Denver Sports Blog

A Colorado Avalanche, a Colorado Rockies, a Denver Broncos, a Denver Nuggets és egyéb denveri csapatok friss hírei, információi magyar nyelven, egy oldalon. Áttekintő elemzésekkel, összefoglalókkal, videókkal, mindez csak a Denver Sports Blogon.

Emellett a legnépszerűbb sportágakban a coloradói egyetemi csapatok szereplésével is foglalkozunk.

Jelentkezz szerkesztőnek e-mail-en!

Kapcsolat: blog.denversports@gmail.com

Twitter

Friss topikok

NHL All Star szavazás

2010.11.16. 18:34 - Tomi_Tanguay

A héten elindult a szavazás a 2011es NHL All Star gálára. Ezúton szeretném buzdítani a denveri sportok rajongóit, hogy voksoljanak szép számmal a Colorado Avalanche jelöltjeire. Ezen kívül pedig az All Star gála radikális változásait ecsetelném, mert a rendezvény bejutási rendszerét és magát a torna lebonyolítását is jelentősen megváltoztatták az elmúlt évek bevett gyakorlatához képest, azok után, hogy két év szünet után újra megtartják a népszerű rendezvényt.


















Az első újdonság, hogy limitálták a szurkolók beleszólását a gála összetételébe, mivel az utóbbi években többször is bebizonyosodott, hogy nem túl szerencsés a választási rendszer és a túlbuzgó rajongók könnyen versenyben tarthatják egyéni kedvenceiket. Ennek értelmében a bírák összeállítottak egy 100 fős listát keleti és nyugati játékosokkal egyaránt, amiből hat darabra lehet szavazni, három csatárra, kettő védőre, egy kapusra. És ezek alapján január 3án a legjobb hat sportoló automatikusan besorolást nyer a gálára a szurkolói voksok alapján. Ez után az NHL vezetősége további 36 játékost jelöl ki, akik bekerülnek a gálára az általuk végrehajtott döntések alapján, arra ügyelve, hogy mind a 30 csapatból legalább egy hokis bekerüljön a résztvevők közé, ezen belül lehetőség szerint 12 újonc hokist is besorolnak. Az így kialakult 42 fős mezőny maguk között megszavaz két csapatkapitányt, akik pedig a meccs előtti napokban egy fajta draftszerű beosztás szerint kiválasztják, hogy a többiek közül mely hokisok szerepeljenek a csapatukban. Vagyis az eddigi Kelet-Nyugat párharc helyett egy jóval vegyesebb küzdelem lehet, a két megválasztott csapatkapitány gárdái között.

A 2011es All Star gálát a január 29-30i hétvégén rendezik meg Raleighben a Carolina Hurricanes csarnokában, az RBC Centerben.

Szavazni a következőképpen lehet:

1.) Klikkeljünk erre a linkre!
2.) A jobb felső sarkon keresztül regisztráljuk magunkat, majd fontos, hogy válasszuk ki balra az angol nyelvet!
3.) Válasszunk ki három csatárt! (Stastny, Hejduk + Stewart alul beírással)
4.) Válasszunk ki két hátvédet! (Liles alul beírással + akárki más vagy senki)
5.) Válasszunk ki egy kapust! (Anderson)


Akikre érdemes szavazni:

- Stastny évek óta pont/meccs produkcióra képes, mégis a liga egyik legalulértékeltebb játékosa az egyes csapatok legjobb pontszerzői között. Hihetetlen, hogy mennyire nem ismerik el a tudását, mert nem média hajhász, nincsenek botrányai, nem felkapott, egyszerűen csak jól játszik. Itt az idő, hogy minél több voksot tegyünk le mellé, hogy észrevegyék őt a begyepesedett amcsik. Tavaly 81 meccsen 79 pontos volt, idén jelenleg 17 meccsről van 18 pontja, az első sor centere, az Avs vezető egyénisége, neki mindenképp ott lenne a helye az ASGen.

- Hejduk dacolva a sérülésekkel és a korával sorban tíz szezonban lőtt legalább 20 gólt, miután a 2009/10es évadban is eljutott 23 találatig egy csonka szezonban. Idén az első 17 meccsen csak ötször volt eredményes, de 19 pontot számít és ősszel is régi fényében csillog. Neki is ott lenne a helye, még ha valószínűleg ő még akkora reflektorfényt sem kaphat, mint Stastny fog, de rá is muszáj nyomnunk becsülettel.

- Stewartot ajánlanám felülírott szavazatnak, mert az Avs legjobb góllövője volt a tavalyi szezonban 28 találattal és az idei évadban is már tíz gólnál tart az első 17 meccsről, 20 pontjával pedig a kanadai táblázatunk éllovasa. Talán az egész NHL egyik leggólérzékenyebb támadója, kicsit még hullámzó de egyre jobb úton halad afelé, hogy pár éven belül a liga gólkirályi címéért is csatázhasson. A tehetsége megvan hozzá és már egyre szorgalmasabb is, nagy dolog lenne, ha sikerülne őt bejuttatnunk.

- Liles a tavalyi szezonban sok bírálatot kapott, volt hogy kiszorult a csapat összeállításból, nem ment neki a játék, de a nyáron összeszedte magát és ősztől túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a denveri védelem legjobbja. A szezon elején már megdöntötte az NHL hátvédek közti évkezdő assziszt sorozat rekordját, amikor sorban kilenc meccsen volt gólpasszos, de a coloradoi sajtón kívül persze senkit nem érdekelt ez sem. Jelenleg 17 meccsről 16 pontos a bajnokság egyik legjobb pontszerző védője, +9el szintén a liga élmezőnyében helyezkedik el. Szerintem egyértelmű, hogy kézzel írott védőnek őt kell választanunk.

- Anderson az elmúlt év felfedezettje volt, sokan az év legjobb kapusának tartották, mivel 91.7 %os védési hatékonyságot és 2.63as gólátlagot ért el és egy évvel ezelőtti 28. helyezett csapatot szállított a playoffba. 38 győzelemmel és 7 shutouttal pedig Roy klubrekordjait is veszélyeztette. Tavaly egyértelműen a liga legjobb hálóőrei közé tartozott, idén sem kezdte rosszul a szezont, de egy szerencsétlen térd sérülés miatt csupán hét mérkőzésen védhetett, már hamarosan visszatérhet és folytathatja a hőstörténet írását.

Nagyjából másfél hónapunk van a szavazásra, szóval mindenkit buzdítok, hogy nyomjon minél több voksot a denveriekre.Persze kevés esély van rá, hogy a legjobb hatban ott lehet bármelyikük, azért ha minél jobb helyen végeznének már az is figyelemre méltó teljesítmény lenne tőlük, tőlünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://denversports.blog.hu/api/trackback/id/tr942453012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi_Tanguay 2010.11.16. 18:37:08

megirigyeltem black adder nfl all staros írását:D

foppa21 2010.11.16. 19:28:40

ez király lett! tudtam szavazni:-D

Coach Sacco 2010.11.16. 20:22:54

Szerintem is pofás összefoglalás lesz, ők öten biztos, hogy megérdemelnék, persze szerintem is maximum 1-2 emberünk lehet ott.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.16. 20:35:52

Ugyan már, max egy mehet. De nem lepődnék meg rajta, ha ismét mi lennénk az egyetlen csapat, ahonnan nem lenne képviselő, már hozzászoktunk.

melo15 2010.11.16. 20:43:20

jó írás!
duchen? galiardi? ők nem mehetnek?

Tomi_Tanguay 2010.11.16. 21:18:59

duchene név alapján esélyes lehet az nhl választása szerint
viszont sztem stewiet kell nyomni write-in csatárként

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.17. 09:09:32

Galiardi még Stastny-nál is nagyobb underrated, vele aztán tényleg nem fog foglalkozni senki; O'Reilly dettó.

Coach Sacco 2010.11.17. 15:14:14

@Filip89: Hát, az biztos, hogy ők nem fognak szóba kerülni. Stastny, Duchene és Anderson esetleg szerintem.

Filip89 · http://www.coloradoavalanche.gportal.hu 2010.11.24. 17:34:26

Ennyit ér a szavazás, nincs értelme nyomni a mieinkre sem, hogy le vannak maradva...

milo_hedgie#23 2010.11.24. 18:34:46

@Filip89: hát ez tényleg baromi pocsék

Tomi_Tanguay 2010.11.24. 19:48:37

pont ezért kell szavazni, hogy ne rajtunk múljon:D
én szoktam minden nap párszor


süti beállítások módosítása