Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Mets - Rockies 0:4 W

2012.08.24. 10:06 - Tomi_Tanguay

Elég szépen magára talált az elmúlt hetekben a Colorado Rockies csapata, a legutóbbi négy nap alatt négy győzelmet szereztünk és söpréssel távoztunk a New York Mets otthonából.























1. meccs, hétfő: Mets-Rockies 1-3

Foghíjas összeállításban kezdtük hétfőn a párharcot, az infielden Colvin, LeMahieu, Herrera, Pacheco álltak, a külső hármast a Brown-Fowler-Blackmon trió alkotta, az elkapó Rosario lehetett és az első meccsen White volt a soros dobó. Az első három denveri simán búcsúzott, majd két kieső után lendült támadásba Mets és két pályára kerülést követően Murphy RBI singlelel meg is szerezték a vezetést az elbizonytalanodó White ellen. A második menet mindkét oldalt eredménytelen volt, a harmadikban egyedül White mutatott fel egy 2out singlet, közben a hazaiaknál is egy single esett, de Baxtert pickoffal leszedtük a kettesnél. Ezt követően Fowler jegyzett egy singlet, de utána Brown lineout double play áldozata lett, míg a Metst egyetlen sétát könyvelt el. Az ötödik tetején végre tényleg hallattunk magunkról, az első ember kiesését követően Colvin lőtt ki egy solo HRt a jobb szélen, mellyel kiegyenlítettünk. White távozott és a következő dobórészt már Moscoso teljesítette hibátlanul, majd a hatodik akcióban eredménytelenek voltunk, ám a denveri long reliever is lehozott egy újabb játékrészt egyetlen 2out ütéssel. A következő attak során két sétát harcoltunk ki, az első két bázisnál nem jutottunk messzebb, LeMahieu ellen SOval védekeztek. A hetedik alsó felében 1in-1outról Brothers zárta le sikeresen a játékrészt, majd Herrera kezdett akcióba egy bunt singlelel, azonnal a kettesre jutott a dobó hibájának köszönhetően, Nelson biztonságival a hármasra ért ahonnan egy passed ball jóvoltából átvettük a vezetést. Az őt követő két ember simán kiesett, utána Brothers egy double, illetve egy vétlen és egy direkt sétával teli pályát engedett az ellenfélnek, a 3in-2out lehetőséget Belisle hárította el egy fantasztikus játékkal Valdespin ellen. Maradtunk 2-1es előnyben és a kilencedik tetején ketten bázison tartózkodtak, amikor Hernandez volt eredményes egy RBI singlelel és már két ponttal vezettünk. Betancourt volt még hátra, aki egy single és egy walk ellenére magabiztosan hozta a savet és 3-1re győztünk.
- Csak 6-6 ütésre volt képes a két csapat a meccsen, szerencsére a fontos pillanatokban mi tudtunk pontokat szerezni, a hajrában sikerült megszerezni a győzelmet. Colvin a 14. HRt szerezte, július 6 óta először talált be, az egyetlen játékosunk volt két ütéssel. Hernandez a 24. RBIt szállította, illetve még Herrera jegyzett egy fontos runt. White az első négy menetet egyetlen futással abszolválta, Moscoso 2.1 játékot oldott meg hibátlanul. Brothers 7-2re módosította az éves W-L statisztikát, Betancourt pedig 24. alkalommal regisztrált savet a szezonban.

2. meccs, kedd: Mets-Rockies 2-6
A második meccsen ugyanaz volt a felállás a mezőnyben, csak elkapót váltottunk és Hernandez kezdett, a dombra visszatért több hónapos kihagyásból Chacin. Az első próbálkozás alkalmával mindhárom ütőnk strikeoutot kapott, de Chacint se kellett félteni, biztosan tartotta távol a bázisoktól a hazai triót. A második inning alatt egyetlen futó került csak fel, aki Brown mezőnyhibájának köszönhetően jutott az egyesre. A következő részben mindkét csapatnál kiesett a három-három ütő, majd a Rockies a negyedik tetején se volt képes elkerülni a három outot, ezzel szemben a házigazdák két singlet követően Murphy sac flylal előnybe kerültek. Az ötödikben három flyoutot szenvedtünk el, Chris Young 15ből 15 outnál járt, közben Colvin hibájából engedtünk fel egy futót, de később pickoffal leszedtük. A hatodik inningben aztán végre megtörtük a jeget és megszakítottuk a perfect gamet, LeMahieu és Herrera talált egy-egy single ütést, Chacin bunt közben pedig egy errorból pontot is szereztünk. Ment tovább az akció és Blackmon RBI singlelel fordítottunk, majd Fowler ütése is ért egy pontot, végül Hernandez biztonságival volt eredményes, 4-1re átvettük a vezetést. Chacin a hatodik dobórészt is lehozta két single ellenére, a második közben Brown asszisztjával előztük meg a futót a home platen. Ezután Colvin jegyzett egy singlet, a következő két strikeout alatt elrabolt egy-egy bázist, Herrerat direkt pályára engedték, de aztán a harmadik outot is összehozták. Reynolds beszedett egy doublet és Roenicke ellen Torres talált be egy biztonsági jóvoltából. A nyolcadikban Blackmon nyitott egy duplával és Fowler RBI singlelel újra beköszönt, majd egy újabb ütést követően ért véget az akció, mely alatt Belisle egyetlen singlet engedélyezett és egy Herrera-Colvin double play is a hasznát szolgálta. Az utolsó részben Brown hintett egy doublet és Herrera fielder's choice play közben szállítottuk a hatodik runt, Brothers biztosan megőrizte a négy pontos előnyt és 6-2re diadalmaskodtunk kedd este.
- A nehéz kezdés után csak belejöttünk és a hatodikban megfordítottuk az állást, onnantól biztosan vezetve nyertünk. Fowler négy lehetőség alatt két RBI singlet jegyzett, újabb két találatával már 44 pontos és .300 feletti átlaga van, ráadásul egy remek elkapása is volt a falnál. Blackmon a sor tetején két ütésre volt képes és megszerezte az első pontját a szezonban. Chacin parádésan tért vissza és az első hat játékot egyetlen futással lehozta négy ütés mellett, megvolt az első győzelme az évben. A cserék is hibátlanok voltak, Belisle és Brothers is egy-egy játékot teljesített.






















3. meccs, szerda: Mets-Rockies 2-5

A harmadik meccsre CarGo visszatért a személyes pauzából Brown helyére, a 3B posztot Nelson vette át Pachecotól, újra Rosario volt az elkapó és a következő dobó Francis lehetett. A legelső denveri hármas simán kiesett, a hazaiak egy leadoff doublelal indítottak, a futó hármasra került egy outtal, Wrightot direkt sétáltattuk, viszont Hairston biztonságival így is megszerezte a vezetést a Mets. A második trió valamennyi tagja strikeoutot kapott, Francis is kiszórt három dobás utáni kiejtést egyetlen single ellenére. A harmadik akcióban két sétát értünk el Nelson és Francis jóvoltából, de a kettő közt kaptunk egy dupla játékot, a dobórészt két felengedés ellenére teljesítettük. Ezt követően Herrera és Fowler single ütéseivel kezdtünk, Rosario sac flyból az egyenlítés is megérkezett, majd Francis újabb játékot abszolvált hibátlanul. Az ötödik inningben a sorunk vége elhullott, a házigazdák két ütésre voltak képesek, de Wright ellen összehoztuk a harmadik outot, maradt az 1-1. Aztán a csereként érkező Pacheco volt képes egyetlen 2out singlere, majd Torres a három kiejtés közben csak egy sétát hagyott. A hetedik inning legelső ütője Rosario bevágott egy hazafutást a vezetésért, Colvin duplája után pedig LeMahieu volt eredményes egy bunttal és 3-1re megléptünk. A Mets következő próbálkozása sikertelen volt, nálunk is kiestek hárman, majd Torres ellen egy double esett két outig, Reynolds kárára Davis sózott be egy RBI singlet, melyet követően Harris zárta le a játékrészt. Az utolsó menet felső részében Colvin szórt egy singlet, elrabolta a kettest és errorból a hármasra ért, Nelson RBI singlelel talált be és haladt tovább a kettesre, a pinch hitter Rutledge RBI doublelel szereztük az ötödik pontunkat. Nem volt már nehéz dolgunk és Betancourt egy single és egy walk ellenére lezárta a mérkőzést, melyet 5-2re nyertünk meg.
- 8-8 ütése volt mindkét csapatnak, a korai hátrányból szépen fordítottunk és a végén magabiztosan győztünk. Colvin volt a legjobbunk két-két ütéssel és futással, bár egyetlen pontot sem szerzett. Rosario két RBIt postázott, köztük megszerezte a 20. hazafutását az idényben. Francis öt inning alatt egyetlen pontot kapott, azt is még az első játékban, utána nagyon szépen összekapta magát. Torres 2.2 inning alatt egyetlen runt engedett, a második győzelme volt az évben. Betancourt a jó befejezéssel a 25. savet postázta.






















4. meccs, csütörtök: Mets-Rockies 0-1

Az előző nap megsérülő Fowler helyett Colvin volt a CF, Pacheco állt az egyes bázisra, dobóként Chatwood került sorra. A legelső támadást Blackmon duplájával kezdtük, Herrera tovább küldte őt a hármasra egy biztonságival, onnan viszont nem tudtunk pontot szerezni, a hazai dobó két SOval hárított. Közben Chatwood egyetlen séta után sorban három kiejtést osztott ki, a második játékban eredménytelenek voltunk, a túloldalon ketten kerültek bázisra pontszerzés nélkül. A folytatásban LeMahieut egy single után lekapcsolták a kettesen rablás közben, a házigazdák pedig két singlet találtak hiába. A negyedik részben két kieső után egyedül CarGo ért el egy sétát, nálunk az első csere dobó Ottavino ugyancsak egy walkot engedélyezett. Aztán a Colvin-Nelson-LeMahieu trió minden tagja dobás utáni kiejtéssel búcsúzott, majd újra egy single és egy walk ellenére védekeztünk hibátlanul. A hatodik inningben igazából semmi nem történt, tőlünk Brothers tevékenykedett hibátlanul, majd a hetedikben is kiesett a három denveri, közben egy single után sikerült visszavonultatni három ellenfelet egy újabb szándékos séta ellenére. A nyolcadik támadás hozta meg végre a várva várt áttörést és az első ember Colvin belőtt egy triplát a center fieldre, őt követően Nelson RBI singleből szereztünk vezetést, LeMahieu dupla játék áldozata lett, később még Rutledge talált egy singlet. A következő menetet Harris teljesítette egy double közben, a legutolsó támadásban Pacheco hintett egy doublet. 1-0ra vezettünk és Betancourt szabadnapja miatt Belisle érkezett a befejezésért, ami sikerült is neki, egy single után sorban három embert kiszórt, így azzal az egy ponttal megnyertük a mérkőzést.
- Teljesítettük a söprést, az utolsó találkozó nem igazán eseménydús, de a 6-7es ütési arány ellenére egyetlen pont révén mi győztünk. A mindent eldöntő pontot Nelson szerezte, az idei 32. pontja volt. Chatwood az első három játékot három-három ütés és séta ellenében lehozta. Később Ottavino és Brothers két játszmát postáztak, utóbbi már a nyolcadik győzelmet jegyezte. Belisle az idei első savenek örülhetett.

A NL West állása:

1. San Francisco Giants 70-55 (125 meccs)
2. Los Angeles Dodgers 67-58 (125 meccs, 3.0 GB)
3. Arizona Diamondbacks 64-61 (125 meccs, 6.0 GB)

4. San Diego Padres 56-70 (126 meccs, 14.5 GB)
5. Colorado Rockies 50-73 (123 meccs, 19.0 GB)


Az első helyért vívott harcban most a Giants került előnybe, a napokban 3-0val söpörték a Dodgerst idegenben. A D'backs 2-2re végzett a Marlinst ellen, közben a Padres is menekül előlünk, mert söpréssel búcsúztatták a Piratest. A hétvégén a csoporton belül ARZ-SD rangadó lesz, a SF a Bravest, a LAD a Marlinst látja vendégül.

A Rockies marad az idegenbeli túrán és a következő három mérkőzést a Chicago Cubs otthonában vívhatjuk meg a következő időpontokban péntek 20:20, szombat 19:05, vasárnap 20:20. Nagyon reméljük, hogy sikerült kitartani a feljavuló formát erre a seriesre, mert a CHC elleni győzelmekkel a tabella leghátsó régiójából is végre el tudnánk egy kicsit mozdulni. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr144727992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2012.08.24. 10:11:54

cubs-rox pitching matchupok:

Friday: Rockies' Drew Pomeranz (1-7, 4.87 ERA) at Cubs' Jeff Samardzija (8-11, 4.17), 12:20 p.m., WGN
Saturday: Rockies' Alex White (2-6, 5.55) at Cubs' Brooks Raley (1-2, 7.63), 11:05 a.m., ROOT
Sunday: Rockies' Jhoulys Chacin (1-3, 6.16) at Cubs' Chris Volstad (0-9, 6.88), 12:20 p.m., ROOT

milo_hedgie#23 2012.08.24. 18:15:00

ha már beindult a csapat és ilyen korai időpontokban játszunk,akkor próbálok bele nézni a hétvégén

Tomi_Tanguay 2012.08.24. 20:24:36

Rockies lineup 8/24 at CHC: Blackmon9, Herrera6, Pacheco3, Gonzalez7, Hernandez2, Colvin8, Nelson5, LeMahieu4, Pomeranz1.

Tomi_Tanguay 2012.08.24. 21:03:55

az elsőben herrera reached error, pacheco single, wp scores, hernandez walk
pomeranz háromból három out

a másodikban nelson solo HR, lemahieu single, herrera walk
náluk egy séta, nelson-lemahieu-pacheco DP
2-0

Tomi_Tanguay 2012.08.24. 21:36:08

a harmadikban cargo solo HR és három out
náluk semmi

a negyedikben lemahieu single és CS
ott megint három out
3-0

Tomi_Tanguay 2012.08.24. 22:05:12

az ötödikben három outot kaptunk
pomer ellen soriano solo HR, castillo solo HR

a hatodikban háromból három out
roenicke ellen egy walk
3-2

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.24. 23:05:13

Elég loser módon szúrtuk el a végét, és veszett oda a winning streak.

Tomi_Tanguay 2012.08.24. 23:16:08

a hetedikben lemahieu single, és három out
roenicke is kiszórt hármat

a nyolcadikban is három kiesés lett
belisle ellen jackson solo HR, double, mather RBI single, lemahieu error egy outig. reynolds ellen reynolds errorból scores, blackmon-hernandez flyout DP out at home

a kilencedikben csak nelson double
3-5 lett :(

Tomi_Tanguay 2012.08.25. 18:50:14

Rockies lineup vs #Cubs, 8/25; LeMahieu4, Pacheco3, Gonzalez7, Rosario2, Brown9, Nelson5, Colvin8, Herrera6, White1

Tomi_Tanguay 2012.08.25. 20:11:50

az elsőben pacheco single, rosario single
white ellen egy single

a másodikban colvin walk
ott egy walk, double

a harmadikban háromból három out
náluk is
0-0

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.25. 20:41:10

Rutledge 2-run pinch hit homerun. Renck szerint "Baby Giambi". :D

Tomi_Tanguay 2012.08.25. 20:54:28

a negyedikben nelson 2out single
white ellen két single, cs, nelson error közben run, jackson 2run HR

az ötödikben herrera single, ph rutledge 2run HR, lemahieu walk, pacheco GIDP, cargo walk
torres kiszórt hármat
2-3

Tomi_Tanguay 2012.08.25. 21:47:02

a hatodikban brown solo HR és három out
háromból három kiejtés

a hetedikben torres single, pacheco single, cargo RBI forceout
torres ellen walk és single egy outig. brothers SO és CS
4-3

Tomi_Tanguay 2012.08.25. 22:07:38

a nyolcadikban kiestünk hárman
brothers két out. harris egy out.

a kilencedikben is három outot kaptunk
betancourt három out
4-3as győzelem!:)

Tomi_Tanguay 2012.08.26. 19:57:00

Rockies at #Cubs, 8/26: Blackmon9, LeMahieu4, Pacheco3, Gonzalez7, Rosario2, Colvin8, Nelson5, Herrera6, Chacin1

Tomi_Tanguay 2012.08.26. 20:05:48

rain delay van, később kezdődik a meccs

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.08.26. 20:22:08

Fasza, pont egybe fog csúszni az Outlaws meccsével.

Tomi_Tanguay 2012.08.26. 21:29:32

még mindig lent a szőnyeg egy hamar nem fogják elkezdeni az biztos

Tomi_Tanguay 2012.08.26. 22:02:47

elvileg 22:35kor elkezdik

Tomi_Tanguay 2012.08.27. 07:45:04

nem vártam ki tegnap ezt a szart, jól is tettem mert 5-0ra kikaptunk:(

az elsőben hárman kiestünk
chacin ellen egy single esett

a másodikban rosario single, colvin lineout dp
náluk double, walk, barney RBI forceout

a harmadikban háromból három out
ott egy single

a negyedikben csak pacheco 2out single
náluk is csak egy single

az ötödikben nelson walk
a cubsnál single és walk

a hatodikban lemahieu walk
ottavino ellen walk és barney RBI single

a hetedikben colvin double, nelson walk
náluk single, intent walk, nelson-lemahieu-pacheco DP

a nyolcadikban egyedül lemahieu double
reynolds ellen single és walk egy outig. harris ellen walk, mather sac fly RBI, WP scores, dejesus RBI single

és itt vége
0-5


süti beállítások módosítása