Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

SZAVAZZ AZ ÉV DENVERI SPORTOLÓIRA!!!

2009.12.07. 21:08 - Filip89

A Denver Sports Blogon szavazást indítunk városunk csapatainak legjobb játékosaira, hogy megtudjuk, a magyar sportrajongók szerint kik voltak a 2009-es esztendő legjobb Denver-sportolói. A hét csapatból szerkesztőségünk végül hosszas fejtörés után 20 játékost nevezett a megméretettésre.

Szavazni a következőképpen lehet:

- Küldj e-mailt a magyaravsoldal@gmail.com címre, benne sorrendben az általad legjobbnak vélt öt sportoló nevével. Fontos, hogy a sorrendre is figyeljetek, mivel az első helyre rangsorolt jelölt 10, a második 6, a harmadik 4, a negyedik 2, az ötödik pedig 1 szavazatpontot kaphat, és az összesítésnél az így kiosztott pontok alapján alakul majd ki a végeredmény.

- A voksolás nem csak a denveri csapatok szurkolóinak szól, hanem minden egyes sportbarát szavazatait szívesen vesszük, aki legalább egy kicsit is tisztában van néhány denveri sportoló képességeivel.

- Amellett, hogy e-mailben szavaztok, természetesen vitaindítás, "kampányolás" céljából a kommentek közé is várjuk véleményeiteket, például, hogy szerintetek ki miért jobb egy másik sportolónál. De a hivatalos pontszámításban csak és kizárólag az e-mailben leadott voksokat vesszük bele, szóval szíveskedjetek mindenképpen e-mailben szavazni, ha részt akartok venni a választásban!

- A legjobb denveri sportoló választása mellett a legjobb denveri újoncra is szavazhattok, még pedig a Colorado Avalanche magyar nyelvű oldalán keresztül.

- A voksolások határideje, 2009. december 20., vasárnap, 24:00!

- Végül lássuk a legfontosabakat, a jelölteket! ABC-rendben, kollégáink rövid bemutatásában (bad_habit_71 - Denver Outlaws; Filip - Colorado Avalanche, Colorado Mammoth; foppa21 - Colorado Rapids; StormST - Denver Broncos; TomiTanguay - Colorado Rockies, Denver Nuggets).

Chris Andersen (Denver Nuggets)

A Nuggets közönségkedvence, a Birdman óriási szezonnal tért vissza két éves eltiltásából az NBAbe, és a 2008/09es szezonban nagyon fontos tagja volt a rájátszásban is kiválóan menetelő kosárcsapatnak. Andersen élete legsötétebb korszakát lezárva jött vissza a pályára, és lett gyorsan a Nuggets publikum egyik legnagyobb kedvence elképesztő harciasságával, magával ragadó viselkedésével és leginkább extravagáns megjelenésével. Az erőcsatár fantasztikus, ahogyan feltudja pörgetni a srácokat és a hazai közönséget, és az igazi pusztitó tűz lobog benne minden pillanatban, amikor a pályán van. A tavalyi szezonban 175 darab blokkolással az NBA második legtöbbet sapkázó játékosa lett. Az ősszel kezdödött szezonban folyamatosan térd sérüléssel bajlódik, de küzd keményen, és a játéka is egyre gyakrabban emlékeztet a tavalyi önmagára, a blokklistán is egyre előkelőbb helyen áll. Nem kérdés, a Madárember az egész denveri sport meghatározó alakja volt 2009ben!

Carmelo Anthony (Denver Nuggets)

Félelmetesen teljesít Anthony 2009ben. Már a tavalyi szezonban is nagyszerű dolgokat művelt, és pályafutása legérettebb játékát hozta a 2008/09es bajnokságban is, de kicsit még hullámzó volt. Ősz óta nem hullámzó, hanem szimplán brutális. Melo legyőzhetetlen, a legnagyobb királyokhoz méltóan játszik, klub rekordot döntött mivel a szezon első 14 meccsén legalább 20 pontot dobott - ez a sorozat azóta is tart jelenleg. És persze idén az NBA legjobb pontátlagával rendelkező játékosa, mert 30 pontokat dob meccsenként. Novemberben a nyugati konferencia legjobbjának választották. Ezzel az MVP-cím egyik igen komoly várományosa lehet, ahogyan azt a Nuggets-közönség is ordítja a hazai meccsek közben. A korábban sokak által ellenszenvesnek tartott Anthony végleg felnőtt, igazi csapatemberként képes játszani, és rengeteg pontjával végre valóban a csapat hasznára tud lenni, és vitathatlan, hogy napjaink egyik legnagyobb denveri sportolójává nőtte ki magát, és készen áll arra, hogy még feljebb törjön a csapattal.

Chauncey Billups (Denver Nuggets)

Tavaly novemberben hatalmas erösitésként jött Billups a Nuggetshoz Iverson helyére. A denveri származású klasszis pedig teljesen megváltoztatta az addig szinte ész nélküli rohanós játékot játszó Nuggetst, és lassan valódi csapatot formált a tehetséges srácok bandájából. Billups adja csapaton belül a legtöbb gólpasszt, NBA-szinten is elit irányítónak számit, de ami legfontosabb, hogy mekkora vezetője a csapatnak, és gyakorlatilag már az edző helyett is edzője a klubnak. A rutinos játékos megjelenésével és higgadtságával mindig a csapat hasznára tud lenni. A félelmetes hárompontosait már nem is emliteteném, amelyekel a nehéz helyzetekből kisegíti az együttest. Egyszerüen ez maga Mr. Big Shot. Aki emberileg is tökéletes, hosszú ideje viselt 7es mezéről is lemondott Denverben, mert ez John Elway száma, és ezt csak egy ember viselheti a városban, emellett szinte heti rendszerességgel olvashatunk jótékonysági cselekedeteiről is. Kell-e ennél több, hogy voksoljatok rá? Írjátok csak be a nevét bátran!

Conor Casey (Colorado Rapids)

Casey egyértelműen a Rapids legjobb embere volt a 2009-es idényben. A szezon közben többször is megfordult az amerikai válogatottban, ott volt a konfederációs kupán és több vb-selejtező meccsen is, és ott is lőtt gólokat. A Rapidsben 16 gólt szerzett 24 meccsen, ezzel második lett az MLS góllövőlistáján Jeff Cunningham (Dallas) mögött aki nála több meccsen lépett pályára. Casey robbanékony, nyugodt, gólerős és kiválóan fejelő játékos. Az egy szezon alatt lőtt 16 gólja új klubrekord lett a Rapids történetében. Annyira jól játszott az egész évben, hogy könnyen lehet, hogy hamarosan európába fog igazolni egy erősebb csapathoz, és esélye lehet a VB-keretbe is bekerülni. Ha Denver legjobb labdarúgójára akartok voksolni, akkor őt kell választanotok!

Brian Dawkins (Denver Broncos)

Újjászületett Denverben, Philadelphiában pedig zokognak a drukkerek. Nagy ütközések, forced és recovered fumble-k, tackle for loss-ok garmadával. Holtversenyben 27-dik a tackle listán 82-vel, csak 4 safety előzi meg, a 3 recovered fumble-jénél pedig csak Umenyiora tudott többet idén. Igazi vezér, a pályán és azon kívül is, a Giants meccs előtt tartott csapatértekezlete, úgy tűnik, átlendítette a holtponton a csapatot. Nélkülözhetetlen alapembere az idénre hatalmasat javuló Broncos defense-nek.

Elvis Dumervil (Denver Broncos)




NFL sack leader 15 darab sack-el, minden várakozást felülmúlóan jól sikerült átállnia a DE posztról az OLB-re. Jól dolgozik előtte a fal, de a gyorsasága, mozgékonysága és iszonyat jó pass rush érzéke is kell ahhoz, hogy liga-szerte rettegjenek tőle az irányítók és a LT-k. Szintén a védelem meghatározó alakja, óriási idényt fut, teljesítménye az összes denveri sportoló között is igazán kiemelkedőnek számít.




Milan Hejduk (Colorado Avalanche)


A rutinos cseh szélső az éppen jelentős fiatalításon keresztül menő Avs jelenlegi egyik legidősebb játékosa, egyben a klub legrégebb óta alkalmazásában álló játékosa. Hejduk-ot még 1994-ben draftolta a jogelőd Nordiques, és 1998-as újonc éve óta folyamatosan a Colorado-t erősíti. Az egykori 50 gólos NHL-gólkirály még ha túl is van már pályafutása zenitjén, az elmúlt esztendőben is kiváló teljesítménnyel rukkolt elő. A 33 esztendős játékos 27 gólt és 59 pontot szorgoskodott össze a 2008/09-es idényben, és az aktuális szezonban is már átlépte a tízgólos határt. Hejduk még mindig igazi húzóembernek számít, és hihetetlen gólérzékenységével, rutinjával nélkülözhetetlenül fontos pontja a fiatalos jégkorongcsapatnak, ezért a jelöltek névsorában is kétségtelenül biztos helye van.

Todd Helton (Colorado Rockies)



Az Elway és Sakic melletti harmadik legnagyobb denveri sportoló az elmult év tizedből, Todd Helton. A rutinos ütő több, mint tíz éve szolgálja hűségesen és eredményesen a Rockiest. Az idei szezonban is .325ös átlagával a Rox legjobb ütője lett, azt követően hogy tavaly sérülés miatt a fél szezont kihagyta. Illetve Helton a Nemzeti Liga MVP választásának 13. helyezettje lett, egyértelmüen a klub történetének legnagyobb ikonja, és igazi vezére, kulcs embere a komoly célokért küzdő baseballosainknak. Azt hiszem jelöltjeink közül is az egyik legmegbizhatóbb veterán sportoló.



Ubaldo Jimenez (Colorado Rockies)

A fiatal dominikai származású dobó a csapaton belül a legjobb volt posztján. Korából kifolyólag ugyan hajlamos volt a hibákra és idönként hullámzó volt a teljesitménye, de az idény hajrájára, az igazi fontos pillanatokra rá lehetett számitani a legjobban. A Rockies legtöbbet játszó dobója volt, mivel összesen 218 játszmát töltött a pályán az elmúlt alapszakaszban, és a playoffban is nyugodt szívvel lehetett rá számitani. Félmetes erejü dobásaival kettö hiján 200 strikeoutot (dobás utáni ütö kiejtést) könyvelt el, szintén a legjobb volt a denveri dobók között. Gyözelem-vereség statisztikája 15-12es lett, mig 3.47es átlagu meccsenkénti elszenvedett futásokkal ugyancsak a legjobb lett a kezdö dobók között Denverben. Jimenez elmúlt éve önmagáért beszél, és a következő időkben csak még többet várhatunk majd töle.

Brandon Marshall (Denver Broncos)


65 elkapás, 808 yard, 7 TD. Ezek jelenleg a statisztikák. Ezek is nagyon jók, yard-ban a 12-dik helyet érik a ligában. Viszont ha figyelembe vesszük az utat, amit bejárt, hogy ide jusson, még többet érnek. A nyáron el akart menni, az offseason végén a csapat fel is függesztette, ám úgy tűnik, ez kellett is neki. Azóta mintha kicserélték volna, mintapolgár lett, a csapatért dolgozik és meccsről meccsre egyre jobb. Egykezes elkapásai mára védjegyévé váltak, szertelen személyisége szintén egyfajta denveri meghatározó sportemberré emeli ki őt.


Kyle Orton (Denver Broncos)


Bár a statisztikája nem nagyon csillogó (229/369 passz, 2627 yard, 14 TD, 7 INT, 89.2 rating), de valami mégis kiemeli: tud nyerni. Sokan fogtuk a fejünket, amikor a passz-király Cutler helyett érkezett, de megmutatta, hogy van esze a játékhoz és ki tudja használni a lehetőséget, amit JMD rendszere nyújt a számára. Volt 1-2 sérülése, de még sántítva is visszajött, amikor szükség volt rá, öltésekkel az ujjában is dobált, amikor az kellett. Nem lesz ő 5000 yard-os QB soha, de PO-résztvevő nagyon könnyen lehet. Magatartása és elhivatottsága miatt az egész csapat komoly tiszteletét is kivívta, a Jack Daniel's-t kedvelőknek pedig kötelező voksolniuk a termék reklámarcára.


Brian Langtry (Colorado Mammoth)

A Mammoth-ban és az Outlaws-ban is játszó ízzig-vérig Denver-sportoló Langtry az NLL-ben nyújtott teljesítményével érdemelte ki a jelölést. Az aprótermetű támadó lett a 2009-es szezonban ugyanis a Mammutok legeredményesebb játékosa, 79 pontot szerzett a 16 meccses alapszakaszban, emellett új egyéni csúcsot jelentő 38 gólt vágva toronymagasan végzett a házi gólkirályi kiírás élén. Langtry ráadásul rengeteg fontos gólt lőtt, amikor gödörben volt a csapat, és nem ment úgy a játék, számtalanszor állt elő a szokásos találataival, rá szinte mindig lehet számítani. A csapat létrejötte óta Denverben játszó franchise player napjaink legjobb box lacrosse-osai közé tartozik, elképesztően látványos és hatékony játékra képes, így joggal bízhat szavazataitokban.

John-Michael Liles (Colorado Avalanche)

Az elmúlt szezonban oly katasztrofálisan működő Avalanche-védelem egyetlen igazán biztospontja Liles volt hosszabb távon tekintve. A 2008 nyarán megkötött sztárszerződése jogosságát 39 ponttal (12 gól + 27 assziszt) bizonyította be a kétkedőknek. A bekk pályafutása legösszeszettebb szezonját zárta, védekezésben és támadásban egyaránt élete eddigi legjobb teljesítményét hozta, ami az adott körülményekhez képest óriási teljesítmény volt. Ezt követően idén tavasszal részt vett a világbajnokságon is, ahol 9 meccs alatti 9 pontjával a torna egyik legeredményesebb hátvédjének bizonyult, s a legkevésbé sem rajta múlott, hogy végül érem nélkül maradt az USA. Liles az ősszel rajtoló új NHL-szezont is jó formában kezdte, de többször is megsérült a válla, így nem tudta még visszanyerni az igazi formáját, de remélhetőleg ez csak idő kérdése lesz. A 29 éves hátvéd pályafutása során még csak a coloradói csapatot szolgálta, és élete legjobb szezonján van túl, alaposan rászolgálna tehát a minél több voksra.

Cody McLeod (Colorado Avalanche)

McLeod vitathatlanul az Avalanche egyik meghatározó arca, kemény munkabírása, elszánt jelleme és óriási lelkesedése miatt igazi közönségkedvenc hokis Denverben. A tavalyi szezonban, pályafutása első teljes NHL-idényében végleg megmutatta, hogy több, mint egy egyszerű fakezű verőember, és bár átlépte a 150 perc kiállítást, közel járt a 200 ütközéshez, és lőtt ezek mellett 15 gólt is. A hit-PIM-gól összesített statisztika egyik legkiegyensúlyozottabb játékosa volt a tavalyi szezonban az egész ligában. A múlt nyáron több évvel meghosszabbította szerződését, a következő esztendőit tehát Denverben képzeli el, és az ősszel is folytatja dinamikus munkáját a rombolásban, a gólszerzésben és a csapattársak motiválásában egyaránt. McLeod megjelenése kiváló képviselője a denveri sportnak, és személyében könnyen városunk egyik meghatározó sportolójára szavazhattok, aki már eddig is igen sokat tett le az asztalra.

Brendan Mundorf (Denver Outlaws)


Brendan Mundorf teljesítménye már évek óta meghatározó az Outlaws támadójátékában, ez 2009-ben is így történt. Az alapszakasz pontlistán holtversenyben a negyedik helyen végzett Kevin Leveille-el (Chicago), mindketten 44 pontot hoztak össze idén, így Mundorf 2 ponttal maradt le harmadik helyezett csapattársától Drew Westervelt-től, míg a pontkirály Paul Rabil (Boston) lett 53 ponttal. Lássuk a számokat: 12 GP, 35 G, 10 A, 44 PTS, .453 S%. A playoffban pontlistán elsőként végzett 6 góllal és 2 assziszttal. Érdekesség még, hogy az All-Star mérkőzésen Langtry és Mundorf együtt 6 góllal és 2 assziszttal járultak hozzá az Old School All Stars 22-21-es győzelméhez a Young Guns All Stars fölött.


Nené Hilário (Denver Nuggets)

Annyi balszerencse, és különböző sérülések után Nené végre letudott játszani egy teljes szezont. A brazil nagyember pedig félelmetes formában zakatolta végig az egész esztendőt, és hatalmas munkát végzett a palánkok alatt. Nené majdnem 600 lepattanóval a legjobb lett a csapatban, és összesen 20szor ért el dupladuplát ami elég komoly számadat. Ezen kívül 100nál is több blokkjánál egyedül a Birdman jegyzett többet a csapatban. A center pedig folyamatosan az egész liga egyik legjobb mezőnydobó százalékával rendelkezik, 60 % feletti hatékonysággal. Az óriásbébi ügyes center játéka nélkülözhetetlen a Nuggets menetelésében, igazi kulcsfigurának számít, aki ujabban a védekezéshez is egyre többet tud hozzáteni, ezért ő is nyugodt szívvel megérdemli a szavazatokat.

Gavin Prout (Colorado Mammoth)

A Mammutok csapatkapitánya az elmúlt idényekhez képest valamivel mérsékeltebb statsztikákra volt képes, de 74 ponttal (26 gól és 48 assziszt) így is a klub második legponterősebb embere lett Langtry mögött. A gárda éveken kiváló karmesterét a közelmúltban az offszezonban a Mammoth elcserélte a fiatalítás érdekében, de a 2009-es esztendőben még nálunk játszott. Bőven rászolgált erre a jelölésre, és a városból való búcsújaként bizonyára számít még a Denver-fanatikusok voksaira.


Jesse Schwartzman (Denver Outlaws)


Teljesítményéről annyit, hogy alapszakasz goalie leader. Egyedüli kapusként lépett pályára mind a 12 alapszakasz meccsen, 9-2-es győzelmi mutató, 127 kapott gól, 11.28 kapott gól átlag, 154 védés, .548-as védési százalék. Viszonyításként a második helyezett, Brian Dougherty (Long Island) statjai: 6-5, 128 GA, 12.13 GAA, 149 SV, .538 SV%. Annak ellenére, hogy a döntőt elbuktuk, Schwartzman a playoffban is elsőként végzett a kapusok közt: 1-1, 20 GA, 10.13 GAA, 32 SV, .615 SV%.


Paul Stastny (Colorado Avalanche)

Az Avalanche igazi familiáris arca, hiszen annak idején édesapja és nagybátyjai a jogelőd Qubec Nordiques csapatában játszottak, még a '80-as években. Stastny ugyan pályafutása leghányattatottabb idényén van túl, és a bemutatkozó két 70+ pontos szezonját követően legutóbb mindössze a felére volt képes, de csak a meccsek felén játszott, mert kétszer is csonttörést szenvedett egy-egy lövésblokkolás alkalmával. Ennek ellenére a csapat egyik legkiegyensúlyozottabb pontszerzője tudott lenni, és a 2009/10-es idény első harmadában is szépen teljesít a rá nehezedő hatalmas nyomás mellett. Stastny jelenleg az új idényben is az Avs házi pontlistájának éllovasa, pont/meccs körüli teljesítményével pedig az NHL húsz legjobb pontszerzője közé tartozik pillanatnyilag. A jégkorongcsapatunk játékmestereként, egyben leghatékonyabb játékosaként bőven helye van ezen a listán, és szavazatokat is teljes joggal érdemelne.

Troy Tulowitzki (Colorado Rockies)

Minden denveri lakos kedvenc "Tulo"ja a playoffba jutó Rockies legeredményesebb játékosa lett a 2009es idényben. Teljesitményéröl mindent el mond, hogy a Nemzeti Liga ötödik legértékesebb játékosának választották, és posztján is mindkét (védekezö és támadó) egyéni versenyben egyaránt a legjobbak között vették számitásba. Tulowitzki 32 homerunal és 92 pontot érő ütésével a legjobb denveri baseballos lett. Augusztus 11én pedig elérte pályafutása elsö cycleját (ez talán a legnagyobb dolog egy baseballos életében, egy meccs alatti négy különböző ütést jelent: single, double, triple, homerun), a klub történetének ötödik játékosa lett, közel tíz éve az első. A mindössze 25 esztendős Tulo óriási formában játszotta végig az egész idényt, és a hatalmas tehetsége miatt a következö években csak még többet várhatunk tőle, az biztos, ha rá voksoltok egyetlen szavazat sem fog kárba veszni, mert nagyon megérdemli a srác.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr151581612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2009.12.07. 21:25:44

huhu ez kurva jó!!! szavazzatok caseyre (is) köszi!:-D

Tomi_Tanguay 2009.12.08. 01:29:24

"a Jack Daniel's-t kedvelőknek pedig kötelező voksolniuk a termék reklámarcára." - ezt tuti h filip irta hozzá:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.08. 04:57:08

És akkor mi van? :D Ortonra is kell szavazni. :P

milo_hedgie#23 2009.12.08. 10:33:17

nagyon jó ötlet!! csak nehéz kiválasztani öt nevet a sok kiváló közül,föleg sorba rakni őket:))

bad_habit_71 2009.12.08. 12:11:17

Schwartzi nélkül sem lett volna MLL döntő :)

melo15 2009.12.08. 16:50:21

öszintén szólva én JR Smitht hiányolom. elnézve a többieket simán itt lenne a helye. a gyenge avsből meg a lacrosseosok közül szerintem sokan feleslegesek az ő helyén. :( egyébként Melo és Billups a legjobbak Denverben ez egyértelmű!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.08. 18:04:07

Mi az hogy gyenge Avs? Denver első majorligás bajnokcsapata voltak annak idején. :P
A jelöltek közül szerintem egyikük teljesítménye és jogosultsága sem lehet vitatható, nyilván vannak fájó kimaradók, mint JR (vagy Wolski, De La Rosa, D.J) de ez csak azért van, mert sok kiváló sportoló van Denverben. De egyébként egyetértek, JR is valóban egy igazi denveri arc, egy külön jelenség. :)

Tomi_Tanguay 2009.12.08. 19:15:39

miért liles is csak azért van ott mert hülye papucs vagy nem?:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.08. 20:39:24

@Tomi_Tanguay: Még néhány ilyen szöveg, és pár Tulo-szavazatot nem fogok számítani, pedig kapott már rendesen. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.08. 20:41:34

Dawyd, majd dobjál te is szavazatokat, Denver-szurkolóknak és szerkesztőknek kötelező! :D

foppa21 2009.12.08. 21:41:56

@Tomi_Tanguay: hey, lilesnak itt a helye egy 20-as listán. nagyon jó volt a tavalyi szezonban, sok meccsen a csapat legjobbja volt,aztán a vbn is hatalmasat játszott. az 5be nálam sem fér be, de ő megérdemli hogy bekerült:-)

milo_hedgie#23 2009.12.09. 13:23:36

részeredményeket nem lehet megtudni? majd csak a legvégén tudjuk meg a végeredményt?:))

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.09. 15:09:19

Nem számolgattam még a pontokat és a helyezéseket sem, ránézés alapján annyit tudok mondani:

- majdnem mindenki Nuggets-ost tett az első helyre (három különböző kosaras)
- az Avs-esek feltűnően kevés szavazatot kapnak a többiekhez képest
- aki még nem kapott, és szerintem járna neki, főleg: Orton, Jimenez, Langtry

Szóval hajrá! Nyomjátok a voksokat! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.09. 17:27:53

@milo_hedgie#23: Egyébként ha jól emlékszem még tőled sem kaptam listát. :P

milo_hedgie#23 2009.12.09. 17:51:36

küldtem már pedig,megprobálom ujra!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.09. 18:06:32

@milo_hedgie#23: Mástól is volt mostanában, hogy nem jött meg. Most se kaptam tőled semmit, kurva anyját a kibaszott gmail-nek. Pedig csak e-mailben lehet ilyen szavazást csinálni, máshol nem tudjuk sorba rakni őket. Így mondjuk érdekes lesz, hogy valakitől megkapom, valakitől nem. :D

Küldjétek ide is:
stastny26@citromail.hu
Vagy tudja a faszom.

Tomi_Tanguay 2009.12.09. 18:49:54

akkor küldjék postán:D ne parázz,dec20ig még odaérhet minden:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.09. 20:08:59

Ja, de ami nem jön meg, arról honnan a faszba tudom, hogy küldték? Na mindegy, megbaszhatja mindenki a kurva anyját, számolgatom azokat akkor, ami megérkezik.

Tomi_Tanguay 2009.12.10. 03:30:59

hát az gecijó ha ezen múlik:S azért vote for tulo:D

melo15 2009.12.10. 17:25:48

szavazzatok Melora!:)

foppa21 2009.12.14. 02:04:49

elárulsz részeredményeket a szavazásról?:-)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.14. 16:29:33

Nem. De alakul szépen a mezőny. :D

Még ezen a héten lehet szavazni!

Tomi_Tanguay 2009.12.15. 20:11:17

szavazzatok még Tulo-ra!:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.20. 14:42:11

Jöhetnek az utolsó szavazatok, az utolsó kampányolások!

MA ÉJFÉLIG LEHET MÉG SZAVAZNI!!!

foppa21 2009.12.20. 19:37:38

nyomjátok caseyre is, gondolom rá ugy se nagyon érkezik voks:-D

Tomi_Tanguay 2009.12.20. 20:43:34

VOTE FOR TULO LAST MINUTE:D

melo15 2009.12.21. 20:03:27

mikor lesz meg az eredmény???

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.22. 19:37:31

Majd ha kiszámoltam még egyszer az egészet. :) De a héten, sőt a napokban biztosan meglesz. Megkapjátok Karácsonyra. :P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2009.12.22. 19:45:31

De egyébként is szerintem nem lehet kérdéses senki számára, hogy ki nyert. :D

Tomi_Tanguay 2009.12.22. 20:41:15

akkor tulo megnyerte?:D


süti beállítások módosítása