Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

Nuggets: Két zakó és bajnokverés

2010.11.15. 18:58 - -Zephyr-

A múlt héten három mérkőzést játszott a Denver Nuggets az NBA-ben, nagyon kiegyensúlyozatlan volt a csapat teljesítménye. Következzen a múlt heti hullámvasutazás összefoglalója!

























Hazai idő szerint kedd éjszaka Chicagoban vendégszerepelt a Nuggets. Nené felépült a sérüléséből és három meccs után újra a kezdőcsapat tagja volt a brazil. A Bulls jól erősítette meg a csapatát ezen a nyáron. Igaz, Boozer sérülés miatt nem lépett még pályára ebben az idényben, de a Rose-al és Noahval felálló bikák elleni mérkőzés, így is nehéznek ígérkezett. A meccs első felében igen változatos játékot láthattak a nézők. Viszonylag kiegyensúlyozott első negyed után, a másodikban előbb a Nuggets, majd a Bulls jutott kisebb előnyhöz, a szünetre a hazaiak vonulhattak előnnyel. A második félidő elején a Chicago irányította a játékot, aztán a 3. negyed végén Anthony tett róla, hogy még meccsben maradjunk, sőt 2 ponttal még vezettünk is a záró negyed előtt. A végjáték kiélezett küzdelmet hozott, egy támadáson belül tudtunk maradni, de nem volt meg a kellő lendület és akarat a csapatban ahhoz, megnyerje ezt a mérkőzést. A végén Afflalo egyenlíthetett volna egy hárompontossal, ha az bemegy, akkor talán más lehetett volna a vége, de így 94:92-re veszítettünk. Nem játszott kimondottan jól egyik csapat sem, az döntött ki akarja jobban ezt a meccset és a Bulls ezúttal jobban megharcolt a sikerért. Különösen igaz ez Naoh-ra, egyszerűen nem tudtuk vele felvenni a versenyt a palánk alatt, egymaga 19 lepattanót szerzett annyit, mint Nené, Williams és Harrington együttesen. A vereség másik okát az eladott labdákban, illetve azok mennyiségében látom, 18-szor sikerült rossz helyre passzolni. Ebben rá nem jellemző módon, Billups járt az élen. A csapatból Anthonyt lehetne kiemelni, amikor megrázta magát, akkor volt remény a győzelemre, de Ő sem tudta végig magas színvonalon tartani a játékát. A sérülésből visszatérő Nené jól mozogott, voltak szép megmozdulásai, egy-két jó blokk stb., de Noah ezen az estén kicsit sok volt neki. (videóösszefoglaló)

A következő meccsén a Nuggets az Indiana Pacers otthonában játszott. A lesajnált Pacers ellen szinte mindenki sima győzelmet várt. Az első negyedben még szorosan alakult a talákozó, egál közeli volt az eredmény, de játékunk már itt is akadozott. Aztán a második negyed felétől elkezdett szétesni a csapat és többször is 10 pontos vagy annál is nagyobb hátrányba került. A szünetre 10 pont hátránnyal mehettek pihenni a játékosok. Karlnak nem sikerült felrázni az övéit. A harmadik negyed elején támadásban még voltak felvillanások, de a védekezés teljesen megszűnt. A Pacers klubcsúcsot jelentő 54 (!) pontot szerzett ebben a játékrészben. A mérkőzés második félideje nagyjából teljes egészében garbage time volt. A végeredmény megalázóra sikerült, 113:144 arányban veszítettünk, de legalább az Indy szurkolóinak szereztünk egy jó estét. A kezdőjátékosok teljesítményének értékelésére nem érdemes sok szót pazarolni, mindenki gyenge volt, talán Afflalo volt egyedül, aki még normális teljesítményt nyújtott. A padról Smith és Harrington kritikán alul teljesítettek, a tétnélküliség miatt azonban sok lehetőséghez jutottak olyanok is, akiket eddig keveset láthattunk a pályán. Ilyen volt Balkman, neki most sem sikerült megváltani a világot, ez alapján biztosra vehető, hogy Karl továbbra sem fogja használni komoly meccseken. Lawson sokat játszik ebben a szezonban a végén ő irányított és talán a mérkőzés egyetlen pozitívumát jelentette számunkra a játéka, a csapat legeredményesebbje volt, 19 ponttal és 3 asszisztal. A vereség okai között lehet említeni a fáradságot és azt, hogy talán lebecsültük egy kicsit az ellenfelet. A védekezés gyengeségét részben mindkettő megmagyarázná, lelkesedés, akarat hiányában pedig nem volt, aki a csapat élére tudott volna állni. A másik oldalról nézve, a Pacers 64,4%-al dobott mezőnyből, így talán még edzésen sem megy nekik, ezzel egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni. (videóösszefoglaló)

Péntek hajnalban a Lakers-t fogadtuk a Pepsi Centerben. Az indianai zakó után volt mit bizonyítania a csapatnak a közönség felé, és erre a bajnok csapatnál jobb ellenfelet aligha sodorhatott volna utunkba a sors. Tavaly is kettőzött erővel játszottunk, ha az ellenfél a Lakers volt, ezúttal is nagy csata volt kilátásban. A mérkőzés első félidejében inkább a Lakers irányította a játékot, többnyire a vendégeknél volt az előny, de valahányszor nagyobb előnyt alakítottak ki, sikerült visszazárkózni és meccsben maradni. Sok pont esett az első félidőben, a védekezésünk szokás szerint gyenge volt. A harmadik negyed még ebben a felállásban zajlott, vezetett a Lakers és azért küzdöttünk, hogy ne menjen el a mérkőzés. A negyedik negyed elején jöttek a cserejátékosok, és velük együtt jött a lendület is. Smith és Lawson fantasztikus játékának köszönhetően egyenlítettünk, majd meg is fordítottuk az állást. A hajrára visszajöttek a kezdők, a Lakersből egyedül Bryant (esetleg Brown) volt veszélyes. A végjátékot már szépen lehozták Billupsék, így óriási csatában 118:112-re megvertük a bajnokot. Ezzel a győzelemmel elvettük a Lakers idei veretlenségét. Ezen az estén igazi csapatként működött a Nuggets. Mindig volt valaki a pályán lévők között, aki elő tudott lépni, amikor nagyon kellett. A cserék fantasztikusan játszottak, Lawson átmentette a jó formáját az előző mérkőzés végéről, és negyedik negyedben nagyon meglepte az ellenfelet. Smithnek is jól ment, Ő egyébként is hagyományosan jól teljesít, ha a LAL az ellenfél. Nené nagyot küzdött, most nem csak egy negyedig, vagy egy félidőn keresztül tudta tartani a színvonalat, hanem a teljes meccsen jól teljesített, még akkor is, ha Gasol 20 lepattanót szerzett mellett. Afflalo jól őrizte Bryantet, bár 34 pontot dobott, ehhez 32 kísérlet kellett, és önmagához képest nagyon pontatlan is volt. Billups gyengébben játszott, a dobásai nem igazán jöttek össze, de a büntetőivel és az érett játékával sokat segített Ő is a csapatnak. A meccs legjobbja viszont Anthony volt. Nagy csatát vívott Artest-el, akit többször a bírók is erősen megtámogattak Melo-val szemben. Igazi vezérként játszott, támadásban, és most védekezésben is keményen odatette magát. A meccset dupla-duplával zárta, 32 pont, 13 lepattanó állt a neve mellett. Nagyon tetszett ezen a meccse Karl tevékenysége is, valamit jól csinálhatott, mert az időkérések után rendre meglódult a csapat, különösen a hajrá perceiben volt ez igaz. (videóösszefoglaló)

Nem kezdődött jól ez a hét a számunkra, a Bulls elleni vereség még belefért, de a Pacers elleni katasztrófa mély nyomokat hagyott volna a szurkolókban és csapatban is, ha nem verjük meg pénteken a Lakerst. A pénteki győzelemmel bizonyította a csapat, hogy képes bárkit megverni, a Pacers ellen pedig ennek pont az ellenkezőjét láthattuk. Anthony játéka nagyon nagy mértékben határozza meg a teljes csapat produkcióját, ez még egy meccsen is belül is így van. A jövőben kiegyensúlyozottabb teljesítményre lesz szükség, mert nagyon elkapta a fonalat a csoportban a Jazz, de az Oklahomát és a Portlandet sem szabad leírni. 

Következő mérkőzések:

Kedd,03:00     Denver Nuggets @ Phoenix Suns
Szerda,03:00   New York Knicks @ Denver Nuggets
Péntek,04:30   Denver Nuggets @ Portland TrailBlazers
Vasárnap,03:00 New Jersey Nets @ Denver Nuggets


Az Észak-nyugati divízió állása:

1. Utah Jazz 7-3 (10 meccs)
2. Denver Nuggets 5-4 (9 meccs)
3. Oklahoma City Thunder 5-4 (9 meccs)
4. Portland TrailBlazers 6-5 (11 meccs)
5. Minnesota Timberwolves 3-8 (11 meccs)


A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr902450745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foppa21 2010.11.17. 17:42:12

legalább megtudtuk nyerni a meccset. aztán talán végre a jó játékunk is megérkezik:-)

Tomi_Tanguay 2010.11.17. 18:35:31

nem sok csapat ellen lesz elég a tegnapi teljesítmény. de bizom benne hogy ahogy jobb ellenfelekkel játszunk úgy tudunk mi is javitani. legközelebb a portland ellen nagyon jól kell játszani ha meccsben akarunk lenni velük

Tomi_Tanguay 2010.11.18. 11:57:25

megint megy a semmilyen mellé beszélés

Tomi_Tanguay 2010.11.18. 17:09:22

milyen kemény hogy oden megint kiesett egész évre:D

melo15 2010.11.18. 17:53:56

@Tomi_Tanguay: ezek nagyon szerencsétlenek ...
nagyon várom a mai meccset, remélem jól tudunk játszani és megverjük őket, mert fontos lenne

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.18. 18:35:30

Mai program:
- 03:00 Denver University - Colorado State University (NCAA)
- 04:30 Portland Trail Blazers - Denver Nuggets (NBA)

melo15 2010.11.18. 22:09:56

@Filip89: jó a fél 5ös kezdet, akkor reggel kényelmesen tudom nézni a végét. biztos izgalmas meccs lesz :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 03:11:49

Karl elmondta, hogy Andersen hamarosan visszatérhet, és ha így lesz, akkor Harrington lesz a kezdő négyes, Nené az ötös, Andersen és Shelden pedig majd a padról fognak érkezni.
Egyébként Anderson egyre intenzívebben készül, Martin pedig már elkezdte a futóedzéseket.

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 04:47:12

na gyerünk játszunk jól végre:)

Foresz 2010.11.19. 04:59:13

Nálunk Anthony erőlködik támadásban egyedül - még akkor is ha nem volna ez muszáj - a Portland meg csapatként teszi ugyanezt.Látni is az eredményen...
Ezt a "kórházcsapatot" azért most illő volna verni.

foppa21 2010.11.19. 05:03:03

nem kezdtük túl jól a meccset:-S
meg az a közvetítés is eléggé akad nálam, másik nincsen?

Foresz 2010.11.19. 05:06:29

@foppa21: Nálam csak a minősége szar,de egy szót sem szólok,örülök hogy nézhetem.

Foresz 2010.11.19. 05:12:28

Játszik a Nuggets!Játszik a Nuggets!

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 05:12:54

a negyed második felére rendesen beindultunk:D

-Zephyr- 2010.11.19. 05:13:50

Így kell tolni még egy negyeden keresztül, aztán lehet kicsit pihenni! Ezt az ezer sebből vérző Blazerst simán kellene verni!

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 05:14:32

Simán ott hagytuk őket, de gondolom majd úgyis jön a kényelmeskedés, és a szenvedés a meccs végén.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 05:16:11

28-16-os első negyed. Minden pályára lépőnk szerzett pontot, kivéve Lawsont, de ő csak az utolsó percben volt fent.

foppa21 2010.11.19. 05:17:41

nah állatok vagyunk. így kéne játszani és nem lenne baj senki ellen:-)

Foresz 2010.11.19. 05:19:57

@Filip89: A csapatban állandóan benne van a hullámvasút-szindróma,amennyire eltudjuk kapni a fonalat,olyannyira mélyre is tudunk pillanatok alatt süllyedni.Ez sem lesz most már ilyen sima,fogunk betlizni,csak reménykedem benne hogy ma nem lesz igazam.

Foresz 2010.11.19. 05:21:15

Sajnos mégis igazam lett,sőt eléggé korán...

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 05:23:47

bakker jó gyorsan vissza engedtük őket

-Zephyr- 2010.11.19. 05:25:54

Lawson igazán fejleszthetné a büntetődobását, ha jobban büntetőzne, akkor a gyorsaságával párosítva sokkal eredményesebb is lehetne.

Foresz 2010.11.19. 05:31:32

Túlkombináljuk most meg a támadásokat.Bent van Nené-mél a laszti,és nem hogy kitenné hármasra,inkább átadja az egy méterre birkózó Afflalo-nak.A triplavonalnál meg hárman lesünk üresbe.Camby ellen meg életveszély bemenni tábla alá,éppen ezért kéne kintről hajigálni.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 05:33:07

Hát, jó nagy szenvedés lesz ebből a meccsből is. :S

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 05:35:17

DU-CSU 66-77. A Pioneers 0-4-gyel kezdte a szezont, a Rams viszont már 2-0.

Foresz 2010.11.19. 05:39:41

Az Aldridge-Camby kettős kettéharap minket palánk alatt.13-2 a másodikesélyből esett pontok száma,oda.Ez a sok támadólepattanóval van összefüggésbe.Nem ártana nálunk Harrington-t kicsit trenírozni ilyentéren,van még hová fejlődnie ebben a kategóriában.

-Zephyr- 2010.11.19. 05:40:05

Ez már nem az első meccs, amelyiken nagyon sok pontot kapunk második esélyből. Talán csak Birdman és Martin visszatérésével fog ez változni.

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 05:45:09

valahogy ma is úgy érzem hogy nem igazán szakítjuk szét magunkat

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 05:48:19

45-43 a félidőben. Legalább előnyben vagyunk, a másodikban megint jó lenne meglépni, és ezúttal végleg ott hagyni őket. Hozni kell ezt a meccset.

Foresz 2010.11.19. 05:49:39

Nagyon kevés idáig a pont,de ez sem a mi védekezésünk dicsérete,hanem mert az ellenfél ugyanolyan szarul dob mint mi.Bár birkózunk azért támadásban,és eddig elég jól lekövetjük a kinti kísérleteiket,de a pattanózással kinyírnak minket.Simán nyerhető meccs lenne,LMA-t le kellene vennünk a pályáról meg a fakezű Miller is sokat vállal idáig,főleg Lawson-t veri folyamatosan 1-1-ben.

melo15 2010.11.19. 05:49:47

nekem sem tetszett igazán eddig a meccs..melonak se nagyon megy nem lesz könnyű így. még aflalo játszik jól szerintem az ő kinti dobásait kéne többet erőltetni

foppa21 2010.11.19. 05:55:09

@-Zephyr-: biztos jó hatással lennének a védekezésre meg lehet az egész csapat hozzáállásra

Foresz 2010.11.19. 06:12:05

Végre kezdünk gondolkodni játék közben,nem csak vaktában toljuk.Anthony kosara ott volt a szeren,csupán hárman figyelték közelről.Afflalo meg szépen elkapta a fonalat.A kinti védekezésünk néha-néha mutat már életjeleket...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 06:14:37

Afflalo tényleg kurva jó ezen a meccsen. :)

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 06:18:16

nem igaz hogy a lófasz milleren nem tudunk védekezni

Foresz 2010.11.19. 06:18:50

Szokásos hullámvölgy

foppa21 2010.11.19. 06:21:36

így elég nehéz meccs lesz ha valahányszor ellépünk 8-10 ponttal, és két perccel később vissza engedjük őket döntetlenre...

Foresz 2010.11.19. 06:27:18

Ezt a meccset simán,olyan 15 ponttal kéne nyerni.De a flegmaság szépen visszaköszön,mert most már minden kifelé kanyarodik a gyűrűből,a Portland meg vérszemet kap.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 06:28:36

Szépen visszahoztuk őket, szerintem sikerülni fog elveszíteni a meccset. :(

Foresz 2010.11.19. 06:33:01

Igen vékony jégen táncolunk,a meccs nyeréséhez egy nagyon veretes negyedik negyedet kell hozni.

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 06:37:47

szerintem nem túl jók az esélyeink. az ellenfél megint jobban akarja a győzelmet:(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 06:41:37

Ezért kár volt megnézni ezt a meccset, mert már az elején tudtam, hogy ez lesz.

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 06:42:34

melo öt fault...kurvára elbasztuk ezt a meccset

Foresz 2010.11.19. 06:44:04

Melo-nak meg van az ötödik faultja,hagyta magát felhergelni.Az ellenfél pont ezt akarta elérni,hogy mire szorossá válik a küzdelem a meccs végén ne legyen clutch-emberünk.

foppa21 2010.11.19. 06:48:48

hát egyre inkább bukónak néz ki:-(

Foresz 2010.11.19. 06:51:52

Tiszta kinti ziccerek sem ülnek,és ez könnyen a meccsbe kerülhet.A betöréseket is lehetne forszírozni,persze Camby-t óvatosan megkerülve.Tanácstalanok vagyunk támadásban.
Úgy figyelgessétek a jelen pillanatokat,hogy ez lesz ha Melo nem lesz.

Foresz 2010.11.19. 06:57:29

Negyedik negyed:1/8 FG támadásban...
Csoda hogy elbukunk?

Foresz 2010.11.19. 07:00:13

Be kell hozni JR-t,nincs mese.Nem veszítünk semmit vele,viszont hátha kakiba nyúl és megdobja őket.Más esélyünk nincs.Esetleg Billups,de Afflalo is kifújt itt a végére.

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 07:00:48

nevetséges hogy megint hogy veszítünk:(

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 07:05:56

azért hiheteten labdák jönnek ki nálunk a gyűrű belsejéből. szerencsénk sincs, de pont ezt érdemeljük:(

-Zephyr- 2010.11.19. 07:06:35

Megérdemelten szopunk, nagyon magukba kell nézni a játékosoknak. Nem lehet így hozzáállni sorozatosan a mérkőzésekhez.

Foresz 2010.11.19. 07:06:45

Nem értem Karl-t.A negyedik negyedben Afflalo és Lawson is teljes betli,akkor sem dobnának pontot ha nem lenne ellenfél a pályán.Miért nem hozza be Smith-t???

foppa21 2010.11.19. 07:10:56

nem láttam az előző meccset, de már értem miről beszéltetek amikor kritizáltátok a mentalitást:-(

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 07:12:00

@Foresz: Egyetértek, én is beállítottam volna JR-t, benne megvan a lehetőség, hogy éppen hot, és bever pár fontos kosarat, amivel nyerhettünk volna. De úgy látszik Karl is szarik bele az egészbe, nem csak a játékosok.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 07:13:39

LOL, három büntetőt kellett volna adni Afflalo-nak... de már megszoktuk, hogy ellenünk fújnak.

Tomi_Tanguay 2010.11.19. 07:15:34

megérdemeltük a vereséget

Foresz 2010.11.19. 07:18:37

A végén azért több szempontból sem volt minden rendben.Először is szépen kiszorítottuk 83-86-nál őket,de ahelyett hogy 10 mp-el a vége előtt amikor labdát szereztünk nem hogy időt kértünk volna,elkezdünk futni.Aztán még így is legalább háromszor hagytuk ki a kosarat,de még mindig nem kértünk időt,holott lehetőség lett volna rá.Ez egy nagy ökörség volt Karl és Billups részéről (ők kérhetnek időt).
A másik meg,a clutch-dobásnál Afflalo kezébe belenyúltak,3 dobás járt volna.De igazából Afflalo-nak már pályán sem kellett volna lennie,főleg nem hogy ő dobja a sorsdöntő dobást.
Ez is Karl ökörsége.
Összességében pattanózásban hurkák voltunk,a negyedik negyedben több labdát adtunk el mint amennyi pontot szereztünk,vagy háromszor kivégezhettük volna a Portland-et,ezzel együtt megérdemeljük a vereséget.Egy szavunk nem lehet,magunkat hibáztathatjuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 12:40:00

Engem csak az zavar, hogy a sok expert most dörzsöli a tenyerét, mivel minden évben a nyugati 12-13. helyre jósolnak minket. És most mondhatják, hogy milyen szarok vagyunk, holott bárkit képesek vagyunk legyőzni, ha éppen rendben vagyunk fejben, és a liga egyik legjobb csapata lehetnénk, akitől a lákerszke is retteg.

Foresz 2010.11.19. 15:07:18

@Filip89: Felüdülés olvasni az őszinte gondolataidat!Nincs az a sok cicoma...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.19. 18:43:27

@Foresz: Azért kicsit durva lenne, ha itt, a blogban így káromkodnék. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 17:45:01

During an appearance Friday at an area high school Carmelo Anthony's wife, La La Vazquez, insisted she is not the driving force behind the rampant speculation that her husband will end up in New York. Vazquez told The Associated Press that she would be happy anywhere Anthony wants to play.

"Wherever he's going to feel comfortable is where I want him to be," she said. "If that's here in Denver, then we are happy to stay here in Denver."

Does Anthony want to stay in Denver?

"Yeah. Of course," Anthony said. "Right now, my options are open. That's where I am right now with it."

Khm...

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.20. 17:47:33

A mai denveri vonatkozású események:
- Vasárnap, 01:00 Grand Rapids Griffins - Lake Erie Monsters (AHL)
- Vasárnap, 02:00 Dallas Stars - Colorado Avalanche (NHL)
- Vasárnap, 03:00 Denver Nuggets - New Jersey Nets (NBA)

College basketball:
- Vasárnap, 03:00 Air Force Academy - Tennessee State University
- Vasárnap, 04:00 San Francisco University - Colorado University

Szóval megint az Avs chat-en gyülekezzünk! 2-től Avs, 3-tól Nuggets. :)

melo15 2010.11.20. 18:37:08

a nets ellen kötelező javítani, még egy botlás most nem fér bele

foppa21 2010.11.21. 05:32:26

nyertünk! persze megint izgamas volt a vége

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.21. 05:37:06

107-103 win. Erre megint nem igazán lehetünk büszkék. Simább is lehetett volna, ehelyett szenvedtünk az utolsó pillanatokig, hogy meglegyen a meccs, bár pont ezt vártam. Végig vezettünk 5-10 pontokkal, a negyedik negyedben már 13 is volt közte, de mégis visszaengedtük őket. Melo 28, Nené 22, Lawson 15 pont, és JR is jó napot zárt. :)

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.21. 09:02:47

A Buffs 83-81-re kikapott OT-ban a SF-tól. Burks 29, és Higgins 28 pontja is kevés volt. :(

melo15 2010.11.21. 16:08:48

jó nehéz volt, de legalább ezt a meccset megnyertük. melo megint 28 pont, és most nené is rendben volt

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 03:01:30

Andersen lehet, hogy már ma visszatérhet, de ha nem, akkor majd pénteken a Bulls ellen.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 04:37:25

Kibaszott blog.hu-n már egy órája tart a karbantartás, de majd szájbabaszom őket, akkor tartsanak karban.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 04:39:00

Billups nem lesz ma csukló sérülés miatt, Lawson fog kezdeni.

Tehát talán végre elküldi, amit egy órája akartam.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 05:04:40

Fantasy-ben ők vannak nálam erről a meccsről: Harrington, Afflalo, Lawson, Curry, Biedrins. :) Jók lehetnek, mert biztos sok pont lesz még.

-Zephyr- 2010.11.23. 05:13:29

Visszajön Birdman, de kidől Billups? Mi van Chauncey-val?

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 05:13:41

21-24 az első negyed. Végig vezetnek pár ponttal, de megyünk utánuk.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 05:14:53

Csukló sérülés (ahogy írtam feljebb :P), de elvileg pénteken már játszania kell.

-Zephyr- 2010.11.23. 05:17:10

Tényleg írtad, bocsi, elkerülte a figyelmem! Nagyon remélem, hogy pénteken valóban visszatér, mert AC nem megoldás már.

Tomi_Tanguay 2010.11.23. 05:26:20

végre van egy kis lendület a játékunkban, csak ne eresszünk már le

Tomi_Tanguay 2010.11.23. 05:34:55

harrington elég jól kalapálja a hármasokat

-Zephyr- 2010.11.23. 05:39:17

Igen, de mellé védekezni is kellene, hogy előnyünk legyen belőle.

Tomi_Tanguay 2010.11.23. 05:41:46

egy ponttal ők vezetnek a félidőben

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 06:13:02

Komoly dobógála van, ahogy várható volt. :)
A második félidőben mi vezetünk folyamatosan, de nem jelent sokat.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 06:20:40

79-71 a harmadik negyed után. Andersen vezérletével elléptünk. :)

Tomi_Tanguay 2010.11.23. 06:25:37

már tudom mi hiányzott eddig a szezonból:D

Tomi_Tanguay 2010.11.23. 06:26:08

tíz perccel a vége előtt 10 ponttal megyünk, jó lenne ha nem engednénk már vissza őket

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 06:43:00

Szerencsére szarul dob az ellenfél, így talán nem tudnak visszajönni, akármit teszünk a végén.

-Zephyr- 2010.11.23. 06:45:39

Nagy munka lesz felhozni őket, mert szarul dobnak nagyon és már az idő is kevés.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.23. 06:51:33

Jól van, ez szép volt, végre nem szórakoztuk el a végét sem, így kéne mindig csinálni.

-Zephyr- 2010.11.23. 06:53:44

Birdman jó volt, nagyon örülök, hogy végre láthattam a pályán! Melo 39 pontja is szép.

Foresz 2010.11.23. 08:19:25

Andersen visszatérése már nagyon kellett.Az a malac kosár meg dukált neki.Szép volt Melo 39 pontja is,igaz ez nem az az ellenfél volt aki megszakítja magát védekezésben úgy általában.

melo15 2010.11.24. 16:24:15

@Filip89: hogy néz ki és milyen kosár! hiányzott már ez az őrült :D


süti beállítások módosítása