Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Dodgers - Rockies 1:2 W

2010.09.20. 09:22 - Tomi_Tanguay

A hétvégén a Colorado Rockies idegenben a Los Angeles Dodgers ellen két győzelem után harmadszor egy megnyert meccset bukott el, de így is egyre kiélezettebb a harc a rájátszásért.

1. meccs, péntek: Dodgers-Rockies 5-7

A párharc nyitó mérkőzésére gyakorlatilag a mostanában szokásos összeállításunkban készültünk, hiszen belülre a Helton-EYJR-Tulo-Mora négyest küldtük a pályára, míg kívül S. Smith és CarGo között Fowler volt a center fielder. Az elkapó természetesen Olivo lehetett, akinek a kezdő dobó Ubaldo volt, vele szemben a LADből Kuroda játszott. Kezdésként EYJR egy fielding errorral léphetett pályára, elrabolta a kettes bázist, egy flyout közben pedig a hármasra ért, ahonnan Tulo volt eredményes egy 2run homerun által és 2-0ra megszereztük a vezetést. Ubaldo az első dobó játékot két strikeouttal és egy engedélyezett sétával biztosan abszolválta, majd a következő akciónkban nem jutottunk pályára. Viszont az LA egy singlet követő Kemp RBI triplelel válaszolt, majd Ellis singleből már egyenlítettek is 2-2re, de egy Olivo error után végül befejeztük a játékot. A harmadik menetben mindhárom emberünk strikeoutot szenvedett el Kurodatól, majd a hazaiak egy sétára voltak képesek, de egy strikeout közbeni rablás lekapcsolással elértük a három outot. Ezt követően egy kieső mellett CarGo a hármas, Helton az egyes bázist foglalta el egy-egy single ütésnek köszönhetően, majd Mora vette vissza a vezetést egy RBI single révén, aztán S. Smith is beszórt egy RBI singlet, plusz Olivo szintén szállított egy futást, de a dobó és a leadoff hitter kiejtésével megfékezték az akciót 5-2nél. A negyedik alján a Dodgers Kemp révén a hármas bázisig jutott el, ahonnan Ellis tűzött be egy RBI doublet, de csak ezt az egy pontot engedtük nekik. Az ötödik játékban eredménytelenek maradtunk, míg a Dodgers két ingyen pályára kerülő futót követően Gibbons groundout közben hozott  egy futást ezzel egyetlen pontra felzárkóztak. A hatodik inningben Helton singlet jegyzett, majd egy bunt után az üres egyesre felengedték S. Smitht, de ezután sikeresen védekeztek, míg Ubaldo csak egyetlen doublet szedett be. A hetedik támadásunkban hamar két sétát harcoltunk ki Broxton ellen, majd egy caught stealing után még egyet, aztán Helton növelte az előnyt egy RBI singlelel és őt követően Mora is bepakolt egy RBI singlet ezzel már 7-4re. A szünet után az első kiesőt Ubaldo vitte le, majd Reynolds két ütéssel és egy sétával feltöltötte a bázisokat, de végülis Belisle lehozta a loaded 1outot. A következő felvonásban részünkről egyedül a csere ember Spilborghs tudott hozni egy singlet, miközben Betancourt nem engedett futót a pályára. Az utolsó menet felső felében CarGo sétált, Helton egy újabb singlet jegyzett, de a Mora elleni duplajátékkal befejeztük, aztán három pont előnyben Street beszedett két ütést, majd két out mellett Blake hozott egy RBI singlet, de a Kemp elleni strikeouttal lezártuk a mérkőzést és 7-5re diadalmaskodtunk.
- Nagyon fontos volt, hogy végig megőriztük az előnyünket is idegenben tudtuk legyőzni a mumusunkat. 11-11re végzett a két csapat az ütésekben, abból Helton egy maga négyet vállalt a sor ötödik helyéről. A veterán 1B 4/5ös hatékonysággal fejezte be az összecsapást, valamennyi találata single volt, közben az egyikből pontot szállított és ő maga is beért egy alkalommal, illetve végre felemelte .260ra az átlagát. Tulowitzki bevágta a tizenkettedik hazafutását a hónapbeli 14. meccsén ezzel beállította a havi klubrekordot, egyúttal a 2010es MLB csúcsot is, amikor alig léptünk túl szeptember első felén. A kíméletlen formában játszó Tulo a 2run shot révén már 84 RBInál és 24 HRnál jár éves szinten. Mora ismét kezdő volt 3B poszton és négy lehetőségéből két ütést vállalt, mindkettő RBI single volt, ezzel a szezonbeli 32. és 33. pontjait regisztrálta, nagyon lehet rá számítani, igazán szorgalmasan helyettesíti a sérült Stewart és már .280 fölé ért. Gonzalez ezen a mérkőzésen 1/3al és két sétával tevékenykedett két hazaéréssel együtt, bár a pontszerzés most elmaradt nagyon jól tartja az éves hatékonyságát a NL lista tetején. S. Smith kezdett a bal szárnyon és két beállása közül az egyikben pontot érő ütést szerzett megszakítva pocsék sorozatát, a hetedik inningben Payton két embert hagyott bázison és védekezésben is fent volt, majd a nyolcadik alatt Spilborghs ütést ért el és ő fejezte be a meccset ezen a poszton. Az elkapó Olivo négyből egyes hatékonysággal zárva postázta idénybeli 57. RBIt, de összességében ezúttal is szerényen muzsikált, ráadásul már nyolcadik alkalommal jegyzett mezőnyhibát. Az ütősor első két embere találat nélkül maradt, Fowler egyenesen 0/5el zúgott le három LOB mellett, Young Jr legalább csak háromszor esett ki, abból az egyik egy reached error volt és egy sétát is feljegyzett, ezalatt 17szer rabolt sikeresen és 6szor sikertelenül. A meccs második felében Barmes helyettesítette őt a kettes bázison védekezésben. Jimenez megszerezte a 19. győzelmét a 2010es szezonban, bár nem volt túl magabiztos mérkőzése. Több inningben is bizonytalankodott végül 6.1 játékot lehozott hat ütéssel és négy elszenvedett futással, közben hat strikeoutot adott három séta mellett, láttunk már jobb teljesítményt is tőle, de legalább nem kellett korán lehoznunk őt. Az újonc M. Reynolds nem tudott segíteni a hetedik játékban és mindhárom emberét bázisra engedte, Belisle viszont a következő két ütő 12 dobásos kiejtésével tartotta meg az előnyt a szorongatott helyzet ellenére, az egyiknek SOt adott. Betancourt a nyolcadik innigben három embert búcsúztatott el hiba nélkül, neki is jutott egy strikeout, így ismét 4.00s ERA alá kúszott. Street elérte a 20. savet az évben, amikor a három pontos előnyből csak egyet vesztett el a három kapott ütése ellenére és két dobás utáni kiejtéssel mentett.

2. meccs, szombat: Dodgers-Rockies 2-12
Szombaton kora délután lépett pályára második alkalommal egymás ellen a két csapat és a Rockies összeállítása egyetlen helyen változott a left fielder poszton a sor hetedik helyén Spilbo váltotta S. Smitht. Mindkét csapat újonc dobóval kezdett, nálunk Chacin ment ki a dombra, a hazaiaktól Ely. Az első támadásunkban CarGo került fel egy séta után, majd Tulo bevert egy hazafutást így ismét korán 2-0s vezetéshez jutottunk, eközben a házigazdák csupán egyetlen single találatot tudtak felmutatni. Ezt követően két kieső mellett Olivo jegyzett egy double találatot, a dobónk pedig sétált, de EYJR képtelen volt bent maradni, ám Chacin könnyedén kisózta az első három embert. A harmadik inningben szintén két kieső után indultunk meg Tulo duplájával és Helton walkjával, aztán Mora helyezett be egy RBI singlet, ezzel szemben a hazaiak megint csak egyetlen ütésre voltak képesek. A negyedik játékban csak az ellenfélnek volt egy ütése, aztán a következő akció során CarGo sétája után Tulo ismét a lelátóra tüzelt az újabb 2run HRnal így már 5-0 volt az előnyünk. Még ezután a következő két emberünk is pályára került, a Dodgers pedig lerántotta a SPt, de Troncoso ellen Spilbo postázta a következő pontunkat, mire az Olivo elleni DPvel menteni tudtak, de kezdett már nagyon simává válni a találkozó. Ekkor jött a legnehezebb dobójátékunk, Chacin egy kieső után sorban három singlet beszedve adott loaded 1out az ellenfélnek, de egy sikeres duplajáték segítségével elhárítottuk a veszélyt megőrizve a shutouot. A hatodikban részünkről egyedül Fowler járt az egyes bázison, de a házigazdák is csupán egy doublet értek el. Aztán ismét csak egy emberrel jutottunk pályára, amikor Mora jegyzett egy singlet, míg az egyetlen LAi singlet egy double playel hatástalanítottuk. A nyolcadik játék alkalmával Olivo single után a csereként csatlakozó Barmes volt eredményes egy bunttal, majd további két találat révén megtöltöttük a bázisokat, Helton pedig egy RBI walkot regisztrált a teli pályánál elért négy széles labdával, majd a további loaded 2out szituációban Mora süllyesztett el egy grand slam homerunt és már 12-0ra léptünk meg. A befejező játékban a Dodgers megszerezte a szépítést, amikor Morales ellen egy singlet találtak és Russell ütött egy 2run HRt, majd egy walk és egy single után a legutolsó outot már Delcarmen érte el, bár előtte még feltöltötte a bázisokat, de a győzelmünk természetesen nem foroghatott veszélyben, végül 12-2re diadalmaskodtunk.
- Elsöprő siker a Dodgers elleni második meccsen és tíz pontos győzelmet arattunk idegenben, miután 14 ütést vittünk be, hiába volt az ellenfélnek is 12 találata. Tulowitzki nem akar leállni és újabb két hazafutásával már 26nál tart az évben és 14nél szeptemberben, ezzel megdöntötte az egy hónap alatti klubrekordot, egyben idén a ligában is övé az egy havi HR csúcs. A két HRal összesen négy pontot ért el ezzel már 88 RBIt jegyez, miközben a 3/5ös napja után .328as az összesített hatékonysága, csak extra base hitet lőtt szombaton, mivel a harmadik találata az évi 30. double volt tőle. A másik főszereplő Mora volt, a veterán 3B három single mellett bepakolt egy grand slamet, így öt ponttal fejezte be az összecsapást és .290es átlaga mellé öt HRt és 38 RBIt tett már az idényben, már a második GSt lőtte. Gonzalez ismét háromból egy ütést ért el miközben két sétát postázott és Tuloval együtt három alkalommal futott haza. Két ütéssel zárt még a CF Fowler, aki azon kevesek egyike volt aki végig játszotta a meccset, végre az elmúlt időszak gyengélkedése után életjelet adott magáról. Szintén végig fent volt a LF Spilborghs, de épp ellenkezőleg erre a meccsre esett vissza kicsit és csupán 1/5el célzott három emberünket fent is hagyta. Az egyes bázisembere Helton ütés nélkül zárt, de három sétája közül az egyikkel pontot hozott telipályánál és két saját futásai is akadt. A sor legalján Olivo két ütést termelt két kiesés mellett, míg legfelül Young Jr 0/3at hozott, később a 2B poszton Barmes váltotta, aki a cserék miatt SS lett a meccs végére és végre jegyzett egy ütést, de az évi kilencedik errort is. A tömeges cserék közben a kettes bázisra Herrera jött, aki a meccs final outot jegyezte egy remek elkapással, a hármast a másik újonc Nelson foglalta el, az egyesen Phillips játszott, az elkapó McKenry volt, a jobb szélre pedig S. Smith futott ki a végén. Chacin nagyszerűen javította a legutóbbi kisiklását és az első nyolc inninget kapott pont nélkül abszolválta. Ugyan beszedett kilenc ütést, de csak egy volt extra base hit, és nagyon jól kezelte a bázison lévő embereket a fontos pillanatokban, pedig csupán két SOt ért el, viszont sétát nem adott. Stabilan teljesített szezonbeli kilencedik győztes meccsén, melyet követően már 3.30as ERAval rendelkezik. A kilencedik játékban Morales meglehetősen bizonytalan volt, két out mellett három ütést kapott beleértve egy 2run HRt, ez a szezon már a levesbe ment neki, legfeljebb ilyen nagy előnynél érdemes beküldeni ezután is. Delcarmen ugyan egy embert sétáltatott, végül be tudta fejezni a mérkőzést további kapott pont nélkül.

3. meccs, vasárnap: Dodgers-Rockies 7-6 walk-off 11. inningben
24 órával később rendezték a harmadik összecsapást és erre a meccsre több helyen is változtattunk. Szabadnapot kapott a rutinos Helton helyette Giambi foglalta el az egyes bázist, jónéhány kezdés után Olivo is pihenhetett így Phillips volt az elkapónk, valamint a 2B poszton EYJR helyét Herrera vette át. A dobóknál részünkről Hammel készült, a Dodgersből pedig Kershaw volt a soros. Az első két ütőnk rögtön sétálhatott, majd CarGo flyout play alatt a kettes-hármas bázisra értek, Tulot pedig inkább szándékosan felengedték az elsőre, hogy aztán loaded 1out után Mora még kiessen, de két kieső mellett Giambi beköszönt egy 3run RBI double révén így a harmadik meccsen is korán előnybe kerültünk, közben a hazaiak Ethier solo HRal szépítettek. A második támadásban ismét hamar helyzetbe kerültünk, a 2in-1out szituációból pedig Herrera volt eredményes egy RBI doublelal, majd CarGo növelte a vezetést egy single ütéssel, őt követően Tulo forceout play közben újabb futó ért be és 6-1re elhúztunk. Az LA a második inningben nem jutott bázisra, majd a harmadikban csak ők jártak pályán, amikor Hammel egy singlet és egy wakot engedélyezett nekik. Ezt követően sem voltunk aktívak, viszont Hammel egy strikeout utolsó dobásából pályára engedett egy embert, majd egy újabb single után Barajas és Carroll révén is faragni tudtak a hátrányból egy-egy RBI singlelel és Furcal is bevágott egy RBI doublet, így 6-4re visszajöttek a meccsbe. Az ötödik felvonásra mindkét csapat dobót váltott, ám amíg a mieink nem bírtak Belisarioval, addig a Dodgers Beimel ellen egy errorból került pályára, majd egy strikeout után már Rogers zárta le az inninget az utolsó két kiesőt postázva. A következő játékban ugyancsak impotensek voltunk, míg a frissen érkező Belisle egyetlen single ellenére biztosan kiejtett három ellenfelet, ezzel továbbra is tartottuk a vezetést. A hetedik inningben megtört a jég és újra pályára kerültünk, amikor Herrera egy single, CarGo egy séta után haladt előre, de a következő két játékosunk egyaránt fent hagyta őket, majd Kemp rögtön betűzött egy üres pályás hazafutást így 6-5re jöttek fel. Cseréltünk és a következő két kiesőt Reynolds hozta, a harmadikat az új szerzemény Dotel tartóztatta fel. A nyolcadik menetben nem mentünk semmire, majd Betancourt magabiztosan uralta a saját három vetélytársát, a következő akciónkban pedig csak Fowler vállalt ütést. Street viszont sajnos megremegett az első kieső után két doublet is elszenvedett, Kemp ütésével egyenlítettek, majd egy szándékos sétával lett 2in-1out, de ennél többet nem engedtünk. Kilenc inning után 6-6 lett, mehettünk tovább. A következő akciónkban sem jutottunk semmire, míg a Dodgers Streettel szemben egy singlet mutatott be, de egy Tulo-Herrera-Helton duplajáték révén elhárítottuk a veszélyt. Ezt követően Spilbo walk után a PH EYJR ellen double playel védekeztek, S. Smith szintén sétálni tudott, Fowler pedig egy singlet hozott, Herrera sétájával megtöltöttük a bázisokat, de CarGo kiesett bases loadednál. A dobó játékunkban Delcarmen ellen egy single után egy duplajátékkal hárítottunk volna, de egy téves ítélet miatt nem takarítottuk ki a pályát, folytatódott a Dodgers akciója, még egy single és egy szándékos séta után teli pályát harcoltak ki és full count után Ellis egy RBI walkoff single ütéssel befejezte a mérkőzést. Így 7-6ra győzött a Dodgers a párharc utolsó meccsén.
- Két inning után 6-1re vezettünk, mégsem tudtuk megnyerni a meccset mert eléggé elkényelmesedtünk és nem tudtuk kihúzni az előnyünkkel a végéig. A 11ben nagy helyzetet hagytunk ki, majd egy rossz ítélettel támogatva a LAD befejezte a meccset, de ezt inkább mi szúrtuk el. Meglepetésre az újdonsült leadoff hitter Fowler volt a legeredményesebb ütőnk vasárnap este, ugyanis a CF ötből három találatot ért el egy sétával együtt és két alkalommal haza is tudott érni. Az utána jövő Herrera ugyancsak két ütést tett hozzá, miközben a kisebb sérüléssel bajlódó EYJRt helyettesítette 2Bként, szintén kétszer ért haza, kétszer sétát is kiharcolt, egy duplából pedig futást kényszerített, majd a tizenegyedik inningben Barmes foglalta el a mezőny pozícióját. Giambi a nyitó játékban egy látványos három pontos megmozdulással juttatta előnyhöz a csapatot, ezzel 35 pontos az évben, több ütése nem is volt, a meccs második felében a kétszer strikeoutolt Helton helyettesítette. Gonzalez most is csak 1/5ös hatékonyságra volt képes, megszerezte a szezonbeli 107. RBIt az egyetlen találatából, közben viszont hat embert hagyott fent, beleértve a bases loadedot a 11. támadó játékban. Tulowitzki szintúgy gyengébb napot fogott ki, mindössze egy sétával került pályára és egy forceout playel termelt RBIt, a másik három kiesését egyaránt közvetlenül dobás után szenvedte el. A két bal oldali emberünk Mora és Spilborghs egymást lemásolva zárt 0/4el és egy-egy sétával, a 3B ráadásul összesen 5 LOBt termelt, nem az ő napjuk volt a vasárnap. A helyettes elkapó Phillips mind a négy próbálkozásában kiesett, majd a hajrában Olivo állt be a helyére. A pinch hittereink közül S. Smith tudott egy sétát bemutatni, azonban Nelson, Young Jr és Payton mindannyian kiestek az egyetlen játékukban. A kezdő dobó Hammel nem bírta sokáig, hiába kerültünk hamar nagy előnybe, a negyedik inningben mégis besokkalt, pedig minden csak egy strikeout közbeni wild pitchből indult. Végül négy játéknál tovább nem is erőltettük, addigra hat ütésből négy futást szenvedett el, ezzel 4.56os lett az éves ERAja, de még vezetéssel adta át a terepet a váltótársaknak. Beimel az egyetlen emberét egy strikeouttal ejtette ki az ötödik játékban. Rogers a következő kettőt nem engedte fel, az egyik out ugyancsak strikeout volt a dobó által. Belilse a hatodik inninget egy ütés ellenére két SOval abszolválta, a következőben viszont rögtön elszenvedett egy solo HRt. Ezután az újonc M. Reynolds kettőből kettőt ejtett ki a védők segítségévél. Dotel bemutatkozásként egy strikeoutot vágott a hetedik inning utolsó harmadában. Betancourt a nyolcadik játékot nagyon stabilan továbbította, 11 dobás volt neki elég a három outhoz amiből kettőt SO révén jegyzett. Street viszont idei ötödik elpuskázott save lehetőségét érte el, amikor a kilencedikben bevitték ellene az egyenlítést jelentő pontot, végül összesen két inning alatt három ütést kapott. A befejező menetben Delcarmen abszolválta a vereséget, negyedik alkalommal az évben, miután három ütés és egy direkt walk után loaded 1outból zárták le a meccset, de kétségtenül ellene dolgozott a már említett missed call is.























A NL West állása:


1. San Franciso Giants 84-66 (150 meccs)
2. San Diego Padres 83-66 (149 meccs, 0.5 GB)
3. Colorado Rockies 82-67 (149 meccs, 1.5 GB)
4. Los Angeles Dodgers 73-77 (150 meccs, 11.0 GB)
5. Arizona Diamondbacks 59-91 (150 meccs, 25.0 GB)


A Giants még csütörtökön legyőzte a Padrest így azzal együtt is átvették a vezetést a divízióban, hogy a Brewers ellen csak egyetlen győzelmet arattak. A SD közben St. Louis három meccsből kettőt veszített el. Egészen szoros a harc a divízión belül, és úgy néz ki csak az első juthat be a rájátszásba, de nagyon jól felzárkóztunk és mostmár elényésző a hátrányunk. A keddi játéknaptól kezdve a SF a Cubs otthonában folytatja, a SD a Dodgerst fogadja, a D'backsnél pedig mi fogunk játszani.

A NL Wild Card verseny állása:

1. Atlanta Braves 86-64 (150 meccs)
2. San Diego Padres 83-66 (149 meccs, 2.5 WCGB)
3. Colorado Rockies 82-67 (149 meccs, 3.5 WCGB)
4. St. Louis Cardinals 77-71 (148 meccs, 8.0 WCGB)
5. New York Mets 74-76 (150 meccs, 12.0 WCGB)
...

A Braves a Mets elleni söprésével magabiztosan őrzi a Wild Card helyét amíg a három NL Westes egymással van elfoglalva, érdekes módon a div. első helyre reálisabb az esélyünk, mint a Wild Cardra. Ezt követően egyébiránt az Atlanta a Philadelphiaval fog találkozni, ahol sok dolog eldőlhet az NL Eastben.

A mieink egy szünnap után Arizonába utaznak, hogy a Diamondbacks ellen játszunk le három meccset és ellenük nagyon fontos lenne további győzelmeket szereznünk a végső hajrá előtt. A divízió utolsó ellen a következő időpontokban léphetünk fel: szerda 03:40, csütörtök 03:40, péntek 03:40. Szurkoljunk tovább a csapatért, lassan befordulunk a célegyenesbe! GO ROCKIES!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr872309217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.09.20. 09:26:50

dbacks-rox pitching matchupok:

Tuesday: Rockies' Jorge De La Rosa (8-4, 4.25) at Diamondbacks' Joe Saunders (8-16, 4.71), 7:40 p.m., FSN
Wednesday: Rockies' Ubaldo Jimenez (19-6, 2.84) at Diamondbacks' Rodrigo Lopez (6-14, 4.98), 7:40 p.m., FSN
Thursday: Rockies' Jeff Francis (4-5, 4.61) at Diamondbacks' Ian Kennedy (9-9, 3.79), 7:40 p.m., FSN

StormST 2010.09.20. 14:45:19

Kíváncsi leszek erre a párharcra, nagyon kéne a 3-0, de félek, hogy Francis-nek nem lesz meg...

Tomi_Tanguay 2010.09.20. 15:04:17

remélem hozzuk mindhármat. max az utolsón hosszú lesz a bullpen napja:) dlr nagyon jó formában van, ubaldo sajnos egyre fáradtabb.
kell az ütő erő és akkor nem érhet baj minket:)

foppa21 2010.09.20. 17:07:38

úristen mekkora bírói hiba volt...nem csoda hogy filip inkább átalszik egy napot ez után:-D
kár a tegnapi meccsért mert beérhettük volna a SDt, igy lehet ez a győzelem fog hiányozni a végén? ne így legyen.
13 meccs van a szezonból nagyon izgalmas lesz!!!:-)

Coach Sacco 2010.09.20. 20:23:49

Nem volt szép a tegnapi meccs, de semmi nincs veszve!

Tomi_Tanguay 2010.09.21. 03:45:58

tulo megint a hét játékosa lett az NLben!

StormST 2010.09.21. 09:00:02

@Tomi_Tanguay: Elvileg az első Rockies játékos, aki egymás után kétszer meg tudta nyerni, de nagyon meg is érdemli! :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.21. 12:05:26

Nem túl biztató, hogy az egész rotation szinte romokban hever: Ubaldo teljesen elfáradt; Hammel legutóbb betegen játszott és alig van már erő a karjában; Francis egész évére rányomja a bélyegét a hosszú kihagyás; Chacin egy szeszélyes újonc; és akkor DLR... elég nagy bajban van egy rotation, ha rá van hagyatva. :D De egyébként tényleg őt érezhetjük mostanában a legbiztosabb pontnak, remélem, hogy nem fog összerogyni a teher alatt, és megmutatja a többieknek az utat.

Tomi_Tanguay 2010.09.21. 17:20:58

na pont ez az:D de te vagy a legnagyobb DLR fan szóval neked főleg bizni kell benne:)

StormST 2010.09.21. 17:29:22

Összekapják magukat, Ubaldo-t nem féltem, ha az ütőteljesítményünk olyan marad, amilyen mostanában volt, akkor egy kicsit gyengébb dobóteljesítmény elég lehet...

Nincs más lehetőség, bízni kell a srácokban...

De én most már úgy vagyok vele, hogy még ha nem is jutunk be a PO-ba, akkor se vallott szégyent a csapat, egy ilyen sérülésekkel terhelt év (Tulo, DLR, Francis, Stewart, Cook, Street, Corpas, Helton, Hawpe) végén 13 meccsel a vége előtt még versenyben lenni a PO-ért, szerintem ennél többet kívánni elég igazságtalan lenne... :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.21. 19:15:35

Na, megborotválkoztam, hogy ezen ne múljon. Vereségek után borotválkozom, győzelmek alatt nem. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.21. 20:22:04

Hall of Fame broadcaster Vin Scully said he has never seen any Dodger enjoy the type of stretch Troy Tulowitzki has experienced. Maybe Ron Cey for a few games. Maybe Pedro Guerrero for 10 days.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.21. 20:30:36

A ma éjszakai denveri program:
- 02:00 : St. Louis Blues - Colorado Avalanche (NHL, előidény)
- 03:40 : Arizona Diamondbacks - Colorado Rockies (MLB)

Tomi_Tanguay 2010.09.21. 21:20:19

ma de a lényeg hogy legyetek szurkolni éjszaka mindkét meccsre:)
és persze a cubsnak és a dodgersnek is drukkolni kell:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 02:45:06

Kérdéses Hammel startja a szombati Giants-meccsre, mert fájlalja a vállát. Az előtte lévő napokban fog eldőlni, de lehet, hogy Rogers-t kell bevetnünk. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 02:50:02

A 02:05-re tervezett Cubs-Giants meccs kezdése eső miatt tolódik.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 02:56:17

Ez lesz a lineup-unk:

CF Fowler
2B Herrera
RF Gonzalez
SS Tulowitzki
3B Mora
1B Helton
LF Payton
C Olivo
P De La Rosa

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 03:20:11

nem jó hír hammel:S
a chi-sf most kezdődött el.
akkor eyjr még mindig sérült de tulképp herreraval lehet jobban járunk. payton meredek azért:P

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 03:53:08

DLR elég nehézkesen kezd. Bajok lesznek így. :S

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 04:35:22

az elsőben háromból három out.
DLR ellen double, de aztán három kiesés, fowler what a catch.

a másodikban tulo single, helton GIDP
náluk walk, és egy DP tőlünk is

a harmadikban három kieső
ott egy 2out single és SB, aztán roberts RBI double, johnson 2run HR
0-3:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 05:03:26

Egyre jobban elfáradunk az év végére, így kurva nehéz lesz... :(

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 05:09:10

a negyedikben 2out után csak cargo double, tulo hbp.
náluk három kieső

az ötödikben két strikeout után olivo single, de DLR kiesett
DLR hozta a három outot megint
maradt a 0-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 05:11:52

A hetedik után is 0-0 a SF meccse.
A SD viszont 2-0-ra vezet. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 05:14:34

A nyolcadikban már vezet a Giants is, Posey HR. :(

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 05:29:12

a hatodikban megint csak egy herrera single.
DLR singlet kapott, helton fielding error, 2in-0out után megoldottuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 05:37:22

DLR 100 felett marad a hetedikre is, akkor tényleg tuti elbukjuk.
A Padres már 5-0-ra megy.
A Giants pedig győzött.
Nagy hátraarc ez a mai játéknap. :(

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 05:41:41

chi-sf 0-1 lett a kurva életbe:(

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 05:47:16

a hetedikben háromból három out nálunk
DLR két SO után doublet engedett, de flyouttal vége
0-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 05:49:41

DLR végül lehozta ezt is, nem rajta múlik. Illetve valamilyen szinten igen, mert volt az az egy megingása, de ennyinek bele kellett volna férnie. Ma ütésben vagyunk szarok: három single, és egyetlen double, azt is a fájós kezű CarGo érte el. Kevés, a két rivális győzelmével pedig még inkább. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 05:53:09

Na végre valami: Olivo double után Spilly RBI single! :)

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 06:05:08

a nyolcadikban olivo double, spilbo RBI single, herrera ellen full countnál blown called strikeout, cargo swinging strikeout:(
reynolds háromból három out

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 06:15:08

a kilencedikben tulo strikeout, mora strikeout, helton flyout:(
ennyi volt
1-3 L:(

StormST 2010.09.22. 08:25:46

Megint egy bad call, megint fontos helyzetben, 1 out-nál emberrel a bázison, CarGo előtt. Hmm...

Komolyan mondom, ha lesz időm átnézem (majd a Broncos meccs után, nyugi Filip :D) hány olyan meccset vesztettünk idén, amiben csak 1 inning-ben kaptunk run-t, szerintem 10 fölött lesz jóval... :(

foppa21 2010.09.22. 12:40:00

jaj nem hiányzott volna, ezen a zakón még sokat bukhatunk...
:-(

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 17:58:35

mára ubaldonak minden áron össze kell szednie magát ha akarunk még valamit.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 20:29:28

Leszedtem ezt az MLB Dugout Heroes játékot, tök fasza, hogy idei roster van. Csak kurvára nem vágom, hogy kell kezelni, de személyek ellen lehet játszani, most kaptam ki a Giants-től 13-0-ra egy három inninges meccsen, de az utolsóban már eljutottam egy loaded 1 out-ig, amit Stewart ellen double play-el hárítottak 3-0-s pitching count-nál. :D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.22. 20:31:28

Nem hibázhatunk még egyszer a D'backs ellen, és nem ártana, ha a Cubs vagy a Dodgers megemberelné magát.

Tomi_Tanguay 2010.09.22. 21:04:22

na bazzeg kurva büszke lehetsz rá:D

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 03:31:59

lineup:

2B Herrera
CF Fowler
RF Gonzalez
SS Tulowitzki
3B Mora
1B Helton
LF Spilborghs
C Olivo
P Jimenez

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.23. 03:40:11

A SF 2-0-s hátrányban van a hatodik közepén Chicago-ban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.23. 04:46:42

Ubaldo ma is elképesztően erőtlen. Kellenek még pontok bőven, ha nyerni akarunk. :S

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 04:48:58

az elsőben herrera single, cargo double, 2 RISP 1outból tulo kiesett, de mora 3run HR
náluk drew solo HR, aztán még egy walk volt.
4-1 ide

a másodikban háromból három out
ott egy 2out single, hbp, de megusztuk.

a harmadikban megint három kieső
ubaldo walk, laroche 2run HR.
4-3

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.23. 05:11:39

Ubaldo-t pinch hitter váltja már az ötödik játékban... Tragikus volt ma is, egyszerűen az összes SP romokban DLR kivételével, és ezzel nem tudunk mit csinálni. :(

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 05:29:08

a negyedikben sem kerültünk pályára
ubaldo ellen walk, single, DP, walk, young 2run RBI single
4-5 oda

az ötödikben csak ph payton double
beimel kapott egy doublet és egy walkot.
maradt a 4-5

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 06:12:33

a hatodikban cargo walk, tulo GIDP, mora walk, helton walk, spilbo kiesett 2in-2outnál.
dotel egy SO, két walk, reynolds két strikeouttal befejezte

a hetedikben háromból három out
belisle két strikeouttal három out
még mindig 4-5

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.23. 06:21:06

Hát, nagyon kevés ez a mai teljesítmény is. Tartok tőle, hogy innen már nem fogunk felállni. :(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.23. 06:38:53

Belisle ellen végképp eldöntötték, már 4-8. :(

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 06:54:40

a nyolcadikban egyedül cargo single és SB
belisle ellen double, church RBI single, két out után k.johnson 2run HR.
4-8

a kilencedikben helton single, eyjr strikeout, olivo strikeout, s.smith lineout
4-8 L

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 06:57:57

a SD vezet 3.5el előttünk, de a SF előnye is már 3.0 hozzánk képest...holnap kötelező a győzelem, utána hazai meccsek jönnek és nem kegyelmezhetünk! több hiba nem fér bele!

StormST 2010.09.23. 07:42:17

Nah, szerintem most jutottunk el arra a pontra, hogy ha valami óriási változás nem jön, akkor pápát inthetünk a rájátszásnak...

Mint már írtam, én így is elégedett lennék a csapat idei teljesítményével, sajnos CarGo újbb sérülése és a törvényszerű Tulo mélypont most nagyon rosszkor jön, a fáradó/lesérülő pitching staff-el együtt, de hát az élet sajnos ilyen...

Azért egy győzelem illene fos DBacks ellen... :P

foppa21 2010.09.23. 08:29:47

megint előjött hogy fosok vagyunk idegenben...és innen már nagyon nehéz lesz felállni:-(
de holnap tényleg felkelek és szurkolok:-)

Coach Sacco 2010.09.23. 15:49:35

@foppa21: Ma én is leszek és jobban fogok figyelni a Rockies meccsre. Az előző két napban az Avs kispadján volt jelenésem így igazoltan hiányoztam. :)

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 18:36:27

ma szurkolnia kell mindenkinek az életben maradásért!

foppa21 2010.09.23. 19:35:18

talán francis ma jobb lesz mint a múltkor volt, most volt ideje felkészülni rendesen

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.23. 19:46:14

Az MLB Dugout Heroes-ban megvoltak az első győzelmeim. Igaz csak computer ellen, de legyőztem a D'backs-t és a Reds-t is. A legelső HR-om egy GS volt Hawpe-tól. :)

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 19:55:00

három emberünk lesz ott az okt.1-10i VB selejtező tornán puerto ricoban:
eldred akit ismerünk
billings aki tulsa SP
pacheco aki egyetemi catcher

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 20:04:08

francis komolyan szakálat növesztett a meccsre?:D

Tomi_Tanguay 2010.09.23. 21:19:10

érdekes lesz hátha szerencsét hoz:)

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 03:35:14

starting lineup:

2B Herrera
RF Spilborghs
CF Gonzalez
SS Tulowitzki
1B Giambi
3B Mora
LF Smith
C Iannetta
P Francis

Coach Sacco 2010.09.24. 04:33:09

Spilborghs megszerezte a vezetést! :)

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 04:44:30

az elsőben háromból három out
ők két kieső után hoztak egy singlet és egy walkot

a másodikban egyedül mora single
náluk megint 2out single és walk

a harmadikban iannetta walk, francis sac bunt, spilbo RBI single
francis ellen single és k.johnson 2run HR
1-2

Coach Sacco 2010.09.24. 05:01:33

Francis sajnos sebezhető, bár legalább csak két pontot kapott, nem is kéne többet, még behozható lenne.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 05:44:46

Rogers hamar végleg eldöntötte a szezont. :(

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 05:46:12

a negyedikben csak 2outnál mora single és smith walk
francis ellen single, walk, drew RBI single, 2in-2out után morales fejezte be.
1-3

az ötödikben ph payton single, herrera single, spilbo sac fly RBI, cargo GIDP
rogers ellen két walk, gillespie RBI single, abreu RBI single, drew 2run RBI triple
2-7:(

foppa21 2010.09.24. 05:53:39

pfu bazmeg...mára sem tudtunk talpra állni:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 06:08:04

Delcarmen katasztrófa... Deadline-kor kellett volna trade-elnünk egy normális reliever-ért, aki tényleg segítség lehetett volna.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 06:09:42

Legyen minél előbb vége ennek a szenvedésnek inkább.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 06:31:54

CarGo grand slam, 6-8. Nem mondok semmit...

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 06:34:17

azt hittem azt mondod: ó istenem, ha ezt vissza hozzuk nem iszok többet alkoholt:D

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 06:39:26

:D Basszuk meg a kurva anyjukat most már!
Legalább a Padres szopni fog, hozzájuk jöjjünk közelebb.

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 06:45:41

a hatodikban tulo single, mora ellen DP
delcarmen ellen single, laroche RBI double, walk, közben három strikeout
2-8

a hetedikben smith walk, ph stewart walk, spilbo walk, loaded 2outnál cargo GS!
beimel ellen drew solo HR
6-9

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 07:18:49

CarGo 2-run RBI single a kilencedikben, még mindig két ember van pályán. Tulo most mutasd meg!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 07:23:47

Tulo RBI groundout, 9-10. Két kieső, Giambi helyett igazán jöhetne most Helton.

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 07:29:54

a nyolcadikban könnyen három out
dotel ellen c. young solo HR, single, végül csak lehozta
6-10

a kilencedikben iannetta walk, ph eyjr walk, herrera forceout, spilbo walk, cargo loaded 1outnál 2run RBI single, tulo RBI groundout, giambi walk, mora strikeouttal vége:(
9-10 L

Tomi_Tanguay 2010.09.24. 07:35:43

hát innentől az a minimum hogy sweepelni kell a giants de kb lehetetlen, azt se látom hogy egyetlen meccset hogy nyerjünk meg ilyen szar dobójátékkal nem hogy sorban hármat :(

StormST 2010.09.24. 07:56:18

Baszki, megint így kikapni. 9 pontot csinálunk, közte a fájós csuklójú CarGo grand slam-el (ő elvileg nem lenne szabad, hogy messzire tudja ütni a labdát), de a pitching elkúrja, Tracy hathatós közreműködésével. Reynolds-ot a 4 run-os inning-ben faszért kellett bent hagyni, amikor látszott, hogy fingja nincs hova mit dobjon? És ez csak egy példa volt... :(

Hát a PO-nak lehet pápát inteni, az már biztosnak tűnik sajnos, de azért a Giants-et szopassuk le 1-2 alkalommal... :P

foppa21 2010.09.24. 10:30:23

2-8nál mentem aludni és abban reménykedtem hogy valami csodával fordítunk...hát majdnem:-(
cargo előtt le a kalappal, 6 RBIt hozott!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.09.24. 10:54:50

@StormST: Nem Reynolds, hanem Rogers. Részletkérdés, tudom, csak ne rosszat szidjunk. :)

StormST 2010.09.24. 11:02:16

@Filip89: Hopp, és tényleg... :P

Félálomban hallgattam, mármint az elejét, aztán amikor már az X-dik ember jött és még mindig ott szerencsétlenkedett, akkor már eléggé ébren voltam... :P


süti beállítások módosítása