Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Pirates - Rockies 2:1 L

2013.08.05. 08:28 - Tomi_Tanguay

Továbbra se megy a Colorado Rockies csapatának, a legutóbbi idegenbeli párharcban mindössze egy győzelmet arattunk a Pittsburgh Pirates ellen két vereség mellett.



1. meccs, péntek: Pirates-Rockies 2-4
A series legelső mérkőzésén De La Rosa volt a dobónk, az infielden a Helton-LeMahieu-Tulo-Arenado négyes kezdett, a külső mezőnyben Dickerson, Fowler, Blackmon kapott lehetőséget, az elkapó szokás szerint Rosario lehetett. A legelső támadásban kiesett mindhárom emberünk, a hazaiaknál is csak egyetlen dupla esett. A második játszmát aztán Tulo solo hazafutásával nyitottuk, Chacin két embert engedett fel, de a kettő közt a Tulo-Helton dupla játékkal védekeztünk. A következő akcióban ismét három outot kaptunk, majd két ütést követően McCutchen RBI single megmozdulásával kiegyenlített a Pirates, az inninget pedig egy újabb double playel zártuk le. Ezt követően Dickerson single és Tulo walk után a kettesen maradt fent, egy single után pedig a LeMahieu-Tulo-Helton dupla játékkal jeleskedtünk. Az ötödik felvonásban mindkét oldalon három-három kiesés történt, majd a hatodik tetején Fowler és Dickerson pályára kerülésével lendültünk akcióba, majd Tulo single találatával vettük vissza a vezetést, őt követően pedig Helton mindkét előtte tartó futót beküldte egy singlelel és 4-1re léptünk meg. A folytatásban Chacin hibátlan játszmát hozott, majd simán kiesett mindhárom ütőnk, de szerencsére a Pittsburgh se tudott bázisra kerülni. Aztán a nyolcadik támadásban két kieső mellett Helton és Rosario jártak bázison, azonban Blackmon ellen összejött a harmadik out, miközben az aktuális dobórészt három groundout jóvoltából teljesítettük. Arenado és Dickerson single ütéseivel lendültünk legközelebb támadásba, egy wild pitchből a kettes-hármasra kerültek, azonban kétszer is forceouttal meg tudták akadályozni a pontszerzésre irányuló kísérleteinket. A befejező játékrészben Brothers beszedett két duplát, Alvarez találata jelentette a szépítő pontot a Pirates számára.
- 4-2re diadalmaskodtunk kilenc ütéssel, Tulowitzki két ütésből két RBIt regisztrált, az idei 20. hazafutását és a 61. pontját szerezte, Helton egyetlen találatából meghozta a 35. és a 36. RBIt a szezonban. Chacin nyolc játék alatt hat ütésből egyetlen pontot kapott, már a tizedik győzelmét aratta a szezonban. Brothers a nyolcadik save postázása közben beszedett egy pontot, de szerencsére baj nem történt.

2. meccs, szombat: Pirates-Rockies 5-2
A második mérkőzésre Cuddy került az egyes bázisra, a bal szélen pedig Culberson kezdett, a soros dobó De La Rosa lehetett. Az első inningben LeMahieu és Tulo a kettes-hármas bázisig jutottak, azonban Cuddyt és Rosariot egyaránt kiejtették. DLR két felengedés után két SOval oldotta meg az első játszmát, a másodikban mindhárom ütőnk kiesett, a hazaiaknál egyetlen single esett. A harmadik támadásban két sétát tudtunk kiharcolni, majd egy singlet követően McCutchen duplájával jutott előnyhöz a Pirates. Ezt követően Arenado hiába ért el egy singlet, mert Culberson ellen dupla játékkal védekeztek, majd Tabata hazafutással 2-0ra módosult az eredmény, egy HBP után pedig a Tulo-LeMahieu-Cuddy dupla játékkal védekeztünk. Az ötödik támadásunk ismét eredménytelen volt, majd DLR két felengedés után kieső nélkül távozott, Sanchez RBI singlelel volt eredményes, ismét dupla játékkal zárult a védekező rész. A hatodik tetején egyedül Tulo harcolt ki egy sétát, majd egy triplát követően Harrison biztonságival talált be Ottavino ellen. A hetedikben Arenado ért el egy sétát, Blackmon viszont dupla játék áldozata lett, miközben Ottavino három single közben Sancheztől kapott újabb pontot, Lopez fejezte be az aktuális játékot. 5-0s lemaradás mellett Dickerson és Lemahieu ütéseivel kezdtünk, egy out mellett Tulo RBI singlelel szépített, majd a dobócserét követően Cuddy pontot érő singlelel 5-2re zárkóztunk fel. A legutolsó akcióban már nem jártunk bázison, nem tudtunk változtatni az eredményen.
- A mieink hat, a vendégek 11 ütést értek el, Cuddyer a 63., Tulowitzki a 62. pontját regisztrálta az évad folyamán. De La Rosa négy teljes játékot élt túl, ezalatt hat ütésből három futást szenvedett el és sajnos nem tudta elkerülni a vereséget. Ottavino 2.2 inning alatt újabb két runt szenvedett el, Lopez a finisben érintetlen volt.



3. meccs, vasárnap: Pirates-Rockies 5-1
Visszatért a kezdőbe CarGo, rajta kívül Dickerson és Cuddy alkották az outfieldet, az egyesen Helton játszott, a kettesen Herrera, az elkapó poszton Torrealba volt új ember. A legelső támadásban Dickerson szerzett egy leadoff singlet, ám a kettes bázis elrablása közben kiesett, majd egy doublet követően McCutchen RBI singlelel megszerezte a vezetést a hazai gárda. A második próbálkozás alatt egyetlen sétát értünk el Helton jóvoltából, a vendégeknél egy walk és egy single esett, de sorban két kiejtéssel elhárítottuk a veszélyt. A folytatásban egyetlen single találatra voltunk képesek Herrera jóvoltából, ezzel szemben a hazaiak kieső nélkül töltötték fel a bázisokat és egy out mellett G. Jones sac flyal voltak eredményesek. Ezt követően CarGo bunt single után Cuddy kapott dupla játékot, Nicasio pedig kiszórta a pittsburghi hármast. Az ötödik tetején Torrealba és Herrera ért el egy-egy singlet eredmény nélkül, majd Nicasio két felengedést követően távozott, a váltótárs Corpas ellen pedig Martin 3run HRal takarított, végül egy séta után a Herrera-Helton dupla játékkal tudtunk hárítani, amikor a házigazdák már 5-0s előnyben voltak. Az egész hatodik játszma alatt csak a Piratesnél volt egy bázisra kerülés Corpas error miatt, majd a hetedik tetején Cuddy singlet követően két kiesőnél Herrera küldte őt haza egy RBI singlelel, amivel legalább szépíteni tudtunk. Aztán Outman magabiztosan kiejtett három embert, a mieink pedig nem tudtuak bázisra kerülni a nyolcadikban. A következő dobójátékot Belisle egy single ellenére, egy double play segítségével teljesítette, míg a befejező akcióban Cuddy single után Helton ellen dupla játékkal hárítottak.
- Mindkét csapatnak nyolc-nyolc ütése volt, a gyenge kezdés után azonban esélyünk se volt visszakapaszkodni. Herrera szerezte az egyetlen pontunkat, mely önmaga 13. RBI megmozdulása volt a szezonban, három beállás alatt három ütést jegyzett a mérkőzésen. Nicasio az idei hatodik veresége alkalmával az első 4.1 inning alatt hat ütést és négy futást szenvedett el, ráadásul az őt váltó Corpas elszenvedett egy 3run HRt. Outman és Belisle egy-egy pont nélküli játszmát abszolvált.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 61-49 (110 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 56-55 (111 meccs)
3. San Diego Padres 52-60 (112 meccs)
4. Colorado Rockies 52-61 (113 meccs)

5. San Francisco Giants 49-61 (110 meccs)


A Dodgers a Cubs elleni söpréssel erősítette meg a vezető helyét, a D'backs háromból kétszer vesztett Bostonban de maradt második, a SD 2-1re győzött a Yankees ellen, a Giants pedig 2-1 arányban maradt alul a Tampa Bayel szemben. A következő napokban a csapatok újra külön utakon járnak: STL-LAD, ARZ-TB, SD-BAL, NYM-COL, SF-MIL.

Hétfőn szabadnaposak leszünk, majd keddtől folytatódik az idegenbeli túra a New York Mets ellen. A következő időpontokban fogunk pályára lépni: szerda 01:10, csütörtök 01:10, csütörtök 18:10. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr1005445525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.05. 08:32:38

mets vs rox pitching matchupok:

Tuesday: Rockies' Tyler Chatwood (7-4, 3.15 ERA) at Mets' Jenrry Mejia (1-1, 2.08), 5:10 p.m., ROOT

Wednesday: Rockies' Chad Bettis (0-1, 9.00) at Mets' Matt Harvey (8-3, 2.21), 5:10 p.m., ROOT

Thursday: Rockies' Jhoulys Chacin (10-5, 3.40) at Mets' Dillon Gee (7-8, 3.97), 10:10 a.m., no TV

Tomi_Tanguay 2013.08.07. 02:17:28

az elsőben fowler walk és pickoff
bettis ellen single, double, lagares 2run RBI triple

a másodikban helton double
ott egy walk

a harmadikban kiestünk hárman
egy doublet kaptunk
0-2

Tomi_Tanguay 2013.08.07. 02:46:33

a negyedikben három outot kaptunk
bettis kiszórt hármat

az ötödikben rosario single, helton reached error, arenado sac fly, lemahieu GIDP
kiejtettünk hármat
1-2

Tomi_Tanguay 2013.08.07. 03:39:15

a hatodikban ph blackmon solo HR, dickerson single, cuddy walk
ottavino ellen egy walk
2-2

Tomi_Tanguay 2013.08.07. 07:12:50

a hetedikben háromból három out
lopez kiejtett hármat

a nyolcadikban fowler walk és sb
lopez ellen single, intent walk, lagares RBI single

a kilencedikben arenado single, lemahieu single
2-3 L

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 00:04:39

Rockies 8/7 vs. Mets: Fowler 8, Blackmon 7, Tulo 6, Cuddy 9, Helton 3, Rosario 2, Arenado 5, LeMahieu 4, Chacin 1

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 00:05:33

cargo 15 napos DLen, francist hívtuk fel.

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 06:06:05

az elsőben kiestünk hárman
chacin ellen egy single

a másodikban rosario single
két single, quintanilla RBI single

a harmadikban háromból három out
walk, GIDP
0-1

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 06:06:45

a negyedikben cuddy single
chacin ellen double, buck RBI single

az ötödikben három outot kaptunk
egy singlet kaptunk
0-1

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 06:07:21

a hatodikban megint kiestünk hárman
chacin kiejtett hármat

a hetedikben is három out
megint kiejtettünk hármat
0-2

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 06:08:09

a nyolcadikban arenado single, lemahieu GIDP
corpas ellen walk, ground rule double, intent walk, loaded 2outnál flores 3run RBI double

a kilencedikben blackmon single
0-5 L
:(

Tomi_Tanguay 2013.08.08. 23:01:44

nem láttam sajnos a mait. 2-1re megint kikaptunk. sweep lett a párharc. elúszik a playoff:(


süti beállítások módosítása