Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Mets - Rockies 3:0 L

2013.08.09. 07:35 - Tomi_Tanguay

Tovább tart a Colorado Rockies mélyrepülése, az elmúlt három napban megint csak vereségeket szenvedtünk, ami azt jelentette, hogy a tíz meccses road tripen kilencszer kaptunk ki.























1. meccs, hétfő: Mets-Rockies 3-2

Az első mérkőzésen az újonc Bettis lehetett a kezdő dobónk, elkapó poszton Rosario játszott, az infielden Helton, LeMahieu, Tulo, Arenado vonultak fel, a külső hármast pedig a Dickerson-Fowler-Cuddy trió alkotta. A legelső akcióban Fowler harcolt ki egy sétát, mely után pickoff által esett ki, eközben a házigazdák két ütést szereztek két outig, majd Lagares mindkét futót beküldte egy triplával és hamar 2-0s előnyre tettek szert. A folytatásban két kieső mellett Helton jegyzett egy duplát, a Mets következő akciójában egy séta után sorban hárman búcsúztak el. A harmadik tetején kiesett a denveri hármas, míg odaát egyetlen 2out doublet született. Ezt követően mindkét csapatban három-három out történt, majd az ötödik akcióban Rosario egy single, Helton pedig egy error révén jutott bázisra, amikor Arenado tudott eredményes lenni egy sac flyból, végül LeMahieu ellen dupla játékkal védekeztek. Aztán Bettis magabiztosan búcsúztatott el három ellenfelet, majd éppen a dobó helyett érkezett a pinch hitter Blackmon egy solo hazafutással, mellyel kiegyenlítettünk és újabb két pályára kerülést követően ért véget a denveri akciók. A következő dobórészt Ottavino egy single ellenére abszolválta, nálunk kiesett mind a három próbálkozó. Aztán Lopez teljesített hibátlanul a dombon, nálunk legközelebb csak Fowler jutott bázisra egy sétával, de a kettes bázis elrablása után tovább nem jutott el. A hazaiak egy leadoff singlelel kezdtek, az üres egyes bázisra felengedtünk egy embert, majd ismét Lagares volt pontszerző egy singlelel, így 3-2re megint hátrányba kerültünk. A legutolsó támadásban Arenado és LeMahieu értek el egy-egy singlet, de a szélső bázisoknál tartó futókat nem sikerült hazaküldeni, így sajnos egy ponttal alul maradtunk a küzdelemben.
- 6-6al végeztek a csapatok az ütésekben. Blackmon mindössze a második hazafutását és az ötödik pontját regisztrálta az idényben, közben Arenado a 36. RBIt termelte a biztonságijából. Bettis az első öt játék alatt ezúttal csak négy ütésből két pontot szenvedett el, sokat javult a bemutatkozó meccséhez képest. Ottavino a maga játékában egyetlen walkot engedett. Lopez már a negyedik vereséget kapta, miután két inning alatt kapott egy futást.

2. meccs, kedd: Mets-Rockies 5-0
A második felvonásra új ember volt a kezdőben a LF Blackmon, valamint az aktuális dobó Chacin volt, a fiatal dobó vezérletével joggal bíztunk a javításban. Az első támadásban sajnos simán kiesett a denveri hármas, de a hazai oldalon is csak egyetlen 2out single született. A másodikban Rosario révén nálunk is egy single esett, majd két singlet követően volt játékosunk Quintanilla pontot érő single találatával szerzett vezetést a Mets. Ezt követően háromból három kiejtést kaptunk, míg a Metsnél egy sétát követően lineout double play történt, de a következő akcióban is csak egy singlet jegyeztünk Cuddy révén. A negyedik dobórész során beszedtünk egy doublet és Buck RBI single ütésével 2-0ra növelte előnyét a hazai gárda. Az ötödikben csak a Mets jegyzett pályára kerülést egy single találat jóvoltából, majd megint kiesett a denveri trió, de a hatodik alján az ellenfél futói sem jártak a bázisok közelében. Aztán a hetedik játszma alatt megint három-három kiejtés történt, majd Arenado singlet követően LeMahieu szaladt be egy dupla játékba. Ezt követően Chacint Corpas váltotta és a csere dobó ellen egy séta, egy ground rule double és két out mellett egy intent walk révén töltötte fel a bázisokat a hazai csapat, ekkor Flores bases clearing doublet jegyzett, mindhárom futót hazaküldta és 0-5re módosult az eredmény. A legutolsó akcióban már csak egy single ütésre voltunk képesek Blackmon jóvoltából, aki a kettes bázisnál tovább nem is jutott el, nem tudtunk tehát szépíteni.
- Mindössze négy ütésünk volt a hazaiak kilenc találatával szemben, a támadók ezen a napon nem tudták felvenni a kesztyűt az ellenféllel. Chacin a meccs korai szakaszában beszedett két runt, később nem kapott pontot, de a hét inning alatti két pont az idénybeli hatodik vereségét eredményezte. A végén Corpas az utolsó játék során két ütésből összesen három runt kapott.



3. meccs, szerda: Mets-Rockies 2-1
Az outfielden összeállít a Culberson-Dickerson-Blackmon junior trió, Cuddy átkerült az egyesre, Herrera volt a SS és Torrealba az elkapó, a soros dobó pedig Manship lehetett. A legelső játékban Blackmon és LeMahieu single ütéseivel haladtunk előre, azonban egy flyout közben egyiküket megelőzték a kettesen, majd hamarosan a harmadik out is összejött. Ezalatt Manship hibátlanul teljesítette az első dobó játékot, majd nálunk megint csak egy single született Torrealba jóvoltából. A második alján a házigazdák egy singlet és egy walkot hoztak, sorban két kiejtéssel sikerült lezárnunk az inninget. A következő játékrészben mindkét oldalon három-három out történt, majd a negyedik tetején az első ember Dickerson solo hazafutásával szereztünk vezetést, később Cuddy is bázisra lépett, de rablás közben lekapcsolták őt. Eközben a Mets két single és egy walk jóvoltából kieső nélkül töltötte fel a bázisokat, Flores groundout közben volt eredményes, Recker pedig sac flyból küldött haza egy futót, így 2-1re fordítani tudtak. Aztán az ötödik játék mindkét fél részéről eredménytelen volt, a hatodikban LeMahieu hozott egyetlen singlet, Francis pedig egy walk és egy single ellenére összehozta a három outot. A folytatásban Arenado leadoff singlet követően hárman kiestek, közben Outman kárára csak egyetlen ütés született. A nyolcadik akcióban ismét LeMahieu jegyzett egy singlet, a csere ember Tulo pedig sétát harcolt ki, de sajnos az első két bázisnál tovább nem sikerült eljutni. Belisle háromból három outtal abszolválta az aktuális dobórészt, a legutolsó akcióban pedig már mi se jutottunk bázisra, a harmadik mérkőzést is elvesztettük.
- Pedig az ütések számában 8-6 arányban jobbak voltunk, LeMahieu négy lehetőség alatt három ütésre volt képes, de egyikből se szerzett pontot. Az egyetlen denveri runt Dickerson idei második hazafutása jelentette, az újonc outfielder az ötödik RBIt regisztrálta. Manship első vesztes meccse során négy ütésből két pontot kapott az első öt inning alatt. Később Francis, Outman, Belisle trióból senki nem kapott futást.

Az NL West divízió jelenlegi állása (W-L):

1. Los Angeles Dodgers 64-50 (114 meccs)
2. Arizona Diamondbacks 58-55 (114 meccs)
3. San Diego Padres 52-62 (114 meccs)
4. Colorado Rockies 52-64 (116 meccs)

5. San Francisco Giants 51-63 (114 meccs)


A Dodgers tovább száguld a csoport élén, ezúttal a Cards elleni seriest nyerték meg idegenben. A D'backs a Tampa Bay elleni sikerekkel igyekszik követni őket, a Padres a mieinkhez hasonló bukták a legutóbbi seriest, míg a sereghajtó Giants döntetlenezett a Brewers ellen. A következő napokban a LAD a TB ellen folytatja, az ARZ a Metst fogadja, a SD Cincybe látogat, a SF ellenfele pedig a Baltimore lesz.

A mieink a gyenge road trip után hazatérnek és a Pittsburgh Pirates ellen három mérkőzést fogunk játszani a következő időpontokban: szombat 02:40, vasárnap 02:10, vasárnap 22:10. Reméljük hazai pályán visszatalálunk a győzelmek ösvényére. GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr635453166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2013.08.10. 01:56:52

Rockies 8/9 vs. PIT: Fowler 8, LeMahieu 4, Tulo 6, Cuddy 9, Rosario 2, Helton 3, Arenado 5, Culberson 7, De La Rosa 1

Tomi_Tanguay 2013.08.10. 07:34:17

az elsőben DLR ellen single és cs, még három single, loaded 1out után két out
nálunk lemahieu single és sb, tulo walk, cuddy RBI single, rosario 2run RBI double, helton RBI single, arenado single

a másodikban DLR ellen single, walk, single, loaded 1outnál mercer sac fly RBI
fowler single, cuddy RBI single és sb, rosario 2run HR, helton single, arenado RBI double, culberson RBI single
9-1

Tomi_Tanguay 2013.08.10. 07:35:07

a harmadikban DLR kiszórt hármat
fowler walk, tulo single, cuddy RBI forceout

a negyedikben egy walkot és egy singlet kaptunk
helton walk, arenado single és három out
10-1

Tomi_Tanguay 2013.08.10. 07:36:01

az ötödikben DLR ellen egy single
tulo walk, rosario single

a hatodikban ottavino ellen egy single
kiszórták három emberünket
10-1

Tomi_Tanguay 2013.08.10. 07:36:50

a hetedikben ottavino kiszórt hármat
ph herrera single

a nyolcadikban escalona ellen egy walk
nálunk arenado walk, culberson single

a kilencedikben brothers ellen egy single
10-1 W

Tomi_Tanguay 2013.08.11. 02:45:37

eső miatt később kezdődik a második meccs

Tomi_Tanguay 2013.08.11. 07:00:39

az elsőben nicasio három out
fowler walk

a másodikban két singlet kaptunk
helton double, herrera RBI single

a harmadikban kiejtettünk hármat
fowler single és sb
1-0

Tomi_Tanguay 2013.08.11. 07:02:41

a negyedikben nicasio ellen walk, martin RBI double
rosario single, herrera walk

az ötödikben egy walkot kaptunk
háromból három out
1-1

Tomi_Tanguay 2013.08.11. 07:03:37

a hatodikban nicasio ellen single, jones RBI triple, tabata RBI single két outig. lopez harmadik out
nálunk cuddy single, arenado RBI double, herrera walk, ph blackmon RBI single, fowler 2run RBI single, dickerson RBI single
6-3

Tomi_Tanguay 2013.08.11. 07:10:39

a hetedikben outman ellen single, hbp, GIDP
rosario 2out single

a nyolcadikban belisle ellen double
herrera walk és sb

a kilencedikben brothers ellen walk, single, walker RBI single
6-4 W
nah már biztos megvan a series:)

Tomi_Tanguay 2013.08.12. 07:52:51

az elsőben bettis háromból három out
nálunk tulo walk és pb

a másodikban alvarez solo HR
három out

a harmadikban double, walk, mccutchen RBI single
blackmon hbp és sb és balk, fowler walk, lemahieu sac fly RBI
1-2

Tomi_Tanguay 2013.08.12. 07:57:32

a negyedikben bettis ellen walk, DP
culberson 2out double

az ötödikben csak egy tulo error
blackmon single, fowler reached error, tulo intent walk, loaded 2outnál rosario groundout
1-2

Tomi_Tanguay 2013.08.12. 07:58:27

a hatodikban bettis ellen egy single
arenado walk, blackmon single, dickerson reached error közben run

a hetedikben corpas ellen hbp
nálunk rosario single, arenado RBI double
3-2

Tomi_Tanguay 2013.08.12. 07:59:34

a nyolcadikban belisle kiszórt hármat
torrealba single, helton GIDP

a kilencedikben brothers ellen single, double, intent walk, loaded 2outnál presley ellen popout
3-2 W
sweep!


süti beállítások módosítása