Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Pirates 1:2 L

2012.07.19. 11:27 - Tomi_Tanguay

Hétfőtől szerdáig újabb vesztes párharcon esett át a Colorado Rockies csapata, legutóbb a Pittsburgh Pirates vitt el háromból két meccset a Coors Fieldről, tovább tart a hanyatlás.



1. meccs, hétfő: Rockies-Pirates 5-4 walk-off
A series első meccsének a mostanában megszokott összeállítással vágtunk neki, az infielden Cuddy, Scut, Rutledge, Pacheco kezdett, kívül a CarGo-Fowler-Colvin triót alkalmaztuk, az elkapó Rosario volt, a rotációban Francis következett. Az első játékrészben egyetlen singlet kaptunk, de csak a kettesig engedtük a futót, közben a három denveri simán kiesett. A következő részben is egyetlen ütést hagytunk és a rablás lekapcsolásával sikerült menteni, mialatt Cuddy doublet és Rosario walkot jegyzett fel. A harmadikban mindkét oldalt három-három kiesés történt, majd Francis újra csak egy singlet kapott, nálunk semmi nem volt. Az ötödik tetején adódtak először gondjaink, két singlet követően éppen a dobó Karstens RBI single találatával került lépéselőnybe a Pirates, de legalább ilyen gyorsan jött a denveri válasz. Először Colvin és Rosario léptek pályára, Rutledge single ütésével egyenlítettünk, a szélső bázisokon jártak a futók, amikor a csereütő EYJR mindkét társát beküldte egy doublelal, plusz még Scut is bevágott egy RBI singlet, mellyel 4-1re léptünk meg. Ezután Roenicke folytatta és csak egy singlet kapott, részünkről kiesett a hármas. A hetedik tetején egy walkot követően Rutledge-Scut-Cuddy double playt mutatottunk be, közben újra három outot szedtünk össze. A soron következő játékrészt is Roenicke oldotta meg, majd két kieső után CarGo és Cuddy lépett pályára, de Colvin ellen hárítani tudtak. Betancourt jött a végén, beszedett két singlet egy popout előtt és után, amikor úgy felerősödött az esőzés hogy szünetet kellett tartani. Közel egy órát állt a játék, majd Brothers folytatta, de sajnos rögtön az első dobását Alvarez kivágta egy 3run HRért, mellyel a Pirates a semmiből 4-4re egyenlített. Haladt tovább a meccs, a kilencedik alján Rosario és Giambi jegyzett egy-egy singlet, végül a helyzetet kihasználtuk és Fowler sac flyal befejezük a meccset.
- 5-4re győztünk a drámai végjátékban, izgalmas befejezéssel diadalmaskodtunk, de a lényeg a győzelem volt. Fowler szállította a sikert jelentő pontot, azon kívül 1/4el ütött és volt egy fantasztikus elkapása is. Rosario volt az egyetlen emberünk egynél több találattal, két-két ütéssel és futással végzett, beleértve a walk offot érő runt. Young Jr két pontot postázott csereütőként, ezzel hétnél tart az idényben. Francis meggyőzően kezdte a meccset, öt inning után szokás szerint távoznia kellett, addig hat ütésből csak egyetlen pontot engedett. Roenicke hozta a következő három inninget, mindössze egy ütést szenvedett el. Betancourt két ütést engedett a kilencedikben, majd Brothersé lett a blown save és a győzelem is, 3run HRal hagyta egyenlíteni az ellenfelet, később azonban megnyertük a meccset.

2. meccs, kedd: Rockies-Pirates 2-6
A második meccsre EYJR került be a right fieldre és megkapta a leadoff helyet is, közben Fowler a sor a harmadik helyére került, CarGo a negyedikre. A soros dobó Friedrich volt, aki három groundoutot osztott ki az első felvonásban, a mieink két single és egy walk által két kieső mellett feltöltötték a bázisokat, azonban Pacheco nem tudott élni a korai nagy lehetőséggel. A második részben egy sétát és egy singlet engedélyeztünk, közben egyedül a denveri dobó jegyzett egyetlen 2out singlet. A harmadik tetején könnyedén kiszórtuk a három ellenfelet, majd Scut és Fowler single ütéseivel nyomultunk előre, CarGo double playt kapott, de a hármason maradt futó a Cuddy játéka közben vétett error révén hazaért és megszereztük a vezetést. A folytatásban rögtön az első ütő McCutchen kiegyenlített a bal szélre lőtt hazafutással, de a mieink se tétlenkedtek, Rosario sétát harcolt ki és az őt követő Rutledge egy hatalmas RBI triplelel juttatta ismét előnyhöz a denveri gárdát. 2-1es előnybe kerültünk, de az ötödik dobórészt két sétával indítottuk, Presley groundout közben az első futó is hazaért, Sutton RBI singlelel újra eredményesek voltak, esett még egy találat, Friedrich egyre inkább elvesztette a fonalat és a wild pitch révén is pontot kaptunk, McGehee pedig RBI singlet vágott, így 2-5nél tudtuk csak befejezni Reynolds közbenjárásával. A következő támadásnak a Cuddy elleni double play vetett véget, majd Ottavino hibátlan volt, ám a hatodik alján nem tudtuk elkerülni a három outot. Ezt követően csak egy sétát engedélyeztünk, közben két séta és egy ütés árán bases loaded alakult ki, de Cuddy ezúttal egy flyouttal puskázta el a helyzetet. A nyolcadik részben Ekstrom hamar beszedett két ütést, McKenry double jelentette a következő vendég pontot, kezdett végképp elúszni a hajó, újra csak egy ütésig jutottunk. A záró játékban Torres két ütés nélküli felengedést hajtott végre, majd két kieső után Fowler, CarGo, Cuddy sétáival újra loaded alakult ki, de hiába hoztuk Pacheco helyett a pinch hitter Colvint, strikeouttal véget ért a mérkőzés, 6-2re kikaptunk.
- Kilenc ütésünk volt, de pontszerző helyzeteknél egyetlen találatot se értünk el, 0/10es RISP statisztikával fejeztük be a meccset. A sor második-negyedik helyén mindhárom ember, Scut, Fowler, CarGo két ütésre volt képes, utóbbi kettő kétszer sétával is járt bázison. Az egyetlen pontot Rutledge szerezte, az első triple találatából immár a negyedik RBIt postázta az évi ötödik meccsén. Friedrich hetedik alkalommal szenvedett vereséget, öt kapott pontjából négyet az emlegetett ötödik játszmában kapart össze. A cserék közül Ottavino két inninget hozott le, Ekstrom viszont kapott egy runt.






















3. meccs, szerda: Rockies-Pirates 6-9

Az utolsó felvonásra Colvin az egyes bázisra került, a jobb szélen Brown kezdett, az elkapó Hernandez volt, a soros dobó pedig Guthrie lehetett. Az első menetet egy leadoff singlet követő három kiejtéssel abszolváltuk, majd csattanósan kezdtük a meccset Fowler hazafutásával, egy sétát követően pedig CarGo bombázott be egy 2run HRt, korán elhúztunk 3-0ra. Ezt követően Alvarez solo HRal zárkózott a Bucs, de a második akcióban Pacheco és Rutledge ütött, Fowler sétát harcolt ki, a loaded 1out lehetőségnél pedig Scut volt eredményes egy groundout közben, CarGo direkt sétát kapott és Brown is betalált egy RBI singlelel, ezzel már 5-1 volt az állás. Sajnos hamarosan gondok támadtak és a Pirates visszazárkózott, Guthrie sorban engedte fel az ellenfeleket, már ketten bázison voltak, amikor Jones lőtt HRt három pontért, kisvártatva bases loaded alakult ki, a régi ismerős Barmes két futót terelt be a single ütésével, az inninget Reynolds fejezte be, mire a vendégek 6-5re fordítottak. A következő akciók eseménytelenül teltek, majd a negyedik alján Scut sétáját követően Brown RBI singlelel egalizáltunk és egy újabb single után ért véget a támadás. Az ötödik részben viszont Reynolds gyorsan bekapkodott két hazafutást, McGehee bombája két, Barajasé egy pontot jelentett, így hamarosan Ekstrom folytatta három pont hátrányban. Részünkről Rutledge jegyzett egy singlet, majd Brothers dolgát egy séta után a Rutledge-Scut-Colvin double play segítette. A hatodik támadásban Brown hozott egyetlen doublet, a pittsburghi trió strikeouttal vonult vissza, a hetedik alján viszont tőlünk is kiesett a három ütő. Ezután Belisle egy embert engedett pályára, majd Cuddy és Scut léptek bázisra, de a 2in-1outból nem sokat tudtunk kihozni, két outtal hárították a veszélyt. Az utolsó dobórészt Betancourt hozta le, a vendégek pedig könnyedén befejezték a meccset háromból három kiejtéssel, esélyünk se volt felzárkózni.
- A jó kezdés ellenére 9-6re vesztettünk és újabb seriest buktunk el. Brown remekelt az első meccsén, öt beállás alatt három ütést jegyzett és két pontot köszönhettünk neki. Gonzalez szintúgy két RBIt regisztrált, elérte a 62 darabot az évben a 18. hazafutással, Pacheco és Rutledge két-két ütéssel zártak. Guthrie hagyományosan gyenge volt, a harmadik inning közben hat kapott futással távozott, korán sok pontot kapott és hátránynál kellett levonulni. Azután egyenlítettünk még, így a vereséget Reynolds vitte el, először kapott L betűt az évben, 1.2 IP alatt három futás született ellene. Brothers két játszmát hozott le hibátlanul, három SOval.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 51-40 (91 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 49-44 (93 meccs, 3.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 44-47 (91 meccs, 7.0 GB)

4. San Diego Padres 38-55 (93 meccs, 14.0 GB)
5. Colorado Rockies 35-56 (91 meccs, 16.0 GB)


A Dodgers újabb párharcot vesztett, csak egy meccset nyertek a Phils ellen, így a Giants tovább erősítette vezető helyét. A SF az első két meccset behúzta a Braves ellen, még egy meccs hátra van. Mint ahogyan a D'backs és a Padres aktuális párharcában is lesz még egy-egy felvonás, jelenleg 2-1re vezetnek a riválisaink. A hétvégén a LAD a Metshez, a SF a Phillyhez utazik, az ARZ következő ellenfele az Astros lesz otthon.

Továbbra is a mezőny legvégén helyezkedünk el, a következő párharcot egy közvetlen vetélytárs ellen vívhatjuk, péntektől a San Diego Padreshez látogatunk. A SD elleni meccsekre a következő időpontokban kerülhet sor: szombat 04:05, vasárnap 02:35, vasárnap 22:05. Reménykedjünk a javításban, hátha most sikerül a leggyengébb csoportellenfélen hozni pár meccset. GO ROCKIES!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr674663891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2012.07.19. 17:48:14

egyre biztosabb hogy a legutolsók között végzünk. szerintem az ütők jók,sok ígéretes fiatal van,csak a dobókkal kéne sürgősen kezdeni valamit.

Tomi_Tanguay 2012.07.19. 20:23:57

nelsont kiengedték a kórházból.

Tomi_Tanguay 2012.07.20. 20:55:23

megvolt a trade: guthrie for sanchez to KC. a giantsben jó volt a gyerek, de elég nagy arca van, idén ő is borzasztó gyenge.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.20. 22:40:46

A dobópárharcok eddig lemaradtak:

Friday: Rockies' Drew Pomeranz (1-4, 3.79) at Padres' Jason Marquis (4-9, 5.59), 8:05 p.m., ROOT
Saturday: Rockies' Jeff Francis (2-2, 4.76) at Padres' Kip Wells (1-3, 2.82), 6:35 p.m., ROOT
Sunday: Rockies' Christian Friedrich (5-7, 5.85) at Padres' Ross Ohlendorf (3-0, 5.87), 2:05 p.m., ROOT

Tomi_Tanguay 2012.07.21. 04:04:20

Rockies lineup 7/20 at SD: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer3, Brown9, Pacheco5, Rosario2, Rutledge6, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2012.07.21. 04:13:28

sanchez guthrie helyét fogja átvenni, hétfőn kezd először.

Tomi_Tanguay 2012.07.21. 04:59:16

az elsőben scut single, cargo GIDP
pomeranz háromból három out

a másodikban csak egy pacheco double
quentin solo HR, single, grandal RBI double, rut error, cabrera RBI single, sac bunt
0-3

Tomi_Tanguay 2012.07.21. 05:16:40

a harmadikban rutledge double, fowler single, scut fielders choice, cargo grand slam. cuddy single és CS
két single, denorfia RBI triple, grandal 2run HR, single és két outig.
4-7

Tomi_Tanguay 2012.07.21. 06:27:08

a negyedikben roenicke ellen egy single
rut triple

az ötödikben scut single, cargo single, brown sac fly RBI
egy single

a hatodikban egy hbp
roenicke három out
5-7

Tomi_Tanguay 2012.07.21. 07:05:21

a hetedikben kiestünk hárman
roenicke egy walk és egy out. reynolds ellen egy walk.

a nyolcadikban error, rutledge double
ekstrom ellen single és sb, forsythe sac fly RBI, headley solo HR

a kilencedikben három out
5-9 a vége

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 02:42:14

Rockies lineup 7/21 at SD: Fowler8, Scutaro4, Gonzalez7, Cuddyer3, Colvin9, Pacheco5, Hernandez2, Rutledge6, Francis1.

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 02:44:53

pomer következő startját valószínű eltoljuk, talán nem kell DLre mennie. rosarionak szintén pihennie kell és nála is lehetőség a DL.

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 03:35:28

az elsőben csak egy cargo single
francis ellen single, double, headley 2run RBI single, rut-scut-cuddy DP

a másodikban háromból három out
guzman solo HR

a harmadikban kiestünk hárman
francis három groundout
0-3

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 04:30:38

a negyedikben cargo reached error, cuddy walk, colvin single, loaded 1outnál pacheco 2run RBI single, hernandez RBI single, rutledge RBI single
háromból három out

az ötödikben scut single és cs, cuddy double, colvin RBI single, pacheco RBI double
francis ellen triple, e. cabrera RBI double, denorfia RBI single és out at 2nd, még egy single
6-5

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 05:14:30

a hatodikban rutledge single és három out
ottavino ellen walk, scut-rutledge-cuddy DP

a hetedikben cuddy single
ottavino ellen single és egy out. brothers két SOval befejezte.
6-5

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 05:49:58

a nyolcadikban három out
belisle ellen double, grandal RBI single

a kilencedikben megint kiestünk hárman
belisle ellen két single, colvin-rutledge flyout DP
6-6, megy tovább

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.07.22. 06:00:59

Colvin az év defenzív játékával küldte extra inningekbe a meccset. Elképesztő a gyerek. :)

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 09:18:50

az extra inningek.

a tizedikben egyetlen cuddy single
torres kiszórt hármat

a tizenegyedikben fowler single és sb
torres újra három out

a tizenkettedikben cuddy single, pacheco RBI single, hernandez RBI single
betancourt háromból három kiejtés
8-6 W!:)

foppa21 2012.07.22. 11:43:15

el se hiszem hogy megnyertünk egy ilyen meccset. ezeket szoktuk elveszteni

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 12:34:48

pacheco sírt a legjobban a pénteki meccs előtt a megemlékezésnél, állítólag ismerősei haltak meg a lövöldözésben. ma meg élete meccsét játszotta. le a kalappal előtte!

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 19:41:06

hernandez a karját fájlalja, rosarionak ugye a bokája ment szét és DL esélyes. valószínűleg pacheco lesz ma a catcher.

Tomi_Tanguay 2012.07.22. 22:09:03

mai lineup:
cf eyjr, 2b scut, lf cargo, 1b cuddy, rf colvin, c pacheco, ss rutledge, 3b lemahieu, p friedrich

Tomi_Tanguay 2012.07.23. 00:12:42

az elsőben eyjr triple, scut RBI single
friedrich ellen double, walk, headley sac fly RBI

a másodikban rutledge single, lemahieu RBI double
single, friedrich throwing error

a harmadikban cargo walk és sb
náluk is egy walk

a negyedikben kiestünk hárman
walk, wp, baker RBI single
2-2

Tomi_Tanguay 2012.07.23. 00:33:32

az ötödikben három-három out mindkét oldalon

a hatodikban cargo walk
ottavino háromból három out

a hetedikben lemahieu single
ottavino ellen single out nélkül. reynolds ellen venable RBI single és két out. ekstrom harmadik out.
2-3

Tomi_Tanguay 2012.07.23. 01:38:36

a nyolcadikban három outot kaptunk
ekstrom ellen single és sb két outig. brothers SO.

a kilencedikben három out megint
2-3as vereség
holnap valamikor napközben lesz összefoglaló.


süti beállítások módosítása