Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Rockies - Reds 0:3 L

2012.07.30. 09:38 - Tomi_Tanguay

A Colorado Rockies csapata újabb három meccses párharcot veszített el, ráadásul azok után, hogy mostanában egy meccset általában megnyertünk, most mind a háromszor kikaptunk a Cincinnati Reds ellen.






















1. meccs, péntek: Rockies-Reds 0-3

A pénteki első meccsen a belső négyest a visszatérő Helton mellett Scut, Rutledge, Pacheco alkotta, kívül a CarGo-Fowler-Cuddy hármas kezdett, az elkapó Rosario volt, neki a balos Pomeranz dobott. A nyitó inningben mindkét oldalon kiesett az első három próbálkozó, majd a másodikban is egyedül a vendégek értek el egyetlen sétát. Ezt követően a leadoff single után sikerült kiejteni három Redsest, részünkről a komplett ütő sor kiesett az első lehetőség alkalmával, vagyis három inninget pályára kerülés nélkül tudtunk le. A negyedikben tört meg a jég, sajnos az ellenfél jóvoltából, egy single után Ludwick RBI doubleból volt eredményes, egy újabb ütést követően pedig a hármason lévő futót Frazier szállította haza sac fly által. Két out után végre mi is meghoztuk az első ütésünket, CarGo single találata nem sokat jelentett. Az ötödik játékrészben a vendégek hármasa könnyen búcsúzott, tőlünk Helton singlet és Pacheco doublet jegyzett, de 2in-1outnál hiába álltak a futók a pontszerző területeken, a következő két ember a kiesés sorsára jutott, nagy lehetőséget szalasztottunk el. A folytatásban Pomeranz két single után távozott, vesztünkre azonban a váltótárs Ottavino egy beállás alatt két wild pitchet vétett és a második futást jelentett a Redsnek, végül egy szándékos séta után Arroyo ellen strikeouttal hárította a teli pályás lehetőséget. Nem sikerült a válasz, csupán CarGo tudott felmutatni egy 2out doublet, aztán Ottavino háromból három kiejtéssel javított. A hetedik akcióban ugyancsak két singlet értünk el, ám a csere ütő EYJR ellen hárítottak, majd Reynolds és Ekstrom együttes erővel abszolválták a nyolcadik dobórészt. Aztán Scut jegyzett egy duplát, de a hármasnál tovább nem jutott, az utolsó védekező játékot két single ellenére lehoztuk, búcsúzóul még Pacheco ért el egy singlet, de szépíteni már nem tudtunk, 3-0ra elvesztettük az első meccset.
- 9-8 arányban ütöttünk kevesebbet, a helyzetkihasználásunk viszont egészen pocsék volt, semmire nem voltunk képesek a pénteki meccsen, Gonzalez és Pacheco hozott két-két ütést, utóbbinak egy szép játéka is volt a mezőnyben. Pomeranz a biztató kezdés ellenére a hatodik játék alatt három pontot kapva távozott, már a hatodik veresége volt az évben. Ottavino és Ekstrom mindketten 1.2 játékot úsztak meg kapott pont nélkül.

2. meccs, szombat: Rockies-Reds 7-9
Szombaton az elcserélt Scutaro helyett LeMahieu kezdett a kettesen, más változás nem történt a mezőnyben, a soros kezdő dobó Friedrich volt. Az első játékban három kiejtést hajtottunk végre, majd hamar akcióba lendültünk és az első két ember single ütéseit követően CarGo 2run RBI singlelel ragadta magunkhoz az előnyt, utána Cuddy duplával két futó került a pontszerző bázisokra, Helton sac flyból pedig újabb pontot szereztünk. A 3-0s rajt után váratlanul megsebezték a kezdő dobót, a következő dobórészben Ludwick és Frazier is solo HRt vágott. Sőt, az eredménytelen támadás után a harmadik játszmában Stubbs hazafutásával kiegyenlített a Reds. Ezt követően Rutledge nyitott egy singlelel, CarGo ütését követően a szélső bázisokat vettük birtokba, ekkor Cuddy ellen double play történt, közben az első futó haza érhetett és 4-3 arányban visszavettük az előnyt. A negyedik játszmában egyedül a mieink értek el egy singlet, majd nagy akcióba lendültek a vendégek, sorra léptek pályára az emberek, Cozart és Stubbs volt eredményes egy-egy RBI single által egyetlen outig. Friedrich távozott, de a folytatásban Roenicke is rögtön beszedett két pontot Phillips double találata után, ezzel a Reds 7-4re átvette a vezetést. Fowler sétával, Rutledge ütéssel került pályára, CarGo fielder's choice play közben küldött be egy futót, később viszont lekapcsolták rablás közben. A hatodik tetején Rolen hazafutásával állították vissza a három pontos különbséget, közben két single és egy séta által feltöltöttük a bázisokat, de Fowler ellen összehozták a harmadik outot. Brothers boldogulását két séta közt egy double play segítette, majd CarGo sétája után Cuddy lőtt a bal szélre HRt, mellyel 8-7re kapaszkodtunk vissza. Sajnos az első adandó alkalommal betalált a Reds is, Belisle ellen a legelső ütő Ludwick bombázott a kerítés fölé, a többiek kiestek. A nyolcadik akciót LeMahieu duplájával kezdtük, utána viszont már csak egy sétára voltunk képesek. Betancourt biztosan hozta a kilencedik tetején, tőlünk Helton és Pacheco léptek pályára az utolsó próbálkozásnál, de a Brown elleni strikeouttal véget ért a mérkőzés.
- Két ponttal kikaptunk, hiábavaló volt a korai vezetés és a néggyel több ütés. Gonzalez két ütésből három futást postázott, ezzel elérte a 70 RBIt a szezonban. Cuddyer a 15. hazafutását lőtte a szezonban, öt beállás alatt két ütéssel zárt. Rutledge és LeMahieu három ütést regisztráltak. Friedrich nem bírta sokáig, 4.1 inninget követően távozott, addigra már hét pontot kapott, három HRt lőttek ellene. A cserék közül még Roenicke és Belisle ellen született run, mindketten egy-egy hazafutásba néztek bele.























3. meccs, vasárnap: Rockies-Reds 2-7

Az utolsó meccsen próbáltuk menteni a söprést, Helton pihenőt kapott, helyette Cuddy kezdett az egyesen és Colvin került be a jobb szélre, Hernandez elkapónak öltözött, az aktuális dobó Sanchez lehetett. Nehezen kezdtük a meccset és Sanchez hamar engedett egy sétát, a második bázist elrabló futót Phillips single találata repítette haza, így a vendégek kerültek előnybe. Szerencsére hamar jött a válasz, a leadoff hitter Fowler sétált, az őt követő Rutledge 2run hazafutásával máris fordítottunk, illetve még Cuddy járt pályán egy mezőnyhiba jóvoltából. Ezt követően a Reds triplával kezdett és Cairo biztonságijával válaszoltak, a második eredménytelen denveri akció után ezt újra eljátszottak, Cozart leadoff triple után Stubbs sac flyal fordítottak 3-2 arányban. A harmadik támadásban két ütést mutattunk fel eredmény nélkül, aztán a vendégek egy 2out doublet jegyeztek, míg a negyedik alján háromból hárman kiestünk. A következőben még mélyebbre kerültünk, Sanchez engedett egy singlet és beszedett egy 2run HRt Stubbstól, majd egy outot követően Bruce is a nézőtérre bombázott róla, a játékot már az első csere ember Torres fejezte be, a Reds pedig 6-2re meglépett tőlünk. A sokkhatás alatt kiesett a három ütőnk, a hatodik tetején egyetlen doublet szenvedtünk el, majd támadásban 2in1-out után mondtuk csődöt Hernandez és Pacheco kiesésével. A hetedik játékrész eseménytelenül alakult, ezt követően Ekstrom kárára született két ütés egymás után, a második sajnos Cairo pontot érő duplája volt, tovább nőtt tehát a különbség. Aztán csak egy sétát hoztunk, Reynolds ellen egyetlen single esett, a befejező játékban az első ütést követően Pacheco double play áldozata lett, még két embert pályára küldtünk, azonban Fowler ellen egy groundouttal befejezték és 7-2re vesztettünk.
- Megint vezettünk az elején, de nem sok közünk volt a meccshez, a vendégek magabiztosan nyertek, 12-6 arányban volt több ütésük. Rutledge a második hazafutását szerezte, az egyetlen emberünk volt két találattal és mindkét pontunkat neki köszönhettük. Sanchez a hétből hat pontot elvitt, 4.1 játszma alatt megint bizonytalan volt, nyolc ütést szereztek ellene. Később Torres 2.2t hozott le hibátlanul, Ekstrom ellen esett még egy pont.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 55-46 (101 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 56-47 (103 meccs)
3. Arizona Diamondbacks 51-51 (102 meccs, 4.5 GB)

4. San Diego Padres 43-60 (103 meccs, 13.0 GB)
5. Colorado Rockies 37-63 (100 meccs, 17.5 GB)


A Dodgers az idegenbeli 3-0s párharccal beérte az élen a Giants, a SF a kettővel kevesebb meccsével vezeti még a csoportot. Közben a SD vesztett a hétvégén Miamiban, az Arizona viszont megnyerte a Mets elleni párharcot. A következő napokban a Giants fogadja a Mets, a Padres Cincybe látogat és rendeznek a csoporton belül egy Dodgers-D'backs rangadót is.

A Rockies marad itthon, azonban megint nagyon nehéz meccsek jönnek, mivel a tavalyi World Series győztes St. Louis Cardinalst fogadjuk. Hétfőn szabadnaposak leszünk, aztán három nap alatt három meccs vár ránk a következő időpontokban: szerda 02:40, csütörtök 02:40, péntek 02:40. Egyre kilátástalanabb a helyzetünk, most már nem nagyon van miben reménykedni, legfeljebb egy-egy jól sikerült párharchoz lehet szerencsénk, hátha most sikerül pár győzelmet szereznünk, de az esélyek nem mellettünk szólnak. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr754685446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.07.30. 09:45:15

na hát ez volt a legutóbbi böszmeség.

Tomi_Tanguay 2012.07.30. 10:09:55

Carlos Gonzalez extended his home hitting streak to 28 games, the second longest in team history. Larry Walker owns the record at 30 games, accomplished in 2002.

foppa21 2012.07.30. 11:31:29

szép lett az új külső! nekem balra a fekete rész kicsit sok eddig

PappGabor 2012.07.30. 13:17:40

Hogy érted hogy sok? Világosabb feketére gondolsz? Vagy kisebb területű fekete részre? (ez utóbbi a menü adott mérete miatt nem biztos hogy megoldható)

foppa21 2012.07.30. 15:56:56

@Rataxes: mindkét féleképpen. területre gondoltam de lehet ha világosabb lenne, az is dobna rajta. így nekem olyan volt elsőre mintha gyászjelentés lenne. de nem beszólni akarok mert tényleg nagyon szép lett az oldal:-)

Black_Adder 2012.07.30. 17:24:17

a terület szvsz pont akkora, mint volt, és jól is van így.
Színtémában nem szólnék hozzá, mert én nagyon vizuális alkat vagyok, amíg nem látom más színben, nem tudom, h jobb-e vagy rosszabb. Amúgy nekem jó ez a fekete is.

Ja és csak h el ne felejtsem, köszi Rata, nagyon király lett, jobb mint a phillyblog :)

Tomi_Tanguay 2012.07.30. 21:23:44

már bocs az offért:D csacsi 2.1 játékot bírt az első rehab starton a modestoban de nem voltak fájdalmai.
“I just tried to throw my fastball for strikes … almost all first-pitch fastballs,” Chacin told the Modesto Bee after the Nuts lost 8-3 to San Jose. “They just started to swing at that first pitch.”

Tomi_Tanguay 2012.07.31. 02:12:20

white a pitcher of the week volt a PCLben. 0.60 ERA in 15 innings last week. He’s the first Sky Sox pitcher to win PCL award since Brandon Hynick in 2009
ha így folytatja akkor jöhetne fel hamarosan sanchez helyére

foppa21 2012.07.31. 15:53:05

@Tomi_Tanguay: na ez végre jó hír. és de la rosa mikor jöhet vissza?

Tomi_Tanguay 2012.07.31. 19:35:43

nem gyengén erősítenek a div ellenfelek. a dodgersbe érkezik victorino, a giantsbe pence. buzik.

Tomi_Tanguay 2012.07.31. 22:07:04

eljött a 10 óra és nem csináltunk semmit. beton iránt sokan érdeklődtek, de nem cseréltük el. még két hétig mehetnek a waiver nélküli cserék, akkor még beleférhet.

Tomi_Tanguay 2012.07.31. 22:27:48

herrera aktiválva, tommy fieldet leküldtük

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 02:35:12

Rockies lineup 7/31 vs. STL: Young Jr8, Rutledge6, Gonzalez7, Cuddyer9, Helton3, Rosario2, Pacheco5, LeMahieu4, Francis1.

fowler lebetegedett.

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 03:19:24

az elsőben francis ellen hbp, single, holliday 2run RBI double, beltran 2run HR, még egy single, lemahieu-rut-helton DP
nálunk eyjr double, cargo RBI single, cuddy RBI double

a másodikban triple, craig RBI single
pacheco double, francis walk
2-5

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 04:06:38

a harmadikban háromból három out
cuddy reached error, SO+CS

a negyedikben is kiestek hárman
pacheco double és három out

az ötödikben ottavino ellen walk, rut-lemahieu-helton DP
rutledge ground-rule double, cuddy reached error, helton walk, loaded 2outnál rosario flyout
2-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.01. 04:28:51

Rutledge 3-run jack a legjobbkor jött! :D

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 05:03:01

a hatodikban double, jay RBI single, még egy walk
két out után ottavino single, eyjr single, rutledge 3run HR

a hetedikben ottavino ellen walk, holliday 2run HR, freese solo HR két outig. ekstrom fejezte be.
rosario walk, pacheco single
5-9

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 05:48:28

a nyolcadikban ekstrom ellen két single, craig 2run RBI single
eyjr single, rutledge GIDP

a kilencedikben reynolds ellen egy single
cargo walk, helton RBI double
6-11es vereség a vége.

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 10:06:19

tulo részt vett az első BPn, reménykedünk benne hogy 1-2 héten belül elkezdheti a rehabot.
“I have been hitting in the cage and I knew I would be all right based on how it was coming off the bat in the cage. The power was still there. I knew that my game wasn’t going to change,” Tulowitzki said. “It’s nice to take it out onto the field. It’s always nice to get back to doing what you love. At the same time. It’s been a tough year.”

foppa21 2012.08.01. 11:08:34

@Tomi_Tanguay: ha tulo visszajön, rutledge fog kikerülni?

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 12:02:08

nem hiszem, marad 2Bnek

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 12:52:24

sorban négy vereség és sorban hat zakó hazai pályán. faszák vagyunk.

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 15:52:27

sajnos kacsa volt az o'dowd távozása körüli pletyka.

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 20:26:45

nieves aktiválva és leküldve rehabra

Tomi_Tanguay 2012.08.01. 20:29:25

o'dowd marad a helyén de több szerepet vállal a minor csapatok ügyeinek intézéséből. a major teammel pedig geivett fog foglalkozni. ez jó szerintem, valami újítás végre.
www.denverpost.com/rockies/ci_21208995/rockies-dan-odowd-remains-gm-duties-shifting-player

Tomi_Tanguay 2012.08.02. 02:43:44

Rockies vs. #Cardinals, 8/1, 6:40pm: Young8, Rutledge6, Gonzalez7, Brown9, Pacheco5, Colvin3, Hernandez2, LeMahieu4, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2012.08.02. 03:37:17

az elsőben pomer ellen single, holliday 2run HR
eyjr walk, rutledge single, brown GIDP

a másodikban egy single, greene RBI double
colvin single, hernandez single, pomeranz walk, loaded 2outnál eyjr groundout

a harmadikban kiosztottunk hármat
cargo walk, brown GIDP
0-3

Tomi_Tanguay 2012.08.02. 04:52:02

a negyedikben pomeranz ellen egy double és walk
colvin triple, hernandez RBI groundout

az ötödikben roenicke hbp és single
herrera walk és három out

a hatodikban kaptunk egy singlet, rutledge-herrera-colvin
brown double, pacheco RBI double, colvin RBI triple, hernandez RBI double, eyjr RBI double
5-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.02. 05:01:16

Kurva jókor jött az esőszünet, végre egyszer jól halad a meccs, és kényelmesen végig tudnám nézni, mielőtt elmegyek, erre a faszt, nyilván egy-másfél óráig állni fog a játék, és baszhatom az egészet.

Tomi_Tanguay 2012.08.02. 05:03:54

a hetedikben brothers ellen walk, single 1outig. belisle ellen holliday 3run HR
nálunk három kiesés
5-6, rain delay

Tomi_Tanguay 2012.08.02. 07:45:03

folytatták másfél óra szünet után:
a nyolcadikban reynolds ellen single, intent walk, wp scores, walk
nálunk csak hernandez single

a kilencedikben torres ellen két single, molina RBI fielder's choice, jay GIDP RBI
tőlünk rutledge 2out solo HR
6-9 L

foppa21 2012.08.02. 21:38:47

kilátástalan a helyzet...holliday brutális megszór bennünket ebben az évben:-(

Tomi_Tanguay 2012.08.02. 21:45:56

amíg a houston mögöttünk van, nincs akkora baj lol:D

Tomi_Tanguay 2012.08.03. 02:43:52

Rockies vs. #Cardinals, 8/2, 6:40pm: Colvin9, Rutledge6, Fowler8, Gonzalez7, Pacheco5, Helton3, Hernandez2, LeMahieu4, White1.

Tomi_Tanguay 2012.08.03. 03:27:42

az elsőben white ellen csak egy single
colvin double és három out

a másodikban kiszórtunk hármat
pacheco single, helton walk, hernandez GIDP

a harmadikban csak egy doublet engedtünk
nálunk háromból három out
0-0

Tomi_Tanguay 2012.08.03. 04:02:51

a negyedikben három kiejtés
cargo double, pacheco RBI double, helton walk, CS

az ötödikben három out
nálunk white single
1-0

Tomi_Tanguay 2012.08.03. 05:37:14

a hatodikban white ellen single, jay RBI triple, intent walk, beltran RBI double, hbp 2outig. brothers harmadik out
fowler walk, cargo single, pacheco sac fly RBI, helton walk

a hetedikben rutledge throwing error
lemahieu single, colvin RBI ground-rule double, rutledge 2run HR

a nyolcadikban belisle három out
pacheco double, hernandez RBI double, rosario 2run HR

a kilencedikben beton három out
8-2 W!:)


süti beállítások módosítása