Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Denver Broncos 2012 Preseason Week 4 + 53-as roster: levezetés után jöhet a lényeg

2012.09.05. 12:43 - StormST

Mint azt múlt heti írásomban jeleztem is, az előszezon utolsó, negyedik meccséről, amit a Denver Broncos az Arizona Cardinals vendégeként játszott le a University of Phoenix Stadium-ban, csak egy rövid összefoglalót írok, mivel ezen már a kezdők, akiket később láthatunk majd a szezon során, nem léptek pályára. Végül John Fox HC és társai 26 játékost nem neveztek az összecsapásra, csupán a három ST-ben érdekelt kezdő: a rúgó Matt Prater, a punter Britton Colquitt és az újonnan kinevezett longsnapper Aaron Brewer volt kénytelen beöltözni.




















Mivel a meccs utáni délutánon kellett 53-ra szűkíteni a csapatoknak a keretüket (ez volt a forduló utolsóként befejeződő meccse), így a pályára lépők mindent megtettek azért, hogy ők is tagjai lehessenek annak a bűvös 53-nak.

A Broncos játékosai is ezzel a tudattal léptek pályára Caleb Hanie vezetésével. Ha volt olyan, aki alatt igazán rezgett a léc, legalábbis a külső szemlélők számára, az Knowshon Moreno volt és ő meg is tett mindent, hogy eloszlassa a kételyeket az alkalmasságát illetően, rögtön két futással hozott 19 yard-ot és később a drive-ban még 5-öt. Nála kevésbé volt meggyőző a szurkolók számára Hanie, akinek két passzából csak 1 lett jó a drive-ban és az is csak 0 yard-os lett, így végül Colquitt punt-ja zárta 5 play után a drive-ot. A hazai csapatnál, akiknek a Hall of Fame mecssel együtt ez volt az ötödik preseason találkozójuk, játszott pár, eddig leginkább sérülés miatt hiányzó kezdő, például a drive-jukat 5 yard-os futással nyitó Beanie Wells, vagy a támadásban egy elkapási kísérlettel szintén szerepet kapó Larry Fitzgerald, illetve a catch-et bemutató Todd Heap. Az Arizona drive-ját, ami a 20-ról indult, egy 18 yard-os Dreyton Florence pass interference segítette az elején, majd a végén egy 10 yard-os holding hátráltatta, így végül a Broncos 22-es vonaláig jutottak csak a hazai támadók Ryan Lindley vezetésével. Jött Jay Feely egy 40 yard-os FG-ra, de a bal oldali póznát találta el a labdával és a labda visszapattant az endzone-ba, érvénytelen lett tehát a kísérlet. Aztán Jött egy gyors 3&out a Broncos-tól, melyben Moreno 2 yard-os futása volt az egyetlen sikeres play, támadhattak tehát újra a hazaiak. Szereztek egy 1st down-t, majd Wells futott Wells 7 yard-ot, így következett egy passz, melyet Florence lelesett és 43 yard-os return-t csinált belőle, de a bírók érvénytelenítették a play-t egy minimum véleményesnek nevezhető roughing the passer büntetéssel. A Broncos 35-ös vonaláról folytathatták a támadást Lindley-ék 1:57-nél és 0:36-nál 4&1 jött a 26-ról, amit egy 1 yard-os futással hoztak is a hazaiak és ezzel le is zárult az első negyed, mely után az eredmény: 0-0.

A második negyed második play-e meghozta a meccs első pontjait, Michael Floyd szerzett TD-t egy 25 yard-os elkapással Lindley passza után és Feely bevágta hozzá az extra point-ot ­-> 0-7.




















A következő Broncos akció jelentette Hanie első passzolt yard-jait is, Greg Orton csinált egy 7 yard-os elkapást az átadásából és Moreno futásával így meg is lett egy 1st down. Tovább azonban nem sikerült jutni, sőt inkább csak visszafelé ment a drive, mivel 3&9-nél Hanie benyelt egy -9 yard-os sack-et. Hamar visszaadta a labdát a Cardinals egy 3&out utána, ezúttal jól dolgozott a védelem. A TC alatt érkezett Jim Leonhard bemutatkozott punt visszahordóként és egész jól sikerült a bemutatkozása, mivel egy 17 yard-os return-t mutatott be. Moreno további jó pontokat szerzett magának a drive elején, mivel előbb 17 yard-ot, majd még 2-t futott, de a FB Gronkowski (szintén egy meccsbe kényszerített kezdő) egy holding-al érvénytelenítette a drive következő play-ére jövő 20 yard-os Virgil Green elkapást. Ezután meg is feneklett a drive, 2&18 után csak 4&3-ig sikerült eljutni.

Az Arizona támadói a saját drive-jukban megoldottak egy 3&10-et egy 27 yard-os passzal, de ezután előbb Nate Irving tartott -2 yard-on egy futást, majd az idén draft-olt, de azért biztos hellyel koránt se rendelkező Malik Jackson csinált egy -10 yard-os sack-et, így végül 4&22-vel és punt-al zárult a támadás. 3:34-nél kapták meg Hanie-ék a labdát és a QB egyből egy 23 yard-os passzal nyitott, aminél Green volt az elkapó. Moreno csinált egy 8 yard-os elkapást a two-minute warning előtt, utána pedig Hanie menekült 11 yard-ot, így jött egy 1&10. Sajnos azonban egy sack és két sikertelen passz után újra Colquitt-nek kellett jönnie 1:01-nél. A hazai drive ezúttal elég rövidre sikerült, hála az undrafted újoncként roster helyért küzdő LB Steven Johnson-nak, aki DeMarco Sampson kezéből ütötte ki a labdát, miután a WR megcsinált egy 7 yard-os elkapást. A labda így a földre került és Irving tudott először rávetődni és így a labda az Arizona 21-es vonalán került vissza a Broncos-hoz 0:47-kor. Jó helyről indulhattak tehát a denveri támadók, de ez a hely egyből romlott az első play-nél, mivel egy -8 yard-os sack-et kapott be Hanie. Egyből tudott javítani Chicago-ból érkezett QB, mivel újra Green-t találta meg egy passzal, ami 22 yard-ot ért. Kikérte utolsó idejét a Broncos 0:11-nél, de mivel egy sikertelen passz után 2&goal-nál Hanie-t újra sack-elték és így lejárt az idő, tehát nem hogy TD, még FG se lett a kiváló mezőnypozícióból. A félidőben az eredmény tehát: 0-7.

A Cardinals kezdhette a második félidőt, ezúttal már Richard Bartel-el a QB poszton és denveri szempontból jól indult a drive, mivel Ben Garland egy -4 yard-os sack-el vétette magát észre. Meglett azonban így is az első 1st down az Arizona-nak, majd hamarosan még egy, ami után már a Broncos 40-es vonaláról jöttek a hazaiak. Jött hamarosan egy 3&4, aminél sikerült megkergetni a védelemnek Bartel-t és mivel csak 2 yard-ot tudott menekülni a Broncos 34-es vonaláig, így újra Feely-nek kellett jönni, ezúttal egy 50 yard-os FG-ra, de ezt se tudta berúgni, ezúttal a labda kívülről kerülte el a bal oldali póznát. Jött a Broncos-ba futni Ronnie Hillman futni és Brock Osweiler a QB posztra, előbbi főszereplésével indult a drive, 4 futással hozott egy 1st down-t, majd még futott 1 yard-ot, így összesen 13 yard jött össze neki. Osweiler is futott, vagyis inkább menekült 4 yard-ot, majd passzolt egy 15 yard-os Gerrel Robinson-nak, jöhetett így egy újabb 1&10. Jeremiah Johnson is megmutatta magát RB poszton, de társaihoz képest kevésbé hatékonyan, csak 2 yard jött össze neki az első futásából. Osweiler kísérletezett kétszer egymás után passzal, előbb csak sikertelen lett, másodikra azonban még el is adta a labdát egy Orton-nak indított passznál, így a saját 35-ös vonaláról támadhatott újra a hazai csapat, pedig a Broncos már a 26-nál, tehát FG távon belül járt.

Bartel egyből meglepte a kissé korán visszajött védelmet és egy 52 yard-os passzot dobott Isaiah Williams-nek, akit végül a Broncos 13-as vonalán tudott a földre vinni Rafael Bush. Következett két mínuszos play, előbb Danny Trevathan fogott meg -2 yard-on egy futást, majd Sealver Siliga csinált egy -3 yard-os sack-et Bartel-en, akit sérülés miatt le is kellett vinni. Visszajött Lindley és megpróbált egy rövid passzal TD-t vagy legalább 1st down-t szerezni, de mivel sikertelen lett az átadása, így a FG csapat jött ismét. Az Arizona kicsit húzta az időt, így 36 helyett csak 41 yard-ról próbálkozhatott Feely, de ezúttal nem hibázott, 10 pontra növelte így a hazai előnyt -> 0-10.

Kellett a szépítés a Broncos-nak és hamar jött is, hála a rookie Omar Bolden-nek, aki a -3 yard-on kapta el Feely kickoff-ját és elindult vele előre. Kapott pár szép blokkot és kijutott a jobb oldalon a vonal mellé, majd egy tackle-ből kilépve táncolt egy keveset az oldalvonal szélén, de végül bent tudott maradni (ezt a bírók a visszanézés után is így látták) és bejutott az Arizona endzone-jába, 103 yard-os TD-t szerezve ezzel. Matt Prater bejött az XP-ra és magabiztosan bevágta, így már csak 3 volt a különbség -> 7-10.



















Egy büntetés miatt a 20 helyett a 35-ről kezdhette a Cardinals a soron következő támadását, meg is lett nekik egy 1st down két play után, de tovább már nem jutottak, hála Jamie Blatnick-nak, Syd’Quan Thompson-nak és Steven Johnson-nak, akik mind hozzátettek ahhoz, hogy összesen csak 4 yard sikerüljön a támadóknak. Jött egy punt, amit a Broncos 5 yard-os vonalán vitt le a hazai ST egység, valamint egy 15 yard-os Hillman futás és már véget is ért a harmadik negyed, ami után az eredmény tehát: 7-10.

Bent maradt még a negyed elejére a korábban megkezdett drive-ra Osweiler, de az első 3 play-nél nem ő volt a főszereplő, hanem Hillman és Johnson, előbbi 7, utóbbi 16 yard-ot futott, meg is lett egy 1st down. Oswi se akart lemaradni, dobott egy 16 yard-os passzot Robintson-nak, így már a Cardinals térfelén járt a drive. Dübörgött tovább a támadás, Hillman futása, majd Orton elkapása jött, amit 3&2-nél újra Hillman futása követett, ez utóbbi 8 yard-ot és 1st down-t ért. Hillman nem lassított, futott még 9 yard-ot, majd átadta a stafétát Johnson-nak, aki előbb 1, majd 2 yard-ot futott, beérve a 10-en belülre. Oswi próbálkozott passzal sikertelenül, majd futva indult az endzone felé, de 1 yard-al a cél előtt megállították, így jöhetett Matt Prater, aki 19 yard-ról magabiztosan egyenlített -> 10-10.

8:14 maradt még a negyedik negyeből, Két play-el 1st down-t szerzett a hazai csapat, majd jött egy 2&11, amikor Lindley újra passzolni akart, Isaiah Williams volt a célpont, de Thompson szerezte meg a labdát és Sys’Quan a 40-ről még a 29 vissza is hordta az interception-t, jó field pozíciót adva a Broncos támadóinak. Bejött Adam Weber QB-be és maradt még Hillman, aki egy 4 yard-os futással nyitott. Sajnos egy falember korán indult, így 2&11, majd egy rossz passz után 3&11 jött, de mivel ekkor Johnson csak 5 yard-ot tudott futni, így 4:30-al a vége előtt újra Matt Prater-en volt a sor, hogy pontot szerezzen és nem hibázott ezúttal se, megszerezve a vezetést a denveri csapatnak -> 13-10.






















A hazai oldalon William Powell a -5-ről egészen 39-ig jutott a kickoff return-el, így innen indult 4:14-nél a hazai drive. A hátrány miatt Lindley-nek passzolnia kellett, de három egymás utáni kísérletéből egyik se lett jó, az utolsó két esetben Tony Carter volt elég szemfüles, mindkétszer el tudta ütni a rá bízott elkapó elől a labdát. Jött egy punt, majd három Hillman futás, amik sajnos csak 9 yard-ot hoztak, így ismét egy punk következett, csak ezúttal már Colquitt-től. A ST-ben eddig kiváló munkát végző David Bruton ekkor egy kicsit túlpörgött, nem tudott megállni a fair catch-et jelző visszahordó előtt és szabályosan letarolta, ez pedig 15 yard büntetést jelentett.

Saját 31-es vonaláról indulhatott 2:12-nél a Cardinals, de a two-minute warning már a Broncos 13-as vonalán érte őket, mivel Lindley Isaiah William-et találta meg egy hosszú passzal, Thompson ezúttal rosszul számította ki a labda ívét, a WR pedig köszönte szépen és megiramodott a labdával. 2 play és egy false start után 3&14 jött a 17-ről, de mivel Lindley passza ezúttal se lett sikeres, így 4&14 jött. A lelátón és a tévék előtt ekkor, magyar idő szerint már reggel 8 környékén (ott kb. éjfél lehetett) többen már abban reménykedtek, hogy Ken Wisenhunt HC egy utolsó play-el vagy TD-re fog menni, vagy visszaadják a Broncos-nak a labdát, de ő mégis FG-ra küldte be a csapatát és mivel Feely ezúttal nem rontott, így 0:52-nél hosszabbításra állt a játék -> 13-13.

Weber gyorsan egy 12 yard-os passzal nyitott, hátha még sikerül pontot szerezni, majd ezt egy Green felé szálló hosszú labda követte, ami elkerülte a TE kezeit. Újabb hosszú próbálkozás jött, ezúttal Orton volt a célpont és ő nagyon szépen meg is csinálta az elkapást az Arizona 23-as vonalán, belül Prater FG távolságán. Időt kért a Broncos 0:07-nél, majd egy térdelés után 0:02-nél is, így végül Matt Prater egy 44 yard-os FG-ra érkezett 0:02-nél és a magabiztos rúgásának hála győzelemmel zárta a Denver Broncos a 2012-es előszezont, 2-2-es mérleggel. A meccs végeredménye tehát: 16-13.

Véget ért a meccs, de a hajanali 4-kor Denver-ben landoló játékosok közül többeknek csak ekkor kezdődött igazán. Végül a helyi idő szerint délután 17:30-kor a sajtó elé vonuló John Elway már a kezében tartotta az alábbi, végleges 53-as névsort:

QB (3): Peyton Manning, Caleb Hanie, Brock Osweiler
RB (4): Willis McGahee, Knowshon Moreno, Lance Ball, Ronnie Hillman
FB (1): Chris Gronkowski
WR (5): Demaryius Thomas, Eric Decker, Brandon Stokley, Matthew Willis, Andre Caldwell
TE (3): Joel Dreesen, Jacob Tamme, Julius Thomas
OL (9): Ryan Clady (OT), Orlando Franklin (OT), Chris Clark (OT), Zane Beadles (OG), Chris Kuper (OG), Manny Ramirez (OG), C.J. Davis (OG), Philip Blake (OG/C), J.D. Walton (C)
DL (8): Elvis Dumervil (DE), Robert Ayers (DE), Malik Jackson (DE), Ty Warren (DT), Justin Bannan (DT), Mitch Unrein (DT), Kevin Vickerson (DT), Derek Wolfe (DE/DT)
LB (7): Von Miller, Wesley Woodyard, Joe Mays, Nate Irving, Danny Trevathan, Steven Johnson, Keith Brooking
CB (5): Champ Bailey, Tracy Porter, Chris Harris, Omar Bolden, Tony Carter
S (5): Rahim Moore, Quinton Carter, Joe Adams, Jim Leonhard, David Bruton
ST (3): Matt Prater (K), Britton Colquitt (P), Aaron Brewer (LS)

Ehhez még hozzá jön a roster után pár nappal kialakult 8 fős practice squad :

Ben Garland (DE/DT), Duke Ihenacho (S), Cornelius Ingram (TE), Jeremiah Johnson (RB), Greg Orton (WR), Quentin Saulsberry (C), Sealver Siliga (DT), Wayne Tribue (OG)

Valamint még a csapathoz tartozik két eltiltott játékos, DJ Williams (LB), akinek 6 meccses jelen pillanatban az eltiltása (ehhez még jöhet pár további ügyei miatt) és Virgil Green (TE), akire 4 meccses száműzetés vár. A letiltásuk letöltéséig fizetés nélkül és az edzésekről kizártan kell dolgozniuk, a csapatnak csak akkor kell nekik helyet adnia a keretben, amikor a liga hivatalosan visszahelyezi őket az aktív státuszba.






















A rend kedvéért még felsorolom a sérültlistára helyezett játékosokat, akik szintén a franchise-hoz vannak még kötve a szerződésük alapján: Jason Hunter (DE), Jeremy Beal (DE), Mario Fannin (RB), D’Andre Goodwin (WR), Tyler Grisham (WR).

Bár nagyrészt ez az 53 fős keret megegyezik a korábban várt/tippelt roster-ekkel, azért van 1-2 meglepő név, mind a bekerültek, mind a kiesők között, pozitív és negatív értelemben is. Persze az ez után felsoroltak csak a személyes véleményem tükrözik, ezt mindenképpen előrebocsátom!

Pozitívumok:

+ Moreno befért. Sanszos volt, hogy a kihagyott meccsek és az egyébként is nyilvánvalóvá vált sérülékenysége miatt kiesik a keretből, én viszont mindenképpen jobb játékosnak tartom Lance Ball-nál.

+ Bekerült Malik Jackson és Steven Johnson, két fiatal és ígéretes védő. Előbbi hátsó körös pick-ként, utóbbi UDFA-ként vágott neki a TC-nek, egyikük helye se volt biztos (sőt!), de több olyan play-t is csináltak, amellyel kiérdemelték az esélyt.

+ Bruton bekerülése is örömteli számomra, mivel bár S-ként nem egy nagy tehetség, csak egy jó/közepes backup, de a ST munkája példaértékű és mivel Woodyard idén, legalább DJ visszatéréséig, több lehetőséget kap a kezdők közt a védelemben, így kellett egy ST ász.

+ Tony Carter is mutatott szép dolgokat a preseason-ben, így sajnálatos lett volna, ha kimarad, viszont ez már egy nehezebb kérdés, mint a korábbiak, ahogy azt mindjárt kifejtem…

Negatívumok:

----- Brooking keretbe kerülése számomra egy elfogadhatatlan döntés, főleg mivel Elway is bevallotta, hogy csak „reputation” alapon került be. OK, hogy jó játékos volt még pár éve, de már 36, erősen hanyatló a formája az utóbbi években, ráadásul sérülések miatt nem is nagyon edzett a csapattal a kerethirdetés előtt, játszani meg végképp nem játszott. Remélem, hogy csak DJ visszatéréséig marad mint bevethető veterán és nem tovább. Persze lehet, hogy formába jön és megváltja a világot, de igazságtalannak érzem, hogy olyan játékosok elől vett el roster helyet, akik keményen dolgoztak az offseason-ben, pl. Mike Mohamed.

- Kiraktuk Drayton Florence-t. Black_Adder-el már vitáztunk erről és az előző ügyről együtt. Nekem Florence kivágása azért zavaró, mert így 3 olyan backup CB-nk maradt, akik közül Harris csak nickel CB vagy S poszton bevethető, Carter és Bolden pedig tapasztalatlanok. Igen, lehet ezt ellentmondásként is felfogni, mivel Brooking ugyanebből a szempontból logikus választás a LB poszton, ahol szintén nincs rajta kívül tapasztalt backup, viszont a szememben a nagy különbség az, hogy Florence rendes edzésmunkát végzett végig és (nagyobb) hiba nélkül játszott az összes meccsen, míg Brooking zsákba macska.

- Syd’Quan Thompson nem került be a keretbe, a teljes szezonos kihagyás után nem tudta meggyőzni Fox-ékat arról, hogy érdemes a roster helyre. Mivel neki a tavalyi a PS szempontjából teljes évnek tekintendő, így oda már nem kerülhetett be, számára tehát maradt a szabadpiac és a várakozás. Sajnálom, mert amikor jött elég ígéretesnek tűnt, mutatott is szép dolgokat, főleg a return-ök terén, meg hát a „saját kölykünk”, még ha JMD draftolta is.

- Adam Weber idén se kapta meg a backup QB posztok egyikét se, pedig sokak szerint rászolgált idén. Ha jól belegondolunk nem sok esélye volt, hiszen Hanie-t Fox-ék idén hozták, nem is túl olcsón, Osweiler pedig második körös pick-ként várható volt, hogy kiszorítja Weber-t. Ez a kihagyás azt is jelentette, hogy egyelőre elvesztettük őt, mivel a miénk helyett a Tampa Bay PS-ját választotta, úgy érezte, hogy ott több esélye lehet a pályára kerülésre.

- Lance Ball még mindig nálunk van. Nem tudom, hogy mit láthatnak benne Fox-ék, sok a fumble-je, nem is fut okosan, nem is blokkol feltűnően jól. Szerintem Jeremiah Johnson jobb választás lett volna, szerencsére ő PS-ban még maradt.

Összeállt tehát a Denver Broncos kerete a 2012-es szezonra, vagyis az elejére, hiszen ez a keret bármikor változhat és valószínűleg fog is. Arról, hogy ez mire lesz elég, csak a jövő fog nyilatkozni, én bízom a legjobbakban.

A Denver Broncos 2012-es menetrendje:

Szeptember 10., hétfő, 02:20 Denver Broncos - Pittsburgh Steelers
Szeptember 18., kedd, 02:30 Atlanta Falcons - Denver Broncos
Szeptember 23., vasárnap, 22:25 Denver Broncos - Houston Texans
Szeptember 30., vasárnap, 22:05 Denver Broncos - Oakland Raiders
Október 7., vasárnap, 22:25 New England Patriots - Denver Broncos
Október 16., kedd, 02:30 San Diego Chargers - Denver Broncos
- BYE WEEK -
Október 29., hétfő, 02:20 Denver Broncos - New Orleans Saints
November 4., vasárnap, 19:00 Cincinnati Bengals - Denver Broncos
November 11., vasárnap, 19:00 Carolina Panthers - Denver Broncos
November 18., vasárnap, 22:25 Denver Broncos - San Diego Chargers
November 25., vasárnap, 19:00 Kansas City Chiefs - Denver Broncos
December 2., vasárnap, 22:05 Denver Broncos - Tampa Bay Buccaneers
December 7., péntek, 02:20 Oakland Raiders - Denver Broncos
December 16., vasárnap, 19:00 Baltimore Ravens - Denver Broncos
December 23., vasárnap, 22:05 Denver Broncos - Cleveland Browns
December 30., vasárnap, 22:25 Denver Broncos - Kansas City Chiefs

Jön az első mérkőzés magyar idő szerint szeptember 10-én hajnalban, a playoffban legutóbb legyőzött Pittsburgh Steelers látogat a Mile High-ra, két kiváló csapat összecsapása várható, remélhetőleg denveri győzelemmel, bővebb előzetest majd Black_Adder tollából olvashattok. A lényeg az első héten és az egész szezonban is:

Nyerni kell, nincs mese...


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr34756365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milo_hedgie#23 2012.09.05. 15:33:37

tetszett a roster elemzés a végén!
jó kis utolsó meccs volt,szerintem jól jött hogy mégis győzelemmel készülhetünk a szezonra

foppa21 2012.09.05. 16:33:39

mostmár tényleg mindjárt itt a vasárnap!:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2012.09.05. 16:38:24

On offense, quarterback Peyton Manning and guard Chris Kuper received the honor. The defensive captains will be cornerback Champ Bailey and defensive end Elvis Dumervil. Wesley Woodyard rounds out the group as special teams captain.

Amíg Kuper sérült, McGahee a kapitány helyette.

foppa21 2012.09.05. 18:18:15

tényleg kupernek mennyit kell kihagynia?

StormST 2012.09.05. 18:52:53

@foppa21: Még 2-3 hetet + amíg formába jön, szerintem a negyedik vagy az ötödik héten már a kezdőben lesz, ha nem lesz gond...

Black_Adder 2012.09.05. 19:12:58

Először 4-6 hétről, utána viszont már 6-8 hétről beszéltek...


süti beállítások módosítása