk Cuddy révén, de a következő dobórészben stabilizáltuk a helyzetet három kiejtéssel. Sima volt a meccs és több posztra cseréket állítunk. A hetedikben nem úsztuk meg a három outot, de legalább mi is csak egy két singlet szenvedtünk el. A folytatásban Nelson termelt egy singlet, majd Moscoso is belenézett pár ütésbe, Parra solo homerunt rittyentett, egy újabb ütés után Kubel triplából szereztek pontot, nálunk pedig már nem történt semmi, 10-0ra kaptunk ki.
- A gyenge dobóteljesítmény alapjában befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Guthrie 3.1 inning alatt hét pontot kapott, Moscoso az utolsó három játék alatt négyet, összesen 17 ütést szenvedtek el. Közben a Rockies oldalán hat találat született, egyedül Scutaro vállalt egynél több ütést, Cuddy pedig a 20. doublet jegyezte. Az idény egyik legnagyobb verése volt.

3. meccs, szerda: Diamondbacks-Rockies 6-1
A series döntőjéről Helton szabadnapos volt, Giambi kezdett az egyes bázison, a többi név ugyanaz volt, Outman lehetett a kezdő dobó. Az elején nem jártunk bázison, viszont a hazaiak egy singlet követően Goldschmidt duplájával ragadták magukhoz az előnyt. A következő próbálkozásban se kerültük el a három outot, míg Outman ellen két futó pályára lépett, Pollock RBI singleből ismét eredményesek voltak. A denveri sor legalsó hármasa se volt képes pályára férkőzni, azonban Outman továbbra se javult, egy séta után megint Goldscmidt vágott be egy RBI doublet, utána még Hill és McDonald is duplával küldött be futót, 5-0ra húztak el. A negyedik teteje se rólunk szólt, aztán Roenicke stabilizálta a helyzetet és három out közt csak egy sétát engedett. Ezt követően Giambi duplája törte meg a csendet, aztán Rosario RBI singleből az első pontot is bevittük, közben megint csak egy futót engedtünk bázisra. A hatodikban egyedül Fowler tudott felmutatni egy singlet, szerencsére Ottavino kárára se történt más. A folytatásban megint mind a három denveri könnyen kiesett, majd az első ember Goldschmidt volt eredményes egy hazafutással, végül Brothers három kiejtéssel zárta le ezt a játékrészt. A nyolcadik inning alatt se veszélyeztettük a bázisokat, aztán Betancourt ellen csak egy double született, mi pedig már képtelenek voltunk a végén bármit is csinálni, így nem kerültük el a sima vereséget, esélyünk se volt ezen a napon.
- Mindössze három ütést értünk el a hazaiak 11 találatával szemben. Az egyetlen pontunkat az újonc Rosario szerezte, ez volt a 25. RBI tőle a szezonban, ezen kívül még Giambi egy doublet, Fowler singlet jegyzett. Outman kezdése elég pocsékul sikerült, három játék alatt öt pontot szereztek ellene, a második vereségét könyvelte el. Ottavino egy solo HRből kapott runt, a többiek közül Roenicke két inninget teljesített, mindenki más egyet.

A NL West állása:

1. Los Angeles Dodgers 36-21 (57 meccs)
2. San Francisco Giants 32-25 (57 meccs, 4.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 27-30 (57 meccs, 9.0 GB)
4. Colorado Rockies 24-32 (56 meccs, 11.5 GB)
5. San Diego Padres 19-38 (55 meccs, 17.0 GB)

A kisebb megtorpanás után a Dodgers visszanyerte a formáját, három meccsen söpörték legutóbb a Philst, a csoport másik rangadóján a SD és a SF 1-1re áll, de egy ütközet még hátra van. A hétvégén a divízió mind az öt csapat más-más ellenféllel fog csatázni: a LAD Miamiba, a Padres Milwaukeeba látogat, az Arizona az A'st, a SF pedig a Rangers fogadja.

Ezalatt a mieink három meccset vívhatnak a Los Angeles Angels sztárcsapatával hazai környezetben, muszáj lesz a kisiklás után magunkhoz térni. A következő időpontokban szurkolhatunk a srácoknak Pujolsék ellen: szombat 02:40, szombat 22:10, vasárnap 21:10. Bízzunk továbbra is töretlenül a csapatban, hátha a mostani két vereség után sikerül visszatérni a jó formához! GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr424568543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.06.07. 16:49:18

francis visszatér! hétvégén már dobhat fuck yeah:D

Tomi_Tanguay 2012.06.07. 16:50:53

ma tehát szünnap, aztán péntektől vasárnapig angels itthon!

Coach Sacco 2012.06.07. 19:56:18

@Tomi_Tanguay: Ennek én örülök, jó srác és már ismerjük őt.
Guthrie azt mondta, hogy még zavarja a sérülése.

Tomi_Tanguay 2012.06.07. 20:07:49

rox-angels pitching matchupok:

Friday: Angels' C.J. Wilson (6-4, 2.54 ERA) at Rockies' Alex White (2-3, 5.60), 6:40 p.m., ROOT
Saturday: Angels' Dan Haren (3-6, 3.52) at Rockies' Jeff Francis (2012 debut), 2:10 p.m., ROOT
Sunday: Angels' Ervin Santana (2-7, 5.33) at Rockies' Christian Friedrich (4-1, 4.50), 1:10 p.m., ROOT

foppa21 2012.06.08. 09:13:36

francis a sérülése után nem volt az igazi. gondolom nem véletlen hogy máshol nem tudott megragadni, de benne legalább érdemes bízni és "a mi kutyánk kölke":-)

foppa21 2012.06.08. 21:11:24

bírnám ha megütnénk párszor pujolsékat:-D

foppa21 2012.06.09. 07:22:40

7-2re nagyon kikaptunk

Tomi_Tanguay 2012.06.09. 09:30:20

sajnos nem láttam a meccset. de írok pár sort, mert már filip összegzése is megvan:)

az elsőben white ellen egy single és sb
nálunk három out

a másodikban három-három kieső mindkét oldalon

a harmadikban két kieső után single, hunter 2run HR, double, hbp
három kieső

a negyedikben singlet és doublet kaptunk
csak egy cargo single

az ötödikben single, hunter 2run HR
helton double, pacheco flyout DP

a hatodikban három out
nálunk ph eyjr single, scut RBI double

a hetedikben roenicke kiosztott hármat
helton reached error, pacheco GIDP

a nyolcadikban belisle egy single és DP
két out után nelson walk és fowler single

a kilencedikben két out után single, walk, hbp, hunter 2run RBI single, pujols RBI double
tőlünk helton single, pacheco RBI triple
2-7 lett.

Tomi_Tanguay 2012.06.09. 19:22:53

Rockies vs. @Angels, 6/9, 2:10pm: Fowler8, Scutaro6, Gonzalez7, Giambi3, Pacheco5, Colvin9, Nieves2, LeMahieu4, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.06.09. 20:03:24

rogers ment le hogy helyet csináljunk francisnek

foppa21 2012.06.09. 22:17:01

nagyon kéne végre a meglepetés

Tomi_Tanguay 2012.06.09. 22:56:38

az elsőben francis ellen két single, pujols sac fly RBI, még egy WP score
nálunk scut solo HR, giambi walk

a másodikban két single, trout 2run RBI single, még egy single, pujols RBI single
colvin solo HR, nieves single
2-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.09. 23:00:39

Hát szegény Francis-t rossz nézni, nem volt még felkészülve erre a startra.

Tomi_Tanguay 2012.06.09. 23:47:07

a harmadikban még két single, aybar RBI groundout
két outnál giambi double

a negyedikben francis ellen single és két SB, walk 1outig. moscoso ellen trumbo RBI groundout, kendrick RBI single, walk, pickoffal vége
nálunk colvin single, lemahieu single, nelson single, loaded 1outnál fowler forceout out at home, scut SO
2-8

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 00:39:54

az ötödikben moscoso három out
cargo solo HR, moscoso double

a hatodikban single, pujols 2run HR, single, walk.
nálunk nelson solo HR, scut single
4-10

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 01:33:15

a hetedikben brothers háromból három out
2outnál colvin solo HR

a nyolcadikban ottavino ellen walk és SB, trumbo RBI groundout
fowler walk

a kilencedikben reynolds ellen single, nelson-lemahieu-giambi DP
cargo single, ph cuddy GIDP
5-11 a végeredmény

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 17:50:20

tulo már ütő edzéseket csinál. pénteken szeretne visszatérni a tigers elleni seriesre.

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 19:49:16

Rockies vs. Angels, 6/10, 1:10pm: Colvin8, Scutaro6, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Pacheco5, Rosario2, Nelson4, Friedrich1.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.06.10. 21:23:08

A változatosság kedvéért most Friedrich is tragikusan kezdett. Nincs értelme meccset játszani dobók nélkül.

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 22:03:33

az elsőben friedrich ellen double, hunter RBI single, még egy single, trumbo 3run HR, single, pacheco-nelson-helton DP, double
cargo double, cuddy RBI double

a másodikban walk és hunter 2run HR, walk
pacheco single, friedrich walk, colvin 3run HR, scut double, cargo 2run HR
6-6!:D

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 22:58:08

a harmadikban single, walk és három out
nálunk semmi

a negyedikben single, pacheco error, trumbo 3run HR
eyjr single, colvin single, scut sac fly RBI
7-9

Tomi_Tanguay 2012.06.10. 23:39:46

az ötödikben roenicke ellen két single
helton reached error, pacheco lineout DP

a hatodikban roenicke ellen walk és cs, walk, single, loaded 2outnál groundout
csak nieves single, colvin walk
7-9

Tomi_Tanguay 2012.06.11. 00:18:48

a hetedikben brothers háromból három out
cargo single és SB

a nyolcadikban belisle ellen double, kendrick RBI single, helton error
kiestünk hárman
7-10

Tomi_Tanguay 2012.06.11. 00:46:54

a kilencedikben betancourt kiejtett hármat
colvin double, scut RBI single, cargo lineout DP, cuddy single, helton ellen vége
8-10-re kikaptunk harmadszor is :(


süti beállítások módosítása