Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Napi események: 08.20.

2013.08.21. 04:06 - Filip89

MLB:

- A Rockies a párharc második mérkőzésén 5-3-as győzelemmel egyenlített a Phillies elleni idegenbeli párharcban. Az első három játék alatt összesen öt pontot szereztünk: Tulo 2-run HR-ből volt eredményes; Cuddy egy wild pitch-ből ért haza; Fowler RBI single-t rajzolt; Rosario pedig solo HR-nal takarított. Később, még a harmadik dobórészben a házigazdák meg tudták sebezni DLR-t, de csak három pontot szereztek. Az ekkoriban kialakuló 5-3-as eredmény pedig a hátralévő hat játék alatt már egyáltalán nem is változott. De La Rosa 6 és 1/3 játékot teljesített mindössze három-három ütést és futást kapva, ezáltal magabiztosan szerezte meg a 13. győzelmét a szezonban. A bullpen tagjai közül Belisle egyetlen kiejtést regisztrált, Brothers négy out-ot oldott meg, Betancourt pedig az utolsó inninget teljesítette a sikeres save érdekében. Eközben Tulo a 22., Rosario a 18. hazafutását szerezte a szezonban. Mindenképpen meg kell még említeni a hetedik inningben Arenado fantasztikus védekező játékát, amikor szorult helyzetben fonákkal szelídített meg egy labdát a hot corner-ben, majd kilépve a foul területre, ugrás közben tüzelt az egyes bázisra Helton-hoz. A dobás nem volt tökéletesen pontos, a 40. szülinapját ünneplő Todd-nak el kellett lépnie a bázistól, de a dobás így is megelőzte a kiváló futó Rollins-t, Helton pedig tett egy kósza mozdulatot a tag-re, ami egyértelmű volt, hogy nem volt meg számára, de a játékvezető mégis megadta az out-ot. Ez a része mondjuk hidegen hagy, ha nem lett volna out, Arenado megoldása akkor is fantasztikus, és jól bizonyítja az újonc játékos emberfeletti képességeit, melyeket szinte meccsről meccsre csillogtat meg hol védekezésben, hol támadásban. A series holnapi harmadik meccsén Nicasio-nak kell farkasszemet néznie Lee-vel.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr745469051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása